Näissä "puolueiden kannatuskyselyissä" alkaa näkyä

tekijöiden osto- ja aatekannatuksen lisäksi, vastanneiden epätoivo politikkojen hölmöilyyn ja kaikkinaiseen typeryyden aiheuttamaan selkärangatomuuteen, joka meillä on näiden oikeistohallituksien aikana ollut epätavallisen silmiinpistävää.

Kokoomus on ollut AINA mukana rakentamassa näitä suomea tuhoon ajavia päätöksiä, eikä koskaan minkäänlaista rakentavaa ajatusta ole syntynyt kokoomuksen riveistä. Kuitenkin sen kannatus tuntuu pysyvän 20 % huitteissa, joka on ollut sellainen taso, joka kertoo heikosta, todellakin heikosta äänetysprosentista, eli ihmiset kyllästyneet politiikkaan ja politikkoihin.

Vihreille sataa kannatusta, vaikka se on ehkäpä kaikkeen selkärangattomin porukka, ja vastuusta luistavin koko puoluekatraasta - ollut aina. Se vaan tuntuu kansalaisilta taas unohtuneen, ja epätoivoissaan kansa tuntuu olevan valmis kokeilemaan josko vihreistä löytyisi sitä muista hävinnyttä ihmismäisyyttä kansalaisia kohtaan - ei löydy, mutta pakolaisille ja luonnolle löytyy.

Keskustan kannatus laskee tasaisesti, kun voihreiden veroinen selkärangaton pääministeri luimii ja selittelee miljonäärien olojen parantamisestaan aiheutuvia kohuja. Siilä ei itseasiassa tiedä enää onko tuleossa vai menossa, kansan kannalta ehdottoman positiivista, on oikeistokeskustan, eli Sipilismin suosion lasku.

Demareilla on hukassa kaikki. Demarit ovat viellä enemmän sekaisin kuin oikeistokeskusta, sieltä ei löydy minkäänlaista käsitystä, tai halua edes tulkita, millaisia ovat kansan tunnot heidän "touhuistaan", siis maahanmuuttopolitiikasta lähinnä. Kaikessa muussa Rinne on ollut tekarit hukassa koko oppositiokauden aikana, ja nyt demareilta tulee kaikenlaisia ulostuloja, milloin minkäkin siiven edustajilta. Voisi sanoa, että demarit ovat paniikissa - ja aivan syystä, ketkun vaihtoeutokauppiaan oloinen puheenjohtaja, josta ei selviä kuin se, että pakolaiset maassamme on POP, ei voi saada puoluettaan nousuun millään ilveellä.

Perussuomalaiset ovat taas nousussa, hitaasti mutta varmasti, juuri pakolaiskysymyksen vuoksi. Peilaavat parhaiten valtaväestön tunteita aiheesta, niitä tunteita joita ei suomessa saa tuoda esiin, sillä ne teilataan rasismiksi ja vihapuheiksi.

Muut ovatkin sitten aivan marginaalia, joilla ei ole mitään todellista tarjolla äänestäjille.

Suomalaisen "demokratian" omituisuus hallituksessa, Siniset vai mitä lienevätkään n. prosentin kannatuksella, ovat suuri vitsi ja omituisuus. Miten tuollaisella kannatuksella voi olla ministereitä !! Tuo porukka ja epäkohta demokratiassa jonka Sipilä aiheutti itse, on yksi Siåilän kannatusta laskeva asia. Lisäksi helvetin huono ja naurettava asia Suomen mainostamalle demokratialle.

2

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TommiTurmioja

      No niin, Tommi siinä antoikin sitten haukut kaikille poliittisille puolueille, paitsi sille jota itse edustaa, Vasemmistoliitolle. Vai onko se Kommunistinen Työväenpuolue se Tommin sydäntä lähinnä oleva kaiken oikein tekevä taho? Sinne suuntaanhan Tommin jutut ovat aina viitanneet. Oikein hyvä että meillä on palstalla edustaja tuolta äärivasemmistostakin, näemme kuinka rakentavia ja positiivisia he ovat ;-)

      • Magne.Flytten

        Taisi osua Tommin juttu kohilleen, kun noin typerän tarinan sait aikaiseksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1280
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      66
      822
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      760
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe