TAAS KYNTÄÄ!

eituotaei

Ei nosta Apple diilit, eikä muutkaan diilit näköjään. Osake on kuin ajopuu, menee mihin virta vie. Onko tästä sijoitukseksi muuten kuin warre-pelaajille?. Tätäkö se "omistaja-arvon kasvattaminen" on?. Onneksi on enää 1/3 siitä mitä muutama vuosi sitten ja kutakuinkin omillaan irtauduttu.

5

1183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fdsk

      Tätä on eläkesalkustani noin 10%, vuodessa käynyt merkittävästi ylipainoon. Ei minulla tämän kanssa kylläkään mitään kiirettä ole, mutta se on kieltämättä pieni kauneusvirhe, että kurssi on enää alle 10% ostojen keskihintaa korkeammalla.

    • ostinlisää

      Tottakai kyntäminen on turhauttavaa, mutta ei se johdon tai firman vika ole. Pörssi hinnoittelee niin kuin hinnoittelee - joskus siinä on järkeä, usein ei.

    • gdgdsg

      Ei voi ku ihmetellä omistajia kun ei laiteta johtoa vaihtoon , tulos tai ulos pitäisi olla tän tason yrityksessä , menee tällämenoa lopullisesti usko jos jtkn vielä jäljellä , missä on ne kovapalkkaiset innovaattorit nyt , voisi tehä jtkn palkkansa eteen. ?

      • muistaettä

        Firman johto ei päätä pörssikurssia.


    • toivossa.hyvä.elää

      Firman johto ja yhtiökokous viime kädessä siunaa mm. nämä älyttömät pääoman optimointiohjelmat - kun ei ääliöt muuta keksi niin kipataan rahat yhtiöstä vessanpytystä alas.
      Aletaan nostella osinkoja ja ostellaan omia osakkeita ynnä muuta, vaikka bisnes itsessään menisi persiilleen oikein kunnolla. Kirjanpitokikkailuilla saadaan kaikki näyttämään niin kivalta ja voidaan kivapuhehehkutuksia viljellä osavuosikatsausten yhteydessä.

      Here-yhtiö ostettiin aikoinaan n. 6 miljardilla, sitä alaskirjattiin vuosikausia ja lopulta myytiin reilulla 1,5 miljardilla. Tappioita siitä ainakin 4,5 miljardia. Mikkisoftayhtiö maksoi matkapuhelinliiketoiminnon alasajon yhteydessä reilun 5,5 miljardia, yhteensä saivat rahaa n. 7 miljardia euroa noista. Ja mitä tehtiin ?

      Yli 5 miljardia osinkoihin ja pääoman optimointiohjelmiin - eli omien osakkeiden ostoon ja sitä kautta rahan vessan pytystä alas huuhtaisuun - firma itsessään ei ole tuona aikana näihin päiviin käytännössä tuottanut mitään, nuo rahat vaan on käytetty ko. asioihin ja kenties lisäksi verkkoyhtiön alaskirjauskuluihin - nyt ne miljardit vaan on loppu.
      Ei ole mikkisoftamiljardeja enää törsätä ääliömäisyyksiin. Se, että siihen mikkisofta kaupusteluun yleensä ajauduttiin oli se kaikkien ääliömäisyyksien äiti, vaan se on nyt tämän yhtiön historiaa.

      Mikäli ransmannien maalailut tämän nykyisen yhtiön verkko-osuuksien häviämisestä ruottin maan suuntaan käyvät toteen - kenties ranssujen suosiollisella avustuksella sikäläisen verkkoyhtiön alasajosta suivaantuneena - edessä voi olla yhtä kivikkoiset ajat kuin v. 2008 kännypuolen lähtiessä loputtomaan syöksyyn virheratkaisujen seurauksena.

      Kenties kyetään vielä vuosikausia käyttämään muita tuloja ja rahanlähteitä verkkorahareiän paikkaamiseen mutta lopulta tulee eteen tulee siitäkin luopuminen - muiden osien myyminen yhtiöstä olisi todella idioottimaista. Vaan toimivalta johdolta voidaan odottaa mitä tahansa - sen ovat menneet vuodet opettaneet.

      2000 kurssihuiput oli reilut 60 euroa, vuosikausien omien osakkeiden osteluiden ja idiotismin jälkeen nyt heilutaan 4 eurossa.

      Kyllä ne kohta taas keksivät toimivassa johdossa uuden kuningas ajatuksen ja myyvät lisää yhtiöstä pois ja niin on taas rahaa omien osakkeiden ostoon - sillä ja muilla idiootti päätöksillä saadaan kurssi pudotatettua 2 euroon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe