Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen potentiaali

Jokuliekryptaaja

Olisi mielenkiintoista tietää, että minkälaisia näkemyksiä teillä on mahdollisista kryptovaluuttojen ideaaliskenaarioista.

Itse olen tätä alkanut miettiä, kun erilaisia teknologisia vallankumouksia on jo nähty. Tietotekniikka ja internetmaailma on muuttunut täysin reilussa 20 vuodessa. Autoteollisuus on siirtymässä sähkön puolelle, mikä on ehkä suurin nykyaikaista autoilua koskenut mullistus. Lääketieteessä vastaavia muutoksia on myös aikojen saatossa koettu. Mutta valuuttapuolella ei vastaavia mullistuksia ole nähty.

On niin helppoa olla skeptinen, niin kuin monet olivat ennen internetin läpimurtoa. Mutta mitä jos kryptovaluuttabuumi onkin vasta aivan alkutekijöissään? On aivan varmaa, että vaatii vielä paljon aikaa ja työtä, jotta kryptovaluutat tulisivat edes nykyisten valuuttojen rinnalle. Mutta jos tämä onkin uusi Google, niin ei viitsisi jäädä pois kelkasta.

Tällaista tässä tuumiskelin. Itse olen jo ostellut Bitcoineja, Litecoineja ja Ethereumia coinbasen kautta, ja nyt sitten odotellaan jokunen vuosi, että kuinka äijän käy. Muitakin kryptovaluuttoja löytyy siis kyllä.

Jos sattuu kiinnostamaan, niin tällä linkillä saa 10 dollarin tai reilun 8 euron alotusbonuksen coinbasesta, jos ostaa vähintään satasella (korttimaksukin käy).

https://www.coinbase.com/join/5971fba831abfb00c6e5cb25

Jos ei kiinnosta, niin älä välitä. ;)

16

592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mr.Robot

      Olen ostanut samasta paikasta pieniä eriä silloin tällöin. Uskon aivan satasella Ethereumiin ja Litecoiniin. Amerikan rahapolitiikka ja fiiatin jatkuva tulostaminen tuhoaa lopulta paperi rahan. Olen tästä aivan varma. Silloin nähdään suurta pakenemista kryptoihin kullan ja hopean lisäksi. Pitemmälle en osas ajatella.

    • Heksa090

      Jollain tavalla bitcoinit sun muut on ainakin aluksi pakko sitoa esim. dollariin, mutta sekin on vielä todella pitkän matkan päässä. Kärsivällinen sijoittaja voi kyllä tehdä tässä vielä kovan tilin. Tuleva sukupolvi pystyisi luultavasti jo sopeutumaan setelittömään ja kolikottomaan valuuttaan. Mutta sijoittajan täytyy vain pysyä hereillä nousevistakin trendeistä.

    • RehellistäTyötäRY

      Ei niistä mitään ikinä tule. Turhaa hömpötystä ja rahat vaan tyhmiltä pois. ILMAISTA RAHAA EI OLE OLEMASSA!!!!

      • Turhaliru

        En tiedä tulevasta. Vielä en ole uskaltanut nuihin mitään laittaa.


      • fdsk

        "ILMAISTA RAHAA EI OLE OLEMASSA!!!!"

        Onhan ilmaista rahaa tottakai olemassa. Jos vuonna 2009 osti alkuperäisen Porsche 911:n 35 tonnilla, sen saa tänään myydyksi sadalla tonnilla. Kaikki tuo välissä oleva ON ilmaista rahaa.

        Ei bittivaluutan tai minkään muunkaan oravannahan arvonmuodostus ole tuon kummempaa. Jos joku on valmis maksamaan Bitcoinista tulevaisuudessa enemmän kuin nyt, sitä kyllä kannattaa ostaa nyt. Harmi vain, että tulevaisuudesta ei voi olla ikinä ihan varma.


    • Xfgyllp

      Oopeellä tuntuu olevan aika kovat pilvilinnat piirreltyinä. Sanoisin, että bitcoinit ja muut altcoinit saattavat olla se kuumin juttu tällä hetkellä. Mutta kyllä paperiraha silti tulee pysymään kuvioissa vielä pitkään.

      Tämä ei tarkoita että olisin virtuaalivaluuttaa vastaan. Jo kaksi vuotta sitten aloitin bittiraha.fin kautta ostamisen, mutta sen jälkeen siirryin coinbase.comiin halvempien siirtomaksujen perässä. Nykyisin käytän lähes pelkästään Bitfinexiä, jonne muuten juuri lisättiin myös NEO.

    • Tämän_vuosisadan_kupla

      Näissä on vielä aika paljon kehittelemistä sekä käytön että säilyttämisen kannalta. Arvonheilahtelut ovat sellaisia, että kryptot eivät kelpaa laajasti yhteiskunnan käyttövaluutoiksi, kun sama summa voi ensi kuussa olla arvoltaan kaksinkertainen tai puolet tämänhetkisestä. Eikä se niin sanottu arvokaan oikeastaan perustu mihinkään muuhun kuin verojen ja viranomaisten välttelyyn, johon varmasti suunnitellaan jo vastaiskua monellakin taholla.

      Ennen kuin maksatte tyhjästä huippuhintoja, lukekaa miten tulppaanimaniassa kävi 1600-luvulla ja Etelämeren kuplassa 1700-luvulla. Jokaisella vuosisadalla on omat versionsa aiheesta.

    • kutenkultaa

      Bitcoinia on verrattu kultaan eikä turhaan ole vertausta synnytetty. Kultakin on vain arvostus tuote, Ei sitä teollisuudessa paljon tarvita. Mutta kun kullalla on ollut tapana säilyttää arvo pitkässä juoksussa niin siksi sitä käytetään ns. rahavarastona.

      Bitcoin on samoin vain arvonsäilyttäjänä pitkässä juoksussa, mikäli porukka niin kokee. Kysehän on vain psygologiasta ja lupauksista sekä uskosta että joku ostaa tätä kuitenkin kun sitten joskus myyn - oli kyse kullasta tai bitcoinista. Ei sillä välttämättä liepää osteta kuten ei kullallakaan, mutta molempia vaihdetaan käteiseksi ja toisinpäin. Toki bitcoinin historia on lyhyt, joten jää nähtäväksi pitävätkö lupaukset bitcoinin osalta paikkansa.

    • miljoonabitcoinia

      Bitcoineja ostettu! Kiitokset ensimmäiselle kirjoittajalle bonuslinkistä! Nyt on hyvä ostaa, kun jotkut pelkää Kiinan tilannetta. Kokonaiskuvaahan tuo ei muuta.

    • Kryptoniittinä

      Vain 7 vuotta sitten mikäli olisi ostanut (tai louhinut) 5 dollarilla bitcoineja, sen arvo olisi nyt 80 miljoonaa dollaria. Eli satasen sijoittamalla omistaisit nyt 1,6 miljardin bitcoin salkun.

      Fakta on että niin suomessa kuin maailmallakin on oltava satoja tuhansia huumekauppiaita, jotka ovat jo rikastuneet bitcoineilla niin paljon että tuskin huumeita enään myyvät.

    • Taneli_77
    • Klio
      • Anonyymi

        XLM on kasvattanut suosiotaan ympäri maailmaa sen ainutlaatuisuuden takia. Saapa nähdä miten jatkuu,kun on jo mukavasti noussut viime syksystä, kun onneksi ostin ko. tethereitä.


    • Anonyymi

      Ostakaa Dogecoinejä! Kyllä se Elon musk saa siihenkin hirveän hypen ympärille! Katsotaan vaan!!!

    • Anonyymi

      Tuleva kryptovaluutta Pi näyttää ihan lupaavalta, ja sitä voi louhia kännykällä pilvessä joten ei tarvitse muita tarvikkeita. Mitä enemmän porukkaa liittyy sitä varmemmin ja nopeammin se saadaan markkinoille. Sitä voi louhia Pi Network sovelluksella, jonka voi ladata Google playsta esim. Kaikki tarvitsee tässä vaiheessa kutsukoodin ja sillä saa myös lisää louhinta nopeutta. Lisää "MikkoS21" kutsukoodia pyydettässä.

    • Anonyymi

      Uus foorumi avattu pelkästään Kryptoille gamblaaja.fi

      Kaikkee keskustelua ktptoista ja uusista paskakolikoista

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4925
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3114
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1621
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe