Uusikaupunki asuinpaikkana

Jani39v

Moi. Haluaisin tietää millainen paikka Uusikaupunki on asuinpaikkana ulkopaikkakuntalaiselle. Millaiset harrastusmahdollisuudet löytyy ja miten ulkopaikkakuntalaiset otetaan siellä vastaan. Tässä nyt aluksi tällaisia kysymyksiä.

40

6225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fauh

      Täällä on jokalähtöön porukkaa.
      Itse olen muualta tullut. Varmaan parikymmentä vuotta kaverit olivat muualta tulleita. Paikkakuntalaiset olivat ja ovat edelleen sisäänpäin kuroutuneet.
      Autotehdas on jatkuva puheenaihe. Aika raskastakin sillä ei voi mennä juuri mihinkään ettei kyseltäisi tai sivulta kuulisi puhetta kyseisestä firmasta.

      • Ukis

        Kun autotehdas tuli 60-luvulla, asui U:gissa nelisentuhatta ihmistä, Muutamassa vuodessa kaupunki kasvoi paljonkin. Väkeä tuli. Eli varsinaisia uusikaupunkilaisia on niin häviävän vähän, että turha niiden kurottumisista on urputtaa. Kurottukaa keskenänne, kyllä teitä on niin paljon, ettei pitäisi tarvita ukilaisia ihmetellä.
        Mistä teidän kanssa sitten pitäisi keskustella, jos autotehtaasta puhuminen kyllästyttää ja aihe raskaaksi käy? Autotehdas on kuitenkin tällä hetkellä Suomen suurin tehdas, joten jos vaikka palaat takaisin Pohjois-Karjalaan, niin kyllä sielläkin kysellään.


    • Kauemmaksi

      Ihan ok.
      Sama meininki kuin pikku kylissä. Kytätään ja arvostellaan toisia.
      Autotehdas kiinnostaa eniten ainakin eläkeläisiä. Onhan täällä paljon ent. autonrakentajia.

    • ilpoo

      Tänne vaan asumaan, ja tehtaalle töihin.
      palkka heti 17 e tunti.

      paljon kivoja baareja joissa voit viettää aikaasi ja ryypätä palkkasi.

      Kavereita saat varmasti ( ainakin perskärpäsiä) baarissa.

      Upeita naisia koko city täynnä...

      Uskoitko? Täyttä paskaa latelin...

      • vasykki

        Lieksasta ei lähdetä uudenkaupungin autotehtaalle millään työttömiä on paljon saadaan asumistuet työttömyysturva on mukava lekotella pielisen rannalla pyydystää kaloja. kaljapaikkoja on riittävästi. Kuntouttava työtoiminta antaa piristystä työvaatimukset olemattomia päiväpalkka 9 euroa tehdään ruokaa, matonkuteita seurustellaan sellaista leppoisaa sosiaalielämä vietetää Lieksassa istutaan citymarketin penkillä päivää kuluttamassa. alkokin on citymarketin sisällä saa viikonloppu viinat ostettua ollaan juovuksissa eli en kykenne autotehtaalle töihin ikäkin painaa Lieksan te-toimiston kanta asiakkat ovat puolet yli 50 vuotiasta rupusakkia edes omaa Kaupungin töihin eivät kelpaa työvaatimukset ei riitä


    • Pilkunviilaaja

      Entä jos muuttaisit paikkakuntalaiseksi? Et siis asuisi ulkopaikkakuntalaisena jalasmökissä.

      • Potilasturvaton

        Kuulin, että Ugin sairaala suljetaan, keväällä se pahakin puoli eli suljettu osasto. Kamala paikka, olen ollut siellä ns. hoidossa joka tarkoitti sijoitusta kopeisa, ei minkäänlaista hoitoa, lääkkeet piti ajallaan hakea ja ottaa ja ajoissa nukkumaan. Pahoinpidelllyksikin tulin hoitohenkilökunnan touimesta. Ehkä Uki menettelisi asuinpaikkana kunhan se hullujen johtama hullujenhuon-sairaala lopultakin suljetaan. Puolet henkilökunnasta olisi itse uulunut sinne toiselle puolelle eli hoitoon. Huh!


    • UlrichVonGottenreich

      Havaintoja muutaman vuoden ukilaisuuden perusteella:

      - Oma aktiivisuus on kaiken A ja O. Tutustumisen on lähes aina tapahduttava uuden asukkaan aloitteesta.

      - Asukaskanta on valtavan homogeeninen. Jos intressisi menevät yksiin paikallisten kanssa kaikki on kivasti. Jos olet kiinnostunut esim. veneilystä ja mökkeilystä, löydät varmasti mukavaa harrastajakuntaa. Mitään uutta, etenkään teoriaa tai ajattelua vaativaa aktiviteettia on vaikea saada "läpi". Puhu mieluummin tisseistä kuin Schopenhauerista.

      - Kuten kaikissa pikkukunnissa kaikki tuntevat kaikki. Moralisointi ja yksityiselämän seuraaminen on suorastaan hämmentävän läpitunkevaa - etenkin jos työskentelet vähänkin näkyvämmässä duunissa. Täytyy vain kasvattaa tarvittaessa paksumpi nahka.

      - Jos olet perheellinen, lasten harrastusmahdollisuudet ovat melko hyvät. Aktiivisia junnuharrastajia ja valmentajia kaivataan aina. Pallohallin puute on tosin iso miinus.

      - Kesäaikaan Uusikaupunki on ilo silmälle. Mökkiläisten myötä kaupunki herää henkiin. Sydäntalvi on puolestaan harmaata horrosaikaa, jolloin mökkihöperöityminen uhkaa, jos sosiaalista verkostoa ei ole muodostunut.

      - Itse muutin taannoin Ukiin kevätaikaan, jolloin kaupunki oli heräämässä eloon. Kotiutuminen oli tästäkin syystä varmasti miellyttävämpi kokemus. Loppusyksystä tänne muuttaminen voi olla kokemuksena isku palleil... palleaan.

    • kalalalstaja

      Hei Ulrich, muistatko mikä oli Ukin jäätilanne muuttamisesi aikoihin?

      • UlrichVonGottenreich

        Putosin jäihin kolme metriä rannasta. Aika heikko oli.


    • stayfarawayLUE

      Uusikaupunki on hulppea miljöö josta on rakentunut Suomen kannattavin teollisuuskaupunki. Kaikki ovat aina hymysuin ja uudet asukkaat otetaan vastaan isoin halein. Tekeminen ja rehti työ ei lopu koskaan ja tylsää ei tule sen verran idyllinen ja lämminhenkinen city tämä Uusikaupunki on

    • itekokenu

      Kaupungin päättäjien ja matkailualan terveiset, Haistakaa v....u, paska täällä jo haisee.

    • FD123

      Itse en tänne muuttaisi edes työn perässä ja siksi muutankin täältä vuoden alussa pois. Töitäkään ei ole paljon tarjolla ellet sitten Valmetille halua alipalkatuksi työntekijäksi suhteellisen raskaaseen työhön. Jos et ryyppää joka viikonloppu tekeminen on vähissä. "Ravintolat" menevät siinä 21-22 aikaan kiinni. Ihmiset eivät puhu mistään muusta kuin "meidän autotehtaasta" vaikka eivät olisi siellä ikinä edes käyneet. Kaikki kyttäävät toimiasi ja juoruavat niistä eteenpäin. Täällä ei myöskään kannata sairastua iltaisin ellet ole valmis lähtemään Turkuun. Ja odotettavissa on että muutaman vuoden päästä myös arvauskeskuskin sulkee ovensa ja siirtyy Turkuun.

      Jos olet tottunut käyttämään Netflixiä tai muita videopalveluita niin ne voi täällä tosiaan unohtaa. VSP tarjoaa kaupunkiin ainoan langallisen verkon ja sekin on ylihintainen ja nopeudet 2000-luvun alusta. 2Mb netistä saat maksaa edelleen 30€/kk ja valokuidusta täällä on turha edes haaveilla, ellei sitten ole valmis maksamaan ylihintaista kaivuu ja avauspalvelua.

      Vuokrat ovat aivan järkyttävän korkeita, kiitos ahneille asuntosijoittajille tästä. Jos et satu kaupungin omaa asuntoa saamaan ja pääse alkoholistien ja muiden nistien kanssa samoihin taloihin, olet pahassa tilanteessa. Johan täällä asuu paljon Valmetin työntekijöitä noin 10m2 metallilaatikoissa ilman suihkuja, keittiötä tai muitakaan mukavuuksia. Näissäkin tosin hinnat siellä 450-500€/kk. Vertailuna Turussa voit vuokrata keskustasta 25-30m2 yksiön 450-500€/kk hintaan. Kyllähän täälläkin nyt (noin 3 vuotta myöhässä) rakennetaan kerros- ja rivitaloja. Niissäkin tosin pienet 30m2 yksiöt maksavat yli 100 000€ että voi sitten miettiä kannattaako sellaistakaan ostaa. Tapahtumia on vähän ja ne vähäisetkin vanhat tapahtumat on pilattu yrittämällä tehdä niistä nykyaikaisia ja kalliita tapahtumia joissa koko tapahtuma perustuu, yllätys yllätys, alkoholin myyntiin.

      No mitä hyvää täällä on? Kesäisin kaupunki on kaunis ja tuntuu heräävän eloon. Kauniit istutukset tuovat väriä katukuvaan. Muuta en oikeastaan keksikään.

      • tnhk

        Tuohon ei ole paljon lisättävää. Itse muutin myös pois, vaikka töitäkin olisi ollut ja vieläpä kohtuuhintainen kaupungin vuokra-asunto ihan rauhallisella alueella. Vuokra vesimaksuineen kaksiosta ( vähän alle 60 neliötä) 575 euroa kuussa. Nyt kolme huonetta ja keittiö vapaarahoitteisessa, hyvässä taloyhtiössä Turun Luolavuoressa. Vuokra vesimaksuineen, 50M laajakaista, autopaikka ( vaikka autoa ei enää tarvitsisikaan) 700 euroa kuussa. Bruttopalkkakin alaa vaihtamatta pomppasi 600 euroa kuussa ylöspäin. Jos on tarve käydä kesäisin toteamassa, että Pakkahuoneen munkit ovat edelleen yliarvostettuja tai sitä, kun Ukilaiset maksavat siitä, että pääsevät ylipäätään sisään jollekin loppuunkulutetulle, Merefestibrändiä käyttävälle puistoalueelle viemään mukulansa pomppulinnaan, niin on varaa sekin reissu tehdä vaikka pienessä seitinohuessa taksin takapenkillä.


    • UkiUkiJukiJuki

      Onko Uudessakaupungissa tai siinä liepeillä kuinka miten muita duuneja tarjolla kuin se autotehdas..?
      Kun jengi ainakin jauhaa, että Vakka_suomi vetää työllisyyden puolesta muutenkin väkeä sinne(Uki, Laitila, Vehmaa, Kalanti...) ja että olisi muutenkin ainoita alueita Suomessa, mitkä kasvavat?
      Se autotehdas nyt on niin ja näin, aina 2-3 vuodeksi sinne saadaan neuvoteltua yhden automallin valmistussopimus ja sitä sitten meuhkataan suu vaahdossa että hyvin menee ja vain taivas on rajana. Sitten tullaan taas alas ja ollaan laittamassa jo suurinpiirtein lappua ko firman luukulle, kunnes saadaan taas joku hätävarasoppari pariksi vuodeksi johonkin automalliin ja sama sirkus taas alkaa. Eli todellisuudessa kiikkuu ja keikkuu miten kuten parin vuoden sykleissä ja on silti niin epävarma työpaikka kuitenkin..
      Ja mites tosiaan tuo vuokrataso siellä suunnilla?
      On tosiaan kuulemma noussut aikalailla, mutta onko ne vuokrat oikeasti niin taivaissa, kuin puhutaan? Eli että yksiöistäkin joutuisi tänä päivänä Ugissa ja naapurikunnissa maksamaan jo jotain 500-600€ kuukausivuokraa?
      Olen itse Turussa asuva jannu, en syntyperäinen turkulainen luojan kiitos, ja mulla on mitta täys täkäläisiä kohtaan. Yhtä fiksua kohden on 3-4 turhanpäiväistä puupäätä ja niitä fiksuja on todella harvassa täälläpäin muutenkin. Ja töiden puolesta taas mulle on aina ollut ihan sama, missä niitä tekee. Kunhan töitä vaan on, mistä tienaa sen verran kun elämiseen tarvitsee.
      Uusikaupunki ainakin aikanaan oli kiva paikka asustella töissäkäyvällekin. Tosin noista ajoista mulla on sentään jo yli 15 vuotta aikaa.
      En nyt silloinkaan asunut Ugissa kauaa, mutta sen verran pitkään kuitenkin että ehdin muodostamaan mielikuvan ko kylästä, mikä tosiaan voi olla jo vanhentunut nykyään. Siihen aikaan muuten Ugista sai yksiöitä vuokrattua 250-350€/kk hintaluokassa. Ja ihan rauhallisista taloyhtiöistä, eli ei tarvinnut olla juoppojen eikä narkkareiden naapureina.

      • joessauinut

        Turku on Uudenkaupungin liepeillä. Taitaa olla Ugin esikaupunki,


      • pahamaanjesse

        Nyt saat vuokrata käytettyjen autojen välittäjältä 70-luvulla rakennetusta läävästä huoneen 125 euron viikkovuokralla. Ainakin mikäli uskomme vuokraovi.comin ilmoitusta ja miksemme uskoisi.


    • ota-nappi

      Vit-tu mita huupaata yksi jätkä saa aikaseksi, onneksi jokainen älyää jätkän mielenterveyden.

    • Nykyukilainen

      Itse olen syntyperäinen ukilainen ja oli tosi vaikeeta muuttaa takas kotikaupunkiin ikävien muistojen takia. Pyrin pysymään omissa oloissa ja vältellä vanhoja tuttuja. Kannattaa miettiä mitä itsestä täällä puhuu ja kelle. Muuten palvelut sun muut on ok.
      Töitä täällä ei paljoa ole muuta kuin toi autotehdas. Suhteilla pääsee johonkin muuhunkin töihin. Itekin saanut ugista töitä ainoastaan suhteilla. Tosi huono juttu.

    • HyväUimari

      Uudessakaupungissa on 3 hyvää asiaa... Ne ovat tiet pyhämaahan, laitilaan ja vehmaan suuntaa. Jos oikein paniikki on, niin uimallakin pääsee pois. Suosittelen lähtemistä tietä pitkin ja ei kannata haikailla takaisin pienen hyvävelijärjestelmän pilaamaan kaupunkiin missä ei oikeasti ole mitään hyvää. Onneksi sieltä pääsee pois, kun kohta siellä on talous ihan kuralla ja kaikki jättää uppoavan laivan kuten -90 luvulla

    • tummeliaon

      Uuskaupunki on oikea homoparatiissi, wink wink, tänne vaan poijaat:)

      • Raumalt

        Itse vierailen viikoittain Uudessakaupungissa kesät talvet. Pieni kaupunki joka elää kesästä ja tuosta tehtaasta, Ihmisillä luonne kuten Raumalla tai Turussa, ehkä vielä hieman jurompana... paljon puhetta, vähän villoja. Kaunis ja mukava paikka kun reagoi paikallisten aboriginaalien puheisiin niiden ansaitsemalla arvolla. Eli hieno paikka kun suhtautuu paikallisiin niinkuin aivoilla varustettu ihminen tekee.


    • Jaapeli4544

      Vieläkö valmet hakee työntekijöitä? Kuinka suurta vaihtuvuus on? Onko paljon ihmisiä muuttanut niihin moduuliasuntoihin?

      • vaiasuntoja

        Heh heh, muutaman neliön kopperoita ilman mitään yksityisyyttä ja järjettömät vuokrat, vankilatkin paljon parempia. Ei sen puoleen, vankilalta tuntuu koko uki, onneksi päässyt pois ja takaisin en menisi mistään hinnasta.


      • vonhörkkö
        vaiasuntoja kirjoitti:

        Heh heh, muutaman neliön kopperoita ilman mitään yksityisyyttä ja järjettömät vuokrat, vankilatkin paljon parempia. Ei sen puoleen, vankilalta tuntuu koko uki, onneksi päässyt pois ja takaisin en menisi mistään hinnasta.

        Mut hei se on harjoittelua vankilaa varten..osa valmetin väestä on joskus jo istunut..
        ja ei välttämättä edes suomessa..
        siellä töissä olevat ovat väestön pohjasakkaa...elämä pelkkää kakkaa...


    • Zikazuu

      Itse muutin tänne takaisin vuosien muualla asumisen jälkeen. Kaipasin rauhaa ja iso kaupunki sitä ei tarjonnut. Se on hieman omasta asenteesta kiinni, välittääkö ns.pikku kylien ongelmasta, eli juoruamisesta. Itseä ei hevonperseen vertaa kiinnosta mitä muut ajattelee, eikä sen puoleen mitä muut tekee. Samanlaisia jurmuja täällä on kuin muualla, eli hitaasti lämpeävää porukkaa. Mutta eiköhän noita kavereita löydy, työn tai harrastusten kautta. Asunto tilanne on tosiaan perseestä, halpojakin vuokra kämppiä löytyy, mutta osa on ylihintaisia. Eiköhän se riipu mitä kaipaa. Jos haluaa joka vkonloppu vetää perseet, niin samoissa baareissa sitä joutuu käymään, tosin ei tule valinnan vaikeutta. Ulkoilu mahdollisuudet on hyvät, parit puntisalit löytyy ja muuta. Jos haluaa rauhaa, täällä sitä saa. Autotehtaasta ei tarvii vaahdota jos ei jaksa. Uteliaita löytyy joka paikasta, isoissa kaupungeissa ne hukkuu massaan, täällä ne näkee. Mutta paskaako niistä välittää. Hulinaa täällä harvoin on, kesäisin hieman enemmän.

    • Kfkfjdkdl

      Minusta uki on mukava paikka asua,ei iso ei pieni juuri sopiva. En ymmärrä ihmisiä jotka suupielet vaahdoten mollaa omaa kotikaupunkiaan/asuinpaikkaansa.Jos et ole tyytyväinen niin muuta pois äläkä jää paikkakunnalle haukkumaan.Valinta on aina oma.

    • 17727373

      Itsekin harkitsemassa muuttoa paikkakunnalle työnperässä.
      Luin VSPShop sivustolta yrityksen rakentaneen valokuituverkkoa.
      Kenelläkään kokemuksia toimivuudesta?
      Onko tiettyä asuntovälittäjäpalvelua, josta saisi apua asunnonlöytämiseen?
      Kiitos!

    • pakumies671

      Jos haluat autoilla, täällä saa ajaa vaikka olisi jo ihan kuutamolla eikä enää oikein huomiokykyä tai reaktionopeutta olisi ollut vuosiin. Ajokunto saa olla törkeän rattijuopon tasolla mutta poliisit ei välitä, kunhan et aja kännissä.
      Tämä on oikea dementoituneiden autoilijoiden mekka. Niitä on täällä väkilukuun suhteutettuna todella paljon.

    • Xukilainen

      No aivan syvältä !

    • naapuri999

      Asuminen ainakin kallista. Tässä ääriesimerkki:

      Jussi Kumpulainen tarjoaa facebookin Uudenkaupungin vuokra-asunnot ryhmässä: Kalustettu 1h kk Hakametsässä. Vapautuu 1.6. Täysin remontoitu, apk,pesukone.
      1 000 €

    • kakskerranukilainen

      juu kyl tääl asuu kesäton enemmänliikett,Sanotaan et kaikki tuntee toisensamute ite asunutnoin m30 v ja en tunne ihmisiä .Jo toisen kerran muutin tänne kun asuin muualla niin ikävöin Ukiin.Harrastuksia on tarpeeksi ja kapakoitakin löytyy.Lapsille on äitiryhmiä ettei yksin tarvi olla.Juu muuta vaankakskerranukilainen

    • Raivostunut

      Jos taksilla aikoo mennä niin saa jäädä odottamaan useiksi tunneiksi. Näin talvella sitten vaan lämmintä päälle ja välipalaa mukaan Uudenkaupungin taksiasemalle.

    • Anonyymi

      onko siellä asuntovaunu/auto aluetta.
      kiinostaako omarauha asuntovaunussa olisi myytävänä matkaaja -91v 9004 XL
      iso .
      h.5000e

    • Anonyymi

      AIkoinaan valittiin auki päivähoito, peruskoulu, lukio, lyhyet etäisyydet, harrastusmahdollisuuksiakin ihan sopivasti. Emme ole katuneet. Täällä pystymme asumaan huomattavasti väljemmin, Turussa rahat riittäisi kaksioon tai asuntolaina olisi hurjan suuri.

      Ukista ei saa mitään rääkyivät lähinnä ne, jotka eivät edes käy paikallisissa liikkeissä.

    • Anonyymi

      Idyllinen pikkukaupunki, jossa mukavat ihmiset, mutta kannattaa katsoa asuinpaikka hieman kauempaa keskustasta, jonka halki kulkevat junaraiteet Kemiran typpihappotehtaalle. Keskustan läpi siis kuljetetaan suunnattomia määriä hengenvaarallisia kemikaaleja, typpihappoa ja ammoniakkia. Tietenkään itse tehdasta väheksymättä. Siellä on ollut ammoniakkivuotoja tämän tästä. Eikä se Janhuan kaasusatamakaan mikään turvallisuutta lisäävä laitos ole.

    • Anonyymi

      Melusaaste on aika kovaa , autot, kuormurit, traktorit ja mopo/moottoripyörät; myös muita. No jos tulet kohdalle tai sijaintisi on tien lähellä niin aika lailla on liikkeessä olevan kaluston desibelivarantoihin jännitelty latensseja. Jänniteltävä laakaravaa niin sitten kalusto laakaa toiveitten tavoin. Kaupungin laidalle asumaan ja sieltä liikkeelle lämpiminä iltoina yön viritettäväksi.

      • Anonyymi

        Juu. Keskustaan en muuttaisi missään nimessä näiden myrkkyjunien ja jakuvan mopoautorallin takia. Kattelisin asunnon Raumalta tai Turusta, koska näissä paikoissa täytyy joka tapauksessa käydä vähän väliä Ugista puuttuvien palvelujen takia..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu. Keskustaan en muuttaisi missään nimessä näiden myrkkyjunien ja jakuvan mopoautorallin takia. Kattelisin asunnon Raumalta tai Turusta, koska näissä paikoissa täytyy joka tapauksessa käydä vähän väliä Ugista puuttuvien palvelujen takia..

        Niinpä palveluja täällä pitäisi olla enemmän. Vaikka eräs kaupungin työntekijä onkin sanonut että mitä täältä ei löydy sitä ei tarvita. Ilmeisesti ne tuolit pitkin keskustaa sitten korvaa kaiken. Taitaa olla tämäkin kaupunki kuolemassa pikku hiljaa. Luulisi että päättävä elin saisi jotakin ideoita kun kerran kaupungin piikkiin tehdään kaiken näköisiä reissuja...Vai onko kaupungin päättäjät vähän sisäsiittoista porukkaa pitäisikö vähän muutoksia tehdä myös sinne puolelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä palveluja täällä pitäisi olla enemmän. Vaikka eräs kaupungin työntekijä onkin sanonut että mitä täältä ei löydy sitä ei tarvita. Ilmeisesti ne tuolit pitkin keskustaa sitten korvaa kaiken. Taitaa olla tämäkin kaupunki kuolemassa pikku hiljaa. Luulisi että päättävä elin saisi jotakin ideoita kun kerran kaupungin piikkiin tehdään kaiken näköisiä reissuja...Vai onko kaupungin päättäjät vähän sisäsiittoista porukkaa pitäisikö vähän muutoksia tehdä myös sinne puolelle.

        Ei orjatyöläiset tarvitse kuin rahaa ruokaan ja paikan missä nukkua että jaksaa taas raataa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe