Aihealueet

Listaukset

  Jälkiviisaat pilattu

  Yle.veron.maksaja

  Ennen niin erinomaisen hauska perjantaiaamun piristys on pilattu täysin. Osaavat henkilöt on karkoitettu ja mitättömyyksiä tullut tilalle. Joskus Apunen pelastaa, mutta harvoin. Tänään koko keskustelu oli kuin neljän kanan kaakatusta, jossa kaikki vain nyökytteli kun yksi halusi olla nokkela sivistyssanoja nakellen. Juontajan lisäksi siellä oli joku Ville, mutta muiden esittely oli nopeasti epäselvää. Onko YLE.ssä menossa jokin kiintiöjärjestelmä osallistujista? Joskus takavuosina ohjelmassa lensi sanan säilä kun asioista oikeasti keskusteltiin. Palatkaa pian takaisin siihen osallistujaryhmään.

  58

  1972

   Vastaukset

   • Voi kuinka minä mieleni pahoitin kun Ritva Santavuori joutui lähtemään viisaista. Kovasti kaipaan aikaa jolloin panelisteina olivat Leif Salmén, Ritva Santavuori, Jan Erola ja Kalle Isokallio.

    • Tulihan sinne huivipää tilalle.. Joskus harvoin , kun vilkasen aamu tv:ä, kanava vaihtuu samantien, liekö parannusta odotettavissa, kun tämä "uusi luuta" aloitaa? Tuskimpa MTV 3 ohjelmat on niin surkeita kuin olla voi.
     Santavuori ja kump oli hyviä, tosin harvoin silloinkin katsoin mutta joskus sentään. Mutta Yle ei totuudenpuhujilla itseään rasita, en ymmärrä miksi tuolle annetaan verorahoja, kun ohjelmat on niin ala-arvoisia. Ainoat hyvät ohjelmat on: Prismadokkarit, luonto-ohjelmat.
     Ja uutisetkin.. Vaikka nekin tietyllä värillä väritettyjä Palestiina on aina tapetilla Israel ei koskaan hyvässä mielessä.


   • Se nuori huivipää pois ja vähän äkkiä! Mitään sanomattoman tylsä, väritön persona täysin väärässä ohjelmassa! Oi niitä aikoja kun Kalle Isokallio pani tämän maan asiat järjestykseen perjantai aamuisin, missä olet Kalle, sinua kaivataan?

    • isokalliolla oli niin huono ulosanti, liekö dementiaa, tai jotain, että oli vaikea katsoa


    • Ja kieltää lastenohjelmasta intiaani !


   • "isokalliolla oli niin huono ulosanti, liekö dementiaa, tai jotain, että oli vaikea katsoa"
    Voi herranjumala sun kanssa ton takiako et viittiny kuunnella viisasta miestä. Ei se huono ulosanti tee miestä huonommaksi.

   • Jälkiviisaat ovat nykyään vihreitten jälkiorgasmi. Aamutv on täynnä vihreitten propakandaa, vieraat valitaan aatteen perusteella ja lähes jokaisessa lähetyksessä tuodaan esille homojen ja pakolaisten asema ja huomioon ottaminen. Kertoo jotain ylen suuntauksesta ja varsinkin aamutv:n.

    • Kävin kesällä katsomassa nykyajan kanalaa. Meteli oli siellä melkoinen, eikä isännän puhe kuulunut kunnolla. Tuo käynti tuli mieleen kun katsoin jälkiviisaita tänään. Oikeitakin aiheita olisi ollut, mutta toimittajan "halusin vielä tämän" kertoi valintaperustelut. Ei ihme että Yle-rahoitusta halutaan vähentää päättäjien taholta.


   • Koko Ylen ohjelmapolitiikka ei ole kovinkaan järkevällä pohjalla, siellä on kaikki ne henkilöt jotka julkaisevat jonkun kirjan, levyn tai jonkun muun, eli Yle markkinoi heitä yhteiskunnan (sinunkin ) rahoilla. Mielestäni se ei ole sopivaa ja sitten jopa Valtionvarain ministeri on antanut joskus veroja anteeksi jollekin artistille ja kaikenlaiset keikkamyyjät ovat paossa veroja esiintyjien ei tulisi käyttää tuollaisia palveluja tai ainakin yleisön tulisi olla ostamatta pääsylippua asityksiin. Lisäksi ohjelmien tyypit eivät ole sen pesän pörröisimpiä mehiläisia"monineuvoisia"

   • Ylen pakkobero pois!

   • Samaa sontaa mitä yle koteihimme levittää. Kokoomus kirjottaa kässärin ja sitä sitten noudatetaan

   • Minäkin olen ihmetellyt nykyistä ohjelmistoa. Aamuisin joku kirjailija tai taiteilija on markkinoimassa tuotoksiaan ja toimittajat oikein heiluttelevat kirjaa nenän edessä mainostaen. Tai sitten joku artisti mainostaa uutta levyään ja konserttikiertuettaan. Eilen viimeksi Samuli Edelman puoli seiskassa.
    Ymmärtää vielä jotenkin maikkarin ohjelmissa näin tapahtuvan. mutta verovaroin kustannetussa YLE:ssä ei pitäisi lähteä joittenkin yksittäisten henkilöiden mainoskanavaksi kuin erittäin painavista syistä. esim. Nobelin kirjallisuuspalkinto olisi sellainen.

   • Aamuohjelmat ovat niin kevyttä viihdettä etten voi joutavuuksia katsella.
    Kukahan näistäkin vastuussa on?

   • Tänään siellä oli annettu aiheeksi tuomiot raiskauksista tai pakottamisesta. Kun 23 vuotias maahanmuuttaja oli raiskannut tai pakottanut 10 vuotiaan lapsen yhdyntään. Kaksi oikeusastetta käyty läpi ja tuomio kansatajuisesti lepsu. Kaikki kommentoijat välttelivät sanomasta yhtään mitään. Miten kaipaankaan Ritva Santavuoren aikoja tuossa ohjelmassa.

    • Kommentoijat ovat sitä porukkaa mikä haluaa lisää tuollaisia 23v Irakilaisia tänne joten olisihan asiasta keskusteleminen kiusallista.


    • Jatkuvasti mukana yksi "kiintiökeskustelija", joka ei paljoa puhu. Kaikki keskustelijat valittu siten ettei eri mieltä kukaan saa olla. EK.lla on kiintiöpaikka ja Karvala nuolee EK.n edustajaa. Takavuosien räväkät keskustelut muisto vain.


   • Joo,ohjelma on surkea,pilattu lopullisesti.

   • Suomiyhteiskunta on pilattu yksipuolisella uutisoinnilla. Ennen Ylen ohjelmisto oli puolueetonta niin hyvin kuin se oli mahdollista. Nyt se on kallistunut oikeiston käsikassaraksi, joka näyttää vain heidän totuutensa. Oikeistolainen RKP ja Kokoomus on ajanut omat kannattajansa kaikille päättäville tasoille. Toimittajat ovat joko RKP:n kannattajia tai sen myötävaikuttajia.

    RKP:n politiikka oli 1900-luvun eristäytymistä, jonka tuloksena ruotsinkielisten osuus on puolittunut sen loppupuolella. 2000-luvulla se 5 %:n kansanosa on käyttänyt vaikutusvaltaansa siirtymällä käyttämään omaa kieltään kaikilla televisiokanavilla. Ehkä Nelonen on jäänyt sen vaikutuksen ulkopuolelle, mutta se onkin neutraali kanava. Kolmonen oli ruotsalaisomistuksessa pari vuotta ja sen johdosta se on myös täytetty Ruotsia ihannoivista työntekijöistä. Se näkyy MTV3:n ruotsinkielisen ohjelmiston suurena tarjontana.

    Nyt kun kerrotaan vain oikeiston näkemys kansalle, niin huomiotta jää moni epäkohta tässä kyynisten ja rahanahneiden yhteiskunnassa.
    Esimerkiksi Ylen uutinen kuinka hinnat halpenevat Suomessa. Palkat ovat nousseet joidenkin tuotteiden kohdalla enemmän kuin tuotteiden hinnat. Sehän voi pitää paikkaansa, mutta palkat eivät ole nousseet kaikilla, vaan useimmilla ansiot ovat romahtaneet työttömyyden vuoksi. Sitä vastoin näistä työttömistä vastuussa olevat johtajat ovat korottaneet toistensa palkkoja useilla sadoilla, jos ei tuhansilla prosenteilla. Esim. jos johtaja on saanut palkkaa vuonna 2002 50 000 €, niin nyt hän saa 800 000 €. Prosenteissa se tekee 1600 %. Sillä palkankorotuksella palkat ovat todella nousseet Suomessa.
    Tavallinen työntekijä on saanut sillä aikaa (15 v.) sopimuskorotuksia noin 1,2 prosenttia vuodessa. Se tekee 18 %, josta on vielä poistettava Kiky-sopimuksen tekemä pudotus.

    Tässä näkee hyvin Suomen hyvinvoinnin jakautumisen ja eriarvoisuuden kasvun.

   • Yksipuoliseksi on mennyt jälkiviisaat. Keskustelijat ovat oikeistolaisia ja viherpiipertäjiä.

    • Suomessa on asioihin vain yksi vaihtoehto, Yksi totuus, Yksi mielipide.. Yle vartioi tarkasti, Että eriäviä mielipiteitä ei päästetä julkisuuteen. Ja jos pääsee, Niin ne tuomitaan yhdessä jyrkästi ja kiihkeästi. (vailla asiaan perehtymistä)


   • Kalle Isokallio oli jälkiviisaiden viivain. Kun Kallen mielipiteiden totuus oli ylelle vastenmielistä, Kalle ajettiin jälkiviisaista pois.
    Kallen lähdön jälkeen jälkiviisaat tuhoutui. Nyt siellä ovat kaikki peen nuolijat paikalla sössöttämässä paskaa.

    • kallen ulosanti oli niin heikkoa, ettei sitä kestänyt vanha erkkikään


    • Kalle puhui paskaa ja mites se toinen kokoomuslainen?
     Ja yle ja eduskunta mitä yhteistä?


   • Koskahan he puhuvat ulkomaalaisten rikostilastoista ? Etenkin raiskaustilastoista ?

    • Kukaan ei nykyään uskalla puhua, Koska "rasismi". No, Huhtasaari uskaltaa..


    • jälkiviisaissa käsitellään aiheita jotka ovat ajankohtaiisia mediassa.
     nämä sinua erityisesti kiinnostavat raiskaustilastot, eivät ole saaneet tarpeeksi mediakiinnostusta, jotta niitä tulisi käsitellä jälkiviisaissa.
     eihän aiheesta ole sun lisäksi kuin 1-2 muuta innostunutta.


    • Ja ne uhrit ja heidän omaiset+ystävät. (uskomatonta vähättelyä!)


    • JEP !! ja "ajankohtaisia mediassa". No eihän ne ole ajankohtaisia mediassa, Kun niitä ei oteta puheeksi. Uutiset sivuutetaan, jätetään käsittelemättä. Asioita peitellään, Hyssytellään...


    • sinä tietenkin haluaisit, että tätä aihetta käsiteltäisiin joka kerta.
     Kukaan muu ei sitä kuitenkaan halua. Enemmistö päättää.


    • Kuka/mikä enemmistö ??


    • "Kukaan muu ei sitä kuitenkaan halua. Enemmistö päättää."
     Enemmistö ei päätä vaan vähemmistö. Raiskaus pilaa ihmisen elämän kokonaan ja sekö on sinusta vähäarvoista ?
     Tosin monet tytötkin ovat varsin tyrkkyjä näitä nappilmäpoikia kohtaan ,että syytä lienee heissäkin, enkä nyt tarkoita mitään 10v. vaan täysi-ikäisiä.
     Mutta silti Suomessa on Suomenlait joita tulisi tuomareiden noudattaa, toivottavsti tämä Häkkänen sais viimein jotain aikaan, mutta hidasta tuntuu olevan, lepsu ja saamaton hallitus on syypää tähän ilmiöön.


    • toteaja- kirjoitti:

     jälkiviisaissa käsitellään aiheita jotka ovat ajankohtaiisia mediassa.
     nämä sinua erityisesti kiinnostavat raiskaustilastot, eivät ole saaneet tarpeeksi mediakiinnostusta, jotta niitä tulisi käsitellä jälkiviisaissa.
     eihän aiheesta ole sun lisäksi kuin 1-2 muuta innostunutta.

     Vai ei ole saaneet julkisuutta!? Mites te ylevihreät nyt suunne laitatte?
     Ainiin tämä perinteinen "kun suomalainenkin raiskaa se sallittakoon kaikille maahanmuuttajillekkin rangaistuksetta"


   • Se on nykyään järjenköyhien mediahuoraamista.

   • Raiskaukset, Terrorismi, ja katuryöstöt, jne monikulttuuri on ihanaa. "unelmaa".

   • Jos YLE jatkaa linjallaan, seuraava jälkiviisaiden uusi keskustelija on tämä Ronja Salmi.

   • yle järjestää "demokraattisesti ilman äänestämistä" saara aallon sinne sössöttämään tietyllä seksuaalisuuskortlla, kun se ei kerran laulaa osaa.

   • Jälkijättöviisaat, kuka on niin lobotoitu, että voi seurata kyseistä ohjelmaa. Keskustelijat ovat kaikki samaa mieltä asioista. Varsinaista keskustelua, laimeaa yhteenpuhumista. Vastaukset arvaan jo etukäteen, kellään ei ole varsinaisia ajatuksia. Terävämpiä mielipiteitä löytyy mistä vain. Nämä ovat kuin kampaamokeskustelijoita. Kivaa joo ei hei, pitäskö se se olla niin, joo eiku pitäs varmaa, kiva kesä, siirrytään toiseen aiheeseen, mitä sanotte tästä. Ni mitä pitäs sanoaa, kiva hei, pitäskö vai ei.

   • MIKSI kaikki on nykyään niin yksi puolista ? On vain yksi hyväksytty mielipide. Nyt täytyy tykätä terroristeista, ja ulkomaan eläteistä, Homoista, lesboista, transuista...yms. Entä jos on heistä erimieltä kuin "muka valtavirta". Jos ei olekaan kiinnostunut puhumaan heistä päivittäin ja kehumaan heitä ? Hyvä esimerkki oli tämä "pori jazz keissi". Yksi ihminen esitti oman mielipiteensä, ja potkut+kohu tuli. Se siitä mielipiteen vapaudesta, Erilaisista mielipiteistä !! ON VAIN YKSI MIELIPIDE, YKSI TOTUUS !! Punavihertoverit, Kolme kertainen eläköön mielipidepoliisi YLELLE !! Elököön, eläköön, eläköön :0(

    • Oikeassa olet. Tuntuu, että jotkut toverit haluavat oikein konfliktin aikaseksi.


   • Jep,.. Youtube : Teidän syytänne.

    • Tai tämä, Yuotube : James hirvisaari rasistihuutelu.


   • YLE:llä ja Hesarilla hiertää pahasti myös USA:n ja P-Korean tapaaminen. Ja myös Venäjän jalkapallokisat. Lopettakaa se poliittinen manoveröinti ja alkakaa tehdä toimittajan töitä.

    • YLEä ja Hesaria painaa järkyttävä kauhu siitä, että Ramppi saattaa onnistua ilman mahdottomia myönnytyksiä purkamaan lopullisesti P-Korean ydinasevarustelu.

     Se olisi hirvittävistä hirvittävin nolaus näiden harjoittamalle nolaus- ja nujertamiskampanjalle.

     Tosin silloin ilmaantuu taas lauma toimittajia kääntämään faktat nurinperin.
     Hesarin ymmärtää, mutta on oksettavaa valtiollisen uutismedian harjoittamassa yksipuolista politiikkaa.


   • jälkiviisaissa ei ole Kalle Iso-Kallion lähdön jälkeen ollut enää yhtään viisasta.

    Naamaansa näyttämään tunkeavat kaikki tietyn piirin pystyynkuolleet narsistit ja sitten keskustellaan siitä, että onko kiva hyvä vai ei hyvä.

   • Tänään 15.2.2019 oli tullut uusi naisjäsen, amerriikassa asustanut, hoikkakasvoinen naishenkilö. Oli suuna päänä ja suunvuoroa ei liioin toisille antanut, puhui päälle ja "oli ainoa oikeassa" oleva omasta mielestään. Ei tuollaista kukaan halua jälkiviisaiden viisaaseen joukkoon. Huono valinta Yle ltä.
    Keskustelua ja toisen kunnioittamista tulisi uuden jäsenenkin kunnioitettava.

    • Totta. Tuo nainen kuvotti röyhkeydellään.
     En aina tuon miehen puheista pidä, mutta törkeästi yritti estää tätäkin.

     En todellakaan jäisi kaipaamaan.


    • Vai sellainen tullu. Ans ku mää arvaan joku punavihreän roskasakin tyyppiedustaja?
     Itse en Isokallion jälkeen tuota tyhjänlässytystä ole viitsinyt enää seurata.


    • KaipuuKaikkosi kirjoitti:

     Totta. Tuo nainen kuvotti röyhkeydellään.
     En aina tuon miehen puheista pidä, mutta törkeästi yritti estää tätäkin.

     En todellakaan jäisi kaipaamaan.

     Aikoinaan nainen oli Hesarissa ja Mari Manninen ja hän aiheuttivat lehdelle tuhansien tilausten peruutusaallon, jolloin lehti otti lusikan kauniiseen käteen ja poisti naiset toimittajakunnastaan. Manninen on kai järkevöitynyt sittemmin, mutta tämä Partanen ei ole, näköjään.


   • Partanen on hyvä. Olin tosi iloinen, että Heidi sädekehä Sabanaballe (tai jotain) Partanen pisti ihan kivasti kampoihin. Partanen perusteli mielipiteensä oikein hyvin, tosin niin osaa myös Heidi S. Tämä samainen Heidi on laukonut semmoisia mielipiteitä, että hirvittää. Blogissaan on muistaakseni ilmoittanut olevansa maailmanparantaja, whaaaat????

   • Nolo homma yleltä, puolusti että keskustalainen ollut 19 vuotta sitten!!! Sitten selvisi ettei hän ollutkaan keskustalainen!!!! Eli Keskustaa edustavaa ei ollut koskaan?

   • Yleensä kokoonpano on kaksi vihervasurihörhöä ja kiintiömuslimi. Joskus Apunen tuo vähän järkeä keskusteluihin.

    • Apunen on tasoa Isokallio, tai Santavuori eli porvarit ei osaa kuin valitaa miten huonosti menee. Ja markkinataloudessa jossa vain yli 4 miljardia maksetaan yritystukea, aivan fantastista sanoisi joku sopiva ei pätevä sitran johtaja tänä päivänä.


   • Juuri noin. 28.2. perjantaina oli taas malliohjelma vihervasuri naisten hyökkäyksestä perussuomalaisia vastaan. Eikä sanallakaan kun vasemmistoliiton merkkihenkilö sanoi, että kaikki fasistit ja ilmastonpuhdistusta vastustavat henkilöt pitäisi tappaa.

    Ei kannata enää ihmetellä miksi perussuomalaiset asettavat yle:n valtionavun tuntuvaan leikkaukseen.

    • Nössö toimittaja oli vetämässä aiheita.


   • Vieläkö tulee lisää näitä YLE,n jälkeenjääneitä ohjelmia.
    Jälkiviisaat.Jälkihiki.Jälkipörssi.Jälkidigi.Jälkikaronkka.
    Mikäs on sitten seuraava jälkeenjäänyt.??

    • JÄLKIENOT. Studiossa istuu "eno" ja kaksi äärivihreätä.


   • Odotan jo perjantaita, että paljonko puhutaan kreikan matukaaoksesta. Ja sanotaan "pitäähän meidän auttaa". Ja tänne vaan suomeen mahtuu, ja kansa maksaa. Ja muuta sairasta suvakointia.

   • Piipertäjien Ohisalo haluaa täyttää Suomen kaikenmaailman pakolaisilla,
    ryöstäjillä,murhaajilla,lasten raiskaajilla,isis taistelijoilla ja heidän perheillään.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    228
    11250
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    278
    6106
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1097
   4. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    49
    833