Ekotorilla on kivaa

Ilmaistyöntekijä

Luin netistä, että työkkärissä tehtiin kaikessa hiljaisuudessa heinäkuussa uusi kiristystoimi, jossa karenssi voi tulla ihan parin päivän sisällä, jos ei ole älynnyt mennä asioimaan työkkärin sivuille ja merkitsemään annetut tehtävät tehdyiksi..

Kuinkahan monta jässikkää on Mikkelissä saatu karenssiin?? Kuinkahan monta uutta, ilmaista ja reipasta työntekijää on saanut Ekotori ja Mikkelin seudun invaliidit?? Kantaako kaverisi paskaisia vanereita Lentokentänkadulla sateessa?? Vai työntelee iltaisin jotain liikuntakyvytöntä keskustassa?

Onhan se tietysti mukavaa, että ihmiset tekevät ilmaiseksi töitä ja yrittäjä vetää potin kotiin.

77

1417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lusmut_kuriin
      • NäilläSäännöillä

        Niin kauan kun "työ" liittyy jonkin yrittäjän toiminnan ylläpitämiseen ilman palkkaa, niin totta vitussa saa kieltäytyä, ja PITÄÄ kieltäytyä. Ei yhteiskunnan pidä pönkittää konkurssikypsiä firmoja!
        Jos taas on kunnon palkallinen pesti, ja sopimus voimassa toistaiseksi, niin ei varmaan kukaan työtön kieltäydy.


      • Anonyymi
        NäilläSäännöillä kirjoitti:

        Niin kauan kun "työ" liittyy jonkin yrittäjän toiminnan ylläpitämiseen ilman palkkaa, niin totta vitussa saa kieltäytyä, ja PITÄÄ kieltäytyä. Ei yhteiskunnan pidä pönkittää konkurssikypsiä firmoja!
        Jos taas on kunnon palkallinen pesti, ja sopimus voimassa toistaiseksi, niin ei varmaan kukaan työtön kieltäydy.

        Eikö työttömien kannattaisi mielummin mennä sosionomeiksi, etuuskäsittelijöiksi ja sosiaalivirkailijoiksi, jolloin palkka olisi 3800 eur/kk


    • mertsiii

      ekotori on pelastanu monen mielen terveyden, kun on päässeet 4 seinän sisältä ihmisten ilmoille lento kentänkadulle tekemään kivaa puuhaa. on saatu kaverita ja kalkan juonti ainakin vähentyny.

    • käkkärää

      Ongo piha dasotettu.

    • vittukovituttaa

      vituttaa saatana oikeesti viijä sinne mitää kun kääntyy hiekkapätkälle pitäs olla niva ku satoja kuoppia on perkele saamatonta porukkaa ketjuvartiset lapiot tietysti

    • pistejastop

      Ei lauvantaina vituta kettää. Piste.

    • rulettaa

      Ökötori rulez!

    • Ekon_ihme

      Kaikki Mikkelin luuserit on "töissä" ekotorilla!

    • Käpikäpi

      Jos on edes paikalla työajan,se riittää. Minä oon istuna nuissa. Huom istuna. En tee mitää. Eivät voi antaa karenssia. Antaisovat mamuille vähemmän rahaa.

    • Kuntoutujakätkäle

      No hitto miksei. Rentoa työtä ja saa edes sen 9€ tai palkkatuen. Itse olisin tyytyväinen. Päiviin tulisi sisältöä. Tällä hetkellä olen sairauslomalla.

      • Stereotypiat

        "Päiviin tulisi sisältöä"
        Minulla on mielekästä sisältöä elämässä tarpeeksi ilman Ekotoria tai muita orjapaikkoja. Hassua kun monet ihmiset olettavat, että työttömän elämä koostuu sohvalla makoilusta, TV:n katselusta ja kaljan juonnista.


    • pikkutommisavisilta

      ekotorilta saan valoa ja iloa elämääni.

    • piipaapiiipaaaa

      Onko portin pieleen siiretyt tavarat erikoistarjous-eriä??
      Käkrällä kovemmat hinnat kuin kraudassa!!

    • johtajaPykmi

      Ekotorin aukioloaikiojen ulkopuolella ja porttien ollessa suljettuna edellä mainittu paikka on ns. suorakierrätyspiste. Siihen asiakkaat voivat tuoda kierrätyskelpoisia hyödykkeitä ja materiaaleja. Samoin siitä asiakkaat voivat noutaa tarvitsemaansa. Tässä menettelyssä ei käytetä rahasuorituksia - tästä nimi suorakierrätys. Tämä on suorakierrätyksen ensimmäinen perusperiaate.

      Terveisin Pykmi. suorakierrätyksen päällikkö

      • EkoEki1

        Eihän siinä mitään kun vaan muistaa hymyillä videokameran kuvissa(kuvat tallentuvat sekä Toimintakeskuksella että vartiointiliikeessä suoraan tietokoneen kovalevyille(kameroita 16kpl piha-alueilla/porteilla)


    • NytRiittää

      Portin ulkopuolelta ei saa kuvata! Ja kamat siinä suorakierrätyspisteessä ovat maastossa kenen tahansa poimittavissa. Ei ole olemassa mitään lakiin perustuvaa sopimusta että kamat olisivat käkrän kamaa! Kun ajan siitä seuraavan kerran peräkärrin kanssa niin nosta kamat kyytiin ja vien rojut löäytötavarana polissien huutokaupattavaksi. Varmaa polisiikin viidennen rojukuorman jälkeen tutkii lakikirjoja......................

      • Ekoeki1

        Tässä tapauksessa saa koska portin ulkopuolella tiehen asti on Toimintakeskuksen aluetta eli portti ei nyt ilmaise pihan rajaa.


    • EiEnääEkotorinAsiakas

      No merkitkää se pihan raja! Ja toinen on mikä laki kertoo että aidan ulkopuolelle jätetyt tavarat on tarkoitettu ekotorille. Voihan olla että tuoja on tarkoittanut ne suorakierrätykseen eikä välistävetoon!!! Laittakaa siihen lappu perusteluineen miksi ne olisivat ekoekin kamoja.

      Olen kuullut että ekotori on oikein välistävedon taivas. Kaikki parempi tavara lähtee ylempien toimihenkilöiden kainalossa ja takakonteissa ja peräkärreissä. Lopuilla rojuilla sitten vedätetään vähäosaisemmilta kiskurihintoja. Hyi helvetti sentään.

      Nyt kannattaa ostaa uutta tavaraa. Rahaa säästyy!

      • EIEIEIIKINÄ

        No tätähän se on. Vedetään välistä, vedetään kaupungilta rahaa ja ilmaista työvoimaa, vedetään asiakasta retkuun myymällä vanhaa paskaa. Jokainen tehkööt johtopäätöksensä, mutta ei tuolta voi hyvällä omatunnolla mitään ostaa. Firmahan on yhteiskunnan parasiitti, syöpäläinen.


      • Artsii

        Ei sinne kannata muutavieda kun JÄTEÖLJYÄ.


    • eienusko

      laittaako 9e jannut koskaan mitään taskuun ohi kassan?

    • ApuHassanNussiKassan

      Luulisin et 9 euron jäbät ja flikat ei pölli mitään. Yleensä vähäosaisuuden yksi perussyy on ylenpalttinen kiltteys ja rehellisyys. Kyynärpääkahinoinnissa, korruptiossa ja välistävedossa tarvitaan loraus epärehellisyyttä jo perintötekijöissä.

    • Lakimies123

      "Yleensä vähäosaisuuden yksi perussyy on ylenpalttinen kiltteys ja rehellisyys. Kyynärpääkahinoinnissa, korruptiossa ja välistävedossa tarvitaan loraus epärehellisyyttä jo perintötekijöissä."

      loraus epärehellisyyttä voi johtaa myös petos/varkaus syytteisiin

    • 9eurollatöihin

      Tänään luin länkkäristä, että Etelä-Savossa on työttömyys laskenut huimaa vauhtia! Porukat päässeet karenssiin ja kuntouttavaan työtoimintaan. Kyllä Mikkeli tästä nousee. Ylitarjontaa on kuulemma toimistotyöntekijöistä ja myyntialan ihmisistä. Kummallista kuitenkin se, että kassoille tarvitaan aina vaan henkilökuntaa ja jonot pitenee.

      • Eikuntoudusuomi

        Tämä on tätä sipilän ja kokoomuksen masinoimaa "suomi kuntoon" kampanjaa, että näennäisesti hävitetään työttömyys, ja ajetaan ihmiset jotka ovat työttöminä vielä ahtaammalle, tekemällä näitä tehtäväansoja joita kukaan ei varmasti osaa varoa. Eli tässäkohtaa ryöstetään köyhältä vielä olemattomasta toimeentulostakin, kela oikein avustaa tässä!
        Samaan aikaan kukaan ei oikeasti tee mitään asialle jolle pitäisi oikeasti tehdä jotain, eli tämä asumistukihimmelin purkaminen. Nykyiselläänhän se systeemi toimii niin, että asunnon omistaja katsoo, paljonko valtio osallistuu vuokraan, ja sitten pistetään se 200€ lisää hintaa vuokralappuun. Suoraa valtion rahojen kuppaamista ennestään rikkaiden taskuun! Vuokralainen on siinä vaan välikäsi joka siirtää rahan valtion tililtä porvarin taskuun.


    • Pikavip

      Mina en umarra miksi mina en sada raha mina halu houkuta leski rikas naine. site rasisti anta mule raha. suomi paskama.

    • ihastunuK

      ekolla on kauniita naisia töissä! :-P

      • Anonyymi

        taidat unta nähdä??


    • seonihme

      Ekotori ja käkrä on ihmeidentekijöitä: moni on kaveri laahustanu sinne lapa maassa kuntotumaan, puolen vuoden päästä lähteneet takakenossa ja muna pystyssä kohti työmarkkinoita!

    • ahajajustnii

      Aha ja just nii. Kyllä kun talven kärvistelee pihalla niin kyllä muistuu mieleen kun stalinin kanavaa oltiin kaivamassa.

    • eijooooo

      Ei ole pulaa työntekijöistä noissa Mikkelin kyykyttäjäyhdistyksissä, kun ihmisiä pakotetaan hakemaan sinne sanktioiden uhalla. Oikeita työpaikkoja ei Mikkelistä saa muuten kuin suhteilla.

      • ekoekikö1

        Kyllä muuten on pulaa koska Sipilän toimet aiheuttivat sen että uusia palkkatukia ei enää tänä vuonna makseta vaan se kiintiö oli jo kesällä käytetty loppuun eli ei ole rahaa.


    • Keinottelijat

      https://yle.fi/uutiset/3-9865116

      "– Meillä on nyt todellakin kolme nuorta palkkatyössä. Heillä on työ, josta he saavat palkkaa. Ainoa ongelma on se, että meidän pitäisi nyt saada jostain ne palkkarahat. Se on se murhe tässä, Jorma Nurminen sanoo. "

      Tämä on asian ydin. Sama juttu ekotorilla ja muilla höpöhöpö-firmoilla, jotka elävät työttömillä. Röyhkeä yrittäjä heittää työntekijät pihalle, kun valtion tuet on käytetty loppuun. Ja sitten uusi jannu sisään, kun taas tulee rahaa. Yrittäjä ei maksa yhtään palkkaa omasta pussistaan.

      • PoisOnElävänMieli

        Tässä on juuri se syy miksi mikkeli kuihtuu. Ei ole tarpeeksi firmoja jotka pystyisivät maksamaan liksaa tehdystä työstä. Onko tuo nyt sitten suuri ihme, että työvoima muuttaa pois? Ei valtio loputtomasti elätä näitä ekotorin kaltaisia syöpäläisiä, ja se on oikein.


    • Kiitos_Sipilä_ja_jengi

      Oletko jo saanut ihanan työtarjouksen työkkäristä... ekotorille, lentokentänkadulle.. ??? Kannattaa olla aktiivinen, kyllä paikkoja on pilvin pimein. Palkkaa et saa, mutta ethän sitä tullut edes hakemaan, tärkeintä on osallistuminen yhteiseen hyvään. Ekotori vetää teistä voitot ja ulisette perässä. Kivaa ja täysin laillista.

    • siperiaopettaa

      9 euron työntekijöillä on monenlaista kohtaloa.! Osa heistä on reilua kivoja tyyppejä, osa ikäviä juoruakkoja, ja -ukkoja. Heillä on varaa (9€) naureskella ja ilveillä asiakkaille. En ihmettele, ettei muutamilla heistä ole vakituista työtä..

      • ego.tor

        Niin kyllähän se ottaa päähän kun osa 9 egen porukasta tekee jopa töitä päivän aikana. Ja sitten on nämä tyypit joiden aika menee lähinnä tupakalla ravaamiseen, kahvijuontiin, krapulasta toipumiseen, puhelimen näpräilyyn, paskanhauhantaan jne. jne. Laskee aika nopeasti motivaatio niilläkin joita tekeminen kiinnostais.


    • Onnellinen_orja

      Ekotori on paras <3

    • pikkutommi

      hinein työ paikka ikinä saa käyä käelläki

      • masturbat

        Masturboidaanko ekiksellä virka_aikana!!? Meneekö jo liijan pitkällw.


    • rahnaaattia

      http://www.iltalehti.fi/verot-2015/2015110220600402_da.shtml

      SAK:n Lauri Lylyn ansiot jäivät pienemmiksi kuin muiden AY-pomojen. Lyly ansaitsi viime vuonna yhteensä 190 874 euroa

      http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/ihalainen palkka-10924

      Työministeri Lauri Ihalainen kertoo Ilta-Sanomissa, mistä hänen 244 980 euron ansiotulonsa vuoden 2012 verotuksessa muodostuvat.

      Ihalaisen yli 20000 euron kuukausitulot olivat yli 5000 euroa suuremmat kuin esimerkiksi pääministerillä. Ihalainen on ensimmäisen kauden kansanedustaja. Työministeri kertoo saavansa eläkettä SAK:lta, jossa hän oli töissä noin 40 vuotta.

    • eko_ei

      Joo, mutta ekotorin hommista ei kerry eläkettä. Ja niin monet mikkeliläiset tekee "töitä" ekotorilla...

      • 21312441

        Ei eläkkeellä mitään tee. Ja nyt jos on nuori, niin eläkeikään mennessä koko eläkejärjestelmä on poistettu ja köyhät ihmiset ammutaan tai pistetään työleireille.


    • arlpaitmahtfrai

      Eiköhän se ekis oo jonniilaine työleiri??

    • Anonyymi

      onko ekotorilla mitää pakkasrajaa?palentaa:(

    • Anonyymi

      Muistakaa, että RekryOn on taas tulossa. Kaikki mukaan ekotorille. Työkkärin täti kyllä muistaa laittaa kutsun, josta ei voi kieltäytyä! Satoja osallistujia.

    • Anonyymi

      Uppia... tämä on tärkeä aihe. Kertkoaa kokemuksianne?

      • Anonyymi

        Eipä ole te sivuilla suunnitelmaa ja siten ei myöskään kuitattavia asioita.
        Kuntakokeilun asiakas, kyllä sieltä on kerran soitettu jopa ja höpisty paskaa. Mutta kertaakaan ei ole kasvotusten juteltu saati suunnitelmaa tehty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä ole te sivuilla suunnitelmaa ja siten ei myöskään kuitattavia asioita.
        Kuntakokeilun asiakas, kyllä sieltä on kerran soitettu jopa ja höpisty paskaa. Mutta kertaakaan ei ole kasvotusten juteltu saati suunnitelmaa tehty.

        Aina pitäisi olla tehtynä velvoittava aktivointisuunnitelma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aina pitäisi olla tehtynä velvoittava aktivointisuunnitelma.

        jos oisin työkkärin täti. laittasin kaikki kuntouttavaan työtoimintaan viimestään 1kk työttömyyden jälkeen.pitkäaikaistyöttömyyttä ei olisi enää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jos oisin työkkärin täti. laittasin kaikki kuntouttavaan työtoimintaan viimestään 1kk työttömyyden jälkeen.pitkäaikaistyöttömyyttä ei olisi enää.

        Ja kyllä tulisi sen jälkeen oikeuskanslerilta sanomista, koska kuntouttavaan kuuluu reppanat, jotka eivät kykene työmarkkinoille tai opiskelemaan.


    • Anonyymi

      Ekotori rokki soi ja se soi!

      • Anonyymi

        Erittäin hyvin sanottu! Ekotorin rokki ei pääty koskaan.


    • Anonyymi

      Mie luin semmosta netistä että koko uutta elämää toiminta lakkautetaan, koska kaupungin pitäisi pieraista jostakin kekoon 13 miljoonaa ja kassa on tyhjä.

      • Anonyymi

        Työttömien salaliittoteorioita. Ei tule toteutumaan, Ekotori porkuttaa ja tekee rahaa. :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työttömien salaliittoteorioita. Ei tule toteutumaan, Ekotori porkuttaa ja tekee rahaa. :)

        ekotori vaan laajentaa. nyt sinne tulee naisille intimihieronnat ja miehille gloryhole.


    • Anonyymi

      Älkää nyt kaikessa Ekotori-hekumassa unohtako uunituoretta Kieppiä!! Siellä ihmiset nykypäivänä kierrätetään. Onkos moni ollut jo Kiepin listoilla? Varmaan nyt syksyllä/talvella iso kampanja alkaa ja saadaan loputkin vetelykset töihin sieltä sohvilta. Ylistäkäämme yhdessä työkkäriä, Reittiä ja Mikkelin työllisyyspalveluita, että he tekevät tätä arvokasta työtä saadessaan luusereita töihin.

      • Anonyymi

        Ekotorista saisi tulla tositv-sarja, jossa seurattaisiin miten luuserit nousee ja saa uuden elämän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ekotorista saisi tulla tositv-sarja, jossa seurattaisiin miten luuserit nousee ja saa uuden elämän.

        No nyt tuli raikasta sarkasmia. Oikeesti nauratti näiden ikävästi väsyneiden ekotorirokki - käe-käe- käkrä- fätlädy viestien jälkeen.


      • Anonyymi

        uuuuuhh!!!


    • Anonyymi

      olen elintapa työtön ja se tuntuu hyväle

      • Anonyymi

        Kyllä teitä punanenäisiä sossun pikku mussukoita onkin Mikkelissä ihan vilinäksi asti! Kohta tulee te-täti ja ohjaa sinut kerhoon, missä käydään leikkimässä työntekoa. Siellä sedät ja tädit pyyhkii ripulitkin pyllystä, ja saat olla muitten kanssa hiekkalaatikolla. Otathan ulkoiluvaatteet mukaan, tai sano huoltajalle että pitää aamulla pakata sellaiset mukaan.


    • Anonyymi

      Saaks Ekotorilla pitää röökitaukoja miten? Aattelin kun tota spaddua palaa aika tiuhaan ja ens kuussa alkais alkuun 3kk kuntouttava.

      • Anonyymi

        Tietenkin saa.
        Olet siellä SOSIAALIHUOLLON ASIAKKAANA, et TYÖNTEKIJÄNÄ!

        Muista siellä ollessa, että sinun pitää mennä sinne paikalle, mutta mitään ei tarvitse tehdä. Aivan sama mitä menet sinne tekemään, työpanoksellasi EI SAA olla mitään merkitystä, vaan työt pitää saada tehtyä palkatun työvoiman panoksella. Jos jokin asia jää tekemättä sen takia, ettet sä tee sitä, siinä tapauksessa Mikkelin toimintakeskus ry käyttää kuntouttavaa työtoimintaa väärin.

        Lähde: Suomen laki, apulaisoikeuskanslerin päätökset kuntouttavasta työtoiminnasta, kuntouttavan työtoiminnan ohjeet jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietenkin saa.
        Olet siellä SOSIAALIHUOLLON ASIAKKAANA, et TYÖNTEKIJÄNÄ!

        Muista siellä ollessa, että sinun pitää mennä sinne paikalle, mutta mitään ei tarvitse tehdä. Aivan sama mitä menet sinne tekemään, työpanoksellasi EI SAA olla mitään merkitystä, vaan työt pitää saada tehtyä palkatun työvoiman panoksella. Jos jokin asia jää tekemättä sen takia, ettet sä tee sitä, siinä tapauksessa Mikkelin toimintakeskus ry käyttää kuntouttavaa työtoimintaa väärin.

        Lähde: Suomen laki, apulaisoikeuskanslerin päätökset kuntouttavasta työtoiminnasta, kuntouttavan työtoiminnan ohjeet jne.

        ekotorilla kyllä kärryytettäänkin,on lukuisia pisteitä mihin kokoontuu sakki polttamaan sätkiä, ehkä ruohoakin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ekotorilla kyllä kärryytettäänkin,on lukuisia pisteitä mihin kokoontuu sakki polttamaan sätkiä, ehkä ruohoakin?

        Varmaan 10 vuotta sitten vein hajonnutta kodinkonetta Lentokentänkadulle. Aidan vieressä oli kontti, joka pullisteli harmaan näköistä ja väljähtyneen näköistä sakkia, kaikilla nortti suupielessä. Hirmuinen pössäkkä nousi sieltä kontista. Se porukka oli kuin jokin eriskummallinen seurue. Jäi ikuisesti mieleen ja verkkokalvolle. Vasta tuolloin minulle alkoi selvitä, ketä siellä pidetään. Otin lisää selvää asioista. Seuraavan kerran kun naapurini markkinoi, kuinka siellä autetaan työttömiä, huokaisin syvään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan 10 vuotta sitten vein hajonnutta kodinkonetta Lentokentänkadulle. Aidan vieressä oli kontti, joka pullisteli harmaan näköistä ja väljähtyneen näköistä sakkia, kaikilla nortti suupielessä. Hirmuinen pössäkkä nousi sieltä kontista. Se porukka oli kuin jokin eriskummallinen seurue. Jäi ikuisesti mieleen ja verkkokalvolle. Vasta tuolloin minulle alkoi selvitä, ketä siellä pidetään. Otin lisää selvää asioista. Seuraavan kerran kun naapurini markkinoi, kuinka siellä autetaan työttömiä, huokaisin syvään.

        On tuo kyllä; muutenkin ovat köyhiä, useimmat tt-tukiasiakkaita, eikä päiväpalkka ole kuin 9 euroa, niin silti pitää sekin pussuttaa savuna ilmaan, tervat keuhkoon jne. Oi-joih, surkua on.


    • Anonyymi

      ekotori on mesta paikka

    • Anonyymi

      Ekotorilla olisi taas paljon vapaita työpaikkoja. Miksi ette hae?? Yhteystiedoissa oli monta "valmentajaa", joilla on samat sukunimet... onkohan tiettyjen sukujen hallinnassa?

      • Anonyymi

        Sukua ovat, on äitiä ja tytärtä esim.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sukua ovat, on äitiä ja tytärtä esim.

        kodinkonehuollon pomon poeka pääsnä vakipaekallen työnjohatajaksi, miten?


      • Anonyymi

        Millähän koulutuksella pääsee työnjohtajaksi?? Siellähän on muitakin nimiä, taitaa olla aika suhmuroinnilla saadut paikat, ja kunta antaa rahaa palkkoihin. Ei nuo varmaan parilla tonnilla liiku, kyllä 3000 euroa tulee liksaa /kk.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millähän koulutuksella pääsee työnjohtajaksi?? Siellähän on muitakin nimiä, taitaa olla aika suhmuroinnilla saadut paikat, ja kunta antaa rahaa palkkoihin. Ei nuo varmaan parilla tonnilla liiku, kyllä 3000 euroa tulee liksaa /kk.

        Ei siihen Mikkelissä tarvita mitään koulutusta. Jos on melkein päässyt jonkin aikuisten opiston kirjekurssin läpi, niin sehän riittää. Mikkeli on suhmuroitten kylä. It osastolla on datanomit pomon hommissa ja merkonoomit päättää talous asioista...työttömiä ohjataan peruskoulupohjalta ja jälki on kyllä juuri sen näköistä, että kohta napsahtaa Juhaa leukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siihen Mikkelissä tarvita mitään koulutusta. Jos on melkein päässyt jonkin aikuisten opiston kirjekurssin läpi, niin sehän riittää. Mikkeli on suhmuroitten kylä. It osastolla on datanomit pomon hommissa ja merkonoomit päättää talous asioista...työttömiä ohjataan peruskoulupohjalta ja jälki on kyllä juuri sen näköistä, että kohta napsahtaa Juhaa leukaan.

        Osa työnjohtajista on valmistunut Vanamon yliopistosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa työnjohtajista on valmistunut Vanamon yliopistosta.

        Ja suurinosa elämänkoulusta.


    • Anonyymi

      Työllistymissuunnitelmassasi sovitaan työnhakuvelvoitteestasi ja palveluihin osallistumisestasi, jotka sinun pitää toteuttaa sovittuina aikoina.

      TE-toimisto ja kuntakokeilu voi tehdä työnhakijalle työtarjouksia. Työtarjoukset ovat velvoittavia, jos työnhakusi on kestänyt kuusi kuukautta alkuhaastattelusta lähtien. Työtarjous ei ole velvoittava, jos olet ennen työtarjousta raportoinut hakeneesi sovitun määrän työmahdollisuuksia.

      Jos esimerkiksi laiminlyöt asiointia, suunnitelman päivittämisen tai palveluihin osallistumisen, jätät toteuttamatta työnhakuvelvoitteen tai jätät hakematta velvoittavan työtarjouksen osoittamaa työtä toistuvasti 12 kuukauden tarkastelujaksolla, voit saada laiminlyönneistä eri pituisia karensseja.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      279
      4619
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2498
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2166
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe