Tsemppiä Laura Huhtasaari

Olet oikeassa.

Suomalaisten etu on tärkein.

Vaaleissa muistetaan.
1
Ilmianna
Jaa

133 Vastausta


Muistaako Laura itse vielä vaalien jälkeen, mitä tuli puhuttua. Kun vaan eivät tekisi
toisen kerran Soineja. Mikä on se asia, miksi nyt pitäisi uskoa heidän puheensa?
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
En äänestä loikkareita, vapaa äänivalta puolueen jäsenillä, en siirry loikkareiden mukana.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Vakuutuskuorien hierojan omat vihapuheet suomalaisia vastaan pitäisi ottaa käsittelyyn Haagin ihmistuomioistuimessa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
koko-kepuli-raha kirjoitti:
En äänestä loikkareita, vapaa äänivalta puolueen jäsenillä, en siirry loikkareiden mukana.
Persuissa on ainakin mahdollisuus muuttaa maahantunkeutumis politiikkaa.
Muilla puolueilla ei sitäkään.
Tsemppiä Lauralle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minäkin äänestän Lauraa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Niin minäkin. Fiksu, rauhallinen ja asiallinen nainen. Suomi on kovalla työllä sodan jälkeen saavuttanut nykyisen hyvinvoinnin, joka pitää säilyttää suomalaisten hyväksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ehdottomasti Lauraa äänestän.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Uusi
Muutehdokkaatsurkimulsia kirjoitti:
Ehdottomasti Lauraa äänestän.
Eikä tarvi tulla muslimeja sitten pressanLinnaan
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
joo laura saa ääniä myös täältä oulusta
ei vain ymmärretä sitä että suomi on pieni maa ja me ollaan velekarenkejä
ja isänmaallissu on puhheissa
persuillahhi on sivari puhhenjohtajana heh
voi mahaton
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Täällä myös ääniä ropisee Lauralle,olemme lestakepuleita,siis entisiä.10aikuista lasta perheessä,ja kaikki antaa äänensä lauralle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kuluttaja luovii sumuisessa sokeriviidakossa: Paketissa lukee Dansukker, mutta sokeri on suomalaista ja omistus Saksassa
Yle: Talous ja politiikka -

Kaupan sokerihyllyllä kuluttajaa tervehtii sekava kokonaisuus.

Suomalaisessa sokerintuotannossa vaikuttavat nimet Dansukker, Suomen Sokeri, Sucros, Apetit, Nordic Sugar ja Nordzucker.

Erotatko ne kaikki toisistaan ja tiedät, mitä minkäkin nimen takaa löytyy?

Harva erottaa.
Unohda Tanska, nyt jyllää Saksa

Kaiken keskiössä on Nordzucker. Se on saksalainen Euroopan toiseksi suurin sokeriyritys, joka toimii Suomessa nimellä Nordic Sugar ja käytännössä omistaa suomalaisen sokerintuotannon.

Sillä: Nordzucker eli Nordic Sugar omistaa 80 prosenttia Sucroksesta, joka on Säkylässä toimiva Suomen ainoa juurikassokeritehdas. Loput 20 prosenttia Sucroksesta omistaa esimerkiksi pakastevihanneksista tuttu kotimainen Apetit.

Sucros puolestaan omistaa kokonaan Suomen Sokerin, joka pyörittää Kirkkonummen Porkkalassa toimivaa sokeripuhdistamoa. Siellä valmistetaan ja pakataan sokeri- ja siirappituotteet kuluttajille säkyläläisestä sokerista.

Kaupasta löytyvien sokeripakkausten kyljessä ei kuitenkaan ole Suomen Sokerin nimeä vaan yleensä Dansukker. Se on pelkkä jäänne, sillä tanskalaisomistuksesta ei ole enää tietoakaan.

Tanskalainen Danisco osti suomalaisen sokerintuotannon vuonna 1999 ja myi sen Nordzuckerille kymmenen vuotta myöhemmin eli vuonna 2008. Tanskalaisvuosina paketinkylkeen ilmestynyt tuotenimi Dansukker jäi kuitenkin elämään pohjoisilla markkinoilla.

Osa Suomessa myytävistä Dansukker-tuotteista valmistetaan ulkomaisesta sokerista tai ulkomailla, kuten Ruotsissa. Valmistusmaa ilmoitetaan tuotetiedoissa.
Omavaraisuus on pudonnut alle puoleen

Etelä-Suomessa oli 2000-luvulle tultaessa vielä neljä juurikassokeritehdasta: Säkylä, Salo ja Turenki.

Niistä Turenki suljettiin vuonna 1998, ja Salon vuoro tuli vuonna 2006. Jälkimmäisen taustalla oli EU:ssa tehty päätös keskittää tuotantoa etelämmäs Eurooppaan. Suomen 146 miljoonan kilon vuosikiintiö leikattiin ensin 90 miljoonaan kiloon ja myöhemmin 81 miljoonaan kiloon.

Samalla Suomen omavaraisuusaste sokerissa on pudonnut noin 60–70 prosentista nykyiseen 40–45 prosenttiin.

Pääkaupunkiseudun viimeinen sokeritehdas suljettiin Helsingissä jo vuonna 1965. Sen paikalle Töölönlahden rannalle rakennettiin 1990-luvulla Oopperatalo.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Täällä etelä-Pohjanmaalla kuulee myös paljon puhuttavan ,että Laura on meidän ehdokas. Edustava ,fiksu nainen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Eipä näytä sinullakaan olevan naisseuraa
hihhii
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Laura saa myös minun ääneni !!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Laura on noista ainoa vaihtoehto huonopuoli vaan ettei Pressana enää voi vaikuttaa mutta Ps nousee ja tulee tolkkua hallitsemattomaan menoon
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
hilpeyttä kirjoitti:
Eipä näytä sinullakaan olevan naisseuraa
hihhii
Puhutko nyt omasta naisongelmastasi? Älä yleistä, se on noloa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Lukekaamme yhdessä mitä Persujen varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari ihan omakätisesti allekirjoitti puoluejohtajoien kokouksessa eilen: "Tuomitsemme jyrkästi terrorismin kaikissa muodoissaan sekä kaikenlaisen väkivallan ja vihapuheen."

Tänään vihapuhe ei tarkoittanutkaan (kaikenlaista) vihapuhetta vaan pelkästään terroristista vihapuhetta suomalaisia kohtaan. Tämän täsmennyksen Laura Huhtasaari halusi tehdä tänään eduskunnan kyselytunnilla.

Säälittävää ja surkeaa tämä on. Poliittisen yhteistyön lähtökohtana on luottamus siihen, että sana pitää ja se tehdään, mitä luvataan. Ei ihme, että Sipilä katseli Huhtasaarta silmät pyöreinä ja joutui muistuttamaan, että hän itse oli samassa palaverissa Huhtasaaren kanssa.

Sipilän koollekutsuman palaverin tarkoitus oli käsitellä Suomen sisäistä turvallisuutta ja kansalaisten huolia. Olisin suonut, että Persutkin olisivat olleet kiinnostuneet asiasta yhtä vuorokautta pidempään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä oli politiikko tai ei. Tällä hetkellä ei ole mitään politiikkoa joka sanansa pitäisi, Sipilää vielä vähemmin kiinnostaa suomalaisten hätä. Se oli ihan oikein että laura TOI TOTUUDEN JULKI JA OLI OIKEASSA!. Kerrot olevasi "politiikan" seuraaja mutta mitä olet politiikassa seurannut, livin puheita??? muiden puheita perussuomalaisia vastaan?? Keskustaa ei kiinnosta, kokoomusta ei kiinnosta syy: koska ovat vokki bisneksessä mukana ja nauttivat meidän verorahoista kun lypsävät "valtiota". Vasemmisto, vihreitä ei kiinnosta muu kuin paperittomien piilottelu kotona, etkö kestä totuutta?? Katoppa kun ei 3 tunnissa saada suomea turvalliseksi, sen tarkoitus oli vain hiljentää kaikki puolueet. muissa maissa puidaan asioita kuukausi tolkulla ja suomessa kuvitellaan että asiat hoituvat 3 tunnissa. Sinä voit ihan itse olla säälittävä ja surkea, ei tuo vasemmisto propaganda mene enää läpi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
PALAUTTAKAA MIELEEN MITÄ HUHTASAARI KYSYI TÄSMÄLLISESTI EDUSKUNNASSA ?

SAIKO HUHTASAARI TÄHÄN KYSYMYKSEEN TARKAN VASTAUKSEN SIPILÄLTÄ TAI ORPOLTA
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Koska islamin normit poikkeavat länsimaisen yhteiskunnan normeista, laajamittainen muslimien maahanmuutto johtaa muslimien eriytymiseen isäntäyhteiskunnasta ja muslimiväestön kasautumiseen omille alueilleen, jossa vallitsevat islamilaiset arvot.

Huhtasaari kysyy, mitä hallitus aikoo tehdä, jotta Suomi ei seuraisi huonossa kehityksessä muita Euroopan kaupunkeja. Huhtasaaren mukaan ”poliitikot vain katselevat, kun Euroopan kaupunkien kokonaisia alueita muutetaan ulkomaisiksi vyöhykkeiksi”.

–Unkari toimii toisin. Mahtaa Unkarin kansa olla ylpeä johtajistaan, Huhtasaari sanoo.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Siinon SE, että kun monen mielestä "evoluutioteorian" kieltäminen ei sinänsä muka ole jtn nokonuukaa, niin, still, sen tautta on kätevä kieltää samalla ihmislajin ihonvärin moninaisuus.

Eli mitä kauemmaksi ihminen on vaeltanut päiväntasaajan alueelta, niin sitä vähemmän se tarvitsee suojaa aurningon säteilyltä.

Kyllähän peruskoulussa hyväksytään ilman muuta myös mm perhosen siipien värin muutos: kun saastunut ilma on vuosien saatossa muuttanut puunrunkojen värin tummemmaksi, niin alkuaan vaaleasiipinenen perhoslaji on mukautunut selviämään siten, että tummempisiipiset yksilöt ovat pärjänneet koska ne eivät erotu tummempien puunrunkojen pinnalta saalistajille

Tuon samaisen perhoslajin värin vaihtelu on evoluutiota eli lajinkehitystä.

Huhtis ei ole tollo: hän on valmis ohittamaan selviä faktoja. Huhtis halajaa valtaa! Mitä tietämättömämpiä immeiset on sitä kätevämpi on heitellä tunteisiin vetoavia lausahuksia.
Ilmianna
Jaa
Huhtasaari nosti keskeisen asian esille ilman leipomisia yleiset syyt-tyyliseen väljyyteen.

Se miksi suomalaisia erityisesti syytellään vihapuheesta johtuu lähinnä siitä että suvakkisyyllistäjien arabian ym. kielen taito on (toistaiseksi koska valtaosa suvakeista kantasuomalaisia) varsin heikoissa kantimissa.
Jihadistien käyttämiä kieliä opiskelemalla saattaakin yllätys olla melkoinen, sekä vihapuheen kokonaiskuva maailman mittakaavassa laajentua huomattavasti.
Ilmianna
Jaa
ei pidä poiketa ruodusta.jos allekirjottaa sen allekirjottaa.uskottavuus se tuossa kärsii.kuha ei ajas ihteesä loppuu.lomalle.paljo on opittavaa esim.allekirjotus.
Ilmianna
Jaa
Huhtasaaren mukaan maa on litteä ja koko maailmankaikkeus luotiin vain 7 päivässä.
Voiko tuollaiseen presidenttiin luottaa/uskoa?
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Voi jos on politiikonloisen vietävissä. T. Nukkuva.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
usan mallii mällää laura,mut ku me ei olla usa,laura ei olla.heh
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sinä juntti et tiedä mitään Usan tai Suomen malleista,
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Topakka nainen tämä Huhtasaari. Jos heikommassa asemassa olevia suomalaisia jotka ovat oman maan kansalaisia ja heidän hyvinvointiaan ei ajatella ensin ei he voi muitakaan auttaa ja hyväksyä. Jos oman maan kansalaiselta viedään turvallisuuden tunne ja he voi pahoin, ei voi vaatia että he hyväksyisi lisäongelmia maahan tulevilta. Sen pitäisi olla selvää jokaiselle. Vasta kun meillä itsellämme, maan omalla kantaväestöllä ja sen heikoimmilla on asiat kunnossa on mahdollisuus auttaa muitakin. Kyllä - vihapuhetta ei tule sallia myöskään näiltä jotka tulee maahan ja alkaa väheksymään maan kansalaisia johon ovat tulleet. Sekin voi olla vihapuhetta jos sanoo suomalaisia rasisteiksi jos he ovat toista mieltä asioista. Ei se niin ole että tässä maassa on asiat kunnossa kaikilla ja täällä on kaikki hyvin. Kantasuomalaisissakin liikaa köyhiä ja huonosti voivia ihmisiä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
"olla toista mieltä" on eri asia kuin mm kysyä miltä jonkun alapää haisee eikös niin, kuitenkin?
- tai mässäillä huvittuneena kuvottavanröyhkeillä, henkilöönmenevillä herjoilla? Toiv olet poistattanut em kaltaisia kommentteja yli puoluerajojen; silloin voidaan alkaa puhua siitä, että hlö, oikeasti, "on toista mieltä" eikö niin? Sanovat sitä " keskusteluksi"
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
persujen käsiinkö suomi!voeettä?nokunoku.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
PS pitää valtapuolueet jatkossakin varpaillaan.

Jos valta kiinnostaa niin kansan mielipide täytyy jatkossakin ottaa huomioon.
Muutoin PS tulee ja rankaisee!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ps-tarvitaan-jatkossakin kirjoitti:
PS pitää valtapuolueet jatkossakin varpaillaan.

Jos valta kiinnostaa niin kansan mielipide täytyy jatkossakin ottaa huomioon.
Muutoin PS tulee ja rankaisee!
Ja mikähän on se Kansa? Onko se jokin mitä taviksen pitää pelätä, jos tavis rohkenee ehdottaa tasa-arvoa?

Hallan hännystelijät eivät ole miellyttävää porukkaa. Sellaisia ei tule kadulla vastaan...he ovat uhka, koska heiltä tod puuttuu jotakin päästä: kun Halla pitää minkätahansa puheenvuoron, nämä Pillit ja Pullat taputtavat voitonriemuisina. Puheenvuoro sisältää tohtorismaisia termejä, joita taputtajat eivät itsekään ymmärrä, mutta se tohtorius se saa hörähtelevän hännystelijäjoukon kikattelijoineen hurmioon.

Fyyrerin hurraajat pitivät aikanaan samoin joka ikistä Mestarinsa mainintaa kuin Jumalan sanana
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Se mikä täällä on uhka on ne jotka liehittelevät näitä matuja, vasemmisto,vihreät, keskusta, rkp , demarit ja kokoomus SIINÄ SUURI UHKA SUOMEN TURVALLISUUDELLE!.Itse olen ollut politiikassa mukana jo 30 vuotta tiedän jotakin, Nuo 6 puoluetta on turvallisuus uhka suomelle, oletkos koskaan käynyt lähi-idässä itse olen ollut siellä n. 4kk 2000 vuonna, Tiedätkö mikä siellä on lähimmäisen rakkaus tiedätkö?? minä tiedä se on ak-47, siellä ei tunneta tuota sanontaa kuin lähimmäisen rakkaus ETENKÄÄN MUSLIMIT. Se on ihan turha täällä paskaa jauha näistä muslimeista kuinka hyviä ovat, se totuus on toisenlainen kun menee paikan päälle kattomaan mitä ne ovat. Täällä nämä 20 v vasemmisto kakarat ränkyttää turpaansa kuvitellen tietävänsä kaiken, vaikka itsekin elävät toisten siivellä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Just joo. Kansakunnan ETU, ja Lapsen ETU, Mitä vielä? Missä luvataan todellista oikeutta? Ei ikinä ainakaan siellä missä käytetään Elinkeinoelämän tuotteistamaa ETUA.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Sotilaathan laitetaan nappuloiksi eturintamalle, ne köyhät ja aivopestyt nuorukaiset. J. Niinistö tai Tri Halla tuskin ovat livenä valmiita puolustamaan jonkun etua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
OmaNapanaukuu kirjoitti:
Sotilaathan laitetaan nappuloiksi eturintamalle, ne köyhät ja aivopestyt nuorukaiset. J. Niinistö tai Tri Halla tuskin ovat livenä valmiita puolustamaan jonkun etua.
Vasurithan ryntäsivät käpykaartiin -39. Sen jälkeen he rynnistivät nuolemaan neuvostoliiton saapasta. Onhan sekin jonkun etujen puolustamista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jos päässä on riittävästi lahoa voi olla Laura.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Höpö höpö,tykkään Teuvosta.Mukava mies.Ja Laura on naisista parhain,kaunein ja älykkäin.Täältä tulee kanssa koko suvun äänet Lauralle.Ja meitä on psljon.Lestasukua kanssa pohjosesta,heh heh!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ja kun sitä on liikaa kelpaa vasurien puheenjohtajaksi, se kun ei ole terveen ihmisen hommaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Laura Suomen tuleva Presidenti Hyvä Laura äänestän Lauraa
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Ääni Lauralle täältäkin, isänmaanystävälle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
äänestän lauraa. . rehellinen kansanedustaja ja sanoo suorat sävelet tarvittaessa, näille hallituksen ökyille ja kansalaisten näivettäjille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mahtoiko Laura Huhtasaari miettiä loppuun mitä suustaan päästi kun vaati muslimien omia vihapuheita lopetettavaksi, eikö hän ajatellut mitä vahinkoa hän aihettaa maallemme. Onko persuista hienoa kun tänne suuntautunut muslimien ei-työperäinen maahanmuutto loppuu ja se siirtyy muualle sekä siihen varatut miljardit eurot jäävät käyttämättä, kenen etu se muka on?
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Pitäisikö olla vaan hiljaa ja antaa muslimin puukottaa? Mitä vahinkoa siitä maallemme aiheutuu jos yritämme puolustaa sitä? "Siihen varatut miljardit eurot", et ole ihan selväjärkinen. Olisikohan niille parempaa käyttöä? Esim. työllisyyden parantamiseen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Saatiin tästä esimakua kun nyt lähti ensimmäinen erä Ruotsiin rikastuttamaan naapurimaata.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
voihan sitä yrittää Sipiläkin
http://keskustelu.suomi24.fi/t/14982886/Sipilä-ei-onnistunut-sulkemaan-suitas#comment-91088195
Ilmianna
Jaa
Huhtasaaren suosio on huimassa nousussa. On mitta täysi jo noita Sipilää ja Orpoa, jotka vähättelee suomen ongelmia. Ottakoon kotiinsa asumaan matut.
Niinhän Sipilä oli aikonutkin tehdä.
Menipä pupu pöksyyn ja rupesi jänistämään.
Ilmianna
Jaa
Kyllä oli loistava puhe Huhtasaarelta! Hiljensi koko eduskunnan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hiljensi todellakin. Ulostulo oli niin anteeksiantamattoman tyhmää, että kyllä siinä viisaat hiljenevät.
Muutenkin kaikki mitä Laura H. sanoo, tuntuu uskomattoman älyttömältä, joten Luoja varjelkoon maatamme tuollaiselta presidentiltä. Ei tuollaisia löydy muuta kuin perussuomalaisista ja tämä älykkö Halla-aho antaa suojeluksensa tällaiselle tyhmyydelle.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Totta on, että Huhtasaaren puhe hiljensi eduskunnan. Vihapuhetta on vaikea kuunnella, sillä mitäpä muuta Huhtasaaren suusta kuului kuin täältäkin niin kovin tuttua, ihmisvihaan perustuvaa öyhötystä. Kontrasti oli mykistävä; vaalea nuori nainen päästelee suustansa sammakoita.

Eihän tämä uutta ole. Tuontitavaraa tämä kaikki on, niin kovin tuttua kaikista eurooppalaisista populistisista liikkeistä. Tätä samaa öyhötetään Saksassa, Ranskassa ja yleensäkin Euroopassa, tätä samaa öyhöttövät Ruotsidemokraatit.

En edes viitsi ruotia tarkemmin Huhtasaaren puhetta. Ei se kannata, ei paska pöyhimällä parane.

Muistutan kaikkia kuitenkin siitä, että Perustuslakimme lupaa turvaa ihmisarvon loukkaamattomuuden ja yksilön vapauden ja oikeudet sekä edistää oikeudenmukaisuutta yhteiskunnassa. Tästä en itse luovu, enkä soisi Huhtasaarenkaan näitä arvoja loukkaavan.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Muistutan sinua siitä jos annamme terrorismille ja islamilaisuudelle ylivallan, ei sinun poskenkääntämiselläsi ole mitään merkitystä! Ihmisarvoahan tässä Huhtasaari puolusti, suomalaisen ihmisen, vaikka sekään ei taida merkitä sinulle mitään! Piiloudut näiden jo niin kuluneiden populismi/rasismi-sanojen taakse. Oletko koskaan kuullut sanoja terrorismi-suvakismi? Ne alkavat kokoajan lähentyä toisiaan ja tuhoavat tämän maan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Niinpä, totuus voi joskus satuttaa! Yksittäisen kansanedustajan uraputkihan on luonnollisesti vaarassa jos uskaltaa arvostella hallituksen ja Sipilän maahanmuuttopolitiikkaa. Uskon, että jokainen sisimmässään haluaa muutosta tähän hulluuteen, muttei uskalla ilmaista sitä. Laura Huhtasaari on ainut rohkea, joka uskaltaa laittaa päänsä pantiksi Suomen kansan puolesta!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Toivon nopeutta syyttäjältä ja tuomioistuinlaitokselta. Laura Huhtasaari on selkeästi kiihottanut kansanryhmää vastaan. Siitä huolimatta että pääministeri henkilökohtaisesti kutsui hänet puhutteluun, ei totellut vaan jatkoi vihapuhumista.
On tärkeää että syyte ja tuomio-lopputulos on maallikollekin päivänselvä-työskennellään läpi tomerasti, linjaisin että yhden kuukauden sisällä. Huhtasaari presidenttiehdokkaana on mahdottomuus!
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kerropas suvakki, missä Huhtasaari oli väärässä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sipilä voisi lopettaa vihapuheensa persuja vastaan, ihan vaikka malliksi kunnon käytöksestä, eiks´jeh?
Ilmianna
Jaa
Sipilä ja Orpon hallituksen toiminta alkaa muistuttaa Neuvostoliiton aikoja. Täysin tarpeeton puoluejohtajien kokous yhteisine kannanottoineen sellaisessa asiassa, jonka jokainen selväpäinen suomalainen ymmätää muutenkin. Toivottavasti hallitus kaatuu ennen seuraavia vaaleja. Hallitus vain koittaa peitellä omia epäonnistumisiaan maahanmuutossa sotessa ja kaikissa muissakin asioissa.
Ilmianna
Jaa
Tää pölhö Vasuri on hokenut tätä hallituksenhajoamista melkein jokainen päivä ota nyt niitä hullunlääkkeitä mitä lääkäri on määrännyt,, tämä hallitus istuu vaalikauden loppuun että lopeta se jauhaminen uusista vaaleista taloudella menee nyt hyvin ja velkaa lyhennetään että kiitos tästä niille jotka tevät eivätkä vikisi.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Lauralle ääni pressanvaaleissa, eihän tätä hulluutta muuten saada loppumaan. Karehdin niitä useita EU-maita, jotka ovat vastustaneet päätöksiä ja pitävät oman kansansa puolta.

Nämä tulijat eivät todellakaan ole hädänalaisia ressukoita, jos muslimeja ei nyt yleisesti halua sellaisiksi kutsua, vaan etukäteen suunniteltu, pientä eliittiä hyödyntävää invaasio.

Tavallinen veronmaksaja on häviäjä, mutta kohta pieni eliitti ja matut ovat enemmistö, eikä kantaväestön äänet enää riitä vaaleissa. Nämä ovat minun mielipiteitäni.
Ilmianna
Jaa
Vihapuheita ei sallita? Jos olen vihainen; puhun vihaisella äänelllä ja vastustan naisten sortoa ja epätasa-arvoa, ahdasmielisiä uskontoja jossa nainen on se, joka useimmiten alistetaan. Eikös tässäkin (Huhtasaaren mielipteet) ole siitä kysymys, että ollaan vihaisia epäoikeudenmukaisuuden takia. Ei Suomi voi pelastaa kaikkia sorrettuja varsinkaan, kun tänne ekana tulee nämä nuoret miehet muotifarkuissaan älykännyjensä kanssa. Samaan aikaan kuolee nälkään lapsia Afrikassa. Sinnehän meidän pitää lähettää apua eikä ottaa vastaan miehiä joiden seassa on jo useita väärillä tiedoilla tänne ujuttautunut. Jokainen saa uskoa ihan mihin tahtoo, muitta pysykää siellä, missä ovat ne saman uskoiset. Persut yrittää säilyttää suomalaisilla suomalaisuuden ja tänne edelisten sukuppolvien raketaman sosiaaliturvan joka nyt on häviämässä meiltä tän ns. uuden politiikan avulla.
Ilmianna
Jaa
HYVÄ LAURA

Teet meille turvallisen Suomen Presidenttinä
Ilmianna
Jaa
Kansa on saanut tarpeekseen Sauli Niinistöstä. Huhtasaaren voitto presidentinvaaleissa on täysin varma. Niinistöllä ei ole mitään mahdollisuuksia. Kesäkuussa 2019 Jussi Halla-Aho alittaa pääministerinä, niin Suomi on putsattu maahanmuuttajista ja pakolaisista ja Eu-ero toteutettu vuonna 2021.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Jos naiset päättää niin näin käy.
Muuten ei tapahdu mitään,
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jos tuo toteutuisi ja L-H:sta tulisi presidentti, olisimme pian yhtä kuuluisia kuin USA puolihullun presidentin vuoksi.
Mitähän sammakoita saisimmekaan kuulla. Enpä haluaisi olla Suomen kansalainen, jos maatamme edustaisi moinen suunsoittaja.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Niin no se Usa:n puolihullu presidentti ainakin haluaa pistää oman kansansa ensiksi kuten Huhtsaari. Et siis haluaisi olla Suomen kansalainen, jos maatamme edustaisi ihminen joka välittää Suomalaisista ja puhuu asioista kuten ne ovat? Voithan toki muuttaa vaikka Saksaan missä hyssytellään ongelmista eikä niille tehdä mitään mutta ainakin saat pysyä kaikukammiossasi rauhassa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
LAURA vetäs maton lökäpöksyjen alta . Kertoi selkokielellä miltä tuleva näyttää . Ny virkakunta paheksuu Lauraa yhdestä suusta , eihän kansalaisille saa TODELLISUUTTA paljastaa . Ruotsi on jakautunut islamilaisten jengien käsissä . Menkääpä toteamaan
Ilmianna
Jaa
Vaaleissa todella muistetaan. Ylivoimaisesti Suomen rohkein nainen.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Laura olisi paras johtaja vasemmistoliitolle!!
Nykyinen johtajatar on täysin vasenkätinen epäonnistuja.
Ilmianna
Jaa
ei saa olla vihanen.ei pettyny ei negatiivinen ei yhtää mittää.pittää vaan olla ja kuunnella muka !ja meillä on presidenntti.pitäääkö sen paasata ja huutaa.se antaa kuulkee vastuu kuulijalle.taetaa savonmuan immeiset sen keksinynnä.enkä minäkää sais täällä kirjottaa ettei poliisit kohta ovella oo.ja ku en pärjää niille!sehäse pelottaa.et vua ruotuu hölmöt puheet.ajatuksetki on toiste.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Nii'in! Kurkku suorana oikeen kiljuu se nykynen pressa huitoo ja elämöi!

Laura puhuu miellyttävästi, on sopusuhtainen ja edustava kaunis nainen. Hänelle ääneni.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei meillä ulkonäön mukaan valita presidenttiä. Pitäähän sieltä aivokopastakin jonkinlaista älliä olla.
Jos ei sitä ole, on turha yrittää pitää puheita, joista puuttuu järki.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Lauran pääkopasta löytyy älykkyyttä joka tulee olemaan siunaus Suomen kansalle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Kyllä me äänestetään Laura pressaksi ja Jussi pääministeriksi.
Ilmianna
Jaa
Laura on vaalien ainoa vaihtoehto. Muut ovat samaa mössöä. Eikä S. Niinistö edes halua olla koko kansan presidentti, sen hän on tehnyt selväksi.
Ilmianna
Jaa
Erittäin hyvä puheenvuoro Lauralta! Henkilö, joka uskaltaa tuoda esille totuuden. Hallitus hyssyttelee.
Ilmianna
Jaa
Laura tuo säpinää presidentinvaalikampanjoihin. Pelkään, että Sauli Niinistö ei uskalla montaa kertaa yhteisiin tilaisuuksiin.

Sauli mokasi persujen äänet hyökkäämällä puolueen hajoitusvaiheessa mm. Halla-ahon kimppuun. Siksi persuilla on oma ehdokas ja Sauli joutuu toiselle kierrokselle.
Ilmianna
Jaa
Laura pitää kansan puolta. Hallitus sulkee silmänsä matujen vaaroilta - eihän hallituksella ole hätää, heitä suojellaan paremmin kuin taviksia.
Ilmianna
Jaa
Suorasta puheesta kymppi
Ilmianna
Jaa
Miksi Laura ajaa kuitenkin koko ajan Venäjän etua.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Miksi Laura ajaisi vasemmistoliiton etua?
Onko vasurilla räkä korvannut aivot ja ajattelukyvyn.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Laura olisi paras johtaja vasemmistoliitolle!!
Nykyinen johtajatar on täysin vasenkätinen epäonnistuja.
Ilmianna
Jaa
Silmissä jo näkyy miten kok pressa änkyttää vuodesta 2015...
Samassa pöydässä vaalitaisto
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Juuri näin.Mukavaa keskustelua odottaessa.

Hallitus petti kansan 2015
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Laura on Putinin ehdokas vaaleissa.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Näinpä, Merja ei kelpaa edes Putinille. Vaikka muuten onkin maatuskojen ystävä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hyvä Laura! Olet oikeassa. Vihervirheet kauhuissaan virheiden keskellä. Vasemmisto rakoilee ja on vähitellen kääntymässä puolellesi.
Ilmianna
Jaa
Laura on ihmiselle hyvä. Siksi hän tulee kaikkien kanssa toimeen, myös Putinin. Ja sekös uuvatteja kenkutta??
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Näinpä, Merja ei kelpaa edes Putinille. Vaikka muuten onkin pulskien maatuskojen ystävä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kiitos Laura, että puolustat meitä suomalaisia, toisin kuin esim. yltiöpäiset mamuttajat uuvatit.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Mulle riittää yhden asian Laura.Hyvä

Ja vasemmisto voittoon EV vaaleissa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
evvaalittulee kirjoitti:
Mulle riittää yhden asian Laura.Hyvä

Ja vasemmisto voittoon EV vaaleissa
Juuri näin. Laura puhuis ääneen ulkomaillakin että rajat kiinni
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
evvaalittulee kirjoitti:
Mulle riittää yhden asian Laura.Hyvä

Ja vasemmisto voittoon EV vaaleissa
Kun vasemmisto voittaa, ihmiskunta häviää. MOT
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
On hienoa havaita että vasurit todella pelkäävät Huhtasaarta.
Anderson tulee johtamaan desanttijoukkonsa tappioon, mikä on hienoa Suomen kannalta.
Ilmianna
Jaa
Seuraavissa vaaleissa vasemmiston tehtävänä on vinkua vaimeasti takavasemmalta.
Muutahan heiltä ei kaivata.
Li voidaan korvata possunnäköisellä vinkulelulla, jota joku voi tarvittaessa käydä puristamassa, jos ketään vasurien mielipiteet kiinnostavat, hheh....
Ilmianna
Jaa
Laura saa enenmmän ääniä kuin tähtitieteellisillä summilla kampanjoinut Isä Timo viime presidentinvaaleissa.
Ilmianna
Jaa
Porvari Laura pressaksi
mutta

eihän työläinen joka tienaa 2100e kk saa äänestää kuin vas. eduskuntavaaleissa.
Porvarihallitus näytti nyt kyntensä ja leikkasi tuloja tuhansia vuodessa.
aika raju paukku työläiselle!
Ilmianna
Jaa
Laura on hyvä ehdokas, jos kannattaa Venäjän ylivaltaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Siksi Laura on jokaisen vasurin kärkiehdokas. Vasurien ja persujen äänillä Laura Pressaksi!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Huhtasaaren maailmankuva ei perustu realitodellisuuteen.
Vaaleissa muistetaan.
Jos Koivisto eläisi niin toteaisi tähänkin että "huomattava mediatapahtuma"
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hee hee hee, milloinkas vasemmiston idioottimaiset päähänpistot ovat perustuneet mihinkään realiteettiin?

Neuvostoliitostakin piti tulla työläisten paratiisi!
Vasemmisto on varsinainen anti-midas, kaikki mihin se koskee, muuttaa sonnaksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onneksi Putin on rehellisempi poliitikko kuin Soini. Sillä Soinia petollisempaa heppua ei voi olla edes Pohjois-Koreassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei tarvitse mennä Pohjois-koreaan asti, voi mennä vasemmistoliiton puolue-toimistoon,
Lintulahdenkatu 10, 3. krs, 00500 HELSINKI
(käynti Lintulahdenkujan puolelta) Toimisto on auki arkipäivisin klo 9 – 16.

Sieltä on suora yhteys pohjois-koreaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
" faktaperse2017

13.9.2017 0:31
Uusi
Laura saa enenmmän ääniä kuin tähtitieteellisillä summilla kampanjoinut Isä Timo viime presidentinvaaleissa."

Ne äänet ovat vaan kaikki hukkaan heitettyjä. Laura kun ei niillä pääse ei eteen, ei taakse. :)

Yleensäkin kaikki perSuille annetut äänet menevät hukkaan. Näitte sen jo perSujen puoluekokouksessa. Sama linja tulee jatkumaan. Joudutte perustamaan uuden oman natSipuolueen, jotta saisite uusia kannattajia.

Laura geStapon Helgaksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Varsin typeriä väitteitä.

Paljon varmemmin kaikki vasemmistolle menneet äänet menevät hukkaan, siis venäjälle.
Vasemmisto on vain haitaksi, jopa oppositiossa.

Ja viherNatseja meillä on jo kylliksi.
Merja ei kelpaa edes FSB:lle Olgaksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Lauran ystävä de Wit on säilössä raiskauksen vuoksi. Mitä siihen sanoo vaalipäällikkö Putkonen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Että de Wit on kaikkien vasureiden sankari ja esikuva, jonka nimeen jokainen vasuri vannoo.
Oliko jotain muuta? esim faktoja tarjolla?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
RaiskaajaVasuri kirjoitti:
Että de Wit on kaikkien vasureiden sankari ja esikuva, jonka nimeen jokainen vasuri vannoo.
Oliko jotain muuta? esim faktoja tarjolla?
Li A. on hyvin järkyttynyt ystäväänsä Marcoon kohdistuvista perättömistä syytöksistä.
Vasemmistoliitto ei hyväksy tällaisia maahanmuuttajiin kohdistuvia viha-puheita.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Vihreät eivät hyväksy tällaisia maahanmuuttajiin kohdistuvia viha-puheita.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mikä on vihreiden virallinen kanta mamuhommasta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Laura, Työväen presidentti !!!
Ilmianna
Jaa
Laura on eniten Suomen ja suomalaisten puolella
Ilmianna
Jaa
usan mallii mällää laura.
Ilmianna
Jaa
Laura saa jytkyn kuten PS aikanaa.
Ilmianna
Jaa
Lauralla on vaan väärä puolue.
Ilmianna
Jaa
Onneksi raksalaisetkin kautta maan äänestävät Lauraa. Rakentajat uskovat Lauraan ja isänmaan tulevaisuuteen. Laura on ihmiselle hyvä.
Ilmianna
Jaa
Miksi Huhtasaari saa voiton? no, meidän Sauli omalla sössimisillään eli Halla-ahon mollaamisella pelasi kortit näin. Ja suojasi loikkareiden ministeripaikat. Tästä on kysymys. Äänestäjät ovat käärmeissään tällaisesta touhusta..
Ilmianna
Jaa
Ei akka tajua miten tyhmä hän on. Samoin kuin persut halla-ahon johdolla. eivät ole tehneet mitään tavallisen ihmisen hyväksi!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Että voi katkera vasuri kirjoitella typeriä.
Laura on huomattavasti älykkäämpi kuin sinä, joka et osaa kirjoittaa kuin typeriä kommentteja.

Sinunlaisia typeryksiä varten on Kyllönen, joka varmasti on yhtä typerä kuin sinä.
Ja yhtä hyödytön tälle yhteiskunnalle!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Laura, Työväen Presidentti !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Lauran työväki muodostuu raiskaaja työmies Putkosesta. Lauran kaveri de Wit ei pääse nyt osallistumaan vaalikampanjaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
raiskaajan.ehdokas kirjoitti:
Lauran työväki muodostuu raiskaaja työmies Putkosesta. Lauran kaveri de Wit ei pääse nyt osallistumaan vaalikampanjaan.
Vasuri se on aina yhtä raiskaava kommenteissaan.
Li A. on hyvin järkyttynyt ystäväänsä Marcoon kohdistuvista perättömistä syytöksistä.
Vasemmistoliitto ei hyväksy tällaisia maahanmuuttajiin kohdistuvia viha-puheita.
Ja Putkonenhan sai tuomionsa ollessaan vasuri. Se oli silloin Vasuri-aikaan ihan puolueen hyväksymä tapa hoitaa suhde-asioita.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Usea politiikan tutkijat jo pitävät selvänä, että toiselle kierrokselle mennään. S Niinistön eka kierroksella ei tule voittoa. hajontaa on.
Näin kävi Haloselle ja Koivistollekin aikanaan. Tätä tutkijat vertasivat vaikka pidettiin selvänä.
Riippuu siitä miten paljon Haavisto ja Huhtasaari saavat yhteensä? Vanhanen ja Haatainen jäävät 10 % kieppeille ja vasemmistoliiton muutaman prossan.
Huhtasaaren ja Haaviston yhteinen summa tulee olemaan yli 30% tässä tulee tiukka kisa heidän välillä. Niinstö jää alle 50 % prossan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kyllönen on keskioluttakin miedompi kisassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
alle_4.7_prosenttia kirjoitti:
Kyllönen on keskioluttakin miedompi kisassa.
Mutta miten rasva-prosentti. Kisan kovin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Näyttävä nainen ja uskaltaa puhua suoraan

sauli tulee änkyttämään kun mennään mamu asioihin vaalipaneelissa
Ja entäs lomarahojen leikkaukset ym muut tulojen alennukset pienituloisilta.
Taitaa sisäpolitiikka koitua osin saulin kohtaloksi.
Nyt on taas poljettu vanhuksia ja naisia alaspäin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kyllä mamuvillitys vie Saulin suosiota
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Pressaksi mamu Laura

Ja

eduskuntavaaleissa ääni vasemmistolle.
siltäpohjalta

Kuka haluaa vielä palkkojen alennuksia ja lomarahaleikkauksia?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Miksi ek vaaleissa hoitajat äänestää kokoomusta
Kertokaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mikä on hyväksi Suomelle , se on hyväksi Suomen kansalle, uskon, että parasta mitä Suomelle on pitkään aikaan tapahtunut on presidentti Huhtasaari, nämä viherpiipertäjät ja sdp:n unelmahötöt on täysiä statisteja ja luusereita, suoranaisia Suomen syöjiä, Niinistö voi sortua siihen ylimielisen opettajan rooliin joka on hänelle niin tyypillistä.
Ilmianna
Jaa
Laura on dosentti Bäckmannin ja journalisti janitskinin suosikkimaatushka. Ei minun.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Uusi
No sinähän huono vasuri olet kun et Lauraa äänestä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Lauran kannatus nousee kohisten koko ajan. Eikä syyttä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Uusi
Kyllösen kannatusprosentti on keskioluttakin miedompaa.
Ei humalaa, pelkkää kusetusta
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tsemppiä Laura Huhtasaari

Olet oikeassa.

Suomalaisten etu on tärkein.

Vaaleissa muistetaan.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta