Kaikki puolueet pettymyksiä, ketä äänestää?

vainhuonojavaihtoehtoja

Ongelma on se että tässä ei enää tiedä ketä äänestäisi.

Kokoomus on tekemässä Suomesta suurmoskeijaa kun kokoomuspormestari Jan Vapaavuori halusi Suomeen paljon lisää maahanmuuttajia joiden ei tarvitse osata edes suomen kieltä palveluammateissa mm. tarjoilijoina. Jan Vapaavuori ja kokoomus tekemässä Suomesta Babyloniaa, Baabelin kansain- ja kieltensekoomuksella. Ainoa syy kokoomuksen eturyhmien pakolaisbisnes ja halpatyömarkkinoiden rantauttaminen Suomeen. Kokoomus on paitsi pahin työläisen riistäjäpuolue myös Suomen pahin suvakki- ja monikulttuurisuuspuolue. Sitä ei voi äänestää missään nimessä. Katainenkin halusi Suomeen 1.8 miljoonaa mamua.
Sisäministeriö joka tätä palaavien ISIS-jihadistitaistelijoiden palveluiden ja asuntojen ohituskaistaa on suunnittelemassa on kokoomusvirkamiesten miehittämä, joten idea on pitkälti juuri kokoomuksen.

Multimiljonääriyrittäjä Juha Sipilän kepu on toinen työläisen riistäjäpuolue, jossa riehuu vielä äärikokoomuslainen Berner yksityistämässä ja myymässä meidän verorahoin rakentamaamme infraa ja muuta kansallisomaisuuttamme. Ja myös Sipilän kepun pakolais- ja maahanmuuttopolitiikka on kuin kokoomuksesta kopsattu. Nykyäänhän voi jo melkein puhua KesKokoomus-porvareista, no mukaan voi ottaa vielä ruotsinkielisten kokoomuslaisten RKP:n, jonka monikulttuurisuuspolitiikka on yhtä pahaa kuin kokoomuksen.

Vihreät ovat maailmanparantajien puolue jonka monikulttuurisuuspolitiikan jokainen tietää. Ei auta vasemmistopiireistä tullut Touko, kun maahanmuuttajien asiat ja edut menevät kaukaa yli kantisten huono-osaisten ja tavallisen kansan. Siinä missä kokoomus, kepu ja rkp ovat taloudellisista syistä riistäjien eturyhminä sosiaalirasisteja, vihreät on nähtävän sosiaalirasistinen kantiksia kohtaan suhteessa maahanmuuttajiin. Maahanmuuttajat ensin!

Vasemmistoliitto ja sdp on myös pettymys. Työläisten ja tavallisen kansan asiaa ajaneet vasemmistoliitto ja sdp ovat edustajistossaan täynnä maahanmuuttajien asiaa kritiikittä ajavia maailmanparantajia, joista kantasuomalaiset ovat vasta kakkossijalla. Kantasuomalaiset tavalliset ihmiset ovat jääneet sivuosaan. Saa aika tavalla maahanmuuttajia lampsia Suomeen lisää että esim. sdp korvaa monikulttuurisuus-suvakismipolitiikallaan menettämänsä työläiset ja muut proletaariryhmät. Fakta on se että hyvin suuri osa sdp:n ja vasemmistoliiton kannattajista on maahanmuuttokriittisiä, ja nyt on ylitettu se raja maahanmuuttajien hyysäämisessä työväenluokan asioiden ajamisen sijaan, että vasemmistoliiton ja sdp:n kannatus tulee tippumaan.

Halla-ahon persut ulosti Soinin uuvattisiiven, joka toimi hallituspaikkahillotolpasta porvarihallituksen puudelina ja joojoomiehinä. Puheet tällä kevytkokoomuksella on olleet hallituksessa ihan yhtä työläisluokkavastaiset kuin kokoomuksella ja kepulla. Ongelma on vain se että Halla-ahon persut, vaikka ainoina selvästi maahanmuuttokriittisinä jakavat keskivertokansalaisen ajatukset Suomen hallitsemattomasta maahanmuuttotilanteesta, ovat kuitenkin se sama persut, jotka hallituksessa ajoivat kokoomuksen ja kepun proletaarin kepitys- ja kyykytyspolitiikkaa. PersKeKo-täysporvarihallituksessa toteutui persujen PetosJytky!, kun he paljastuivatkin porvaripuolueeksi, tavallisen kansan proletaaripuolueen sijaan. Äänestihän vaaleissa persuja erittäin monet ennen sdp:tä ja vasemmistoliittoa äänestäneet, ja he kaikki pettyivät. Myös Halla-ahon, Huhtasaaren ym. jutut ovat olleet mediassa melko työläisvastaisia ja työttömiä sorsivia uuvattiministerien sanomisien tapaan. Kukaan ei halua PetosRytky2!:sta, jossa Halla-ahon persut jatkaisivat porvarien kanssa proletaarin kyykytyspolitiikkaa ja hyvinvointivaltion purkutalkoita. Tästä syystä persuja on vaikea äänestää työväenpuolueiden sijaan.

Hyviä vaihtoehtoja ei siis ole. Silti on pakko täyttää äänestysvelvollisuus, sillä äänestämättä jättäminen on pahinta mitä voi tehdä, se on ääni kokoomukselle ja kepulle, joiden kannattajat äänestävät aina lisäetujensa puolesta, joita nämä puolueet kermisluokalle ja maajusseille antavat. Wahlroosit, Herlinit, Ollilat ym. multimiljonäärit nauravat sitä makeammin mitä useampi tavallinen työläinen tai työtön työläinen jättää äänestämättä.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kukaedustaa

      Näin hän se on. Se pitisi saada luotettava puolue,joka tekisi kuten lupaa ja ajaisi tavallisen kansalaisen asioita,silloin kun on vaikeuksissa työttömänä ja silloin kun on työssä ja työllään yrittää pärjätä.Vaan kun kaikki tuntuu aina unohtavan tämänn tavallisen kansan osan ,johon suurin osa Suomalaisita kuluu.

      Kun on pitkään unohdettu on poliittinen luottamus kärsinyt. Siitä sitten hyötyy ne joila on vanjkka kannattaja kunta . Se näkyy nykyisessä politiikassa kun puoli kansaa jättää äänestämäti kun sillä ei ole vaikutusta. Toinen puoli joka osaa ajaa asioitaan varmistaa että ovat päättämässä ja peli on selvä.Siellä istuu Kokoomus aina.Valveutuneisuu ja se että on taho joka todella ajaa sen ryhmittymän etuja joihin kuulut vaikuttaa asiaan. Kokomuksella on vahva tausta Ek ja sen takana oleva yrittäjistö. Työväellä on edunajo politiikasta hävinnyt ei ole enää suoraa sidosta politiikaan Ay liikeillä,kuten taannoin oli ja näin ollen työväestön edun ajo on mitä on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe