Saavuttaminen vaikeaa?

Herkkäklitta

Tyydyttäessä itseäni pääsen kyllä siihen pisteeseen, jossa tuntuu aivan mielettömän hyvältä ja rupeaa väkisinkin "köyristämään" selkää jne., mutta en koskaan pääse loppuun asti (orgasmiin), eli siihen tilaan, jossa alapäänlihakset supistelevat, tuntuu taivaalliselta jne. Joka kerta olen melkein siellä, mutta sitten klitoria tulee liian herkäksi eikä homma enää onnistu. Mikä neuvoksi? Olen koittanut hieroa klitoriksen ympäriltä, etten koskisi siihen suoraan herkimmässä vaiheessa, mutta tämäkään ei onnistu. Neuvoja?

11

653

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sexguru

      Moi, kuulostaa kyllä orgasmille, mutta jää vain vajaaksi sun kohdalla. Oletko pitänyt tyydyttäessäsi mitään (esim sauvaa/sormia) pillusi sisällä puristeltavana samalla, kun hierotaan klitoristasi orkkuun saakka? Parikin naista on suuseksiä antaessani pyytänyt pari sormea puristeltavaksi sisälleen, sanoivat orkun tulevan silloin helpommin ja voimakkaampana.

      Toisaalta kyse voi olla väärästä tekniikasta, voisit kokeilla vaan jättää sormen/sauvan klitalle paikalleen ja liikuttaa pilluasi tosi hitaasti sitä vasten lantioliikkein.

      Miten hierotaan klittaasi, sormin, sauvalla, muulla (millä)?

      • Herkkäklitta

        En ole, mutta pitää varmaan kokeilla. Kiitos vinkistä! Tosiaan tuntuu vain siltä, että pääsen aivan sinne huippuun asti, kun tuntuu mielettömän hyvältä alapäässä, mut jotenkin toivoisi sen lopetuksen olevan selkeämpi. Tuntuu, että koko homma lässähtää. Jonkin verran asiasta luettua huomasin, että monet suosittelivat ihan lantiopohjalihasten treenaamista päivittäin, jotta kokemus voimistuisi.


      • Sexguru

        Kiva jos voin auttaa ja kerrohan sitten auttoiko.

        Kyse voi olla myös uskalluksesta mennä yli "sietorajan" eli jatkaa liikettä, vaikkakin tosi hidasta, tuon orgasmille alun jälkeen. Moni mies väittää ihan samoin kuin useimmat naisetkin, että helppo menee niin herkäksi, että kosketuskin sattuu, näin koin itsekin aiemmin, mutta joskus suuseksiä saadessani daamini jatkoi pelkkiä ilmaisuja saatuani ja orkkuun palasi joka imulla, jatkuen minuutteja. Ei ihan yhtä rajuna tullut, mutta supermarketti tuli kuulemma joka kerta ja erittäin nautinnollista mulle. Ilmeisesti rytmi osui kohdalleen. Myöhemmin olen onnistunut toistamaan vastaavan myös yhdynnässä ja myös käsin, lähinnä se on rytmityksestä ja riittävän vähäisestä liikkeestä kiinni, liukkautta oltava herkimmissä kohdin.

        Mietinkin, että ei kai naisen klitta niin erilainen voi olla terskan verrattuna, etteikö vastaava voisi onnistua, vaikka siellä tuntohermoja tiheämmässä onkin.

        Onko sinulla hieromasauvaa, sen liikettähän monesti saa rytmiin "suraus" tauko "suraus" ja liike ei ole kovin suuri, lähinnä värinä. Yliherkkyyden läpi voisi päästä sen avulla helpommin ja jos värisevä osa on sauvan varren kohdalla, sauva vois olla sisälläsi värinäkohdan hoitaessa klittaasi. Orkun tultua työntö pohjaan, jolloin värinä hoitaa juurikin g pisteeksi väitettyä kohtaa vieden sut hurjimpaan orkkuun ikinä..

        Nykyinen naiseni työntää käteni pois klitta saadessaan yhdynnässä, kun olen samalla hoitanut klittaansa sormella. Kestää kyllä helliä hitaita työntöjä (rajut työnnöt ei varmaankaan onnistuisi edes orkussa puristuvan pilkun syleilyssä) edelleen lähes heti saatuaan ja kertoo sen olevan nautinnollista.

        Oletko itse saanut yhdynnässä orkkuun samalla klittaasi sormettaen?


      • Sexguru

        Ennustava txt syöttö rules taas kerran, ihan ku Google kääntäjä... Miksi pitää väkisin vääntää muuksi, kun sana jo on kirjoitettu loppuun oikein...

        Supermarketti on kyllä hauskin saaden lauseen tosi ymmärrettäväksi :)

        Helppo = heppi
        Ilmaisuja = imaisuja
        Orkkuun = orkku
        Supermarketti = spermaakin
        Pilkun = pillun


      • Herkkäklitta

        Paljon puhutaan tästä "rajan ylittämisestä" ja tosiaan tuntuu, että se ei minulla ainakaan ole vielä onnistunut. Ajattelin lähteä ihan yksitellen kokeilemaan erilaisia tekniikoita ja ottaa erilaisia leluja mukaan. En tosiaan tiedä, pitäisikö orgasmin tullessa liikettä koventaa vai keventää, sillä tästäkin on montaa eri mielipidettä. Keventäminen varmaan kuitenkin toimii yleisimmin, koska klitoris tuppaa herkistymään niin paljon. Tässä on myös pelko siitä, että jos lähden muuttamaan stimulaation määrää, orgasmi stoppaa kuin seinään :/

        Kokeilin eilen sauvan laittamista sisääni, mutta se ei tuonut merkittävää eroa tuntemuksiin. Kai tässä vain joutuu jatkamaan ahkerasti harjoittelua...


      • Sexguru

        Eipä muuta ku kokeilemaan ja harjoittelemaan ahkerasti ;)

        Ehkä koventaa tai keventää ei ole se avain, vaan oikea rytmitys, ainaki itellä oikeen rytmin löytö oli se juttu, jolla pääsin "rajan yli", eli ei voi jatkaa suoraan liikettä, se vie herkkyyttä pois ja jos jättää liian myöhään ehtii kiihotus lässähtää.. Kun tulee se eka köyristysvaihe, liike seis 2-5 sec, sitten lisää tosi hidasta, mutta intensiivistä liikettä herkimmän kohdan viereen (itsellä se on terskan ja esinahan välinen "ura"), kunnes köyristysvaihe taas palaa.. Samaa toistamalla homma jatkuu monia kertoja ja lopuksi olo on tosi saaneen raukea.

        Mitä kaikkia leluja ajattelit testata?

        Jos onnistut, niin postaa tänne ja jaa kokemuksiasi, voi olla monelle naiselle avuksi oppia saada seksistä enemmän irti ja jos nainen oppii nauttimaan paremmin seksistä, voi nämä kokemuksesi pelastaa monen parisuhteenkin.


      • Herkkäklitta

        Ihan perusvibraa olisi tarkoitus testata ensimmäisenä, jos sillä saisin alkuun tasaisemman stimulaation ja mahdollisesti orgasmin lähellä on/off-rytmityksen. Viime "harjoittelukerralla" tuntui siltä, että mikäli stimulaatiota muuttaa vähänkään lähellä orgasmia, paras osa jää varmasti pois. Eli fiilis vaan katoaa kuin tuhka tuuleen. Siksi tää rytmityksen kokeilu vähän "pelottaa", koska sen ensimmäisen epäonnistumisen jälkeen on vaikeaa, jos ei mahdotonta, päästä uudestaan tunnelmaan. Hieman turhauttaa, kun ei oikein tiedä, mitä pitäisi tehdä... Tiedän, että harjoittelua tämä vaatii, mutta kun haluaisi lopputulokseen nopeammin.


      • Tai sitten otat minuun yhteyttä, kieli on pehmeämpi ja liukkaampi kuin sormi(-et),eli kieltä ja valitsemaasi sauvaa...😋


    • Mulla on myös kokemuksia siitä, että suuseksiä antaessani sormen (tai kahden) työntäminen sisään tehostaa orgasmin tuloa. Toisaalta kielihoitoa antaessa on mahdollisuus kohdella klittaa paljon hellävaroemmin, kuin sormilla hieromalla.

    • yli30vuotias

      Kyllä, se on jokaisen naisen tekniikkaa riippuen siitä, mitä halutaan saada.
      Itse tarvitsen mahdollisimman laajan kosketuksen hankaamalla alapäätäni, usein käytän koko kämmentä jotta saan oikeanlaisen tuntuman ja .... sieltä edespäin lähinnä tekopenis on hyvin sopiva työkalu; se antaa tarvittavan tyydytyksen.

    • Fyysisen koskettelun lisäksi pitä virittäytyä henkisesti .Laita viesti niin kerron lisää
      T uuno

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      2970
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2079
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1852
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe