Kuinka tuplata 1000 euroa?

Kiinnostaatietää

Mikä olisi paras, helpoin ja varmin keino rahojen tuplaamiseen?

16

4813

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vompattikuiskaaja

      Sellaista keinoa ei olekaan, joka olisi sekä paras, helpoin että varmin. Nuo ominaisuudet ovat osittain toisensa pois sulkevia. Sitten on vielä aikatekijäkin.

    • wrtjsr

      Helpoin ja varmin on laittaa ruletissa kaikki mustalle (tai punaiselle). Mahdollisuus on kuitenkin lähes 50%. Sen lähemmäs et pääse millään muulla.

    • Bitmann0
      • Epeli

        Laita tonnin nippu pöydälle , ja peili nipun taakse . Nyt sinulla on tonni tuhlattu, näin helppoa ...


      • rtyrt

        Sitten kun laittaa vastapuolelle toisen peilin niin yhtäkkiä rahaa onkin silmänkantamattomiin. Eikös elämä olekin hienoa?


    • easya

      Tienaamalla seuraavan palkan. Kestää pari viikkoa.

    • Jakarikourassa62

      Joskus se on helppoa,riippuu sun ammattitaidosta jne.
      N,3kk sitten,ostin Torista auton 1200eurolla.
      Osiin meni (sis. katsastus,osat,peltiä ja omaa aikaa meni n. 8tuntia) , 200e ja Virolainen heppu osti auton 2400 eurolla,ei valittamista...Aikaa meni kaikkiaan n.1kk.

      Anteeksi,meni 200e yli tuon alkuperäisen otsikon,mutta oli kuitenkin tuo 1000e tuplaus.
      Jospa joku sijoittaa vaikka johonkin osakkkeisiin tuon 1000e ja kertoo sen 1kk päästä.

      Olen ostanut pari muutakin autoa elämäni aikana,mutta ns.tonnin autolla ei ole tullut tonnin "pomppua" aikoihin,siitä tonnista kysymys lähtikin...

      Toki on laittomia,nopeita keinoja,mutta siinä sitten tarvii miettiä hyödyt/riskit.

    • jakarikourassa62

      Moi,
      olen tuo jakarikourassa 62 nim.merk.henkilö.
      Missä kommentit?
      Kysy oli siis tuosta 1000e sijoituksesta.
      Onko täällä lukutaidoittomia?

      • jakarikourassa62

        Ihme,odotan tuon alkuperäisen otsikon vastausta edelleen...
        Siis,kyse oli tuosta 1000 eurosta.
        Itse otin tuon auton esimerkiksi.
        Kertoisko joku sijoittaja?


      • Vipstaakki

        Katos kun sun esimerkkis vaatii työtä, nämä tyhjäntoimittajat ei edes tiedä mitä se on, ovat vain kuulleet sen olevan jotain rasittavaa. Sehän ei nykynuorille käy.


      • baerha
        Vipstaakki kirjoitti:

        Katos kun sun esimerkkis vaatii työtä, nämä tyhjäntoimittajat ei edes tiedä mitä se on, ovat vain kuulleet sen olevan jotain rasittavaa. Sehän ei nykynuorille käy.

        Onko se jotain syötävää?


    • Erakkomainen_eläjä

      Työnnä peliautomaatteihin,niin vois tuplaantua.
      Tai sitten ei.Jälkimmäinen vaihtoehto lienee todennäköisin.
      Kaik män ja mittää ei tullu.

    • vapaaherra

      Jos maltat odottaa niin paljon puhutuissa ja tietämättömien parjaamissa kryptoissa on uskomattomia kertoimia JOS tiedät milloin ostaa, mitä ostaa ja milloin myydä.
      Heilahtelut nimittäin ovat molempiin suuntiin suuria.
      Otetaan malliksi vaikka viikko kaksi takaperin julkaistu QuarkChain (QKC) joka nousi kolmessa päivässä 1300% ja piikkinä taisi käydä ylempänäkin. tällä hetkellä tippunut melko tarkkaan 50% maksimi-arvostaan.

      Jos maltat odottaa yhden vuoden verran niin suosittelisin tältä saralta suht varmoja vaihtoehtoja kuten kryptopörssien omia kolikkoja joiden tuotto on yleensä hyvä ja ovat melko immuuneja bitcoinin heilahtelulle johtuen siitä, että seuraavat ennemminkin Pörssien Tuottoa ja volateettia kuin bitcoinin arvon heilahtelua.
      Malliksi vaikka Binance nimisen kiinalaisen pörssin oma BNB lyhenteinen kolikko.
      jos ostit viimevuonna näihin aikoihin, hinta oli noin 0.11$ kappaleelta.
      Nyt hinta on koko ajan kasvavan markkinan takia $15,30, tuosta saa myös mukavasti pienen siivun pörssin tuotoista itselleen ihan vain säilyttämällä.

      Jos kiinnostaa niin tutustu ihmeessä vasta hiljattain auenneeseen isoon myöskin kiinalaiseen BIBOX nimiseen krypto pörssiin joka tulee haastamaan Binancen vielä ehkä jo tämän vuoden aikana. https://www.bibox.com/signPage?id=11395080&lang=en

      Heilläkin on Oma "ns. kantajäsenyys kolikko" "BIX" joka tällä hetkellä on 1,38$ kappaleelta ja kasvanut tasaisesti 10-15% viikossa. Tuo tulee helposti saavuttamaan 8-9$ hinnan ennen vuoden vaihdetta ja uskoisin ensi keväällä hinnan olevan jo 10-13$ ellei enemmänkin.

      Vertailuksi mainittakoon BNB:n 24H voluumi tällä hetkellä on noin 98 miljoonaa dollaria.
      Kun BIX on kaikessa hiljaisuudessa alkanut saamaan huomiota ja saavuttanut sekin jo 68 miljoonan dollarin voluumin/24h.

      Ikinähän ei kannata laittaa munia samaan koriin mutta jos tuosta 1000 haluaa hajauttaa niin
      laita nyt edes se satanen tai kaksi BIXIIN tai vastaavaan ja hämmästy.

      ps. Mikäli otat neuvosta vaarin niin ensi vuonna kotiutellessasi tuottoja, muista ilmoittaa omatoimisesti verottajalle tuloistasi ja maksaa verot niin ei tule jälkiseuraamuksia.
      Vero.fi sivuilla on selkeät ohjeet ja aikaa tuhraantuu tunti tai kaksi riippuen tekemiesi kauppojen määrästä.

    • Vapaaherra

      Pahoittelen edellistä pitkää kirjoitustani mutta tässä vielä englanninkielinen artikkeli kyseisestä biboxin pörssistä, sen tekijöistä ja tulevaisuuden näkymistä.

      Sen verran vielä lisättäköön että suoraan Fiat-valuutalla Biboxissa ei voi vielä kauppaa käydä mutta rekisteröitymällä esimerkiksi suomalaisen coinmotionin sivuille voit helposti tehdä haluamasi kokoisen bitcoin, ethereum tai litecoin oston jonka voit sitten siirtää biboxiin ja muuttaa vastaavaksi arvoksi BIXiä.

      Miksikö kerron tästä?
      Koska se ei ole minulta pois jos joku muukin suomalainen saa leipätyönsä ohella hiukan sivutuloa.
      päinvastoin toivon teille kaikille menestystä valitsemallanne tiellä.

    • TyölläSeRahaTulee

      No joo, pelaaminenhan se nopein ja helpoin tapa on tuplata rahat, joskin todella epävarma. Eli en nyt ainakaan itse lähtisi siihen karuselliin mukaan.
      Itse joskus teen tuota aikaisemminkin ketjussa mainittua autonpurku-hommaa. Sillä saa suht nopeasti tehtyä rahaa, jos vain on taitoa ja tilat purkaa autoja.
      Ostan tuollaisia katsastamattomia autoja joskus, t ai sitten tällaisia joilla on leimaa vielä vähän aikaa jäljellä ja mitkä ei todennäköisesti mene enää katsastuksesta läpi. Hintahaarukka on tuollaisissa noin 100-300 euroa. Toki joskus noita "raatoja" löytyy myös eri tahojen lahjoitetaan-palstaltakin, niitäkin jonkun verran tulee hyödynnettyä.
      Ja kyllä tuollaisissa autoissa yleensä on käyttökelpoisia osia vielä hyvinkin, vaikka se kokonaisuus onkin liikenteeseen kelpaamaton. Purkamiseen menee yleensä multa ainakin max. 1 viikonloppu ja osien myymiseen tietysti menee oma aikansa, mutta osista tienaa yleensä vähintään 400€/auto, joskus jopa tonninkin. Eli 2-3 autoakin kun purkaa, niin niistä irtoaa vähintään tuo tonni rahaa eikä aikaa siihen kulu loppuviimeksi mitään älyttömiä.
      Ja itselle tuo ainakin sopii todella hyvin, on aina ainakin joksikin aikaa ajankulua, mistä tienaakin jotain sitten.
      Vaikka aloittajahan varmaan halusi jotain sijoitusvinkkejä, missä ei tarvitsisi itse tehdä varsinaisesti mitään... Mutta kyllä se työ nyt taitaa olla se ainoa, mitä tekemällä voi saada edes vähän jotain ja jos ei se pelkkä kellokorttityö kelpaa.
      Sitten tuttuni tekevät myös polttopuuta, eli ostavat rankoja ja tekevät ne itse polttopuiksi ja myyvät eteenpäin. Motin hankintahinnaksi tulee noin 20 euroa ja myyntihinta on ajasta ja puulaadusta riippuen 40-50 euroa per motti. Ja jos myy "heittomotteina", niin kuutiohinta on vielä vähän korkeampi, kun heittomotissa ei kuitenkaan ole oikeasti täyttä kuutiota puuta.
      Tuo valuuttakauppa voi olla kanssa ihan ok bisnestä, mutta varmaan vie aikaa ja voi olla vähän epävarmakin. Tai ei ainakaan tuota kauheita pikkusummilla. Enkä puhu nyt mistään bitcoineista vaan ihan oikeista eri maiden valuutoista.
      Mutta kuitenkin, miksei sekin voisi tuottaa ainakin jotain, jos jaksaa nähdä vaivaa.
      Tietysti pankeilla on varmaan näitäkin sijoitusmahdollisuuksia, mutta eräs sukulaiseni joskus vaihtaa tietyllä summalla jonkun maan valuuttaa silloin, kun ko maan kurssi on heikko ja sitten vaihtaa ne takaisin euroiksi, kun ko maan valuutta vahvistuu. Sanoi ainakin, ettei nyt ole mikään varsinainen bisnes, mutta jää hänelle kyseisestä toiminnasta kuitenkin kulujenkin jälkeen useampi satanen voittoa vuodessa. Ja kyllähän sitä tuolla tavoinkin voi tehdä itselleen jonkinmoista tuloa. Siis kun napsii sieltä täältä joitakin satasia, niin vuodessa niistäkin voi tulla ja usein tuleekin jo kohtuullisia summia. Äkkiä muutama tonnikin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1780
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1095
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe