Ajattelin kysyä serkulta

Kaksipiippuista_

Lainaan, syksy olisi hyvää aikaa mennä metsään päästämään itsensä päiviltä. Jos ei jostain syystä anna piippuhärveliä lainaan, päästän itseni päiviltä köyden avulla. Ei tässä elämässä ole mitään mieltä. Kokoajan paha olla, suurin osa ajasta yksin, ei ketään jonka kanssa viettä aikaa jne. Parempi olisi kun ei olisi koskaan syntynytkään. Jos jumala kerran tietää kaiken etukäteen, niin milksi hän antoi minun syntyä? Milksi hän salli niiden pahojen asioiden tapahtua jonka vuoksi menetin elämänhaluni? Siksi, koska hän on sadisti ja nauttii kun näkee minun kärsivän. Ei hän minua auta vaikka rukoilen. Koko elämä on ollut pelkkää epäonnea jo lapsesta lähtien. Parempi olisi ollut tappaa itsensä jo 16-vuotiaana ei tämä ole miksikään muuttunut pahemmaksi vain. Lisää tuskaa joka vuosi.

16

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei,

      On olemassa erilaisia auttavia tahoja, joissa voi keskustella pahasta olosta ja itsetuhoisista ajatuksista. Voit halutessasi saada niistä keskusteluapua ja vertaistukea. Ulkopuolinen tuki voi olla hyvä voimavara ja helpottaa jaksamista.

      Apua voi saada netin välityksellä, puhelimitse tai kasvokkain. Tässä muutamia vaihtoehtoja:

      - Verkkokriisikeskus Tukinet, https://www.tukinet.net/ Tukinetistä saat halutessasi itsellesi tukihenkilön, jonka kanssa voit keskustella kahden kesken. Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä, joista voi saada vertaistukea ja ammattilaisten neuvoja. Tukinet on avoinna vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

      - Jos haluat keskustella tilanteestasi mieluummin soittamalla, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää numerossa 010 195 202 arkisin klo 09.00-07.00 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 15.00-07.00.

      - Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Yhteystiedot löytyvät täältä: http://www.mielenterveysseura.fi/fi/tukea-ja-apua/kasvokkain/kriisikeskusverkosto

      Ystävällisin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

    • ÄläTeeSitä

      soita kriisiapuun!

    • Just_A_Bro

      Tämä on varmasti klisee, mutta itsemurha ei ole ratkaisu.

      Minullakin on niin sanotusti elämässä kaikki asiat menneet päin p*rsettä ja olen saanut kärsimystä osakseni aivan liikaa. Ihan tosi. En kuitenkaan tee itselleni mitään, eikä sinunkaan pidä.

      Meitä samassa veneessä olevia on lukemattomia. Jos oma kärsimys, tuska ja ahdistus ovat kestämättömiä, ei enää ymmärrä, että on olemassa muita, joilla menee vielä huonommin. Oma kärsimys menee kaiken muun edelle. Sitä tulee sokeaksi kaikelle muulle elämässä, sillä kärsimys ohjaa venettä.

      Haluaisin tietää, että mitä kaikkea p*skaa sinulle on elämässä tapahtunut, kun noin skeidat fiilikset on. Pyydän, kerro minulle, äläkä jätä roikkumaan. Kiinnostaa tietää!

      Voisit kertoa noin suurin piirtein, menemättä liiakseen yksityiskohtiin. Raota elämääsi edes pikkusen.

    • pum-pam

      Toivottavasti saat lainaan, kaulakiikku voi olla hidas juttu jos ei mene niskat poikki.
      Maailmassa on muutenkin liikakansoitusta.

      • vyjuvyu

        Pahempi jos menee kaulat poikki


    • Osleidys

      Eikö elämässäsi ole yhtään hyvää asiaa, aloittaja? Onko kokoajan pelkkää ahdistusta ja pahaa oloa?

      Hae apua ja jatka rukoilemista. Sinulle on annettu tehtävä tässä maailmassa. Se selviää sinulle kun pääset tämän pahan vaiheen läpi.

    • Kiitos___

      Aloittaja tässä. Kiitos kaikille kommenteista. Sain kuin ihmeen kaupalla tänään itselleni paremman mielen ja tyyneyden kun luin psalmeja. Ehkä minullakin on vielä toivoa. Ajattelin jopa positiivisia asioita, mitä en ole tehnyt pitkään aikaan. Ehkä ihmeitä tapahtuu , emmekä olekaan yksin ahdistuksemme kanssa, vaikka se joskus ja useinkin siltä tuntuu. Nyt olen rauhallisin mielin menossa nukkumaan. Hyvää yötä ja luottakaa siihen, että teitä korkeampi voima auttaa, vaikka ette aina itse uskoisikaan sen auttavan teitä.

    • kolmen10mies

      Täälläkin yksi pahoinvoiva mies. Olen masentunut ja yksinäinen (itsemurha ajatukset jokapäiväisiä). Haluaisin jotain jutteluseuraa.

      Miten terapia toimii ja kuinka helposti sinne pääsee? Olen työssäkäyvä, joten ensiaskel nyt varmasti olisi työterveys. Tarviaisin varmaankin säännöllisesti jutteluseuraa jonkun kanssa.

      Ja mitä siellä jutellaan? Mitä oot päivällä tehnyt ja sitä rataa?

      • KiitosHei_

        Varmasti täti kysyy mitä kuuluu ja ottaa verenpaineen ja toteaa työkykyiseksi. Pyytää kysymään kelasta tukea terapiaan, sillä:" meidän resurssit eivät valitettavasti riitä asian hoitamiseen vastuullisesti".


      • UnetonUnto

        Soitapa oman terveyskeskuksesi mielenterveystoimistoon. Niillä on siellä päivystävä hoitaja luurin päässä aina johonkin kellonaikaan päivästä. Pyydä saada sinne aika. Siitä se lähtee.

        Mun mielestä kukaan ei edellytä että pitäis asioida työterveyden kautta. Sitäkin asiaa voit kysäistä soittaessasi.
        Jonoahan sinnekin on ehkä jopa muutama viikko. En tiedä annetaanko aikoja myös jotenkin kiireellisyyden mukaan. Siitä sitten vaan jonottamaan, niin kyllä sinullekin aikoja rupeaa löytymään.
        Ekalla käynnillä varmaan vaan kartoitetaan sinun tilannettasi eikä tarvitse osata kertoa mitään kaikkein kurjimpia asioita, jos et halua. Kerro heti että tunnet olevasi keskusteluavun tarpeessa.


    • SamatAjatukset38vMies

      Olen 38v mies ja samat ajatukset minulla. On ollut jo pitkään, itsemurha mielessä vuosikausia päivittäin. En halua enää yrittää sitä (kerran yritin säälittävin lopputuloksin). Haluan toteuttaa sen, kuolla, mutten ole keksinyt varmaa ja nopeaa tapaa, kuin vasta viime aikoina, jolloin olen jo ryhtynyt valmistelemaankin itsemurhaa. Umpikujani on täydellinen, paheneva, aina valonpilkahduskin kääntyy äkkiä mustaan.

      Muista sinä kuitenkin se, että itsemurha on lopullinen, eli siinä ei tietenkään koskaan tule tietämään, mitä olisi sittenkin voinut olla. Älä tee sitä! Älä tee sitä ainakaan serkkusi asetta lainaamalla, jos sen aseen haluat välineeksi, varasta mieluummin.

      • Osleidys

        Älä riistä henkeä itseltäsi, hae apua! Mitä sinulle on tapahtunut? Miksi koet olevasi täydellisessä umpikujassa? Oletko aiheuttanut toiminnallasi toiselle ihmiselle pahaa, jopa kuoleman?


      • SamatAjatukset38vMies
        Osleidys kirjoitti:

        Älä riistä henkeä itseltäsi, hae apua! Mitä sinulle on tapahtunut? Miksi koet olevasi täydellisessä umpikujassa? Oletko aiheuttanut toiminnallasi toiselle ihmiselle pahaa, jopa kuoleman?

        Ihan omani on umpikuja, en ole kenellekään tehnyt pahaa paitsi itselleni. Se vähäinen, mitä on, romahtaa koko ajan alta ja ympäriltä, pienintäkin valonpilkahdusta mielessä seuraa takuuvarmasti aina ja äkkiä jotain pahaa.


      • Osleidys
        SamatAjatukset38vMies kirjoitti:

        Ihan omani on umpikuja, en ole kenellekään tehnyt pahaa paitsi itselleni. Se vähäinen, mitä on, romahtaa koko ajan alta ja ympäriltä, pienintäkin valonpilkahdusta mielessä seuraa takuuvarmasti aina ja äkkiä jotain pahaa.

        Toistan itseäni, mutta edelleen suosittelen sinua hakemaan apua tilanteeseesi.

        Älä anna itsesi riutua ja kärsiä ahdistavassa tilanteessa enempää. Lääkitys ja/tai terapia auttaa pääsemään pahimman yli, ja olosi helpottuu. Ethän anna periksi! Kun paranet, ala rakastamaan ja arvostamaan itseäsi!

        Paljon Voimia Sinulle! Toivon että elämässäsi alkaa näkyä valoa tunnelin päässä!


    • TyhymäköOot

      Aloittaja hei!
      Älä saatana soikoon ketään omiin typeryyksiisi sotke asetta lainaamalla, etkä mitenkään muutenkaan. Ikuisen tuskan ja itsesyytökset saat lainaajalle eli serkullesi aikaseksi. Ja sen lisäksi hän joutuisi virkavallan kanssa pulaan kun on niin holtittomasti asettaan pidellyt eli lainannut. Se olis tosi raukkamaista häntä kohtaan .... aivan kuten sinun on raukkamaista tehdä itsarikin.
      Lopeta tuommoiset hankkeet heti!

    • eineäänuori

      Tämä elämä on koulu. Aloittaja sinua valmistetaan tehtävään ja se tehtävä jatkuu myös tämän elämän jälkeen. Kun on erittäin vaikeaa, niin kannattaa jutella jonkun kanssa ja ei Jumala ketään tahallaan kiusaa. Nopeasti tämä ajallinen elämä hurahtaa ja minulla oli nuorena vaikeaa, mutta nyt nautin jokaisesta päivästä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      130
      2455
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      109
      1464
    3. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      136
      1283
    4. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      350
      1223
    5. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      105
      1140
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      99
      1045
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      46
      759
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      252
      729
    9. Anna vielä vähän vihreää valoa

      Teen sitten siirtoni, nainen. Tiedän, että olet jo varovaisesti yrittänyt lähestyä, mutta siitä on jo aikaa. Jos tunnet
      Ikävä
      13
      721
    10. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      720
    Aihe