Isäpuolen unohtumaton aamu, osa 6/6

story69

Tytärpuoli poimii isältä aiemmin lattialle pudonneen pyyhkeen ja sipaisee enimmät kosteudet siihen. Molemmat käyvät kylpyhuoneessa. Isäpuolen palatessa makuuhuoneeseen tytär istuu sängyllä risti-istunnassa. Näky on uskomattoman kaunis, asennon paljastaessa isälle vilauksen pimpsasta. Tyttö selaa kalenteriaan. “Tiitäkö mitä, iskä?”, hän kysyy. “Mulla onkin tänään iltavuoro.” “Vai niin”, mies vastaa. “Mutta tulet varmaan aamiaiselle?”

“Onko sulla kauhee kiire töihin?”, tyttö kysyy. Hän nojaa taaksepäin ja avaa reitensä, isäpuolen nähdessä jälleen kokonaan suloisen pimperon. “Ehdittäiskö me vielä?”. Tytär kömpii isäpuolen luokse sängyn reunalle. Mies on laittanut boxerit jalkaan, mutta ei estele kun tyttö laskee ne alas. Penis on levossa ja tyttö ottaa sen muutaman kerran kokonaan suuhunsa. “Ei minulla kauhea kiire ole, mutta tämä taitaa olla tuolle ressukalle vähän liikaa yhdelle aamulle”, isäpuoli sanoo.

Mies heiluttelee lantiotaan leikkisästi ja penis läpsähtelee vuoroin molempia reisiä vasten kuuluvasti. “Iik”, tyttö naurahtelee näkemälleen. “Aika suloinen vesseli!”. “Mutta kyllä mä voin suukotella, nuolla ja tehdä käsitöitä sulle”, mies tarjoutuu. “Kiitos! Vai käykö sulle, että katselet mua… kun mä tyydytän itseni? Minusta olisi kiihottavaa kun sä katsot”. “Toki, mielihyvin”.

Tytärpuoli ottaa paremman asennon ja varmistaa että miehellä on esteetön näkyvyys. Tyttö aloittaa hyväilemällä rintojaan. Pian lantio liikehtii petiä vasten ja kädet hakeutuvat reisille. Sormet löytävät klitoriksen ja tyttö kiihottuu. “Ja samalla kun sä katsot, puhutaan taas tuhmia, jooko?”. Mies nyökkää.

Tyttö levittää molemmilla käsillä häpyään. Toinen käsi jää pitämään vakoa auki, toisen käden sormien liukuessa sisään. Iskä seuraa ja kuiskaa: “Oi kulta, juuri noin. Pistä sormet sinne sun pimpsaan. Laita toinenkin. Hinkkaa sitä sun pillua iskälle.” “Iha-naa”, tyttö sanoo. “Sä puhut niin tuhmia, iskä. On ihana rassata mun reikää kun sä katsot ja puhut rivoja”.

Isäpuoli koskettelee myös itseään ja miehen kalu on rankasta aamusta huolimatta alkanut taas pullistumaan. Mies pujottaa penisrenkaan kalun juureen ja tekee muutaman vedon. Penis on jo lähes täydessä mitassaan. “Ihanaa iskä”. Tyttö huomaa miehen tekevän yhä nopeampia vetoja. “Tuu lähemmäs, että mä näen kuinka sä runkkaat”.

Isäpuoli seisoo sänkyä vasten tytön jalkovälin kohdalla. Molemmat tyydyttävät itseään. Kiihkeä huohotus täyttää huoneen. “Tää on niin tuhmaa”, iskä puhisee. “Mä runkkaan sulle mun kovaa kullia. Ja katon kun sun kiimainen pillu litisee. Sormeta sitä kulta, sormeta. Hinkkaa kovempaa!”

“Voi helv... “, tyttö voihkii. “Sun pallit heiluu ihan villinä! Mä tulen pian. Tuleeko sulta vielä?”. Mies nyökkää runkatessaan. “Mä lennätän vielä lastin sulle, tuhmeliini!”. Tytärpuoli ilahtuu ja sanoo: “Mä arvasin!” Molemmat ääntelehtivät kuin pornoleffassa, mutta äänet syntyvät kuin itsestään. “Runkkaa mulle, runkkaa iskä! Kato mun vittua, haluatko tulla mun vittuun? Näytä sitä sun isoa kyrpää mulle.” Mies kumartuu nojaamaan tytön jalkaa vasten ja tuntee orgasmin lähestyvän.

“Ootko valmis ottamaan multa spermat sun pilluun kulta?” Tyttö levittää pimpsansa auki ja keskittyy hieromaan klitoristaan. “Joo, anna tulla iskä.” “Iskän kyrpä laukeaa ihan just. Levitä sitä sun tuhmaa vittua, mä kastelen sen spermalla”. Ja näin tapahtuu, isäpuoli tuo kalunsa tytön jalkovälin päälle ja nytkähtäen, useassa sykkivässä erässä spermaa purkautuu terskan päästä: tytön pienelle karvatupsulle, häpyhuulille ja reisille.

Vihdoin kaksikko pääsee aamupalalle ja isäpuoli kiirehtii töihin. Tytärpuoli tulee ovelle moikkaamaan ja antaa vielä suukon. “Kiitos iskä, ja hyvää työpäivää!”. Mies miettii kuinkahan pian tapahtuneesta iskee kauhea morkkis, mutta vielä toistaiseksi hän on ruusunpunaisen raukeuden vallassa. Housuissa kuumottaa, sillä tällaista kyytiä ei ole ollut miesmuistiin. Isäpuolella on takanaan kertakaikkisen unohtumaton aamu!

1

3261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiihotuin

      älä kirjoita kolmannessa persoonassa! Parempi kun yksikön ensim,.persoonassa. muuten kirjoitus hyvä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      413
      1706
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1348
    3. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      171
      1317
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1275
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      1017
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      936
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      880
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      871
    9. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      856
    10. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      108
      821
    Aihe