Martina gladiaattoreissa

Jörnikkä

On kyllä ohjelman tuottajat osanneet vetää oikeista naruista. Martinan asu tuo mielettömän hyvin esiin upeat isot rinnat sekä piukan pepun. Kyllä tätä miehenä katsoo todella mielellään.

29

1133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Steffuli

      Äiti-immeinen niukoissa vaatteissa tuiman näköisenä, silikonit korostuen. Mikäs siinä, joku tykkää, toinen taas ei. Mieskatsojia varmasti riittää.

    • tekotissiteline

      eipä tuo kovin hyvin pärjännyt. tekotissiteline ei pärjää ammattilaisten kisoissa. oliko vanhin gladiaattori.

      • Turkin_tohtori

        Ainakin huonokuntoisin ja silti leikellyin, vaikkei ole edes urheilija. Oliko kenelläkään enemmän tatuointeja kuin yrittäjä-äidillä?


    • No.Thanks

      Minusta Martina on jollain lailla reppana, yrittää kaikkea mahdollista eikä saa mitään fiksua aikaiseksi. Miten hän viitsiikin toitottaa tuota kuntoilua ja urheilemista, kun eihän se edes näy missään. Ja se on vielä hänen "työtään". Jokaisessa kisassa on viimeisten joukossa, ellei ole just sairastunut johonkin yllättävään eikä pysty osallistumaan kisaan.
      Vanha täti tiukkana vähissä romppeissa tuollaisessa viihdepläjäyksessä (silmänruokaa tietysti osalle mieskatsojista) ja tuota ohjelmaa on toitottanut sen kolme kuukautta.

    • Jöpö-Jorma

      Ei täällä pärjäämisestä kukaan puhunutkaan. Upean näköinen ja seksikäs isoine rintoineen ja piukkoine peppuineen. Jokainen mies antaisi selättää alta aikayksikön.

      • Levin.vessan.imuri

        Sorry nyt vaan, mutta sillä on tapana mennä polvilleen. Selätintä se on epätoivoisesti yrittänyt mainostaa, ei vaan mene kaupaksi.


      • silsugaattori

        pelkkä muovitissiteline. sama kun tykkää muovipalloista. ei pärjännyt oliko tuomari silmät kiinni eukko potki muita kilpailijoita pois pyramiidin tasanteelta. eikä pärjännyt kummassakaan lajissa.


    • Luusereidenpäiväuni

      Kuka mistäkin tykkää,miehet nyt ei paljon mieti miten tän horatsun kurvit on saatu aikaseks ,täyteaineita sinne tänne ja hyvä tulee ukkojen mielestä , treenaamisesta on turha tän eukon puhua ,sen verran heikossa hapessa tuntuu olevan ,ikä painaa jo ,ei ole kovin tuore ruusu enää ,kasvoista paistaa lähes epätoivo ,kun ne paremman näköset ja nuoremmat ohittelee mennen tullen tätä kotkaa

    • Kertokaas

      Mä en nähny tätä jaksoa! Voittiko Martina kaiken?? Oliko paras?

      • normi.meininkiä

        Täysi floppi (taas kerran).


      • EiNytSentään

        Ei oikein pärjännyt. Mukana oli oikeasti kovakuntoisia mimmejä, Martina oli pikkuinen niiden rinnalla, vain rintatoppaukset pullisteli. Mietinkin etukäteen, miten pärjää voima- ja kamppailulajeja treenanneiden naisten kanssa, jotka osaavat ottaa koviakin osumia vastaan. Ei sitten pärjännytkään, paikat hajosi. Baaritappelut ei riitä treeneiksi oikeissa urheilukisoissa.


    • Love.plastic

      Kylie Jenner >>>>>>>>>>> Marttiina

      • upeaMartina

        Kyllä oli Martina kauneimmasta päästä tuossa amatsonien joukossa. Moni naisgladiaattori oli sellainen möhkäle, että johan niitä miehetkin pelkää.


      • perfact.fife
        upeaMartina kirjoitti:

        Kyllä oli Martina kauneimmasta päästä tuossa amatsonien joukossa. Moni naisgladiaattori oli sellainen möhkäle, että johan niitä miehetkin pelkää.

        Ilman muuta. Martina oli selvästi kymmenen kauneimman gladiaattorin joukossa.


      • tissiteline
        upeaMartina kirjoitti:

        Kyllä oli Martina kauneimmasta päästä tuossa amatsonien joukossa. Moni naisgladiaattori oli sellainen möhkäle, että johan niitä miehetkin pelkää.

        onneksi tekotissitelinettä ei kukaan pelkää.


    • MiehekäsNaama

      Harmi vain, että Martinan naama ei ole mitään kaunista katsottavaa, näyttää ihan mieheltä joka on hormoneilla muutettu naiseksi.

    • huonoo

      No,Thanks olen samaa mieltä. Harrastelee kaikkea sekalaista, eikä missään onnistu!

    • Liar

      Nauratti kyllä kun Martinan pituudeksi sanottiin 170cm, mutta niin vaan oli samanmittainen 160cm kilpailijan kanssa, kun vierekkäin seisoivat. Ihan typerää valehtelua tollanen!

      • huono.geeniperimä

        Vanha variksenpelätin ei ikinä ole 170cm. Se valehtelee pituutensa taas. Tuossa Gladiaattoreiden mainoskuvassa se seisoo varpaillaan, jotta töppöjalat näyttäisivät pitemmiltä. Tuo muija ei ole mallinmitoissa, eikä ole koskaan ollutkaan. Se on pelkkä pers'jalkainen tavis. Taas saadaan nauraa sen kustannuksella.


    • OyKortesiivousAb

      Onko Martina koskaan puhunut totta? Hän ei itsekään tunnu tietävän, onko viettänyt lapsuutensa hevostalleilla maalla vai lahtelaisessa yleisurheiluseurassa.

    • PeterPan28

      Onneksi tuli otettua eka jakso talteen. On tullut nimittäin jokusen kerran katseltua niukka- asuista Martinaa. Upea nainen! Ihanat isot rinnat ja piukkaakin piukempi pieni pylly. Kyllä on seksikästä!

      • Oikuyt

        Hetken aikaa uskoin tämän. Sitten muistin itse katsoneeni tuon jakson ja siitä jäi kyllä aivan erilainen kuva. Mara yritti esittää seksikästä - ei onnistunut. Mara yritti olla hyvä gladiaattori - ei onnistunut. Mut kaikki varmasti tajus et sillä on kynnet mintissä!


      • mun.keuhkot

        Oliko sillä keuhkot paljaana?


      • sappi.kiehuu

        Ainakin sillä on maksa kovilla.


    • TaistoJumula

      Matina on oikeassa ohjelmassa, saa hakata ja heitellä muita naisia, ihan luvan kanssa.

    • HerkkuMutteri69

      Aloittaja on kyllä oikeassa, todella kuumaa meininkiä. En kyllä ollenkaan huomannut, että pärjäsikö hyvin vai huonosti, kun tuli tuijotettua vain Martinan upeita muotoja. Eikä sillä pärjäämisellä kyllä mitään väliä miespuolisille katsojille olekaan, mielenkiinto on aivan muissa asioissa Martinan ollessa areenalla. Lisää tätä herkkua!

      • muotoile.lauseesi.oikein

        Mitä upeita muotoja tarkoitat? Ehkä munakoison muotoista päätä, tai kaasupullon muotoista pötkylä vartaloa? Vai lyhyitä töppöjalkoja? Olisi suotavaa, jos laatisit tekstisi hieman yksityiskohtaisemmin, näin me lukijat emme joutuisi koko yötä arvailemaan.


      • Laardi-Lisbettikö

        Luulen kyselijöiden tietävän aivan hyvin mitä muotoja tarkoitettiin. Ei ainakaan sellaista taikinapersettä tai rapamahaa, jotka sinulla on. Mikä muuten tuollaisen katkeruuden selittäisi seksikkäitä naisia kohtaan.


    • Going

      Yllättävän miesmäinen se on vaikka oli hapsuhame ja tissit tunki ulos kaula-aukosta. Mannisen emäntä oli kuumempi ja pari muuta mut nimet ei jääny mieleen. Se 185 pitkä amatsooni oli vähän pelottava.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1461
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1205
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe