Miesystävän fetissit pelottavat

pilvipalvelu

Olen tavannut uuden miesystäväehdokkaan ja hän kertoi, että hän pitää alistamisesta. Itseäni tämä hänen fetissinsä pelottaa, vaikka pidän seksissä dominoivista miehistä. Tämä fetissi ei ole kuitenkaan mitään Fifty Shades Grey-lällytasoa, vaan paljon kovempaa. Pelottaa, että piiskaaminen sattuu tai hän haluaa lyödä minua kasvoihin ja tämä väkivalta laajenee myöhemmin muuhunkin kuin seksiin ja olen pian sairaalassa. Hän haluaisi myös kuvata seksiä, mikä on mielestäni todella vaarallista, jos kuvat ja videot päätyvät toisten käsiin. Lisäksi pelkään, että tukehdun hänen haluamaansa syväkurkutukseen, Jos hän nauttii alistamisesta, hän todennäköisesti nauttii siitä, että kärsin oikeasti.

Onkohan fetisseihin mahdollista tottua vai pitääköhän tämä suhde päättää heti alkuunsa? Pystyykö mies, joka pitää alistamisesta antamaan mitään hellyyttä muuten, slittämään ja halaamaan? Hän halaa minua niin kovaa, että tuntuu, että rutistun.

10

692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mrs.Grey

      Jos jo nyt pelottaa/arveluttaa, ja tunnet rutistuvasi, kannattaa ehkä lopettaa alkuunsa?
      Vaatii täysin omanlaisensa luonteen, että pystyy tuollaisesta rankemmasta nauttimaan, kaikkia varten se ei ole. Todella harvoja varten itseasiassa. Sinun ei tarvitse taipua tai suostua mihinkään mitä et halua. Mutta jos hänellä fetissi on vahva, ei hän todennäköisesti pysty olemaan sitä toteuttamatta, jo rutistuskin sen kertoo.
      Joten mieti tarkkaan. Myös itsellesi paremmin sopivia löytyy.

      • SoftMasteri

        Suurin osa fetisseistä on tietyllä tapaa harmittomia ja niihin tottuu. Mun mielestä väkivaltaisuus ei kuulu kuvioihin missään tapauksessa. Onhan tuossa miettimisen paikka haluaako jatkaa. Esim piiskaleikit on ok silloin kun toinen haluaa saada piiskaa. Eikä sen piiskaamisen tarvi olla rajua, nöyryytys piiskatuksi tulemisesta ajaa sen asian. Onko sun kaveri oppinut nuo BDSM videoilta vai onko oikeesti luonnostaan tollanen?

        Munkin vaimo haluaa alistua, mutta nuo pystyy hoiteleen ilman väkivaltaa. Tosin mä kyllä jouduin enemmänkin opetteleen masterin roolia ja se on nimenomaan vain rooli. Ei tulis mieleenkään lyödä tai ruveta työnteleen kurkkuun asti.

        Ootko sanonut että menee jo välillä överiksi?


    • hlul

      Kyllä mä vielä lasken vielä aivan tavalliseksi bdsm jos pylly on piiskauksen jälkeen punainen. Fifty Shades Greyn siis sen ekan leffan kohtaus jossa se muija sai remmistä oli aivan tavallista S&M. Teidän pitää varovasti kokeilla mistä pidät. Mä olen itsekin miettinyt tuota sadismia. Domi joka on sadista nauttii tosiaan siitä kun suhun sattuu seksin yhteydessä. Mua ruoski oikein kunnolla nainen ja nautin siitä mutta samalla tajusin että tuo nainen oikeasti nautti kun värähtelin kivusta ruoskan osuessa.

      Kyllä mä itsekin olen miettinyt että se on aika pelottava ajatus. Joku sadista vastasi siihen että ei hän nauti kivusta kuin seksin yhteydessä. Toisaalta en minäkään saa kivusta nautintoa tai halua kokea sitä muutoin kuin silloin kun olen kiihottunut ja muna pystyssä. Musta tuota kannattaa kuitenkin pohtia. Asian toinen puoli on kuitenkin että jos on masokisti ja alistuva niin halusi eivät käy yhteen sellaisen kanssa joka ei tykkää olla ruoskan kahvassa.

    • Päätä suhde kun vielä olet kunnossa. Pieni piiskaus vielä menee mutta nuo kaikki muut ovat hengenvaarallisia.

    • cirko

      Itse olen alistuva mutten silti mikään masokisti. En siis nauti kivusta sinänsä vaan kaikesta siitä muusta mikä kuuluu bdsm seksiin. Sadisti nauttii toiselle aiheutetusta kivusta. Alistava osapuoli, siis dominoiva, eli herra tai domina tai master (nimitykset vähän vaihtelevat), ei aina kuitenkaan ole myös sadisti. Toki kipu kuuluu olennaisena osana bdsm-seksiin, mutta ei se yleensä ole mitään vaarallista ja aina asioista on sovittu etukäteen. Kovat leikit( viiltely, verille ruoskiminen yms.) ovat sitten ihan oma lukunsa ja niistä nauttivat harrastavat niitä tarkkojen sopimusten mukaan.
      Bdsm-seksi ei ole pakottamista! Kummankin osapuolen pitää olla mukana omasta halustaan. Jos sinua pelottaa miesystäväsi fetissit ja hän on mielestäsi jo nyt liian kovakourainen, niin luultavasti sinä et ikinä totukaan siihen touhuun. Sinun kannattaa avoimesti keskustella hänen kanssaan näistä asioista.

    • hullu,mikä hullu lähe vetää sen luota

    • kostoelää

      Olen nainen enkä halua alistua seksissä enkä muillakaan elämänalueilla. Miesystäväni on kiinnostunut naisia alistavasta seksistä, pikkuhiljaa hän on tuonut tätä esiin. Erosin hänestä, koska hän ei kykene tavalliseen seksiin, vaan aina yrittää jotain omia juttujaan tuoda mukaan, mistä minä en pidä.

      Ei sellaisen ihmisen kanssa voi seurustella, joka ei ole kiinnostunut sinun seksihaluistasi ja toivomuksistasi.

      Luulen, että mies olisi lopulta raiskannut minut, niin kiinnostunut hän oli tästä alistamisesta. Ja minä en ole kiihotu alistamisesta yhtään. Päinvastoin. Haaveilen nytkin kostosta miehelle, mieluiten jotain väkivaltaista. Sitä saa mitä tilaa.

      Minua pitää kunnioittaa joka asiassa. Myös seksissä.

      • piiskapervertti

        Ei mies olisi sinua varmasti ollut raiskannut mutta ollut surullinen kun ei pääse toteuttamaan halujaan. Niin ja olen alistuva mies joka nauttii piiskasta ja naiselle alistumisesta. Sen verran pervo olen että normaali seksi tarkoittaa mulle alistusleikkejä.


    • kannetkii

      Me tehtiin yhden naisen kanssa paperi, mitä hän saa tehdä ja mitä ei ja milloin lopetetaan. Ja nimet paperiin

    • Kulttuurin.kääntöpuoli

      Jos kyseessä on tuore tuttavuus, älä suostu! Keskustelkaa rauhassa asiasta. Kysy, mitä mies toivoisi tekevänsä sinulle ja kerro mitä et haluaisi hänen tekevän sinulle. Sopikaa myös turvasana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      119
      1858
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe