Sillanpään käytökselle löytyi syy

Jari Sillanpään itkukohtauksille ja muulle oudolle käytökselle löytyi syy, huumeet laittavat narkomaanin pään sekaisin ja käytöksen epävakaaksi.
Ilmianna
Jaa

51 Vastausta


Ehkä myös äidin kuolemalla joku aika sitten on vaikutusta "kaikkeen".
Ilmianna
Jaa
Minua ei yllätä yhtään. Pitkäänhän on puhuttu Sillanpään alkoholismista. Ja näkeehän sen päälle että on jotenkin pihalla olevan oloinen.

Oli hyvä että jäi kiinni ennekuin ajoi jonkun kuoliaaksi tms. Siitä olisi aikamoinen kohu ja shokki tullut.
Ilmianna
Jaa
Jos se joutui olemaan tuolla ilman aineita. Nuo on selviä vieroitusoireiden merkkejä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Näkihän tuon jo sokea Reetakin, Tv.ohjelmissa itkun pillitystä, naurun räkätystä, virnistelyä... Ei noin käyttäydy ns. normaalitilassa oleva ihminen.
Niin se vaan on kun ihmisellä menee liian hyvin , pitää keksiä jokin myrkky jolla huumata itsensä että menisi vielä paremmin.....ei riitä enää pelkkä kusen nousu päähän.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Joo tuossa on kyllä paljon totta.
Uskoisin kyllä että Sillanpää on herkkä ihminen että siksikin nauraa ja itkee herkästi mutta sitten kun menee överiksi.....
Ehkä on ollut stressiä ja halunnut rentoutua? Niinhän aineiden käyttöä usein selitetään.
Sama viinan kanssa, otetaan ryyppy kun halutaan tasata mielialoja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Sillanpää rikollinen niinkun kaikki muutkin jotka ostavat huumeita. Myyvät niitä ajavat autoa huumeen vaikutuksen alaisena jne. Toivottavasti tuomiot ovat sen mukaiset. Mitäs jos joku koululainen olis jäännyt huonolla tuurilla alle ja henki pois. Olisko jari poika laittanut itsensä kiikkumaan tallin vintille tuskin. Joten sillanpää voi minun puolesta vetää homo kaverinsa kanssa kamaa niin paljon kun haluaa kunhan ei ajele aika pommina kadulla. Eiköhän ole mies tienannut niin paljon että voi ajaa taksillakin vaikka.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Ja nythän ei ole kyse "pelkästään mistään pilven polttelusta".
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Hedonisti yrittää kai repiä huumeilla enemmän elämästä fiiliksiä, kun ei riitä enää se muu örvellys, jolle Sillanpääkään ei tahtonut rajoja laittaa. Tekeekö Sillanpää nyt Elvikset?
1
Ilmianna
Jaa
Sillanpää tuntee kuulemma surua, siksi pitää hänelle nyt kaikkien antaa anteeksi. Huumeethan tunnetusti pistää aivotoiminnan sekaisin, jos niistä saa euforisia ilon tunteita, niin samoin myös päinvastaisia tuntemuksia. Sitten tuo äidin kuolema...vanhoilla ihmisillä nyt vaan on tapana kuolla, kukaan ei jää tänne iki eläjäksi ja aikuinen ihminen ymmärtää kyllä kuoleman. Minäkin olen menettänyt molemmat vanhempani ja siskoni, joten tiedän surusta jotakin, mutta en ole turvautunut huumeisiin. Tämä tapaus varmaankin painetaan villaisella ja "mummofanit" varmasti ymmärtää.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Sukkahousut jalkaan, uusi päivä alkaa, sitten spiidiä vetämään!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Näin on.
En kylläkään usko että painetaan villaisella. Tosin joillekin tuomarit laittavat tuomioon ''alennusta'' jos julkisuus on ollut kovaa ja rikoksen tehnyt on siitä kokenut ''kärsimystä''.

Niinhän ne ulkomaiset raiskaajatkin jotka lähti seuraamaan metrosta pois jäänyttä tyttöä, saivat alennusta tuomioon kun tuomari päätti että tapaus sai paljon julkisuutta ja tekijät koki siitä johtuvaa kärsimystä!
Joku viisas on sanonut että laki on kaikille sama, tuomiot vaan vaihtelee....

Siltsu saa rattijuopumus syytteen ja tuomion siitä. En tiedä mikä on tapana, mutta otetaanko verikoe josta käy ilmi paljonko huumetta kiersi veressä?
Ei joudu kuitenkaan linnaan, mutta sakot ovat kovat koska määräytyy tulojen mukaan.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
JARTSA ON ISKELMÄTAIVAAN PERSE-EMPPU
Ilmianna
Jaa
Kyllähän fanit tuollaisen hairahduksen anteeksi antaa kunhan ei jää kiinni ratista ja huimausaineiden käytöstä kiinni toista kertaa.
Ilmianna
Jaa
Itkee kaman perään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Jari-ressukka on vaikeuksissa , kun elämäntapa on johtanut umpikujaan. Sääliksi käy henkilöä.
Harmi todella, hyvä muusikko.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Luulisi että jätkällä olisi varaa turvallisempiinkin aineisiin

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005368127.html?ref=rss
Ilmianna
Jaa
Tulin lukemaan tätä anonyymipalstaa kokeakseni vastenmielisyyden tunteita siitä, että miten heti raadellaan internetissä vaikeissa elämäntilanteissa olevia julkkiksia, jos on jokin "sensaatio": voin lukukokemuksellani kertoa, että siinä mielessä tämä Suomi24 on aivan ykkönen, toki internetin pahimmat häiriköt ovat tietoliikennehäiritsijöitä, jotka feikki-identiteeteillä tekevät luonnollisille henkilöille tavallisille ihmisille yhteisöpalveluihin solvaavia laittomia esim. Facebook- profiileja, mutta mikäli sellaisia on, sellaisia toivottavasti poliisikin seuraa.... Itse olen aikojen saatossa kommenteissani täällä Suomi24- foorumilla keskustelupalstakommenteissa joskus puolustanut mm. Susan Ruususta, Anneli Aueria, Johanna Tukiaista ja.. jopa Jari Aarniota siksi, koska ei olisi yhtään kumma sekään, jos hänetkin viimeksimainittu vuosien päästä todettaisiin ainakin osin syyttömäksi monen vuoden julkisuushelvettimankelin ja loppuelämän ihmisarvostusidentiteetistä piittaamattomien rahaa tekevien medioiden toiminnasta piittaamatta. En ole koskaan kirjoittanut nimellä tänne Suomi24:n millekään keskusteluihin osaa ottamilleni palstoille, ja arvatkaas miksi: minä en kuulu niihin, joiden ajatteluun vaikuttaa "somemielipiteet". Useimmiten pystyn häpeämättä seisomaan näkemysteni takana, en usko, että samoin on kenenkään niiden kohdalla, jotka vihaamisen itsensä takia uutisotsikoiden antavat ohjata mielipiteitään , en vain halua kirjoittaa nimellä, koska aihe ei ole läheinen.

Koska tämä on asiallista kritiikkiä, eikä vihapuhetta, niin tämäkin viestini luultavasti poistatetaan, tai häiriköt muokkaavat sen uudelleen tai postaavat muihin internetin keskusteluasiayhteyksiin laittomasti, mutta voin antaa yhden esimerkin: aiemmin suurestikin arvostamani toimittajakolumnisti Anna Perho, joka on mielestäni erittäin hyväkin ja napakka sanankäyttäjä, niin jopa hän sanoi tänään Yle:n Puoli Seitsemän- ohjelmassa, että "odottaa draaman kaaren kehittymistä" (Sillanpään) asian kohdalla. Minusta sellainen on typerää. Ja sanon yhden omasta mielestäni "totuuden": nyky-ihmisistä suurimman osan ajatteluun vaikuttaa kuvottavalla tavalla internetin sosiaalisen median yhteisöpalvelut, eivät osaa ajatella "itse".

Kehottaisin muistamaan, että laulaja- artisti- Sillanpään kohdalla ei edes poliisi ole vielä vahvistanut, että Helsingissä törttöillyt pirikuski olisi maan iso laulajastara Jari Sillanpää. Yhtä hyvin sellainen uutinen; uutinen Sillanpään huumepidätyksestä, voi olla iltapäivälehtitoimittajien omasta "sukasta", iltapäivälehtiin kun ei yleensä maan suurimpia intellektuelleja hakeudu toimittajiksi... Ja tämäkin taitaa olla Seiska- lehden masinoima julkkiksille huomiontekopalsta anonyymiudessaan, tämä koko keskustelufoorumi Suomi24.;) Tottakai jos osoittautuu, että iskelmän kultakurkku monien idolisoima Sillanpää on huumehemmo, niin onhan se toki surullista, koska metamfetamiini lienee pahimpia huumeita ja vaikkei rikkaiden artistien iltamat ja yksityiselämä välttämättä mitään "ompelukerhoja" olekaan, on se tietyllä tavalla tyrkkäävää, että jos käy ilmi, että niin lahjakas ja sympaattinen ihminen olisi huumepiireissä. Mutta suru siinä olisi ylin tunne.:( Sillanpää itse varmasti on lahjakas ja luova artisti, mutta jos hän olisi tekemisissä huumeiden kanssa, yleensä huumeiden kanssa tekemisissä olevat viihdetähdet tuntee rikollisia koska huumeet on laittomia, ja jos se muka niin kauheita kamoja vetää, pitäisi odottaa median vahvistuksia ja, niin sääli on pelkästä siitä, että senhän on täytynyt todella elää rikollisten pelossa, jos se on metamfetamiinikoukussa yhtenä maan suurimmista idoli- iskelmätähdistä.:(

En ole iskelmämusiikin erityinen ihailija, mutta Jari Sillanpään musiikki on ihanaa juhannuskesätanssitapahtumamusaa, ja yksi miljoonasta suomalaisessta artistista saavuttaa niin hienon uran. Olen melko varma, ettei Jari Sillanpään ura lopu kohuihin. Mutta surullista, jos viihdestarat vetää mömmöjä: yleisesti. Ja julkkiksia koskee samat lait kuin muitakin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kenenkään ihmisen ei tarvitse käyttää alkoholia tai huumausaineita, tehdä rikoksia yms. Jos toimii siten, niin itse myöskin vastaa seuraamuksista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jari myönsi asian somessa ja pyysi anteeksi. Jäi kuitenkin vaikutelma että hän pahoitteli kiinnijäämistä, ei käyttöä, jota vaikutti vähättelevän.
Työ siis jatkuu entiseen malliin, mutta hoitoa ei mainittu. Kyseessä on voimakasta riippuvuutta aiheuttava aine.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Menkäähän katsomaan ja kuunteklemaan irvistelevää narkomaania, jos tykkäätte. Minä nimittäin en mene. Enkä katso moista edes televisiosta. Joka miehellä on selitys ja persereikä. Selittelemällä huumeiden käyttö ei muuksi muutu. Säännölliset ratsiat siltapään koteihin ja autoihin. Tuskin se narkkaaminen yhteen kohuun loppuu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hyvä huomio!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Onko näille palstalle kirjoittaneet lukeneet, kuinka empatiakyvyttömät toimittajat on lehdissä ja blogeissa kommentoineet? Jokukin pässi vaati Sillanpäältä heti menemistä hoitoon ja suurta katumusta: jos on yleissivistystä- EI empatiaa kokeakseen tarvitse olla kokemusta huumeista, on aivan selvää, että ei metamfetamiini- akuuttihuumeriippuvaiset pysty kirjoittamaan lehdistötiedotetta siten, että "menen huomenna hoitoon ja sori". En minäkään ole koskaan ollut "Jartsu Sillanpään" erityinen fani - muuten täydellisen komea mies ihmiselle jolla ei ole jalkojen välissä pippeliä, mutta liian pikkiriikkinen nenä, ja sen aina nainen näkee miehestä kuka viihdeartisti homo. Upea artisti silti, yksi taitavimmista laulajista. Kuulkaas, Sillanpään on pakko tehdä ns. "Cherit": veikkaan hänelle loistavaa uraa jatkossakin, mutta hänen kannattajakuntansa tullee osin olemaan erilainen, toi viimeisin renkutus oli jo ahdistavaa teknopaskaa, mutta sitä ne haluaa kuunnella. Tangon kannattajat olis varmaan halunneet nähdä "Siltsun" oopperalavalla, mutta ei sinne rahvaan musiikin laulajataustaiset pääse: ei päässyt edes Carola eikä Laila Kinnunen. Mutta Sillanpää on yksi suurimmista artisteista tässä maassa. Toivottavasti hän pääsee päihdeongemista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Katsoin tuon vain elämää(en ole ikinä ennen katsonut). Alussa jo sanoi, tais olla Jenni Vartiainen, kun Siltsu itkeskeli,että sillä tunteet muuttuu niin nopeasti laidasta laitaan, niinhän se menee jos on huumeitten vaikutuksen alaisena.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kommenttina sanon, että olen ajatellut "Vain Elämää"- sarjaa sarjaksi "Vain mölinää"., ja en tiedä pitäisikö kokea häpeääkin. En koskaan ole katsonut yhtään osaa kyseistä tv- ohjelmaa kokonaan ( en pysty). On epämiellyttävää, että maan musiikkisnene on kaventunut, että tuntuu kuin ainoat yhdet ja samat on joka paikassa. Mutta Sillanpää uutisoidun huumekohunsa kautta herättää minussa empatiaa sikäli, että kun ihan varmasti kukaan ei pysty ilman raatamista ja poikkeuksellisen vahvaa karismaa tekemään niin vahvaa monenkymmenen vuosikymmenen uraa, kuin hän. Kun olin kaksikymppinen, vierastin kaikkia iskelmämusiikkia ja sellaista, ihailin ulkomaalaisuutta, kuuntelin progea ja rokkia ha heavy ja ulkomaalaista iskelmää ainoastaan. Joskus kun myöhemmin hieman tutustuin tangomusiikin kuuntelijoihin juuri "Siltsun tyylisten fanittajiin", tajusin, että siellä on suuremmat boheemit kuin missään, mutta sekin oli kauan sitten. Joka tapauksessa yhdeltäkään on erittäin suuri virheluulo luulla, että suomalaisen radioiskelmämusiikin kuuntelijat olisivat juntteja: kyllä kuten kuka tahansa, mutta indiemusiikkigenret nousevat juuri iskelmämusiikista ja kaikesta, mitä valtanuorisokulttuuri vieroksuu.

Toivon, että kun ja toivottavasti Jari Sillanpää toipuu, että hänet nähdään tekevän muutakin musiikkia, kuin sitä mihin hänet levy-yhtiöiden kategorioissa on tungettu. Ja huume-ajamisesta tietysti rangaistus mikä laissa määritellään, jos on niin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Voiko huumetilaista siltsua edes päästää ihmisten ilmoille, naurun räkätys voi kuin veitsellä leikaten muuttua katkeraksi itkuksi ja sitten raivohulluudeksi, ottaa minkä vaan astalon aivan yllättäen ja iskee vieressä olijaa kalloon...
Ilmianna
Jaa
Niin, et satu tietämään että on suojakypäriä saatavilla mitä voi käyttää Siltsun lähellä ollessa...ei sen pitäs olla niin vaikeaa edes uusavuttomille.
Ilmianna
Jaa
No eikös se ole jo selvää, että huumetta on vedetty.... siis käytetty ja löydetty todistetusti... nyt on vain enää viranonaistehtävät ja ne hoidetaan kuten muutkin vastaavat jutut... tuomio tulee oli sitten vaikka kuinka kiva ja surullinen tyyppi... ei auta pahoittelut, pillitykset eikä selittelyt.... näistä saa tietysti tilanteesta riippuen kohtuullisen kovat rangaistukset.... kunhan nyt tutkivat kaikki tähän liittyvät seikat...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kyllä se näin on.....Mutta kyse on imagosta.......faneja ei saa suututtaa tai loppuu kristallirahat.......kristalli on kova huume....jota vedetään piikillä suoneen......narkkarit siis vetävät....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Siltsu ja Keek ovat umpirakastuneita.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kyllä huomasi, miten läheisiä keekki ja Siltsu olivat, oliko yhteinen yö takana, kun niin herkisti molemmat. Vai oliko pojilla yhteiset nautintoaineet.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kyllä mummot on Siltsua taas ylistämässä, teki ihan mitä vaan. Vähän kun parkuu , niin mummot heltyy ja lohduttaa.
Ilmianna
Jaa
Jos jokaista metamfetamiinin käyttäjää ymmärrettäisiin ja puolusteltaisiin kuin Sillanpäätä sillä että narkilla on aina suuri tunnistamaton suru sisällä niin oikeudessa narkkarien asianajajat tuomittaisiin lusimaan, ei narkkaria.
Ilmianna
Jaa
"Voiko huumetilaista siltsua edes päästää ihmisten ilmoille, naurun räkätys voi kuin veitsellä leikaten muuttua katkeraksi itkuksi ja sitten raivohulluudeksi, ottaa minkä vaan astalon aivan yllättäen ja iskee vieressä olijaa kalloon..."

Heh. Kannattaa nyt Vain elämää kuvauksissa olla varovainen, ei mitään liian angsti biisiä -ja piilottakaa ne kynttilänjalat.
Ilmianna
Jaa
Sillanpää ei ole toisten narkkareiden yläpuolella vain siksi, että on "Sillanpää..." nyt ei ole kyse imagosta eikä faneista.. vaan puhtaasti rikoksesta. Nämä selittelyt, pahoittelut näin totuuden tultua julki ovat suorastaan epämiellyttävää kuultavaa. Parempi olisi jos Sillanpää olisi vain todennut, ettei selittelyt auta... kun asia on julkisuudessa henkilön itse ollessa julkkis, onkin kiinnostavaa millainen rinki mahdollisesti tässäkin tulee paljastumaan... meillä kaikilla on vaikeuksia, on kuollut äiti taikka isä tai vaimo kukaties.... ei meistä silti tule narkkareita..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei sillanpää mun mielestä ole mitään julkisia anteeksipyyntöjä velkaa sen enempää kuin kukaan muukaan ratista kärynnyt. Vai onko tässä nyt se vaara, että siltsun mummoikäiset fanit ottavat idolistaan mallia ja intoutuvat joukolla vetämää spiidiä ja aiheuttamaan hengenvaarallisia tilanteita rollaattoreillaan liikenteessä?
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ilmianna
Jaa
Olis mielenkiintoista, jos kaikille Vain elämää -ohjelmaan osallistujille tehtäisiin huumeseula. Voi olla, että itkuherkkyydelle löytyisi muitakin syitä kuin narsismi ja omien tekeleiden äärellä ringissä runkkaamisen aiheuttama tunnekuohu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Oletko koskaan tarkastanut mitä "huumaavaa" ainesosaa lääkkeesi sisältää?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Voi toista, harmittaako sinua jokin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Perinteiseen suomalaiseen tapaan narkkarin päätä silitellään ja etsitään syyllinen huumeiden käyttöön muualta.
Eihän se narkkiparka koskaan itse ole syyllinen aineiden käyttöön.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Eikös siihen alkoholin käyttöönkin löydy joku syy? Se nyt sattuu oleen laillinen huume.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sillanpää toteaa jossain että kyse oli vain vähäinen määrä....... mutta sehän ei poista sitä totuutta, että on toiminut laittomasti..... ja kuka uskoo, että se oli ainoa kerta.... sentään autolla huumeiden alaisena vaarantaen ihmishenkiä..... ei mikään pikkujuttu edes...
Ilmianna
Jaa
Lähes yhtä kamalaa kuin itse teko, on miehen vähättelevä suhtautuminen ja selittely tapahtuneesta. Hänhän oikeasti on pahoillaan vain kiinnijäämisestään, ei mistään muusta. Ja ilmeisesti hän myös härskisti valehtelee väittäessään ylittäneensä tietyllä kadulla keltaisen viivan bussia ohittaessaan. Kyseisellä kadulla ei vaan kulje yhdenkään bussilinjan reittiä, ei ole yhtään bussipysäkkiäkään, ja ne kaksi- kolme lyhyttä keltaisen viivan pätkääkin löytyvät vain jalkakäytävän reunoista ilmoittamassa, esim. metriäkään keltaista keskiviivaa ei koko kadulla ole. Ts. jos on keltaisen viivan ylittänyt, on ajanut jalkakäytävän puolella ja tämähän onkin pahempi juttu, siellä jalkakäytävällä kun liikkuu jalankulkijoita!
Ilmianna
Jaa
Kyllä minäkin pidän Sillanpään musiikista suurelta osin mutta en anna sen sokaista sitä totuutta, että hän on toiminut laittomasti ja tulee saamaan rangaistuksen mikä hänelle kuuluu...
Ilmianna
Jaa
Kun ihminen on jo täyttänyt 50 vuotta, niin pitäisi jo tuossa iässä tietää mikä on oikein ja mikä väärin.
Ilmianna
Jaa
Reipasta vähättelyä.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Sillanpää menetti loputkin pisteensä. Jari et voi syyttää huonoa elämää syyksi siihen että käytät huumeita, äidin kuolema on raskas jokaiselle minullakin ja lukemattomilla muillakin on kuollut äidit ja isät toisilla lapset ja lapsenlapset eikä he silti käytä huumeita. Pilasit itse oman elämäsi siihen ei ole kukaan muu syyllinen. Niin makaa kuin petaa. Ole mies äläkä marjanpomija.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Nämä fanit, jotka olivat katsoneet vain elämää-jakson, missä Siltsu selitteli omituista surumielistä oloaan, niin luulivat että se on jonkun asian takia surumielinen ja itkee ja nauraa holtittomasti. Se surumielinen olo tulee huumeista ja päihteistä, kun lopettaa, niin olo paranee.
Ilmianna
Jaa
Koko Vain Elämää on pilalla. Kuka tuommoisen paatuneen narkkarin käkätystä ja päättömiä puheita viittii kuunnella?
Mutta aika perseestä se on muutenkin, vieraina cheeck ja se joku Sanni. Eikä Kaija Kookaan ole mikään veteraani tai legenda, tylsä akka.
Olisivat hankkineet sinne vaikka Anita Hirvosen ja Tapani Kansan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mahtuu mahdollisuuksien rajoihin että kaikki osallistujat ovat osa sisäpiirin vitsiä, tulleet kilvoittelemaan siitä, kuka kehtaa olla eniten kovissa kamoissa kun fanit ruudun takana ponnistelevat kompatakseen ihailemiensa "lahjakkkuuksien" sielunvärinöitä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sillanpään käytökselle löytyi syy

Jari Sillanpään itkukohtauksille ja muulle oudolle käytökselle löytyi syy, huumeet laittavat narkomaanin pään sekaisin ja käytöksen epävakaaksi.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta