NORRA palkka

Lissikki82

Onko täällä yhtään Norran emoa "paikalla"?
Paljon teillä jää bruttona palkkaa kk? Ja montako h teette kk?
Kiitos paljon, jos joku viitsi vastata :)

16

7330

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lentämäänkö

      Haluaisin myös kuulla muita kokemuksia Norrasta työnantajana. Itselle ollut tähän mennessä täysin vieras yritys :)

    • samppuli43

      Olisi ihana kuulla teiltä lentäviltä emoilta <3

    • Norralainen123

      Lennetään Finnairin konseptilla ja koneilla ja virkapuvuilla Finnairin lentoja pl. kaukolennot. Mukavia työkavereita ja parempi palkka kuin finskillä ainakin alalle uusilla työntekijöillä. Palkka riippuu tehdyistä tunneista, mutta jos niitä on paljon n. 170h kuussa(ei melkein koskaan ellei ite ota lisätöitä) niin /-3000€ pitäs jäädä käteen, riippuen tietty kokemusvuosista. Normi ehkä /- 2500€ netto täyttä listaa tekeville. Ottaen huomioon että merkittävä osa palkkaa on verottomia korvauksia esim.päivärahoja, siksi jää helposti enemmän käteen kuin normi aspa työntekijöille.

      • Virheellistätietoa

        Millä perusteella parempi palkka kuin Finnairilla olevilla? Oletko tajunnut, että heillä huomattavasti vähemmän tunteja?


      • Lentämäänkö

        Millaisilla tuntimäärillä Finnairilla sitten tehdään töitä? :)


    • Norralainentaas

      Toi tes uutinen on vanha, mut kenelläpä ei ois parannusehdotuksia omaansa :) Ja mä veikkaan et aika moni uus finskiläinenkin on tyytymätön, jos/kun joutuu hakemaan asumistukea yhteiskunnalta, kun ei palkka riitä vuokraan ja ruokaan pk-seudulla. On siis ollut mahdollisuutta verrata molempien firmojen palkkataulukkoja ja Norralla on mahdollisuus tienata paljon enemmän. Joo, Finskillä on tunteja vähemmän 110h kuussa, mutta sitä enempää ei voi edes tehdä ja siitä uusilla emoilla jää käteen 1300-1700 € riippuen päivärahoista. eli jos tekee täyttä listaa molemmilla niin Norralla vaan saa enemmän palkkaa. enemmän töitä= enemmän rahaa :) Mut molemmat salettiin ihan hyviä työnantajia ja Finnairilla jotkut henksu edut parempia esim. laajemmat id-lippuoikeudet, kunhan niitä on varaa vielä käyttää ;)

      • Lentämäänkö

        Mitä henkilökunta etuja Norralla on? Vai poikkeaako yleisesti ottaen lentoyhtiöiden henksu edut toisistaan paljoa? :)


      • Miksivalehdella

        Täällähän jaatte täysin väärää tietoa.

        Kaksi ystävääni aloittivat kesällä, saavat KÄTEEN 2200-2500 e/kk. Tunteja paljon vähemmän kuin Norralla = parempi tuntipalkka.


      • Miksivalehdella

        Tottakai lisät on paremmat, sillä lentävät aikaerolentoja, toisin kuin Norralaiset. Se, että vertaa taulukosta peruspalkkoja, ei kerro todellisuutta.
        Näin ulkopuolisenakin sen tajuaa.


    • törkeääää

      Mulla myöskin kaveri Finskillä, palkkaa jää käteen jokunen 2250€. Tekevät finskillä joku NOIN 110h/kk. Norralla mun käsityksen mukaan tunteja PALJON enemmän. Eli todella paljon lentoja kk enempi mitä finkillä. JA Norralla kk palkka 1050€/kk älkää kuolko nauruun, mutta tosi on kokemuksella 0-1v! :/ Ja Finskin palkka on 1380€/kk 4kk-2v kokemuksella! siinäkin jo eroa! Nämä siis ovat ne peruskk palkat siihen toki tulee lisiä päälle jolloin käteen jää ainakin kamulla sen joku 2200€/kk toki kun palkka on pieni niin myös vero% on pieni.

    • yrittäkääymmärtää

      Norralla maksetaan tuon kuukausipalkan päälle tuntipalkkaa, vuoronaloituslisää, yölisää. Finskillä ei makseta kuukausipalkan päälle mitään lisää! eli finnairilla tuo 1380€ sisältää 110 h työtä. Norralla tuo 1050€ alkuun ei sisällä yhtään tuntia työtä :) Tuntipalkka ei sinänsä päälle päätä huimaa, n. 6 euroa tunti. Mutta siitä voi lyhyellä matikallakin laskea että 110hx6€ on 660€ ja siihen se kuukausipalkka 1050€ joka työvuorosta vuoron alkamislisä 16€ ni mennään roppakaupalla finskin ohi. sitten on molemmilla lisäksi päivärahat, mutta nehän ei sinänsä palkka tuloa ole..

    • vieläkerran111

      norralla kokoaikasella tunnit vaihtelee kuussa keskiarvo ollut viime aikoina n. 142h eli ei se nyt ihan sairaasti sekään ole :)

    • Finskinemo

      Nyt norralaiset puhuu kyllä omiaan! ;)

      Olen tällä hetkellä finskillä emäntänä joten sanotaanpa "muutama" fakta.

      1. Kuukausipalkka nousee työvuosien edetessä, 4kk-2v 1380€ ja 2v jälkeen nousee taas kuten aina 8v asti ellet lähde purseriksi aiemmin.

      2. Kuukausipalkan päälle verotettavaa tuloa saamme mm. YÖLISÄN, yli 8h menevistä työpäivistä tai listassa yli 110h/kk menevistä tunneista YLITYÖLISÄN, delaysta korvauksen, päivystys korvaus, riittämätön lepoajan korvaus, inflight myynnin bonukset, sunnuntaina/pyhänä 100% tuplapalkka yms

      3. Max työaika kuukaudessa 110h/kk, kaikista ylimenevistä tunneista tuntuva korvaus. Jos norralla 170h/kk, ei heidän palkalla paljoa naurata ;)

      4. Lisäksi tulee verottomana päiväraha eu-, kotimaa- ja kaukolennoista 19-89€/pv

    • lkju

      Meillä on ainakin rajattu että max työaika kuluvana 28pvä on 150h, ja tämä ei tes.n määritelmä vaan manuaalin..ja 60/h kuluvana 7 pvä. Ja näitä tunteja liki mahdoton täyttä, koska päivittäiset ja viikkotaiset lepoajat tulevat vastaan.

    • Anonyymi

      Lennetään ID lipuilla bisnes luokassa 250€ menopaluu mihin päin maailmaa tahansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4903
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4453
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2881
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      105
      1684
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe