halvin laina

vanhaPyp

Mikä olisi halpakorkoisin ja nostokuluiltaan edullisin laina puoleksi vuodeksi?
Tulossa on yllättäviä menoja, joita en pysty rahoittamaan mitenkään suoraan. Olen sairas ikäihminen, tukitulot noin 1000e kuussa, joten maksusuunnitelma olisi vähintään muutamaksi kuukaudeksi.
Tarvitsen noin 1000 euroa ja pikavippien korot ovat isoja ja syövät lyhennykset melkein kokonaan. Omasta Nordea-pankista eivät myönnä lainaa, uskomatonta mutta totta.

36

8553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tonnin_luottoraja

      Halvinta olisi vipata ilman korkoa joltakin kaverilta. Jos sellaista ei ole, niin luottokortti tietysti.

      Olisi muuten kiinnostavaa kuulla, miten voit tietää, että yllättäviä menoja on tulossa juuri nyt.

      • K.t.t

        Näitä netti lainoittajia voi verrata pyramiini huijareiksi.he saattaa asiakkaan tarkoituksella vararikkoon.Esim.kun he mainostaa lainojen yhdistämistä.niin niitä sitä ei kukaan saa.tämä on täyttä laillistettua huijausta.Heillä on juristit takana ja keräävät ihmisiltä rahat keimansaarille.älkää hyvät ihmiset ottako pikavippiä ja netti lainaa.niistä joutuu loppu elämäksi mustalle listalle.Tässä on vielä se että jos haluat keskustella laina asiassa.sen ihmisen kanssa joka päättää luotosta.Niin sä et tavoita mistään häntä siellä ropotit vasta.


    • Luottokortti luultavasti. Nostokulu pari prosenttia tms. ja helposti 30-45pv korottomia.

      Pikavipit on tarkoitus maksaa kokonaan seuraavan kuun palkasta. Ei se kuukausimaksu ole mikään lyhennys vaan sillä vain siirretään se maksusumma kuukaudella eteenpäin. Tonnin vippiä varten pitäisi olla tonni rahaa kuukauden kuluttua maksuun.

      • Tonni on liian vähän minulle ja yli 5% tod. vuosikorko on liian kallis.


      • Anonyymi
        M-Kar kirjoitti:

        Tonni on liian vähän minulle ja yli 5% tod. vuosikorko on liian kallis.

        Noilla ehdoilla jää taatusti ilman rahaa . (Pitää olla oma jemmatili)


      • Anonyymi

        Ei avaudu linkistä. Mikä firma oli kyseessä?.


    • vanhaPyp

      Luottokorttia ei ole. En ole sitä tarvinnut työelämän aikaan ja nyt sitä ei enää saa.
      Tulossa on sairauskuluja, joihin en saa apua mistään. Ystäviä ei ole ja olen perheetön, lainaa siis en saa sillä tavoinkaan.
      Pakko ottaa pikavippi sitten kai. Mikä niistä olisi järkevin? Onko mikään koroltaan edes kohtuullinen? Takuusäätiökään ei myönnä lainaa, koska olen heille liian köyhä ja Nordea samaten. Se harmittaa erityisesti, koska olen maksuhäiriötön ja asiakassuhde on ollut vuosikymmeniä.

      • Velkakierre

        Jos tuon teet, pelisi on pelattu. Pikavipit ovat niin kallista rahaa, että takaisinmaksu korkoineen ja kuluineen ei tule onnistumaan. Puolessa vuodessa tuhannen euron vippi ehtii hyvinkin kaksinkertaistua ja maksuhäiriö on varma.

        Parempi käydä Kelassa kysymässä ennakoivan toimeentulotuen mahdollisuutta. Nähdäkseni tuossa alkaa jo olla perusteita sellaiselle.


      • Pikavippi tulee voida maksaa kuukaudessa pois. Muuten se on kallis. Halvemmaksi ja helpommaksi on vain minimoida menot ja maksaa kaikkia laskuja erääntymisjärjestyksessä pois, vaikka myöhässä. Rahaa kannattaa myös kerätä etukäteen puskuriksi. Sitä kun vaan maksaa erääntymisjärjestyksessä kaikkea niin siinä kestää ennen kuin joku on niin myöhässä tulee perintä kulu ja huomauttelevat pariin otteeseen ennen kuin vievät pidemmälle.

        Mutta kun tulo on tasaista ja kokoajan elää sillä kaurapuurolinjalla niin sitä pääsee sitten ajan kanssa takaisin normaaliin rytmiin maksujen kanssa vaikka perintäkulut vähän sylettääkin.

        Tonni on oikeasti aika pieni raha vielä.


    • mmkjjkkmm

      Halvin laina on se, jonka jätät kokonaan nostamatta. Tuloillasi olet kyllä oikeutettu harkinnanvaraiseen toimeentulotukeen, mikäli kysymyksessä ovat esim. välttämättömien silmälasien tai hammasremontin kustannukset. Toisekseen, tarkista tarjoaako kotikuntasi sosiaalista luototusta. Se on tarkoitettu nimenomaan näihin vähävaraisten hankintoihin. Korko on edullinen ja kunta toimii lainanantajana.

      • eihätää

        Halvin laina selviää vertailemalla ja kilpailuttamalla http://bit.ly/lainavertailua , huomio pitää kiinnittää todelliseen vuosikorkoon, niin ei tule yllätyksiä takaisin maksussa.


      • Anonyymi

    • jeeee.jeeeee

      Minä otan nollakorkoista ja kulutonta vippiä säästötililtäni tarvittaessa. Olen pienestä tulostani sinne pikkuhiljaa vuosien saatossa kerännyt. Auttaa nukkumaan yöt hyvin, suosittelen!

    • Seolisittensiinä

      Tutulla on yli 10 000 euroa ulosotossa, multa silti hän saa otettuja pikavippejä eri paikoista, miten tuo on edes mahdollista?

      • aqwerftghj

        no, ei olekaan. Kuhan höpäjää...


      • errre

        tuttusi ottaa tod.näk. pikavippejä esim. puolisonsa nimiin, ja pian he ovat molemmat kusessa, tiedän ihan vastaavan casen lähipiiristä.


    • halvinjahelpoin

      Lainasin omalta eläkevakuutusyhtiöltä rahaa 1800€ puoleksi vuodeksi ilman vakuuksia 4% korolla. Ei nostokuluja. Tosi joustavaa palvelua. Riitti ihan puhelinsoitto!

    • 433333333333333333333

      Ihmiset hyvät.
      Mitään vippejä ei tarvitse sairaskuluihin hankkia. Ensinnäkin KELA auttaa sairasmaksuissa, jos ne ovat niin suuret, etteivät omat tulot riitä.
      Ja jos KELA ei auta, niin voitte AINA soittaa laskuja periville yhtiöille ja sopia heidän kanssa maksusuunnitelmat. Näin tein minä 400e hammaslääkärilaskujen kanssa. Ne jaettiin 5 kuukaudelle ja maksoin ne pois ilman, että kenenkään tarvitsi ottaa lainoja, pikavippejä tai mennä perintätoimistoon.

      • sopimallalainaa

        Tämähän se on helpoin ja halvin konsti ottaa pikavippiä, että sopii laskuttajien kanssa maksuohjelmasta, korko kuitenkin aina kohtuullinen jos vertaa pikavippeihin taikka vain pankkilainaankin. Muutamalla puhelinsoitolla laskuttajien suuntaan saa maksuaikaa laskuille ja ei tosiaan tarvitse mitään muualta lainailla. Laskut pitää sitten tietenkin hoitaa sovitusti!


    • eihätää

      Jos on raha-asiat tiukalla, niin aina voi turvautua Kelan toimeentulotukeen.

    • lännentyyliin

      Halpaa lainaa ei ole olemassakaan. Mutta kohtuukorkoisia kylläkin.

      • lainaapankista

        Sanoisin, että on halpaa lainaa. Lainasin pankista 1,6% korolla sijoitusasuntoon ja asunnossa vuokratuotto niin hyvä, että laina kuittaantuu 10 vuodessa.

        Pankista saa yleensä edullisimman lainan, vaikka joku muuta väittää.


    • Anonyymi

      Jos todella on hyvin perusteltu meno - välttämätön kodinkone, terveyteen liittyvä maksu jne., niin kannataa selvittää onko mahdollista saada sosiaalinen luotto tai edes päästä keskustelemaan kunnan kanssa omasta taloudenpidosta.

      • Anonyymi

        Esim kodinkoneita saa halvalla käytettynä. Usein jopa ilmaiseksi. Ei sen takia kannata vipata. Julkinen terveydenhuolto kyllä pitää hengissä, jos hengissä pysymisen edellytykset täyttyvät. Vippailulle ei koskaan ole muuta perustetta, kuin että halutaan jotain mihin ei ole varaa ja todellista tarvetta.


    • Sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty * -merkillä.

      Kaupallinen yhteistyö

      Lainanhakija törmää väistämättäkin erilaisiin taloudellisiin termeihin, jotka eivät välttämättä ole entuudestaan kovin tuttuja. Koron käsitteen moni ymmärtää ainakin perustasolla, mutta esimerkiksi marginaalin käsite tai nimelliskoron ja todellisen koron välinen ero ei välttämättä ole tuttu.

      Lainan korko

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Vau, tämähän on halpaa kuin saippua.


      • Anonyymi

        Tämä linkki muuttaa lainan suuruuden automaattisesti 15000e. Jot et katso tarkasti niin saatat saada jonkun muun suuruisen lainan mitä olet hakenut.


    • Anonyymi

      Käsittämätöntä toimintaa

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Halvin laina on ottaa tuo omalta toiselta tililtä. Korko 0%.


    • Anonyymi

      Kokeilin äsken kulutusluotto-sivulta 1500 lainaa, jonka luvattiin olevan 9,23 % korolla ja erät 31/kk / 5 vuotta.
      Sain yhden lainaehdotuksen, korkoja saisi maksaa tuossa ajassa yli 990 euroa. Korko siis yli 28% jotain.

      Nuo lainavertailusivut lupaa etusivuilla AINA liian hyvää, ei kukaan lainanantaja tee niin halpoja lainasopimuksia. Sitten ne soittelee perään lopun ikää, jos ei ota tarjottua lainaa. Siis tiedän tämän, kun olen kerran aiemmin kokeillut.

      Olisin halunnut yhdistää vanhat osamaksut yhdeksi lainaksi ja olisi jäänyt vähän joulurahaakin, mutta se jäi haaveeksi. Ei kerta kaikkiaan huvita maksella ylisuuria korkoja.

    • Anonyymi

      Hei OP,

      Kannattaa kurkata tällä sivustolla listatut lainapalvelut.

      https://xn--lainaapienellkorolla-nzb.fi/

      Näyttää siltä että vertailupalvelu on erikoistunut nimenomaan pienikorkoisiin lainoihin.

    • Anonyymi

      Kaikilla isoilla yrityksillä on nettissä mahdollisuus laskun eräpäivän ja erien muutoksiin. Osa firmoista muuttaa ilmaiseksi ja osassa eräpäivän muutoksen eräpäivistä alkaa juoksemaan korko maksun suorittamiseen saakka.

    • Anonyymi

      Mamut mediassa valittaa kun pankit ei anna lainaa. Ihan oikein pankit tekevät kun ei luota mamuihin. Liian usein mamut jättää lainat maksamatta ihan omaa syytä. Hyvä kello kauas kuuluu paha vielä kauemmas. Harva nykyisin mamuihin luottaa. Mediassa viitsivät vielä valittaa hakevat sympiatiaa. Ei heru. Hihhhh

    • Anonyymi

      Hei onko kukaan saanut edullista lainaa Bondoralta?

      Eli siis täältä:
      https://www.bondora.fi/

      Kovasti ainakin mainostavat TV:ssä ja netissä.

    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe