Miksi Hämeenkyrö ei välitä lapsista?

väkivalta

Miksi Hämeenkyrö antoi lapsen olla huonolaatuisessa sijaisperheessä 1½ vuotta sen jälkeen, kun muut kunnat olivat jo ottaneet lapset sieltä pois?

Millä Hämeenkyrö perustelee välinpitämättömyyttä sijoittamastaan lapsesta?

6

488

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • PÄSMÄRÖINTIÄ

   Vieläpä puolustelevat kaltoin kohtelevaa sijaisperhettä. Osaan kuvitella, miten lapsi on eristetty, eivätkä vanhemmat ja sukulaiset ole päässeet näkemään lasta lainkaan (kuului huonolaatuisen paikan periaatteisiin). Sitten lapsen lähipiirissä tapahtui varmaankin joku tragedia, jonka vuoksi lapsi unohdettiin väkivaltaiseen paikkaan - vaikka oli täysin sama olisiko jotain tapahtunut vai ei, kun lapsi ei päässyt läheisiään tapaamaan. Viranomaiset saivat vaan syyn unohtaa lapsen p - paikkaan.
   Lastensuojelulaissa on kuulemma joku kohta, joka mahdollistaa viranomaisille sen, että lapsi voidaan jättää kaltoin kohtelun keskelle, vaikka kaikki muut lapset olisi otettu paikasta pois.,

   Eli hämeenkyröläistä lasta kohtasi kaksinkertainen tragedia. Ensin omille läheisille ja sitten sitä perusteluna käyttäen hänet jätettiin kammopaikkaan.

   Korostan, että tuo huonolaatuinen paikka ei arvostanut lasten sukulaisia, joten lapsi ei saanut nähdä heitä aiemminkaan. Tuo p-paikka otti aina kaiken irti mistä tahansa asiasta, jolla sai itselle revittyä lisää rahaa ja halveksittua sijoitettujen lasten vanhempia / sukulaisia.

   Olen todella järkyttynyt, että lastensuojeluviranomaiset menivät järkyttävän sijaisvanhemman "lankaan". Samalla aiheuttivat toimillaan (lapsi jätettiin p - paikkaan) sen, etteivät viranomaiset ilmeisesti uskoneet, että lukuisa määrä sijoitettuja oli kokenut väkivaltaa paikassa. ("Eihän Hämeenkyrö olisi voinut jättää paikkaan lasta vielä 1½ vuodeksi, jos siellä olisi ollut väkivaltaa!")

   Ei mene läpi tuo pienen lapsen jättäminen huonolaatuiseen, kaltoin kohtelevaan paikkaan. Eikä se syy, joka kyllä on tiedossa - tai se, millä muka lapsen "unohtamista" perustellaan. Se asia ei ollut muuttunut miksikään vielä 1½ vuoden kuluttuakaan. Oltiin vaan sitten muka niin EMPAATTISTA,
   ja tehtiin paljon pahaa olemalla uskomatta muita kuntia, jotka olivat lapset ottaneet pois p - paikasta.

   Hämeenkyrö esittää olevansa enemmän tietoinen, mikä sijaisperhe on muka lapsen edun mukainen, kun muut kunnat ovat paikan tyhjentäneet lapsista.

   Narsistit repivät rahat itselle kaikenlaisesta tragediasta, mikä lapsia kohtaa! Hämeenkyrö meni lankaan! Sääli lasta. Pois otetut lapsetkin olivat huolissaan ja peloissaan paikkaan jätetyn lapsen puolesta.

   VÄLITTÄKÄÄ LAPSISTA!

  • samalapsenkannalta

   Kysymys hämeenkyröläisille lastensuojeluviranomaislle: "Kuinka monta kertaa lapsi sai tavata läheisiään ollessaan tuossa p- paikassa ennen tapahtunutta tragediaa?" Kyllä, ymmärrän, kun tiesin ja tunsin huonolaatuisen paikan tomintaperiaatteet. "Ei yhtään kertaa"! Joten oli aivan naurettavaa jättää lapsi paikkaan. Täysin turhaa. Tuolle paikalle on aivan sama mitä lapsen lähipiirissä tapahtuu. Se ei vaikuta heidän ansioonsa millään tapaa. Narsistihan ovat usein täytin tunteettomia.

  • hyihittolainen

   Että oli kuulemma ihan käyty paikalla tuossa kammottavassa sijaisperheessä, kun lapsi oli siellä 1½ vuotta vielä, kun muut lapset OTETTIIN POIS. Ei ihme, että Vilja Eerikan kaltaiset tapahtumat mahdollistuvat viranomaisten huonolaatuisen toiminnanseurauksena. Tuossa huonolaatuisessa sijaisperheessä osattiin esittää, mutta toiminnan motiivi oli aina vaan raha. RAHA. RAHA. mitä enemmän rahaa saatiin sen parempi. Vielä jotain "vaikeastisijoitettavia", vaikkei koulutusta, empatiaa, myötätuntoa tms. löytynyt lainkaan. Järkyttävää rakenteellista, henkistä' ja ruumiillista väkivaltaa lapsille.
   Kuinka monta kertaa sijaisntikunnan viranomaiset kävivät valvomassa tilannetta? En usko, että mielellään menivät koko paikkaan - niin epämiellyttävä karma koko paikalla oli ja on.

   • lapsiraukka

    Entä, kuinka monta kertaa sijaisntikunnan viranomaiset kävivät järkkypaikassa. veikkaan, etteivät mielellään sinne jalallaan astuneet, joten pieni hämeenkyröläinen poika oli käytännössä kaltoin kohtelijoiden armoilla. Syy jättää lapsi paikkaan on täysin perusteeton. Empatiaa ei kyseisessä läävässä esiintynyt.


  • hyihittohyihitto

   Kyllä ovat ottaneet kaiken irti lapsen tragediasta yksityiskoulussa yms. Tuon p - läävän "vanhempien" ylin riemu oli, että saivat nostaa itseään muiden ihmisten tragedioilla. Niitä esitettiin yksityiskoulussa julkisesti muiden lasten vanhemmille - jotta saatiin lisää kiiltoa muiden silmissä. Varsinkin pyöreämpi "vanhemmista" paistatteli kimalluksessa, jos sijoitetun lapsen lähipiirissä tapahtui tragedioita. valitettavasti suhteessa lapseen ei toimintatapa muuttunut miksikään ennen tai jälkeen tapahtuminen. Yhteydenpito läheisiin pyrittiin lopettamaan tai minimoimaan lähes olemattomiin. Usein ymmärtämättömät sosiaaliviranomaiset menivät tuon pyöreän pauloihin ja tukivat häntä kaikissa VIEROITUSTOIMISSA. Joten Hämeenkyrön perustelut jättää lapsi väkivallan keskelle menettävät merkityksen. Tuossa p-paikassa ei tunneta empatiaa toisten ihmisten lapsia kohtaa. lapset merkitsivät heille ainoastaan rahaa ja hyvinvointia omille lapsille. SORRY Hämeenkyrö! Halpaan menitte ja lapsi sai kitua!

  • Kyröskosken_Kylähullu

   Nostoa. Ei anneta unohtua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   152
   7070
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   33
   1861
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   26
   1295
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   62
   1271
  5. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   955
  6. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   61
   845
  7. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   49
   807
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   734
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   83
   705
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   95
   698
  Aihe