TUKIAINEN VIETY PAKKOHOITOON

dfgdfdfgdfgdgdfgdf

•johanna_tukiainen_officialValitettavasti sairastapaukseni vuoksi kyseistä matkaa siirretään hieman eteenpäin. Olen kuitenkin jokatapauksessa tulossa Alanyaan, mutta en vielä nyt 15.9.

Johanna Mia Tukiainen Suurin ongelma tässä on se, että EN ole sairaana!!!! Mun lisäksi muitakin kristittyjä toimitettiin hoitoon vastoin heidän tahtoaan tänään sekä eilen. He ovat kaikki suomalaisia!!!!!

40

2928

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saatananhoropaska

      Johanna Mia Tukiainen H.J.J.L; niin on; uskomatonta ja TÖRKEÄÄ!!!!!! Isäni Markku on myös suljettu vastoin hänen omaa tahtoaan sairaalaan!!!!!! Taustalla on mm. demonihenkien vallassa oleva pikkusisareni Jasmine josta näin hyvin varoittavan unen noin viikko sitten.
      Pitihän tämä arvata
      Pikkusisko kaiken takana
      Molemmat otettu sisälle.

    • Pkcoigh

      Jasmine ja mamma siis on syylliset.... ;(

      Todennäköisesti Tuksun narsistinen käytös on ryöpsähtänyt Ruotsissa ihan uusiin ulottuvuuksiin ja paikalle on pitänyt kutsua poliisit ja/tai terveydenhoitohenkilökunta.
      Nyt on sitten putkan kautta siirrytty "pakkohoitoon"?

    • Hlatava

      No hei, miettikää miten törkeästi Tuksu edellisellä keikalla käyttäytyi esim. kuski-Veijoa kohtaan?
      En usko että kovin moni jaksaisi vuodesta toiseen kuunnella sellaista puhetta ja ottaa vastaan sellaista käytöstä. Varmaan Ruotsissa tullut nyt vaan mitta lopullisesti täyteen ja Jasmine ollut yksi aktiivisista tilanteeseen puuttujista?

    • Retkikeitto

      Eikös se isä Tukiainen ole ollut jo pitkään hoitolaitoksessa viikko-viikko-systeemillä hoidossa? Siis että vaimonsa saa välillä levätä ja mies itsekin saa oikeanlaista hoitoa jota sairaudentilassaan tarvitsee?

      Ihan turhaan Tuksu vetää isänsä hoidon omaan katastrofiinsa mukaan.

    • Tarantellapunooverkkoja

      Isä oli Tuksun "hoidossa" kaksi viikkoa ja kierrettiin Stocka, Hernesaaren saunat, Loviisa ja keikka Pieksämäellä, kahviloita ym. Ruokinta- ja lääkehoito lienee olleet mitä olleet Tuksun tavat tuntien. Lisäksi katsottiin Tuksun kanssa videoita. Kyllä siinä on voinut potilaan/toipilaan terveydentila heikentyä hänen tunnetusti sairastamiansa sairauksia ajatellen. Tosin sillä ei automaattisesti ole mitään tekemistä Tunkin hoitoon tms toimenpiteen alaiseksi joutumisen kanssa. Tunkki vain yrittää selitellä asiaa omalta kannaltaan parhain päin, kuinka kyse olisikin ollut jostain "kristittyjen vainosta ja hoitoon viemisestä". Ei mene läpi, vaikka muutama uskiskaveri henkeen ja vereen kannustaa ja lyö löylyä pyttyyn.

    • Rimpsessalle.häät

      Epäilen, onko se ainakaan enää missään hoidossa saati pakkohoidossa (suljetulla osastolla), kun esittelee uutta sormustaan instassaan ja valehtelee tuttuun tapaansa sen olevan valkokultaa, vaikka kuvastakin selvästi näkee, että kyseessä on ns. ruusukulta. Sormus itsessäänhän on hyvinkin Tuksumainen, ylipramea ja mauton.

    • Totuus.ei.pala.tulessa

      Tarantellapunooverkkoja ja Rimpsessalle.häät

      Kuten tuossa yllä on arveltukin, tuolla toisella keskustelupalstalla paljastui juuri, ettei Tuksu ole missään pakkohoidossa ollutkaan, korkeintaan käynyt/käytetty lääkärissä. Syyt siis keikan peruuntumiseen ovat ihan jossain muussa eli ilmeisestikin Tuksussa itsessään. Juominen jatkuu, kuten jokainen voi itsekin päätellä. (vol.159 s 11). Kyllä näädät tietävät.

      • juoppohullu_tunkki

        juo varmaan niitä rahoja, mitä sai iltalehdeltä lehtijutusta.


      • uteliassss

        Millä toisella palstalla?


    • RGRGRGRGTR

      Esitteleehän harhankin vaikka mitä hullujenhuoneelta. On ollut sen tarkkailuajan siellä.

    • aika-loppuukohta

      Jumala oli käynyt taas tuksun raamatusta kääntämässä sivua. Antoi päivän läksyn sieltä tuksulle. Tuksu ihan itse kertoi ja muisti kertoa että ted Parker kassi on aito ja kallis.

    • MUHAHAAAAAAA

      KOHTA LÄHTÖ ALANYAAN JA ESIINNYN JOKATOINEN ILTA TREFFI Treffi Rest CafebarTURKISSA! TERVETULOA! –Johanna Mia Tukiainen

      Johanna Mia Tukiainen KORJAUS: ESIINNYN JASSUN TREFFIPUBISSA, SAMASSA PAIKASSA KUIN HUHTIKUUSSA 2017.

      Johanna Mia Tukiainen KORJAUS; , SAMASSA PAIKASSA KUIN HUHTIKUUSSA 2017.PIZZA TAXI PUB, ALANYA, ANTALYA.


      Johanna Mia Tukiainen Tulen kohta sinne!!

    • Kirjekaverri

      Ei sitä mihinkään pakkohoitoon ole viety. Annettu varmaan vaan lähdöt Ruotsista ja ihan hyvästä syystä.
      Jotakin ikäväähän on tapahtunut, kun aina ymmärtäväinen äiskä ja anteeksiantavainen pikkusiskokin ovat nyt kovasti suuttuneet ja Tuksulla on kiire kertoa vaihtoehtoisia tapahtumankulkuja ja postata some täyteen hääsuunnitelmia.

    • Wasp6969

      Isukki varmaan jätetty absolutistina esiintyvän Jeesuksen morsiamen hoteisiin muutamaksi päiväksi. Joka sitten Tuksun seurassa on kuin varkain venynyt kahdeksi viikoksi.

      Voisin kuvitella, ettei yhteyttä ole parivaljakkoon saatu kuin satunnaisesti eikä ainakaan ole pidetty kiinni hoitosuunnitelmasta. Juteltu raamatun sisällöstä aamuyöhön asti, herätty iltapäivällä, syöty mitä sattuu ja milloin sattuu...

    • Hirhirhirhir

      Sairastapauksen vuoksi matkaa siirretään eteenpäin...? Just joo. Uskoo ken tahtoo. Kukahan lähtee Tunkin turvaksi matkaan mukaan tällä kertaa? Kun tämä nelikymppinen madamehan tarttee aina jonkun laukunkantajan ja kulujen maksajan. Jonkun joka pitää huolta aikatauluista ja kädestä kiinni kun...you know what.

    • okkigaam

      Eikö toi pidätys hoitoon vienti tapahtunut turkissa. Siellä ei paljon katsella kristittyjä käännyttämässä.
      maagikko

      • Kvfgh

        Ei se oo missään turkissa. Piti olla mut ei lähtenyt matkaan. Tuskin lähteekään, ei sitä uskalla sinne päästää kuukaudeksi.


    • Uehehehjejekkeke

      Ruotsissa muka tapahtui. Siis tämä pakkohoitoon vienti. Ja jatkui muka Suomessa.
      Vaikka totuus taitaa olla jotakin ihan muuta.

      Jotakin Ruotsissa on tapahtunut, se on varmaa. Mutta mitä, toivottavasti Jasmine avaa asiaa rehellisesti tulevaisuudessa. Tuksun suusta ei totuutta ole aiemminkaan kuultu eikä tulla kuulemaankaan. Erityisesti kun asia ei tälläkään kertaa ole hänen osaltaan kovin mairitteleva. Normaali ihminenhän häpeäisi pakkohoitoon vientiä, mutta Tuksupa käyttää sitä keksittynä savusumuna todelliselle katastrofille.

    • gtgt111

      Tuksun fb
      Johanna Mia Tukiainen lisäsi 3 uutta kuvaa.
      44 min ·
      Lentokentällä olen matkalla Alanyaan, Turkkiin sekä esiintymään, että lomalle. Näissä Victoria's Secret karkkivärien laukuissa on suuret määrät myös kristillisiä traktaatteja sekä Uusia Testamentteja turkinkielellä

      • EiHelvataSentään

        Näyttää ihan nee ceriltä... pyöreä musta kuula jonka takaraivolla roikkuu vanha lattiamoppi. On se niin olevinaan : D)))))


    • Valehteleekaikesta

      On se vaan inhottava tyyppi, sääliksi käy sitä/niitä jotka joutuu koneessa sen lähelle/viereen. Semmoinen juttu ihmiseltä ketä ollut samalla lennolla, vuosia sitten. Haisuli yritti varastaa lähimmäisen kännykän jäi kiinni ja joutui palauttaa puhelimen, siihen oli tullut kaksi lentoemoakin selvittelyyn niin ni, jälkeen päin haisuli väänsi jutun umpisolmulle, että häneltä oli varastettu puhelin ja miten lentoemännät auttoivat. Inhottava akka. Hyh

    • Typräkomma

      Miten niin viimeinen matka? Kerro kun tiedät. Pappahan on asunnut monta vuotta epsanjassa, että onnistuu eläminen lämpimässä maassa ja kun ottaa lääkkeensä ni so what?

      • Awwee

        Tää oli ennen sairastumista, nyt tuskin onnistuis. Ei unohdeta miten hyvin Tuksu piti huolta sairaasta siskostaan 4v sitten.


    • devvedveFSD

      Kun ottaa levoksiinit niin avot joo...antakaako Tunkki sylitanssin pappamuratille?

    • Voisit mielestäni jäädä sinne, hörhöjä on tarpeeksi ilman sinuakin. Ja mikä olikaan taiteilijanimesi, en ole saanut selvää.

    • hemnetti
      • Vvvvvvki

        Onpas kivan näköinen noissa kuvissa! Ihan kivat rahat tulossa. Mihin ne meinaa muuttaa, takaisin Suomeenko?


    • Yötämyötä

      Tässä teille sisäpiiritietoa: ei ole ollut missään suljetulla, eikä kukaan muukaan lähipiiristä. Tukiainen on korjauttanut huuliaan. Nyt ei toinen puoli suuta roiku enää. Se nyt kovasti yrittää saada elämäänsä johonkin kuntoon, niin ei haukuttais niin mahdottomasti, jooko? Aivan varmasti Alanyassa kulauttaa % juomiakin, mutta niin tekee kaikki muutkin siellä. Harmittaa, kun moni ei tiedä monista jutuista mitään ja näkee, minkä haluaa nähdä. Mä tiedän, että hän yrittää todella kovasti tervehtyä, koska on pakko! Maahan painamalla ei onnistu, ei kukaan. Mutta tsemppaamalla ja rohkaisulla on parempi vaikutus. Älkää kysykö koirista, minä en tiedä. Sen tiedän että häitä ei tule, Tukiainen ei oikeesti edes siedä Veijoa. Veijo vaan peräänkatsoja.-shalom-

      • Esawq

        Tää vois olla totta, huulet näyttää paremmilta noissa uusissa Alanyan kuvissa. Mutta miksi valehdella joutuneensa mielisairaalaan jos kyseessä kosmeettinen operaatio?
        Onko isä nyt kuitenkin Turkissa Tuksun kaa?

        Tuksu poseeraa jonkun komean turkkilaisen kaa uusissa kuvissa, onko sulhanen lopulta löytynyt???


    • Myötäyöden

      Turkissa on, hänelle lähti esiliinaksi nn, isukki on ruotsissa. Muuta en nyt tiedä, mutta kuulolla, koska yhteisiä kavereita.

      • Jggkk

        Siis kuka lähti esiliinaksi?


    • sekaisinon

      Tuskin Tuksu missään pakkohoidossa oli.
      Syytä olisi kyllä, ei ole terveen ihmisen kirjoituksia.
      Johanna Mia Tukiainen
      46 min ·
      Ymmärsin vihdoinkin; mikä tämä maailma on!!!! Tämä on MATRIX!!!!!! Isäni Markku Markku Tukiainen on profeetta!!! Isänä kävi helvetissä yli 15v.sitten! Hän näki kaiken etukäteen! Minulla oli haureuden synti! Pääsin vapaaksi siitä! Ruth Närhi; ÄLÄ väitä että ole "hullu."Ainostaan JEESUS KRISTUS tekee vapaaksi!!!!!! Päästäkää mun isä Markku vapaaksi tai teen oikeusjutun!!!!!
      Johanna Mia Tukiainen Tämä maailma on MATRIX!!!!! Tajusin sen vihdoinkin! Olemme testissä täällä! Ainoastaan JEESUS Kristus voi pelastaa!!!
      Tykkää · 1 · 39 min
      Hallitse
      Johanna Mia Tukiainen
      Johanna Mia Tukiainen Kuunnelkaa nyt; tämä maailma On Matrix!!!!! AINOASTAAN JEESUS voi pelastaa!!!!! Tajusin tämän!!!!!!
      Tykkää · 1 · 19 min
      Hallitse
      Johanna Mia Tukiainen
      Johanna Mia Tukiainen Nyt nopeasti!!!!! Tajusin tämän!
      Tykkää · 14 min

    • hjhjhjhjhj

      Kyllä Tuksu nyt on sekaisin.
      Laivapastori eilen päivitti fb sivuilleen kuvia jossa olivat syömässä mamma ja pappa tukiaisen kanssa.
      Eli ei pappa missään pakkohoidossa ole.

    • poppajoe

      Mihis se musta mörkö on kadonnut?Se, jonka kanssa laulaa luikautti.Kaverilla parempi nuottikorva, mutta ääneltään yhtä surkea, mutta pysyi paremmin nuotissa.

    • 453453

      Johanna Mia Tukiainen Mınut vıetıın yksıtyısellia ambulanssılentokoneella prıvaatıstı Tukholmasta Helsıngınkıın! Lentokent suoraan mut vıetıın pakkohodossa Auroraan!!!!!!!!! Pıkkusıskonı Jasmıne soıttı polıısıt meılle!!!!!!!!
      Tykkää · Hetki sitten

    • Vvvvmnk

      Voi apua jos Tuksu on joutunut psykoosiin Turkissa! Kuka sitä siellä auttaa? Taas joutuu velli hakureissulle niinku Miamista pari vuotta sitten. Turkki voi olla paha paikka jos joutuu vääriin piireihin.

    • 89898978

      Tuksun fb:ssä mamma tukiainen selittää tapahtumia. Käykää lukemassa

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe