Aatelikello.fi ryöstö ylihintaa!!! Lue lisää

Aatelikello.fi huh huh mitä hintoja kelloissa. Kiinasta samoja kelloja todella todella todella paljon halvemmalla.

https://aatelikello.fi/collections/best-sellers/products/benyar-pilottikello-nahkarannekkeella

Tuo kello maksaa heillä "tarjouksessa" 57Euroa. Normaalisti 114Euroa. Kiinasta tuon kellon saa 13-19Eurolla riippuen mistä ostaa. Myös monet muut suomalaiset liikkeet myy tuota kelloa muttei kuitenkaan noin kovalla 114Euron kiskurihinnalla. Toimitusaikakin 5viikkoa.....
Ilmianna
Jaa

27 Vastausta


Kierrä kaukaa!!!!!! 4 viikkua odottanut jo olen....
Ilmianna
Jaa
"Entä jos paketti varastetaan, häviää tai rikkoituu toimituksessa?

Emme anna asiakkaidemme hävitä euroakaan toimitusketjun / postin virheiden vuoksi. Jos toimitusta ei kuulu 60 päivää tilauksen tekemisestä tai se saapuu rikkinäisenä, ole yhteydessä asiakaspalvelu@aatelikello.fi, niin lähetämme tuotteen uudestaan."

Ihmettelen suuresti viimeistä sanaa, että miksi lähettää sama rikkinäinen tuote asiakkaalle uudestaan?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Jos Hentilän Aleksi toimitusjohtaja nyt lähettäisi sen kelloni vaan ettei tarvitse viedä asiaa eteenpäin. Tai palauta rahat jos et tilaamaani kelloa toimita. Kuinka toimitaan asian suhteen?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Odota rauhassa vielä viikko. Saat varmasti paskan kellosi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Asiallinen & hyvä tapa palvella asiakkaita! Miksi myyt paskoja kelloja? Mee töihin. Tai laita edes hinnat kohdilleen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Heh. Ottaa tilauksen ja rahat. Sen jälkeen itse tilaa Kiinasta toimitettavaksi ostajan osoitteeseen. Ei omaa rahaa kiinni ollenkaan hommassa. Tuo on hyvin yleistä bisneksen tekoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Perusta itselle samalla idealla verkkokauppa ilman että ostat varastoon yhtäkään tuotetta, tuolla on yksityiskohtaiset ohjeet (suomeksi) miten se tehdään ja vieläpä ilman rahaa:
http://samahalvemmalla.webnode.com/tyota
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Ei ole edes yhteystietoja?? Puh numeroa tai mitään....
Ilmianna
Jaa
Olen kasvavan järkytyksen vallassa seurannut tätä loanheittoa yrityksestäni ja samalla itsestäni henkilönä, kun joku katsoi nimeni tarpeelliseksi mainita. Aluksi ajattelin jättää koko keskustelun omaan arvoonsa, näitähän löytyy jokaisesta suomessa toimivasta yrityksestä. Se, että miksi näin on, olisi ihan oman ketjunsa arvoinen keskustelu.

Keskustelu on kuitenkin indeksoitunut googleen jo niin korkealle, että jo oman henkilökohtaisen maineeni kannalta minun on pakko reagoida.

1) Aatelikellon "ryöstö ylihinnat": Jep, yritykseni toimii jälleenmyyntialalla. Toisin sanoen ostaa halvemmalla ja myy kalliimmalla. Toisin päin tehden tavara menisi paremmin kaupaksi, mutta rahat loppuisivat nopeammin. Kun myyn vaikkapa juuri tuon aloituksessa mainitun kellon suomeen 57€:lla, maksan siitä ensin alvin 24%, ostan kellon toimittajalta n. 20€:lla, mainostan sitä facebookissa/googlessa 10 - 20€:lla ja tämän jälkeen olen tyytyväinen jos käteen jää jokunen euro. Josta sitten maksan tuloveron.

Suurin osa ihmisistä tämän varmasti tajuaa, mutta jos ketjun aloittaja sattuu tämän vielä näkemään, niin kerrottaneen että vaikkapa se näppäimistö, jolla aloituksesi kirjoitit maksaa kiinassa 5€ (jep se on tehty kiinassa, kuten 95% kuluttajaelektroniikasta) mutta prismasta ostit sen 25€:lla. Sillä tavalla maahantuonti ja jälleenmyynti toimii.

2) Osassa viesteistä annetaan ymmärtää, että en toimita myymiäni kelloja. Toisin sanoen minut julistetaan varkaaksi, nimeltä.
Sivuillani kerrotaan kellojen toimitusajaksi 2 - 5 viikkoa. Tähän mennessä jokainen kello on tuohon aikahaarukkaan perille päätynyt, suurin osa alle 3 viikon, nopeimmat alle kahden viikon. Se on väistämätöntä, että jossain vaiheessa joku kello jää matkalle, jonkin logistiikkakeskuksen lattialle tai postilaitoksen hihnan väliin ja kelloa ei tule. Tällaisessa tapauksessa laitan tietenkin uuden kellon toimitukseen.

3)"Asiallinen & hyvä tapa palvella asiakkaita". Tämä oli viestissä mainittu sarkastiseen sävyyn, mutta ko. ohjeen mukaisesti olen pyrkinyt toimimaan, kuten jokainen aatelikellon asiakaspalveluun yhteydessä ollut voisi todistaa. Olen yhdeksässä tapauksessa kymmenestä vastannut saapuneihin sähköposteihin tunnin sisään, myös toimistoaikojen ulkopuolella, vuorokauden ajasta riippumatta. Harva yhden miehen firma pystyy siihen, mutta minä olen ainakin yrittänyt. Tiedän että tällä alalla jämpti ja nopea asiakaspalvelu on ensiarvoisen tärkeää.

4)"Ei ole edes yhteystietoja?? Puh numeroa tai mitään.." Tuo viimeisin kommentti kuvastaa minusta parhaiten tätä keskustelua ja ehkä koko tämän keskustelupalstan kulttuuria. Kuka tahansa voi sanoa mitä tahansa, riippumatta siitä pitääkö se paikkaansa vai ei. Sivuillani on Info ja yhteystiedot välilehti, josta löytyy nimi, puhnro, sähköpostiosoite ja katuosoite.

Yhteenvetona:
Olen työllistänyt itseni yrittäjänä reilut 3 vuotta ja ihmetellyt puhetta "kateellisista suomalaisista ja yrittäjävastaisuudesta", kun sellaista en ole ennen kohdannut. Mielipiteeni ei muutu tämänkään keskustelun myötä, ymmärrän että kyseessä on vain muutaman yksittäisen ihmisen pahan olon ilmaisu. Ja ehkä hekään eivät osaa ajatella, että netissä toimivan yrityksen takana on oikea ihminen jonka toimeentulon he pahimmassa tapauksessa voivat viedä.

Kiitos kun jaksoit lukea tämän viestin. Jos törmäsit keskusteluun googlattuasi yritykseni nimen ostoaikessa, voin sanoa että jatka vain sivuilleni turvallisin mielin. Rahojasi ei varasteta ja kellosi löytävät kyllä perille, riippumatta siitä mitä nettipalstoilla kirjoitellaan.

Terveisin,
yrittäjä itse

ps. Jos ja kun tämä keskustelu vielä tästä jatkuu, en aio siihen enään osallistua, keskityn työn tekoon ja asiakkaiden palvelemiseen. Jos joku täällä minuna vielä esiintyy, niin sille en mahda mitään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Tervetuloa kerhoon! Kaikkihan tietää että suomi on kateellisten maa. Koko suomi24 sivun saisi poistaa. Harva ihminen yrityksestä positiivista nettiin kirjoittelee. Mutta jos mokaa niin sen asiakas muistaa vielä 10 vuodenkin päästä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Erittäin selvästi kirjoitettu. Voin lohduttaa, että kaikki nettikauppa at joutuu saman terrorin uhriksi. Itkijät ovat katkeria tai tyhmiä. Yleensä molempia. Olen ostanut yhden kellon aatelikellolta. Se on halpa. 26 €. Sain mitä tilasin. Toisin on käynyt suoraan kiinalaiset/englantilaisen/amerikkalais/ kukaniistäselvänottaa firmoilta. Olen huomannut siis yhden tilauksen ostaneena, että kyseessä on ollut selvästi laadukkaampi kiinalaistuote kyseessä. Luotan nyt siis aatelikellolta. Näihin muihin en enää luota. I Wish you best future to market.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
:D:D:D:D:D SAMAA ROMUA SAA WISHILTÄ, EBAYSTA YMS.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
RAcing kello tilattu tästä yrityksestä ja kello tuli vajaassa kolmessa viikossa. Tilaajalahjaa ei ole vielä tullut, mutta kysyttäessä kerrottiin että tulee eri paketissa ja ilmeisesti vähän hitaammin.

Hinnasta en sitten tiedä oliko ryöstö vai, en suomen kaupoissa ole nähnyt vastaavia kelloja ollenkaan ja 50€ kellosta ei oel paljoa. Ja kiinasta en tilaa kun en kieliä puhu.
Ilmianna
Jaa
On käsittämätöntä kuinka ihmiset ovat kateellisia ja pahansuopia tässä isiemme maassa. Aivan kuin valtion toimet eivät riittäisi tekemään pienyrittämisestä mahdollisimman hankalaa; sen lisäksi pitää olla näitä tyhjäntoimittajia rehellisen elannon hankkimisen tappamiseksi. Menkää hyvät ihmiset itseenne ja kysykää, mikä saa tekemään tällaista säälittävää ultimaattisen typerää kirjoittelua. Ehkä löydätte sieltä jotain.

En tunne ko. toimialaa sen kummemmin, mutta voin yrittäjänä sanoa, ettei se raha helpolla tule. En suosittele yrittämistä kenellekään, joka niin kuvittelee. Ei ole mitään oikoreittejä. Kaikki vain raakaa työtä.

Lopuksi: Ostin Aatelikellosta tuotteen ja kaikki meni kuin pitikin. Pidän huomattavasti pienempänä riskinä ostaa suomalaisesta verkkokaupasta vs ulkomainen. Olen myös valmis maksamaan siitä.

Ps. Suomen talous on lähtenyt vankkaan nousukiitoon. Tehkäämme yhteistä hyvää, eikä vain haukuta niitä jotka oikeasti yrittävät! Ei maailmaa toisia mollaamalla paranneta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
6 VASTAUSTA:
Aatelikellokauppias osti itseltään kellon? Se tulee ainakin selväksi viestissäsi. Myös nimimerkki: kellotuli on liian tutunoloinen kirjoitustyyli. Kiinasta kun tilaa kellon sinun ei tarvitse osata edes englantia. Google kääntäjä auttaa tarvittaessa. Ei siinä ole mitään väärää kertoa faktoja että samat tuotteet huomattavan paljon halvemmalla ulkomailta ja toimitusaika on sama.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jesperr28 kirjoitti:
Aatelikellokauppias osti itseltään kellon? Se tulee ainakin selväksi viestissäsi. Myös nimimerkki: kellotuli on liian tutunoloinen kirjoitustyyli. Kiinasta kun tilaa kellon sinun ei tarvitse osata edes englantia. Google kääntäjä auttaa tarvittaessa. Ei siinä ole mitään väärää kertoa faktoja että samat tuotteet huomattavan paljon halvemmalla ulkomailta ja toimitusaika on sama.
Jesperr, mikä sinun motiivi on? Sinun kannattaisi keskittää aikasi työnhakuun eikä yrittäjien kiusaamiseen, he kuitenkin tälläkin hetkellä toimeentulosi kustantavat.

Tilasin myös Aatelikellosta, hoidan takuu yms. asiat mieluummin suomalaisen yrityksen kanssa, ja suomesta ostettaessa myös verot jäävät suomeen.

Tähän ketjuun törmäsin kun vaimolle lähdin kelloa tilaamaan. Jos kauppias itse tämän lukee, niin voin sanoa että ei vaikuta ostopäätökseen.

Niin ja ensimmäinen tilaamani kello tuli 9 päivässä, joten olisiko heillä varastoa myös suomessa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Oiva11 kirjoitti:
Jesperr, mikä sinun motiivi on? Sinun kannattaisi keskittää aikasi työnhakuun eikä yrittäjien kiusaamiseen, he kuitenkin tälläkin hetkellä toimeentulosi kustantavat.

Tilasin myös Aatelikellosta, hoidan takuu yms. asiat mieluummin suomalaisen yrityksen kanssa, ja suomesta ostettaessa myös verot jäävät suomeen.

Tähän ketjuun törmäsin kun vaimolle lähdin kelloa tilaamaan. Jos kauppias itse tämän lukee, niin voin sanoa että ei vaikuta ostopäätökseen.

Niin ja ensimmäinen tilaamani kello tuli 9 päivässä, joten olisiko heillä varastoa myös suomessa?
Samaa mietin myös että mikäköhän aloittajaa ja jesperiä siinä risoo että joku menestyy jälleenmyynytiä tehden.

Vähän sama kuin joku huutaisia torilla jäätelökioskin vieressä että elä osta täältä, osta prismasta, siellä on halvempi litrahinta.

Kateellinen tai kilpailija, en oikeen muuta syytä keksi
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Aika törkeää puhetta aatelikello.fi yrittäjältä. Olen töissä käyvä ihminen enkä veroja pimittävä yrittäjä tai niinkun jotkut yrittäjä tekevät. En halua yleistää. Jotkut onneksi maksavat veronsa niinkun kuuluu.

Miksi luokittelet minut kateelliseks tai kilpailijaksi? Voin hyvillä mielin kertoa etten ole kumpaakaan väittämistäsi. Onko se kateellisuutta että kerroin mihin hintaan tuotteita saa suoraan ulkomailta, kiinasta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
jesperrr kirjoitti:
Aika törkeää puhetta aatelikello.fi yrittäjältä. Olen töissä käyvä ihminen enkä veroja pimittävä yrittäjä tai niinkun jotkut yrittäjä tekevät. En halua yleistää. Jotkut onneksi maksavat veronsa niinkun kuuluu.

Miksi luokittelet minut kateelliseks tai kilpailijaksi? Voin hyvillä mielin kertoa etten ole kumpaakaan väittämistäsi. Onko se kateellisuutta että kerroin mihin hintaan tuotteita saa suoraan ulkomailta, kiinasta.
Tämäkin menee varmaan yrittäjän piikkiin mut pakko viel kysyä jesper sinulta kun verotulot ovat lähellä sydäntäsi:

Kummasta jää enemmän verotuloja suomeen, siitä että
A) ostaa kellon kiinasta
Vai
B) ostaa kellon suomalaiselta yritykseltä?

Vinkki, vaihtoehdossa A jää 0 euroa. Vaihtoehdossa B jää alv 23% ja mahdollisesta voitosta maksettava tulovero.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ihmettelenmyös kirjoitti:
Tämäkin menee varmaan yrittäjän piikkiin mut pakko viel kysyä jesper sinulta kun verotulot ovat lähellä sydäntäsi:

Kummasta jää enemmän verotuloja suomeen, siitä että
A) ostaa kellon kiinasta
Vai
B) ostaa kellon suomalaiselta yritykseltä?

Vinkki, vaihtoehdossa A jää 0 euroa. Vaihtoehdossa B jää alv 23% ja mahdollisesta voitosta maksettava tulovero.
Muaahhaahaa! Hauska keskustelu :D ja hyvä kuitti aloittajalle. Aika kauan sais jesperi maksaa tunnollisesti veroja että suomen valtio pysyis pinnalla sen jälkeen kun kaikki alkaa tilaamaan kiinasta suomalaisten verkkokauppojen sijaan
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kello tuli ajallaan ja eipä löydy muilta palveluntarjoajilta vastaavia tuotteita. Loistavaa kommentointia bts yrittäjältä. Yrittäjyys kunniaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Aatelikellon yritystoiminta ei taida olla pitkäaikaista kun tuolla tavalla kommentoi asiakkaalle. Halveksuntaa asiakasta kohtaan. Ilmeisesti haluaa kertakäyttö asiakkaita eikä pysyviä asiakassuhteita. Kyseisiä rannekelloja saa wishiltä tai aliexpressiltä huomattavan paljon halvemmalla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Keijokauko on huonosti keksitty nimimerkki. Tiedät sen varmaan itsekkin yrittäjä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
AHA EN TODELLAKAAN TILAA AATELIKELLOSTA RANNEKELLOA, ONNEKSI GOOGLETIN. VÄHÄN JOTAIN KUNNIOITUSTA MAKSAVIA ASIAKKAITA KOHTAAN.
Ilmianna
Jaa
Mainosteli facebookissa
Ilmianna
Jaa
Ostin kellon. 30€ postikuluineen. Menen suurehkoihin juhliin, joten tarvin näytävän kellon. Sain sellaisen. Menköön kello sen jälkeen vaikka hukkaan. Ei harmittele.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tilasin kellon tästä aatelikello.fi sivustosta ja maksoin tuotteen tilauksen yhteydessä. Tilauksesta aikaa reilu 2 viikkoa. Silti tuotetta ei ole saapunut. Teenkö ilmoituksen petoksesta???Mitä tässä tilanteessa kuuluu tehdä lain mukaan???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Aatelikello.fi ryöstö ylihintaa!!! Lue lisää

Aatelikello.fi huh huh mitä hintoja kelloissa. Kiinasta samoja kelloja todella todella todella paljon halvemmalla.

https://aatelikello.fi/collections/best-sellers/products/benyar-pilottikello-nahkarannekkeella

Tuo kello maksaa heillä "tarjouksessa" 57Euroa. Normaalisti 114Euroa. Kiinasta tuon kellon saa 13-19Eurolla riippuen mistä ostaa. Myös monet muut suomalaiset liikkeet myy tuota kelloa muttei kuitenkaan noin kovalla 114Euron kiskurihinnalla. Toimitusaikakin 5viikkoa.....

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta