Martina ja Martina!

JasmininVihaaja

Kyllästyttää nää ketjut! Mitä pahaa Martina on tehnyt? Juonut viinaa ja pannut useamman kuin yhden miehen kanssa? Sitähän ne suomalaiset naiset tekee muutenkin, niin nuoret kuin vanhemmatkin. Miksei haukuta sen sijaan julmaa intialaista Jasmin Mäntylää?

38

606

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • töttörööjatitityy

      Ei se Jasmin sen kummempaa ole tehnyt kuin Martinakaan. No ainoastaan jättänyt letkun ja vienyt kirjaimelta miehen, jolloin hen,kohtaiset kaunat ovat näiden haukkumisten takana.

    • TottaTämäkin

      JAsmin ei ole pahoinpidellyt ketään kuten Mara.

      • mahoton.paikka

        Jasmin on kykenemätön kasvamaan aikuiseksi ja ottaman vastuuta omasta elämästään. Olisi jo aika ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä jotain merkittävää elämällään. Velttoilulla se pahoinpitelee vain itseään.


    • Intialaisetkauniita

      Eikö tuo Mäntylä ole Suomessa syntynyt? Se että isä on syntyjään intialainen, ei tee Jasminista intialaista. Intialaiset on sitä paitsi kauniita ihmisiä.

      • piste_Jasminille

        Minusta Jasmin on Martinaan verrattuna kauniimpi ja laulutaitoisempi.


    • suuresti.naurattaa

      Martinan suosio on näille luusereille liikaa. Käy suorastaan mielenterveyden päälle.

      • suuresti.naurattaa

        HÖNÖÄ alkoi pierettään.


      • suuuresti.naurattaa
        suuresti.naurattaa kirjoitti:

        HÖNÖÄ alkoi pierettään.

        Syö enemmän luumuja.


    • Säälionsyntiä

      Martina sais olla täysin rauhassa kommentoinnilta ,jos malttais itse pitää suuren turpansa tukossa ja lopettais valehtelemisen plogissaan kaikesta mahdollisesta eli mm. osaamisistaan ja omaisuudestaan --nää tän horon loputtomat ,perättömät tarinat ylivoimaisuudestaan kaikessa vaikuttaa niin ääliömäisiltä ,että niiltä on pakko pudottaa pohja -- sääli ,että se loukkaa lorton hartaita palvojia , vierottuminen näiltä palstoilta saattais auttaa vaikka se koville ottaakin

    • HämeenHölmöin

      Martinan CV on komeaa luettavaa!
      Rattijuoppo, nakumalli, pahoinpitelijä, huumejutut, lähestymiskiellot, ylinopeudet, halpissilkkarit, linnatatskat, valept, Levin vessa, velat mutsille, kielioppi, enkun osaaminen, pysäköinnit, moukkamaisuus, aborttikunigatar, floppilaulaja....... nolojen virheiden lista on loputon.

    • on_se_nolo

      Vanha salapano-rattijuoppo on nostanut itsensä jalustalle, josta häntä on helppoa pommittaa alas. On totta, että nauramme hänen kustannuksellaan, mutta tästä kaikesta hän saa syyttää vain itseään. Onhan hän omatoimisesti ilmoittanut, kuinka hauskaa on välillä laskeutua tavallisten ihmisten pariin. Hah!
      Valitettavasti hänen valikoiva muistinsa pettää, kuinka hän itse on lähtöisin hyvinkin vaatimattomista ja tavallisista oloista. Hän käyttäytyy julkisuudessa hyvin moukkamaisesti ja jopa rahvaanomaisesti. Tämä antaa hänestä epämiellyttävän ja luotaantyöntävän kuvan.
      Kun tarkastellaan hänen historiaansa ja valintojaan, ei voi muuta kuin rehellisesti todeta, ettei tällainen ihminen voi olla kenellekkään esikuva ja neuvonantaja. Kouluttamattomana häneltä puuttuu jo perusedellytykset ohjata ketään eteenpäin. Hänen oma, holtiton elämänhallintansa, vie lopullisesti pohjan uskottavuudelta. Hän ei ole luotettava (onhan se nähtyja todettu jo moneen kertaan), eikä millään tavalla mielenkiintoinen ja merkittävä henkilö. Miten voisikaan, kun koko sen elämä on rakennettu pelkän huuhaa-löpinän varaan.

      Asiasta toiseen...
      Mielestäni Jasmin M. painii hieman eri sarjassa. Hänen toimintatapansa ovat erilaiset. Valitettavasti hän väärillä valinnoillaan aiheuttaa enimmäkseen itselleen haittaa. Luultavasti siellä on jotain masennusta ja mielenterveyden tasapainoon vaikuttavaa taustalla. Siksi en ole kovinkaan innokas kommentoimaan hänen ongelmiaan. Samoin jätän J.Tukiaisen rauhaan, koska siellä ei ole kaikki kohdallaan. Ammattiauttajaa tarvitaan ehdottomasti. En ole osallistunut kahden ed. mainitun henkilöön liittyviin keskusteluketjuihin.
      Heidän pitäisi ymmärtää poistua julkisuudesta ja hoidattaa itsensä kuntoon. En kommentoi sairaiden henkilöiden tilannetta tämän enempää.

      • kdksjsksll

        Komppaan edellistä. On suuri ero olla väkivaltainen ja lähestymiskieltoja saava henkilö kuin esim. Jasmin. Tukiainen myös väkivaltainen, mutta eri levelillä muista syistä kuin Mara.


      • Getkohbx

        Samaa mieltä. Mun on vaikea ymmärtää tätä Jasmin-vihaa täällä, eihän se oo esim samalla lailla väkivaltainen kun Tuksu ja Martina. Toivon että Jasmin sais asiansa kuntoon ja pääsis elämään tavallisen mukavaa elämää poissa julkisuudesta.
        Samoin toivon että Tuksu jättäis julkisuuden, meno on hurjaa nykyään. Apua tarvitsisi selvästi.

        Martina sen sijaan... noh siinä on ehkä tuotteistaminen mennyt vähän pieleen. Kovasti hinkuu hyvinvoinnin ammattilaiseksi vaikkei koulutusta ja kokemusta ole. Se sijaan löytyy salarakkautta, rattijuoppoutta, väkivaltaa ja velkoja. Lisäksi ylimielinen asenne kanssaihmisiä kohtaan. Onko ihme jos palaute on huonoa??


      • PointsitJasulle

        Jasminilla mitään ongelmia ole, ainoana lapsena viihtyy huomion keskipisteenä. Tuksu on sairas ja siksi ollut monesti hoidossakin.
        Jasmin vaikuttaa hyvinvoivalta ja hymyilevältä aina.
        Ei ole pahoinpitelytuomioita, ei mitään väkivaltaa tai muita ongelmia.
        On varmasti hankala kumppanina koska tuntuu olevan sellainen että kaiken pitää mennä niinkuin se haluaa. Toivottavasti sen uusi suhde kestää ja että mies on tarpeeksi vahva Jasminille.


      • saimaannorppaa

        Totta turisette! Hölmöillä elkeillään Martina peittelee säälittävää epävarmuuttaan sekä ylemmyyden ja hyväksynnän tarpeitaan. Martina on erittäin läpinäkyvä. Hänen heikkoutensa eivät ole ongelma (kaikilla niitä on) meille "tavalliselle rahvaalle", mutta hänen erittäin junttimainen, huono käytöksensä on. Se tekee Martinasta vastenmielisen. Minä toivoisin, että Martina poistuisi julkisuudesta. Hän aiheuttaa joissakin ihmisissä niin ikäviä tunteita (rattijuoppoudet, liikennerikkomukset, väkivaltaisuus), ettei se voi olla kenellekään hyväksi.


    • ken.itsensä.ylentää

      Martina kertoi eilen televisiossa, kuinka hänestä on kivaa olla välillä tekemisissä ihan tavallisten ihmisten kanssa. Tämä kertoo sanojastaan kaiken oleellisen, eikä näin ollen pidä ihmetellä, miksi hänelle naureskellaan.

      • Isotonluulot

        Kyllä!vähän tuppas huvittamaan ,kun näille taviksulle ei ihan lorton diivailu uponnu ja ne pisti sen paikoilleen ,se mummo oli mainio samoin se lahtelainen kyydin saanut oikea yrittäjä ,joka sai tän tampion taas latelemaan tuttua liirumlaarumia yrittäjyydestään ,sillehän naurettiin ihan huolella ,eikä se tapansa mukaan ollut yhtään kartalla


    • JasmininVihaaja

      Martina on KAIKIN tavoin Intian ihmeen yläpuolella!

      Martina on äiti, Intia potee epäkypsyyttä ja sairasta lapsi vihaa, mistä todistavat steriloinneilla ja aborteilla revittely. Tuhoutunut kohtukin valhetta jolla intia tahtoo sinetöidä sairaan uhmakkaalla tavalla lapsettomuutensa, tehdä kaikkien tiettäväksi.

      Martinalla on äiti suhde tervemmällä pohjalla, Intia on kiittämätön ja huono tytär joka varmasti syyllistää äitiään epäonnistuneesta elämästään, sättii ja käyttää hyväkseen. Hyytävän kylmä asenne mummon kuolemaan irvokasta!

      Martina kykenee terveeseen miessuhteeseen, Intia vain etsii jotain helvetin isähahmoja joille tahtoo alitajuisesti kostaa.

      Martina kykenee tekemään työtä ja bisnestä, Intia ei osaa eikä viitsi mitään.

      • päivänparasta

        Hahaahaa! Tämä oli hauska! Äiti... äitisuhde terve .... terve miessuhde..... työtä

        :DDDDDDDDDDDD


      • riidankylväjän.laukku

        Johan pomppas! Martinan miessuhteet eivät ole ikinä olleet ns. "terveitä".
        Eikä kaasupullo-munakoisopää tee töitä, ei ikinä, ei missään, ei milloinkaan.


      • köyhäntytön.ongelma

        Olenko antanut itseni ymmärtää väärin, vai onko myös rattijuoppo-salarakkaassa Intian-verta? Rattijuoppo-munakoisopäältä löytynee romaani taustaa isän puolelta. Tai oikeastaan, kuka helvetti sen varmaksi tietää, kuka tuon uo-velkaisen-agressio riehujan isä oikeasti on ...


    • JasminMäntylä

      On kaunis ja hieno tytär äidilleen. Asuu samassa taloudessa äidin kanssa. Auttaa varmasti äitiään, väittäkööt kateelliset mitä haluaa. Taloudellisestikin on kannattavaa asua samassa talossa. Jasmin on kaunis ja pohjimmiltaan hyvä ihminen.

      Kateellisten höpinät voi jättää omaan arvoonsa.

    • JasminOnOk

      Jasmin vaikuttaa olevan nykyään hyvin onnellinen ja hyvässä parisuhteessa. Sitä on ilmeisesti etsinyt ja vissiin asuvatkin miehensä kanssa jo yhdessä. Hyvä että pääsi eroon niistä ulkomaalaisista, kyllä suomalaiset miehet on parempia. Kaunis nainen ja empä noihin väkivaltaisiin ja negatiivisiin julkkisbimboihin lähtisi edes vertaamaan.

      • Ohdfkn

        Just niin, miksi verrata rauhallista ja tasapainoista elämää viettävää jasminia aggressiiviseen martinaan? Jasmin on niin paljon jonku Martinan yläpuolella!


    • Lisäälisää

      Tyttöjen esikuva ja idoli

      • hirviömutsi

        Esimerkillinen äiti-ihminen?


      • Lisäälisää_

        Siitä saanemme aikanaan lukea, kunhan lapsensa kasvavat ja julkkistuvat.


      • huonoa.puuta

        Heikkolaatuinen geeniperimä. Tuon ei olisi koskaa pitänyt alkaa lisääntymään. Emme tarvitse enempää banjonsoittajia


    • Mäkin.olen.kapinallinen

      Martina uskaltaa tehdä mitä haluaa, ja siitähän nämä sohvalössykät ei tykkää. Pitäisi olla harmaa hiiri hukkumassa seinätapettiin, olla aina joojoo-nainen...johan kelpaisi..

      • Kakarathyppiisilmille

        Uskaltaa tehdä mitä haluaa? Joo lyödä päätään seinään kerta toisensa jälkeen ,tää muijahan jatkuvasti jää kiinni valheistaan ja pettämisistään lisäks sitä on syytetty rattijuoppoudesta ja pahoinpitelystä useamman kerran salapanohan se on ollu ihan avoimesti ,en mä tossa mitään kapinaa näe vaan kehittymättömyyttä ja muista ihmisistä piittaamatonta itsekkyyttä ,jos se susta on huikeeta niin ,voi voi !! Mene kotiin kasvamaan


      • kv-lankkari

        Olet oikeassa! Rattijuoppo-salarakas-taparikollinen ei huku tapettiin, vaan pian naisvankilaan.


      • Näillä.menen
        Kakarathyppiisilmille kirjoitti:

        Uskaltaa tehdä mitä haluaa? Joo lyödä päätään seinään kerta toisensa jälkeen ,tää muijahan jatkuvasti jää kiinni valheistaan ja pettämisistään lisäks sitä on syytetty rattijuoppoudesta ja pahoinpitelystä useamman kerran salapanohan se on ollu ihan avoimesti ,en mä tossa mitään kapinaa näe vaan kehittymättömyyttä ja muista ihmisistä piittaamatonta itsekkyyttä ,jos se susta on huikeeta niin ,voi voi !! Mene kotiin kasvamaan

        Mä olen jo 66-vuotias, tuskin enää kasvan


      • Sanompahanvaan
        Näillä.menen kirjoitti:

        Mä olen jo 66-vuotias, tuskin enää kasvan

        Korvien väliä voi kehittää ja kasvattaa tossakin iässä , se on jopa suotavaa ,jos idolit on Martinan luokkaa


      • pöyristyttävää_
        Näillä.menen kirjoitti:

        Mä olen jo 66-vuotias, tuskin enää kasvan

        Mitä helvettiä mummo-ikäinen ihminen tekee näillä palstoille? Viiraako päästä, vai onko elämäsi todellakin noin tyhjää?
        Keksi itsellesi jokin muu harrastus. Täällä hilluminen ei ole normaalia.


      • Jfrilk
        pöyristyttävää_ kirjoitti:

        Mitä helvettiä mummo-ikäinen ihminen tekee näillä palstoille? Viiraako päästä, vai onko elämäsi todellakin noin tyhjää?
        Keksi itsellesi jokin muu harrastus. Täällä hilluminen ei ole normaalia.

        Hah, iästäkö se on kiinni kuka täällä saa hengata?


      • pöyristyttävää_
        Jfrilk kirjoitti:

        Hah, iästäkö se on kiinni kuka täällä saa hengata?

        Normaali mummo-ikäinen on yleisesti kiinnostunut jostain paljon syvällisemmästä, arvo-rikkasta ja merkityksellisemmästä annista, kuin mitä nämä palstat antaa. Yleensä uskotaan, että ikä tuo myös älyä ja kykyä valita "seuransa" oikein.
        Ilmeisesti tässä ei ole kyse normaalista tapauksesta, vaan aivan jostain muusta... Otan osaa, ei kait tuo varttihullun elämä kovin kaksista ole?

        ps. ainoastaan otettu lääke auttaa!


      • MarieCurie

        Uskaltaa tehdä mitä haluaa? Ei huku tapettiin? Jos rattijuoppous ja tappelut ovat ihailtavaa uskallusta, haluan on pelokas hiirulainen. Mitä vikaa on tavallisuudesta ja normaaliudessa? Häh? Ollaksesi rohkea ja erilainen, sinun pitää siis lyödä ja ajella alkoholin vaikutuksen alaisena? Uskomatonta tuuuuubaaaaaa!!!!!

        Itse näen rohkeat teot oman mukavuusalueen ulkopuolelle menemisenä, ihmisten hyvyytenä, ihmisten välisten suhteiden luomisena (ei erottamisena), erilaisten elämänmenoon liittyvien sävyjen erottamiskykynä ja älyllisenä suhtautumisena. Ihan esimerkiksi vain. En pidä siitäkään, että kaikkien pitäisi koko ajan olla niin erilaisia ja yksilöllisiä, että siitäkin on tullut syy voida huonosti ja masentua.

        Joo, kyl Jassu on julkkiksena paljon arvostetumpi ja tykätympi, mitä Martina.


      • Eikärasismia
        pöyristyttävää_ kirjoitti:

        Mitä helvettiä mummo-ikäinen ihminen tekee näillä palstoille? Viiraako päästä, vai onko elämäsi todellakin noin tyhjää?
        Keksi itsellesi jokin muu harrastus. Täällä hilluminen ei ole normaalia.

        Äläs nyt kyllä mummoikäsillä on sen verran yleensä elämänkokemusta ja viisautta ,että näkee tällasten tyrkkyjen läpi ja tajuaa miten tyhjää ja tarkotuksetonta toi pintaliito on ,senkin ne tietää miten toi tulee päättymään, antaa niiden vaan tehdä tänne huomioitaan voitais jotain matkan varrella vaikka oppiakin


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe