Kyllä on surkeeta!

On_jo_menetetty_kausi

Miten HIFK kehtaa hävitä sarjan jumbolle ja lähes heittopussilleheittopussille. Nyt ei taaskaan kannata vatvoa joukkuerseen sijoitettuja euron määriä. Tärkeämpää on nyt ajatella positiivisesti, että liiga on suljettu ainakin toistaiseksi ja näin ei ole vaaraa pudota mestikseen. Jatketaan siis rennoissa merkeissä, ei oteta paineita.

4

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NäinSeMenee_

      Ja vitut! En mene Hifkin kotipelejä katsomaan niin kauan kun nykymeno jatkuu

      • Vapaa_valmentaja

        Kyllä on paha lukko nyt yt HIFKlla. Se on selvä, ettå tuollaisista ei päästä ulos helpolla. Paineet voittaa peli, on nyt niin kova, että se jo yksin hankaloittaa tilannetta. Fanien usko hiipuu. Ei ole kiva käydä katsomassa peliä, jossa oma joukkue saa turpaan kerta toisensa perään. En ota kantaa, kenen palli heiluu, paineita on pelaajilla, valmentajilla ja johtajilla. Jotain pitäisi tehdä ja nopeasti. Saipalle häviäminen oli viimeinen niitti.


    • rtfyjguhj

      "Löysä raha" mukavoittaa ja HIFK on siitä pahin esimerkki. Voittavan joukkueen kasaamiseen tarvitsee kyllä paaluakin, mutta HIFK:ssä uskotaan, että voittavaan joukkueeseen kasaamiseen riittää pelkästään se, kunhan lyöt tarpeeksi paalua pöytään. HIFK:llä ei ole joukkueen rakentamiseen muuta strategiaa kuin se, että maksetaan palkkaa enemmän kuin muut Liigaseurat ja houkutellaan pelaajia pelkällä rahalla, mikä on varma resepti ylihintaiselle joukkueelle. Muuten ok strategia, mutta tässä ei huomioida sitä, että HIFK on vain Suomen mittakaavassa rikas seura. Jopa Ruotsissa on useita seuroja jotka saavat HIFK:in näyttämään aika köyhältä. HIFK:llä ei ole varaa houkutella rahalla niitä oikeasti hyviä pelaajia, koska ne houkutellaan isommalla rahalla Venäjälle, Ruotsiin tai Sveitsiin.

      Pelaajat myös tajuavat, että HIFK maksaa herkästi ylihintaa pelaajista ja siksi HIFK joutuu maksamaan HIFK-lisää - ja se on mielestäsni ongelma. HIFK:n pitäisi mielestäni ensimmäiseksi lopettaa juuri se HIFK-lisän maksaminen. Sitä joudutaan maksamaan, koska pelkaajat eivät usko organisaatioon. Ne eivät uskon menestysmahdollisuuksiin ja siksi tulevat HIFK:iin vain rahastamaan. Hyvään organisaatioon pelaajat tulevat muistakin syistä kuin vain rahan takia, mutta HIFK:iin tullaan selvästi vain tienaamaan omaan tasoon nähden ylisuurta palkkaa. Mielestäni on paskapuhetta, että HIFK:in on pakko maksaa HIFK-lisää - ei ole.. Jos organisaatioa on uskottava ja tarjoaa hyvät etenemismahdollisuudet, niin kyllä sinne tullaan pelaamaan ilman HIFK-lisääkin. Ylimääräisen maksaminen on merkki siitä, että orgasaatiossa on jotain vialla ja sitä täytyy kompensoida maksamalla liikaa.

      Tapparassa tilanne on päinvastainen ja sinne saadaan haalittua ainakin paperilla helposti liigan paras joukkue maksamatta kuitenkaan mottipäisiä. En siis tarkoita, että Tapparassa pelaataan ilmaiseksi. Kyllähän Tapparankin 2,5 miljoonan pelaajabudjetti on liigan suurimpia eikä sielläkään pennosilla pelata. Mutta Tappara saa 2,5 miljoonalla kasaan paljon paremman joukkueen kuin HIFK saa yli kolmella miljoonalla, vaikka järki sanookin, että kolmella miljoonalla pitäisi saada kasaan parempi nippu kuin 2,5 miljoonalla. Uskon sen johtuvan siitä, että pelaajat tietävät, että Tapparassa voi menestyä ja pelaajat tietävät, että Rautakorpi on liigan yksi parhaimmista pelaajien jalostajista. Joten Tapparaan halutaan tulla, sillä vaikka Tapparassa ei mottipäisiä maksetakaan, niin Tappara on hyvä paikka kehittyä ja sitten siirtyä KHL:llään jossa maksetaan mottipäisiä. HIFK taas yrittää houkutella vain valmista laatua rahan voimalla, mutta tulokset ovat heikkoja koska Venäjällä, Ruotsissa ja Sveitsissä voidaan kuitenkin maksaa enemmän ja parhaat pelaajat siirtyvät niihin liigoihin. HIFKI:ssä pitäisi tajuta se, että Liiga on kasvattiliiga. Liigassa kehitytään hyviksi pelaajiksi ja sittenb siirrytään pelaaman parhaa pelivuodet rahakkaampiin seuroihin. Ne ajat ovat ohi kun petrivarikset ja janneojaset pelasivat parhaat pelivuodet Suomessa; nykynään niin hyvät pelaajat napataan jopa HIFK:stä ulkomaile. Maksetaan enemmän kuin muut ei toimi Suomessa, vaikka HIFK:ssä siihen tunnutaan uskovan.

    • Onko_uskottavissa

      Olen kyllä samaa mieltä, kuin "rtfyjguhj". HIFK tuhlaa rahaa pelaajiin. Mutta miten nämä kuitenkin valitut pelaajat saataisiin taas pelaamaan yhdessä joukkueena, se ei nyt ole Selinin johdolla onnistunut. Hänellä täytyy kuitenkin olla iso vastuu tästä menestymättömyydestä! Kyllähän tämä joukkue muutoksista huolimatta on aikaisemmin menestynyt. On päästetty pois esim. maalitykki Puustinen ja nyt ei tunnu löytyvän maalintekijää kuitenkaan tilalle eikä varmaan pienemmällä palkalla. Mutta kuten Nybons sanoi, kausi on vasta alussa ja paljon voisi teoriassa vielä tapahtua!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe