Tehopuhdistus eli homepölysiivous? Toimiiko?

HomePölytPois

Tehoaako tehopuhdistus eli homepölysiivous kuinka hyvin homesairausongelmien kohdatessa? Haluan säilyttää tietenkin tavarani jos se mahdollista on ja kuulemma on, kunhan puhdistetaan tehokkaasti. Löysin firman, joka toteuttaa puhdistuksen hometalkoot.fi (TTL:n hyväksymä) menetelmän mukaisesti. Home, mikrobi, sieni, bakteeri, homemyrkky – toksiini, aineenvaihduntatuote; nämä kaikki voidaan puhdistaa saneerauksen jälkeen huolellisesti toimimalla.

homepölysiivous tehdään oikeanlaisin, peruusteellisin menetelmin, sisältäen irtaimiston evakuointi ja puhdistus, purkurakenteiden puhdistus, rakennusten ylä- ja alapohjapuhdistukset, homeenhajun poisto, sekä desinfioinnit; biohajoavia tuotteita

Vaativia tavaroita ovat tietokoneet, kangashuonekalut, pesulapyykki, arkistot, paperitavara, kirjallisuus, soittimet. Nekin kuulemma voidaan puhdistaa.

9

972

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.myrkkyjä.usko.se
    • siistinsiististi

      Jos purkuvaihetta ei ole tehty väärin, eikä purkupöly kosteusvauriorakenteista ole päässyt kaikkialle asuntoon/ rakennukseen, huolellisella siivouksella remontin eri vaiheissa voidaan vähentää itiö- ja bakteeripitoisuudet minimiin.
      Millään myrkyillä ei saa puhdistaa, vaan kaikin käytettävissä olevin, kuivin, nihkein ja veteen pölyn sekoittavin menetelmin.
      Siivoavan tahon on hyvä osata menetelmät, käyttää kunnon välineitä, ja olla heidänkin suojautuneita sekä mikrobeilta että esimerkiksi silikoosia aiheuttavilta purkupölyiltä.
      Kun uudet rakenteet ja pinnoitteet on asennettu, suoritetaan ns loppusiivous- jokaikinen pölyjä saanut pinta käydään huolellisesti läpi- Huolehditaan siivouksessa tuuletuksesta vielä lisäksi.
      otsonointi voi poistaa hajuja, mutta itse pölyt, liat, jne eivät sillä katoa.
      pitää muistaa että mitään uusia pintoja ei saa puhdistaa millään vahvoilla aineilla- ihan pari tippaa hajusteetonta tiskiainetta riittää, käyttöliuokseen.

      Ne esineet mitkä sietävät kunnollisen pesun, pestään. Tiskikoneeseenkin voi tunkea kaikenlaista. samoin pesukoneeseen kuumaan pesuun. tuuletus ulkona tulisi tehdä kuivalla kelillä- ei näin kosteilla kuten nyt on kelit olleet.
      Mitä ei pysty normaalisti puhdistamaan, on paras hävittää.

      Toiset tahot väittävät, ettei homesairautta/aktinobakteereista oireilua ole olemassa. Mistä tulevat alveoliitit? Mikä aiheuttaa herkälle sitten aivastelun, ja räkätaudin? Mikä saa sidekalvot tulehtumaan, päänsäryt aikaiseksi, ja miksi toisissa tiloissa työskentelykin non siivoojana vaikeaa kunolo muuttuu huonoksi työskennellessä? Hengitys vinkuu, räkää kehittyy valtavasti. Aivastuttaa vähän väliä, iho alkaa oikkuilla, ääni menee.
      Ja miksi sitten hajustepaikoissa(ne tikut jossain purkeissa joissa hajustejuttuja...) dödöt, hajuvedet iso osa, ja pesuaineiden hajusteet aiheuttavat oireita? Jopa kauppojen pesuaineyllyjen lähellä aivastellen.
      Ulkoilma on hyvä juttu! Syksyllä metsässäkin on oireilua- kuitenkin lievempänä kuin sisätiloissa, joissa on kosteusvaurioita.
      Jaahas- tämä levisikin minun kirjoittelu. Mutta- kun tulisin ammatin kanssa toimeen lähemmäs eläkeikää, olisi hyvä.
      Homesairaita kun muka ei ole-

    • Lääkäri2

      "Ja miksi sitten hajustepaikoissa(ne tikut jossain purkeissa joissa hajustejuttuja...) dödöt, hajuvedet iso osa, ja pesuaineiden hajusteet aiheuttavat oireita? Jopa kauppojen pesuaineyllyjen lähellä aivastellen."

      Ja tämäkö liittyy jotenkin rakennuksen seinän tai katon sisällä olevaan mahdolliseen kosteusvaurioon ja kosteusvauriomikrobeihin?

      Naurettavaa. Kyseessä on aivojen alempien tiedostamattomien osien virheellinen stressivaste, joka aiheuttaa sen että tuntee oireita ilman että mitään varsinaista sairautta olisikaan

      Tästä oireilusta voi oppia pois asiantuntijan opastuksella tehden harjoitteita ohjeiden mukaan kotona ja kas: kykenet taas haistamaan deodoranttia tai pesuainetta.

      • biosidit.VOC.myrkkyjä

        Täyttä paskaa nyt pukkaat Lääkäri2. Mikset laita esille tutkittua tietoa väittämillesi tueksi. Nuo sun asiantuntijat opastuksineen ovat rahastajia ei mitään muuta.

        Ensin terveys menee täysin pitkän altistumisen jälkeen homerakennuksessa missä myrkyllisiä kemiallisia kaasuja ja höyryjä ja kun niitä ja "homeita" mennään tappamaan myrkyillä ja vaikka otsonoimalla (biosidiksi lueteltu THL), niin kyllä seuraava ongelma on pitkään kärsineillä MCS monikemikaalisairaus ja helvetin paha sekä pitkäaikainen. Silloin täysin terveytensä myrkyllisessä sisäilmassa menettänyt ei kestä oikeastaan mitään kemikaaleja ja toipuminen voi todella viedä vuosia jollei puhtaisiin tiloihin pääse ja vältä kaikenlaista altistumista homeille, myrkyllisille kaasuille ja höyryille mitkä ovat myrkyllisiä kastuneita ja homehtuneiden rakennusnmateriaalien tuottamia ym. ym. kuten kaikki biosidit. VOC paska ym. ym.

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001702072.html

        Ainoa lääke pois tiloista missä vakavia oireita. Höpö lääkäreihin ei kannata rahojaan haaskata eikä varsinkaan siedättäjiä alkaa lihottaan.


      • siistinsiististi

        Hei, olen se siivoustyötä tekevä. Törmään viikoittain aktinobakteerijuttuihin- siivouskohteissa. Sekä varsinaisiin homeisiinkin, ja kyllä näissä kohteissa työskentely on yhtä kärsimystä yskityskohtauksineen, silmäoireineen ja liman kurkussa kehittymisineen, jne.
        Allergioita minulla on varsinaisesti, joillekin pesuaineiden jutuille, ja hajusteista osa tekee oireita, että pyykkikin minun on pestävä hajusteettomilla.
        linja-autot, matkustusmielessä- ovat hirveitä, piippu pitää olla mukana. samoin jos joskus keikkoina siivoan niitä.
        Ilmeisesti et tiennyt, että valtaosa ns homesairaista on myös hajusteyliherkkiä. Etkä sitä miten vanhaa esimerkiksi kerrostalokanta on, ja miten ahkeria taloyhtiöt ovat esimerkiksi pesutilojaan remontoimaan- joissain kerrostaloissa on jopa rappukäytävien lattiat ammoin pilattu hulevesisiivoustylillä, ja niissäkin on kupruilevat osin hajonneet laatat, ja selvä homeen haju. ei se itse haju mitään, mutta kun aivastellen kymmeniä kertoja on tämmöistä rappukäytävää siivonnut vaikka vuoden, jokaikinen viikko, säälii jo asukkaita- ihmettelee, eikö heillä ole mitään oikeutta terveeseen asuinympäristöön- osakkeenomistajien ottaessa rahaa.

        Teen myös niitä kreosiittiremppasiivouksia- onko tuttu juttu? Hyvin vanhoissa taloissa on yhä näitä kellarikerrosten maastakosteuseristyksiä. Kun tulee halkeamia, tulee vuoto. Pah-yhdisteet saastuttavat ilman talossa, ja siellä ei voi turvallisesti enää hengittää. Ja- kysynkin aina vanhaa remontoitavaa siivoamaan mennessä, mitä kohteessa on. Yleensä on kerrottu, että osataan valita menetelmät, ja suojautua.
        Että, hyvä Lääkäri2, ottaisitko selvää asioista? Ennen kuin kiukkuat tällä palstalla ihmisille joilla on arjen kokemusta.
        En ole itse keksinyt muuta tapaa kompensoida altistumisia töissä, kuin olla vapaalla runsaammin ulkoilmassa. Nyt olen kirjastossa- jossa on jo vuosia tiedetty olevan sisäilmaongelma. En pysty koneella tässä kauan olemaan. Olo on jo huonompi, hengitys raskaampaa.
        Jos olen puoli tuntia, aivastelen, ja limaa alkaa työntää vesinuhana, ja kerätä kurkkuun sitkeäksi klöntiksi, ontelot hermostuvat myös- rööri tukkiutuu, ja lima ei lopulta pääse valiumaan pois.
        Ilmanvaihtoa kunnostaneet- ei se ole auttanut oireilevia. Liekö syy myös kirjoissa joissa on tyypillinen hajukin, mikä on silloin kun ilmasto ei ole kunnossa. Kirjastoa käytetään- mutta kesäisin ovet ovat usein auki.


    • Lääkäri2

      "Allergioita minulla on varsinaisesti, joillekin pesuaineiden jutuille, ja hajusteista osa tekee oireita, että pyykkikin minun on pestävä hajusteettomilla.
      linja-autot, matkustusmielessä- ovat hirveitä, piippu pitää olla mukana. samoin jos joskus keikkoina siivoan niitä.
      Ilmeisesti et tiennyt, että valtaosa ns homesairaista on myös hajusteyliherkkiä. "

      Piippu pitää olla mukana linja-autossa - tuon kun lukee niin saadaan 100% varmuus oireen johtuvan aivojen hermoratojen virheellisestä viestinnästä tavallisten hajujen takia eli vika on ns. korvien välissä, mutta se on parannettavissa suggestiolla. Hajusteyliherkkyys on yliherkkyyttä vain sille että ei pidä siitä hajusta ja siitä tulee stressivaste, alitajunta luulee että kyseessä on jokin hätä vaikka ei ole. Ilmeisesti kun luulee sairastuneensa homeista ja ilma on haissut homeelle niin oppii alitajuisesti että kaikki hajut ovat pahasta.

      Suggestio toiminnallisten häiriöiden hoidossa tapahtuu opettelemalla olemaan reagoimatta hajuihin. Suggestio on mikä tahansa verbaalinen tai nonverbaalinen, yksinkertainen tai monimutkainen kommunikaation muoto, jonka tarkoituksena on saada kohdehenkilö kokemaan asioita tietyllä tavalla. Suggestion ei tarvitse olla heterosuggestiota, toisen ihmisen vaikuttamista toiseen. Suggestio voi olla myös autosuggestiota, jossa henkilö vaikuttaa itse omaan toimintaansa. Hyvä esimerkki autosuggestiosta on urheilijan mielikuvaharjoittelu. Suggestio tarkoittaa psyyken ominaisuutta ohittaa tietoisen minän rationaalinen osa siirtämällä tietty ärsyke pois sen kriittiseltä alueelta. Suggestion vaikutukset ovat yleensä tahdosta riippumattomia reaktioita. Suggestioilla vaikutetaan ihmisen tiedostamattomiin vietti- ja tunnealueisiin.

      Suggestion riittävän usein toistuessa, on sillä taipumus toteutua. Mikäli koehenkilöä pyydetään esim seisomaan silmät suljettuina, ja hänelle toistetaan useita kertoja lausetta: -kaadut taaksepäin... -taaksepäin... jne, henkilö yleensä kaatuu taaksepäin. Kiihkouskonnollisten lahkojen tilaisuuksissa tapahtuvat kaatumiset johtuvat usein suggestion dynamiikasta. Näissä tilanteissa ihmisen aivoissa oma ajatus kaatumisesta muuttuu ideomotoriseksi liikkeeksi, jolloin kaatuminen voi tapahtua itsesuggestion vaikutuksesta. Pelkkä karismaattisen saarnaajan käden heilautus voi riittää kaatumiseen.

      Vaikeakin selkäkipu on saattanut helpottaa pelkästään kaatajaparantan suggestion avulla. Samaten herkkyys hajuille on hoidettavissa pois suggestiolla. Etsi hyvä hypnotisoija ja kokeile. Homesairauskin paranee hypnoosilla, jos potilas ja hypnotisoija tekevät yhteistyötä ja homesairas ottautuu hoitoon ja sitoutuu siihen, jos ei ole mukana hoidossa vaan vastustaa sitä niin suggestion teho heikkenee oleellisesti. Karismaattinen homelääkäri voi saada potilaan jo 1-2 vastaanottokerralla uskomaan ettei homeenkaan hajuissa ole mitään pelättävää.

      • linnunpönttö

        Ei homeessa yksistään, varsinkaan vain homeen hajussa pelättävää olekaan, mutta ympristömyrkkyjen yhteisvaikutuksissa kun homevauriota on korjattu homedesinfiointimyrkyillä ja kastuneet ja homehtuneet myrkylliset rakennusnmateriaalipäästöt yhdessä VOC 2-etyyliheksanolien ym . homehtuneiden mattojen tasoitteiden sekä liimojen myrkyt yhdessä hajuja aika kitkeriäkin sisäilmastoon päästävät.

        Parempi lähteä niistä hajuista heti kuin jäädä siedättelemään ja kuunteleen paskan jauhantaa.

        http://hilkkaliisanivukoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/244262-thl-muka-ei-tieda-allergisesta-alveoliitista

        "" Myös elimistölle vieraat proteiinit, kuten lintujen seerumin ja ulosteen proteiinit voivat aiheuttaa alveoliittia. (Haahtela, Hannuksela, Terho 1999, 393-393.)""

        Linnunpönttöjäkään ei passaa mennä keväällä puhdistelemaan ilman kunnollista suojavarustusta. Mulla kuoli kaveri nuorena kun linnunpönttöjen puhistusten jälkeen tuli pahoja oireita ja lopulta "tuntematon" sairaus mihin menehtyi. Oireet ja ongelmat terveydessä paljon saman tapaisia hänellä kuin homevauriorakennuksessa oireilevilla ja sairastuneilla.


      • siistiisiististi

        Ahaa. Kun siis jotain hiukkasia, kaasuja on hengitysilmassa, niitä kutsutaankin hajuiksi. en jaksa vääntää tästä. olkoon sitten- kuvittelen oireeni, ja kymmenientuhansien muiden oireet. Ja nyt kun etelässä tulvii, viimeistään vuoden kuluttua alkaa olla lisää kuvittelevia oireilijoita.
        Kun olet noin pätevä, mikset myy tietotaitoasi, että ihmiset lakkaisivat puhumastakin koko sisäilmaongelmista?
        Ihan oikea lääkäri markkinoisi nyt vastaanottoaikoja- monellekin kelpaisi kun vain pääsisi oireistaan eroon. Minunkin olisi mukavampi työskennellä kohteissa joissa olen oireillut- Sanotaanko että olen valmis alkuun sijoittamaan useammankin satasen- euroja- että niiskutus, aivastelu ja palelukohtaukset, loppuvat.
        Samoin kuin ääni pysyy kunnossa- ja iho-oireita en saa enää. Kyllä- näistä asaioista moni muukin olisi varmasti valmis maksamaan. Onko vastinetta tuohon?


      • ei.siedätystä.ei

        Ei ole siedättämällä ainakaan vastinetta rahoille eikä muutenkaan järkevää vastinetta. Siedättämällä homerakennukseen on ÄLYTÖNTÄ soopaa. Varsinkin tiloihin missä myrkyllinen sisäilma ja mihin ei ole muuta korjaustoimenpiteitä tehty, kuin homedesinfiointeja biosideilla
        tai vastaavilla myrkyillä (otsonointikin luokitellaan biosideiksi THL).

        Kohdallani ainoa oikea "lääke" on ollut pois mahdollisimman pian jokaisesta neljästä homeasunnosta ja välttää kaikenlainen altistuminen kohteissa missä oireita on tullut. Samoin luopuminen tavaroista mitkä olivat kontaminoituneet myrkkyjen vuoksi Kolmenässänkujan homeasunnossa mihin tekivät tarpeettoman MCF PHMG homedesinfioinnin petollisesti ennen näytteidenottamisia ja petollisen otsonoinnin ennnen lisänäytteiden ottamisia. Tässä uudessa puhtaassa nykyisessä asunnossamme toipuminen alkoi vasta yli puolen vuoden taistelun jälkeen kun uuden rakennuksen uusien rakennusmateriaalien päästöt laskivat siedettävälle tasolle. Verentulot sisuksista lopuivat kuitenkin vasta 2015 syksyllä ja elämä alkaa näyttämään aika valoisalta. Yli vuoden tässä "uudessa puhtaassa" oireita saatiin. Ilmastoinnin tuloputkesta kyllä löytyi toksisuustutkimuksissa toksisuusepäily. Sen ilmastointikanava suuaukon
        asunnostamme puhdistivat kyllä, mutta heti ei oireilut loppuneet sen puhdistuksenkaan jälkeen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe