Kuinka moni nainen tykkää antaa suuseksiä miehelle

kyssäri-keke

Moniko nainen tykkää tosissaan antaa miehelleen suuseksiä, ilman että tulee ajatusta että " voi ei taasko "? Ja tykkäättekö itse kuin paljon suuseksistä saavana osapuolena? Kysyn tätä naisilta näin miehen näkökulmasta.

27

3828

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiina-61v

      Kyllä tykkään antaa ja saada hyvää suuseksiä . On ihanaa kun tuntee miehen todella olevan kovana , kun imee ihanaa samettista ja puhdasta kalua . Toki se imutus jää tekemättä jos mies ei osaa pitää huolta puhtaudesta .

      • arttu197666

        olen 40v mies ja meillä molemmat saa suuseksiä kunnolla.tykkään nuolla ja runkata.on myös ihanaa kun nainen nuolee kunnolla kovaksi ja tulee ratsastamaan tai antaa takaa.


    • behindthescenes

      Tykkään todella! On kiihottavaa nähdä kova kalu ja tuntea miehen halu. Ja haluan myös tulla nuolluksi. Parasta seksiä!

    • Mmmm......yes !

    • Eimissäännimessä

      Yäk, useimmilla kavereilla joita olen imuttanut niin niiden kyrvät haisee ja on täynnä valkoista juustokarstaa joka maistuu perseelle.

    • N83AvoinSuhde

      Olen aina tykännyt antaa suuseksiä, mutta en loppuun asti. Itse saan orgasmin vain suuseksissä, joten nautin siitä suuresti.

    • vain.puhdasta

      Kondomin kanssa koska en halua tauteja ja pidän hyvistä tuoksuista. Moni mies ei kuitenkaan käy kunnolla suihkussa ennen seksiä, joten suuseksiä ei voi ajatellakaan. Se jonka mielestä pissa maistuu ja tuoksuu hyvälle, tykkää pissan hajusta ja mausta, mutta itselleni se ei tuota muuta kuin inhoa ja oksennusrefleksin. Hyvänmakuisia kondomeja on niin paljon erilaisia, että miksi ei käyttäisi kondomia. Miehet jotka tästä nillittävät, ovat niitä joille ei kelpaa koskaan mikään.

      • Peitonalla55

        En tiedä minkälaisissa porukoissa pyörit. Itse kyllä pesen kaluni useasti päivässä.
        Kondomista et voi sanoa yhtään mitään,kun et ole mies. Siksi en harrasta lyhyitä suhteita. Siirry sinäkin pidempään suhteeseen,saat pestä miehesi uloketta joka pissareissulla,,,,


    • SainParastaVuosia

      Minut on poikana hurmattu suukku-seksillä , niin että tyttöni tilasi ; luvan annettuani , ympärileikkauksen heti . Sitä onnea kesti ensimmäisiin lävistyskoruihini asti , jolloin käsittämätön mustasukkaisuus esti suhteen jatkumisen . Jouduin tihenevin välein vannomaan , ettei kukaan muu ole korujani nähnyt . Se ei kuitenkaan riittänyt .

    • aiettäjopaon

      Kaikki tupakoivat naiset haluaa imeä kyrpää. Näkee ilmeestä kuinka ne oikein himoitsee saada kullia huultensa väliin.
      Hakevat sitten tupakasta korvaajaa suihin otolle kun eivät saa lutkuttaa oikeasti niin paljon kuin haluaisivat.
      Heteromiehillä tupakka korvaa tissin imemisen.
      Jos näette tupakoitsijan niin ei muuta kuin tarjoamaan kyrpää/tissiä suuhun.

    • Olen aivan hulluna pillun nuolemiseen, mutta rauman suunnalta ei tunnu löytyvän halukasta naista..... Toki tykkään jos itekin saan mutta eniten tykkään nuolla pillua ja pyllyä. Puhtaana...... Kiitos

    • puhdason

      ..vhat, mitä voiko, kalun, eli munan myös pestä, en ole sitä ennen kuullut aina se puhdas pesemätäkin....

    • Tykkään kyl kummastakin mut enemmän antamisesta. Ihana nähdä kuin toinen nauttii siitä.

    • nuolijaks

      kyl kans tykkään kortsun kanssa antaa suihin, eipä tarvii toisen sitä mälliä niellä
      ei se kumminkaa mitään herkkua ole, vaikka pornoteollisuus muuta väittääkin.

    • sirpa43

      Olen nyt 44v ja aina pitänyt ehkä jopa itsestään selvyytenä että mies nuolee kunnolla ennen naintia. Ja saman miehen kanssa kun on ollut jo 25 vuotta niin on tullut tavaksi että nuolee ilman kehoitustakin jos sattuu unohtumaan, onhan se yksi parhaimmista nautinnoista kun sen tekee monipuolisesti. Minäkin otan suihin mutta lähinnä siksi että mies tykkää itse en siitä juuri pidä, kielellä kyllä hyväilen terskan päätä mutta varsinaisesta imutuksesta en pidä. En ole koskaan pitänyt, mutta hieron mielelläni täynnä olevia palleja ja siitä mieheni tykkää kovasti. Kyllähän tuo odottaa aina että ottaisin suihin mutta joutuu tyytymään käsityöhän yleensä.

    • offtherecord

      Monet miehet, jotka eivät osaa käyttää lanteitaan yhdynnässä niin että nainen saisi orgasmin, turvautuvat suuseksiin, koska sillä saa naisen laukeamaan helposti. Oman kokemukseni mukaan kuitenkin peniksellä vaginassa saatu orgasmi on syvempi ja isompi kuin nuolemalla saatu.

      Monet naiset, jotka ovat sillä lailla ahdistuneita, että eivät halua penistä sisäänsä, nauttivat enemmän suuseksistä.

      Naiselle annettuna suuseksi on kuitenkin pohjimmiltaan epäterveellistä, koska suussa on paljon sellaisia bakteereja, jotka ei kuulu vaginan bakteerikantaan. Tämän takia kohdunkaulansyöpä on yleistymässä.

      • Max-Ppppppppppp

        Epätarkkaa tekstiä. Kohdun kaulaosan syöpä ei ole yleistymässä vaan vähenemässä. Bakteerit eivät sitä aiheuta vaan syöpäriskin nostaa HPV (papilloomavirus) tietyt alalajit, joita vastaan on olemassa rokotus. Tuon rokotuksen saavat kaikki nuoret naiset jo koulussa, elleivät erikseen siitä kieltäydy.

        Naisille annettu suuseksi ei siis ole pohjimmiltaan sen epäterveellisempää kuin mikään muukaan seksi. Lisäksi suurin osa naisista ei saa orgasmia koskaan yhdynnän kautta pelkistä yhdyntäliikkeistä ilman klitoriksen kiihotusta erikseen, joten turha yrittää tuosta ketään syyllistää.

        "Orgasmi

        Onko omituista tai jotekin poikkeavaa ettei nainen saa orgasmia yhdynnässä? Suurin osa naisista ei saa orgasmia yhdyntäliikkeiden avulla vaan tarvitsee klitoriksen koskettelua. Asiaa on tutkittu useasti ja lopputuloksena on yleensä että vain noin neljäsosa (25%) kaikista naisista saa orgasmin pelkän yhdynnän avulla ilman samanaikaista klitoriksen sormetusta tai muuta kiihoittamista. Ehdottomasti suurin osa naisista eli 75% tarvitsee muuta stimulointia.

        http://www.seksuaaliterveysklinikka.fi/naisten_seksuaalihairiot/orgasmihairiot

        Väestöliiton tutkijaprofessori Osmo Kontula muistuttaa siitä, että orgasmi on orgasmi, olipa keino sen saavuttamiseen mikä tahansa. Hän ei aseta jollakin tietyllä tavalla saavutettua orgasmia toista paremmaksi.

        http://www.hs.fi/hyvinvointi/a1412651190475 "


    • Mummummum

      Kylläpä käy kateeksi teitä joille vaimonne antavat suuseksiä.
      Minun "akkani" sanoo ettei halua ja väittää niin ajattelevan useimmat naiset.
      Hän väittää että ne jotka imevät mulkkua, mielistelevät vaan...
      Onko totta ? Toivottavsti joillekkin mulkun imeminen on kiihottavaa.

    • sitäihtee

      Mun akka ei liioin tykkää antaa suusexiä, en sit liion nuole pillua.... Hoidan imut muualla, sitä taa vaimo ei tiedä kuinka nautin muualla....

    • Ohmygods

      Mä oon ihan varma että jotkut naiset kiihottuu alistamisesta ja miehen vallasta.
      Esimerkiksi : "Lutkuta mulkkua akka ! Kiihottuuko joku nainen, kertokaa ?
      Jos mulla olis räväkkä vaimo ja sanois että nuole vittua nyt heti ja kunnolla ,
      kiihottuisin suunnattomasti...

    • Kyllä nuoleminen on parasta mitä tiedän.Kielen kun laittaa klitalle,ja pyörittelee .Samalla sormettaa hellästi.Sitä vois tehdä vaikka kuinka pitkään.
      Kaikki naiset on tykänny kovasti, ikään katsomatta.
      Onhan siinä samalla saanut kullikin suuhoitoa.
      Nuolemisiin.
      M58

    • hyihelvetti

      montakohan sukupuolitautia teidän suissa on......

    • Kyllä nykyinen/entinen daamini ainakin tuntuu tykkäävän. Aina jos tulee kanssani suihkuun nuolee munaani ja ottaa kunnon imut loppuun asti.

    • Sitäsaajoshaluaa

      Jos on vakikaveri,,niin ilman muuta 69..t yms imemiset kuuluu leikkeihin,,,nam kun nainen saa orgasmin,,,kiihottava näky

    • Mumss

      Himoni puolisoani kohtaan ovat laantuneet huomattavasti, mutta tapailen silloin tällöin kahta vanhaa kaveriani liikuntaharrastuksista ja näiden kahden kanssa kemiat ovat säilyneet vuodesta toiseen. Heidän kalunsa ovat huulillani ja suussani alta aikayksikön tavatessamme heidän luonaan. Nautin ihan suunnattomasti ottaa heiltä suihin ja nielen spermatkin. Voisin lutkuttaa muna suussa kymmeniä minuutteja - heidän kanssaan tunnen voimakasta kiimaa, joka saa pilluni erittäin limaiseksi ja paisuneeksi.
      Välillä haluan paljasta munaa sisääni, sillä haluan maistaa omat pillumehuni ottaessani munan jälleen suihin!
      Rakastan nuolla kiveksiä ja ottaa ne suuhun , nuolla ihoa kalun takana, peräaukkoa ja työnnellä kieltä peppureikään.
      Nautin tyydyttää miestä myös työntämällä sormen peppuun ja hieromalla eturauhasta samalla, kun otan suihin ja hieron toiselle kädellä palleja.
      Molemmat miehet ovat erittäin tyytyväisiä ja tyydytettyjä, mutta myös minä - he osaavat ja tekevät kaiken, mistä nautin ja kiihotun.

    • dsfdsf3443

      Oman kokemuksen mukaan kaikki naiset tykkäävät ottaa suihin. Kaikki naiset ovat oma alotteisesti ottaneet suihin. Jos eivät tykkäisi en usko että noin tekisivät. Luulen myös että nykyään vaimoni tykkää ottaa suihin. Sen verran useasti ottaa oma aloitteisesti suihin että pakko hänen on siitä tykätä. Myös pyytämällä ottaa suihin eikä juuri koskaan kieltäydy. Kun hän näin toimii niin pidän vehkeet ja kalsarit puhtaana. Milloin vaan haluaa ottaa suihin niin aina on pesun raikasta munaa tarjolla.

    • 52vlutkuttelija

      Kun kalu on puhdas niin se on todella mukavaa - kun näkee sen nautinnon toisessa. Ja kalun pinta on niin ihanan tuntuinen suussa. Jos vielä sattuu näkemään itse toimituksen peilistä, kuten juuri viime viikolla sattui käymään niin se on kyllä todella kiihottavaa minullekin. Meillä mies ei halua tulla suuhuni, joten tiedän suihin ottaessani että kohta saan täytettä.

      Joillakin naisilla on kakomisreflekti niin voimakas että homma voi olla vaikeaa. Minulla ei onneksi ole tuota vaivaa ei sitten minkään vertaa :-)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1368
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1125
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1078
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe