Sipilä, Orpo ja Risikko

kaikillesamalaki

Pitäkää nyt jo turpanne kiinni pakolaisten lisäämisestä. Oletteko kaikki mukana pakolaisbisneksessä rahastamassa valtion kassasta niin kuin Oprpon muija joka on yhtenä omistajana käännytyspäätöksien valituksia tehtailevassa toimistossa. Hoitakaa ensin suomesta ulos kaikki ne jotka on saaneet kieltävän päätöksen ja ovat laittomasti maassa vihreiden, vasmmiston, rkpläisten ja kirkon piilottelemina. Tällaisella toiminnallanne vaarannatte yhteiskuntarauhan. Käännytykset pikaisesti täytäntöön eikä mitään hyssyttelyä enää. Pakolaisten iät ja henkilöllisyydet tulee selvittää perinpohjin ja palautettavat ja käsittelyä odottavat siirrettävä valvottuihin tiloihin siksi aikaa kunnes hommat on selvät. Kielteisen päätöksen ja paperittomien piilottelusta on tehtävä myös rangaistavaa. Suomessa on noudatettava suomen lakeja. Jos se koskee súomalaisia sen täytyy koskea myös suomessa laittomasti oleskelevia. Jos näin ei toimita, silloin valtaapitävät syyllistyvät rasismiin kantaväestöä kohtaan.

14

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meilekaikkiorpo

      Suomen metrossa ei ole vielä räjähtänyt! Vikisee Risikko.. Parituhatta terroristia lisää mölyää Sipilä...

    • ghfdee

      Täyttä asiaa aloittajalta!!!!

    • Ukkoäärä

      Onko tullut mieleen: Pakolaiset ovat kapitalistien TYÖVIMAESERVI.
      Heidän ns. pakolaiskriittisyys on huonoa tuplapärstäilyä...

      • Vij

        Mikä on TYÖVIMAESERVI? Ei taida olla suomea?


    • tarkkanäköinen

      sipilä on velvollinen kertomaan mitä tämä työperäinen maahanmuuto veronmaksajille maksaa, minä heitän HYVÄN arvauksen tälle ko. hyypiölle joka ei suostunut ottamaan pienintäkään vastuuta esim. Turun terroriteosta. Kustannukset ovat . niin valtavat, ja niin monille tahoille kohdistuneet, että sipilän ja orpon älyllä laskutehtävä on mahdoton. Koville sekin ottaa . kun koiras poikii, mutta sekin ihme nähdään ennen kuin sipilä ja orpo lopettavat kieroilun ja ryhtyvät puhumaan totta. Seuraava terrori-isku KUN tulee he lähtevät, lähtevät ja poraavat , ja orpo vie mennessään ämmänsä kansankuppaus firman oveen kyltin suljettu lopullisesti, ja ko. rikollisten omaisuus laitetaan hukkaamis kieltoon. Tämä on välttämätön toimenpide kansakunnan pelastamisessa, näiden ääliöiden mandaatti on tällä haavaa äärettömän ohut.

    • KOUKKUVERO

      HÖPÖ HÖPÖ RUSAKKO KUKAAN EI PAKOTA OTTAMAAN vieraita VASTAAN PAITSI MILJOONA BISNESTÄ PYÖRITTÄVÄT ESM ORPO PIRU JA MONET MUUT KOK laiset. LYHENNE VAPAASTI SUOMEKSI K o n n i a O l e m m e K a i k k i.

    • orpona

      sipilä, urpo sekä risikko. Mutta Suomeahan pyöritetään kuin firmaa, lypsetään rahat valtiolta sekä kansalta omaan taskuun ja painutaan turvatyöpaikkaan kun rahat lypsetty. Ja voidaan iloisesti vetää toisiaan perseeseen sipilän risteilijällä. Siellä on varmaan hillittömät persemätöt kun on saatu imettyä kansalta sekä valtiolta rahat omaan taskuun.

    • Quatttro

      V iranomaisille valehtelua ei saa hyväksyä edes pakolaisilta! Vääryydellä hankittu turvapaikka ei ole oikeutettu. Ei myöskään rikollisilla teoilla hankittu!

    • syyntakeettomia

      Ne ei tajua, että elättimamuja ei saa enää pois,kun haalittu... Haluavat konepistoolipoliisipartiot ja räjähtävät metrot?

      • vdssfdsdfsdffsd

        Suomen ongelma on se, että Suomella ja Irakilla ei ole sopimusta siitä, että Irak ottaa vastaan käännytetyt. Muut pohjoismaas ovat tässäkin olleet visaampia: ne ovat tehneet sopimukset jo aikoja sitten ja niistä voidaan palauttaa takaisin. Irakista tulleet matut tiesivät tämän. Sen vuoksi ne halusivat juuri Suomeen. Urpo-Orpo oli ulkona kuin lumiukko.


      • saatanamitäkusipäitä
        vdssfdsdfsdffsd kirjoitti:

        Suomen ongelma on se, että Suomella ja Irakilla ei ole sopimusta siitä, että Irak ottaa vastaan käännytetyt. Muut pohjoismaas ovat tässäkin olleet visaampia: ne ovat tehneet sopimukset jo aikoja sitten ja niistä voidaan palauttaa takaisin. Irakista tulleet matut tiesivät tämän. Sen vuoksi ne halusivat juuri Suomeen. Urpo-Orpo oli ulkona kuin lumiukko.

        Että osaa olla tyhmiä nämä poliitikot. Toinen nostaa portit ja toinen läväyttää muka kotinsa ovet auki kaikkien tulla. Kuka maksaa? Palkansaaja ja eläkeläinen? Voi vittu!


    • orposka

      Orpo mitä olet saanut aikaan?? Häpeä olet osoittamassa ja peloittelemassa kansalaisia? Me sanomme totuuden näistä eliittipakolaisista, pelkäätkö totuutta??Miksi rouva ORPO vaikenee asioista, onko oma lehmä ojassa, taitaa olla?? TEILLE ORPOn pariskunta ,älä anna pelolle aikaa?? kopio

      • kostotulee

        Me suomalaiset pelkäämme matuja. Te, poliitikot saatte pelätä meitä. Te olette kaiken paskan takana. Olkaa varuillanne!


    • olikopalturia

      Olin huomaavani,että Orpon korvat heilu puhuessa eduskunnassa..

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      75
      2270
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1771
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      162
      1629
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1392
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1388
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1251
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1119
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1063
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1062
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      948
    Aihe