Anvian vaihduttua Elisaksi

vaihtamalla-paranee

On kaikki mennyt päin mäntyä, kaapelitv:n digiboksissa ei ohjelmatiedot toimi oikeen, signaalin tunnistuksessa voimakkuus on vain 24% laatu sentään on 100%. Netti katkeilee jatkuvasti ja elisan puhelinmyyjät soittelee tarjoten sitä ja tätä yhteyttä, kävi jo mielessä että pätkitääkö ne sitä nettiyhteyttä tarkotuksella. No onneksi on muitakin palveluntarjoajia.

48

644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Elisan omaguru maksaa 136 euroa tunti, kalliimpaa kuin seksi puhelut ja lopputulos sama.


    • hermotmenee

      Kyllä päpäpätkii eliisanviihdeboxi.Onneton räpellys koko laite.

    • elisahelvettiin

      Ja koitapa asioida Elisan myymälässä Seinäjoella. Nopeusennätys jonottamisessa jos ei ole ruuhkaa on 45min mutta moni on lähtenyt puolentoistatunnin jonottamisen jälkeenkin kotiin kun näyttänyt ettei enää tänään pääse tiskille asti.

      Ja jos pääsee tiskille niin yritäpä ostaa jotain kun koko kaupassa ei ole enää kassaa eivätkä voi ottaa rahaa vastaan, Haluat kympin kuoret kännyyn niin pitää tehdä niistäkin omaksusoppari Elisan kanssa ja joudut antamaan kaikki henkilötietosi ja salaisen puhelinnumerosi ja sitten ne prkl Elisan myyjät soittelee perään joka viikko.

    • 344444

      Elisa voi lopettaa sen saakelin soittelun vai meinaatteko joka ainoa puhelinmyyjä soittaa yhdelle asiakkaalle.

      • Kävele seuraavalla kerralla viereisestä ovesta, kun asioit Epstorilla. 📞


    • prklElisa

      NOTille: mikä siinä viereisessa ovessa on? Joku vaatekauppa?

      ALOITTAJALLE: paakelidigiboksi sekoilee siksi että kun kesäkuussa siirryrriin Elisan systeemiin alkoi verkko lähettää viallista kellonaikaa eikä boksi tiedä paljonko kello on. Välillä tulee oikea aika ja taas puolen minuutin kuluttua jotain ihan muuta.
      Tarkoituksena varmaankin pakottaa hylkäämään oma boksi ja ottamaan Elisan oma boksi johon nettiliittymä ja pääsevät hallitsemaan telkun katsomistasi ja myymään lisäpalveluita.

      • Telia... Se kyllä toimii Elisan verkossa, enkä ole itse päässyt testaamaan toimivuutta.
        Tuo Elisan palstatiimin mainitsema resetointi auttaa vain, jos laitteet ovat solmussa. Harvemmin digiboxi jota ei siirrellä asunnosta toiseen niin takkuun menee.

        Ostamalla herkemmän boxin voi saada muutamiin kanaviin kaikki ohjelmatiedot, mutta ei jokaiseen, toisiin ei ollenkaan.

        Alkuperäinen ei tallentava boxi näyttää vain ne ohjelmatiedot mitkä ovat konetta avattaessa, siis meneillään olevat ohjelmat, eikä uusia päivity vaikka kone olisi päällä koko illan.

        Parempi tallentava boxi voi näyttää ohjelmatiedot, mutta silti ohjelma ei tallennu.

        Joissain taloissa signaali on varmasti vahvempi ja laitteet toimivat kuten pitää, mutta edes uudehkoissa keskustan taloissa signaali voi olla heikko, kuten tuossa eräs toinenkin on kertonut ja ongelmia syntyy.

        Miksi näin, en lähde tämän enempää arvailemaan, kunhan olen vain omakohtaisesti kokenut.


    • Hei!

      Pahoittelut, mikäli meidän palveluiden kanssa on hankaluuksia. Näin ei tietenkään saa asia olla! Ensi apuna toki kannattaa aina resetoida laitteet, sillä se usein auttaa ongelmaan. Jos kuitenkaan ei, selvitetään tilanne ja hoidetaan se yhdessä kuntoon. :)

      Meille voi laittaa yksityisviestiä esimerkiksi Palstalla http://elisa.fi/palstatiimi tai Facebookissa http://m.me/elisasuomi . Täältä löytyy muiden yhteydenottokanavien tiedot: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/

      Niina / Elisan sometiimi

      • kuluttajaheikoillaon

        resetointi ei auta mitään digiboxin ajastin tallennus ei sen jälkeen tahdo toimia millään, silloin tällöin tallennus käynnistyy. 2 boxia ja molemmissa sama juttu. En halua maksaa mitään ylimääräistä elisan mokan takia, ennen kanavauudistuksia kaikki toimi kaapelissa hyvin nyt ei.


    • Palstatiimille.
      Tämä kommentointi tänne on tarkempaa kuin langanlaittaminen neulansilmään ,ettei ylläpito poista. Kuitenkin tosiasia on että kanavauudistuksen jälkeen Vaasan seudulta tuli 300 soittoa viikossa Elisalle joka Vasabladetissa oikein elisan taholta myönnettiin. (enempikin yhteydenottoja olisi tullut jos soittajat olisivat päässeet läpi, ja suurimmalle osalle ensimmäisenä oltiin sanomassa että omissa laitteissa vikaa)

      Nitrojen jälkeen
      Itse kyselin asioista viestintäviraston kautta, mitä olisi tehtävissä. Sain pikselit pois antenninvahvistimella. Mutta sekin oli viestintäviraston mukaan väärin tehty.
      eli siellä oltiin tätä mieltä antenninvahvistimesta

      Kannattaa siis selvittää johtuuko ongelma operaattorista vai laitteista.
      . Ns. laajakaista Antennivahvistimesta ei juurikaan ehkä ole hyötyä kaapelitalouksissa, koska vahvistimen pitää sijaita mahdollisimman lähellä antennia, jotta siitä olisi hyötyä. UHF-vahvistimen taajuusalueen pitää päättyä tv-taajuuskaistan ylärajalle eli 694 MHz:iin.

      Ja mikä on tämä UHF-vahvistimen taajuusalueen pitää päättyä tv-taajuuskaistan ylärajalle eli 694 MHz:iin jotkut ovat mittailleet taajuuksien voimakkuuksia, jotka ovat olleet alle 100.( eli onko tämä eriasia kuin taajuuskaista)

      Tässä on tämä päinvastainen tieto, jota en olisi saanut tehdä. Eli ,näin antennivahvistin ei vahvista tarpeettomia ja käytännössä usein häiritseviä radiosignaalejaisia
      antennivahvistimia ei tule käyttää, koska ne vahvistavat myös TV- taajuusalueiden ulkopuolisia lähetteitä saattaen aiheuttaa häiriöitä vastaanottoon. (no päinvastaisella toimenpiteellä sain pikselit pois. tv-kuvata)

      Täältä yritin opiskella lisää.
      https://www.viestintavirasto.fi/tvradio/jakelujavastaanotto/Kaapeli-tv/kaapeli-tvnhairiot.html

      .Vielä kun onnistuis tallentamaan listasta nimellä ohjelman. eikä vain film.film.
      Elisaa ei tunnu kiinnostavan muu kuin lisää myyntiä.
      .

    • turhautunut_lopullisesti

      Missä elisa, siellä vahinko ja ongelma.

    • Jarssonen

      Samanlaiset ongelmat kuin edellä eli kaapeliverkossa ohjelmatiedot häviää ja kellonaika hyppää aina näyttämään klo 03.00. Lähetin Elisan asiakaspalveluun kysymyksen aiheesta ja vastaus oli, että osta uusi digiboksi. Eipä voisi enää asiakasta tökerömmin kohdella. Ehjä ja toimiva laite pitäisi vaihtaa uuteen siitä syystä, että Elisan herrasväki töppäilee oman ydinliiketoimintansa kanssa.
      Voisi ajatella, että vastuu ongelman ratkaisemisesta olisi tässä tapauksessa myös sen aiheuttajalla. Jos laitteet toimivat moitteetta ennen uudistusta, niin eiköhän palata suosiolla vanhaan. Harmi kun ei pienen ihmisen ongelmat paljoa näytä kiinnostavan Elisaa, eikä valitettavasti ole paljoa tehtävissä henkilökohtaisella tasolla. No vaihdan puhelinliittymäni Teliaan. Suosittelen myös muille samaa.

      • kuluttajaheikoillaon

        Eli palstatiimin kirjoitus "selvitetään tilanne ja hoidetaan se yhdessä kuntoon. :)" ei pidäkkään paikkaansa. Meillä 2 boksia ja molemmista katoaa ohjelmatiedot ja klo näyttää 03.00 ei ole sattumaa että kaikki alkoi heti elisan" uudistuksen" jälkeen. Pitäis kysyä jostain mikä oikeus kuluttajala on tässä tilanteessa. Taitaa täälläkin vaihtua nettiliittymä.


      • Vikaavikaa
        kuluttajaheikoillaon kirjoitti:

        Eli palstatiimin kirjoitus "selvitetään tilanne ja hoidetaan se yhdessä kuntoon. :)" ei pidäkkään paikkaansa. Meillä 2 boksia ja molemmista katoaa ohjelmatiedot ja klo näyttää 03.00 ei ole sattumaa että kaikki alkoi heti elisan" uudistuksen" jälkeen. Pitäis kysyä jostain mikä oikeus kuluttajala on tässä tilanteessa. Taitaa täälläkin vaihtua nettiliittymä.

        Sama vika täällä,en vaan oo tajunnut,et Elisassa voi olla vika..


      • 11111111111111
        Vikaavikaa kirjoitti:

        Sama vika täällä,en vaan oo tajunnut,et Elisassa voi olla vika..

        Kun kaapeli digiboksit itselläni 2 toimi aiemmin normaalisti kunnes tuli elisan kanavauudistus kaikki meni reisille ja digibokseista tuli kertaheitolla vanhoja elisan sanojen mukaan. Koita soittaa heille ja valita asiasta niin saat saman vastauksen sinulla on vanha digiboksi.


      • 11111111111111 kirjoitti:

        Kun kaapeli digiboksit itselläni 2 toimi aiemmin normaalisti kunnes tuli elisan kanavauudistus kaikki meni reisille ja digibokseista tuli kertaheitolla vanhoja elisan sanojen mukaan. Koita soittaa heille ja valita asiasta niin saat saman vastauksen sinulla on vanha digiboksi.

        Ei digiboksi vanhene muuten kuin tekniikan muuttuessa. Voi kyllä särkyä, kun konkat kuivuvat tms. mutta Seinäjoella voi käyttää niin vanhaa boksia kuin olemassa on.


      • 11111111111111

        Kerro se elisalle, heidän mielestä meidän laitteet vanheni yhdessä päivässä.


      • 11111111111111 kirjoitti:

        Kerro se elisalle, heidän mielestä meidän laitteet vanheni yhdessä päivässä.

        Minä ostin paljon vanhemman tallentavan boksin mitä liittymän mukana tuli ja pelaa muuten, mutta ohjelmatiedot eivät oikein päivity kunnolla. Alkuperäisessä ei ollenkaan.


    • Robocoppi100

      Ja sen verran voi lisätä, että myös yrityspuolella on todella paljon yrityksiä joilla on loppunut huumori Elisan kanssa. Yrityksiä siirtyy koko ajan kilpailevien yritysten asiakkaiksi. Ja meno sen kun kiihtyy...

      Aika järkkyä huomata miten nopealla aikataululla homma lähti tämmöiseen alamäkeen. Ja myös entiset Anvian/VLP:n työntekijät ovat kertoneet millaista nykypäivän meno ko yrityksessä on... Ei hyvin pääty ei.

      • hluuh

        Meidänkin firmalla on tällä hetkellä 3 eri asiakasnumeroa Elisalle. On Elisaa, Elisa Appelsiinia (kai tuo nimi on firman sisäistä sarkasmia?), AnviaElisaa ja vaikka mitä. Asiakaspalveluun pitäisi osata ottaa yhteyttä joko Elisalle tai Anvian vanhoihin numeroihin jollain periaatteella, josta ei ole mitään hajua. Ja jos sinne erehtyy soittamaan, siitä tulee heti pari kymppiä lisälaskua, vaikka soiton syy oli Elisan oma vika. Jotain asioita voisi hoitaa yritysten omaelisassa tai siinä toisessa sivustossa (joiden välisessä työnjaossa ei myöskään näytä olevan mitään logiikkaa), mutta kun siellä näkyy vain yhden asiakasnumeron palvelut, tai osa niistä.

        Tosin, jos ihan totta puhutaan, niin ei ne asiat Anvian viimeisinä vuosina olleet juuri sen paremmin. Osaajat lähti tai yt-neuvoteltiin pihalle jo aiemmin.


    • Ihanaa_eikö_vain

      Ei pörssiyhtiötä kiinnosta pienten ihmisten, eikä pienten yritysten pienet ongelmat.
      Pörssiyhtiötä kiinnostaa ainoastaan se, että sijoittajat ovat tyytyväisiä.
      Pörssiyhtiö varoo kaikkea negatiivista julkisuutta, esim. irtisanomiset yms.
      Pörssiyhtiö ulkoistaa ihmiset ja antaa näiden firmojen tehdä likaisen työ.

    • Kyllä rannikkoseudulla käydään vieläkin kuumempana, Osalle jotka soittaa elisalle Närpiöstä päin ,ei edes vastata elisalta. Taitavat olla samanlaisella mustalla listalla kuin Kokkolan Kalevi aikoinaan kansanradioon. Suunnittelevat mitenkä voisi liittyä Pietarsaaren kaapeliverkkoon. Surkuhupaista on että huhujen mukaan elisa olisi jo soitellut Pietarsaaren osakkeen omistajille osakkeen myymisestä. (onkohan jokin elisan pulvaani asialla, niin kuin Helmiryhmä oli Anvia kaupoissa ja avittihan siinä Seinäjoki ja Lapuakin. Mielenkiintoista nähdä tulevaisuudessa, tekevätkö Pietarsaarelaiset osakkeenomistajat saman virheen mikä tapahtui Anvian valtauksessa.

    • Raha_haisee

      Onko sitä sanomalehti Ilkan entistä toimitusjohtajaa näkynyt kylillä? Ilkkahan möi merkittävän osansa Anviasta elisalle. Vielä kerran abloodeja. Äijä jäi kätevästi eläkkeelle temppunsa jälkeen.

    • punakkajapönäkkä
    • Tosi_se_on

      Missä elisa, siellä ongelma.

    • AT_TM

      Uskomatonta sähellystä Elisalta. Asiakkailla näyttää olevan samat ongelmat ympäri maakuntaa, mutta firmaa ei vaan kuluttajan ongelmat kiinnosta. Taitaa omistajien pussin lihottaminen olla kuitenkin se päätyö. Maakuntalehtikin vois vaikka aiheesta kirjoittaa, kun mikään ei tunnu auttavan. Eiköhän käynnistetä kansanliike ja vaihdetaan korvaavaan toimijaan, mitä Elisaan tulee. Harmi, ettei sitä kaapelia vaan tule monesta suunnasta.

      • 222222

        Tästä pitäis kyllä nostaa iso meteli Elisa pilas kaapelitv:n ja digiboksin yhteensopivuuden, oliko se suunniteltu juttu? Ainakin soittelu oli elisanpuolelta kiivasta. Miksi boksin järjestelmässä signaalin tunnistus on voimakkuus vain 24%
        Jostain syystä nettikin pätkii nykyään päivittäin sen taidan vaihtaa toiseen firmaan.


    • hittoettämeneehermot

      No niin saatiin pientä vaihtelua kun kelloja siirrettiin tunnilla taaksepäin niin nyt digipoksin ohjelmatietojen katoamisen aikana digipoksin kellonaika näyttääkin 02.00 Onhan se vaihtelua tuokin. En kyllä vieläkään tajua miksi Elisa ei tee asialle mitään vaan syyttää asiakkaiden tähän asti toimivia laitteita vanhoiksi ja pakottavat ihmiset luopumaan niistä.

    • paskaelisa

      Meillä uusi talo karhuvuoressa, netti pätkii niin vit0sti että kyllästyttää, netti ja vifi on hidas, , , voi iesus, ei voi edes laittaa reklamaatioo, pitää soittaa... helpoiten varmaan pääsee ku jättää laskun maksamatta

      • 11111111111111

        kaikki huononi kun anvia vaihtui elisaan meillä pätkii myös netti ja kaapelitv:n puolella taas digiboxi sama ongelma kuin täällä on tullut esiin, palvelu ei toimi mutta hiton innokkaat puhelinmyyjät niillä on.


    • Näyttää olevan pääkaupunkiseudulla samaa ongelmaa, ohjelmatiedot päivittyvät huonosti. Netti sentään toimii hyvin.

    • äläsoita

      Meillä kun soitettiin kalliiseen asiakaspalveluun kyseinen ihminen ei edes osannut auttaa.
      Suositteli vain soittamaan gurulle tai käymään konttorilla huomenissa. Tuonne gurulle soittaminen vasta kallista on josko sieltä kukaan vastaakaan heti. palvelussamme on ruuhkaa odottakaa hetki Jne...

    • SekoElisa

      "Samanlaiset ongelmat kuin edellä eli kaapeliverkossa ohjelmatiedot häviää ja kellonaika hyppää aina näyttämään klo 03.00. "

      Ihan samaa vikaa täälläkin kahdessa eri boksissa ja usealla tutulla sama vika. Elisia ei tiedä asiasta yhtään mitään vaan käskee vain ostamaan niin kauan uusia bokseja kunnes löytyy yksilö joka ymmärtää Elisan sekaisin olevaa signaalia.
      Vika alkoi kesäkuun puolessä välissä kun siirryttiin Anvian systeemistä Elisaan kaapelissa.
      Kumpaankaan boksiin ei voi manuaalisesti säätää kellonaikaa vaan se ottaa sen aina automaattisesti verkosta. AnviaElisan verkko lähettää jatkuvalla syötöllä 03:00 01/01 päiväystä joka sitten välillä saattaa korjaantua puoleksi minuutiksi ja palata taas puolekki minuutiksi ivalliseksi.

      Saako ElisaAnvialta takaisin ne tonnit jonka kaapeliin liittyminen maksoi jos kaapelia ei voi käyttää ja haluaa lopettaa?

    • Tietäis ketkä tutkii kun väitetään Elisan liittymän olevan nopeimmat. Kyllä perjantai iltana kun avaa läppärin, kyllä se on kaikkea muuta kuin nopea. Selvästi näkee että liittymiä on myyty enempi mitä rahkeissa on varaa. Ja kyllä meinasin päreeni polttaa pari vuotta sitten Vantaan Jumpos. Niitä jesuksen liittymä kauppiaat oli kuin takiaiset hihassa kiinni, ne oli paljon pahempia kuin Kanarian rantakadulla olevat lomaosakkeiden myyjät vaikka röyhkeitä ovat hekin.

      • Tuossa vähä ilkan tänään antamia verotietoja vuodesta 2016, Summa on kyllä niin iso numerosarja peräkkäin että kansakoulun käyneenä alkaa epäilemään että onko luku ilmoitettu niin kuin pensanhinta. Mutta 8,naksi suurin luku vuonna 2016. Ja täältä maakunnasta lähetetään seteliä Helsinkiin roppa kaupalla, mutta palvelut ei tahdo pelata vaikka rahasta ei pitäisi olla kiinni. sija 8. Elisa Oyj
        Helsinki 298 793 546 Kiitos tästäkin Seinäjoen napa miehet.


    • Heittola

      Eipä näytä Elisaa persaukisten ongelmat kiinnostavan. Jännä juttu, kun elisan palstatiimikin tuntuu Suomi24:lla pyörivän, mutta ei kiinnosta vastata tavallisten kuolevaisten ongelmiin. Ja näitä samoja vikoja tuntuu olevan joka toisella. Olis kiva kuulla selityksiä, miksi tällainen kuluttajalla haittaa aiheuttava muutos alun perin tehtiin ja mihin korjaaviin toimenpiteisiin on ryhdytty. Eikö tässä olis maakuntalehdelle mojova juttuaihe: Operaattorijätti kaappaa vihamielisesti paikallisen puhelinyhtiön ja palvelutaso romahtaa välittömästi kaupan jälkeen lupauksista huolimatta.

    • Hei nimim. Heittola!
      Kiitos palautteesta. Ikävä kuulla että koet ettei asiakaspalvelua kiinnosta nämä asiat.
      Haluamme antaa parhaan mahdollisen avun mieleen tuleviin kysymyksiin sekä vikatilanteisiin ja siksi olemme viestiketjuun laittaneet yhteystietomme :)
      Tarkemmilla tiedoilla päästään aina tarkistamaan sopimukset sekä mm. edistämään viankorjausta sellaisissa tilanteissa, missä perinteiset kotikonstit eivät tuo asiaan ratkaisua.

      Meillä on nykyään tosi monta eri yhteydenottokanavaa, joiden kautta voi ilmoittaa mm. ongelmista palvelun kanssa tai tarkistaa vaikkapa laskutusasiaa / sopimukseen liittyviä kysymyksiä. Tämän sivun kautta löytyvät yhteystietomme http://elisa.to/2bez0w6 ja Niinan aikaisemmin laittamassa viestissä on ohje siitä, kuinka meihin saa yhteyden Palsta -foorumin kautta. :)

      "Meille voi laittaa yksityisviestiä esimerkiksi Palstalla http://elisa.fi/palstatiimi tai Facebookissa http://m.me/elisasuomi ."

      Moona / Elisan Sometiimi

      • Heittola

        Ongelma on kuvattu tuolla ylhäällä hyvinkin selvästi: "kaapeliverkossa ohjelmatiedot häviää ja kellonaika hyppää aina näyttämään klo 03.00. Lähetin Elisan asiakaspalveluun kysymyksen aiheesta ja vastaus oli, että osta uusi digiboksi."

        Nyt odotetaan Elisalta toimenpiteitä, jolla ongelma poistuu. Kaikilla ei valitettavasti ole varaa uuteen digiboksiin operaattorin töppäilyn seurauksena


      • Herkuulio

        Niinpä. Tyhjän saa pyytämättäkin. Kun saattaisivat asiat edes ennalleen, kun tämä "kehitys" tuntuu olevan melko takaperoista. Kun sais selkeän vastauksen siihen, että mikä oli tärkeä uudistus, että sillä piti asiakkaiden tehdä käyttökelvottomiksi. Yleensä kun näistä pitäis olla enemmän hyötyä kuin haittaa.


      • Heittola kirjoitti:

        Ongelma on kuvattu tuolla ylhäällä hyvinkin selvästi: "kaapeliverkossa ohjelmatiedot häviää ja kellonaika hyppää aina näyttämään klo 03.00. Lähetin Elisan asiakaspalveluun kysymyksen aiheesta ja vastaus oli, että osta uusi digiboksi."

        Nyt odotetaan Elisalta toimenpiteitä, jolla ongelma poistuu. Kaikilla ei valitettavasti ole varaa uuteen digiboksiin operaattorin töppäilyn seurauksena

        Näin se kuitenkin näyttää olevan, uudella boksilla ohjelmatiedot näkyvät. 🙄


      • eitoimenpiteitä
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Näin se kuitenkin näyttää olevan, uudella boksilla ohjelmatiedot näkyvät. 🙄

        Kiva voisitko ostaa mullekin uuden boksin kun on tuo eläke jo syöty tältäkuulta. No toisaalta mitä noita sinun kommenttejasi olen nähnyt niin tarkoituksesi on ollut viisastella joka asiaan.


      • Voipuo
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Näin se kuitenkin näyttää olevan, uudella boksilla ohjelmatiedot näkyvät. 🙄

        Se ei nyt juurikaan lohduta vanhan boksin omistajaa. Tätäkö se on se "kestävä kehitys", että kalliit toimivat laitteet on nakattava roskakoriin ja ei kun uutta tilalle. Kyllä kiinalainen tekee halvalla sulle laatikon, joka toimii taas kaks vuotta. Kuulostaa kyllä hyvältä bisnekseltä ja osakkeenomistaja kiittää. Sotii aika kovasti omaa arvomaailmaa vastaan.


      • eitoimenpiteitä kirjoitti:

        Kiva voisitko ostaa mullekin uuden boksin kun on tuo eläke jo syöty tältäkuulta. No toisaalta mitä noita sinun kommenttejasi olen nähnyt niin tarkoituksesi on ollut viisastella joka asiaan.

        En minä tähän viisastele, vaan kirjoitan omakohtaisia kokemuksia. Käytettynä ostamani vanha tallentava toimi kohtuullisesti, mutta päätti lakata näkymästä. Nyt on puoli uusi tallentava boksi ja siinä kaikki pelaa täydellisesti.

        Nettikirppiksiltä ja tori.fi:stä löytää laitteita edullisesti. Miksei myös kivijalkakirppareiltakin, jos jaksaa kierrellä.


      • Kohtuullistako
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        En minä tähän viisastele, vaan kirjoitan omakohtaisia kokemuksia. Käytettynä ostamani vanha tallentava toimi kohtuullisesti, mutta päätti lakata näkymästä. Nyt on puoli uusi tallentava boksi ja siinä kaikki pelaa täydellisesti.

        Nettikirppiksiltä ja tori.fi:stä löytää laitteita edullisesti. Miksei myös kivijalkakirppareiltakin, jos jaksaa kierrellä.

        Sinustako on ok tehdä yksipuolisella päätöksellä ehjistä laitteista tarpeetonta roskaa ja lisätä ympäristön kuormitusta? Saatikka sitten taloudellisesta rasitteista, jotka kohdistuvat useimmiten yhteiskunnan vähäosaisiin. Neuvosi ovat yhtä laadukkaita kuin sanoa työttömälle "menisit sinäkin töihin" tai sairaalle "lopeta se joutava sairastaminen".


    • ihmefirma

      Elisa Sometiimille:

      MIKSEI TEILLE VOI LÄHETTÄÄ SÄHKÖPOSTIA???
      Eikö koko firmassa kellään ole sähköpostia???

    • Eihyväei

      Elisan kännykkälaskutuksessakin sekoillaan.Peritään kuukausimaksuja kahteen kertaan.Kun soitin niin sanottiin että ohjelmat on juuri vaihdettu,siksi laskutuksessa ongelmia.100 Megan kaapelinettikin takkua.Pakko laittaa kännystä netinjako päälle.Onko vesi menny kaapeleihin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe