Volvo XC40 julkistetaan 21.9.2017

volvoilija

13

239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • italianihme

      21.9. uusi Volvo XC40 esitellään suorassa lähetyksessä Milanosta.
      Ehkä tähän löytyy linkkikin jostain tuohon mennessä.

    • mymomentum

      Hienoa Volvo! Seuraavaksi 60-mallisarja. Jokohan tänä vuonna esitellään tai näkyy virallisia kuvia edes?

    • linkittäjä-
      • odotusarvo

        painava rotisko. pitänee odottaa v40


      • EttäSäJaksat

        Ei sun tarvitse odottaa, maksukyvytön kun olet provoilijalta.


    • asx2012

      On vain hyväksyttävä, ettei kaikilla ole varaa hankkia Volvoa, vaan riisikupit ovat heille riittäviä. Kävin juuri koeajamassa uuden xc60 ja täytyy myöntää, että hieno on. En halua dieseliä ja tuo xc60 on aika iso pyörittää ahtaissa parkkitaloissa ja -paikoilla. Odotan siis xc40, jonka haluan kaikilla mausteilla.

      • 530dG30

        Lapsellinen, ja siten lähinnä ilmeisesti oman varojen puutteesi paljastava, logiikkasi varallisuuden tarpeesta ja "riisikupeista" heittää melko pahoin sikälikin, että ainakin Volvon itsensä mukaan juurikin merkin kalliimman pään malleihin kuuluvat, ja oikeastikin varsin hienot, S90:t valmistetaan kuitenkin kaikki Kiiinassa mallivuoden 2018 autoista alkaen, eli nyt jo jonkin aikaa (Volvo Viesti 4.1.2017), ja kaiken järjen mukaanhan kiinalaisen auton täytyy ainakin asenneongelmaisten mielestä olla vähintäänkin yhtä lailla mainitsemasi riisikuppi kuin muutkin aasialaistuotokset.

        Toisaalta, jos tuossa XC40:ssäkään ei olisi Volvon merkkejä, sinänsä hyvästä muotoilusta voisi puolueettomasti katsoen melko helposti ajatella auton olevan jokin uusi Ssangyong, sillä jotain samaa, ja etenkin aasialaista, tuossa muotoilussa vain on - eli se sopinee hyvin nimenomaan myös aasialaisista autoista pitäville, joka sinäkin ainakin nimimerkistäsi päätellen olet. XC40 voisi sopia ehkä jopa venäläisistäkin autoista pitäville, sillä suoraan sivusta katsoen tuossa on, siis hyvässä mielessä, paljon samaa kuin perinteikkäässä Lada Nivassa, eli voisihan tuo olla myös sen uuden sukupolven entistä parempi versio, eikö?

        Lisäksi on vielä pakko todeta, että muihin lapsellisen ylimielisiin sepitelmiisi nähden oudolta tuntui myös ajatuksesi siitä, että oikeasti varsin kompaktin kokoinen XC60 olisi "aika iso" pyörittää, ellei XC60 sitten ole kokoisekseen poikkeuksellisen kankea, mitä se toki voi ollakin. Mutta kooltaan isohan XC60 ei tietenkään ole, vaan isoja ovat lähinnä Mercedes GLS, Cadillac Escalade tai se ainoa oikea maastoauto/SUV eli täysikokoinen Range Rover.

        XC60:n kankeudesta on kuitenkaan vaikea sanoa, kun ei ole tullut koeajettua muita nyky-Volvoja kuin V90 T8, joka oli tietenkin oikeinkin miellyttävä kokemus muutamista pienistä (ja varmasti ihan jokaiseen uuteenkin autoon liittyvistä) "puutteistaan" huolimatta. Etenkin jotenkin 1980-luvun amerikkalaiset farmarit niin päältä kuin sisältäkin hyvällä tavalla mieleen tuova muotoilu miellytti hillittyydessään - tuohon kun vain saisi vielä ääniltään hyvän ja silti suhteellisen järkevän 6-sylinterisen bensiinimoottorin (tai edes hyvä-äänisen dieselin) sinänsä ihan toimivan ja tehokkaan "pienen" bensaturbon sijaan. Silloin se voisi olla jo vahvakin vaihtoehto jopa Mercedes-Benzin E-luokalle tai esimerkiksi meidän lopulliselle valinnallemme eli 5-sarjan BMW:lle - josta esimerkiksi sinun taas ei ole mikään pakko pitää lainkaan, sehän on pitkälti makuasia, meitä se nyt vain miellyttää tällä hetkellä tämän luokan autoista eniten, vähän oudoista lokasuojien Air Breather -aukoistaankin huolimatta, ja osaltaan esimerkiksi rivikuutosen äänestä ja (esimerkiksi E-luokkaan, ehkä Volvoonkin, verrattuna) käytön loogisuudestakin johtuen.

        V90 kuuluu toki ainakin bensaturbolla ja nelivedolla ilman muuta luokkansa parhaimpiin vaihtoehtoihin - ja iso osahan ostaa kuitenkin nelosdieselin, raksutti se sitten miten hyvänsä. Ja raksuttaahan se enemmän tai vähemmän muissakin, jopa Jaguar XF:ssä ja tietenkin BMW:n 5-sarjassakin, jos ei osta bensamallia tai kuutosdieseliä, eli perusnelosdieseleissä valinta on aika puhtaasti makuasia. Mercedes taitaa nelosdieseleissä tosin erottua yhä moottoreissa edukseen, selvästikin, mutta kuutosissa ainakin meille BMW on nyt tällä hetkellä selvä valinta, saa nähdä sitten lähimmän kilpailijan uusien rivikuutosten myötä.


    • hintamalli
      • vaihtoehdot

        T5 oli ajatuksissa, mutta taitaa ajatukset näillä hinnoilla kääntyä muihin merkkeihin


      • asx2012

        Joo näillä hinnoilla ilmeisesti jatkettava entisillä autoilla tai ostaa mitsun Eclipse Cross.


      • VaihtoehtoVolvolle

        Kodiaq tähtäimessä, vanhan hyvityshintaan pitää saada 1500€ korotus.


    • eiSeOleKallisPaljonRahaa

      Juu, paremmat laatuauto tahtovat maksaa enemmän kuin kansankiesit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe