Maitoauto törmäsi koulubussiin Suonenjoella?

vakava_onnettomuus

Puhuvat suuronnettomuudesta Suonenjoen keskustassa mikä siellä paikalla on nyt tilanne?

18

1433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Autorikki

      Bussi ja 2 henkilöautoa kolaroivat. Henkilöautot rikkoutuivat, bussi ei.

      • liikennekuritusta

        Jos et osaa erottaa koulubussia henkilöautosta suosittelen sinulle pysyvää ajoluvan peruuttamista kaikilla kulkuneuvoilla.


    • Pasinkyydissä

      Jopajoo..kas kun mopoauto ja panssarivaunu

    • sivullinenmuualta

      Siis ihan soopaa edellä? Pikkubussi ja kuorma-auto maitotankillinen. Ihmetyttää vaan, että kolmion takaa tultaessa, molempiin suuntiin päätielle näkyvyyttä lienee noin 300-400 metriä vähintään? Jos nyt sivutieltä tullutta kuorma-autoa epäillään onnettomuuden aiheuttajaksi?

    • törkymöykky

      Koulubussi näytti menneen mutkalle törmäyksen voimasta. Miten ihmeessä sen maitosäiliörekan kuski voi väittää, ettei nähnyt kärkikolmion takaa mitään vaan ajoi surutta sen pikkubussin kylkeen?

    • Otetteko muuten ajatelleet että bussin kulkusuunassa heti risteyksen jälkeen on bussipysäkki. Olisiko ollut bussi menossa pysäkille ,ja oli jo villkku päällä. Ja kuorma-auton kujettaja oletti bussin olevan kääntymässä oikelle sinne mistä kuorma-auto oli tulossa.

      • täyssokea

        Se rekkakuski ei voinut olettaa yhtään mitään, koska kertomansa mukaan ei ollut huomannut koko pikkubussia ennen rysähdystä.


      • katvealue

        Luultavasti bussi jäänyt huomaamatta kuorma-autonkuljettajalta,kun samaan aikaan lähestyneet risteystä ja bussi ollut koko ajan kuorma-auton peilin katve alueella näkymättömissä! Olisi pitänyt hidastaa riittävästi ja kurkkia kunnolla että ketään tule!


      • himmeät.näytöt
        katvealue kirjoitti:

        Luultavasti bussi jäänyt huomaamatta kuorma-autonkuljettajalta,kun samaan aikaan lähestyneet risteystä ja bussi ollut koko ajan kuorma-auton peilin katve alueella näkymättömissä! Olisi pitänyt hidastaa riittävästi ja kurkkia kunnolla että ketään tule!

        Jokohan maitokuskin kännykkä on tutkittu, mitä puuhaili törmäyksen aikana ja onko kännykän lasi halki, kun siinä rytäkässä varmaan lensi lattialle.


      • pasitoskanen

        Sivutoiminen viljelijä- kuljettaja tutki tabletiltaan ryöstettäviä maatiloja eikä joutanut katselemaan ryöstökiimaltaan ympärilleen.


    • Someviisaus

      Maitoauto joutui vesiliirtoon. Kuljettaja teki kaikkensa tilanteen korjaamiseksi, mutta ei voinut välttää yhteenajoa. Someviisastelijat voivat rauhoittua ja lopettaa älyttömyyksien kertomiset tähän paikkaan.

    • Maantienmatkaaja

      Maitoauto on maantien ässä. Muut väistäkööt kuten minä tänä aamuna, lenkillä, kun maitoauto viisti ohi melkein valkoista reunaviivaa pitkin. Kuski ei ilmeiseti huomannut.

      • Pelisilmää

        Olen kiinnittänyt ammattikuljettajiin huomiota ajavat usein liian lähellä perässä mikä on sopimatonta liikenne käyttäytymistä. Kysymyksessä lienee ammattitaidon puute tai välinpitämättömyys. Kyseiseen onnettomuuteen voi olla monia syitä.


    • a063

      Tuosta asusloo esittämästä tilanteesta voi kehittyä moottoripyöräilijälle pirullinen
      tilanne kun sitää pitää valmistautua pysähtymään olipa väistämisvelvollinen tai ei.
      Kolmion takaa tuleva olettaa että motukkamies on kääntymässä oikealle, vilkku on
      vaan unohtunut. Siis sillä hidastamalla luot mielikuvan että oletkin kääntymässä !
      Maito-auton kuljettaja erehty kertomaan esitutkinnassa sanomaan ettei huomannut
      joten tätä veruketta on vaikea käyttää.

    • Kuskina_p

      Tyypillinen rekkakuski ääliö. Aina ajetaan 80 rajoituksella takapuskurissa kiinni ja sitten muuten ollaan tukkona tiellä. Ja risteykset ajetaan mitensattuu, kuten tämä maitokuski teki. Toivottavasti tuon rekkakuskin lapsi tai läheinen jää auton alle, mutta jää henkiin ja kituu loppuelämänsä. Kuten kävi näille kolarin nuorille uhreille.

      Tollanen rekkakuski on aina ihmisen pilakuva. Varmaan tosi ylimielinen öykkäri. Harkitsisi jo itselleen päätöstä.

      • Hapapahe

        Mäne sinä vithuun täältä äpisemästä kun et tunnu mistään mitään tietävän. Yhtälailla voisin alkaa väittää tässä että aikamoinen ihmispaska se sinäkin siellä kun haukut tuntematonta ihmistä näinkin railakkaasti. Ja toivot vielä viattoman lapsen/läheisen rekan alle jäämistä. Huhhuh. Mänehän kottii kasvamaan vielä jospa sinustakkii vielä kunnon kansalainen tus!


      • Eihyvä

        Mietippä sanojasi...!!! Sinusta voi hyvällkä omallatunolla sanoa että sinä se vasta oletkin ihmisen pilakuva karmaisevilla sanoillasi. Sinusta ei taida tulla yhteiskuntakelpoista ja sinä voisit harkita tuota mitä kehoitat kuskin tekemään.

        Onnettomuus on tapahtunut eikä sitä muuksi enää voi muuttaa. Kolmoin takaa tuleva on väistämisvelvollinen eli syyllisestä ei liene epäselvyyttä. MUTTA...... olisi matkustajatkin voineen istua penkeillään eikä seisoskella keskikäytävällä. Ilmeisesti joka penkillä on turvavyöt..?? kuinkahan moni niitä käytti..?? Loukkaantumisia olisi voitu välttää tai ainakin lieventää istumalla ja laittamalla tyrvavyöt.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe