Prisman pohja valmistuu

Tulookorishmaa

VALMISTUU HIENOSTI AMMATTITAIDOLLA. Urakan sai Varkauden ahkerat tyämiehet. Onneksi ei pieksämäkeläiset firmat saaneet tehtävää. Jes. Hyvä.

49

2048

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Missäkaupunginhyväveli

      Raha ratkaisee vaikka kaupungin johto kuinka kiukkuaa selällän tallikamkaalla veroeurojen perään. Pitikö kauppakeskusen työllistää 200 paikallista miestä ja konetta. Sama olisi toistunut yhtenäiskoulu Hiekkiksessä.
      Paikalinen yrittäjä olisi kaivanut montun ilmaiseksi jos olisi saanut hiekat itselleen. Oli tuonut jo keltaisen Rauma-Repola nosturin työmaan viereen nostoja varten.

    • Savonmaanrakennus

      Sillä firmalla riittää takuut, koneet ja miehet tällaiseen urakkaan.
      Paikalliset uhoaa mutta ostavat vain halleja ja tontteja. Yksi kerää romua länsiväylälle. Yksi rakentaa kiskopyöräkoneita hokkuspokkus työmaille joita ei ole edes olemssa. Ei tuo taida olla paikallinen KTK:aan ajanhermolla urakoissa.

    • Palokuntapumppaaettä

      Montun pohja täyttyy vedellä. kaupungin palokunta auttaa lipasia.

      • GfGdGs

        Palokunta ei ole kaupungin omistama enää nykyisin.


    • Konkkaan

      Ois vaan asiakkaita tähän pytinkiin.

    • majamatala

      Pilaantuneita maita siellä siivotaan ja sadevesiputkia asennellaan.. Kivinen rumpu uusitaan radan ali kontiopuistoon. Voi olla, että alueelle tulee "urheiluareena."

      • hgfhjklj

        Voihan tuhannen tulehtunutta tuppikullia sentään!

        Eikö ne saa nyt yhtä kauppaakaan edes pystytettyä!?


    • Missä-julkiset-tiedot
    • Xczb

      Kyllä ei kannata prisma mäellä. No sittenpä näkevät. Ilta ale kyllä hyvä köyhille.

    • Voivoioivoi

      Mitähän tästäkin ajattelisi????

    • Tarklautakpuhjohtlupasi

      Sidonnaisuusrekisterit ovat luvattu julkisiksi. Selviää että yrittäjäyhdistyksen yrittäjät ovat verotietojen mukaan useimmat pienyrittäjiä. Yrityksen pyörittämisen maksaa julkinen työpaikka tai jokin kauppahalli. Eikö nuorkauppakamarin ja yrittäjäyhdistyksen voisi digitalisoita yhteen.

    • SidonnainaisuusPieksämäk
    • sijonnaisuuksia
    • Tarkastusltksuojelee

      Puhennjohtajaksi valittu Pieksämäen soliaalidemokraattien jäsen suojelee Turusen tukiryhmää sidonnaisuusselvityksissä. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja, VR eläkeläiset ja perusturva lm johtaja ovat todellisuudessa Nokia miljonäärejä. Nappuloiden omat yritystulot on alle 5000€. Firmat pyörii yhteiskunnan starttirahoilla.

      • hgfhjkgb

        Starttirahaa saa käytännössä nykyisin vain 3-6 kuukauden ajaksi yrityksen toiminnan aloituksesta. Aikaisemmin sitä saattoi saada jopa 2 vuodeksi. Starttiraha on tarkoitettu vain yrittäjän omiin elinkustannuksiin, eikä sitä saa käyttää yrityksen pyörittämiseen.


      • Nokiamiljonäärin_tuttu

        Suomessa oli muutama kk sitten noin 70 Nokiamiljonääriä. Olikohan heistä kukaan Pieksämäeltä. Vähän epäilen.


      • pieksunyrittäjähallitus
        hgfhjkgb kirjoitti:

        Starttirahaa saa käytännössä nykyisin vain 3-6 kuukauden ajaksi yrityksen toiminnan aloituksesta. Aikaisemmin sitä saattoi saada jopa 2 vuodeksi. Starttiraha on tarkoitettu vain yrittäjän omiin elinkustannuksiin, eikä sitä saa käyttää yrityksen pyörittämiseen.

        Persaukisia. Jos Nenonen ja Kovanen ainoat Savonsanomien vero 2016 tiedoissa.


    • Rintamakarkurienkohtalo

      Pieksämäen johto pannaan kuulusteluun

      Kiista Hiekanpään yläkouluhankkeesta ja vuoden 2015 tili- ja vastuuvapauden hyväksymisestä jatkuu yhä Pieksämäellä.

      Kaupunginhallitus hylkäsi äänin 6-5 puheenjohtaja Arto Sepposen (kesk.) esityksen, jonka mukaan selvitykset tapahtumista ja virkajohdon toimista olisi katsottu jo riittäviksi ja valtuustolle esitetty vastuuvapauden myöntämistä.

      Sinikka Riipisen (kesk.) vastaesityksen mukaan kaupunginhallitus kutsuu vielä kuultavaksi kaupunginjohtaja Tapio Turusen, entisen sivistysjohtajan Kari Koistisen, kiinteistöpäällikkö Reijo Raition ja hallintojohtaja Ulla Nykäsen. Jatkotoimista päätetään kuulemisen jälkeen.

      – Ilmeisesti tahtotila on, että kuulemisen ja selvitysten perusteella pitää löytää jotain, jonka perusteella voisi antaa kirjallisen varoituksen, puheenjohtaja Sepponen sanoo.

      Hiekanpään kouluhanke etenee nyt omaa tahtiaan, mutta sotkun pitkittyminen haittaa alkamassa olevaa kaupungin strategiatyötä, Sepponen arvioi.

      – Kun tälläinen tilanne on päällä, on aika mahdoton yhtälö viedä strategiaa innostuneesti eteenpäin. Luulen, että virkamiehillä on sama tunne.

      Jos vastuuvapaus evätään, se on perusteltava erityisen huolellisesti, kun tilintarkastuskertomuksessa ei ole esitetty moitteita. Valtuuston on myös päätettävä siitä seuraavista toimista. Kyseeseen tulisivat lähinnä korvausvaatimus tai rikossyyte.

      Kaupunginhallitus jätti maanantaina pöydälle myös oikaisuvaatimuksen Lundén Architecture Oy:lle tehdystä sovintokorvaustarjouksesta. Suunnittelutoimiston kanssa on neuvoteltu sovintoratkaisusta kaupungin purettua yksipuolisesti Hiekanpään suunnittelusopimuksen.

      Kaupunginjohtaja Turunen jätti lykkäyspäätökseen eriävän mielipiteensä.

      Puheenjohtaja Sepposen mukaan hallituksen enemmistö haluaa hoitaa virkamiesten kuulemisen ennen kuin sopimuskiistaan palataan, mutta kaupunki voi joutua kiistassa käräjille jo ennen sitä.

    • jepjepjust

      Ei ne kyllä varkauven poijat sitä prismaa tee :D

      • Toyotahiniemi

        Äläpäs poistata.gevilus. pohjan lukee otsikossa. Tajuako näkkärillä elävä lumppu. Silmät pyöreinä.


    • Tiilenpäitälukemaan

      Paikallinen leipomo valmistaa kakun pohjan jolla saadaan ilmava routaeristys ja rakennukselle kantava alapohja.jätekukosta jäte\hylättyä tiiltä jolla saadaan rakennus sointumaan veturihalliin. .pääoven eteen taxi pysäköintialue veronmaksajien piikkiin.nykyisen pissiputkan voisi lahjoittaa asunnottomille siirtämällä aiottuun Ideaparkin tontille.joten torille tulisi enemmän tilaa tuottavaan toimintaan.

    • Kehitystaantuutaas

      Pieksämäen Veturitallin ravintoloitsija kilpailutetaan — Suur-Savon ehdot eivät miellyttäneet kaupunginhallitusta, tilat olleet tyhjillään jo kuukausia

      Osuuskauppa Suur-Savo on neuvotteluissa ilmaissut halukkuutensa investoida ravintolatoimintaan. Ravintola olisi tuonut Pieksämäelle 6—8 uutta alan työpaikkaa.
      Veturitorilla järjestetään erilaisia tapahtumia kuten messuja ja talviaikana lauantaisin tansseja.
      Veturitorilla järjestetään erilaisia tapahtumia kuten messuja ja talviaikana lauantaisin tansseja.

      Pieksämäen kaupunginhallitus ei suoralta kädeltä hyväksynyt Osuuskauppa Suur-Savoa Veturitallin ravintoloitsijaksi.

      Demareiden Alpo Salo esitti, että ravintoloitsijan valinnasta järjestetään avoin kilpailutus. Äänestyksessä hän sai taakseen Sinikka Riipisen (kesk.), Mira Ilmonimen (kok.), Tapio Klenin (kesk.), Mika Majamäen (vihr.) Veli-Pekka Myyryläisen (ps.) ja Piia Tenhusen (vas) äänet.

      Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Arto Sepponen (kesk.) esitti vuokrasopimuksen hyväksymistä. Hänen esitystään kannattivat Soili Moilanen (kesk.), Sakari Ojala (sd.) ja Liisa Ruokoselkä (kesk.)

      Ravintola Paalupaikka sulki ovensa viime heinäkuussa. Siitä asti 565 neliön suuruiset ravintolatilat ovat olleet tyhjillään. Edellinen yrittäjä järjesti tiloissa lounastarjoilua ja pyöritti yökerhoa.

      Osuuskauppa Suur-Savo on neuvotteluissa ilmaissut halukkuutensa investoida ravintolatoimintaan. Ravintola olisi tuonut Pieksämäelle 6—8 uutta alan työpaikkaa.

      Veturitorilla järjestetään erilaisia tapahtumia kuten messuja ja talviaikana lauantaisin tansseja.

    • hevosetkinhirnuu

      Veturitallin käyttöaste on alle 30%. Siellä on hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Muutama joutavan vetkuttaja ja eläkelläistanssit lauantaisin. Messuja on ollut alle kymmenen kahden vuoden aikana.

      • Totuus-Sattuu

        Kyllä tässä kaupungissa ollaan auttamattomasti jäljessä näissä kauppakeskushommissa!

        Kävin viime lauantaina Kuopion Ikeassa ja Matkuksen kauppakeskuksessa. Siellä oli vaikea löytää jopa parkkipaikkaa kun kaikki paikat oli autoja täynnä. Ikea oli kuin nuijittu väkeä täyteen ja Juhani ”Tami” Tamminen oli selostamassa pöytäjääkiekkokilpailua Matkuksen puolella. Eli vilkasta oli ja tapahtumaa riitti. Raintoloissa ja kahviloissa oli lähes kaikki pöydät täynnä ja raha vaihtoi omistaajaa tässä suuressa kauppakeskittymässä varmasti miljoonan edestä pelkästään yhdessä päivässä.

        Kyllä tässä kilpailutilanteessa Pieksämäen on lähes mahdoton ponnistaa nollatilanteesta ja kiilata suureksi ostospaikkakunnaksi. Ja kyllähän se näkyykin. Pieksämäelle Skanskan suunnittelema kauppakeskus kaatui kun siihen oli vaikea saada vuokralaisia. Kyllä ne ketjuliikkeiden pääkonttoreissa osaavat laskea että asiakkaita ei vain riitä pikkukaupungin putiikkeihin, kun suuremmat naapurikaupungit ovat jo ehtineet motittaa Pieksämäen suurilla megamarketeillaan.


      • Boooringgg

        Tuskin valmistuu prisma. Jää homma kesken taas. Puhuvat vaan. Ei ole tarpeeksi ostovoimaa täällä. Kaikki ostaa näkkärinsä lidlistä.


      • Mission_Impossible
        Boooringgg kirjoitti:

        Tuskin valmistuu prisma. Jää homma kesken taas. Puhuvat vaan. Ei ole tarpeeksi ostovoimaa täällä. Kaikki ostaa näkkärinsä lidlistä.

        Pieksämäen visio oli vielä muutama vuosi sitten olla Itä-Suomen suurin ja vetovoimaisin ostospaikkakunta.

        - Aluksi piti tulla Ideapark jonka pinta-ala olisi ollut yli 104 000 m²

        - Kaupunki halusi veturitalleille 60 000 m²

        - Skanska ehdotti 30 000 m²

        - Kaupungin uudessa ehdotuksessa Prisma ja Citymarket muodostaisivat yhdessä suurimman osan 36 000 m² kauppakeskuksesta.

        - Pelkkä Prisma 7 000 m²

        - Sillä aikaa kun projekti on pienentynyt kuin pyy maailmanlopun edellä, on Veturitallit tyhjentyneet yrittäjistä.


      • PrismaKeskuksenPinta-ala
        Mission_Impossible kirjoitti:

        Pieksämäen visio oli vielä muutama vuosi sitten olla Itä-Suomen suurin ja vetovoimaisin ostospaikkakunta.

        - Aluksi piti tulla Ideapark jonka pinta-ala olisi ollut yli 104 000 m²

        - Kaupunki halusi veturitalleille 60 000 m²

        - Skanska ehdotti 30 000 m²

        - Kaupungin uudessa ehdotuksessa Prisma ja Citymarket muodostaisivat yhdessä suurimman osan 36 000 m² kauppakeskuksesta.

        - Pelkkä Prisma 7 000 m²

        - Sillä aikaa kun projekti on pienentynyt kuin pyy maailmanlopun edellä, on Veturitallit tyhjentyneet yrittäjistä.

        Varkauteen suunnitellaan uutta Prismaa
        http://www.warkaudenlehti.fi/juttu/varkauteen-suunnitellaan-uutta-prismaa/

        Prisma (kauppaketju)

        Prisma on S-ryhmän hypermarketketju. Suomessa ketjuun kuului vuoden 2017 syyskuussa 65 toimipaikkaa sekä nettikauppa. Lisäksi Prismoja on Virossa ja Venäjällä. Ensimmäinen Prisma avattiin Jyväskylän Seppälään 22.11.1972.[1]

        Pienemmissä Prismoissa myyntipinta-alaa on noin 4 000 m2, suurimmissa noin 14 000 m2. Kouvolan Prisman myyntipinta-ala on 26 000 m2[2] ja koko Prisma-keskuksen pinta-ala on 43 000 m2[3]. Helsingin Kannelmäen Prisma-keskuksen myyntipinta-ala on 46 500 m2 ja koko pinta-ala 101 000 m2[4]. Joensuun Prisman myyntipinta-ala on 35 000 m2 ja koko Prisma-keskuksen pinta-ala on uusimman laajennuksen jälkeen 38 100 m2.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Prisma_(kauppaketju)


      • kaupungin_vetovoimaisuus
        PrismaKeskuksenPinta-ala kirjoitti:

        Varkauteen suunnitellaan uutta Prismaa
        http://www.warkaudenlehti.fi/juttu/varkauteen-suunnitellaan-uutta-prismaa/

        Prisma (kauppaketju)

        Prisma on S-ryhmän hypermarketketju. Suomessa ketjuun kuului vuoden 2017 syyskuussa 65 toimipaikkaa sekä nettikauppa. Lisäksi Prismoja on Virossa ja Venäjällä. Ensimmäinen Prisma avattiin Jyväskylän Seppälään 22.11.1972.[1]

        Pienemmissä Prismoissa myyntipinta-alaa on noin 4 000 m2, suurimmissa noin 14 000 m2. Kouvolan Prisman myyntipinta-ala on 26 000 m2[2] ja koko Prisma-keskuksen pinta-ala on 43 000 m2[3]. Helsingin Kannelmäen Prisma-keskuksen myyntipinta-ala on 46 500 m2 ja koko pinta-ala 101 000 m2[4]. Joensuun Prisman myyntipinta-ala on 35 000 m2 ja koko Prisma-keskuksen pinta-ala on uusimman laajennuksen jälkeen 38 100 m2.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Prisma_(kauppaketju)

        Varkauden Prisma tulee olemaan pinta-alaltaan suurempi kuin Pieksämäelle tuleva Prisma.
        Lisäksi Varkauden Prisman yhteyteen on tulossa useita erikoistavaran kauppoja. Kuten vaateliikkeitä, urheiluliikkeitä ja askartelu ja sisustusvaraliikkeitä.
        Tarkoituksena on tarjota palveluja myös Pieksämäen seudulta vuotavalle ostoimalle, palveluilla joita Pieksämäen Prisma ei tarjoa.

        "Joutenlahden aluekehityshankkeen markkinakartoitus valmistui helmikuussa. Markkinaselvityksessä tarjotaan Joutenlahteen joko vähittäiskauppaan tai elämyksellisyyteen perustuvaa mallia. Perinteinen kauppakeskus olisi selvityksen mukaan kaupungille helpoin vaihtoehto. Elämyspuolella selvitys toi esiin neljä vaihtoehtoa: elämyspuiston, tiede- ja pelipuiston, retkeilyaiheisen keskuksen sekä ruoka- ja hyvinvointiteeman.

        Noin kymmenen hehtaarin alue Joutenlahden pohjoisosassa viitostien ja Jäppiläntien risteysalueen tuntumassa on kokonaisuudessaan Varkauden kaupungin omistama. Alueesta noin kahdeksan hehtaaria on kaavoittamatonta ja loput rakentamatonta liiketonttia.

        Kaupunkistrategian ja strategisen yleiskaavan tavoitteiden mukaisesti aluetta kehitetään koko kaupungin vetovoimaisuuden lisäämiseksi. Tavoitteena on käyttää maa-alue mahdollisimman tehokkaasti ja pyrkiä hyödyntämään valtatien liikennevirrat."


      • Semmoostase

        Sen mitä olen shoppailemassa käynyt niin on se Varkaus kaikissa määrin isompi ja enemmän liikkeitä ja esim Leppävirralta ja Joroisista käy ihmiset asioilla. Sitä ostovoimaa löytyy enemmän.


      • Dreamers_
        Semmoostase kirjoitti:

        Sen mitä olen shoppailemassa käynyt niin on se Varkaus kaikissa määrin isompi ja enemmän liikkeitä ja esim Leppävirralta ja Joroisista käy ihmiset asioilla. Sitä ostovoimaa löytyy enemmän.

        "Pieksämäen visio oli vielä muutama vuosi sitten olla Itä-Suomen suurin ja vetovoimaisin ostospaikkakunta."

        Se joka on tuon lauseen keksinyt ja kirjoittanut kaupungin strategiaan, täytyy olla melkoinen koomikko tai sitten jonkin kostean kiven alta löydetty todellisuudesta irrallaan elävä henkilö.


    • Kauppakamariosasto

      On Pieksämäen anonyymi kauppakamariosasto se joka istuu joka aamu Teboilin peräpöydäsä Akimoron johdolla. Kannanotto kh, hävetkää.

    • tätätäää

      ELY:n rooli näkyy Pieksämäen "kehityksessä " . Rooli on muuttunut ja kauppa tuli vihdoin Pieksämäellekin.

      • Naurunaa

        Eipä näkynyt prismaa,kun ohi ajelin.


      • Never_Ending_Story
        Naurunaa kirjoitti:

        Eipä näkynyt prismaa,kun ohi ajelin.

        Eikä taida tullakaan!

        Vielä kun vähän aikaa riitelevät S-ryhmän kanssa ja parit äänestykset ja rakennusehtojen muutokset valtuustossa ja hallituksessa käydään läpi, niin rakennuttaja ottaa lopullisesti herneen nenään ja luopuu koko projektista.

        Saadaan pelkkä monttu tai valettu betonilaatta Prisman paikalle.


      • aikuistenlelut
        Never_Ending_Story kirjoitti:

        Eikä taida tullakaan!

        Vielä kun vähän aikaa riitelevät S-ryhmän kanssa ja parit äänestykset ja rakennusehtojen muutokset valtuustossa ja hallituksessa käydään läpi, niin rakennuttaja ottaa lopullisesti herneen nenään ja luopuu koko projektista.

        Saadaan pelkkä monttu tai valettu betonilaatta Prisman paikalle.

        Parkkipaikkoja ollaan jo siirtämässä muualle. Asiakkaat saavat kävellä torilta kauppakeskukseen. Veturitallin vierailijat ja tapahtumien järjestäjät tarvitsevat koko alueen tapahtumia varten. Aktivistit varmaankin järjestää "suurtapahtumia" alueella.


    • LauantaiPieksämäenlehti

      Pieksämäen Lehdessä mitä kuntalain pykäliä mitä kaupunjohto ei täytä ollessaan virkamiehenä. Palkamaksaja kuntalaisesta tunuu oudelta kun virkamiehet ei olekaan ahkeria työssään. Käytös on kaukana siitä mitä on valinnan yhteydessä luvattu.
      Se vanha pieru K.Karjalainen voi keskittyä eläkeläisten tansseihin hatunjaon aikaan.

    • harjakaiset

      Mitä ihmettä! Rakennustyömaa on täydessä touhussa.

    • Globus_
    • Että-Se-Siitä

      No eipä siihen uuteen "kauppakeskukseen" tule mitään erikoistavaraliikkeitä joita täällä on jo vuosikaudet toivottu ja odotettu ja joidenka vuoksi täältä tehdään kauppamatkoja naapurikaupunkeihin.
      Kuten vaikkapa joka helkutin kylään liikkeensä avannut Dressmann ketju ei ole P-Mäestä alkuunkaan kiinnostunut, vaikka joiltakin pienemmiltäkin paikkakunnilta sellainen löytyy.

      • hgfhjkgn

        Ostosmatkailu siis jatkuu tulevaisuudessa Prisman tulosta huolimatta.

        Ei siis mitään uutta P-Mäellä...


      • HohHoijaa_
        hgfhjkgn kirjoitti:

        Ostosmatkailu siis jatkuu tulevaisuudessa Prisman tulosta huolimatta.

        Ei siis mitään uutta P-Mäellä...

        Prisma konsepti vaatii että kaikkea S-ryhmän paskaa pitää olla vain enemmän tarjolla kuin tavallisessa S-marketissa. Eli 50-piimäpurkin sijaan kylmäkaapissa onkin 100-piimäpurkkia ja hyllyissä tuplamäärä niitä samoja ruisleipiä kuin nykyisinkin.
        Kukahan senkin määrän syö, kun kaupungin asukasmäärä laskee kuin lehmän häntä?
        Erikoistavarakauppoja tähän kaupunkiin on jo vuosikymmeniä toivottu ja näköjään yhtään ei ole vieläkään tulossa. Sen sijaan saadaan jättimäinen ruokakauppa, jotta kaupungin harvahampaisilla mummoilla riittäisi purtavaa!


      • Cash_Only
        HohHoijaa_ kirjoitti:

        Prisma konsepti vaatii että kaikkea S-ryhmän paskaa pitää olla vain enemmän tarjolla kuin tavallisessa S-marketissa. Eli 50-piimäpurkin sijaan kylmäkaapissa onkin 100-piimäpurkkia ja hyllyissä tuplamäärä niitä samoja ruisleipiä kuin nykyisinkin.
        Kukahan senkin määrän syö, kun kaupungin asukasmäärä laskee kuin lehmän häntä?
        Erikoistavarakauppoja tähän kaupunkiin on jo vuosikymmeniä toivottu ja näköjään yhtään ei ole vieläkään tulossa. Sen sijaan saadaan jättimäinen ruokakauppa, jotta kaupungin harvahampaisilla mummoilla riittäisi purtavaa!

        Kauppakeskus konsepti suomessa on niin vanhanaikainen. Maailmalla kauppakeskus tarkoittaa useimmiten ryhmää erilaisia rakennuksia jotka muodostavat ostoskylän. Mutta täällä härmälandiassa euroopan peräkylillä rakennetaan vain harmaita peltihalleja 80-luvun tyyliin.

        Esimerkiksi näin.
        http://pelleg-arch.com/wp-content/uploads/2014/05/24-741x493.jpg
        https://image.shutterstock.com/z/stock-photo-ashdod-israel-july-shops-and-boutiques-in-open-air-mall-at-evening-owned-by-big-626844908.jpg

        Myös rakennusten julkisivun käyttö mainostamiseen on täällä alkeellista.
        https://content.vp4.me/lilla/Content/ביג פאשן-r.jpg


      • Tripadvisor_
        HohHoijaa_ kirjoitti:

        Prisma konsepti vaatii että kaikkea S-ryhmän paskaa pitää olla vain enemmän tarjolla kuin tavallisessa S-marketissa. Eli 50-piimäpurkin sijaan kylmäkaapissa onkin 100-piimäpurkkia ja hyllyissä tuplamäärä niitä samoja ruisleipiä kuin nykyisinkin.
        Kukahan senkin määrän syö, kun kaupungin asukasmäärä laskee kuin lehmän häntä?
        Erikoistavarakauppoja tähän kaupunkiin on jo vuosikymmeniä toivottu ja näköjään yhtään ei ole vieläkään tulossa. Sen sijaan saadaan jättimäinen ruokakauppa, jotta kaupungin harvahampaisilla mummoilla riittäisi purtavaa!

        Prisma on jo tuhoon tuomittu ennen kuin on avajaisiakaan vietetty. Muutaman vuoden se ehkä jaksa pyöriä ja sitten S-ryhmä sanoo sen olevan liian iso tämän kokoiseen kaupunkiin. Etenkin viimeisistä myyntipäivistä johtuvien poistojen aiheuttama ruokahävikki tulee olemaan liian suuri jotta näin iso kauppa olisi kestävällä pohjalla.

        Ruokakauppojen puutteeseen ei tässä kaupungissa kukaan ole kuollut, mutta jostakin syystä saamme jälleen kerran uuden sellaisen ja vieläpä ison. Sen sijaan kaupunkilaiset matkustavat tulevaisuudessakin viikonloppuisin naapurikaupunkeihin vaate, kodinkone ja huonekaluostoksille, koska oman kaupungin tarjonta ei ole parantunut.


      • rauhatonmieli
        Tripadvisor_ kirjoitti:

        Prisma on jo tuhoon tuomittu ennen kuin on avajaisiakaan vietetty. Muutaman vuoden se ehkä jaksa pyöriä ja sitten S-ryhmä sanoo sen olevan liian iso tämän kokoiseen kaupunkiin. Etenkin viimeisistä myyntipäivistä johtuvien poistojen aiheuttama ruokahävikki tulee olemaan liian suuri jotta näin iso kauppa olisi kestävällä pohjalla.

        Ruokakauppojen puutteeseen ei tässä kaupungissa kukaan ole kuollut, mutta jostakin syystä saamme jälleen kerran uuden sellaisen ja vieläpä ison. Sen sijaan kaupunkilaiset matkustavat tulevaisuudessakin viikonloppuisin naapurikaupunkeihin vaate, kodinkone ja huonekaluostoksille, koska oman kaupungin tarjonta ei ole parantunut.

        Miksi sielu lepää omalla kaatopaikalla?


    • Naurattaaaaa

      Oi voi :D

    • veturitallikutsuu

      Odotan tyhjällä areenalla kaupungin luottamusmiehiä Jussin tanssiloihin. Täällä ei ole tanssitettavia. Lavatanssi tanssien vakio kävijöitä kaivataan tanssittajiksi.

    • asiakaslähtöisesti

      Kuopio investoi torin alle kauppapaikkoja ja ne ovat tyhjillään. Ei ole asiakkaita "erikoiskaupoihin" . Bussilasteittain ukkoja ja akkoja vyöryy kohti Tallinnan laivoja. Ongelmat johtuu kankeasta " tukkuliikevetoisesta" systeemistä Suomessa. Onneksi Pieksämäellä lähdettiin liikeelle järkiratkaisulla, jota on hyvä jalostaa.

    • Kunnallisjärjestö

      Onko tullut valittua pinttynyt vanhapoika susi sini-punaisissa lampaan vaatteissa

    • Maalaisliitossa

      On vain hyvin varusteltuja hetero miehiä. Kaupunkepeloissa tuli nämä pikrillit kokoomuksen jätekuormassa.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe