Huutokaupat.com

todistaja

Huutokaupat.comissa myydään vain viallisia autoja. Olen todistanut vierestä monen monta kertaa kun kauppiaat ovat keskenään nauraneet hulluille ostajille jotka huutaa nämä piilovialliset autot lähes markkinahintaan. Tietävät kyllä myyvänsä piilovikaisia vehkeitä siellä mutta eivät välitä ja huutokaupoat.com on mahdollistanut tämän kauppatavan olemalla puuttumatta asiakkaan reklamointeihin ja homma jatkuu. Olkaa nyt ihmiset ostamatta niitä autonromuja sieltä huutokaupasta, aina niissä on vikaa mitä ei todellakaan kerrota

87

8423

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jepujeejee

      Joo rehtiä tai ei mutta suurin osa autoista menee ihan ylihintaan, ja lisäksi vielä bonuksena se, että ei ole minkäänlaista takuuta tai kuluttajansuojaa :) Esim paljon myynnissä Audeja, joissa on se ongelmakone, joissa iso riski että tulee eteen sairaan kallis koneremppa...

      • huutaajaa

        Onnex kaikki tietää ton.


      • Anonyymi

        Eikä ihan pienellä ylihinnalla vaan aika reilusti välillä ja pistää miettii mistä näitä hölmöjä koko ajan löytyy...


    • Jepujeejee

      Esim nyt myynnissä vanha maalivikainen audi, jossa myös yllinkyllin muitakin vikoja ja josta jo tarjottu noin 5000 ja huutoaikaa jäljellä vielä monta tuntia... Auton arvo varmaan alle tonnin.
      Katsokaa: https://huutokaupat.com/fi/v/510495
      Onkohan nyt jotain en mitä itse tajua, vai keksiikö joku syyn tälle hinnalle ?

    • Jepujeejee

      Korjaus edelliseen, tarjottu siis noin 4000, ei 5000, mutta eikähön se vielä tästäkin nouse...

    • Fhjfjty

      Tottakai jobbarit myy siellä autot missä on sellaisia vikoja että joutuisivat muuten maksamaan korjaukset. Tyhmiä on ne ihmiset, jotka sieltä näitä paskoja ostaa.

    • totuudenouhuja

      Joo huutokaupat.comin ihmiset luulevat olevansa kova myyntiporukka, kun on laittanu mainoksia oikein telkkariinkin. (Narsismi huipussaan) . Välillä on säälittävää katsoa kun myyjät yrittävät epätoivoisesti saada tavaransa myydyksi, huutamalla omaa kohdettaan. Ainakin autojen kohdalta omistaja ei vaihdu, helppo tarkistaa trafilta. Joskus käy tuuri ja sitten sitä hehkutetaan lähettämällä sarjasähköposteja jossa kamalasti kehutaan itseänsä. No rahaahan tulee vuodessa miljoona pöllöjen ilmoitusmaksuista.

    • TulipaKokeiltua

      Olen kovasti ihmetellyt että miten noiden huutokaupattavien romujen hinnat nousevat niin korkealle, ovatko ihmiset aivan tyhmiä? Joku vuosi sitten oli tarvetta saada halpa kauppakassi, ja tein useammastakin tarjouksen mutta järjestään hinnat nousivat aivan poskettomiksi.

      Eräässä tapauksessa kolarikorjatun hundain hinta pysyi edes jokseenkin järjellisenä, tosin senkin voittohuuto oli liian kova minun makuuni. Myyjä kuitenkin hylkäsi voittaneen huudon ja viikon päästä sama auto tuli vastaan nettiautossa yli tonnin kovemmalla hintapyynnöllä. Kolarikorjauksesta ei mainittu enää sanaakaan.

      Tarttui sieltä lopulta yksi auto haaviin, heitin läppätarjouksen eräästä puntosta ja yllätykseni oli suuri kun se jäikin korkeimmaksi huudoksi. Vielä suurempi yllätys oli että myyjä hyväksyi tarjouksen. Eihän se auto ihan kuvauksen mukainen ollut mutta sitä osasin odottaa ja tarjosin sen mukaan. Pari pikkuvikaa piti korjata ja uudet talvirenkaat hommata, mutta ihan kelvollinen kulkupeli siitä tuli työmatkoihin. Mutta mitään arvokkaampaa autoa en kyllä uskalla tuon kautta ruveta huutamaan.

      • TotuusKäsillä

        "Mutta mitään arvokkaampaa autoa en kyllä uskalla tuon kautta ruveta huutamaan."

        Oliskohan kuitenkin näin:
        "Mutta mitään arvokkaampaa autoa en kyllä uskalla tuon kautta ruveta huutamaan, ei riitä tilillä katetta niiden lunastamiseen."


    • Kerhonpäällikkö

      Satanistinen SUPO on huutokaupat.comin takana ja sallii huutojen manipuloinnin pikavoittoja vastaan. Tämä huutokaupat.com nokkamiehenä toimii kerhon simpanssi jolla on hyvin vaikea persoonallisuushäiriö. Täysin rikollinen firma jossa mukana epärehelliset viranomaiset sekä puolustusvoimat, koska eivät saa palkkaa tarpeeksi.

    • tosio

      Huutokaupat.comin vastuu heidän sivuillaan tehdyistä kaupoista on tasan 0. Myyjä voi esittää myytävästä kohteista melkein mitä tahansa eikä sitä mitenkään kontrolloida. Sitten kun ostajalla tulee ongelmia myyjän kanssa kehotetaan ottamaan yhteyttä viranomaistahoihin. Maksuliikenne hoidetaan myyjälle niin nopeasti, että tuloksellinen reklamointi kaupoista on käytännössä mahdotonta. Kannattaa välttää ostoja Huutokaupat.comin kautta.

    • ano

      Luulis, et saa auton myytyä tuolla kun laittaa euron lähtöhinnaksi ja myydään eniten tarjoavalle mutta näyttää ilm tämän forumin jonnet pesiytynyt tuollekin foorumille...

    • Huutoman

      Mitä valitat! Älä tarjoa! Se palvelu ei ole sinun kaltaisia varten! Et ymmärrä huutokauppojen ideaa! Mene ostamaan kaikki paljon kalliimmalla jostain liikkeestä! Se on sinun kaltaisiasi varten!

      • Anonyymi

        7 § (29.8.2008/561)
        Olennaisten tietojen antamatta jättäminen
        Markkinoinnissa tai asiakassuhteessa ei saa jättää antamatta sellaisia asiayhteys huomioon ottaen olennaisia tietoja, jotka kuluttaja tarvitsee ostopäätöksen tai muun kulutushyödykkeeseen liittyvän päätöksen tekemiseksi ja joiden puuttuminen on omiaan johtamaan siihen, että kuluttaja tekee päätöksen, jota hän ei olisi riittävin tiedoin tehnyt.

        Arvioitaessa tietojen riittävyyttä otetaan huomioon tietojen selkeys, ymmärrettävyys ja oikea-aikaisuus, käytettyyn viestimeen liittyvät rajoitteet sekä elinkeinonharjoittajan muut toimenpiteet olennaisten tietojen antamiseksi kuluttajille.

        Kuluttajan terveyden ja turvallisuuden kannalta tarpeelliset tiedot on aina annettava.


      • Anonyymi

        Ompa fiksu kaveri, ettei van olisi oma auto siellä myynnissä. Huutokaupat.comin Idea on löytää myyntikohteelle hyväuskoinen ostaja, jota voi tarkoituksen hakuisesti kusta silmään.


    • reilumeinki

      Olipa aika erikoinen käytetyn auton kauppajärjestely huutokaupat.com estradilla.

      Oli vanha Escort henkilöauto (KIS-470), jonka omisti alunperin Ruukinpoika Oy Vaasasta, joka sen myös myyntiin ilmoitti.

      Nyt auton omistaa todennäköisesti joku Ruukinpoika Oy:n lähipiiriläinen.

      https://asiointi.trafi.fi/fi/web/asiointi/henkiloasiakkaat/tieliikenne/tarkista-ajoneuvon-rekisteritiedot

      Ainakin sukunimi on sama. Erikoinen sattuma.

      https://www.yritystiedustelu.com/yritys/Ruukinpoika Oy/1940955

      Kun on ilmoitettu myyntiin ”myydään eniten tarjoavalle”, on vähintäänkin sopimatonta, että myyjä tai myyjää lähellä olevat tahot huutavat ja nostavat kohteen hintaa.

      • Seppisxx

        Jos halusi auton itselleen firmalta ja määritti hinnan huutokaupalla. Miksikäs ei?


    • Paavonperä

      Olen mielenkiinnosta seurannut myytävien autojen hintoja tässä huutokauppa.com sivustolla ja ihmettelen kyllä oikeasti, että ovatko ihmiset hulluja vai tyhmiä, kun maksavat niin älyttömiä hintoja vanhoista loppuunajetuista romuista. No jokainen tekee tietenkin niin kuin parhaaksi näkee. Tästä on tullut näköjään autoliikkeille uusi tapa päästä eroon niistä autoista, joille ei voi voi antaa edes ns. niin kauan kuin perävalot näkyy takuuta.

    • Touareg__

      V10 oli hiljan huudoissa. Yksityinen ensin autoa möi useamman kuukauden, hp. 7900€, ei saanut suoralla kaupaksi.

      Huutokaupassa myyjä jättänyt autossa esiintyvän häiriötilan ilmoituksessaan mainitsematta (minkä varmasti on yksityisen aiemmasta ilmoituksesta lukenut), ilman lähtöhintaa ja myydään korkeimman tarjouksen tehneelle hintaan 7000€.

      Näyttää yksityiset olevan selkeästi rehdimpää väkeä, vaikeampi myydä autoja

    • Huutoman

      On urpoja valittajia täällä. Haukkuvat huippuunsa kehitettyä palvelua vastoin parempaa tietoa. Kaikenlaisia rahattomia runkuttajia sitä onkin olemassa. Yhteiskunnan elättejä jotka haukkuu ja räkyttää kaikkea kehitystä ja elää mielellään bisneksen pyörittäjien maksamilla verorahoilla. Nuo valittajat pitäs laittaa huutokauppaan ja suunnata markkinointi Siperiaan

      Huutokaupat.com on paras palvelu ilmoittajille ja ostajille, mitä voi olla

      • OOOOUUUU

        Ja millä perusteella ostajille? Ilmoittajan ymmärrän mutta en ostajaa. Samaan rahaan saa ihan liikkeestä joissa kuitenkin on jonkin näköinen kuluttajansuoja mukana.


      • Anonyymi

        Komission antaman, direktiiviä koskevan tulkintaohjeen mukaan sanotussa julkisessa huutokaupassa olisi oltava mahdollisuus osallistua huutokauppatilaisuuteen henkilökohtaisesti, vaikka tarjouksia olisikin mahdollista tehdä myös verkossa tai puhelimitse. (Euroopan Parlamentin ja Neuvoston direktiivi 2011/83/EU, annettu 25 päivänä lokakuuta 2011, kuluttajan oikeuksista, neuvoston direktiivin 93/13/ETY ja Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 1999/44/EY muuttamisesta sekä neuvoston direktiivin 85/577/ETY ja Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 97/7/EY kumoamisesta.)

        Kuluttajariitalautakunta on ratkaisussaan KRIL 155/32/2013 todennut huutokauppojen peruuttamisoikeudesta seuraavaa:

        ”Pelkästään se seikka, että ostaja olisi voinut osallistua internetissä järjestettävään huutokauppaan myyjän tiloissa olevalla etäviestimellä, ei tarkoittanut, että kysymyksessä olisi huutokauppa, johon ostaja olisi voinut osallistua henkilökohtaisesti. Näin siksi, että myyjä ei ollut järjestänyt erillistä huutokauppatilaisuutta, eikä huutokauppaan pystynyt osallistumaan muuten kuin etäviestimellä.”


      • Anonyymi

        😄😄😄parasta huumoria pikään aikaan.


    • Huutopussy

      Muuta hyvää ei huutokaupat.comissa ole, kun myyjät saa virattomia paskaromuja huudattaa ilman vastuuta.

      Kaksi autoa olen tuolta huudellut eikä ne nyt ihan sitä olleet, mitä piti.

      Huutoman, voi vxttu sentään 🤣

      • Rikasmies

        Niin, no joo, sinä olet yksi tyhmä monien tyhmien joukossa


    • Kaw-IV

      Onko Touareg toiminut hyvin vai meneekö vikatilaan?

    • Huutoman

      Älykääpiöt!!! Mikä siinä on niin vaikeata kun ostajille annetaan täysi mahdollisuus käydä testaamassa huutokauppakohde olkoon se vaikka hevonen, niin että ei käydä testaamassa ja tsekkaamassa kohde. Huudetaan, sitten maksetaan ja vasta sitte valitetaan. Oma on vikas jos tulkitset eri tavalla tavaran kunnon kuin myyjä pösilö ”huutopyssy”

      • Anonyymi

        7 § (29.8.2008/561)
        Olennaisten tietojen antamatta jättäminen
        Markkinoinnissa tai asiakassuhteessa ei saa jättää antamatta sellaisia asiayhteys huomioon ottaen olennaisia tietoja, jotka kuluttaja tarvitsee ostopäätöksen tai muun kulutushyödykkeeseen liittyvän päätöksen tekemiseksi ja joiden puuttuminen on omiaan johtamaan siihen, että kuluttaja tekee päätöksen, jota hän ei olisi riittävin tiedoin tehnyt.

        Arvioitaessa tietojen riittävyyttä otetaan huomioon tietojen selkeys, ymmärrettävyys ja oikea-aikaisuus, käytettyyn viestimeen liittyvät rajoitteet sekä elinkeinonharjoittajan muut toimenpiteet olennaisten tietojen antamiseksi kuluttajille.

        Kuluttajan terveyden ja turvallisuuden kannalta tarpeelliset tiedot on aina annettava.


    • Led100w

      Vittu.täyttä paskaa ilmankuluttajan suojaa myyvät,tavara kiinan paskaa varsinkin led valot. Kehutaan erittäin laadukkaaksi.kesto 2 kk! Varokaa ei muuta kuin perävalo takuu. Ja myyjä ei vastaa tavarasta muuhun asti kun saa rahansa. Tekis mieli kyl kertoo kuka tämmöist myy....

      • jyynönen

        Myyjien nimet esille!!!!!


    • Huutonössö

      Kuka lähtee toiselle puolen Suomea tarkastamaan auton kuntoa, kun pitäs voida luottaa myyjän sanaan?

      Esimerkkinä, toisesta autosta ilmoituksessa luki mm. erittäin siisti, ruosteeton. Kuvia autosta oli vaikka millä mitalla, mutta niin huonolla resoluutiolla, että niissä ei jälkiä erottanut. Yllätys oli suuri, kun ostin auton kotiin toimitettuna, raappaumia ja kyntöjälkiä puskureissa, toisessa takaovessa puolen metrin pituinen painauma, takalokasuojissa ruostetta ja yllätysbonuksena tuulilasi rikki, mistä ei myöskään mitään mainintaa.

      Oliko arvoisa Huutoman/pussy/nörtti myyjä mielestäsi oikeassa vai väärässä?

      • Huutoman

        No jos ei halua lähteä toiselle puolelle suomea autoa tarkastamaan, niin sitten pitää jättää huutamatta. Niin yksinkertaista se on. Mikä ihme siinä nyt on niin vaikeata? Miksi sinä et pysty ymmärtämään näin yksinkertaista asiaa?


      • Vai_pitäskö

        Rehellisesti kertoa autoissa olevat viat?


    • Huutoperse

      Ja piti vielä tältä huutonössöltä eli Huutomanilta kysyä, että oliko se myyjältä rehtiä toimintaa jättää Touaregissa esiintyvä vikatila mainitsematta, mikä selvästi yksityisen myynti-ilmoituksessa oli kerrottu?

      • Anonyymi

        7 § (29.8.2008/561)
        Olennaisten tietojen antamatta jättäminen
        Markkinoinnissa tai asiakassuhteessa ei saa jättää antamatta sellaisia asiayhteys huomioon ottaen olennaisia tietoja, jotka kuluttaja tarvitsee ostopäätöksen tai muun kulutushyödykkeeseen liittyvän päätöksen tekemiseksi ja joiden puuttuminen on omiaan johtamaan siihen, että kuluttaja tekee päätöksen, jota hän ei olisi riittävin tiedoin tehnyt.

        Arvioitaessa tietojen riittävyyttä otetaan huomioon tietojen selkeys, ymmärrettävyys ja oikea-aikaisuus, käytettyyn viestimeen liittyvät rajoitteet sekä elinkeinonharjoittajan muut toimenpiteet olennaisten tietojen antamiseksi kuluttajille.

        Kuluttajan terveyden ja turvallisuuden kannalta tarpeelliset tiedot on aina annettava.


      • Anonyymi

        Kuulehan peräpukama! Tottakai se oli rehtiä, koska kaikkihan siellä perustuu valheeseen


    • nvcvbvccv

      oisko parempi ilmaisu ostat vain viallista tavaraa pöljä oot

    • Gozy

      Yksi juttu ihmettyttää kun liikkeet myy autoja niin hintaan lisätään 50-100€ nouto/toimitusmaksu, mikä vitun noutomaksu eikö nämä nykypäivän läskimaha autokauppiiaat saa autoa luovuttettua liikkeestä ilman maksua.

    • pop99987

      Oon luullu että kenenkään ei ole pakko tarjota tuonne yhtään mitään..noo ehkä olen väärässä ja on jokaisen suomen kansalaisen pakko tehdä tarjous..?

      Ostajathan sen 500euron auton hinnan nostaa 3000euroon.

      Pelin henkihän on erittäin ja täysin selvä joka ikiselle huutajalle.
      ->Tuotteilla ei ole minkäänlaista takuuta eikä myyjällä mitään vastuuta yhtään mistään.

      Silloin siitä 500euron autosta vain täydeellinen idiootti tarjoa enemmän kuin 100euroa.

      Se on kaikkein käsittämättömintä!! että löytyy kymmeniä täydellisiä idiootteja jotka tarjoaa siitä jopa 2000eur ja yli. .!!

      Katokaa peiliin..kiitos!

      • Vitsailenko

        Juuri näin, jokainen maksaa itse minkä haluaa.
        Muuten kuka sanoo tietävänsä oman autonsa kunnon rehellisesti?
        Turvavyötesti paljasti uuden auton kelvottomuuden. Vyö aukesi omia aikojaan. Tehtaallako tiedettiin että testissä tämä kyllä selviää.
        Myyn käytetyn autoni ja TIEDÄN että se ei rikkoudu ostajan käytössä ?? milloinkaaan??
        Miksi puhutaan käytetystä jos siinä ei ole mitään käytön jälkiä tai kuluneisuutta?


    • Anonyymi

      Kolme autoa olen ostanut/huutanut. Kaksi ensimmäistä meni nappiin oli ne viat mitä oli kerrottukin. Kolmas ja viimeinen myyjä valehteli ja peitteli vikoja,ei kertonut eikä kuvannut niitä.Mutta vielä se oli halvin jos olisi laittanut nettiauton listalle.MUTTA oli kuitenkin viimeinen sieltä ostamani auto.Kaikki 3 näkemättä koeajamatta. Hinnat oli 6500€ 2400€ ja viimeinen 3250€ Viimeisestä tein reklamaation mutta yhtä tyhjän kanssa.

      • Anonyymi

        7 § (29.8.2008/561)
        Olennaisten tietojen antamatta jättäminen
        Markkinoinnissa tai asiakassuhteessa ei saa jättää antamatta sellaisia asiayhteys huomioon ottaen olennaisia tietoja, jotka kuluttaja tarvitsee ostopäätöksen tai muun kulutushyödykkeeseen liittyvän päätöksen tekemiseksi ja joiden puuttuminen on omiaan johtamaan siihen, että kuluttaja tekee päätöksen, jota hän ei olisi riittävin tiedoin tehnyt.

        Arvioitaessa tietojen riittävyyttä otetaan huomioon tietojen selkeys, ymmärrettävyys ja oikea-aikaisuus, käytettyyn viestimeen liittyvät rajoitteet sekä elinkeinonharjoittajan muut toimenpiteet olennaisten tietojen antamiseksi kuluttajille.

        Kuluttajan terveyden ja turvallisuuden kannalta tarpeelliset tiedot on aina annettava.


    • Anonyymi

      Kohteissa on takuu ja kuluttajasuoja voimassa lakikirjan mukaan. Vastuussa on myyjä, mezzoforte Oy (Huutokaupat.com) joka toimii kohteiden myyjänä.

      • Anonyymi

        Pystyvätkö kiertämään etämyynnin palautusoikeuden kauppaehdoilla .

        Huutokauppaehdot kohta 1:
        1) Kuhunkin Huutokauppaan liittyy huutokauppatilaisuus, johon Ostajan on mahdollista osallistua ilmoittautumalla tilaisuuteen kaksi (2) päivää ennen tilaisuuden alkua.
        i) Huutokauppatilaisuudet järjestetään Mezzoforte Oy:n toimitiloissa (Huopalahdentie 24 A, Helsinki), ellei toisin ole ilmoitettu. Ilmoittautuminen on tehtävä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Mikäli Ilmoitus on poikkeuksellisesti julkaistu siten, että julkaisun ja Huutokaupan päättymisen välillä ei ole kahden päivän väliä, tulee ilmoittautuminen tehdä viimeistään kaksitoista (12) tuntia ennen tilaisuuden alkua.


    • Anonyymi

      Sama romu myynti on myös huutokaupat.fi sivuilla. Siellä kaupungit myyvät katuvarsille jätettyjä autoja jotka on hinattu kaupunkien varastoon. Sielläkin on älyttömät huudot autoista jotka ei edes lähde käyntiin. Mutta niitähän myy kaupunki, eli suuri yritys.
      Kunnon tuotteita ei huudeta.

    • Anonyymi

      Lisäksi myyjä pystyy muuttamaan ilmoitusta koska tahansa huutokaupan aikana, eikä ostajalle jää siitä mitään todistetta mitä ilmoituksessa luki tarjoushetkellä. Siihen jää ainoastaan maininta milloin ilmoitusta on muokattu.

    • Anonyymi

      Tarkistakaa joka kerta autoista trafin omistajavaihdokset sekä googlatkaa edes vastaavien autojen hinta ja auton rekisterinro jolla ehkä tulee vanhat auton myynti ilmoitukset esiin! Lisäksi jättäkää huutamatta jos hinta nousee. Tämä on ihan kuin se senttihuutohuijaus. Myyjät nostaa itse hintaa. Ei saa jäädä huutokauppainnon koukkuun.

      Selväähän se on kun ostajien tiedot eivät ole näkyvissä että itse nostelevat hintoja. Usein uuden saa kaupasta samalla tai halvemmalla hinnalla. Autoissa vastaava auto löytyy nettiautosta halvemmalla ja toimii varmemmin.

    • Anonyymi

      Kohteissa on takuu ja kuluttajasuoja voimassa lakikirjan mukaan. Vastuussa on myyjä, mezzoforte Oy (Huutokaupat.com) joka toimii kohteiden myyjänä.

      Huutokaupat.comille vaan valitusta, tosin ovat aika ylimielisiä, että asia pitää hoitaa kuluttaja asiamiehen kautta....

      • Anonyymi

        Autokaupat ottaneet ilolla vastaan ko myynti-foorumin . vaihdossa
        tulleet romuautot myydään huutokaupalla vaikka yhdellä eurolla.
        Tosin monilla liikkeillä nouto maksaa 129 e
        (mutta säästyy ilmaiseksi vieminen auton kierrätyspisteisiin)


      • Anonyymi

        kannatta googlettaa todellinen foorumin yllä pitäjä


    • Anonyymi

      Totta eihän siinä tarvita korkeaa matematiikkaa.
      auton normaali ulosmyyntihinta vaikkapa 2000 e, ja jos liike myy suoraan kuluttajalle (vanha mummokin osaa kysyä ONKO JAKOHIHNA VAIHDETTU ? no ei bropleemaa myyntiin vaan huutokauppaan,todetaan huoltokirja vailinainen ,Siinä sitten uudelle tonnin auton ostaneelle pikku yllätys vaikka 700e ja ne muut viat mitkä on jo ilmoitettu autosta

    • Anonyymi

      Ostin Bemarin tuolta huutokaupat.com sivustolta ja kyllä oli kaikki viat ilmoitettu mitä on tullutkin vastaan. Riippuu onko yritys vai yksityinen. Tässä tapauksessa yritys.

      • Anonyymi

        Yksityinen henkilö ei voi jättää myynti-ilmoitusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksityinen henkilö ei voi jättää myynti-ilmoitusta.

        Kyllä voi.


    • Anonyymi

      Nyt on helvetti irti. Kokeilimme yksityistä ja täyttä paskaa. Ei vastannut lähellekään ilmoituksen tietoja. Et pysty perumaan. On todella vaarallista

    • Anonyymi

      Hei tietääkö kukaan, mikä on Suomen petollisin huutokauppa?

      • Anonyymi

        Siun Soten sosiaalitoimen vastaanotto. Siellä vanhat kanat huutaa päin naamaa aina elatusrahan maksuni viivästyessä, en voi tajuta miksi.


    • Anonyymi

      EI HÄTÄÄ Markkinaoikeuden kielto ja 100.000 uhkasakko koskee vain elinkeinonharjoittajan ja kuluttajan välistä kauppaa. Huutokaupat.com kyllä jatkaa samaa rataa ja kehittää jo "täyttä päätä" autonmyyntipalvelua kuluttamyyjille, jolla voidaan taas kusta tyhmää ostajaa silmään, eikä viranomaiset voi mitään.... aika touhua. Autoliikkeen omistajahan voi tietysti myydä autot yksityishenkilönä

      • Anonyymi

        Täyttä pelleilyä kauppa nykyisin huutokaupat.comissa

        14 päivän palautusoikeus käytetyille autoille, mutta sit arvonalennus jos palauttaa auton, jos vaikka väri ei miellytä
        Täällä lisää: https://huutokaupat.com/arvon-alentuminen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täyttä pelleilyä kauppa nykyisin huutokaupat.comissa

        14 päivän palautusoikeus käytetyille autoille, mutta sit arvonalennus jos palauttaa auton, jos vaikka väri ei miellytä
        Täällä lisää: https://huutokaupat.com/arvon-alentuminen

        Ei pidä paikkaansa . Jos purat kaupan niin Mezzofortella ei ole oikeutta aronalennuksen vähentämiseen. Se mainitaan erikseen markkinaoikeuden päätöksessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täyttä pelleilyä kauppa nykyisin huutokaupat.comissa

        14 päivän palautusoikeus käytetyille autoille, mutta sit arvonalennus jos palauttaa auton, jos vaikka väri ei miellytä
        Täällä lisää: https://huutokaupat.com/arvon-alentuminen

        Toi on paskapuhetta. Markkinaoikeuden päätöksen mukaan toi ei pidä paikkaansa. Mäkin voin ladella jotain omia kauppaehtoja munne vaan, mut lopulta laki noi määrittää. Kusipulju koko lafka. Välttäkää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toi on paskapuhetta. Markkinaoikeuden päätöksen mukaan toi ei pidä paikkaansa. Mäkin voin ladella jotain omia kauppaehtoja munne vaan, mut lopulta laki noi määrittää. Kusipulju koko lafka. Välttäkää.

        Ylimielisyys vielä kostautui huutokaupat.comille


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ylimielisyys vielä kostautui huutokaupat.comille

        Näin muuten teki

        Ei todellakaan voi kuluttajasuojalakia eikä markkinaoikeuden päätöstä kiertää millään arvonalennuksilla. Voi hyvänen aika että pitää olla.....uhkasakkoa pitää nostaa ja se pitää nyt jo langettaa


    • Anonyymi

      Jos huutaa, niin silloin vastaa huudostaan.
      Esim, jiirisirkkeli nyt 250€ uusi sama 259€.
      Tai työmaaradio nyt 75€ uusi sama 99€.
      Eli mistä tämä keskustelu koska huutava ei ota
      mitään selvää tuotteista. Sitten haukutaan muut.

      • Anonyymi

        ikävä kyllä tänäpäivänä huutajat on petollisia,huutavat kamppeita ja jättävät lunastamatta
        osat on vaihtunut,lähipiirissä useita.


    • Anonyymi

      Alkaa pikkuhiljaa hiipua koko huutokauppojen idea

    • Anonyymi

      Kyllä kun lukee näitä artikkeleita, on parempi ettei laita huutokauppaan omia tuotteitaan, tai omaa firmaansa esille. On se niin paskasta tekstiä, että maine menee.
      Parempi olla esillä muilla myyntikanavilla Kyllä kun lukee näitä artikkeleita, on parempi ettei laita huutokauppaan omia tuotteitaan, tai omaa firmaansa esille. On se niin paskasta tekstiä, että maine menee.
      Parempi olla esillä muilla myyntikanavilla

      • Anonyymi

        Mitä tarkoitat.
        Olla rehellinen vai ei rehellinen toisilla kanavilla.


    • Anonyymi

      Ennen autoliikkeiden pahimmat pommit annettiin jobbareiden myytäväksi, nyt ne myydään yksityishenkilöinä huutokaupat.comissa!

    • Anonyymi

      Vanha auto meni vaihdossa Deltaan. Eivät paljon hyvittäneet kun kerroin, että molemmat etulaakerit pitäisi vaihtaa ennen katsastusta, samoin molemmat ajovaloumpiot ja molemmat etujarrulevyt sekä palat. Auton helmat ja keula olivat ruosteessa, talvirenkaiden aluvanteet olivat entiset ja kesärenkaat lopussa. Delta pisti auton myyntiin Huutokaupat.comiin. Valokuvat oli otettu niin, ettei ruostetta erottanut. Talvirenkaiden aluvanteista ei ollut kuvia. Laakerivioista, ajovaloumpioista tai jarruista ei ollut mainintaa. Ilmoituksessa vain sanat: koeajossa ei havaittu vikoja.

      Ostaja maksoi autosta törkeän ylihinnan.

    • Anonyymi

      Huutelin yhtä audia ja trafin sivuilta paljastui sitten, että kyseessä oli saksasta tuotu kolariautonromu, josta myyjät/huutokaupat. com, ei vihjannut sanallakaan, varmaan 700000 km ajettu A4?

    • Anonyymi

      Huusin AMMATTILAATUA oleva hylsy-/räikkä-/kärkisarjan, ekassa autorempassa
      viisi hylsyä halki, kahdesta jatkopätkästä murtui pää poikki ja iso räikkä hajosi.

    • Anonyymi

      Huutanut useampaa kymmentä kohdetta viimeisen 2-3 vuoden aikana.
      Voittanut/myyjä hyväksynyt 2 tarjousta

      Tyytyväinen olen näihin voittoihin, homma pelittänyt 24h voitosta raha ja tavara vaihtanut omistajaa.
      Tuotteet on ollut sellaisia, kuin ne mainostettu olevan, kumpaakaan en ole ennakkoon käynyt katsomassa.

      Itse huudan max. 50-60% uuden hinnasta. Tämä on suurin syy miksi tipun heti kättelyssä ulos tarjouksista, mutta mikäli tarjouksen voitan on vielä pelivaraa, jos tuote onkin kunnostusta vaativa.

      Välillä ihmetyttää, kun joitakin käytettyjä tuotteita huudetaan yli uuden vastaan tuotteen hinnan.
      Autoja en ikinä lähtisi tuolta huutamaan, lottoamiseksi menee.

      Peräkärryihin ja metsämönkkäriin olen vetänyt rajan, niissä on vielä tekniikka yksinkertaista ja saa kohtuudella korjattua.

      Koijareita varmasti tuolta löytyy, mutta löytyi niitä aikanaan keltaisesta pörssistäkin.
      Huutajalla on myös iso vastuu tuolla, kaikkea en kyseisen firmaan niskaan kaataisi.

      • Anonyymi

        Nyt maksaa ilmotus maksu
        Ja prosentit päälle
        Rahan ahne
        Huutokauppa


    • Anonyymi

      Eiköhän nosteta yhteiskanne!!

    • Anonyymi

      Haha… erehtyi yksi ison autoliikkeen herra kirjallisesti viestimään (joka nyt muutenkin pitäisi olla monella jo tiedossa, mutta valitettavasti on tietämättömiäkin) että huutokauppaan myydään vaan romuja ja vikaisia autoja sellaisia joita ei normaali myyntirivissä voi myydä.

      Vasta ostin viimeisen romun mitä tuolta tulen ostamaan, auto sammui ja rikkontui käyttökunnottamaksi hakumatkalla. Ja reklamoinnissa vänkäävät vain vastaan ja alkavat laittaa kirjautumisestoja jos kaupanpurkuja vaatii enemmän kuin yhdestä kohteesta. Joten onnea vaan auton ostoon. Mitäpä jos vaan maksaisit p******a!?!?

    • Anonyymi

      En kyllä kaikkea märinää ymmärrä. Jos ei ota selvää mitä huutaa on turha kitistä. Jos 1000€ ostat auton ei se varmasti mikään helmi ole. Luultavasti täysi p@ska.
      Jos ostaa kiinalaiset pilipali hylsysarjan 100€ maksat varmasti ylihintaa 90 euroa. Jos siitä joku hajoaa, niin voi voi.

    • Anonyymi

      Firmat myy uusia tuotteitaan Huutokaupat.com kautta ilman takuita, jos ei satu hajoamaan 7pvä sisällä niin pidät viallisen tuotteen. Viksua liiketoimintaa firmoilta.

    • Anonyymi

      Ärsyttää suunnattomasti kun näihin huutohintoihin lisätään vielä noi prosentuaalisesti älyttömät noutohinnat. Nykyäänhän suurimmassa osassa on vähintään 179€ nuo kulut. Neähän ei perustu mihinkään muuhun kun et myyjäliikkeet saavat enempi rahaa, onhan tuo kova summa jos auto maksaa vaiks 750€ niin siihen tuo noutokulu vielä päälle ja tietysti 45€ rekisteröimismaksua.
      Vtuttaakohan nää piilokulut ketään muuta. mUn mielestä hinta pitäisi olla se mitä huudetaan eikä mitään noita teennäisiä maksuja päälle. Ostaja ottaa kuitenkin ison riskin kun tuolta autoja ostaa ja myyjä pääsee vähän niinku pälkähästä. Olis hienoo kun jollaintapaa sais tonne huutokaupat. comille painetta että poistaisivat tuollaiset paskat piilokulut.

      • Anonyymi

        Sama homma se on noissa postikuluissakin.Varmasti tavara liikkuis 10e kuluilla mutta veloittavat 30-50e.


      • Anonyymi

        Nuo ylisuuret noutokulut ja rekisteröinti maksut vetää huutokaupat com välistä ja sen lisäksi myyjältä provikat huudetusta hinnasta. Rahan ahneus on iskenyt huutokaupat comin nettialustaan ja sille tulee käymään sen takia loppu. Kukaan ei viitsi maksaa parin sadan romuautosta ensin ylihintaa ja siihen sitten päälle 200€ piilokuluja. Mua ainakin ottaa tuo toiminta päähän,mieluummin ostan romuni torista tai nettiautosta nykyään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuo ylisuuret noutokulut ja rekisteröinti maksut vetää huutokaupat com välistä ja sen lisäksi myyjältä provikat huudetusta hinnasta. Rahan ahneus on iskenyt huutokaupat comin nettialustaan ja sille tulee käymään sen takia loppu. Kukaan ei viitsi maksaa parin sadan romuautosta ensin ylihintaa ja siihen sitten päälle 200€ piilokuluja. Mua ainakin ottaa tuo toiminta päähän,mieluummin ostan romuni torista tai nettiautosta nykyään.

        SE PITÄÄ KYLLÄ PAIKAANSA.MYYDÄÄN AUTOJA JOTKA EIVÄT EDES KELPAA ILMAISEKSI ROMUTTAMOON.SITTEN SE TOINE LÄHINNÄ AUTOLIIKEIDEN SUOSIMA
        MYYNTIKIKKA.MYYDÄÄN AUTO ENITEN TARJOAVALLE.JOS OSTAJA YKSITYS HENKILÖ EI MYYDÄ(pari viikkoa mad perua kauppa)MUTTA JOS YRITYS OSTAA MYYDÄÄN,KOSKA YRITYKSELLÄ SITOVA OSTO.NO EI SIINÄ VIELÄ KAIKKI.MYYDÄÄN
        AUTOJA ENITEN TARJOAVILLE ILMAN HINTA RAJAA.EI MITÄÄN MERKITYSTÄ.
        KATSELE MYYDYT ENITEN TARJOAVAT,JOTKA MYYDÄÄN NS ILMAN HINTAVARAUSTA
        .PÄIVITTÄN NIITÄ MYYVÄT HYLKÄÄVÄT VAIKKA MYNTIEHDOSSA LUKEE,JOS EI MYY
        TULEE NS SANKTIOITA YRITYKSEEN????ON SE KIVA SEURAILLANÄITÄ HUUTOKAPPA MYYTYJÄ JOPA 150 KPL PÄIVÄSSÄ


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SE PITÄÄ KYLLÄ PAIKAANSA.MYYDÄÄN AUTOJA JOTKA EIVÄT EDES KELPAA ILMAISEKSI ROMUTTAMOON.SITTEN SE TOINE LÄHINNÄ AUTOLIIKEIDEN SUOSIMA
        MYYNTIKIKKA.MYYDÄÄN AUTO ENITEN TARJOAVALLE.JOS OSTAJA YKSITYS HENKILÖ EI MYYDÄ(pari viikkoa mad perua kauppa)MUTTA JOS YRITYS OSTAA MYYDÄÄN,KOSKA YRITYKSELLÄ SITOVA OSTO.NO EI SIINÄ VIELÄ KAIKKI.MYYDÄÄN
        AUTOJA ENITEN TARJOAVILLE ILMAN HINTA RAJAA.EI MITÄÄN MERKITYSTÄ.
        KATSELE MYYDYT ENITEN TARJOAVAT,JOTKA MYYDÄÄN NS ILMAN HINTAVARAUSTA
        .PÄIVITTÄN NIITÄ MYYVÄT HYLKÄÄVÄT VAIKKA MYNTIEHDOSSA LUKEE,JOS EI MYY
        TULEE NS SANKTIOITA YRITYKSEEN????ON SE KIVA SEURAILLANÄITÄ HUUTOKAPPA MYYTYJÄ JOPA 150 KPL PÄIVÄSSÄ

        MISTÄ MUUTEN JOHTUU,KUN KUN AUTOKAUPPA PERUTTU JA AUTO SIIRTYNYT METSOFORTEN OMISTUKEEEN SITÄ MYYDÄÄN JOPA KOLMEN KUUKAUDEN PÄÄSTÄ
        UUDESTAAN ENSIMMÄISEN MYYJÄN .ESIM LIIKEEN AUTOKUVILLA VAIKKA AUTO JO LUOVUTETTU PALJON AIKAISEMMIN.JA EDES KAIKKI MYYJÄLIIKEET EI TIEDÄ,KUNKA MAHDOLISTA.MYYDÄÄN NS VANHOILLA KUVILLA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SE PITÄÄ KYLLÄ PAIKAANSA.MYYDÄÄN AUTOJA JOTKA EIVÄT EDES KELPAA ILMAISEKSI ROMUTTAMOON.SITTEN SE TOINE LÄHINNÄ AUTOLIIKEIDEN SUOSIMA
        MYYNTIKIKKA.MYYDÄÄN AUTO ENITEN TARJOAVALLE.JOS OSTAJA YKSITYS HENKILÖ EI MYYDÄ(pari viikkoa mad perua kauppa)MUTTA JOS YRITYS OSTAA MYYDÄÄN,KOSKA YRITYKSELLÄ SITOVA OSTO.NO EI SIINÄ VIELÄ KAIKKI.MYYDÄÄN
        AUTOJA ENITEN TARJOAVILLE ILMAN HINTA RAJAA.EI MITÄÄN MERKITYSTÄ.
        KATSELE MYYDYT ENITEN TARJOAVAT,JOTKA MYYDÄÄN NS ILMAN HINTAVARAUSTA
        .PÄIVITTÄN NIITÄ MYYVÄT HYLKÄÄVÄT VAIKKA MYNTIEHDOSSA LUKEE,JOS EI MYY
        TULEE NS SANKTIOITA YRITYKSEEN????ON SE KIVA SEURAILLANÄITÄ HUUTOKAPPA MYYTYJÄ JOPA 150 KPL PÄIVÄSSÄ

        KORJAUS EDELISEEN EI 150 KPL VAAN 15-50
        SENVERRAN VIELÄ NÄISSÄ NS 1 EURON AUTOISSA JOSSA YLEENSÄ AUTON HAKU MAKSAA PURKUPAIKALLE LIIKEISTÄ MUUTAMAN SATASEN,KYLLÄ KANNATTA MYYDÄ SE HUUTOKAUPPA FOORUMISSA ESIM 250e toimitus kuluilla.
        tosin jos ostat auton oiken AUTOLIIKESSÄ JA MAKSAT SIITÄ VAIKKA SATASEN.TOIMITUS KULUT 0e


    • Anonyymi

      Muistakaa ilmoittaa naapurille ja kylälle ettei huuda myymääsi tuotetta,jottei tule sanktioita ns lähipiirihuudoista,aivan käsittämätöntä urkintaa,onkohan edes laillista kieltää naapuria huutamasta ja antaavat vielä ohjeen myydä "lähipiirille"(naapuri)suoraan..loppu täältä ostot ja myynnit.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe