Sillanpään käytökselle löytyi syy

Jiipperiini

Jari Sillanpään itkukohtauksille ja muulle oudolle käytökselle löytyi syy, huumeet laittavat narkomaanin pään sekaisin ja käytöksen epävakaaksi.

51

2608

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • surua

      Ehkä myös äidin kuolemalla joku aika sitten on vaikutusta "kaikkeen".

    • hienoapoliisit

      Minua ei yllätä yhtään. Pitkäänhän on puhuttu Sillanpään alkoholismista. Ja näkeehän sen päälle että on jotenkin pihalla olevan oloinen.

      Oli hyvä että jäi kiinni ennekuin ajoi jonkun kuoliaaksi tms. Siitä olisi aikamoinen kohu ja shokki tullut.

    • itkupilli_

      Jos se joutui olemaan tuolla ilman aineita. Nuo on selviä vieroitusoireiden merkkejä.

    • huru-ukoksi-muuttuu

      Näkihän tuon jo sokea Reetakin, Tv.ohjelmissa itkun pillitystä, naurun räkätystä, virnistelyä... Ei noin käyttäydy ns. normaalitilassa oleva ihminen.
      Niin se vaan on kun ihmisellä menee liian hyvin , pitää keksiä jokin myrkky jolla huumata itsensä että menisi vielä paremmin.....ei riitä enää pelkkä kusen nousu päähän.

      • Ionby

        Joo tuossa on kyllä paljon totta.
        Uskoisin kyllä että Sillanpää on herkkä ihminen että siksikin nauraa ja itkee herkästi mutta sitten kun menee överiksi.....
        Ehkä on ollut stressiä ja halunnut rentoutua? Niinhän aineiden käyttöä usein selitetään.
        Sama viinan kanssa, otetaan ryyppy kun halutaan tasata mielialoja.


      • Pyöveli1

        Sillanpää rikollinen niinkun kaikki muutkin jotka ostavat huumeita. Myyvät niitä ajavat autoa huumeen vaikutuksen alaisena jne. Toivottavasti tuomiot ovat sen mukaiset. Mitäs jos joku koululainen olis jäännyt huonolla tuurilla alle ja henki pois. Olisko jari poika laittanut itsensä kiikkumaan tallin vintille tuskin. Joten sillanpää voi minun puolesta vetää homo kaverinsa kanssa kamaa niin paljon kun haluaa kunhan ei ajele aika pommina kadulla. Eiköhän ole mies tienannut niin paljon että voi ajaa taksillakin vaikka.


      • Lusimaan

        Ja nythän ei ole kyse "pelkästään mistään pilven polttelusta".


    • Lujaa.loppua.kohtiko

      Hedonisti yrittää kai repiä huumeilla enemmän elämästä fiiliksiä, kun ei riitä enää se muu örvellys, jolle Sillanpääkään ei tahtonut rajoja laittaa. Tekeekö Sillanpää nyt Elvikset?

    • tunteitamullakin

      Sillanpää tuntee kuulemma surua, siksi pitää hänelle nyt kaikkien antaa anteeksi. Huumeethan tunnetusti pistää aivotoiminnan sekaisin, jos niistä saa euforisia ilon tunteita, niin samoin myös päinvastaisia tuntemuksia. Sitten tuo äidin kuolema...vanhoilla ihmisillä nyt vaan on tapana kuolla, kukaan ei jää tänne iki eläjäksi ja aikuinen ihminen ymmärtää kyllä kuoleman. Minäkin olen menettänyt molemmat vanhempani ja siskoni, joten tiedän surusta jotakin, mutta en ole turvautunut huumeisiin. Tämä tapaus varmaankin painetaan villaisella ja "mummofanit" varmasti ymmärtää.

      • kitvueenssiv

        Sukkahousut jalkaan, uusi päivä alkaa, sitten spiidiä vetämään!


      • Johanna37

        Näin on.
        En kylläkään usko että painetaan villaisella. Tosin joillekin tuomarit laittavat tuomioon ''alennusta'' jos julkisuus on ollut kovaa ja rikoksen tehnyt on siitä kokenut ''kärsimystä''.

        Niinhän ne ulkomaiset raiskaajatkin jotka lähti seuraamaan metrosta pois jäänyttä tyttöä, saivat alennusta tuomioon kun tuomari päätti että tapaus sai paljon julkisuutta ja tekijät koki siitä johtuvaa kärsimystä!
        Joku viisas on sanonut että laki on kaikille sama, tuomiot vaan vaihtelee....

        Siltsu saa rattijuopumus syytteen ja tuomion siitä. En tiedä mikä on tapana, mutta otetaanko verikoe josta käy ilmi paljonko huumetta kiersi veressä?
        Ei joudu kuitenkaan linnaan, mutta sakot ovat kovat koska määräytyy tulojen mukaan.


    • EIHEEEEEEEEHHIIIIIII

      JARTSA ON ISKELMÄTAIVAAN PERSE-EMPPU

    • vain_yksittäistapaus

      Kyllähän fanit tuollaisen hairahduksen anteeksi antaa kunhan ei jää kiinni ratista ja huimausaineiden käytöstä kiinni toista kertaa.

    • laulaa_kamojen_kanssa

      Itkee kaman perään.

      • todettavaon

        Jari-ressukka on vaikeuksissa , kun elämäntapa on johtanut umpikujaan. Sääliksi käy henkilöä.
        Harmi todella, hyvä muusikko.


    • Hulluahuumetta
    • mshsgdhefjtg

      Tulin lukemaan tätä anonyymipalstaa kokeakseni vastenmielisyyden tunteita siitä, että miten heti raadellaan internetissä vaikeissa elämäntilanteissa olevia julkkiksia, jos on jokin "sensaatio": voin lukukokemuksellani kertoa, että siinä mielessä tämä Suomi24 on aivan ykkönen, toki internetin pahimmat häiriköt ovat tietoliikennehäiritsijöitä, jotka feikki-identiteeteillä tekevät luonnollisille henkilöille tavallisille ihmisille yhteisöpalveluihin solvaavia laittomia esim. Facebook- profiileja, mutta mikäli sellaisia on, sellaisia toivottavasti poliisikin seuraa.... Itse olen aikojen saatossa kommenteissani täällä Suomi24- foorumilla keskustelupalstakommenteissa joskus puolustanut mm. Susan Ruususta, Anneli Aueria, Johanna Tukiaista ja.. jopa Jari Aarniota siksi, koska ei olisi yhtään kumma sekään, jos hänetkin viimeksimainittu vuosien päästä todettaisiin ainakin osin syyttömäksi monen vuoden julkisuushelvettimankelin ja loppuelämän ihmisarvostusidentiteetistä piittaamattomien rahaa tekevien medioiden toiminnasta piittaamatta. En ole koskaan kirjoittanut nimellä tänne Suomi24:n millekään keskusteluihin osaa ottamilleni palstoille, ja arvatkaas miksi: minä en kuulu niihin, joiden ajatteluun vaikuttaa "somemielipiteet". Useimmiten pystyn häpeämättä seisomaan näkemysteni takana, en usko, että samoin on kenenkään niiden kohdalla, jotka vihaamisen itsensä takia uutisotsikoiden antavat ohjata mielipiteitään , en vain halua kirjoittaa nimellä, koska aihe ei ole läheinen.

      Koska tämä on asiallista kritiikkiä, eikä vihapuhetta, niin tämäkin viestini luultavasti poistatetaan, tai häiriköt muokkaavat sen uudelleen tai postaavat muihin internetin keskusteluasiayhteyksiin laittomasti, mutta voin antaa yhden esimerkin: aiemmin suurestikin arvostamani toimittajakolumnisti Anna Perho, joka on mielestäni erittäin hyväkin ja napakka sanankäyttäjä, niin jopa hän sanoi tänään Yle:n Puoli Seitsemän- ohjelmassa, että "odottaa draaman kaaren kehittymistä" (Sillanpään) asian kohdalla. Minusta sellainen on typerää. Ja sanon yhden omasta mielestäni "totuuden": nyky-ihmisistä suurimman osan ajatteluun vaikuttaa kuvottavalla tavalla internetin sosiaalisen median yhteisöpalvelut, eivät osaa ajatella "itse".

      Kehottaisin muistamaan, että laulaja- artisti- Sillanpään kohdalla ei edes poliisi ole vielä vahvistanut, että Helsingissä törttöillyt pirikuski olisi maan iso laulajastara Jari Sillanpää. Yhtä hyvin sellainen uutinen; uutinen Sillanpään huumepidätyksestä, voi olla iltapäivälehtitoimittajien omasta "sukasta", iltapäivälehtiin kun ei yleensä maan suurimpia intellektuelleja hakeudu toimittajiksi... Ja tämäkin taitaa olla Seiska- lehden masinoima julkkiksille huomiontekopalsta anonyymiudessaan, tämä koko keskustelufoorumi Suomi24.;) Tottakai jos osoittautuu, että iskelmän kultakurkku monien idolisoima Sillanpää on huumehemmo, niin onhan se toki surullista, koska metamfetamiini lienee pahimpia huumeita ja vaikkei rikkaiden artistien iltamat ja yksityiselämä välttämättä mitään "ompelukerhoja" olekaan, on se tietyllä tavalla tyrkkäävää, että jos käy ilmi, että niin lahjakas ja sympaattinen ihminen olisi huumepiireissä. Mutta suru siinä olisi ylin tunne.:( Sillanpää itse varmasti on lahjakas ja luova artisti, mutta jos hän olisi tekemisissä huumeiden kanssa, yleensä huumeiden kanssa tekemisissä olevat viihdetähdet tuntee rikollisia koska huumeet on laittomia, ja jos se muka niin kauheita kamoja vetää, pitäisi odottaa median vahvistuksia ja, niin sääli on pelkästä siitä, että senhän on täytynyt todella elää rikollisten pelossa, jos se on metamfetamiinikoukussa yhtenä maan suurimmista idoli- iskelmätähdistä.:(


      En ole iskelmämusiikin erityinen ihailija, mutta Jari Sillanpään musiikki on ihanaa juhannuskesätanssitapahtumamusaa, ja yksi miljoonasta suomalaisessta artistista saavuttaa niin hienon uran. Olen melko varma, ettei Jari Sillanpään ura lopu kohuihin. Mutta surullista, jos viihdestarat vetää mömmöjä: yleisesti. Ja julkkiksia koskee samat lait kuin muitakin.

      • ItseVastaa

        Kenenkään ihmisen ei tarvitse käyttää alkoholia tai huumausaineita, tehdä rikoksia yms. Jos toimii siten, niin itse myöskin vastaa seuraamuksista.


    • eskapismi

      Jari myönsi asian somessa ja pyysi anteeksi. Jäi kuitenkin vaikutelma että hän pahoitteli kiinnijäämistä, ei käyttöä, jota vaikutti vähättelevän.
      Työ siis jatkuu entiseen malliin, mutta hoitoa ei mainittu. Kyseessä on voimakasta riippuvuutta aiheuttava aine.

      • Andorra778

        Menkäähän katsomaan ja kuunteklemaan irvistelevää narkomaania, jos tykkäätte. Minä nimittäin en mene. Enkä katso moista edes televisiosta. Joka miehellä on selitys ja persereikä. Selittelemällä huumeiden käyttö ei muuksi muutu. Säännölliset ratsiat siltapään koteihin ja autoihin. Tuskin se narkkaaminen yhteen kohuun loppuu.


      • Justjustt

        Hyvä huomio!


      • msfhrjgtg

        Onko näille palstalle kirjoittaneet lukeneet, kuinka empatiakyvyttömät toimittajat on lehdissä ja blogeissa kommentoineet? Jokukin pässi vaati Sillanpäältä heti menemistä hoitoon ja suurta katumusta: jos on yleissivistystä- EI empatiaa kokeakseen tarvitse olla kokemusta huumeista, on aivan selvää, että ei metamfetamiini- akuuttihuumeriippuvaiset pysty kirjoittamaan lehdistötiedotetta siten, että "menen huomenna hoitoon ja sori". En minäkään ole koskaan ollut "Jartsu Sillanpään" erityinen fani - muuten täydellisen komea mies ihmiselle jolla ei ole jalkojen välissä pippeliä, mutta liian pikkiriikkinen nenä, ja sen aina nainen näkee miehestä kuka viihdeartisti homo. Upea artisti silti, yksi taitavimmista laulajista. Kuulkaas, Sillanpään on pakko tehdä ns. "Cherit": veikkaan hänelle loistavaa uraa jatkossakin, mutta hänen kannattajakuntansa tullee osin olemaan erilainen, toi viimeisin renkutus oli jo ahdistavaa teknopaskaa, mutta sitä ne haluaa kuunnella. Tangon kannattajat olis varmaan halunneet nähdä "Siltsun" oopperalavalla, mutta ei sinne rahvaan musiikin laulajataustaiset pääse: ei päässyt edes Carola eikä Laila Kinnunen. Mutta Sillanpää on yksi suurimmista artisteista tässä maassa. Toivottavasti hän pääsee päihdeongemista.


    • voiraukkaa

      Katsoin tuon vain elämää(en ole ikinä ennen katsonut). Alussa jo sanoi, tais olla Jenni Vartiainen, kun Siltsu itkeskeli,että sillä tunteet muuttuu niin nopeasti laidasta laitaan, niinhän se menee jos on huumeitten vaikutuksen alaisena.

      • sjfhrgfrhyt

        Kommenttina sanon, että olen ajatellut "Vain Elämää"- sarjaa sarjaksi "Vain mölinää"., ja en tiedä pitäisikö kokea häpeääkin. En koskaan ole katsonut yhtään osaa kyseistä tv- ohjelmaa kokonaan ( en pysty). On epämiellyttävää, että maan musiikkisnene on kaventunut, että tuntuu kuin ainoat yhdet ja samat on joka paikassa. Mutta Sillanpää uutisoidun huumekohunsa kautta herättää minussa empatiaa sikäli, että kun ihan varmasti kukaan ei pysty ilman raatamista ja poikkeuksellisen vahvaa karismaa tekemään niin vahvaa monenkymmenen vuosikymmenen uraa, kuin hän. Kun olin kaksikymppinen, vierastin kaikkia iskelmämusiikkia ja sellaista, ihailin ulkomaalaisuutta, kuuntelin progea ja rokkia ha heavy ja ulkomaalaista iskelmää ainoastaan. Joskus kun myöhemmin hieman tutustuin tangomusiikin kuuntelijoihin juuri "Siltsun tyylisten fanittajiin", tajusin, että siellä on suuremmat boheemit kuin missään, mutta sekin oli kauan sitten. Joka tapauksessa yhdeltäkään on erittäin suuri virheluulo luulla, että suomalaisen radioiskelmämusiikin kuuntelijat olisivat juntteja: kyllä kuten kuka tahansa, mutta indiemusiikkigenret nousevat juuri iskelmämusiikista ja kaikesta, mitä valtanuorisokulttuuri vieroksuu.

        Toivon, että kun ja toivottavasti Jari Sillanpää toipuu, että hänet nähdään tekevän muutakin musiikkia, kuin sitä mihin hänet levy-yhtiöiden kategorioissa on tungettu. Ja huume-ajamisesta tietysti rangaistus mikä laissa määritellään, jos on niin.


    • semmoisianistiton

      Voiko huumetilaista siltsua edes päästää ihmisten ilmoille, naurun räkätys voi kuin veitsellä leikaten muuttua katkeraksi itkuksi ja sitten raivohulluudeksi, ottaa minkä vaan astalon aivan yllättäen ja iskee vieressä olijaa kalloon...

    • Cinnema

      Niin, et satu tietämään että on suojakypäriä saatavilla mitä voi käyttää Siltsun lähellä ollessa...ei sen pitäs olla niin vaikeaa edes uusavuttomille.

    • Gjlkhdsx

      No eikös se ole jo selvää, että huumetta on vedetty.... siis käytetty ja löydetty todistetusti... nyt on vain enää viranonaistehtävät ja ne hoidetaan kuten muutkin vastaavat jutut... tuomio tulee oli sitten vaikka kuinka kiva ja surullinen tyyppi... ei auta pahoittelut, pillitykset eikä selittelyt.... näistä saa tietysti tilanteesta riippuen kohtuullisen kovat rangaistukset.... kunhan nyt tutkivat kaikki tähän liittyvät seikat...

      • Narkit_linnaan

        Kyllä se näin on.....Mutta kyse on imagosta.......faneja ei saa suututtaa tai loppuu kristallirahat.......kristalli on kova huume....jota vedetään piikillä suoneen......narkkarit siis vetävät....


    • Hommoo

      Siltsu ja Keek ovat umpirakastuneita.

      • rakastavaiset

        Kyllä huomasi, miten läheisiä keekki ja Siltsu olivat, oliko yhteinen yö takana, kun niin herkisti molemmat. Vai oliko pojilla yhteiset nautintoaineet.


    • siltsurukka

      Kyllä mummot on Siltsua taas ylistämässä, teki ihan mitä vaan. Vähän kun parkuu , niin mummot heltyy ja lohduttaa.

    • Helvi-Setä

      Jos jokaista metamfetamiinin käyttäjää ymmärrettäisiin ja puolusteltaisiin kuin Sillanpäätä sillä että narkilla on aina suuri tunnistamaton suru sisällä niin oikeudessa narkkarien asianajajat tuomittaisiin lusimaan, ei narkkaria.

    • Kristalliraivo

      "Voiko huumetilaista siltsua edes päästää ihmisten ilmoille, naurun räkätys voi kuin veitsellä leikaten muuttua katkeraksi itkuksi ja sitten raivohulluudeksi, ottaa minkä vaan astalon aivan yllättäen ja iskee vieressä olijaa kalloon..."

      Heh. Kannattaa nyt Vain elämää kuvauksissa olla varovainen, ei mitään liian angsti biisiä -ja piilottakaa ne kynttilänjalat.

    • Fhklkgfd

      Sillanpää ei ole toisten narkkareiden yläpuolella vain siksi, että on "Sillanpää..." nyt ei ole kyse imagosta eikä faneista.. vaan puhtaasti rikoksesta. Nämä selittelyt, pahoittelut näin totuuden tultua julki ovat suorastaan epämiellyttävää kuultavaa. Parempi olisi jos Sillanpää olisi vain todennut, ettei selittelyt auta... kun asia on julkisuudessa henkilön itse ollessa julkkis, onkin kiinnostavaa millainen rinki mahdollisesti tässäkin tulee paljastumaan... meillä kaikilla on vaikeuksia, on kuollut äiti taikka isä tai vaimo kukaties.... ei meistä silti tule narkkareita..

      • jalkapuu

        Ei sillanpää mun mielestä ole mitään julkisia anteeksipyyntöjä velkaa sen enempää kuin kukaan muukaan ratista kärynnyt. Vai onko tässä nyt se vaara, että siltsun mummoikäiset fanit ottavat idolistaan mallia ja intoutuvat joukolla vetämää spiidiä ja aiheuttamaan hengenvaarallisia tilanteita rollaattoreillaan liikenteessä?


    • Pääsekaisin
    • vain_elämätä

      Olis mielenkiintoista, jos kaikille Vain elämää -ohjelmaan osallistujille tehtäisiin huumeseula. Voi olla, että itkuherkkyydelle löytyisi muitakin syitä kuin narsismi ja omien tekeleiden äärellä ringissä runkkaamisen aiheuttama tunnekuohu.

      • suuresti.naurattaa

        Oletko koskaan tarkastanut mitä "huumaavaa" ainesosaa lääkkeesi sisältää?


      • ota_breikki

        Voi toista, harmittaako sinua jokin?


    • Narkit.on.perseestä

      Perinteiseen suomalaiseen tapaan narkkarin päätä silitellään ja etsitään syyllinen huumeiden käyttöön muualta.
      Eihän se narkkiparka koskaan itse ole syyllinen aineiden käyttöön.

      • päänsekoittaja

        Eikös siihen alkoholin käyttöönkin löydy joku syy? Se nyt sattuu oleen laillinen huume.


    • Gjljfdd

      Sillanpää toteaa jossain että kyse oli vain vähäinen määrä....... mutta sehän ei poista sitä totuutta, että on toiminut laittomasti..... ja kuka uskoo, että se oli ainoa kerta.... sentään autolla huumeiden alaisena vaarantaen ihmishenkiä..... ei mikään pikkujuttu edes...

    • Piripinnassa

      Lähes yhtä kamalaa kuin itse teko, on miehen vähättelevä suhtautuminen ja selittely tapahtuneesta. Hänhän oikeasti on pahoillaan vain kiinnijäämisestään, ei mistään muusta. Ja ilmeisesti hän myös härskisti valehtelee väittäessään ylittäneensä tietyllä kadulla keltaisen viivan bussia ohittaessaan. Kyseisellä kadulla ei vaan kulje yhdenkään bussilinjan reittiä, ei ole yhtään bussipysäkkiäkään, ja ne kaksi- kolme lyhyttä keltaisen viivan pätkääkin löytyvät vain jalkakäytävän reunoista ilmoittamassa, esim. metriäkään keltaista keskiviivaa ei koko kadulla ole. Ts. jos on keltaisen viivan ylittänyt, on ajanut jalkakäytävän puolella ja tämähän onkin pahempi juttu, siellä jalkakäytävällä kun liikkuu jalankulkijoita!

    • Hkkhfdsgh

      Kyllä minäkin pidän Sillanpään musiikista suurelta osin mutta en anna sen sokaista sitä totuutta, että hän on toiminut laittomasti ja tulee saamaan rangaistuksen mikä hänelle kuuluu...

    • huonoakäytöstä

      Kun ihminen on jo täyttänyt 50 vuotta, niin pitäisi jo tuossa iässä tietää mikä on oikein ja mikä väärin.

    • Vähättttely

      Reipasta vähättelyä.

    • Syppi

      Sillanpää menetti loputkin pisteensä. Jari et voi syyttää huonoa elämää syyksi siihen että käytät huumeita, äidin kuolema on raskas jokaiselle minullakin ja lukemattomilla muillakin on kuollut äidit ja isät toisilla lapset ja lapsenlapset eikä he silti käytä huumeita. Pilasit itse oman elämäsi siihen ei ole kukaan muu syyllinen. Niin makaa kuin petaa. Ole mies äläkä marjanpomija.

    • niinyksinkertaistaseon

      Nämä fanit, jotka olivat katsoneet vain elämää-jakson, missä Siltsu selitteli omituista surumielistä oloaan, niin luulivat että se on jonkun asian takia surumielinen ja itkee ja nauraa holtittomasti. Se surumielinen olo tulee huumeista ja päihteistä, kun lopettaa, niin olo paranee.

    • TVnäätä

      Koko Vain Elämää on pilalla. Kuka tuommoisen paatuneen narkkarin käkätystä ja päättömiä puheita viittii kuunnella?
      Mutta aika perseestä se on muutenkin, vieraina cheeck ja se joku Sanni. Eikä Kaija Kookaan ole mikään veteraani tai legenda, tylsä akka.
      Olisivat hankkineet sinne vaikka Anita Hirvosen ja Tapani Kansan.

      • Täyttäfuulaa

        Mahtuu mahdollisuuksien rajoihin että kaikki osallistujat ovat osa sisäpiirin vitsiä, tulleet kilvoittelemaan siitä, kuka kehtaa olla eniten kovissa kamoissa kun fanit ruudun takana ponnistelevat kompatakseen ihailemiensa "lahjakkkuuksien" sielunvärinöitä


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1739
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      92
      1370
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1342
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe