Aihe

F31.5 diagnoosi

bipolar-disorder

Ultradian cycle. Mieliala vaihtuu satoja kertoja päivässä, jos sitä ei saa jollain kuriin. Päivään mahtuu suunnatonta surua, ahdistusta, vihaa, kiintymystä, raivoa, rakkautta... Jokaisesta jotain äärilaidalta. Jos kävelen sinua vastaan, et tiedä tästä mitään.
Menen kauppaan minusta tuntuu siltä, että muut katselevat minua, he puhuvat minusta. Olen psykoottinen, sinä et tiedä sitä.
Kaipaan kokoajan, minulla on ikävä, suren suruasi, sinä et tästä mitään tiedä.
Rakastun, ihastun, haluan. Kaikkea enemmän kuin ikinä, kaikkea voimakkaammin. Olet kaiken keskipiste. Haluan tyydyttää kaikki tarpeesi. Sinä et tästä mitään tiedä.
En nuku yöllä, masennus valtaa mieleni, minua ahdistaa - tukehdun tunteisiini. Päätän, että en näe ensi kesää. Sinä et tästä mitään tiedä.
Sanot, että kaikki tuntemani on normaalia, en ole sairas. Tunnetko sinä niin pakahduttavaa tuskaa, että keräät lääkkeitä kaksi vuotta systemaattisesti sitä päivää varten, jonka tiedät olevan viimeisesti? Suretko sinä rakastettuasi niin paljon, että menetät hiuksesi? Onko stressireaktiosi niin voimakas? Ovatko tunteeni siinä skaalassa, mikä on normaalia?
Huudatko sinä yöllä? Huutavatko läheisesti yöllä? Kuvailetko tunteitasi sanalla: tuska?

5

202

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • alkuperäinenkirjoittaja

   Nyt on kolme tuntia viestistäni. Olin rauhallinen ja neutraali, kun kirjoitin. Sen jälkeen olen halunnut, ollut seksuaalisesti kiihottunut. Kumppani sanoi yhden virkkeen, se loppui siihen. Sitten vaivuin epätoivoon. Nyt mieleeni tuli miten minua on soimattu ja olen itkenyt ehkä melkein tunnin ja neuvotellut Jumalan kanssa siitä miten jo edesmenneet tulevat minun kanssasi sessiota viettämään, iahka minä tästä edesmenen.
   Olen vihannut, tuntenut suunnatonta vihaa paskanaamaa kohtaan. Mätäne paska helvetissä.
   Nämä ovat näitä minun tunteitani, joita käyn lävitse joka ikinen päivä.
   Nyt olen jo eläkkeellä ongelmineni. Sillä työkyvyttömyyseläkkeellä.

  • Prosenttiluiskaaja

   Voko voko voko osta Jopo. Aja sillä Mäntyniemeen. Juo sidukka tai olut. Paranet heti!

  • loppuelämäpiloilla

   kuules sinä prosenttiluiskaaja tästä kaksisuuntaisesta mieliala häiriöstä ei parannuta koskaan se on loppuelämän diagnoosi ja vain ne ihmiset jotka sitä sairastaa voivat sitä ymmärtää kuinka hankalaa sen kanssa on elää, ihmissuhteet ei onnistu ja kaikki on hankalaa. mulla on myös kyseinen sairaus ja tiedän mitä helvettiä se on. ei auta jopot eikä laitoshoidot.

  • alkuperäinenjälleen

   Samaa rataa on mennyt lukuunottamatta sitä, että psykoottinen oirehdinta on alkanut. Yöllä herään ja vieraat miehet juttelevat mulle ja olen kauhusta aivan jäykkänä. Aloittanen Ketipinorin pian. Tapaaminen psykiatrin kanssa kuukauden päästä.

  • alkuper

   Tämä on oma päiväkirjani. Nyt loppui ihmissuhde, joka ei ollut edes kunnolla alkanut. Olen täysin paskana. Kerroin, että olen kaksisuuntainen, mutta ei se toinen sitä ymmärtänyt tai mitään siitä lukenut mietin olisiko minun pitänyt sanoa, että menee ja lukee aiheesta.
   Nyt se on liian myöhäistä, menetin taas hermoni ja se siinä se. Ei tällainen sekopää voi ketään kiinnostaa. Itkettää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   99
   4496