Pillun ulkonäkö

Pilluvm75

Olen tätä asiaa miettinyt ja analysoinut. Olen jo keski-iässä. Oma pimpsani on mielestäni ollut aina ruma ja haiseva. Pitkä suhde takana ja kyllähän se asiansa hoiti kiitettävästi, mutta koskaan en tykännyt siitä, että mun mies katsoi mun v:tä.....jostain suuseksistä puhumattakaan. Kai se on se jokin miellyttämisen halu, että haluaa olla paras toisen silmissä.

Nyt sitten vetäisin kaikki karvat pois ja olen kuvannut pilluni. Latasin kuvani nettiin ihan vain siksi, että kukaan ei kuvittelisi, että kaikki veet on 20 vuotiaan viivapilluja, ja myös siksi että nuoret voi paremmin hyväksyä oman ulkonäkönsä, kun tämmöinen lörpykkäkin on jollekin kelvannut. Niin kerta :). Mulla on perhonen.....ja on ihan kiva sellainen, jos ei sitä viivaa odota.

Ällöttää kyllä, kun lukee näitä nykyajan juttuja joissa vertaillaan ja jotkut poikaset jopa jättää tytön sen V:n ulkonäön perusteella. Maailma on kyllä kova paikka niin miehille kuin naisillekin.

Olettekos te kauniita tai komeita omasta mielestänne ja missä iässä hyväksyitte oman alapäänne ulkonäön?

21

1992

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kikkeliskok

      Kaikki pillut ovat omalla persoonallisella tavalla kauniita. Oma henkilökohtainen suosikkini on juuri perhonen kauniine runsaine häpyhuulineen. Minusta naiset aivan turhaan häpeilevät isoja häpyhuulia, ei kukaan mieskään häpeile, jos hänellä sattuu olemaan hieman keskimääräistä isompi kalu. Samoin tuoksu ja maku on kaikilla omansa. Suuseksin antamisessa ikävintä on, jos pillun persoonallinen maku on yritetty peittää saippualla. Se maistuu puhtaaseen vedellä huuhtaistuun pilluun verrattuna aivan kamalalle.

      • Pilluvm75

        Kivasti kirjoitettu. Toivottavasti kaikki itsestään epävarmat lukee tämän sun kommentin :).


    • naisenkipeänä

      juu kaikki pimpsat on mielenkiintosia ja kiihottavia kenenkään Naisen ei kannata aliarvioida omaansa, vaan olla tyytyväinen .

    • Melanmestari

      Tarjoan lohtuseksiä rumalle ja haisevalle pillullesi...

      • Pilluvm75

        Kiva, että annoit esimerkin siitä millaiset tyypit kierrän tosi kaukaa. Kiitos tarjouksesta, mutta pakko kieltäytyä :).


      • Pilluvm75 kirjoitti:

        Kiva, että annoit esimerkin siitä millaiset tyypit kierrän tosi kaukaa. Kiitos tarjouksesta, mutta pakko kieltäytyä :).

        Perhoset on ihania ;)


    • m18-----

      no jos yhtään helpottaa niin en oo ikinä nähnyt ns. rumaa pillua :)

    • Hyiettä

      Isot, lerpattavat häpyhuulet ovat kamalia!!!!!

      • Nam_nam

        Päinvastoin, mitä isommat, niin aina paremmat...mmmmm...


    • Moikka,,,, joo,mä olen lukenut nuorista tytöistä,että leikkauttavat häpyhuuliaan. Tulee arpikudosta ja siinäkö on menetetty nautinto orgasmeineen. Kyllä mä sanon tällaisena viisvitosena miehenä. Torttuja on nähty,mutta kyllä se tunne on tärkeämpi kaikesta. Onkos tää meidän miesten meisseli jonkun mielestä kaunis? Ainoa toivomukseni olisi ollut että tää mun meisseli ja naisen torttu olis keskellä oikean käden kämmentä. Tulis käteltyä useammin,,, Hauskaa iltaa kaikille

    • Jäikö analyysi kesken? Jäitkö ihailemaan?

    • Jäitkö ihailemaan? Tule keskusteluun takaisin

    • Kivahan niitä 'lehtiä" on selata... Mun duunikaveri sano 80-luvulla,että on niinku sunnuntaihesaria selais. Joka sivulla nuolasee,sitten kun maistuu paska,ottaa yhden sivun takasin ja siinä on urheilusivu.

    • CunnilingusFani

      Niin, allekirjoittanut kyllä tykkää runsas"huulisista" naisista, mikään ei ole sen kiihottavampaa kuin imeskellä ja hieman venytellä "pieniä" häpyhuulia suusekstaillessa. Ja eipä ole sen voittanutta kun nainen istuu hajareisin kasvojen päälle ja saa aloittaa perusteellisen nuolemisen. Samalla tulee hoideltua toi juomapuoli jos nainen on ns. runsaseritteinen, niin eipä pääse ainakaan jano yllättämään kesken esi- ja petileikkien :-).....

    • Pilluvm75

      Tämä tutkimus on nyt viety astetta pidemmälle ;). Kuvat on olleet muiden arvosteltavana ja kyllä se näköjään aika monelle kelpaa ja on tätä tutkimusta laajennettu muihinkin ruumiinosiin. Näyttää kelpaavan erittäin hyvin, että taidan päättää tämän tutkimuksen tähän.

      Tyttösille kuitenkin haluan sanoa, että olkaa tyytyväisiä siihen mitä olette. Jos joku idiootti ei teitä hyväksy, niin ei teissä silti vikaa ole.

      Itse olen aina ollut itseäni kohtaan tosi kriittinen. Kukaan ei ole koskaan sanonut, että olisin ruma (päin vastoin), mutta silti olen aina nähnyt itsessäni jotain parannettavaa. En siis ihmettele, että nykypäivänä tehdään niin paljon kauneuskirurgiaa. Tuntuu kuitenkin hölmölle, että alapäätä leikataan. Tyytyväinen olen, että en ole tämän ajan nuori - heillä paineet ulkonäön suhteen ehkä vielä kovemmat :).

    • olisipa kiva saada tutustua sinun pilluusi sanoo suomimies keski-suomesta

    • isot häppärit on todella kiihottavat, niitä on kiva imeskellä

    • Mitä runsaampi perhonen?Sitä ihanempi se on,niin pehmonen.

    • nfrnfnrfnrnn

      minkäs ikäsiä te luulette olevanne kun tälläsiä kirjotatte tänne...jotain 11v tasolla nää jutut

    • Pornosilmä

      Tehääs nyt oikein analyysia.. Ex-rouvallani oli sellainen "viivapillu" eli ei juuri häppäreitä. Alkuun karvoituksen kanssa, sittemmin posliinina. Ulkonäöllisesti ei juuri kiihottanut, mutta tiukkuus oli 'se juttu'. Nuollessa 'ihan kiva', kun klitoris löytyi ja kiihottumisen myötä vähän paisuikin. Sitten eron jälkeen muutamia yllättävän 'rumia' pilluja. Miloin on ruokkoamaton, kusinen pöheikkö ja milloin pelkkä reikä. En haluaisi sanoa näin, mutta se on totuus. Nykyisellä on kaunein pillu, mitä olen nähnyt; trimmattu, lyhyellä karvalla ja sekä ulommat, että sisemmät häpyhuulet löytyvät, kuten myös klitoris selkeästi. Nuollessa ja imiessä ne myös turpoavat selkeästi ja ovat kuin aukeamassa oleva kutsuva kukka paksuine terälehtineen. Klitoris työntyy selkeästi esiin ja naidessa saa mukavasti hankausta. Hyvin lämmitettynä pillu on tiukka, mutta hätäisesti pantuna väljähkö. Tämän nykyisen myötä musta on tullut vähän ronkeli pillun ulkonäön suhteen, enkä kyllä kelpuuttaisi mitä sattuu 'suonsilmää' nuoltavaksi ja pantavaksi.

      • Jaettikyrpae

        Mukavaa, että näin joulun kunniaksi suot muutaman kehun äidillesi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe