HJK-HiFK yhteistyöllä ilman jääaikaa

poppariketju

B2 SM käynnistyy tällä viikolla. Sarjaan on ilmoittatunut muun muassa HiFK ja HJK, joilla ilmeisesti jonkin sortin yhteistyösoppari. HiFK:lla on mukana 27 kenttäpelaajaa. Maanantaina ilmoitettiin, että jos haluaa lähteä muualle se olisi ollut vielä mahdollista. Kukaan ei tainnut lähteä. Tiistaina HJK B2:ssa todettiin, että noin 15 pelaajalla ei voi lähteä sarjaan. Joukkue hajosi ennen sarjan alkua.

Miksei joku olisi voinut ohjata 5 pelaajaa punaisesta vastuullisiin tehtäviin klubiin samaan sarjaan. Mielenkiintoista seurata lopettavien määrää.

61

4797

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hjkmies

      Hifk:n touhu on käsittämätöntä!! Miksi seura tulee ns. kasvattajaseurojen tontille? Hifk on kilpakiekkoseura, jolla ei ole aidosti mitään halua tarjota 'harrastejoukkueita' pelaajille, jotka eivät ole aivan valtakunnan kärkeä... näihin lasken siis nykyisen B2-SM:n, B Mestiksen sekä B-suomisarjaan ilmoittautuneet joukkueet. HIFK oli 20 vuotta sitten kilpaurheiluseura, ja sitä se on edelleenkin. Se mitä HIFK tarjoaa on logon ja vanhemmille unelman HIFK-polusta kovempiin sarjoihin, noususta 'edustusjoukkueeseen'. Vastineeksi vanhemmat maksavat itsensä kipeiksi ja vain siitä että voivat sanoa työkavereilleen kahvipöydässä, että poika pelaa petopaidoissa. Sinänsä HIFKlta ovela veto millä kerätään näiltä edarijengeistä unelmoivilta rahaa siihen, että ykkösjengit pyörivät suht ilmaisena... ja jäitäkin saa kun harrastajamäärä kasvaa. Viime kauden suht ylivoimaisesta mestarijengistä (B2) vain 2 pelaajaa nousi täksi kaudeksi BSMään, aika vähän? Ylimielinen seura lupasi keväällä vanhemmille, että seura tulee saamaan 2 B Mestispaikkaa, 1 A Suomisarjapaikan ja 2 B2 SM-paikkaa???? Millä ne voi tollasta lupailla, kun päätös ei ole millään tavalla omissa käsissä??!! No nyt osa niistä väkisin muualta haalituista pelaajista tulee pelaamaan ihan eri sarjoissa kuin heille on 'luvattu'. Toivottavasti tämä kupla puhkeaa ja pian.... jotta pikkuseurat, kuten HJK, pystyy tekemään aitoa kasvattajatyötä.

    • hjkhjk

      peltonen pilasi hifk:n juniorit.
      palkkasi miehen ruotsista pistämään asiat kuntoon,vituiks meni.

      mies ruotsista näytti kyntensä kolleissa,mitä jäi siitä kaudesta käteen?

      ja hänen avautumiset mediassa pelistä ,niin hohooiiijjaaaa.

    • Punaverkkari

      Hifkin sivujen mukaan rosterissa 23 hyökkääjää ja 10 puolustajaa. Varmaan kaksi ekaa kenttää ns lukittu, loput 17 (?) hyökkääjää sitten pääsevät väliin pelaamaan haja minuutteja. Sama pakeissa, 6 pakkia kolmos pariin..

      • OO...IFK...parempaaeioo

        Liiton sarjakokoonpanossa on tuo 27 eli 9 18. Nuo tahkoo hyvää tulosta, kun varmaan kaikilta sen reilut 3 hunttia kuussa voi pyytää.


      • Punaverkkari

        Taitaa kk-maksu alkaa nelosella. Kannattaa olla pelaavassa rosterissa, ulkona käyt parit jäät viikossa -> 40-50 egee per kerta.


    • Junnukoutsi

      Näillä isoilla seuroilla B2 taitaa olla vähän sellainen ei niin tärkeä nippu. Kärkipään pelaajat hyppää suoraan B nuoriin. Hifkillä oli myös todella hyvät -01 ja -00 joukkueet, joista se B SM joukkueen runko on koottu. Olisko ihan huippu talenteit menneet jo A-nuoriin asti.

      Mitenkään vähättelemättä, vaikuttaa siltä, että punainen paita houkuttaa kovin, koska on syntynyt näitä Challenger joukkueita jne. Eikös tuo B2 SM joukkue ole jotenkin red wings organisaation alla - siis juurikin tätä seurayhteistyötä. Samoin taitaa olla hifk paidassa pelaava joukkue myös Sipoossa, nimellä hifk east.

      Eiköhän HJK pelureille pelipaikat löydy B2-mestis joukkueesta ja isollakin roolilla.

    • KenenEtu

      TAI miksei HIFK:n "yhteistyöseuroista" voitu kerätä noita viittä puuttuvaa pelaajaa?

      Mitä ihmeen hyötyä on tälläisistä Hifk tai Jokerit isäntäjoukkueista joihin sitten kuuluu muita juniorijoukkueita useita jos kokonaisuus ei toimi vaan tärkeintä näyttää olevan vain "isäntäseuran" edun ajaminen.

      Alemmalta junnutasolta lienee asioihin kyllästyneistä hyvä tuore esimerkki: Blues juniors, ulos tästä kuviosta EPS ja EKS.

    • Junnukoutsi

      Mieletäni homma meni plörinäksi aiinä vaiheessa kun alettiin synnyttämään muita joukkueita kuin A SM-, B SM- ja C SM-nuoret. Aiemmin linjana ilmeisesti oli, että nuo joukkueet oli hifk:llä ja sitten alempien sarjojen joukkueet yhteistyöseuroilla. Sittemmin yhteistyöseuroistakin alettiin puskemaan joukkueita SM sarjoihin - yleensä vähän heikommalla menestyksellä kuten vaikka grifk C sm viime kaudella.

      Espoossa taas homma on hoidettu vähän toisin, kaikki joukkueet ovat olleet jotenkin bjr-sateenvarjon alla, josta sitten kilpajoukkueet on koottu, toki try outeilta on joitain muitakin mukaan otettu.

      Espoo United vähän sotki kuviota, mutta nyt kaiketi kaikki kilpajoukkueet vetää edelleen bjr:n nimissä. Jotenkin olen ollut kuulevinani, että EPS, EKS ja BJR ovat nyt vähän huonoissa väleissä kaikkien muutosten jälkeen. Olisiko kyseessä jään jako tai raha-asiat liittyen juurikin näihin kilpajoukkueisiin.

    • jaakiekkoliiga.net

      Voita VIP-Liput Tappara-HIFK peliin pe 29.9!

      Palkinto pitää sisällään:


      - vip-aitio paikat Tappara - HIFK pe 29.9 kahdelle

      - ruuat ja juomat aitiossa

      - kuljetuksen hallilta ottelun jälkeen Sokos hotelli Torniin

      - majoituksen Sokos hotelli Tornissa pe 29.9 - la 30.9 ( kahden hengen Junior Suite kerroksessa 24. )

      -Aamupalan



      Osallistu tästä : https://www.jaakiekkoliiga.net/uutiset.html?107198

    • Viltissä

      Nyt selvisi hifk seurayhteistyön luonne. Hifk ei voinut antaa pelaajia hjk:lle, koska yhteistyöseura red wings haluaa myös menestyä b2 mestiksessä. Tämän päivän tiukassa kjt-pelissä red wings pelasi jotakuinkin samalla kokoonpanolla kuin hifk b2 sm joukkue edellisenä päivänä.

      Varmati jokin porsaan kokoinen reikä löytyy kilpailusäännöistä jotta tämä on mahdollista mutta aika outoa on että sm-tasoinen joukkue pelaa toisella nimellä mestistä vaikka kyseessä olisi mikä vaan seurayhteistyö tjms. Hienoa Red Wings / HIFK ja onnea valitsemallanne tiellä!

      Toivottavasti jääkiekkoliitto puuttuu asiaan, jotta moinen järjettömyys poistetaan.

      • Diibadabaduuba

        Ja sama juttu B - Suomi sarjan karsinnassa. Iltapäivällä mestispeli HIFK Challengerin riveissä ja illalla Red Wingsien riveissä Suomi sarjaa... ja kärki jätkillä. Noloa, että on tällaisia porsaanreikiä. HIFK boikottiin edareita myöten!


      • Punaverkkari

        Noo, kummassakaan sarjassa HIFK:llä ei ole kärkiporukka niin pitää saada jostain onnistumisia.


      • erkkipena

        Miksei kukaan kysy monta "sm" pelaajaa oli kjt:llä B2 pelissä?


    • ikjuyhtgrfedwssedfghjk

      Eikös se kiekkoliitto juuri helpottanutkin siirtymisiä jotta pienetkin paikkakunnatkin saavat tälleen seurojen yhteistyönä joukkueita kasaan ja tässä sitten hedelmät. Liekö sarjaohjelmatkin tehty sitten sopivasti, että samoilla pelaajilla ja kahdella joukkueella ei satu pelit päällekäin kertaakaan.

    • Viikkarit_B2_paras

      Todellisia pellejä nämä HiFK/RW miehet. Ei ole todellakaan kyse, että niinsanotut SM-karsinnan vilttimiehet saisivat jääaikaa, vaan tuossa laitetaan virallisiin peleihin täysin väärien korien kavereita vastakkain. B2-mestishän on lähinnä huvikseen harrastajille tarkoitettu sarja. TOIVOTTAVASTI LIITTO PUUTTUU TUOHON NAURETTAVAAN PELLEILYYN HETI!!!!

    • Kiukkunen

      Mikä ihme ajaa perinteisen kilpajääkiekkoon panostaneen HIFK:n mukaan tällaiseen "seurayhreistyöhön" ja pelleilyyn? Onkohan tämä 120 vuotis juhlavuoden kunniaksi? Vai onko tämä RW:n keksimä mahdollisuus (ja lapsus kilpailusäännöissä) saada menstystä seuralle?

      Red Wings outouksista on kuultu jo aiemminkin, eli siltä puolelta ei yllätä; mutta HIFK? Pitäisikö varmuudeksi hifk joukkueiden käydä pelaamassa kaikki muutkin red wings, grifk, salamat, kiekko-tiikerit, hjk ja wolf pelit? Tai kannattaisiko heille perustaa ihan omat sarjat niin voisi jakaa palkinnot ihan sovussa.

      Aikooko jääkiekkoliitto tai hifk tehdä asialle jotain? Jos vaikka laitettaisiin jälleen käyttöön takavuosina olleet karenssit, tyyliin neljä peliä niin varmasti suurin halukkuus peluttaa kovimman kilpajoukkueen kärkipään pelaajia alasarjoissa vähenisi.

      HALOO JÄÄKIEKKOLIITO, TEHKÄÄ JOTAIN!

    • muiden_jengien_puolesta

      Nyt tuli aikamoinen kolaus IFK-brändille...pelaavat suomisarjan karsintaa ja B2-harrastesarjaa.

      SIELLÄ ON OLLUT PARI TÄYSIN TURHAA OTTELUTAPAHTUMAA JA LISÄÄ TULOSSA..., jos liitto ei tee mitään, niin tehkää nyt ihmeessä niiden omien sateevarjojengienne kanssa itse jotain. Miten noi jätkät kehtaa edes pelata noita höntsämatseja???

      Jokerit ei kehtaa pelata edes B2-SM:ää. Sekin kun on aikalailla tulevien harraste- ja kolmosdivaritahkoojien ponnahduslauta.

      Ennen HiFK pullisteli ihan kunnolla ja sitä pelättiin. Nyt kun vähään aikaan ei ole tarvinnut muiden pelätä, niin nämä keksii mennä noihin harrastekiekkosarjoihin pullistelemaan.

      • Anonyymi

        Eivät taitaneet teidän poikanne päästä edes näihin B2 sm joukkueisiin, kun lyttäätte sarjan noin huolella!


    • RWonparas
      • jokapaikanhöylät

      • xxDDxx

        K-Vantaa ja EVU ovatkin junnuissa hyviä, nuorimmista ikäluokista lähtien.

        Toisaalta minulla ei ole tarvetta naureskella millekään joukkueelle.

        Tuo "Hifk-perhe" tosin ihmetyttää kun siitä ei tunnu olevan oikein mitään hyötyä etenkään pienemmille seuroille.


      • Hämmästynyt
        xxDDxx kirjoitti:

        K-Vantaa ja EVU ovatkin junnuissa hyviä, nuorimmista ikäluokista lähtien.

        Toisaalta minulla ei ole tarvetta naureskella millekään joukkueelle.

        Tuo "Hifk-perhe" tosin ihmetyttää kun siitä ei tunnu olevan oikein mitään hyötyä etenkään pienemmille seuroille.

        K-Vantaalla ole mitään tekemistä hyvän juniorityön kanssa.
        EVU:n työ kyllä erinomaista.


    • Ihantosi

      Kuinka aikuiset ihmiset aivan tosissaan uhoavat jääkiekon parissa. Se on korruptoitunutta ja väkivaltaista liiketoimintaa. En antaisi lapseni ruveta harrastamaan sellaista urheilua, joka on lisäksi kallis ja pilaa terveyden jo nuorena..

      • eimitäänurheilua

        Juuri noin! Kaikki urheilu on korruptunoitunut. Paljon parempi kun lapset ei harrasta mitään urheilua kiin ei mene kaikki aika treeneissä eikä varsinkaan viikonloppuja kannata uhrata pelien takia kun ikävästi rajoittaisi bailuaikaa.


      • Lapset.ja.aikuisensa

        Se olisikin hyvä, kun urheilijanuoret päästettäisiin bailaamaan ja "ikinuoret" saisivat sitten hypätä keskenään kentälle temmeltämään! ;)

        Toisaalta taitaa niihin moniin muihinkin suosikkiharrastuksiin liittyä jotain korruptoitunutta ja väkivaltaista liiketoimintaa, jonka parissa aikuiset uhoavat aivan tosissaan...?


      • JotainPerääVäitteille

        Jääkiekko voi olla "likaista" lasten aikuisten suhteen tai oikeastaan niiden aikuisten jotka huseeraavat siellä joukkeen taustalla ja säätävät asioita oman edun mukaisiksi.

        Mutta se väite että jääkiekko pilaisi nuorten terveyden on aivan käsittämätöntä! Fyysisesti rankka laji joka vaatii treenaamista ja kuntoa todella paljon.

        Pilaako muka myös joku muu urheilulaji mielestäsi nuorten terveyden, jos niin kerro ihmeessä mitkä lajit.

        Eiköhän nuorten terveyden pilaavat X-box/PS ja pizza ja muu roskaruoka sekä makaaminen jossain sohvalla?


    • voipainuavittuun

      peltonen pilasi ifk;n juniori työn.

      • kovaonkundi

        Kova pitää jätkän olla jos yksin pystyy pilaamaan koko seuran juniorityön.


      • voipainuavittuun

        3 maali 95.on se kova.


    • Redarit_on_paras

      Eiköhän jäljet johda tässä asiassa Red Wingsiin, he kai hallinnoivat näitä joukkueita vaikka hifk paidoilla pelataankin. Hifkin maine on kuitenkin laudalla, hifk varmaan voisi jo maineensa vuoksi pyrkiä estämään moiset ylilyönnit vaikka tämän sekoilun mahdollistama porsaanreikä kilpailusäännöistä löytyisikin.

      Jotenkin tuntuisi selvältä, että jos haluaa pelata kahdessa eri sarjassa niin pitäisi olla kaksi eri joukkuetta. Jos ei ole tarpeeksi pelaajia niin sitten ei ole joukkuettakaan ja ohjata sitten ylimääräiset pelaajat vaikka johonkin toiseen yhteistyöseuraan (viittaan vaikka koko ketjun otsikkoon).

      Voisikohan jääkiekkoliitto puuttua tähän muuttamalla kilpailusääntöjään, tyyliin:

      1) yksi pelaaja voi pelata vain yhdessä joukkueessa, tai
      2) jos pelaaja vaihtaa joukkuetta, hänen tulee pelata tässä joukkueessa 4 seuraavaa peliä

      Ehkäpä näin pahimmat ylilyönnit poistuisi.

      Jääkiekkoliitto, puuttukaa asiaan!

      Mutta onhan tämä ihan naurettavaa pelleilyä.

    • voipainuavittuun

      hifk:lla ei ole mainetta juniori urheilussa.
      vitsi koko seura.

    • Lätkää

      Kaikki seurat B2 sarjoissa toimii ihan samanlailla. Yleensä ihmiset jotka eivät tiedä tai joille asia ei kuulu pitävät kovinta meteliä.

    • rw_nemonokkosmäki

      Etelän B2-sarjassa yksikään toinen seura ei toimi näin. Voit varmaankin esittää väiteesi linkkamaalla sarjakokoonpanoja ja ottelukokoonpanoja. Tai ei sinun tarvitse linkata. Kaikki voivat itse käydä toteamassa, että puhut aivan täyttä potaskaa. Onneksi et kuitenkaan enempää metelöi.

      HiFK on mennyt nolosti mokaamaan. Tänään taas kiva katsoa, kun joukkueina hyvin eritasoiset HiFK ja HJK mittaavaat toisiaan. Kuulin, että RW:llä on pari ihan omaa pelaaja. Perinteisesti RW:ssä on olllut ne vähiten jääiekkoa osaavat juniorit. Mitenköhän tälläinen joukkue, jossa samassa paitavärissä on näitä holkkipolvia ja SM-pelaajia yhdessä toimii?

      • Hifk_on_häpeäksi

        HIFK:n ja Redareitten tapa toimia on kaikki sarjat huomioiden harvinaista. Yleensä näitä tällaisia tapauksia pidetään saatanan paukapäinä. Onneksi olkoon HIFK jrs ja sen toiminnanjohtaja Tom Nybondas! Olette päässeet harvalukuisten kerhoon Redareitten avulla.


      • Punaverkkari

        No ei toimi. Mielestäni rw:n rosterissa tänään oli yksi pelaaja joka on ollut d-ikäluokassa rw:ssä. Ellei hifk challengeria lasketa rw:ksi. Noloa että hjk jopa johti eka erän jälkeen. Taisi vaan kunto loppua viimeiseen erään.


    • Nemo_RW

      Veikkaan, että Viikingit vie tämän sarjan.

    • Redarit_on_malmin_syöpä

      Mitäs sitten käy jos molemmilla rw-jengeillä on peli samaan aikaan? Ei taida jätkiä riittää kumpaankin jos vielä B2:llakin on peli et sieltäkään ei voi ottaa.

    • Redaritonparas

      Seurayhteistyöllä hifk:llä on vielä B-SM joukkueessa aikalailla -01 syntyneitä pelureita, eiköhän sitä voi laajentaa seurayhteistyötä vielä vähän lisää ketä peluuttaa kun tälle tielle on lähdetty. Arvaisin, että yksi ketju näitä pelureita riittää ratkomaan B2-mestis pelit.

      Kyllä hifk b2-sm / red wings rosterista kaksi joukkuetta saa, ei ehkä ihan täyttä neljää ketjua ja kolmea pakkiparia, mutta pakkohan jostain on pystyä joustamaan. Eilisen hjk- pelin Hifk / red wings hoiti kahdella ketjulla ( 2 pelaajalla). Tämä ei ehkä riitä sarjan kovimpia joukkueita vastaan.

      http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/gamereport.php?gameid=13140&season=

    • BluesRules

      Kyllähän suurin syntipukki on Suomen Jääkiekkoliitto. Siellähän nämä tampiot päättää säännöistä. TODELLA mielenkiintoista nähdä millä rosterilla keväällä mennään. Silloinhan ei enää SM-pelejä pelanneet pelaajat saa edustaa RW:tä. Sääli vaan että tällä keinottelulla viedään yhden oikean Mestisjengin paikka kevään sarjassa. Uskon, että Blues ja RW menevät jatkoon......

      • Punaverkkari

        Ei taida liitolla olla tekemistä tässä, ihan RW /hifk idiootit ovat soppansa keittäneet. Nyt sitten RW luopui sarjasta, sopiva jatko ja linjassa aiemmille päätöksille. Iso peukku ja onnea niille ketkä eivät mahtuneet hifkin sm-porukkaan.


    • Nemo_nokkosenmäki

      Mistä sarjast Redarit on luopunut B2, B vai A?

      Luopumisesta täytyy maksaa sakkoja. Ei kait vanhemmat näitä maksa? Sakkona pitäisi olla sulkeminen sm-sarjasta ja pakotaminen pelaamaan tuolla mestiksessä koko kausi loppuun. Pelaajathan lähtisi silloin Vantaalle tai Keravalle.

      Tämä Hifkin episodi on kaikkien aikojen ikävin ja turhin asia ikinä suomalaisessa juniorijääkiekkossa.

      Kuka tämän on ideoinut? Nimet esiin ja toimitsijakieltoa muutamaksi kaudeksi.

      • Punaverkkari

        B2 taisi luopua. Ei pelaajat voi lähteä Vantaalle tai muualle ilmaiseksi, koko kausimaksu pitää maksaa toki. Ja vanhemmat maksavat myös luopumismaksun, ei se tainnut olla kuin tonnin.


    • Redarit_on_paras

      Hieno on soppa jälleen. Kaksi sanaa johon voi luottaa Red Wings.

      Lisää popparia tulemaan ja likapyykin pesua odotellen....

    • Punaverkkari

      Vähän aihetta sivuten, nyt Hifk aloittaa yhteistyön Bluesin kanssa. Mielenkiintoista nähdä miten pelaajavirta rupeaa suuntautumaan. Ja toki miten talouspuoli konkretisoituu.

      • KokoomusDemari

        Sinipuna tunkee myös junnukiekkoon!


    • Engångalltid

      IFK B Suomi-sarja eli redarit otti Kurralta daijuun 7-4 koska ei tullut ylhäältä apuja.
      IFK B mestis ottaa reilusti daijuun Bluesin ak:lta. Koska ei tullut apuja kummastakaan suunnasta. Näin se menee jos ei pysty peluuttamaan samoja jätkiä kaikissa ikäluokan peleissä. Todelliset tasot paljastuu.

    • Kissapeto10

      Onko Hifk/RedWings B2-mestisjoukkue vielä olemassa ? Eikö kesken kauden sarjasta luopumisesta tule kauskantoiset seuraukset ?

      • HJKISÄ

        Nämä pyyhitään huolellisesti pöydän alle niin seurojen kuin liiton toimesta. Aivan kuin Hjk B2sm tai RedWingsB2mestis joukkueita ei olisi koskaan ollutkaan. Missäköhän on joukkueihin keväällä sitoutuneiden pelaajien maksamat rahat kesäajalta ? Seurat vaativat pelaajilta sitoutumista kokokaudeksi, mutta itse toimivat itse täysin vastuuttomasti. "Saatanan tunarit" !!!


      • Redariäiti

        Hjk ja RedWings(Hifk) pitäisi velvoittaa palauttamaan kesajan kkmaksut, siirtomaksut ja uudet kypärät sekä housut tässä tilanteessa, niin sitoutuminen olisi samaa luokkaa kuin pelaajilta vaaditaan. Toiminta olisi niinikään jatkossa vastuullisempaa. Liitto herätys !


      • Punaverkkari

        Saagassa uusi luku kevääksi, RW löytyy uudelleen b2 mestiksen lohkosta 2 😁
        Saas nähdä millä porukalla ovat liikenteessä, luotan että syksynkaltaista sekoilua on luvassa.


    • rosvotkiinni

      Seteliselkärankaiset seurapäättäjät Hifk, RedWings ja Hjk vastuuseen näiden "unohdettujen pelaajien" kohtalosta !

      • täyttäasiaa

        Nyt on kerrankin täyttä asiaa tällä foorumilla !!!!!!!!!!


      • Punasiivet

        Suomen halvinta lätkää!Täyttä sontaa koko IFK challenger.Red wingsissä täysin ammattitaidotonta porukkaa hoitamassa hommaa.Kauanko IFK antaa näiden rahankerääjien toimia logonsa alla


    • Niinonasiat

      Niinpäh!!!!

    • Asiaa00

      Asiaa

    • Punasiivet

      Nemo ensimmäisen kerran kun ei päässyt valitsemaan pelaajia,ei se pysty kehittämään ketään ja se punakka Saarinen vois keskittyä teroittamaan vaan luistimia

    • Punasiivet

      RW oli jo menossa ilman karsintaa eilen hetken aikaa B2-mestikseen Hifkin pelaajilla. Nyt joukkue on kuitenkin pullautettu etelän lohkosta pois. SM:stä pudonnut TPS on todella heikko. Uskon, että Viikkarit ja Espoo hoitelevat tuon lohkon.

    • Pave57

      Jumankauta HJK voitti Fopsin B2 Mestiksessä...hyvä jengihän toi klubi sittenkin on.

    • Im_not_a_robot

      Juu, ja hävisi Bluesille 16-2 ja Vipersille 11-2. Ehkä ei niin hyvä kuitenkaan. Ei taida Viikkareidenkaan jatkoonmeno olla ihan helppoa, kun neljästä pelistä kolme tappiota.

    • Punaverkkari

      Tämä Hjk on ihan harraste-ryhmä joka ei oikeastaan harjoittele ollenkaan. Muutama peluri on ollut kilpa-kiekossa, mutta ryhmän valmennus ja harjoitus-resurssit ovat aika heikolla kantimilla eikä pelaajien kehittäminen taida olla se mitä tässä haetaan.

      • Pave58

        HJK voitti taas...olikohan siellä jotain vahvistuksia, kun vei etelän maju-miehiä (u18 ja u20)? Taisi pelata tämän etelän jengin pois lopputurnauksesta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1023
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe