Tangokuningattarien taistelu suosiosta

iso-P

2000-luvun tangokuningattarista monet ovat ovat jo lopettaneet lavakeikkailun siirtyen joko hengelliseen musiikkiin tai muihin tehtäviin. Saija Tuupanen, Susanna Heikki ja Heidi Pakarinen ovat niitä harvoja , jotka ovat onnistuneet pysyttelemään pinnalla vielä jotenkin. Viime vuoden kuningatar Erika Vikman ei ole edes iso-D:n avustuksella saanut julkaistua vielä omaa levyään. Nyt hän hakee huomiota alusvaatekuvilla. Onko tällainen taiteellista monilahjakkuutta vai epätoivoista huomionhakua?
http://www.is.fi/viihde/art-2000005337923.html

38

1726

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • daadirlandaada

      No joo Erika on some-aikakauden "voittaja", joten tietää hyvin, mitä tänä päivänä pitää kikkailla pysyäkseen julkisuudessa vaikkei olisi aina edes pinnalla. Saija Tuupanen lienee ainut todella menestyvä lavakeikkailija näistä kuningattarista. Mutta hän painaa todella rajusti töitä sen eteen, melkoinen keikkamäärä. Iloinen asenne ja hieman liiankin perinteinen kappalevalikoima tavoittaa niin sanotusti "main stream" lavaporukan. Upea ääni hänellä.

    • No_strings_attached

      Muistaakseni, kun Anne Mattilalta kysyttiin jossain lehtihaastattelussa, mitä hän ei tekisi, niin hän vastasi kieltäytyvänsä ehdottomasti bikinikuvista. No, Saija Varjuskin oli aikoinaan jo alusvaatekuvissa Hymyssä.

      • aplavk

        Heidi Pakarisesta ei alusvaate tai bikinimallia saa - ei oikein vartalo taida sellaiseen taipua. Pakarinen pitää itseään tapetilla jatkuvilla itkuvirsijutuilla.


      • Jon_Povi

        Joo meneeaina vähäksi aikaa jonkun laulajamiehen kanssa yhteen, jotta pääsee sitä ja erosta lööppeihin. Anita Hirvosen bikinikuvia odotellen. <3


    • Heiiidiiiiii

      Heidi on pantavan näköinen oikea hottis

      • Glamour_D.amour

        Nythän hän on taas sinkku, joten ei muuta kuin mene kokeilemaan onneasi hänen kanssaan!


    • SärkänKävijä

      Positiivinen yllätys on ollut Nina Åkerman, jonka näin taannoin Särkässä. Todella iloinen ja sädehtivä kaunotar on Nina ja upea ääni hänellä. Nina Åkerman siis tuli toiseksi kun Erika Vikman kruunattiin tangokuningattareksi vuonna 2016.
      Erika tuli myös nähtyä Särkässä taannoin. Ei ainakaan laulunlahjoilla Erika voittanut Ninaa, sen verran heikkoa oli Erikan ulosanti. Hupaisaa kun Erikan orkesteri soitteli biisiä "Neitosista ken on kaunein, tyttö kaikkein herttaisin.." kun Erikaa odotettiin lavalle. Joopa joo, no Armilta yrittääkin näyttää.. Voisi muuten ottaa ohjelmistoonsa Armin ja Dannyn hittejä, ne toimisivat varmasti, niitä kun en lavalla ole koskaan kuullut edes levyltä. Miehen osuuden voisi laulaa Karisman laulaja.

    • kertoojotain

      Nina oli selvästi parempi. Ei varmaan suostunut Dannyn ehdotuksiin.

    • Aktiivitanssija

      Mielipiteeni kysymykseen, Miksi tangokuninkaat ja -kuningattaret eivät pysy tanssijoiden suosiossa.
      Vastaus on mielestäni yksinkertainen.
      Koska osa kuninkaallisista muuttaa musiikkityyliään, esittävät nk. revittyä musiikkia; epäkelpoja sovituksia perinteisistä tanssikappaleista, joista max yksi / 100:sta korkeintaan on onnistunutta.
      Vanhaan kappaleeseen on joko muutettu komppia, sovitettu sisään jazzin lirituksia, esittävät laahaavasti, jne. tai suorastaan siirtyvät esittämään erityylistä musiikkia.
      Lisäksi liian suuri osa kuninkaallisten musiikista on nykyisin kaikkea muuta kuin Slovareita, jotka ovat heidän ominta osaamisaluettaan.
      Lisäksi on ilmeistä, että esitettävän musiikin valitsee henkilöt, jotka eivät itse ole harrastaneet tanssimista.

      • mielipidettäpukkaa

        Joo aika harvassa on ne kuninkaalliset joiden musiikki menee jalan alle. Toiseksi tullut Heikki Koskelo on kyllä miesten puolella se kruunaamaton kuningas. Musiikki todella menee jalan alle. Hitaat ihanat kappaleet tulevat suoraan sydämestä ja nopeat toimivat just oikeella temmolla. Vahva nousija on Teemu Roivainen.

        Naisista ykkösenä puksuttaa edelleen Saija Tuupanen.

        Johanna Pakosesta sanoisin, että taso on laskenut kuin lehmän häntä. Miten tanssia harrastava kuningatar onkin ottanut ohjelmistoonsa niin huonoja kappaleita, jotka ei toimi eikä mitenkään säväytä. Liirum laarumia vaan pukkaa :(
        Myös Heidi Pakarisella on huono ohjelmisto. Arja korisevan ohjelmisto on todella yksi puolinen, missä ovat Arjan lattarit? Taisi vain yksi samba tulla viime keikalla.
        Haukkumiseksi nyt meni tämä naisosasto, mutta solistin pitää olla ajan hermolla ja muuttaa ohjelmistoaan, jos keikat vähenee.

        Nina Åkerman todellakin on nousussa. Saija Tuupasen jalan jäljillä on hän. Upea artisti on Nina.


      • Tanssittavaa

      • ei_vakuuta

        Huonostipa oli porukkaa parketille saanut.....


    • Tähtien_sota
      • Tekniikkaonihmeellistä

        Nykytekniikka auttaa.


    • Sanonminä

      Saija tekee työnsä kunnolla ja on suosionsa ansainnut, lisäksi hänellä on myöskin loistava taustabändi, ExMiehet & Saija, toimii.
      Nina on myöskin hyvässä nosteessa. Sääli vaan että häneltä puuttuu osaava ja solistia tukeva bändi. June bändissä on ainesta, mutta vielä keskeneräinen.

      • Heiheii

    • ninalleenergiaa

      Nina & Energia, toimii, vaan teemu vei bändin :(

    • Laulunlahjatratkaisee

      In The Mood yhtyeen solisti Suvi Karjula on ollut koko ajan hyvässä nosteessa. Oli Tangomarkkinoiden paras nainen 2010 ja yleisöaanestyksen ylivoimainen voittaja 2012. Tanssiyleisö tykkää ja keikkaa pukkaa.

      • Eimeejalanalle

        Suvi on hyvä, mutta bändi surkee. Ohjelmistossa outoja ylinopeita kappaleita ja kitaranvingutuksia. Ei toimi. Mutta Suvi on hyvä.


    • hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

      Heidi on niin teennäinen tyyppi esittää herttaista, mutta taitaa pohjimmiltaan olla susi lammasten vaatteissa.

    • ninsa

      nina åkerman onhyvä

    • tanssimies_50

      Monella tangokuningattarella on niin hento ääni, ei se aina oikein riitä.

      Mielestäni parhaimpia naislaulajia ovat Eija Kantola, Saija Tuupanen ja Nina Åkerman. Aino on vielä puhkeava kukka, muiden kohdalta en odota suurta muutosta.

      Mieslaulajista Teemu ja Aki ovat ylivoimaisia, mutta kyllä sinne paremmin haastajia mahtuu.

      • Äänellinen

        Juttu on sillä lailla surullinen, että ei ko. kisoissa haeta ääntä vaan ulkonäköä ja muuta ulkoista krumeluuria jolla ei ole laulamisen kanssa mitään tekemistä. Ääni ei ole enää se tärkein pointsi vaan esiintymiskyky ja julkisuushakuisuus yms. itsensä esille tällääminen.


    • Povikuningatar
    • lkoainzl

      Heidi Pakarisen julkisuuskuva alkaa olla senlaatuista, että taitaa keikkarintamalla tulla hiljaisempaa -faneja on jo pikkuhiljaa poistunut takavasemmalle , esiintymiset voipi tulevaisuudessa painottua vaikka Prisman avajaisiin pianon säestyksellä kuten nyt tulevana lauantainakin. Pakarinen on ollut tangokuningattarena vasta neljä vuotta ja pari viimeisintä vuotta on ollut pelkkää ero-ja suhdesotkujen ruotimista, jos meinaa pinnalla pysyä -vertaa esim. Eija Katola- niin kyllä totaalisesti pitäisi julkisuudenkipeys saada kuriin.

    • Jomoneskorakkaus

      Pakarinen antaa taas ymmärtää, että eron syy oli miehessä. Näinhän varmaan olikin - eikä mikään yllätys. Heikillä on heikkoutensa, mutta Heidi otti tietoisen riskin. Kaikkea ei voi saada.
      Mutta olisiko liikaa vaadittu, jos Heidi jättäisi pois seuraavien rakkaiden mollaamisen erojen jälkeen.

      • ssssååå

        Pakarisen lässytykset korulauseineen facessa alkaa niin nyppiä, että minun fanittamiseni loppui tähän. Nainen on niin itseään täynnä, omahyväisyys loistaa kuuhun saakka ja erinomaisuutensa loisteessa paistattelee luullen, että seuraajat ovat kaikki hänen kanssaan samaa mieltä. Naiset on sitten huvittavia, kun niitä hymiöiden kuoruttamia ihailikommentteja lueskelee. Herätkää....


    • heidiiiiiiiiiiiiiiiiii

      Kyllä tuo Pakarinen jaksaa jauhaa, Heikki on Heikki eikä muuksi muutu lentää kukasta kukkaan, mutta kyllä Pakarisen kannattaisi olla jo hiljaa.
      Meillä on monia Fiksuja EX tangokunigattaria jotka eivät ruodi parisuhde asioitaan/ongelmiaan lehtien palstoilla. Että silleen!!!

    • pöökä

      Onko Saija ja Kimmo enää naimisissa. Olen käynyt Saijan keikoilla ja sormusta ei sormessa? Saatikka avoimesti vilkuilee hanuristia. :0

      • Vilkkusilmä-kin

        "Saatika"? - Miten sormukset ja avio estäisivät vilkuilemisen?


      • Romanssi

      • tangoamarkkinoilla

      • Laulunsanomaa

    • Tangofanitar

      Mitään hyvää ei ole tangon eteen Erika tehnyt, lupaukset oli liian suuret täytettäväksi. Mistä johtuu että parin viimevuoden tangokuninkaallisista ei oikein tiedetä mitään musiikkisaran puolelta, aikas mitättömiä ovat. Toivottavasti tänävuonna löytyy taas kunnon esiintyjät joiden laulua saamme nauttia. Näin myös uskon.

      • RäväkkäNainen

        "Toivottavasti tänävuonna löytyy taas kunnon esiintyjät joiden laulua saamme nauttia."
        Erika on hyvä esiintyjä. Raikas ja osaava nuori nainen. Peukut Erikalle :-)
        https://youtu.be/cQpi-UCkFMQ
        https://youtu.be/g_1bVjDiJiI
        Erikallahan menee hyvin https://www.magnumlive.fi/esiintyjat-ja-ohjelmat/pop-ja-rock/erika-vikman-2/

        Erika Vikman on hurmaava ja raikas iskelmä- ja poptähti, joka on muutamassa vuodessa tehnyt huiman kiidon viihdetaivaalle.

        Erikan repertuaariin kuuluvat iskelmän lisäksi popahtavat kappaleet sekä discokauden musiikki. Monipuolisen ohjelmiston ansiosta Erika keikkailee lavoilla, laivoilla, ravintoloissa sekä tapahtumissa ympäri vuoden. Tähti on tullut tutuksi myös monissa konserteissa ja festivaaleilla. Ohjelmistossa on myös säkenöiviä ohjelmanumeroita, jotka sopivat firmojen juhliin ja vaikkapa pikkujouluajan show- & dinner-ohjelmaksi.


      • nauraattaa
        RäväkkäNainen kirjoitti:

        "Toivottavasti tänävuonna löytyy taas kunnon esiintyjät joiden laulua saamme nauttia."
        Erika on hyvä esiintyjä. Raikas ja osaava nuori nainen. Peukut Erikalle :-)
        https://youtu.be/cQpi-UCkFMQ
        https://youtu.be/g_1bVjDiJiI
        Erikallahan menee hyvin https://www.magnumlive.fi/esiintyjat-ja-ohjelmat/pop-ja-rock/erika-vikman-2/

        Erika Vikman on hurmaava ja raikas iskelmä- ja poptähti, joka on muutamassa vuodessa tehnyt huiman kiidon viihdetaivaalle.

        Erikan repertuaariin kuuluvat iskelmän lisäksi popahtavat kappaleet sekä discokauden musiikki. Monipuolisen ohjelmiston ansiosta Erika keikkailee lavoilla, laivoilla, ravintoloissa sekä tapahtumissa ympäri vuoden. Tähti on tullut tutuksi myös monissa konserteissa ja festivaaleilla. Ohjelmistossa on myös säkenöiviä ohjelmanumeroita, jotka sopivat firmojen juhliin ja vaikkapa pikkujouluajan show- & dinner-ohjelmaksi.

        oliko Tää Vitsi


    • ryynäsentopi

      Joo mitään hyvää ei ole ollut sitten mutakurkku Jaakko Tepon.

      • kuningatar

        Onhan, nämä kaikki kuningartar ehdokkaat ovat velkajärjestekyssä, joten
        maksajaa odotellaan. Musiikki on sivuseikka. Mene keikoille ja maksa.......


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3518
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      192
      1621
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1307
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1182
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      835
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      804
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      799
    9. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      50
      793
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe