Kun seksi EI kiinnosta pätkääkään:(

tytti1989

Seksi ei kiinnosta.. ei sitten yhtään. Aloitin seksielämän aikaisin, 14-vuotiaana. En ole ikinä saanut seksistä mitään,se ei tunnu hyvältä eikä pahalta.
Olin 15-vuotias kun minut raiskattiin väkivaltaisesti, enkä ole siitä monelle kertonut. Aviomieheni tietää tilanteen,kerroin hänelle kun hän hämmästeli ujouttani.
Olen ollut naimisissa 7 vuotta ja lapsia on saatu.. seksielämä on tyrehtynyt, mies ei jaksa
Enään edes tehdä aloitetta.
Viimeinen jumppahetki oli toukokuussa. Itseäni harmittaa oma ujous ja haluttomuus, mutta haluttomuus on sellainen asia mihin en ole löytänyt itse ratkaisua:/
Haluttomuus juontaa juurensa varmaan myös siitä, että en ole ikinä saanut seksistä tyydytystä. En koe sitä rentouttavana tai miellyttävänä.. odotan vain milloin mieheni tulee ja akti loppuu.
Onko kenelläkään samantyyppistä ongelmaa? Mitään enään tehtävissä? Olen siis 28-vuotias nainen, ensimmäinen suhde henkisen ja fyysisen väkivallan kera 5v, tämän jälkeen irtosuhteita itsetunnon pönkittämiseen ja nyt naimisissa lasteni isän ja rakastamani miehen kanssa..

3

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No ei kyllä ihme ettei seksi tuota nautintoa! Aika alkaa vaatimaan sitä, sinulta itseltäsi! Liian aikainen seksin aloittaminen ja väkivaltainen raiskaus...aika kovia juttuja.
      Älä silti pakota/ohjaa/opeta miestäsi seksiin jossa kaikki perustuu hänen tulemiseen...ei se tee miestä onnelliseksi, sinusta puhumattakaan.
      Seksi alkaa läheisyydestä ja toisen vieressä olemisesta, teillä on kaikki vielä kokematta. Ja sinulla parhaat palat.

      Aika keskittyä teihin!

    • tohtori_

      En usko tuolla teini iän raiskauksella olevan vaikutusta haluihisi tai seksistä nauttimiseen enää tänäpäivänä. Se joko tuntuu nautinnolliselta tai sitten ei tunnu ja sinulla ei tunnu. Siinä haetaan sitä matalinta aitaa, kun aletaan hakemaan syitä alapään tunnottomuudelle lapsuudesta. Kyse on fyysisestä tai hormonaalisesta poikkeamasta mitä ilmeisemmin. Sinulla on melko varmasti normaalia pienempi klitoris ja ehkäpä estrogeeni/testosteroni balanssikaan ei ole optimaalinen. Jos on kuiva pillu, niin estrogeenia ei ole tarpeeksi ja jos ei ole haluja, niin testosteronia ei ole riittävästi. Ensialkuun kannattais käydä mittauttamassa labroilla hormooni puolen juttuja ja yksi erittäin tärkeä hormooni libidolle on myöskin prolakiini! Lue siitä lisää googlettamalla. Moni kärsii hyvänlaatuisesta prolaktinoomasta, joka nostaa elimistön prl tasoa ja sitä kautta vie libidonkin. Siihen on olemassa lääke!

      Akuuttina hoitomuotona voisit kokeilla miesten erektiolääkkeitä pieninä annoksina ennen aktia. Tiettävästi edistävät verenvirtausta klitoriksen ja genitaalien alueella myöskin naisilla ja sitä kautta edistävät seksuaalista nautintoa ja kiihottumista.

    • sdfsfdsfsfd

      Älä keskity menneisiin ja huonoihin asioihin. Muuta asennettasi ja suhtautumistasi seksiin. Sen tarkoitus on tuottaa sinulle nautintoa ja hyvää oloa. Opettele ensin yksiksesi. Sen jälkeen, kun tiedät, missä ovat nautintopisteesi, niin voit opettaa samat jutut myös miehelle. Seksin tulee olla kummallekin osapuolelle ihana asia ja tuoda hyvän olon. Muuten siinä ei olekaan mitään mieltä. Sääliksi käy teitä molempia. Tee asialle jotain.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1696
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1325
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1220
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1196
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1183
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1076
    7. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1065
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      1007
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      976
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      874
    Aihe