Ei todellakaan voi!

Täytynee alkaa uusi keskustelu kun tuon komuloispuolen päähän ei ajattelu mahdu vaan syötetään samaa jaskaa kerta toisensa jälkeen hieman eri sanoin.

Ensin ”olet_outo”, täytyy sanoa jotta tosiaan olet joten kannattaa seuraavan kerran muuttaa se muotoon ”olen_outo”!

Nythän maksetaan tyhjänpanttina olosta runsaasti ja monet kieltäytyvät sen varjolla töihin menosta kun muutoinkin tulee toimeen. Avustaa voidaan mutta sen vastineeksi pitäisi vaatia vastapalveluksia. Kolmas sektori varmasti pystyy hankkimaan muutamalle sadalle tuhannelle yhteiskuntapalvelua vaikka vaan peri kymmentä tuntia viikossa. Sekin pitäisi työkuntoa yllä kun olisi aikataulu koska sinne pitää mennä ja suorittaa annetut tehtävät.

Ilmaisen rahan jakaminen on lähes rikos niitä kohtaan jotka se työllään ansaitsevat. Jos nykyistä järjestelmää halutaan jatkaa se on maksettava töysin ay mafian jäsenmaksuissa. Työttömyys kun on pääosin peräisin ay mafian huonoista sopimuksista joiden ehdot eivät seuraa maa9ikman markkinoiden kehitystä. Mafia on liikaa impivaaralaistunut eikä näe mitä maailmassa tapahtuu.

Vanha_komu vaan latelee noita vanhoja komuvirsiään jotka eivät ole koskaan olleet ajan tasalla ainakaan -50 luvulla ja sen jälkeen kun olen itse nähnyt mitä tapahtuu. Ehkä NL hoiti asioitaan tuolla tavalla ja mihin se sitten hävisikään. Minä toivon Suomen edelleen pysyvän vauraiden joukossa vaikka se asettaakin suuria haasteita tässä ajassa.

Verot ovat välttämättömiä mutta nytkin näemme, että olemme laatineet budjettiin liikaa menoja koska verot eivät riitä. Budjetti pitäisikin euromäärien sijaan tehdä prosenttimääräisenä ja arvion 80% olisi käytössä kunnes saadaan selvyys koko vuoden tuloista. Silloin ehkä jopa seuraavana vuonna voitaisiin maksaa se 20% summa jos rahaa vielä olisi. Silloin emme velkaantuisi vaan eläisimme kuin viisaat yleensä. Nythän olemme ottaneet kulutusluottoja valtion piikkiin mikä on anteeksiantamatonta.

Ei alv ole tasavero vaan sekin on annosteltu saajansa varallisuuden mukaan pääosin. Jos olet todella varakas ja ostat 100’000€ Jaguaarin niin maksat paljon enemmän alvia kuin se köyhempi joka ostaa 15’000€ Fiatin! Ei siis mene tasan vaikka väität!

Osa pääomatulojen tuotosta siirretään kunnille, niin on ehkä parempi kuin kunnallisvero pääomatuloista koska ne kohdistuisivat vain joillekin teollisuuskunnille kun nyt niitä voidaan jakaa tasaisemmin.

Pääasiahan on vanha_komu jotta yritysten on oltava voimissaan ja vasta sitten ne ovat hyviä työnantajia. Kiikun kaakun toimivat ovat epävarmoja ja ne voivat koska vaan laittaa väkeä kilometritehtaalle. Kannattaa siis suosia sen suunnan verotusta joka ei liikaa rasita yritystaloutta.

Kun sinun ”rikkaasi” maksavat lisätulostaan yli puolet veroina niin kannustaako se hankkimaan lisätuloa vaikka sen avulla työllistettäisiinkin muita? Meillä verotus on liian raskasta varsinkin suuremmissa tuloluokissa ja siksi pitäisikin päästä supistamaan valtion menoja jottei velkaantuminen enää jatkuisi.

Työ on ainoa suotava sosiaaliturva ja sen pitää hinnoitella siten, että maailman markkinat vetävät suomalaista tuotantoa vauhdilla. Sellaiseen tyhmyyteen emme saa enää suostua johon 2008 suostuimme. Kun muut toppuuttelivat niin täällä nostettiin palkkoja enemmän kuin vuosikymmeniin ja sama jatkui seuraavana vuonna. Yhteensähän aikana jolloin palkkoja ei olisi saanut nostaa sentilläkään meillä ne nousivat tilastokeskuksen mukaan kolmisen kymmentä prosenttia (30%). Siinä oli liikaa sosialismin hajua!

Kun kerran on lainattu se pitää maksaa oli saaja sitten sosialisti tai kapitalisti, luultavasti kuitenkin pankki joka toimii osakeyhtiöperiaatteella. Meillä ei pitäisi olla tuota 100 miljardin velkaa, vaan menoja olisi pitänyt supistaa alkaen 2008 siten ettei velkaa olisi tarvittu. Palkkoja olisi pitänyt laskea tasolle jolla globaali kilpailu olisi ollut mahdollista. Nyt olisi mahdollisuus taas korjailla mutta ennen kuin velat ovat normaalin rajoissa ja kansa töissä ei esim. palkankorotuksiin oikeasti ole varaa vaan kaikki liikenevä pitää sijoittaa työllisyyden kasvattamiseen.

71

470

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ay.aktiivi

      Sipilän hallituksen toimet vievät nytkin tuhoon. Sattuma toi sille kansainvälisen noususuhdanteen ja jota väärin luullaan hallituksen ansioksi. Sipilän toimet sekä 20 prosentilla työväen edut heikennettynä veisi Suomen kivikauteen.
      Suojeluskuntien vaatimus ammattiliittojen lakkauttamisesta ei sekään käy. Parempi kuin aloitusherra häksi unia menneestä 30-luvusta. Aika entinen ei koskaan enää palaa.
      Kapitalistinen talousjärjestelmä on solmussa. Pääomien liikatuotantoa ei voi sijoittaa enää minnekään. Maailma on rajallinen ja täysi. Niinpä niitä otetaan pois kiertokulusta ja maurutaan työläisten ylensyönniksi. Kapitalismafia aikoo tuhota itsensä mukana koko ihmiskunnan. Iso paha susi valtameren takana uhoaa uusi sotia ja rakentaa rautaesirippua rajoilleen. Suomalaisten työläisten ja pienyrittäjien tulee sanoutua irti IPS:n raateluhampaista.

      • Menojen vähennys ja yritysten kilpailukyvyn nostopyrkimykset ovat ainoa keino millä maan talous saadaan uudelleen jaloilleen. Yritysten hyvät tulokset tulevaisuudessa ovat pärjäämisen edellytys sillä jos niihin ei ylletä ei työttömyyskään häviä.

        Työväen pitää ansaita etunsa ei nostaa niitä sossun luukulta tai muulla automaatiolla. Työ on terveille työikäisille ainoa sallittava sosiaaliturva! Työn hinta taas pitää globaalissa maailmassa sovittaa globaalien markkinoiden ehdoilla jolloin me kykenemme tulemaan toimeen pitkällä tähtäimellä.

        Nykyunen ay mafia ei ole tästä päivästä kotoisin vaan eilisestä ja se on aika siirtää vintille ja rakentaa uusi, sellainen jolla on taito hyppysissään selvitä tästä päivästä. Nykyinen suurtyöttömyys on hyvä esimerkki ay mafian kelvottomuudesta, se ei ole korvaansa lotkauttanut eikä ole alkanut muuttamaan vanhoja sopimuksiaan tähän päivään sopiviksi.

        Yrittäjät ja muut työnantajat elävät tätä päivää eivätkä pysty markkinoita käyttämään hyväkseen koska mafia on puuttunut liikaa asioihin joita se ei ymmärrä kuten palkkoihin ja muihin kustannuksia aiheuttaviin etuihin.


    • porvariloiset

      Hohhoijaa ....
      Taas tuota samaa extyöloisen narsistista porvaripaskaa ja mafiakuvitelmien ulostusta.
      Rauhoittavaa lääkitystähän tuollainen 24/7 työläisten vihaaja jo tarvitsisi.
      No eiköhän se pää tule vetäjänsä käteen tässäkin tapauksessa. Onneksi.

    • orego

      Extyökkäri jatkaa jälleen kerran natsien loisopin esittelyä. Legaalisten porvarien politiikka on hänelle liian vasemmistolaista.
      Kosola ja Pihkala menivät jo.

      • Päin vastoin orego, minä olen suoraan työntekijän puolella, tavalla jolla voidaan pelastaa suomalainen työläinen joka tulee ay mafian tavoin toimittaessa tuhoutumaan ja siirtymään kurjuuden pariin.

        Vain tavalla jota esitän voidaan tulevassakin maailmassa säilyttää osa siitä hyvästä johon olemme tottuneet. Muilla tavoin kuten mafian konstein tulee työttömyys ja kurjuus olemaan vieraananne!

        Maailmassa on pari miljardia köyhempää kuin keskiverto suomalainen ja maailma on rajallinen eli kaikki eivät voi elää laillamme. Me siis joudumme aina luopumaan jostain kun Afrikan ja Aasian köyhät saavat jotain parannusta elämäänsä.

        Siihen on varauduttava ja sitä ei ay mafia ole vielä edes ottanut huomioon.

        On myös huomioitava globaali lämpeneminen, sademäärät nousevat koska haihtuminen on suurempaa, tulee suuria tulvia aina vaan enemmän monessa paikassa maailmassa. Sade tulee jakautumaan eri lailla joten muodostuu tulva-alueiden lisäksi kuivia alueita joilla ei voi elää.

        Kuitenkin nykyajan tiedotusvälineet kertovat meistä kunnon ruokapöydissä istujista, hyvinvoivista kansalaisista joilla ei oikeasti ole mitään puutetta vaikka kaikki eivät sitä huomaakaan kohdallaan. Totta kai suuret joukot lähtevät hakemaan parempaa, se mitä nyt on nähty on vain mikroskooppinen näyte siitä mitä on tulossa.

        Parin vuosikymmenen sisällä niitä alkaa tänne valumaan ovista ja ikkunoista, olemme todella pulassa jos emme ole valmiina ja jos sisäiset järjestelmämme kuten työvoiman hallinta ei ole kunnossa. Nykyinen ay mafia ei kykene sopeutumaan tähän aikaan kommunismiin perustuvien perusteidensa vuoksi ja se on pikaisesti uusittava!

        Väestö tulee jakautumaan uudella tavalla maapallolle vielä tällä vuosisadalla! Minä vuonna on vielä auki mutta se voi olla nopeammin kuin osaamme kuvitella, siksi on alettava heti järjestämään asioita uuteen uskoon enkä tarkoita tässä uskolla uskontoja, en poliittisia enkä jumaluskontojakaan.


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Päin vastoin orego, minä olen suoraan työntekijän puolella, tavalla jolla voidaan pelastaa suomalainen työläinen joka tulee ay mafian tavoin toimittaessa tuhoutumaan ja siirtymään kurjuuden pariin.

        Vain tavalla jota esitän voidaan tulevassakin maailmassa säilyttää osa siitä hyvästä johon olemme tottuneet. Muilla tavoin kuten mafian konstein tulee työttömyys ja kurjuus olemaan vieraananne!

        Maailmassa on pari miljardia köyhempää kuin keskiverto suomalainen ja maailma on rajallinen eli kaikki eivät voi elää laillamme. Me siis joudumme aina luopumaan jostain kun Afrikan ja Aasian köyhät saavat jotain parannusta elämäänsä.

        Siihen on varauduttava ja sitä ei ay mafia ole vielä edes ottanut huomioon.

        On myös huomioitava globaali lämpeneminen, sademäärät nousevat koska haihtuminen on suurempaa, tulee suuria tulvia aina vaan enemmän monessa paikassa maailmassa. Sade tulee jakautumaan eri lailla joten muodostuu tulva-alueiden lisäksi kuivia alueita joilla ei voi elää.

        Kuitenkin nykyajan tiedotusvälineet kertovat meistä kunnon ruokapöydissä istujista, hyvinvoivista kansalaisista joilla ei oikeasti ole mitään puutetta vaikka kaikki eivät sitä huomaakaan kohdallaan. Totta kai suuret joukot lähtevät hakemaan parempaa, se mitä nyt on nähty on vain mikroskooppinen näyte siitä mitä on tulossa.

        Parin vuosikymmenen sisällä niitä alkaa tänne valumaan ovista ja ikkunoista, olemme todella pulassa jos emme ole valmiina ja jos sisäiset järjestelmämme kuten työvoiman hallinta ei ole kunnossa. Nykyinen ay mafia ei kykene sopeutumaan tähän aikaan kommunismiin perustuvien perusteidensa vuoksi ja se on pikaisesti uusittava!

        Väestö tulee jakautumaan uudella tavalla maapallolle vielä tällä vuosisadalla! Minä vuonna on vielä auki mutta se voi olla nopeammin kuin osaamme kuvitella, siksi on alettava heti järjestämään asioita uuteen uskoon enkä tarkoita tässä uskolla uskontoja, en poliittisia enkä jumaluskontojakaan.

        Yrittäjät entiset ja nykyiset vaativat, että sen 0 - sopparilla osaaikaisesti työskentelevien pitää ryhtyä jakamaan sitä 0 maailman köyhien kanssa!
        Kun pannaan jonoon Jaguaarin ja Fiiatin ostajat niin arvaa Extyökkäri kumpia on enemmän? Suomessahan on rikkaita ja hyväosaisia niiiin vähän, että heidän VEROTTAMISELLAAN ei ole mitään merkitystä, ei minkäänlaista.
        Luin ihan muutama päivä sitten Iltalehdestä kuinka pitkäaikaistyötön olisi halunnut liittyä paikalliseen VPK:hon ja arvaa mitä, työttömyyskorvaus olisi lähtenyt kuin hauki rannasta! Jos työtön on mukana kolmannen sektorin vapaaehtoistoiminnassa niin sossunluukku aukeaa!
        Arvaa kolme kertaa voiko työtön osallistua?


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Yrittäjät entiset ja nykyiset vaativat, että sen 0 - sopparilla osaaikaisesti työskentelevien pitää ryhtyä jakamaan sitä 0 maailman köyhien kanssa!
        Kun pannaan jonoon Jaguaarin ja Fiiatin ostajat niin arvaa Extyökkäri kumpia on enemmän? Suomessahan on rikkaita ja hyväosaisia niiiin vähän, että heidän VEROTTAMISELLAAN ei ole mitään merkitystä, ei minkäänlaista.
        Luin ihan muutama päivä sitten Iltalehdestä kuinka pitkäaikaistyötön olisi halunnut liittyä paikalliseen VPK:hon ja arvaa mitä, työttömyyskorvaus olisi lähtenyt kuin hauki rannasta! Jos työtön on mukana kolmannen sektorin vapaaehtoistoiminnassa niin sossunluukku aukeaa!
        Arvaa kolme kertaa voiko työtön osallistua?

        En usko vapaaehtoispalokunnassa (VPK) toimimisen haittaavan työttömyyskorvausten saantia! Kyse on jostain muusta!

        Miksi tehdä 0-tuntisopimuksia? Osoittakaa, että kannattaa tehdä kunnollinen. Unohtakaa mafia ja tehkää henkilökohtainen!


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        En usko vapaaehtoispalokunnassa (VPK) toimimisen haittaavan työttömyyskorvausten saantia! Kyse on jostain muusta!

        Miksi tehdä 0-tuntisopimuksia? Osoittakaa, että kannattaa tehdä kunnollinen. Unohtakaa mafia ja tehkää henkilökohtainen!

        Ne 0 - sopparit ovat HENKILÖKOHTAISIA eikä niitä ammattiliitot tee vaan ihan joku muu "mafia".
        Jos asiat eivät ole niin kuin uskot tai haluat uskoa ei se todellisuutta muuksi muuta!


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Ne 0 - sopparit ovat HENKILÖKOHTAISIA eikä niitä ammattiliitot tee vaan ihan joku muu "mafia".
        Jos asiat eivät ole niin kuin uskot tai haluat uskoa ei se todellisuutta muuksi muuta!

        Tuskin ovat henkilökohtaisia, niissä on kuitenkin mafian sepustusvihkot takana. Minä lähtisin aivan henkilökohtaisesta kuten olen aina tehnyt.

        En ole koskaan tehnyt 0 sopimusta, kukaan ei ole edes ehdottanut. Jos lähtisin tekemään niin vaatisin tietyn minimin tai sopimus jäisi tekemättä. Töitä riittää kunhan osaa hinnoitella työnsä aina tilanteen mukaan oikein. Joskus saa enemmän joskus vähemmän mutta pääasia on, että saa!

        Seuraavaa työtä hakiessahan kokemus saattaa nousta arvoon arvaamattomaan!


      • Tulipalonpilaaja
        Extyökkäri kirjoitti:

        En usko vapaaehtoispalokunnassa (VPK) toimimisen haittaavan työttömyyskorvausten saantia! Kyse on jostain muusta!

        Miksi tehdä 0-tuntisopimuksia? Osoittakaa, että kannattaa tehdä kunnollinen. Unohtakaa mafia ja tehkää henkilökohtainen!

        Kyllä muuten haittaa.
        Katsos kun hyvin monessa kunnasssa on vpk ns. ensilähdön palokunta, jolla on ao. sopimus pelastuslaitoksen kanssa. Tässä sopimuksessa on määritelty yksittäisen sammutusmiehen palkka ja sen perusteet. Tyypillisesti korvausta maksetaan harjoitus-, varallaolo- ja hälytystunneista. Tämä siksi, että saadaan ao. sammutusmies virallisesti "kunnan palkkalistoille", jolloin vakuutusturva ja työterveyshuolto samoin kuin muutkin vastuukysymykset on hoidettu.
        Työvoimaviranomaiset määrittävät saadun korvauksen palkaksi ihan laillisesti ja oikein. Aivan kuin työttömyyskorvausta nostava olisi vaikka raksalla osa-aikatyössä.

        Niin kauan kun vpk:lainen harrastaa yhdistystoimintaa saamatta siitä korvausta, kaikki on hyvin. Ts. kokouksia, potkupallopelejä, saunailtoja tai pihan haravointia... Jos ei saa korvausta, jolloin... huoh!

        Arvaas mistä tiedän!


      • Tulipalonpilaaja kirjoitti:

        Kyllä muuten haittaa.
        Katsos kun hyvin monessa kunnasssa on vpk ns. ensilähdön palokunta, jolla on ao. sopimus pelastuslaitoksen kanssa. Tässä sopimuksessa on määritelty yksittäisen sammutusmiehen palkka ja sen perusteet. Tyypillisesti korvausta maksetaan harjoitus-, varallaolo- ja hälytystunneista. Tämä siksi, että saadaan ao. sammutusmies virallisesti "kunnan palkkalistoille", jolloin vakuutusturva ja työterveyshuolto samoin kuin muutkin vastuukysymykset on hoidettu.
        Työvoimaviranomaiset määrittävät saadun korvauksen palkaksi ihan laillisesti ja oikein. Aivan kuin työttömyyskorvausta nostava olisi vaikka raksalla osa-aikatyössä.

        Niin kauan kun vpk:lainen harrastaa yhdistystoimintaa saamatta siitä korvausta, kaikki on hyvin. Ts. kokouksia, potkupallopelejä, saunailtoja tai pihan haravointia... Jos ei saa korvausta, jolloin... huoh!

        Arvaas mistä tiedän!

        Sitten mennään töihin palokuntaan jos sitä on tarjolla. Säästyypä eläkeläisten verorahoja siinäkin.

        Ei pidä työkykyisen jäädä makoilemaan kerjäläisen asemaan vaan pitää hommata työtä millä elättää itsensä ja mahdollisen perheensä. Työttömyyskorvauksen maksuaika pitäisi pudottaa 3 kuukauteen sillä normaalijärjellä varustettu kansalainen saa työtä siinä ajassa kunhan osaa itse arvioida sen hetkisen arvonsa kohdalleen.

        Minulla aikoinaan, kun olin lähtenyt kävelemään edellisestä paikasta koska se ei ollut mieleeni, meni 4 viikkoa löytää uusi työ, ei se vaikeaa ole jos on realisti!


      • Tulipalonpilaaja
        Extyökkäri kirjoitti:

        Sitten mennään töihin palokuntaan jos sitä on tarjolla. Säästyypä eläkeläisten verorahoja siinäkin.

        Ei pidä työkykyisen jäädä makoilemaan kerjäläisen asemaan vaan pitää hommata työtä millä elättää itsensä ja mahdollisen perheensä. Työttömyyskorvauksen maksuaika pitäisi pudottaa 3 kuukauteen sillä normaalijärjellä varustettu kansalainen saa työtä siinä ajassa kunhan osaa itse arvioida sen hetkisen arvonsa kohdalleen.

        Minulla aikoinaan, kun olin lähtenyt kävelemään edellisestä paikasta koska se ei ollut mieleeni, meni 4 viikkoa löytää uusi työ, ei se vaikeaa ole jos on realisti!

        Oletkos koskaan kuullut, että pelastajan työ vaatii ammattikoulutusta ja siitä seuraavaa ( asetuksenmukaista ) ammattipätevyyttä?
        Oletko tietoinen, että Suomessa on vain kaksi po. koulutusta antavaa oppilaitosta? Onko kukaan kertonut, että "palokuntaan töihin" pääsy vaatii muutakin, kuin sen, että löytää kaspungilta oikean osoitteen?
        Tiedätkös mikä H H -yksikkö? Sisäänpääsyyn ei riitä innokas ensiapukurssin käynyt vapaaehtoinen...

        Ja kyllä! Vpk-hommassa on eri vaatimukset kuin vakinaisessa ammattityössä vaaditaan. Sammutusmieheksi pääsyyn riittää muutaman tunnin "hosa-ja-ämpärikurssi". Toki vpk:ssa on todella osaavia ja pystyviä, ei siitä ole kysymys.

        ÄLÄkä ala mussuttamaan jostain pelastusalan yksityiskohdasta - tiedän alasta enemmän kuin Sinä. Eikä tämä ole mollausta, vaan totta. Jookos?


      • Tulipalonpilaaja kirjoitti:

        Oletkos koskaan kuullut, että pelastajan työ vaatii ammattikoulutusta ja siitä seuraavaa ( asetuksenmukaista ) ammattipätevyyttä?
        Oletko tietoinen, että Suomessa on vain kaksi po. koulutusta antavaa oppilaitosta? Onko kukaan kertonut, että "palokuntaan töihin" pääsy vaatii muutakin, kuin sen, että löytää kaspungilta oikean osoitteen?
        Tiedätkös mikä H H -yksikkö? Sisäänpääsyyn ei riitä innokas ensiapukurssin käynyt vapaaehtoinen...

        Ja kyllä! Vpk-hommassa on eri vaatimukset kuin vakinaisessa ammattityössä vaaditaan. Sammutusmieheksi pääsyyn riittää muutaman tunnin "hosa-ja-ämpärikurssi". Toki vpk:ssa on todella osaavia ja pystyviä, ei siitä ole kysymys.

        ÄLÄkä ala mussuttamaan jostain pelastusalan yksityiskohdasta - tiedän alasta enemmän kuin Sinä. Eikä tämä ole mollausta, vaan totta. Jookos?

        Miten tuo mahtaa liittyä alussa keskusteltuun työttömyyskorvaukseen? Jos olet töissä saat palkkaa etkä avustusta, jos vain harrastat saat avustusta. Helppoa kuin heinän teko!


    • orego

      "On myös huomioitava globaali lämpeneminen, sademäärät nousevat koska haihtuminen on suurempaa, tulee suuria tulvia aina vaan enemmän monessa paikassa maailmassa. Sade tulee jakautumaan eri lailla joten muodostuu tulva-alueiden lisäksi kuivia alueita joilla ei voi elää. "

      Kyse on ilmastonmuutoksesta ja joka on todellinen. Kapitalismin periaate -jatkuva kasvu- on mahdoton.
      Siteeraus on puhdasta marxilaisuutta. On kaksi vaihtoehtoa.
      Maailman porvaristo jatkaa ja lisää sotatuhoa ja vie mennessään elollisen edellytykset hautaan tai ihmiskunta lakkauttaa kertakaikkiaan sodat ja saastemäärä sekä luonnon esineiden riisto vähenee huimasti.
      Maailma tavitsee selviytyäksen uutta talousjärjestystä, uutta poliittista järjestelmää. Teesistä että voitontavoittelu olisi ainoa oikea oppi tulee luopua ja siirtyä maailmanlaajuiseen sääntelyyn. Maailma ei tarvitse oligarkkeja ja kerskakulutuksen oppia. Koko maailma on uhanalaisena ja se on jatkuvan kasvun opin, voitonsaalistuksen seuraus.

      Muutama vuosikymmen sitten esitetty teesi, että maailmantalous tulee järjestää oligarkkien ja alistettujen järjestelmäksi ei tule toimimaan. Se ei toimi siten että valtion sisällä palkkatyö järjestöinen mestataan ja maailman mitassa kurjat pysykööt kurjina. Se on mustien natsien, fasistien, oppi.
      Ensin siis sota pois, sitten oligarkit pois poliittisesta päätöksenteosta (teollisuuspamput ovat mainoita neuvonantajia vaaleilla valituille elimille) tai molemmat yhtäaikaa.
      YK:n lanseeraamasta Uudesta Kansainvälisestä Taloudellisesta Järjestelmästä on hyvä alkaa.
      Piilotetut pääomat töihin ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Sotilaiden sijasta koulutetaan ja palkataan tutkijoita, tiedemiehiä, fyysikkoja, energia-asiantuntijoita yms. yms..

      • Mikä ihmeen porvaristo?

        Järjestelmät kehittyvät tarpeen mukaan, sosialismi ja sen rönsyt on kokeiltu eikä niistä ole mihinkään joten jotain uutta on saatava aikaan tai paranneltava nykyistä joka kuitenkin on osoittautunut parhaaksi tähänastisista.

        Kommunismi olisi ollut oligarkkien ja alistettujen järjestelmä mutta sitä ei enää huoli kukaan, muutamaa hourulasta karkuun päässyttä lukuun ottamatta.


      • orego
        Extyökkäri kirjoitti:

        Mikä ihmeen porvaristo?

        Järjestelmät kehittyvät tarpeen mukaan, sosialismi ja sen rönsyt on kokeiltu eikä niistä ole mihinkään joten jotain uutta on saatava aikaan tai paranneltava nykyistä joka kuitenkin on osoittautunut parhaaksi tähänastisista.

        Kommunismi olisi ollut oligarkkien ja alistettujen järjestelmä mutta sitä ei enää huoli kukaan, muutamaa hourulasta karkuun päässyttä lukuun ottamatta.

        Niinpä, jotta maailma ei hukkuisi kapitalismin ulosteisiin, tarvitaan uusi kansainvälinen taloudellinen järjestys eikä se suinkaan ole extyökkärien mainostama fasismi.


      • orego kirjoitti:

        Niinpä, jotta maailma ei hukkuisi kapitalismin ulosteisiin, tarvitaan uusi kansainvälinen taloudellinen järjestys eikä se suinkaan ole extyökkärien mainostama fasismi.

        Opettelisit lukemaan, monesti jo olen kirjoittanut jotta kommunismi ja sen sisar fasismi ja natsismi pitää haudata tunkioon alimmaiseksi.

        Mutta jatkuvasti sinä vaan mainostat fasismia joten se lienee sinun uskontosi! Ei se muutoin mieleen tule edes joka viikko jos koskaan!

        Jos osaat lukea niin koitapa selvittää sosialismin paskakasat joita Viro vieläkin siivoaa, Pietarissa (Leningradissa silloin) ei ollut mitään puhdistusta jätevesille vaan kaikki laskettiin suoraan Suomenlahteen. Sama koski kaikkia sosialistisia paratiiseja, he uskoivat jottei sosialistinen paska saastuta. Olivat väärässä kuten sinäkin, väärässä olohan on kommunismin perustaa sillä jos on oikeassa niin ei pissikään kommunismiin päin!

        Sen sijaan meidän varsin sosiaalinen (ei sosialistinen) kapitalismimme on varsin tietoinen jätteen käsittelystä ja koko ajan parannamme sitä ja saamme ympäristömme aina vain puhtaammaksi. Asia on siis juuri päinvastoin kuin väitit!


      • orego
        Extyökkäri kirjoitti:

        Opettelisit lukemaan, monesti jo olen kirjoittanut jotta kommunismi ja sen sisar fasismi ja natsismi pitää haudata tunkioon alimmaiseksi.

        Mutta jatkuvasti sinä vaan mainostat fasismia joten se lienee sinun uskontosi! Ei se muutoin mieleen tule edes joka viikko jos koskaan!

        Jos osaat lukea niin koitapa selvittää sosialismin paskakasat joita Viro vieläkin siivoaa, Pietarissa (Leningradissa silloin) ei ollut mitään puhdistusta jätevesille vaan kaikki laskettiin suoraan Suomenlahteen. Sama koski kaikkia sosialistisia paratiiseja, he uskoivat jottei sosialistinen paska saastuta. Olivat väärässä kuten sinäkin, väärässä olohan on kommunismin perustaa sillä jos on oikeassa niin ei pissikään kommunismiin päin!

        Sen sijaan meidän varsin sosiaalinen (ei sosialistinen) kapitalismimme on varsin tietoinen jätteen käsittelystä ja koko ajan parannamme sitä ja saamme ympäristömme aina vain puhtaammaksi. Asia on siis juuri päinvastoin kuin väitit!

        Opettelisit lukemaan.
        Kapitalismi ja fasismi ovat saman asian eri puolia.
        Uusnatsit ovat kehittäneet teorian punanatseista legalisoidakseen fasismin opin.
        Palstalla eräät uusnatsit käyttävät natsilaisia termejä loistyöläisistä kapitalistien elättinä.


      • orego kirjoitti:

        Opettelisit lukemaan.
        Kapitalismi ja fasismi ovat saman asian eri puolia.
        Uusnatsit ovat kehittäneet teorian punanatseista legalisoidakseen fasismin opin.
        Palstalla eräät uusnatsit käyttävät natsilaisia termejä loistyöläisistä kapitalistien elättinä.

        Olet täysin väärässä komutyyliin! Fasismi ja kommunismi ovat ne samaa ajavat tahot, molemmat ovat vieroksuneet demokratiaa ja lähteneet yhden suuren johtajan tielle. Noista molemmat ovat pyrkineet valtaamaan pienempiä naapureitaan ja sen jälkeen väkisin syöttäneet oppejaan niiden kansoille. Molemmilla ovat olleet omat juutalaisensa mutta määritys on vaihdellut fasistien/natsien konkkanokasta kommunismin väärinajattelijoihin.

        Kapitalismi on vapauden aate, siinä saa olla melkein mitä mieltä hyvänsä kunhan ei ala rikoksen tiellä ryöstämään (kansallistamaan) tai murhaamaan (keskitysleirit sekä komumaissa että Saksassa).

        Uusnatsit ovat vanhakomujakin pienempi ryhmä, yleensä nuorempia kuin komut joten ehkä näkyvämpiä. Heistä ei ole yhteiskunnan vaarantajiksi näillä näkymin. Toisaalta ehkä heille on tilaus kommunistien vastapainona, miksi te heitä arvostelette kun periaatteessa teillä on samanlainen poliittinen uskonto?


    • ETSIVÄPALVELUMESTARIT007

      Paskan Jauhanta on Natsikomut ja Natsikomut rs:n erikoisalaa kuten myös sellaisten Erikoisnerot HR HT ja Vastaavat rs:n Arvoisa Toveri ja Porvari Hantu Retee ja Töppö Hessu sekä EXTYÖKKÄRI!

      Onko Teille Herra ja Toveri Extyökkäri selvinnyt se asia, että todellakin on olemassa sellainen Työläistoiminta, josta Me KOMUT ja SOSSUT käytämme nimeä Marxilainen Revisionismi LD rs? Mikähän on nyt Teidän Extyökkäri ymmärrysasianne silloin, kun Te puhutte ja kirjoitatte Sosialismus ja Kommunismus rs:n kuviokellunta-asioista, niin MIKÄ todella?


      Oletteko Te Toveri Extyökkäri tietoinen siitä, että on olemassa Luonnon Dialektiikka ja Materialistinen Historiakäsitys sekä PÄÄOMAKIRJA LD DN ja vielä todella Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT ja Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT rs? Niin ja on todella olemassa vielä COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI sekä vielä NATUROLOGIA eli LUONTO-OPPI. Nyt sitten haluan vielä korostaa sitä, että kaikki edellä mainitut perustuvat tasan tarkkaan DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD sekä vielä Materialistinen Historiakäsitys ja PÄÄOMAKIRJA LD rs:ään.

      • Se on totta tuo sinun natsi jauhantasi on Hantu Reteineen todellista paskan jauhantaa! Asiaa ei löydy suurennuslasillakaan. Meillä ei ole oikeasti mitään marxilaista vaan demokraattinen järjestelmä pitää valtaa. Marxilaisuudesta höpöttäminen on sitä samaa paskan jauhantaa!

        Minä ymmärrän kommunismin aiheuttamat vahingot niin Suomelle kuin maailmalle mutta sinulle mestari ne näyttävät jääneen ymmärtämättä.

        Vapaa demokratia on se mihin huomio kannattaa kiinnittää ja nuo sinun höpötyksesi communismus liberasta ja naturologiasta onat juuri sitä paskaa jonka itse otit esiin.

        Käytä järkeäsi jos se ei ole täysin lukkiutunut oman ajattelun estomuotoon niin maailma valkenee sinullekin!


      • PUOLUEKOULUMESTARIT07
        Extyökkäri kirjoitti:

        Se on totta tuo sinun natsi jauhantasi on Hantu Reteineen todellista paskan jauhantaa! Asiaa ei löydy suurennuslasillakaan. Meillä ei ole oikeasti mitään marxilaista vaan demokraattinen järjestelmä pitää valtaa. Marxilaisuudesta höpöttäminen on sitä samaa paskan jauhantaa!

        Minä ymmärrän kommunismin aiheuttamat vahingot niin Suomelle kuin maailmalle mutta sinulle mestari ne näyttävät jääneen ymmärtämättä.

        Vapaa demokratia on se mihin huomio kannattaa kiinnittää ja nuo sinun höpötyksesi communismus liberasta ja naturologiasta onat juuri sitä paskaa jonka itse otit esiin.

        Käytä järkeäsi jos se ei ole täysin lukkiutunut oman ajattelun estomuotoon niin maailma valkenee sinullekin!

        Mitä kaikkea tarkoittaa Vapaa Demoskratia?

        Onko kyseessä Vapaa Henkivalta Arvoisa EXTYÖKKÄRI, sillä ymmärtääkseni Rivityöläinen ei voi pienimmässäkään määrin käskyttaa, mutta ehkä toivomuksia Hän voi todella esittää?


        Niin ja oletteko Te Herra EXTYÖKKÄRI tietoinen siitä asiasta, että todella Voimallisia Mafioso-yhdistyksiä siis paljon voimallisempia kuin AY-liitot ovat takuuvarmasti Osakeyhtiöt ja ns. Yrittäjä- ja Omistajayhteisöt?


        Miksi, jos Te Herra EXTYÖKKÄRI haluatte Mafioso-toiminnasta puhua ja kirjoitta, niin TE ette tuo kehiin todellisia Rikollisjärjestöjä ja vielä sellaisia, jotka takuuvarmasti ovat Teidän EXTYÖKKÄRI kanssanne samaa mieltä siitä, että ns. Komu- ja Sossuyhteisöt eivät aja ainakaan yksi yhteen Omistajan ja Yrittäjän Etupyrkimyksiä vaan jotain muuta, mutta ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että kenen etua todellakin. Nyt ymmärtääkseni Työehtosopimusneuvottelut ovat kahden Mafiosoyhteisön kauppa siis AY-LIITTO rs:n ja TYÖNANTAJALIITTO rs:n.


        Eiköhän ns. Työehtosopimuskeskustelut ole olleet aika pitkälle ainakin tällä hetkellä ns. NOLLA-sopimuksia, vai oletteko Te Herra EXTYÖKKÄRI erimieltä? Voimmeko ME todeta myös sen asian olevan totta, että ei varmaankaan Rivityöläisen mielestä sellaiset Työehtokuviot ole miellyttäviä, joiden lopputoksena ovat todella rajut Palkkaleikkaukset siis Palkan Romahduttamiset suorastaan?


        Me voimme myös varmaankin todeta sen asian olevan totta, että AY-liitot rs:n eräs keskeinen tehtävä on antaa Lakimies- ja Tutkimuspalveluja liitojensa jäsenistöille. Ihan samaa me voimme sanoa myös Teidän Omistajat- ja Yrittäjät-yhteisöjen jäsenkunnalle, sillä ymmärtääkseni Lakimies- ja Tutkimuspalvelut Yksityisellä Sektorilla eivät varmaankaan ole sieltä halvemmasta päästä.


        Niin ja kysynkin nyt näin lopuksi Teiltä Herra EXTYÖKKÄRI sitä, että oletteko Te käyttänyt oman Yrittäjäjärjestönne Tukimus- ja Lakimiespalveluja hyväksenne Liikemies- ja Yrittäjäuranne aikana.


      • PUOLUEKOULUMESTARIT07 kirjoitti:

        Mitä kaikkea tarkoittaa Vapaa Demoskratia?

        Onko kyseessä Vapaa Henkivalta Arvoisa EXTYÖKKÄRI, sillä ymmärtääkseni Rivityöläinen ei voi pienimmässäkään määrin käskyttaa, mutta ehkä toivomuksia Hän voi todella esittää?


        Niin ja oletteko Te Herra EXTYÖKKÄRI tietoinen siitä asiasta, että todella Voimallisia Mafioso-yhdistyksiä siis paljon voimallisempia kuin AY-liitot ovat takuuvarmasti Osakeyhtiöt ja ns. Yrittäjä- ja Omistajayhteisöt?


        Miksi, jos Te Herra EXTYÖKKÄRI haluatte Mafioso-toiminnasta puhua ja kirjoitta, niin TE ette tuo kehiin todellisia Rikollisjärjestöjä ja vielä sellaisia, jotka takuuvarmasti ovat Teidän EXTYÖKKÄRI kanssanne samaa mieltä siitä, että ns. Komu- ja Sossuyhteisöt eivät aja ainakaan yksi yhteen Omistajan ja Yrittäjän Etupyrkimyksiä vaan jotain muuta, mutta ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että kenen etua todellakin. Nyt ymmärtääkseni Työehtosopimusneuvottelut ovat kahden Mafiosoyhteisön kauppa siis AY-LIITTO rs:n ja TYÖNANTAJALIITTO rs:n.


        Eiköhän ns. Työehtosopimuskeskustelut ole olleet aika pitkälle ainakin tällä hetkellä ns. NOLLA-sopimuksia, vai oletteko Te Herra EXTYÖKKÄRI erimieltä? Voimmeko ME todeta myös sen asian olevan totta, että ei varmaankaan Rivityöläisen mielestä sellaiset Työehtokuviot ole miellyttäviä, joiden lopputoksena ovat todella rajut Palkkaleikkaukset siis Palkan Romahduttamiset suorastaan?


        Me voimme myös varmaankin todeta sen asian olevan totta, että AY-liitot rs:n eräs keskeinen tehtävä on antaa Lakimies- ja Tutkimuspalveluja liitojensa jäsenistöille. Ihan samaa me voimme sanoa myös Teidän Omistajat- ja Yrittäjät-yhteisöjen jäsenkunnalle, sillä ymmärtääkseni Lakimies- ja Tutkimuspalvelut Yksityisellä Sektorilla eivät varmaankaan ole sieltä halvemmasta päästä.


        Niin ja kysynkin nyt näin lopuksi Teiltä Herra EXTYÖKKÄRI sitä, että oletteko Te käyttänyt oman Yrittäjäjärjestönne Tukimus- ja Lakimiespalveluja hyväksenne Liikemies- ja Yrittäjäuranne aikana.

        Vapaa demokratia tarkoittaa juuri sitä, vapaata demokratiaa!

        Jos jompikumpi sana on sinulle vieras kuten kommunisteille yleensä niin varmasti löydät selvityksen internetin ihmeellisestä maailmasta. Kun siten yhdistät noiden sanojen merkityksen niin käsite selvinnee sinulle oitis!

        Suomessa on vapaa demokratia vallalla ja sen pitää siinä pysyäkin koska muutoin lähestytään diktatuuria jossain muodossa.

        Työnantajat eivät toimi mafian tavoin koska he pyrkivät toimimaan talouden sanelemin ehdoin pyrkien korjaamaan ay mafian virheitä parhaansa mukaan. Kuitenkin kun virheet tulevat ylivoimaisiksi niin on annettava periksi. Sitä aiemmin olisi noiden ay mafiosojen ollut aika tehdä jotain kun nähtiin minne ollaan menossa.

        On todella surullista nähdä millaisia tolloja tuolla mafiosojen pallilla istuu, eivät korvaansa lotkauttaneet vaikka työttömiä oli lähes puolimiljoonaa mutta rahat kelpasivat ja vietiin piiloon veroparatiiseihin samaan aikaan kun muutamaa liikemiestä samasta moitittiin.

        Myöskään yritykseni ei kuulunut mihinkään liittoon ja sen yhden kerran kun lakimiestä erään ulkopuolisen vuoksi tarvittiin se palkattiin ihan omin voimin. Liikemieshän minä en koskaan ole ollut, ainoastaan yrittäjä joka yrittäjä kaverinsa kanssa pyrki kohtuulliseen tulokseen. Hoidimme itse niin suunnittelun kuin markkinoinninkin joskin muutamassa maassa Euroopassa meillä oli edustajayritys.


    • Muuta ei voi sanoa vilkaistuaan noita kommentteja aloitukseni perässä kuin, ettei yksikään kyennyt esittämään vastineita aloitukseni aiheisiin. Mikä on vienyt kansalaisten ajattelukyvyn noin tyystin? Ei kai vaan liian kommunistinen ajattelumalli jossa vain hoetaan Daa, Daa ja Daa? Pitäisi opetella sanomaan myös Niet!

      Yhtenä kommenteista olivat 0-tuntisopimukset. Kuka niitä tekee? Henkilö joka ei kykene myymään omaa panostaan, hyvä myyjähän tekee alennustarjouksen jos normaalihinta ei kiinnosta. Samalla sovitaan paremmasta jatkosta jos työnäytteet ovat yrityksen edun mukaisia. Miksi näin yksinkertainen reitti työhön ei ole saanut parempaa vastaanottoa?

      Onko päiväraha todella niin runsas jottei edes kokemuksen hankkiminen ylitä sitä? Ajatelkaa sitten eläkettänne, ilman työtä olette kansaneläkeläinen jollain takuueläkkeellä tonnin nurkilla tänään eikä se nouse minnekään ilman työnantajien maksamia eläkemaksuja. Jos opiskelut lasketaan mukaan niin työskentelin lähes 50 vuotta ja saan kohtuullista eläkettä vaikka silloin eläkemaksuja ei maksettukaan kuin vasta 24 vuotiaasta alkaen joten siinä mielessä ekat vuodet menivät hukkaan. Kokemusta tuli kuitenkin ja siitä oli selvää hyötyä myöhemmin.

      Toinen vakisohlo oli mestari joka tuttuun tapaansa ei kykene ajattelemaan vaan luettelee tähän aikaan sopimattomia lorujaan kuten on tehnyt jo varmaan vuosikymmenen. Siinä on yksi joka ei näe maailman muuttuvan vaan on jumiutunut jonnekin 1800 luvun maailmaan Hanne Reteen kaveriksi! Toivotan pikaista paranemista!

      Sitten on todellinen tappiontunnustaja orego joka ei pysty vastaamaan vaan alkaa syyttelemään natsiksi, sehän on varma tappion tunnustaminen tässä ajassa. Se kertoo jottei tuo yksilö ole lukenut sanomia tai katsellut/kuunnellut uutisia sitten 1944 jolloin natseja vielä oli vaikkakin taisivat jo silloin olla altavastaajia monella rintamalla.

      Eikö totuus ja nykyaika todellakaan omaa pääsyä komukallon sisään? Pitääkö sitä noin uskollisesti kääriytyä noihin komuvaippoihin jottei kuule eikä näe mitään sen jälkeistä kun arvon herrat Marx ja Lenin, Stalinia unohtamatta ovat koipensa oikaisseet?

      Oppikaa, jos syytätte niin esittäkää aina todisteet, jos vastaatte vastatkaa esitettyyn käsitykseen asiasta eikä niin jotta kuten teillä on tapana kun lähdette johdattamaan juttua teille ystävällisempään suuntaan. Tuolla nykymetodillanne ette tule koskaan nousemaan siitä alhosta jonne olette itsenne ajaneet. Nousu vaatii runsasta uudistumista ja siirtymistä tämän päivän ajatteluun ja tapoihin!

    • orego

      Aloitus ei esittänyt yhtään järkevää kommenttia. Lukijat ovat hänen loistyöläisyytensä kumonneet. Ainoa mitä aloitus on toitottanut, on Sipilän hallituksen tukeminen sosiaaliturvan alasajossa.
      Hän tukee siis sotalentokoneiden ostamista sosiaaliturvan varjolla. Ei todellakaan yksikään rehti suomalainen voi yhtyä moiseen. Myös 2 miljoonaa ammattiliittoihin järjestäytynyttä suomalaista pyyhkivät takapuolta aloituksen kosolamaisen ammattiliittojen vastaiseen ristiretkeen.
      Aloitus käyttää ammattiliittoja vastaan samoja perusteluja kuin aikanaan Adolf Hitler. Muistaakseni liittoutuneet antoivat natseille sellaisen kyydin että raikui.

      • Ne ovat kaikki järkeviä ja perusteltuja. Parasta sosiaaliturvaa terveille on työ ja siihen pitää panostaa. Ay mafia on tehnyt suuria virheitä laatiessaan sopimuksia kommunistisin perustein eli palkkaa pitää maksaa enemmän kuin ansaitsee. Se on vienyt meidät lähes katastrofiin.

        Ota nyt vaikka kaksi esittämääni asiaa aloituksessa ja perustele faktoin miksi olisin niissä väärässä ja kerro miten asia pitäisi hoitaa ja vielä arvelemasi tulos niin tehden ja miksi niin kävisi!

        Olet tyypillinen komuloinen, syyttelet mutta et osoita missä mennään ja mitä todisteita sinulla on mielipiteesi tueksi, faktisia todisteita, ei mitään marxilaisteorioita!


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Ne ovat kaikki järkeviä ja perusteltuja. Parasta sosiaaliturvaa terveille on työ ja siihen pitää panostaa. Ay mafia on tehnyt suuria virheitä laatiessaan sopimuksia kommunistisin perustein eli palkkaa pitää maksaa enemmän kuin ansaitsee. Se on vienyt meidät lähes katastrofiin.

        Ota nyt vaikka kaksi esittämääni asiaa aloituksessa ja perustele faktoin miksi olisin niissä väärässä ja kerro miten asia pitäisi hoitaa ja vielä arvelemasi tulos niin tehden ja miksi niin kävisi!

        Olet tyypillinen komuloinen, syyttelet mutta et osoita missä mennään ja mitä todisteita sinulla on mielipiteesi tueksi, faktisia todisteita, ei mitään marxilaisteorioita!

        Et taaskaan ole johdonmukainen! 0 - soppareita pidät sellaisena joita tehdään vain sellaisille jotka eivät osaa myydä itseeän työhön, Se ei pidä paikkaansa, työnantajat sitä esittävät ja ihan siivoustyöstä lähtien ja duunari on AINA siinä tilanteessa, että joko otat tai jätät tai tulee KARENSSI, PÄIVÄRAHA lähtee kuin hauki rannasta.
        Itse kirjoitit vaativasi VÄHIMMÄISMÄÄRÄN, vaikka täällä uhoat, että duunarin pitää tehdä työtä, vaikka ilmaiseksi, kokemuksen takia.
        Tuo jäktyksesi siitä kuinka työtön löytää työtä kun vain hinnoittelee itsensä okein! Saakeli kun haet työtä jonka työvoimaviranomaiset ovat osoittaneet ja sinulle tarjotaan 0 - sopparia niin välttämättä et saa edes kokemusta, vitutusta kylläkin.
        Tässä tilanteessä kun maassa on liki 500 000 työtöntä niin täysiaikaisen vakituisen duunnin löytäminen on sama kuin lottovoitto.
        Jäkätyksesi siitä kuinka KUKAAN, ei kukaan pysty sinulle perusteleaan yhtään mitään on PERSEESTÄ! Kun sinulle osoitetaa, että olet väärässä niin sivuutat sen hyvin juohevasti, esim. VPK:hon liittyminen.


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Et taaskaan ole johdonmukainen! 0 - soppareita pidät sellaisena joita tehdään vain sellaisille jotka eivät osaa myydä itseeän työhön, Se ei pidä paikkaansa, työnantajat sitä esittävät ja ihan siivoustyöstä lähtien ja duunari on AINA siinä tilanteessa, että joko otat tai jätät tai tulee KARENSSI, PÄIVÄRAHA lähtee kuin hauki rannasta.
        Itse kirjoitit vaativasi VÄHIMMÄISMÄÄRÄN, vaikka täällä uhoat, että duunarin pitää tehdä työtä, vaikka ilmaiseksi, kokemuksen takia.
        Tuo jäktyksesi siitä kuinka työtön löytää työtä kun vain hinnoittelee itsensä okein! Saakeli kun haet työtä jonka työvoimaviranomaiset ovat osoittaneet ja sinulle tarjotaan 0 - sopparia niin välttämättä et saa edes kokemusta, vitutusta kylläkin.
        Tässä tilanteessä kun maassa on liki 500 000 työtöntä niin täysiaikaisen vakituisen duunnin löytäminen on sama kuin lottovoitto.
        Jäkätyksesi siitä kuinka KUKAAN, ei kukaan pysty sinulle perusteleaan yhtään mitään on PERSEESTÄ! Kun sinulle osoitetaa, että olet väärässä niin sivuutat sen hyvin juohevasti, esim. VPK:hon liittyminen.

        Jos siivoustyö on tuonkaltaista kannattaa hankkia oikea ammatti. Kyse duunin saamisesta on paljolti siinä miten ja mihin hintaan myyt itseäsi.

        Tuo puolimiljoonaa pienessä/vähälukuisessa maassa on liian paljon ja suurin syy makaa ay mafian harteilla. Se ei tehnyt mitään helpottaakseen tilannetta koska sen olisi pitänyt myöntää tehneensä vääriä päätöksiä eikä se niille sopinut vaan parempi hommata työttömyyttä ja itse nostaa kovaa palkkaa.

        Olosikin oikein jos 100'000 työttömän jälkeen ay mafian palkkoja laskettaisiin niin, että 200'000 nollaisi heidän palkkansa kokonaan. Se saisi heihin vauhtia! Onhan yksityiselläkin puolella tapana heittää johtajat puskaan jos firma ei oikein toimi heidän johdossaan.


      • sulle_nauretaan
        Extyökkäri kirjoitti:

        Jos siivoustyö on tuonkaltaista kannattaa hankkia oikea ammatti. Kyse duunin saamisesta on paljolti siinä miten ja mihin hintaan myyt itseäsi.

        Tuo puolimiljoonaa pienessä/vähälukuisessa maassa on liian paljon ja suurin syy makaa ay mafian harteilla. Se ei tehnyt mitään helpottaakseen tilannetta koska sen olisi pitänyt myöntää tehneensä vääriä päätöksiä eikä se niille sopinut vaan parempi hommata työttömyyttä ja itse nostaa kovaa palkkaa.

        Olosikin oikein jos 100'000 työttömän jälkeen ay mafian palkkoja laskettaisiin niin, että 200'000 nollaisi heidän palkkansa kokonaan. Se saisi heihin vauhtia! Onhan yksityiselläkin puolella tapana heittää johtajat puskaan jos firma ei oikein toimi heidän johdossaan.

        Siivoaisit sinä itsekin nyt nimimerkki extyäkkäri vaikkapa vain edes joskus omassa kotonasi. Niin silloin sinäkin aivan tietäisit ja ymmärtäisit sen tosiasian miten vaativaa ja raskasta työtä tuo siivoustyö oikein onkaan.

        "Olosikin oikein jos 100'000 työttömän jälkeen ay mafian palkkoja laskettaisiin niin, että 200'000 nollaisi heidän palkkansa kokonaan."

        Kerrohan nyt vielä että miten ihmeessä nyt tuo palstalle suoltamasi aivoulosteesi nyt muka vaikuttaa joidenkin 0-sopimusten tekoon?


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Jos siivoustyö on tuonkaltaista kannattaa hankkia oikea ammatti. Kyse duunin saamisesta on paljolti siinä miten ja mihin hintaan myyt itseäsi.

        Tuo puolimiljoonaa pienessä/vähälukuisessa maassa on liian paljon ja suurin syy makaa ay mafian harteilla. Se ei tehnyt mitään helpottaakseen tilannetta koska sen olisi pitänyt myöntää tehneensä vääriä päätöksiä eikä se niille sopinut vaan parempi hommata työttömyyttä ja itse nostaa kovaa palkkaa.

        Olosikin oikein jos 100'000 työttömän jälkeen ay mafian palkkoja laskettaisiin niin, että 200'000 nollaisi heidän palkkansa kokonaan. Se saisi heihin vauhtia! Onhan yksityiselläkin puolella tapana heittää johtajat puskaan jos firma ei oikein toimi heidän johdossaan.

        Siivous on ihan oikea AMMATTI/TYÖ!
        Jos duunarien palkat häviävät työttömyyden myötä niin hävivävät velanmaksajatkkin! Nykyään EK:n mafia harrastaa 0 - soppareita, 2 - viikon määräaikaiseen työhön maansiirrossa vaaditaan ABCDE - luokan ajokortti, työturvallisuuskortti, hyvä terveys, oikea asenne ja valmuis joustaa työajoissa.
        Siis mitä saakelin sontaa!! Ammattikuljettajan pitää tehdä töitä vuorokauden ympäri 2 - viikkoa ja odottaa seuraavia työttömyyspäivärahojaan 6 - kuukautta kun kassoilla on ruuhkaa ja kassavirkailijan pitää selvittää tuleeko karennsipäiviä tämän määräaikaisen työsuhteen takia.
        Asuminen pitää maksaa, ruoka maksaa ja jos omaat kulkuvälineen sekin maksaa!
        Eläkeläisen on helppo huudella työttömille ja muille osattomille kun rahaa tulee sen kun on vaan! Ei tarvitse hakea työtäm ei kuunnella kenenkään vittuilua eikä tulla toimeen TYHJÄLLÄ!
        Pää kiinni painajainen! Toivottavasti joku työtön saa SINUN verorahoillasi käydä ALKOSSA, ostaa pitkäkaulaisen pullon ja NAUTTIA siitä viimeiseen pisaraan! Nam maiskis!


      • sulle_nauretaan kirjoitti:

        Siivoaisit sinä itsekin nyt nimimerkki extyäkkäri vaikkapa vain edes joskus omassa kotonasi. Niin silloin sinäkin aivan tietäisit ja ymmärtäisit sen tosiasian miten vaativaa ja raskasta työtä tuo siivoustyö oikein onkaan.

        "Olosikin oikein jos 100'000 työttömän jälkeen ay mafian palkkoja laskettaisiin niin, että 200'000 nollaisi heidän palkkansa kokonaan."

        Kerrohan nyt vielä että miten ihmeessä nyt tuo palstalle suoltamasi aivoulosteesi nyt muka vaikuttaa joidenkin 0-sopimusten tekoon?

        Älä yhdistä vääriä asioita keskenään. Mafian johtajien kuriin laittaminen ei ole missään tekemisissä 0-sopimusten kanssa.

        0-sopimuksia tehdään koska joku niihin suostuu. Se on niin yksinkertaista. Vanhalla kokemuksellani työnhausta en sellaiseen suostuisi muutoin kuin, että minulla aina maksetaan vähintään puolet niistä tunneista joita olisin ollut valmis tekemään.

        Kun osaa oman euroarvonsa määrittää kulloisenkin tilanteen mukaan saa töitä. Tuota minä aikoinaan käytin, palkka ei ollut se pääasia vaan kokemuksen saaminen. Myöhemmin kun kokemusta oli ei niitä työttömyyksiä löytynyt päivääkään. Ammattitaitoa kunnioitetaan kun antaa siitä näyttöjä, silloin jopa yritykset kilpailevat saadakseen sinut palvelukseensa. Siivoushommissa tuota tuskin tapahtuu mutta kun kouluttaudut teknisillä aloilla insinööriksi ja osoitat taitoa hallita erilaisia monimutkaisia järjestelmiä niin hommia riittää.

        Alko on paikka jossa ei työttömyyskorvausrahoja saisi edes ottaa vastaan samoin kuin tupakan myyminen heille pitää kieltää. Sitä pärjää paljon paremmin kun on selvin päin ja ilman sauhuttelua. On paljon parempiakin harrastuksia.


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Siivous on ihan oikea AMMATTI/TYÖ!
        Jos duunarien palkat häviävät työttömyyden myötä niin hävivävät velanmaksajatkkin! Nykyään EK:n mafia harrastaa 0 - soppareita, 2 - viikon määräaikaiseen työhön maansiirrossa vaaditaan ABCDE - luokan ajokortti, työturvallisuuskortti, hyvä terveys, oikea asenne ja valmuis joustaa työajoissa.
        Siis mitä saakelin sontaa!! Ammattikuljettajan pitää tehdä töitä vuorokauden ympäri 2 - viikkoa ja odottaa seuraavia työttömyyspäivärahojaan 6 - kuukautta kun kassoilla on ruuhkaa ja kassavirkailijan pitää selvittää tuleeko karennsipäiviä tämän määräaikaisen työsuhteen takia.
        Asuminen pitää maksaa, ruoka maksaa ja jos omaat kulkuvälineen sekin maksaa!
        Eläkeläisen on helppo huudella työttömille ja muille osattomille kun rahaa tulee sen kun on vaan! Ei tarvitse hakea työtäm ei kuunnella kenenkään vittuilua eikä tulla toimeen TYHJÄLLÄ!
        Pää kiinni painajainen! Toivottavasti joku työtön saa SINUN verorahoillasi käydä ALKOSSA, ostaa pitkäkaulaisen pullon ja NAUTTIA siitä viimeiseen pisaraan! Nam maiskis!

        Eiköhän ammattikuljettajilla ole varsin tarkka valvonta ajo ja lepoajoissaan. Onhan heillä ne piirturit autoissa joista näkee joka päivän ajot!

        Ennen eläkeläisaikaani, kun lasketaan kaikki työaikani niin 1960 kesällä koulun jälkeen aloitin ja 2008 helmikuun ekana olin eläkkeellä. Tosin osan tuosta ajasta olin armeijassa (11kk) ja opiskelemassa (4 talvea). Työttömänä olin 3 tai 4 viikkoa joskus -60 luvun alkupuoliskolla kun lähdin firmasta jota en digannut ja hain uutta paikkaa.

        Noiden viikkojen aikana en saanut mitään korvauksia, tosin en hakenutkaan vaan käytin säästämiäni varoja elämiseen. Siitä asti olen ollut töissä tai opiskelemassa joka päivä ja tiedän miten homma toimii. Ei kannata arvella ettei eläkeläinen tiedä, työtä tekemättä en olisi nykyisessä tilanteessani vaan jollain takuu/kansaneläkkeellä jossain murjussa kun nyt asun omassa 3h k asunnossa ja voin harrastaa haluamiani asioita melko vapaasti.

        Tuo alko lipsahti jo tuohon edelliseen, lue sieltä!


      • sulle_nauretaan
        Extyökkäri kirjoitti:

        Älä yhdistä vääriä asioita keskenään. Mafian johtajien kuriin laittaminen ei ole missään tekemisissä 0-sopimusten kanssa.

        0-sopimuksia tehdään koska joku niihin suostuu. Se on niin yksinkertaista. Vanhalla kokemuksellani työnhausta en sellaiseen suostuisi muutoin kuin, että minulla aina maksetaan vähintään puolet niistä tunneista joita olisin ollut valmis tekemään.

        Kun osaa oman euroarvonsa määrittää kulloisenkin tilanteen mukaan saa töitä. Tuota minä aikoinaan käytin, palkka ei ollut se pääasia vaan kokemuksen saaminen. Myöhemmin kun kokemusta oli ei niitä työttömyyksiä löytynyt päivääkään. Ammattitaitoa kunnioitetaan kun antaa siitä näyttöjä, silloin jopa yritykset kilpailevat saadakseen sinut palvelukseensa. Siivoushommissa tuota tuskin tapahtuu mutta kun kouluttaudut teknisillä aloilla insinööriksi ja osoitat taitoa hallita erilaisia monimutkaisia järjestelmiä niin hommia riittää.

        Alko on paikka jossa ei työttömyyskorvausrahoja saisi edes ottaa vastaan samoin kuin tupakan myyminen heille pitää kieltää. Sitä pärjää paljon paremmin kun on selvin päin ja ilman sauhuttelua. On paljon parempiakin harrastuksia.

        Mainitsemasi mafian johtajathan ampuisivat aivan varmasti sinut nyt ihan heti hengiltä, jos sinä yrittäisit niitä jotenkin nyt pistää kuriin.

        Sensijaan tämän suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen päälliköt ja kaikki muutkin jäsenet nauttivat nyt täysin laillisista työehtosopimusten mukaisista palkoista tekemästään työstä ja kaikista muistakin heille kuulluvista laillisista oikeuksista ja eduista.

        Mutta ei nyt muuta kun teehän sinä nyt sitten vain viranomaisille rikosilmoitus jos olet sitä mieltä että esimerkiksi ay-liikkeen päälliköiden täysin ansaitut palkat ovat jotenkin laittomia tai rikoksella hankittuja.


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Eiköhän ammattikuljettajilla ole varsin tarkka valvonta ajo ja lepoajoissaan. Onhan heillä ne piirturit autoissa joista näkee joka päivän ajot!

        Ennen eläkeläisaikaani, kun lasketaan kaikki työaikani niin 1960 kesällä koulun jälkeen aloitin ja 2008 helmikuun ekana olin eläkkeellä. Tosin osan tuosta ajasta olin armeijassa (11kk) ja opiskelemassa (4 talvea). Työttömänä olin 3 tai 4 viikkoa joskus -60 luvun alkupuoliskolla kun lähdin firmasta jota en digannut ja hain uutta paikkaa.

        Noiden viikkojen aikana en saanut mitään korvauksia, tosin en hakenutkaan vaan käytin säästämiäni varoja elämiseen. Siitä asti olen ollut töissä tai opiskelemassa joka päivä ja tiedän miten homma toimii. Ei kannata arvella ettei eläkeläinen tiedä, työtä tekemättä en olisi nykyisessä tilanteessani vaan jollain takuu/kansaneläkkeellä jossain murjussa kun nyt asun omassa 3h k asunnossa ja voin harrastaa haluamiani asioita melko vapaasti.

        Tuo alko lipsahti jo tuohon edelliseen, lue sieltä!

        On kyse TÄMÄN PÄIVÄN työelämästä ei mistään 1960 - luvulta jolloin 0 -soppareita, vuokraduunareita ei ollut olemassakaan, ei määräaikaisia, ei osa - aikaisia duunareita, silloin painettiin 6 - päivää viikossa töitä!
        Suomen laki edellyttää ammattikuljettajien työajan valvontaa niin kuin EU:nkin, mutta kuljetusfirmat ja kuskit tulevat Venäjältä, missä lait ja asetukset ovat eri maata kuin täällä.
        Suomesskaan työaikoja valvotaan hyvin satunnaisesti ja todennäköisesti tuotot kattavat sakot!
        Määräaikaisten maansiirtokuljetuksia ei todennäköisesti valvo kukaan, siinä ei olla yleisillä teillä liikkumassa.
        Minä olen ihan vilpittömästi sitä mieltä, että duunari on perjantai - pullonsa enemmän kuin an sainnut ja valtio siitäkin saa suurimman siivun kun te rikkaat ette ymmärrä hyvän päälle yhtään mitään ja olette niin pihiä ette raski edes konjakkia ostaa, vaikka valtio kipeästi kaipaisi verotuloja sieltä kallimmasta päästä, mutta ei teistä ole mihkään muuhun kuin duunarien haukkumiseen eläkkeelläkään!


      • sulle_nauretaan kirjoitti:

        Mainitsemasi mafian johtajathan ampuisivat aivan varmasti sinut nyt ihan heti hengiltä, jos sinä yrittäisit niitä jotenkin nyt pistää kuriin.

        Sensijaan tämän suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen päälliköt ja kaikki muutkin jäsenet nauttivat nyt täysin laillisista työehtosopimusten mukaisista palkoista tekemästään työstä ja kaikista muistakin heille kuulluvista laillisista oikeuksista ja eduista.

        Mutta ei nyt muuta kun teehän sinä nyt sitten vain viranomaisille rikosilmoitus jos olet sitä mieltä että esimerkiksi ay-liikkeen päälliköiden täysin ansaitut palkat ovat jotenkin laittomia tai rikoksella hankittuja.

        Suomalainen ammattiyhdistys toimii mafian lailla, se uhkaa ja kiristää saadakseen tahtonsa läpi eikä korjaa virheitään vaan jättää niiden korjaamisen muilla. Mitä muuta se on kuin mafiosojen hommaa tuo nykyinen ay mafian toiminta.

        Kun ne nyt ovat toimineet sotien jälkeen noin 70 vuotta niin montako kertaa ovat korjanneet virheitään ja pyytäneet anteeksi? Jos joku järjestelmä toimii 7 vuosikymmentä tekemättä yhtäkään virhettä niin minä en usko. Kaikki ihmiset tekevät virheitä myös ay mafiosot! Mutta kuten Sisiliassakin virheet peitetään ja haukutaan muita. Onneksi niitä virheitä ei vielä peitetä kuten komu NL:ssa mullalla, saattaa sekin aika koittaa jos noiden mafiosojen annetaan vapaasti riehua kuten on tapana ollut.

        Kyllä ay mafian pitää vastata toimistaan kuten tekevät yritysjohtajatkin, nyt heillä olisi hyvä rako alkaa korjaamaan virheitään ja muokkaamaan työehtoja nopeaan tahtiin siten, että ne seuraavat globaalin talouden sujumista. Niinhän se tekee yrittäjillä ja muilla työnantajapuolen hommissa olevilla. Myös yhteiskunnan palveluksessa olevien palkat pitää saada kellumaan sen mukaan miten yhteiskunnan tulonhankinta sujuu, silloin velkaantuminenkin olisi pienempää.


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        On kyse TÄMÄN PÄIVÄN työelämästä ei mistään 1960 - luvulta jolloin 0 -soppareita, vuokraduunareita ei ollut olemassakaan, ei määräaikaisia, ei osa - aikaisia duunareita, silloin painettiin 6 - päivää viikossa töitä!
        Suomen laki edellyttää ammattikuljettajien työajan valvontaa niin kuin EU:nkin, mutta kuljetusfirmat ja kuskit tulevat Venäjältä, missä lait ja asetukset ovat eri maata kuin täällä.
        Suomesskaan työaikoja valvotaan hyvin satunnaisesti ja todennäköisesti tuotot kattavat sakot!
        Määräaikaisten maansiirtokuljetuksia ei todennäköisesti valvo kukaan, siinä ei olla yleisillä teillä liikkumassa.
        Minä olen ihan vilpittömästi sitä mieltä, että duunari on perjantai - pullonsa enemmän kuin an sainnut ja valtio siitäkin saa suurimman siivun kun te rikkaat ette ymmärrä hyvän päälle yhtään mitään ja olette niin pihiä ette raski edes konjakkia ostaa, vaikka valtio kipeästi kaipaisi verotuloja sieltä kallimmasta päästä, mutta ei teistä ole mihkään muuhun kuin duunarien haukkumiseen eläkkeelläkään!

        Minun aikanani on tehty 5 päivän viikkoja!

        Kun sinä kk valitat työolosuhteista ja työsopimuksista niin ay mafia on ajanut asiat tuohon malliin. Se ei ole myöntänyt virheitään ja työnantajat joutuvat luovimaan niiden virheiden välissä. Siitä nuo vaikeudet johtuvat!

        Pulloon tarttuminen on aina tappion tunnustamista. Kukaan sillä ei ole parantunut mistään ja alkoholin hyötykäyttö on ikkunanpesuaineena käyttö, tosin siinä on 96% pirtu parasta koska sillä voi pestä pakkasellakin. Pissapoikakin on oiva käyttökohde mutta muuhun sitä ei oikein voi käyttää järkevästi.

        Viina, millä nimellä hyvänsä, on aiheuttanut julmasti ongelmia kotona ja kylällä, mitään hyötyä siitä ei ole kenellekään mutta haittoja löytyy kasapäin. Alkoholin vero ainakin pitäisi moninkertaistaa koska sen aiheuttamat kustannukset yhteiskunnalle ovat paljon suuremmat kuin veron tuotto.


      • sulle_nauretaan
        Extyökkäri kirjoitti:

        Suomalainen ammattiyhdistys toimii mafian lailla, se uhkaa ja kiristää saadakseen tahtonsa läpi eikä korjaa virheitään vaan jättää niiden korjaamisen muilla. Mitä muuta se on kuin mafiosojen hommaa tuo nykyinen ay mafian toiminta.

        Kun ne nyt ovat toimineet sotien jälkeen noin 70 vuotta niin montako kertaa ovat korjanneet virheitään ja pyytäneet anteeksi? Jos joku järjestelmä toimii 7 vuosikymmentä tekemättä yhtäkään virhettä niin minä en usko. Kaikki ihmiset tekevät virheitä myös ay mafiosot! Mutta kuten Sisiliassakin virheet peitetään ja haukutaan muita. Onneksi niitä virheitä ei vielä peitetä kuten komu NL:ssa mullalla, saattaa sekin aika koittaa jos noiden mafiosojen annetaan vapaasti riehua kuten on tapana ollut.

        Kyllä ay mafian pitää vastata toimistaan kuten tekevät yritysjohtajatkin, nyt heillä olisi hyvä rako alkaa korjaamaan virheitään ja muokkaamaan työehtoja nopeaan tahtiin siten, että ne seuraavat globaalin talouden sujumista. Niinhän se tekee yrittäjillä ja muilla työnantajapuolen hommissa olevilla. Myös yhteiskunnan palveluksessa olevien palkat pitää saada kellumaan sen mukaan miten yhteiskunnan tulonhankinta sujuu, silloin velkaantuminenkin olisi pienempää.

        Oma äitisi se nyt vain nyt toimi täysin mafian lailla kun sinua aikoinaan ihan täysin vahingossa teki.

        Suomalainen ay-liikehän se nyt toimii juuri niin loistavasti kuin sen pitääkin toimia.

        Eli se hoitaa ihan aina yli kaksimiljoonaisen maksavien jäseniensä asiat työelämän eri pyörteissä todella hyvin ja kiitettävästi. Sinun suureksi harmiksi voin nyt kertoa sen tosiasian ja faktan, että nykyäänhän suomalaiseen ay-liikkeeseen ihan joka päivä liittyy enemmän maksavia jäseniä, kun siitä eroaa. Joten ay-liikkeen tulevaisuus on täysin turvattu ja se näyttää todella hyvältä.


      • sulle_nauretaan kirjoitti:

        Oma äitisi se nyt vain nyt toimi täysin mafian lailla kun sinua aikoinaan ihan täysin vahingossa teki.

        Suomalainen ay-liikehän se nyt toimii juuri niin loistavasti kuin sen pitääkin toimia.

        Eli se hoitaa ihan aina yli kaksimiljoonaisen maksavien jäseniensä asiat työelämän eri pyörteissä todella hyvin ja kiitettävästi. Sinun suureksi harmiksi voin nyt kertoa sen tosiasian ja faktan, että nykyäänhän suomalaiseen ay-liikkeeseen ihan joka päivä liittyy enemmän maksavia jäseniä, kun siitä eroaa. Joten ay-liikkeen tulevaisuus on täysin turvattu ja se näyttää todella hyvältä.

        Onko ay mafian päätoimi tuottaa työttömiä? Vai mikä sen toiminnassa on niin loistavaa? Muuta isompaa saavutusta en ole havainnut!


    • köyhäkomukka

      Pääosa lauantai vapaista syntyi vuonna 1968, kouluissa 1971. Duunarien mollaaminen on yhtä vanha KEKSINTÖ kuin luomakunta.
      Jos kaikki kelluu markkinoiden mukaan niin pistäkääpä keksien miten rakentaminen voisi kellua? Kun on rahaa niin ostetaan lauta ja kun sitten seuraavan kerran ollaan työssä ja saadaan rahaa ostetaan naula, sitten joudutaan tekemään vähän pitempään töitä, että saadaan vasara ja lauta seinään kellumaan odottamaan seuraavaa 0 - sopparia!
      Viina on Suomessa valtion monopoli jolla kerätään veroja eikä tästä monopolista olla luopumassa niin kuin VR:stä, sähkönsiirtoverkosta, vaikka niistä on suomalaisille paljon enemmän hyötyä kuin haittaa. Silloin kun yhteiskunta myy yksinoikeudella alkoholia, verottaa siitä alkoholin käytön haitat niin eiköhän alkoholistit ole mitallin ansainneet, he siinä menettävät aivan kaiken.
      Yhteiskunnasamme alkoholia saa helposti ja nopeasti, mutta terveys - ja sosiaalipalvelujapalveluja valikoivasti vasta sitten kun alkoholin käytöstä on huomattavia ongelmia.
      Syytät ammattiliittoja siitä, että ne yrittävät puolustaa duunareita pääomapiirien ahneutta ja mielivaltaa vastaan, se on pölijää, pörröä! Kun ammattiliitot ovat saaneet duunarin elämän sille tolalle, että säällinen elämä on mahdollista niin eikös sitten keksitä, että duunari on syypää tekniikan kehittymiseen niin, että reaaliaikainen tietoliikenne on mahdollista, liikennevälineet niin, että maapallo on "kutistunut" vuorokauden kokoiseksi ja nyt duunarin sen jolla on se 0 - soppari kädessä pankkitili tyhjä niin hänen pitää kehittää rahamiehille ikilikkuja, joka ihan ILMAISEKSI tekee rahaa lisää aina vain!

      • Nyt on kk:n aika miettiä ja työntää nuo komuhoureensa pois päästään jotta saa ajattelunsa toimimaan tässä päivässä.

        Ilman pääomaa ei olisi yhtäkään palkkatyöpaikkaa joten pääoma on työläisen paras ystävä! Se kannattaa pitää mielessä!

        Yhteiskunnan työpaikathan ovat kaikki tuon alussa mainitun pääoman aikaansaamia sillä ainoat tulot yhteiskunnalle ovat veroluonteiset tulot ja niiden maksaja on aina alunperin yritystoiminta vaikka raha parin mutkan kautta kiertäisikin.

        Tuo pääoma on asia joka on komuilta jäänyt huomaamatta ja se oli syynä mm. Neuvostoliiton paratiisirakenteen suureen sortumiseen.


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Nyt on kk:n aika miettiä ja työntää nuo komuhoureensa pois päästään jotta saa ajattelunsa toimimaan tässä päivässä.

        Ilman pääomaa ei olisi yhtäkään palkkatyöpaikkaa joten pääoma on työläisen paras ystävä! Se kannattaa pitää mielessä!

        Yhteiskunnan työpaikathan ovat kaikki tuon alussa mainitun pääoman aikaansaamia sillä ainoat tulot yhteiskunnalle ovat veroluonteiset tulot ja niiden maksaja on aina alunperin yritystoiminta vaikka raha parin mutkan kautta kiertäisikin.

        Tuo pääoma on asia joka on komuilta jäänyt huomaamatta ja se oli syynä mm. Neuvostoliiton paratiisirakenteen suureen sortumiseen.

        ILMAN työn tekijää PÄÄOMIA ei synny. ei sitten millään!
        Oli suo, kuokka ja Jussi, siitä alkoi pääoman syntyminen niin Jusille ja Jussin perheelle ja sille TILALLE jonka torppari Jussi oli.
        Työläisen ihan se kaikkein parhain YSTÄVÄ on toinen TYÖLÄINEN!
        Yhteiskunnan kulut pääoman koron ja kaiken,aivan kaiken maksaa A S I A K A S!! Ilman asiakkaita ei ole yhtään firmaa, ei minkäänlaista.
        Tuotteen/palvelun hinnassa on aina k a i k k i kulut.


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        ILMAN työn tekijää PÄÄOMIA ei synny. ei sitten millään!
        Oli suo, kuokka ja Jussi, siitä alkoi pääoman syntyminen niin Jusille ja Jussin perheelle ja sille TILALLE jonka torppari Jussi oli.
        Työläisen ihan se kaikkein parhain YSTÄVÄ on toinen TYÖLÄINEN!
        Yhteiskunnan kulut pääoman koron ja kaiken,aivan kaiken maksaa A S I A K A S!! Ilman asiakkaita ei ole yhtään firmaa, ei minkäänlaista.
        Tuotteen/palvelun hinnassa on aina k a i k k i kulut.

        Olet kk osin oikeassa vaikka et vielä tajuakaan miten. Ilman tekijää ei pääomia synny. Kuka se tekijä sitten on? Hän on yksilö jolla on sitä kuuluisaa älliä, hän joka ei ansiotaan tuhlaile vaan kerää sitä pääomaksi. Hyvällä idealla pärjää ja jos sen veto on liikaa aloittajalle hän hommaa siihen kaverin jota työläiseksi kutsutaan tekemään kanssaan sitä oivaltamaansa asiaa/tuotetta. Koska idean isä tietysti saa osan myös tämän työläisen tuotosta sillä eihän muutoin olisi ollut mieltä häntä siihen palkata niin pääomaa alkaa kertymään.

        Tuota rataa sitten työntekijöitä idean isällä on vaikka sata ja pääomaa karttuu edelleen. Alkuperäinen ilman pääomia aloitettu yritystoimi ei varmasti ollut kaksinen vaan lapio, kirves, saha linjalla työstökoneidensa osalta. Nyt kun niitä työntekijöitä on ne sata niin pääomaa on ehkä kertynyt sen verran jotta saadaan raamisaha ja tuottavuus sen avulla nousemaan oleellisesti. Nyt on yritys pystyssä ja sitäkään ei olisi ilman sitä fiksumpaa työmiestä joka sitä pääomaa ideallaan kokosi ja jonka poika/tyttö tulee isänsä jälkiä seuraamaan ellei isä sitten myy koko tuotantolaitostaan ja saa siihen sidottua pääomaa siten irti itselleen.

        Kun hänellä nyt on tuo pääoma jossain käytettävässä muodossa ja jos hänellä on uusi idea niin mikään ei estä taas perustamasta sen toteutukseen sopivaa tuotantolaitosta jne. Tuo sarja johon tarvitaan fiksumpia työläisiä jotka kykenevät luomaan työtä muillekin ja huolehtimaan asioiden sujumisesta on perusta nykyajan taloudelle. Ilman tuota fiksumpaa työläistä olisimme kaikki vain maanviljelijöitä, hevoskuskeja ja kengitysseppiä. Noinhan se pääosin oli aikoinaan Suomessakin.

        Työläisen paras ystävä onkin se fiksumpi työläinen joka on sitä pääomaa saanut kerättyä ja sillä perustanut tuottavan työpaikan johon sitten palkkaa muitakin itsensä lisäksi. Tai kun niitä fiksumpia on useita ja vastaavasti pääomia runsaammin voidaan perustaa iso yritys joka valmistaa monimutkaisempia tuotteita kuten vaikka traktoreita tai televisioita.

        Kuten tuosta alusta huomasit niin kaikki vauraus lähtee yrityksistä, työläiset ovat vain apuna. Jos se lähtisi työläisistä niin miksi he hakeutuisivat töihin yrityksiin jotka vielä joidenkin täälläkin esiintyvien mukaan riistävät heitä?

        Kaikki todella sisällytetään tuotteiden ja palvelujen hintoihin mutta niitä ei ole jos ei ole yrityksiä jotka niitä tuottavat. Se nähtiin naapurissa vielä -80 luvullakin, oli kauppoja mutta niissä oli tyhjät hyllyt kun ei ollut tarvetta tehdä työtä ja TUOTTAA. Palkkarahaa ei tarvinnut ansaita tekemällä työtä koska Moskovassa oli rahaa varten painokoneet. Sinun aatemaailmassasi ei ole oikeaa tuottamista vaan siellä ollaan tuottavinaan kuten neukkulankin tehtaissa. Pommeja ja raketteja tehtiin mutta ei ompelukoneita eikä muutakaan tavallisen ihmisen tavaraa kuin hitusen verran. Puhelimia pelättiin koska kuka 100 miljoonan puhelimen käyttäjän puheluita kerkiää kuuntelemaan ja siinähän voi kyteä kapinahenkeä kun puhutaan valvomatta. Ei siis olisi kännyjä maailmassa jos kommunismilla olisi ollut enemmän valtaa. Gorbahan oli aikoinaan varsin hämmästyneen näköinen saadessaan langattoman puhelimen käteensä täällä vieraillessaan. Hänen maassaanhan ei moiseen roskaan ollut aikaa hukattu vaikka oli saatu muutama ukko maapalloa kiertävälle radalle ja ainakin osa takaisinkin hengissä.


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Olet kk osin oikeassa vaikka et vielä tajuakaan miten. Ilman tekijää ei pääomia synny. Kuka se tekijä sitten on? Hän on yksilö jolla on sitä kuuluisaa älliä, hän joka ei ansiotaan tuhlaile vaan kerää sitä pääomaksi. Hyvällä idealla pärjää ja jos sen veto on liikaa aloittajalle hän hommaa siihen kaverin jota työläiseksi kutsutaan tekemään kanssaan sitä oivaltamaansa asiaa/tuotetta. Koska idean isä tietysti saa osan myös tämän työläisen tuotosta sillä eihän muutoin olisi ollut mieltä häntä siihen palkata niin pääomaa alkaa kertymään.

        Tuota rataa sitten työntekijöitä idean isällä on vaikka sata ja pääomaa karttuu edelleen. Alkuperäinen ilman pääomia aloitettu yritystoimi ei varmasti ollut kaksinen vaan lapio, kirves, saha linjalla työstökoneidensa osalta. Nyt kun niitä työntekijöitä on ne sata niin pääomaa on ehkä kertynyt sen verran jotta saadaan raamisaha ja tuottavuus sen avulla nousemaan oleellisesti. Nyt on yritys pystyssä ja sitäkään ei olisi ilman sitä fiksumpaa työmiestä joka sitä pääomaa ideallaan kokosi ja jonka poika/tyttö tulee isänsä jälkiä seuraamaan ellei isä sitten myy koko tuotantolaitostaan ja saa siihen sidottua pääomaa siten irti itselleen.

        Kun hänellä nyt on tuo pääoma jossain käytettävässä muodossa ja jos hänellä on uusi idea niin mikään ei estä taas perustamasta sen toteutukseen sopivaa tuotantolaitosta jne. Tuo sarja johon tarvitaan fiksumpia työläisiä jotka kykenevät luomaan työtä muillekin ja huolehtimaan asioiden sujumisesta on perusta nykyajan taloudelle. Ilman tuota fiksumpaa työläistä olisimme kaikki vain maanviljelijöitä, hevoskuskeja ja kengitysseppiä. Noinhan se pääosin oli aikoinaan Suomessakin.

        Työläisen paras ystävä onkin se fiksumpi työläinen joka on sitä pääomaa saanut kerättyä ja sillä perustanut tuottavan työpaikan johon sitten palkkaa muitakin itsensä lisäksi. Tai kun niitä fiksumpia on useita ja vastaavasti pääomia runsaammin voidaan perustaa iso yritys joka valmistaa monimutkaisempia tuotteita kuten vaikka traktoreita tai televisioita.

        Kuten tuosta alusta huomasit niin kaikki vauraus lähtee yrityksistä, työläiset ovat vain apuna. Jos se lähtisi työläisistä niin miksi he hakeutuisivat töihin yrityksiin jotka vielä joidenkin täälläkin esiintyvien mukaan riistävät heitä?

        Kaikki todella sisällytetään tuotteiden ja palvelujen hintoihin mutta niitä ei ole jos ei ole yrityksiä jotka niitä tuottavat. Se nähtiin naapurissa vielä -80 luvullakin, oli kauppoja mutta niissä oli tyhjät hyllyt kun ei ollut tarvetta tehdä työtä ja TUOTTAA. Palkkarahaa ei tarvinnut ansaita tekemällä työtä koska Moskovassa oli rahaa varten painokoneet. Sinun aatemaailmassasi ei ole oikeaa tuottamista vaan siellä ollaan tuottavinaan kuten neukkulankin tehtaissa. Pommeja ja raketteja tehtiin mutta ei ompelukoneita eikä muutakaan tavallisen ihmisen tavaraa kuin hitusen verran. Puhelimia pelättiin koska kuka 100 miljoonan puhelimen käyttäjän puheluita kerkiää kuuntelemaan ja siinähän voi kyteä kapinahenkeä kun puhutaan valvomatta. Ei siis olisi kännyjä maailmassa jos kommunismilla olisi ollut enemmän valtaa. Gorbahan oli aikoinaan varsin hämmästyneen näköinen saadessaan langattoman puhelimen käteensä täällä vieraillessaan. Hänen maassaanhan ei moiseen roskaan ollut aikaa hukattu vaikka oli saatu muutama ukko maapalloa kiertävälle radalle ja ainakin osa takaisinkin hengissä.

        Siis minulle kommunismi ei ole mikään ollakko vai eikö olla kysymys, mutta oikeudenmukaisuus ja kohtuus on. Minua ei kiinnosta kynnenustuaisen vertaa mitä on OLLUT Neuvostoliitossa tai mitä ON Pohjois - Koreassa koska niihin asioihin en voi VAIKUTTAA mitenkään.
        Ihmiset ovat YKSILÖITÄ, toisilla on älyn lahja jota käyttämällä voi parantaa niin omaa kuin toistenkin hyvinvointia, toisilla on tekemisen lahja jota käyttää omaksi ja muiden hyödyksi.
        Sitten on paljon ihmisiä joilla on erityislahjoja, mutta ei kykyä hyödyntää niitä omaksi tai muiden hyväksi.
        Yrityksiä ei ole, ei tule, eikä tilata jos ei ole KYSYNTÄÄ, todellista tarvetta tavaroille ja palveluille se on näin AINA. Yirtys on kanava jonka kautta tavaroita ja palveluja tuotetaan, se ei ole minkään PERUSTA!
        Putina on oikeassa kun hän sanoi, että pakotteet eivät auta. Pohjois - Korean kansalaiset siitä kärsivät EIVÄT POMMIEN tekijät. Pohjois - Korea pitää ottaa kansainväliseen toimintaan mukaan , se toimii paremmin kuin minkäänlainen pakko, koska Pohjois - Korean johto kaipaa huomiota, arvostusta ja kunnioitusta enemmän kuin mitään muuta. Sen puuttuminen on koko maailman tuho pahimmassa tapauksessa.


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Siis minulle kommunismi ei ole mikään ollakko vai eikö olla kysymys, mutta oikeudenmukaisuus ja kohtuus on. Minua ei kiinnosta kynnenustuaisen vertaa mitä on OLLUT Neuvostoliitossa tai mitä ON Pohjois - Koreassa koska niihin asioihin en voi VAIKUTTAA mitenkään.
        Ihmiset ovat YKSILÖITÄ, toisilla on älyn lahja jota käyttämällä voi parantaa niin omaa kuin toistenkin hyvinvointia, toisilla on tekemisen lahja jota käyttää omaksi ja muiden hyödyksi.
        Sitten on paljon ihmisiä joilla on erityislahjoja, mutta ei kykyä hyödyntää niitä omaksi tai muiden hyväksi.
        Yrityksiä ei ole, ei tule, eikä tilata jos ei ole KYSYNTÄÄ, todellista tarvetta tavaroille ja palveluille se on näin AINA. Yirtys on kanava jonka kautta tavaroita ja palveluja tuotetaan, se ei ole minkään PERUSTA!
        Putina on oikeassa kun hän sanoi, että pakotteet eivät auta. Pohjois - Korean kansalaiset siitä kärsivät EIVÄT POMMIEN tekijät. Pohjois - Korea pitää ottaa kansainväliseen toimintaan mukaan , se toimii paremmin kuin minkäänlainen pakko, koska Pohjois - Korean johto kaipaa huomiota, arvostusta ja kunnioitusta enemmän kuin mitään muuta. Sen puuttuminen on koko maailman tuho pahimmassa tapauksessa.

        Jos oikeudenmukaisuus ja kohtuus on sinulle tärkeää niin et edes pissi kommunismin ja sen aatteiden suuntaan. Kun katsot miten niitä komumaita on toteutettu niin sekä oikeudenmukaisuus että kohtuus ovat olleet pahasti kadoksissa.


    • pekka_pu

      Todellisuudessa työvoiman kulutus synnyttää kaiken aineellisen.
      Pääoma on vain rahaksi muuttunut lisätuotteen osa.
      Naurettavaa väittää tuotteiden syntyvän neitseellisesti.

      • Kukaan ei ole kirjoittanut väitettä neitseellisestä syntymästä edes tulitikkuaskin osalta. Yritys ja sen tuotevalikoima on tuossa se tärkein tekijä. Työläiset ovat vain apuna yrityksen toiminnassa toteuttamassa sitä mitä yritys haluaa tuottaa markkinoille.

        Yritys on se joka tuottaa! Jos sen tekisivät työläiset kuten täällä joko on väittänyt niin miksi ne eivät tuottaneet työttöminä ollessaan? Jos nyt väität jotta kun ei ollut töitä niin kumoat oman mielipiteesi ja osoitat minun olevan oikeassa!


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Kukaan ei ole kirjoittanut väitettä neitseellisestä syntymästä edes tulitikkuaskin osalta. Yritys ja sen tuotevalikoima on tuossa se tärkein tekijä. Työläiset ovat vain apuna yrityksen toiminnassa toteuttamassa sitä mitä yritys haluaa tuottaa markkinoille.

        Yritys on se joka tuottaa! Jos sen tekisivät työläiset kuten täällä joko on väittänyt niin miksi ne eivät tuottaneet työttöminä ollessaan? Jos nyt väität jotta kun ei ollut töitä niin kumoat oman mielipiteesi ja osoitat minun olevan oikeassa!

        Sinä Extyökkäri olet väärässä, pihalla, metsässä, oikeesti olet!
        Yritys on mustia merkkejä PAPERILLA ja toimitilat laiteet ovat pelkkä KULU ennen kuin totanto käynnistyy ja ennen yritystä pitää olla MARKKINAT ja ASIAKKAITA!!!


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Sinä Extyökkäri olet väärässä, pihalla, metsässä, oikeesti olet!
        Yritys on mustia merkkejä PAPERILLA ja toimitilat laiteet ovat pelkkä KULU ennen kuin totanto käynnistyy ja ennen yritystä pitää olla MARKKINAT ja ASIAKKAITA!!!

        Toimitilat ja laitteet eivät ole kulu vaan investointi johon niitä oääomia uppoaa. Ennen noita investointeja pitää olla idea mitä aiotaan tuottaa. Vasta kun on tuotteen valmistus käynnissä alkavat markkinat. Pitäähän sitä olla mallikappaleita kun tuotetta esitellään ja tehdään esitteitä.

        Et taida kk olla ihan viimeisen päälle liikemiehiä tai tehtailijoita!

        Sinä lähdet näitä asioita miettimään väärästä päästä!


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Toimitilat ja laitteet eivät ole kulu vaan investointi johon niitä oääomia uppoaa. Ennen noita investointeja pitää olla idea mitä aiotaan tuottaa. Vasta kun on tuotteen valmistus käynnissä alkavat markkinat. Pitäähän sitä olla mallikappaleita kun tuotetta esitellään ja tehdään esitteitä.

        Et taida kk olla ihan viimeisen päälle liikemiehiä tai tehtailijoita!

        Sinä lähdet näitä asioita miettimään väärästä päästä!

        Kun sinä aloitit oman yrityksesi niin TASAN työssä sait idean miten TYYDYTTÄÄ markkinoilla olevien ASIAKKAIDEN tarpeet ja VASTA sitten yritys perustettiin, vasta sitten !!
        Investointi= kulu, hankinta nimi ei rahan MENOA TULOKSI muuta.


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Kun sinä aloitit oman yrityksesi niin TASAN työssä sait idean miten TYYDYTTÄÄ markkinoilla olevien ASIAKKAIDEN tarpeet ja VASTA sitten yritys perustettiin, vasta sitten !!
        Investointi= kulu, hankinta nimi ei rahan MENOA TULOKSI muuta.

        Idea johon perustamani yritys perustui ei mitenkään liittynyt siihen työhön jota silloin tein. Se idea tuli sivusta kun kävi ilmi jotta maailmasta puuttuu jotain mihin pystyisimme kehittämään paikan. Emme lähteneet millään tavoin kilpailemaan silloisten työnantajien kanssa. Kun maailmaa seuraa ja mieli on avoin niin kyllä vieläkin on varmuudella kehitettävää kunhan vain on intoa nähdä ja kokeilla.

        Investointi ei ole kulu jos se tehdään tuotantoon, jos investoit uusiin uimapukuihin mutta et lähde niillä missikisoihin niin ne saattavat osoittautua kuluiksi.

        Jos taas ostat mopon ja alat jakamaan sillä mainoksia niin se on investointi koska jakelusta saat rahaa jolla voit sen mopon hinnan saada takaisin.

        Tuottavat investoinnit ovat siis tuloa vaikka niihin rahaa joutuukin aluksi käyttämään!

        Miksi sinä kk et ajattele? Lankeat yksinkertaisissakin asioissa ajattelemaan komumaisesti jonka tyylin on osoitettu vievän kurjuuteen!


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Idea johon perustamani yritys perustui ei mitenkään liittynyt siihen työhön jota silloin tein. Se idea tuli sivusta kun kävi ilmi jotta maailmasta puuttuu jotain mihin pystyisimme kehittämään paikan. Emme lähteneet millään tavoin kilpailemaan silloisten työnantajien kanssa. Kun maailmaa seuraa ja mieli on avoin niin kyllä vieläkin on varmuudella kehitettävää kunhan vain on intoa nähdä ja kokeilla.

        Investointi ei ole kulu jos se tehdään tuotantoon, jos investoit uusiin uimapukuihin mutta et lähde niillä missikisoihin niin ne saattavat osoittautua kuluiksi.

        Jos taas ostat mopon ja alat jakamaan sillä mainoksia niin se on investointi koska jakelusta saat rahaa jolla voit sen mopon hinnan saada takaisin.

        Tuottavat investoinnit ovat siis tuloa vaikka niihin rahaa joutuukin aluksi käyttämään!

        Miksi sinä kk et ajattele? Lankeat yksinkertaisissakin asioissa ajattelemaan komumaisesti jonka tyylin on osoitettu vievän kurjuuteen!

        Kun kävi ilmi, että maailmasta puuttui jotain... juuri tuota tarkoitan kun kirjoitan, että pitää olla TARVE, asiakkaita, että kannattaa edes ajatella pitemmälle.
        Investointi = kulu sitä ei muuksi muuta muu kuin tuotanto, jonka pitää kattaa käyttö - valmistus - ja pääomakulut.
        Investointeja jopa VEROTTAJA käsittelee kuluina kun investoinneista tehdään vuosittaiset poistot niin, että älä jaksa jauhaa!


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Kun kävi ilmi, että maailmasta puuttui jotain... juuri tuota tarkoitan kun kirjoitan, että pitää olla TARVE, asiakkaita, että kannattaa edes ajatella pitemmälle.
        Investointi = kulu sitä ei muuksi muuta muu kuin tuotanto, jonka pitää kattaa käyttö - valmistus - ja pääomakulut.
        Investointeja jopa VEROTTAJA käsittelee kuluina kun investoinneista tehdään vuosittaiset poistot niin, että älä jaksa jauhaa!

        Alkuun ei ollut asiakkaita koska tuotetta jota aloimme kehitellä ja valmistaa ei ollut ollut olemassa. Markkinat piti luoda siinä ohessa.

        Tuhlaaminen /rahan käyttö ei tuottavaan tarkoitukseen ei ole investointi. Investoinnissa on aina tarkoitus saada siihen sijoitettua jossain muodossa takaisin. Se ei siis ole menoerä vaan investointi! Asunto on investointi vaikka ostaisit sen itsellesi tai sijoitusmielessä. Auto on investointi jos olet taksisuhari tai alat kuljettaa sillä tavaraa paikasta toiseen maksua vastaan jne. jos et ymmärrä niin antaa olla!

        En tiedä miten innokas investoija olet mutta minulla on muutama investointi ja saan niistä jatkuvasti tuloja ja jos kyllästyn niin voin myydä ne ja saada sijoitetun pääoman, osan siitä tai enemmän riippuen kyvyistäni myyjänä.


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Alkuun ei ollut asiakkaita koska tuotetta jota aloimme kehitellä ja valmistaa ei ollut ollut olemassa. Markkinat piti luoda siinä ohessa.

        Tuhlaaminen /rahan käyttö ei tuottavaan tarkoitukseen ei ole investointi. Investoinnissa on aina tarkoitus saada siihen sijoitettua jossain muodossa takaisin. Se ei siis ole menoerä vaan investointi! Asunto on investointi vaikka ostaisit sen itsellesi tai sijoitusmielessä. Auto on investointi jos olet taksisuhari tai alat kuljettaa sillä tavaraa paikasta toiseen maksua vastaan jne. jos et ymmärrä niin antaa olla!

        En tiedä miten innokas investoija olet mutta minulla on muutama investointi ja saan niistä jatkuvasti tuloja ja jos kyllästyn niin voin myydä ne ja saada sijoitetun pääoman, osan siitä tai enemmän riippuen kyvyistäni myyjänä.

        Kyllä minä ymmärrän! Sukulaisellani on TAXI ollut jo yli 30 - vuotta ja sukulaiseni investoi autoon kun ASIAKKAITA ja MARKKINAT olivat olemassa, hän ei niitä luonut, ei asiakkaita, ei markkinoita, jos nyt mitenkään ymmärrät mitä minä tarkoitan!
        Investointi on menoerä, verottaja on myös sitä mieltä jos et usko niin googleta ja pitää vanhan yrittäjä - jäärän verolait tuntea!
        Et ikinä olisi pystynyt pistämään yritystä pystyyn jos sinulla ei olisi ollut mitään käsitystä siitä miten ja kenelle innovaatiosi myydään.


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Kyllä minä ymmärrän! Sukulaisellani on TAXI ollut jo yli 30 - vuotta ja sukulaiseni investoi autoon kun ASIAKKAITA ja MARKKINAT olivat olemassa, hän ei niitä luonut, ei asiakkaita, ei markkinoita, jos nyt mitenkään ymmärrät mitä minä tarkoitan!
        Investointi on menoerä, verottaja on myös sitä mieltä jos et usko niin googleta ja pitää vanhan yrittäjä - jäärän verolait tuntea!
        Et ikinä olisi pystynyt pistämään yritystä pystyyn jos sinulla ei olisi ollut mitään käsitystä siitä miten ja kenelle innovaatiosi myydään.

        Jos kk käyttäisit päätäsi ajatteluun niin asiasi saattaisivat olla paremmin. Nyt olet antanut jonkun muun tuoda ajatuksia päähäsi ja uskot niihin ajatuksiin.

        Kyllä se taxi sukulaisesi ensimmäiseen taxiinsa investoidessaan tiesi asiakkaita löytyvän, tuskin hän siihen muutoin olisi ryhtynyt. Taxeja oli jo aiemminkin joten hän meni vain joukon jatkoksi.

        Idealle jonka sain työkaverini kanssa ei ollut varsinaista asiakaskuntaa kuten taxeilla oli mutta tiesimme yhden kohteen jossa sitä voisi testata. Se testi onnistui ja tuotetta/palvelua lähdettiin markkinoimaan faktoilla joita saimme koetuloksista. Meillä oli käsitys missä tuotettamme voitaisiin hyödyntää mutta asiakkailla ei sitä tietoa tarjoamastamme mahdollisuudessa ollut ennen kuin markkinointimme alkoi.

        Investoida voi monella tavalla, voi laittaa rahaa leveäksi mutta voi myös investoida palkattomalla työllä ja saada sitten siitä korvausta jos investointi alkaa tuottamaan. Silloin menot ovat pienet ja mahdollisuudet riippuvat vain siitä mitä korvien välistä löytyy. Niin kauan kuin joku toiminta on palkatonta harrastusta ei verottaja puutu siihen. Kun rahaa joskus alkaa tulemaan niin siitä maksetaan joko tuloveroa tai pääomatulon (osingot) veroa riippuen siitä miten ja millä nimikkeellä rahat jaetaan.

        Meidän ja yrityksemme kohdalla veroista huolehti kirjanpitotoimisto eikä valituksia tullut koko aikana kun olimme verovelvollisina.

        Opettele ajattelemaan asioita laajemmalti niin se helpottaa!


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Jos kk käyttäisit päätäsi ajatteluun niin asiasi saattaisivat olla paremmin. Nyt olet antanut jonkun muun tuoda ajatuksia päähäsi ja uskot niihin ajatuksiin.

        Kyllä se taxi sukulaisesi ensimmäiseen taxiinsa investoidessaan tiesi asiakkaita löytyvän, tuskin hän siihen muutoin olisi ryhtynyt. Taxeja oli jo aiemminkin joten hän meni vain joukon jatkoksi.

        Idealle jonka sain työkaverini kanssa ei ollut varsinaista asiakaskuntaa kuten taxeilla oli mutta tiesimme yhden kohteen jossa sitä voisi testata. Se testi onnistui ja tuotetta/palvelua lähdettiin markkinoimaan faktoilla joita saimme koetuloksista. Meillä oli käsitys missä tuotettamme voitaisiin hyödyntää mutta asiakkailla ei sitä tietoa tarjoamastamme mahdollisuudessa ollut ennen kuin markkinointimme alkoi.

        Investoida voi monella tavalla, voi laittaa rahaa leveäksi mutta voi myös investoida palkattomalla työllä ja saada sitten siitä korvausta jos investointi alkaa tuottamaan. Silloin menot ovat pienet ja mahdollisuudet riippuvat vain siitä mitä korvien välistä löytyy. Niin kauan kuin joku toiminta on palkatonta harrastusta ei verottaja puutu siihen. Kun rahaa joskus alkaa tulemaan niin siitä maksetaan joko tuloveroa tai pääomatulon (osingot) veroa riippuen siitä miten ja millä nimikkeellä rahat jaetaan.

        Meidän ja yrityksemme kohdalla veroista huolehti kirjanpitotoimisto eikä valituksia tullut koko aikana kun olimme verovelvollisina.

        Opettele ajattelemaan asioita laajemmalti niin se helpottaa!

        Voi vattu Extyökkäri! Jos ja kun sinä sait sitä sitten tätä. Sinä et pääsi siäsältä pääse mihinkään siellä pyörii vain se yksi levy, minä, minä, minä, minä, minä.........................


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Voi vattu Extyökkäri! Jos ja kun sinä sait sitä sitten tätä. Sinä et pääsi siäsältä pääse mihinkään siellä pyörii vain se yksi levy, minä, minä, minä, minä, minä.........................

        Jokaisen on itse tultava toimeen! Minä en satuile muiden ajatelmia vaan ainoastaan omiani, siitä miten olen vuosien varrella nähnyt ja kokenut maailmaa. Se on osoittautunut paremmaksi tieksi kuin jonkun pummin 1800 luvulla teille syöttämät ajatukset koska ne ovat tähän päivään sopivia eivätkä hevosvetoisia kuten tuolla pummilla.

        Jos keskustelu vaikuttaa toistolta niin se johtuu yksinomaan sinusta ja muista aidan sillä puolen olevista koska te jankutatte samaa eikä järjenvaloa ole näkynyt vaikka olen esittänyt monta faktista asiaa, kuten vaikka työttömyys ja pääoman oleellinen osuus hyvinvoinnissa, mielipiteideni tueksi.

        Te vain väitätte mutta ette kykene kukaan kertomaan missä noihin haaveisiin olisi todella saatu positiivisia vasteita.

        Kun alatte oppimaan niin minä kyllä pysyn perässä mutta jos aina vaan väitätte samaa sitä mitenkään faktisesti perustelemalla/todistamalla niin pakkohan on vastata samoin kuin aiemminkin!


    • klapintekijä

      Apostoli Paavali tekee lähetystyötä. Henki-idea tuottaa tuotteet. Työläisihminen on vain välttämätön paha kuluerä.

      • Niinhän se yritti puna-armeijakin tuoda meille lähetyssaarnaaja moodissa kommunismin onnea vaan tyhmät suomalaiset eivät niin onnellista elämää halunneet vaan halusivat raataa toimeen tullakseen.

        Tuoteideahan lähtee vaihtoehtoisesti siitä kun huomaat jonkun tutun esineen tai työkalun olevan parannuksen tarpeessa tai sitten havaitsen jonkun toiminnan puuttuvan tyystin mutta huomaat olevasi kykenevä tuon puutteen korjaamaan. Minä ja työkaverini havaitsimme tuon jälkimmäisen sattumalta ja aloimme ideoida asian korjaamista. Sitä hommaa tehdään edelleen ja se sivuaa myös clean tech ideaa joten sillä lienee vielä pitkä polku kuljettavana.

        Työläisihminen on todella kuluerä jos hän ei tuota palkkaansa ja sen sivukuluja. Jos tuottaa hänet voi nähdä investointina.


      • klapintekijä
        Extyökkäri kirjoitti:

        Niinhän se yritti puna-armeijakin tuoda meille lähetyssaarnaaja moodissa kommunismin onnea vaan tyhmät suomalaiset eivät niin onnellista elämää halunneet vaan halusivat raataa toimeen tullakseen.

        Tuoteideahan lähtee vaihtoehtoisesti siitä kun huomaat jonkun tutun esineen tai työkalun olevan parannuksen tarpeessa tai sitten havaitsen jonkun toiminnan puuttuvan tyystin mutta huomaat olevasi kykenevä tuon puutteen korjaamaan. Minä ja työkaverini havaitsimme tuon jälkimmäisen sattumalta ja aloimme ideoida asian korjaamista. Sitä hommaa tehdään edelleen ja se sivuaa myös clean tech ideaa joten sillä lienee vielä pitkä polku kuljettavana.

        Työläisihminen on todella kuluerä jos hän ei tuota palkkaansa ja sen sivukuluja. Jos tuottaa hänet voi nähdä investointina.

        Apostoli Paavali esittää latteuksia.


    • porvariloiset

      Että te jaksatte vaan vängätä tuon narsistisen extyöloisen kanssa!
      Ettekö jo tajua, ettei se johda yhtään mihinkään. Työläiset kun ovat ja tulevat aina olemaan hänelle komuloisia, jotka ovat yrityksille vain pelkkiä menoeriä. Ja työläisten etuja ajava AY-liike on hänelle saatanasta seuraava paha, joka pitäisi lahdata viimeiseen yksilöön.

      Vänkääminen vaan innostaa häntä, ja lopulta kun hän ei enää muuta keksi, niin muututte hänen kommenteissaan loisiksi, paskasakiksi ja jopa ihmiskuoniksi. Siis kannattaako?

      • Aina oppii uutta! Vai on työttömyyskin nykyään työläisen etu jonka ay mafia anteliaasti hänelle suo!


      • porvariloiset
        Extyökkäri kirjoitti:

        Aina oppii uutta! Vai on työttömyyskin nykyään työläisen etu jonka ay mafia anteliaasti hänelle suo!

        Tuo todellakin unohtui mainita. Eli extyöloisen mukaan työttömyys on aina tietysti työläisten vika. Mitäs vaativat palkkaa työstään. Huh!


      • porvariloiset kirjoitti:

        Tuo todellakin unohtui mainita. Eli extyöloisen mukaan työttömyys on aina tietysti työläisten vika. Mitäs vaativat palkkaa työstään. Huh!

        Sinähän esitit mielipiteen "Ja työläisten etuja ajava AY-liike..."

        Siinä kerrot mielipiteenäsi ay mafian ajavan työläisen etua kun se on saanut aikaan lähes puolimiljoonaa työtöntä parhaimmillaan tai huonoimmillaan miten nyt asiaa arvostat.


      • porvariloiset
        Extyökkäri kirjoitti:

        Sinähän esitit mielipiteen "Ja työläisten etuja ajava AY-liike..."

        Siinä kerrot mielipiteenäsi ay mafian ajavan työläisen etua kun se on saanut aikaan lähes puolimiljoonaa työtöntä parhaimmillaan tai huonoimmillaan miten nyt asiaa arvostat.

        EK mafian aikaansaannoksia on ihan turhaa yrittää sälyttää meidän työläisten niskoille ...

        Ja kuten yllä jo kerroin, miksi kanssasi vänkääminen on ihan turhaa ... Niin kieriskele vaan ihan itseksesi, oman napasi ympärillä.


      • porvariloiset kirjoitti:

        EK mafian aikaansaannoksia on ihan turhaa yrittää sälyttää meidän työläisten niskoille ...

        Ja kuten yllä jo kerroin, miksi kanssasi vänkääminen on ihan turhaa ... Niin kieriskele vaan ihan itseksesi, oman napasi ympärillä.

        Kumma juttu porvariloiselta, hän syyttää minua melkein mistä hyvänsä perustelematta mutta lainailee ajattelemattomasti tekstejäni ja tänne lanseeraamiani sanontoja.

        Näkee, ettei hän ymmärrä mitä milläkin tarkoitetaan mutta se sopii tyhmään komuloiseen jolla ei ole mitään itsellään vaan kaikki pitää lainata, ajatuksetkin, tosin väännellen jos ne eivät sovi hänen uskontonsa muottiin.

        Tuo mafiahan toimii kiristäen ja uhkaillen, EK taas toimii taloudellisten näkökohtien mukaan. Tuo mafia taas sopii ay mafialle koska sen ainoat keinot hoitaa asioitaan ovat osoittautuneet olevan uhkailu ja kiristys lakoilla ja muilla taistelutoimilla.

        Koskaan ay mafia ei ole käynyt rehellistä kauppaa mistään vaan sen ehdotukset esitetään ilman takuuta ja lupausta jotta kun niin tehdään niin tuottavuus nousee tietyn prosentin verran jolla sitten korvataan ne lisäkulut jotka vaatimusten täyttäminen aiheuttaa. Takuu pitäisi myös olla eli jos se tuottavuuden nousu ei toteudukaan niin koko hommasta luovutaan ja liikaa maksettu palautetaan. Noin toimisi reilu ja rehellinen ay järjestö mutta mafialle se ei sovi koska he joutuisivat oikeasti miettimään mitä ehdottelevat.

        Jos nyt loinen hieman miettisi mitä tuli kirjoittaneeksi ajattelematta mitä se oikein tarkoittaa niin sinunkin elämäsi lähtisi vähitellen normaaliuralleen.


      • porvariloiset
        Extyökkäri kirjoitti:

        Kumma juttu porvariloiselta, hän syyttää minua melkein mistä hyvänsä perustelematta mutta lainailee ajattelemattomasti tekstejäni ja tänne lanseeraamiani sanontoja.

        Näkee, ettei hän ymmärrä mitä milläkin tarkoitetaan mutta se sopii tyhmään komuloiseen jolla ei ole mitään itsellään vaan kaikki pitää lainata, ajatuksetkin, tosin väännellen jos ne eivät sovi hänen uskontonsa muottiin.

        Tuo mafiahan toimii kiristäen ja uhkaillen, EK taas toimii taloudellisten näkökohtien mukaan. Tuo mafia taas sopii ay mafialle koska sen ainoat keinot hoitaa asioitaan ovat osoittautuneet olevan uhkailu ja kiristys lakoilla ja muilla taistelutoimilla.

        Koskaan ay mafia ei ole käynyt rehellistä kauppaa mistään vaan sen ehdotukset esitetään ilman takuuta ja lupausta jotta kun niin tehdään niin tuottavuus nousee tietyn prosentin verran jolla sitten korvataan ne lisäkulut jotka vaatimusten täyttäminen aiheuttaa. Takuu pitäisi myös olla eli jos se tuottavuuden nousu ei toteudukaan niin koko hommasta luovutaan ja liikaa maksettu palautetaan. Noin toimisi reilu ja rehellinen ay järjestö mutta mafialle se ei sovi koska he joutuisivat oikeasti miettimään mitä ehdottelevat.

        Jos nyt loinen hieman miettisi mitä tuli kirjoittaneeksi ajattelematta mitä se oikein tarkoittaa niin sinunkin elämäsi lähtisi vähitellen normaaliuralleen.

        M.O.T


      • porvariloiset kirjoitti:

        M.O.T

        Edellinen kommenttini todella osoittaa porvariloisen tyhmyyden jota hän on täällä viljellyt jo pitkään eikä tajua alkaa ajatella vaan toistaa aina vaan samaa! M.O.T. = Miten Oletkaan Tollo!


      • porvariloiset
        Extyökkäri kirjoitti:

        Edellinen kommenttini todella osoittaa porvariloisen tyhmyyden jota hän on täällä viljellyt jo pitkään eikä tajua alkaa ajatella vaan toistaa aina vaan samaa! M.O.T. = Miten Oletkaan Tollo!

        Vituttaako, vituttaako ... kuuntelen ... heheheeh heheheh


    • pilipal

      Extyökkäriä on rökitetty taustajoukostaan marxilaisesta lausumastaan tosi kovasti.
      Saa nähdä saako hän anteeksi syntinsä ja milloin tulee uusi moka.
      Mieheksi hän on harvinaisen typerä kun vierittää syyn työttömyydestä työttömille ja kansantalouden hoidosta ammattiliitoille ikäänkuin ne olisivat omistava luokka.

      • Missä sinä näet minun taustajoukkoni? Minä kun en vielä ole heitä edes tavannut!

        Kannattaa lukea huolellisemmin jotta ymmärtää jos nyt siihen yleensä on kykyä. Minähän en työläisiä ole työttömyyden kasvamisesta syyttänyt kuin välillisesti, suurin syyllinenhän on ay mafia ja työläisten syyllisyys on vain tuon huijariyhteisön kumartaminen ja sen johtoon luottaminen.

        Ay mafiahan esiintyy kuin se omistaisi kaiken sen millä tuotetaan tehtaineen ja varastoineen. Noinhan se käyttäytyy koska on kommunistisesti ajattelevaa porukkaa. Jos tultaisiin nykyaikaan tuoltakin osin niin se porukka ei kelpaisi kuin siivoojaksi ruumishuoneelle, siellä kun asukkaat eivät valita isommin.


      • porvariloiset
        Extyökkäri kirjoitti:

        Missä sinä näet minun taustajoukkoni? Minä kun en vielä ole heitä edes tavannut!

        Kannattaa lukea huolellisemmin jotta ymmärtää jos nyt siihen yleensä on kykyä. Minähän en työläisiä ole työttömyyden kasvamisesta syyttänyt kuin välillisesti, suurin syyllinenhän on ay mafia ja työläisten syyllisyys on vain tuon huijariyhteisön kumartaminen ja sen johtoon luottaminen.

        Ay mafiahan esiintyy kuin se omistaisi kaiken sen millä tuotetaan tehtaineen ja varastoineen. Noinhan se käyttäytyy koska on kommunistisesti ajattelevaa porukkaa. Jos tultaisiin nykyaikaan tuoltakin osin niin se porukka ei kelpaisi kuin siivoojaksi ruumishuoneelle, siellä kun asukkaat eivät valita isommin.

        Aivan. Sosiaalipummi olisi paljon totuudenmukaisempi määrittely extyöloisesta. Hänhän ei kelpaa edes siivoojaksi ruumishuoneelle, koska hän ahneena porvarina veisi sieltä tuhkatkin pesästä. Kuten ikivanha totuus porvareista kertoo.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5650
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3587
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1710
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1702
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1166
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      839
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe