HTML:stä 'script' tagit pois

Peruskauraa-jollekin

Downloadailen tämän tästä HTML-sivuja, joissa on kymmenia <script>...</script> tageja olemassa, ja testauksia varten haluaisin ne kaikki poistaa.

Notepad++:lla ahertamalla ne voi toki tehdä käsin. Mutta mikähän olisi sopiva yksinkertainen työkalu Windows-ympäristössä, jolla saisin nuo scriptit poistettua?

4

<50

  Vastaukset

  • Notepad++:lla tai jollakin muulla paremmalla tekstieditorilla käyttäen hae / korvaa työkalua ja regular expressionia.

   Jos tiedostojen määrä on suurempi, aika äkkiä pyöräytät toki vaikka python scriptin joka hoitaa homman automaattisesti. :)

   • VS codessa testasin, niin haussa regular expressioniksi käy:

    \<script([\s\S\n]*?)<\/script>

    Tuolla kun hakee, niin löytyy kaikki script blokit.

    Sitten vain korvaa tyhjällä.


  • > VS codessa testasin, niin haussa regular expressioniksi käy:
   > \<script([\s\S\n]*?)<\/script>

   Thanks, tuo oli todella nätti ratkaisu. Toimii myös vakioeditorissani Notepad++:ssa.

   On tää hieno apuväline jatkossa, en olisi osannut omilla Reguler Expression kyvyilläni saada tuota aikaan. Ennen meni 15 min putsatessa, nyt 1 sekunnissa.

   • Se se on tämän tietotekniikan hienous, että on mahdollista orjuuttaa kone tekemään kaikki tuollainen toistuva mekaanin työ. :)

    Laitoin viimeksi kyllä linkin regex101 sivulle, missä noita voi harjoitella ja testailla erittäin kätevästi, mutta näköjään foorumin sensuuri iski. No hakekaa googlesta tuon nimistä sivua, jos haluatte testailla regular expressioneita.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   60
   1308
  2. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   1302