Aihe

Miten ikinä pääsen lääkikseen?

HaluaNLääkikseen

Oon ihan keskitason oppilas, fyysikan kurssien ka 9 ja mstikan 8 kemian 9. Miten ikinä pääsen lääkikseen jos vaan 11 % hakijoista pääsee. Oon iha sairaan paljon kiinnostumut ihmisestä mut en uski et mun oanokset riittää sinne asti. ;(

6

565

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 35892

   Nuo arvosanat viittaavat siihen, että olet yli keskitason. Seiskan pitäisi olla keskitasoa, kasin jo hyvä. Jos petraat kirjoituksiin, voit hyvinkin olla sitä eximian materiaalia, joka lääkikseen menee.

  • uskoitseesi

   Siis 11 % pääsee. Mikset sinä kuuluisi siihen joukkoon? Ei niiden muidenkaan ka ole tasan 10. Matikan ka ei merkitse mitään, vain fysiikan, kemian ja biologian hyvä osaaminen.

  • Uskoitseesi

   Varmaan monet lääkikseen päässeetkin ovat jossain vaiheessa 2.asteen opintojaan heikkona hetkenään ajatelleet samalla tavalla kuin sinä. Älä kuitenkaan anna tuolle ajatukselle valtaa, vaan usko itseesi. Kun valitset kemian, fysiikan ja biologian kirjoituksiin ja teet kovasti töitä pääsykokeen eteen, onnistut varmasti toteuttamaan unelmasi. Niin kävi aikanaan minulle ja tänä vuonna pojalleni:)

  • 2FM

   Miksi haluat nimenomaan lääketieteelliseen tiedekuntaan? Jos ihmiseen liittyvät asiat kiinnostaa, niin kannattaa opiskella esim. biologiaa. Jos taas raha kiinnostaa, niin kannattaa perehtyä kaupalliseen alaan ja varsinkin pörssikursseihin.

  • Haehaehae

   Usko itseesi, varmasti pääset, kun tarpeeksi kovasti yrität.
   Ei lukiokurssien numerot kerro mitään soveltuvuudesta lääkäriksi.
   Lue intohimoisesti pääsykokeisiin, moni on päässyt paljon heikommillakin numeroilla ja hyviä lääkäreitä heistä on tullut.

  • SkullCrusher

   Mielestäni vaikuttaa siltä, että sulla on realistiset mahdollisuudet sisäänpääsemiseksi. Ehkä et ensimmäisellä kerralla pääse, mutta kärsivällisyys palkitaan.

   Pääsykokeissa merkitsee paljon osaamisen lisäksi mentaalipuoli. Monilla koe menee päin honkia jännittämisen, ajankäytön ja huolimattomuusvirheiden takia. Monet valmennuskurssit antavat jeesiä näissä asioissa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15869
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5639