Miksi Hämeenkyrö ei välitä lapsista?

väkivalta

Miksi Hämeenkyrö antoi lapsen olla huonolaatuisessa sijaisperheessä 1½ vuotta sen jälkeen, kun muut kunnat olivat jo ottaneet lapset sieltä pois?

Millä Hämeenkyrö perustelee välinpitämättömyyttä sijoittamastaan lapsesta?

6

503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PÄSMÄRÖINTIÄ

      Vieläpä puolustelevat kaltoin kohtelevaa sijaisperhettä. Osaan kuvitella, miten lapsi on eristetty, eivätkä vanhemmat ja sukulaiset ole päässeet näkemään lasta lainkaan (kuului huonolaatuisen paikan periaatteisiin). Sitten lapsen lähipiirissä tapahtui varmaankin joku tragedia, jonka vuoksi lapsi unohdettiin väkivaltaiseen paikkaan - vaikka oli täysin sama olisiko jotain tapahtunut vai ei, kun lapsi ei päässyt läheisiään tapaamaan. Viranomaiset saivat vaan syyn unohtaa lapsen p - paikkaan.
      Lastensuojelulaissa on kuulemma joku kohta, joka mahdollistaa viranomaisille sen, että lapsi voidaan jättää kaltoin kohtelun keskelle, vaikka kaikki muut lapset olisi otettu paikasta pois.,

      Eli hämeenkyröläistä lasta kohtasi kaksinkertainen tragedia. Ensin omille läheisille ja sitten sitä perusteluna käyttäen hänet jätettiin kammopaikkaan.

      Korostan, että tuo huonolaatuinen paikka ei arvostanut lasten sukulaisia, joten lapsi ei saanut nähdä heitä aiemminkaan. Tuo p-paikka otti aina kaiken irti mistä tahansa asiasta, jolla sai itselle revittyä lisää rahaa ja halveksittua sijoitettujen lasten vanhempia / sukulaisia.

      Olen todella järkyttynyt, että lastensuojeluviranomaiset menivät järkyttävän sijaisvanhemman "lankaan". Samalla aiheuttivat toimillaan (lapsi jätettiin p - paikkaan) sen, etteivät viranomaiset ilmeisesti uskoneet, että lukuisa määrä sijoitettuja oli kokenut väkivaltaa paikassa. ("Eihän Hämeenkyrö olisi voinut jättää paikkaan lasta vielä 1½ vuodeksi, jos siellä olisi ollut väkivaltaa!")

      Ei mene läpi tuo pienen lapsen jättäminen huonolaatuiseen, kaltoin kohtelevaan paikkaan. Eikä se syy, joka kyllä on tiedossa - tai se, millä muka lapsen "unohtamista" perustellaan. Se asia ei ollut muuttunut miksikään vielä 1½ vuoden kuluttuakaan. Oltiin vaan sitten muka niin EMPAATTISTA,
      ja tehtiin paljon pahaa olemalla uskomatta muita kuntia, jotka olivat lapset ottaneet pois p - paikasta.

      Hämeenkyrö esittää olevansa enemmän tietoinen, mikä sijaisperhe on muka lapsen edun mukainen, kun muut kunnat ovat paikan tyhjentäneet lapsista.

      Narsistit repivät rahat itselle kaikenlaisesta tragediasta, mikä lapsia kohtaa! Hämeenkyrö meni lankaan! Sääli lasta. Pois otetut lapsetkin olivat huolissaan ja peloissaan paikkaan jätetyn lapsen puolesta.

      VÄLITTÄKÄÄ LAPSISTA!

    • samalapsenkannalta

      Kysymys hämeenkyröläisille lastensuojeluviranomaislle: "Kuinka monta kertaa lapsi sai tavata läheisiään ollessaan tuossa p- paikassa ennen tapahtunutta tragediaa?" Kyllä, ymmärrän, kun tiesin ja tunsin huonolaatuisen paikan tomintaperiaatteet. "Ei yhtään kertaa"! Joten oli aivan naurettavaa jättää lapsi paikkaan. Täysin turhaa. Tuolle paikalle on aivan sama mitä lapsen lähipiirissä tapahtuu. Se ei vaikuta heidän ansioonsa millään tapaa. Narsistihan ovat usein täytin tunteettomia.

    • hyihittolainen

      Että oli kuulemma ihan käyty paikalla tuossa kammottavassa sijaisperheessä, kun lapsi oli siellä 1½ vuotta vielä, kun muut lapset OTETTIIN POIS. Ei ihme, että Vilja Eerikan kaltaiset tapahtumat mahdollistuvat viranomaisten huonolaatuisen toiminnanseurauksena. Tuossa huonolaatuisessa sijaisperheessä osattiin esittää, mutta toiminnan motiivi oli aina vaan raha. RAHA. RAHA. mitä enemmän rahaa saatiin sen parempi. Vielä jotain "vaikeastisijoitettavia", vaikkei koulutusta, empatiaa, myötätuntoa tms. löytynyt lainkaan. Järkyttävää rakenteellista, henkistä' ja ruumiillista väkivaltaa lapsille.
      Kuinka monta kertaa sijaisntikunnan viranomaiset kävivät valvomassa tilannetta? En usko, että mielellään menivät koko paikkaan - niin epämiellyttävä karma koko paikalla oli ja on.

      • lapsiraukka

        Entä, kuinka monta kertaa sijaisntikunnan viranomaiset kävivät järkkypaikassa. veikkaan, etteivät mielellään sinne jalallaan astuneet, joten pieni hämeenkyröläinen poika oli käytännössä kaltoin kohtelijoiden armoilla. Syy jättää lapsi paikkaan on täysin perusteeton. Empatiaa ei kyseisessä läävässä esiintynyt.


    • hyihittohyihitto

      Kyllä ovat ottaneet kaiken irti lapsen tragediasta yksityiskoulussa yms. Tuon p - läävän "vanhempien" ylin riemu oli, että saivat nostaa itseään muiden ihmisten tragedioilla. Niitä esitettiin yksityiskoulussa julkisesti muiden lasten vanhemmille - jotta saatiin lisää kiiltoa muiden silmissä. Varsinkin pyöreämpi "vanhemmista" paistatteli kimalluksessa, jos sijoitetun lapsen lähipiirissä tapahtui tragedioita. valitettavasti suhteessa lapseen ei toimintatapa muuttunut miksikään ennen tai jälkeen tapahtuminen. Yhteydenpito läheisiin pyrittiin lopettamaan tai minimoimaan lähes olemattomiin. Usein ymmärtämättömät sosiaaliviranomaiset menivät tuon pyöreän pauloihin ja tukivat häntä kaikissa VIEROITUSTOIMISSA. Joten Hämeenkyrön perustelut jättää lapsi väkivallan keskelle menettävät merkityksen. Tuossa p-paikassa ei tunneta empatiaa toisten ihmisten lapsia kohtaa. lapset merkitsivät heille ainoastaan rahaa ja hyvinvointia omille lapsille. SORRY Hämeenkyrö! Halpaan menitte ja lapsi sai kitua!

    • Kyröskosken_Kylähullu

      Nostoa. Ei anneta unohtua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3045
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2291
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      122
      1680
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1533
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      891
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      754
    Aihe