IPU:n presidenttiehdokas

ehdolle

23

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sisäpiirimies

      Vai Huhtasaarta!

      Tonttu linjasi, että jos joku Ipun ehdokas on niin Nils Tovards, joka on sekä taistolainen että voimakkaasti pakkoruotsia kannattava.

      Huhtasaarta Ipu ei voi missään nimessä tukea. Ipu ei elä enää Hakalehdon aikaa, jolloin EU:ta vastustettiin oikeasti. Niistä ajoista on jo yli 10 vuotta.

      • Tonttuulos

        Tontulle ei saa antaa valtaa puoluehallituksessa. Ylin valta kuuluu puheenjohtajalle!
        Pitäisi palata Hakalehdon ajan periaatteisiin. Eduskuntaan ei päästä passiivisuudella.
        Tonttu ulos IPUsta!


      • tonttuNato

        Tänään Torvalds ilmoitti haluavansa Natoon ja tonttu suosii häntä. IPUhan on natovastainen toisin kuin tonttu ja Torvalds.


      • käsitys
        tonttuNato kirjoitti:

        Tänään Torvalds ilmoitti haluavansa Natoon ja tonttu suosii häntä. IPUhan on natovastainen toisin kuin tonttu ja Torvalds.

        Tonttu on väärässä puolueessa.


      • sn-on-tonttu
        käsitys kirjoitti:

        Tonttu on väärässä puolueessa.

        Miksi sitten möliset täällä?


    • Lauravaipave

      Huhtasaarella on kyllä yhteistä IPUn ohjelman kanssa, mm. natovastainen toisin kuin Halla-Aho. Odotetaan vielä, jos Väyrynen saadaan ehdokkaaksi.

      • paven.äänestäjä

        Väyrynen olisi toinen mahdollisuus, hänellä on aina kannatusta.
        Huhtasaari on tosin kaunis ja nuori nainen, jotka asiat saattavat painaa nuorten keskuudessa, vaikka se politiikan kannalta epäoleellista onkin.


      • Ipuapuun
        paven.äänestäjä kirjoitti:

        Väyrynen olisi toinen mahdollisuus, hänellä on aina kannatusta.
        Huhtasaari on tosin kaunis ja nuori nainen, jotka asiat saattavat painaa nuorten keskuudessa, vaikka se politiikan kannalta epäoleellista onkin.

        Väyrysellä on kannattajakorttien keräys meneillään.
        Http://www.kansalaispuolue.fi
        Ipulaisetkin voivat auttaa Pavea keräyksessä.


      • Eronnutjäsen

        Näin voi tehdä jos sen tekee tontulta salaa.

        Muuten alkaa sähköpostilistoilla harjaus.


      • toivoton.tilanne
        Eronnutjäsen kirjoitti:

        Näin voi tehdä jos sen tekee tontulta salaa.

        Muuten alkaa sähköpostilistoilla harjaus.

        Tonttu on varsin tyypillinen korkeasti koulutettu tapaus, jollaisia näyttää olevan valitettavan helppoa ohjailla kulttuurimarxistiseen ajatteluun, jopa niin etteivät nämä pösilöt välttämättä edes itse ymmärrä toimivansa oman etunsa vastaisesti. Kommunistit ovat tästä tietenkin iloisia ja siksipä näitä jatkuvasti IPUn ympärillä hääriikin ja tänne palstallekin kirjoittelevat.


      • ei.lkinä
        Ipuapuun kirjoitti:

        Väyrysellä on kannattajakorttien keräys meneillään.
        Http://www.kansalaispuolue.fi
        Ipulaisetkin voivat auttaa Pavea keräyksessä.

        Se pienentää Väyrysen äänimäärää - ipulaiset tukijoina on sama kuin pedofiili päiväkodiss.a


      • venkula_paavo
        ei.lkinä kirjoitti:

        Se pienentää Väyrysen äänimäärää - ipulaiset tukijoina on sama kuin pedofiili päiväkodiss.a

        Väyrystä mukaillen.. Ei kannata erota EU:sta jollei Ruotsi ja Tanska eroa ensin... Laura Huhtasaari : EU erolle KYLLÄ

        https://youtu.be/3mljHNnwP0A?t=48s

        Vai kortteja Paavolle, ettei varmasti kumpikaan saa toiselle kierrokselle vaadittavaa äänimäärää ja Paavon kaavailema Kepuvalta yhdessä Kokoomuksen ja Demujen kanssa saa jatkua eikä mikään heiluttele Paavon virobisneksiä jotka on EU:n olemassaqolosta ja suomen jäsenyydestä riippuvaisia.


        Huommatteko joko tänne kirjoittavat Paavon kannattajat ovat myyriä tai saak-lin tyhmiä.


    • Näin.se.menee

      Kukaan ehdokkaista tuskin haluaa IPUn putinisteja kannattajakseen.

      IPUn voisivat kannattaa Sauli Niinistöä niin hänen äänimäärä putoaa.

      • tietysti-

        SN kannattaa Sauli Niinistöä.


    • p.paarma

      Kuka äänestäisi uskontopelletär Huhtasaarta.
      Jos IPU ei aseta ehdokasta se voi esittää omaa politiikkaansa.
      Puoluekokouksen päätöslauselma on kohtalainen ja poikkeaa Huhtasaaren vihapaatoksesta kuin päivä yöstä.

      -Yhteiskunnassa tarvitaan täysremontti
      Yhteiskunnallisen täysremontin tärkeimpiä avainsanoja on verotus. Suomi on jo pitkään noudattanut käytännössä tasaverotusta, koska suurin osa veroista kertyy arvonlisäveroista ja kunnallisverosta. Tämän lisäksi verotuksen progressiota on jatkuvasti loivennettu ja yhteisöveroastetta madallettu. Pääomatulojen, etenkin suurten, verotus on hyvin maltillista. Verotuksen painopistettä tulee siirtää pois tasaveroista kohti oikeudenmukaisempaa progressiota. Tämä on kiinni pelkästään poliittisista päätöksistä.

      Mittava ongelma on myös se, että kaikki eivät maksa verojaan. Mitä suurempi ja monikansallisempi yritys, sitä todennäköisempää on, että se harjoittaa veronkiertoa. Samanlaiset vaikutukset on ns. harmaalla taloudella. Jo yksistään veronkierron aiheuttamat haitat ovat vuositasolla ainakin yhtä suuret kuin mainostettu kestävyysvaje.

      Puhe ylisuuresta julkisesta sektorista taas on puhdasta disinformaatiota ja propagandaa. Suomen julkinen sektori ei ole Euroopan mittakaavassa millään tavalla poikkeuksellisen suuri. Myöskään terveydenhuolto ei ole Suomessa niin kallista kuin kuulee väitettävän, vaan päinvastoin hyvin tehokkaasti järjestettyä verrattuna moniin muihin Euroopan maihin. Kustannusten osalta sote-uudistuksella ei siis ole erityistä kiirettä, vaan kiire johtunee halusta ulkoistaa terveyspalvelut entistä laajemmin. Yksityistämiseen taas on vaikea keksiä järkeviä syitä, koska pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan peruspilareita on ollut laadukas julkinen terveydenhuolto.

      Julkiseen sektoriin liittyvä todellinen ongelma on se, ettei sitä pystytä edes tilapäisesti rahoittamaan oman keskuspankin rahoituksella. Sen kieltävät EU:n säädökset. Tämä on yksi suurimmista EU:n mukanaan tuomista vitsauksista ja täysin järjen vastaista. Väärien poliittisten päätösten seurauksena rahan luomisen oikeus on luovutettu yksityisille liikepankeille. Käytännössä erittäin pieni joukko ihmisiä vastaa rahan luomisesta ja sen määrästä taloudessa. Raha on siis nykyään hyvin epädemokraattisesti luotua, ja sen takia ihmisten välisiä tulo- ja varallisuuseroja on helppo pitää yllä ja entisestään kasvattaa. Talouskasvu perustuu ainoastaan velkaan, ja lisäksi keinottelijoiden virtuaalisesti luomalla rahalla ostetaan reaalimaailmaa yhä harvempien käsiin.

      Myös valtio on pakotettu ottamaan lainaa yksityispankeilta, minkä takia Suomi on menettänyt EU-aikana pelkkinä valtionvelan korkoina n. 70 miljardia euroa. Olemme olleet lähes koko EU-ajan unionin nettomaksaja. Menetämme EU:lle vuositasolla 300-1000 miljoonaa euroa. On siis turha puhua, että EU:lta ”saadaan” rahoitusta hankkeisiin. Ei saada, vaan maksetaan, jotta hankkeita voidaan toteuttaa. Liittovaltiokehitys johtaisi maksuosuutemme kasvamiseen entisestään, ja vaikeuttaisi myös EU:sta eroamista sitten, kun se pakostakin jossain vaiheessa on edessä. Jotta raha olisi demokraattista, pitäisi mahdollisimman suuren ihmisjoukon vastata sen luomisesta. Tarkoituksenmukaisinta ja käytännöllisintä olisi, jos rahan luomisesta ja sen määrästä taloudessa vastaisi valtio. EU:ssa valtioilta on poistettu tämä tärkeä oikeus. Suomi on viety tietoisesti talousvaikeuksiin, joilla sitten on perusteltu myös järjetön, täysin mieltä vailla oleva kansallisen infran ja muun kansallisomaisuuden myynti ulkomaisille sijoittajille.

      Elämme järjestelmässä, joka vaatii jatkuvaa talouskasvua ja jossa sitä ei saada aikaan muuten kuin velkarahalla. Lisäksi järjestelmämme tuottaa käsittämättömän määrän jätettä, eli se käyttää monin verroin raaka-aineita todellisiin tarpeisiin nähden. Raja todellisten ja keksittyjen tarpeiden välillä on toki häilyvä, mutta selvää on, ettei länsimainen elämäntapa ole alkuunkaan kestävällä pohjalla. Monia asioita tulisi yksinkertaistaa ja järkiperäistää, jotta toimintamme olisi edes auttavasti mielekästä. Yhteiskuntien johtavaksi periaatteeksi tulisi valita kohtuus.

      Viime vuosina maahanmuutto on noussut eniten mielipiteitä jakavaksi yhteiskunnalliseksi aiheeksi. Itsenäisyyspuolueen linja asiaan on ollut koko ajan johdonmukainen. IPU ei ole koskaan vaatinut rajoja suljettaviksi, mutta rajoja ei myöskään ole järkevää pitää täysin auki ilman mitään kontrollia. Rajatarkastuksista luopuminen on selvästi ollut virhe. Moraalinen velvollisuutemme on auttaa hädässä olevia. Pakolais- ja turvapaikanhakijatilanteen nykyiset ongelmat johtuvat ensi sijassa Yhdysvaltojen toimista Lähi-idässä. EU puolestaan ei ole tehnyt juuri mitään ongelman hallitsemiseksi. Myöskään Venäjän toiminta ei ole asiaa auttanut millään tavalla. Nämä kolme saisivatkin ensi töikseen vetää sotilaalliset joukkonsa pois alueelta, ja sen jälkeen aloittaa ihmisten auttamisen sekasortoisten valtioiden lähialueilla ja pakolaisten vastaanottajina.

      • Vinkkarit.rutussa

        SOTE-palveluiden yksityistäminen halutaan tehdä siksi, että Sipilä ja Berner sekä muut päättäjät saisivat lahjuksina kähmittyä niiden yksityisten lääkärikeskusten osakkeita halvalla.
        Näiden lahjusten piilottamiseen piti saada äkkiä hallintarekisterilaki, siks lain hyväksymisellä oli tosi kiire.
        Paratiisin paperit on uusin tietovuoto, joka käsittelee ilmeisesti veronkiertoa veroparatiisien avulla. Kuulin listasta eilen puhelimessa. Siellä oli mm. nykyisiä Kokoomuksen, Keskustan ja Demarien poliitikkojen nimiä. Suomalaisia yritysjohtajiakin oli oikein iso joukko. Oli laskettu, että veroja olisi kielletty 20 miljardilla eurolla. Kyllä noilla rahoilla hoitaisi työttömyyskorvauksia kummasti!
        Eikö hallintarekisteri auttaisi kuitenkin pitämään salassa yritysten omistajia, tämähän iskee muuten vasta kuultuun tuulivomalajuttuun, jossa osallisina ovat Mauri pekkarinen, tytär ja vävy.


      • lisäys

        Vaaleissa ei ole ehdokkaana kai yhtään suomalaista pakanaa . Luulisi tästä joukosta löytyvän edes yhden perinteitä kunnioittavan henkilön joka tietää jotain Suomen historiasta ja ymmärtää miten viisaita suomalaiset olivat ennen miekkavalloitusta. Silloin suomalaiset käsittivät toimia luontoa kunnioittaen toisikuin nykyiset uskovaiset insinöörit ja lakimiehet jotka ovat myrkyttäneet maat ja mannut elinkelvottomiksi ahneudessaan. Uskonnot ovat tämän katastrofin takana joka päättyy lähiaikoina huonosti.
        Yksi uskonnoista on kommunismi joka tuhoaa joka vuosi ainakin yhden valtion. Sen saldoa on sodat ja kansainvaellukset ja vallan siirtyminen ääri-ahneille korruption ja manipulaation avulla. Suomessa oikeisto edustaa nyt kommunismia jolla kansalta ryöstetään rahat ja omaisuudet tukiaisilla ja EKPn bittirahalla. Niihin käytetään vuosittain kymmeni miljardeja eikä kansa näköjään käsitä tästä mitään kun puhuu jostai miljardin taskurahasta. Lisäksi pyramiidihuijauksilla (pörssipeli ja muu keinottelu) ryöstetään tyhmiltä saman verran.
        Vaikka Huhtasaari on uskovainen niin voisin häntä sentään äänestää jos vaalit olisivat rehelliset. Väyrynen on toinen vaihtoehto jos hän olisi edes joskus rehellisesti vastustanut niin haitallista EU-jäsenyyttä. Sensijaan Niinistöä en pidä kuin keinottelijoiden bulvaanina joka pilkkaa kansaa joka lauseessaan. Onhan aika erikoista että SN käsittää Suomen hyötyneen EU-jäsenyydestä vaikka kansalla on velkaa jo liki Biljoona joka kaikki on peräisin EU-ajalta. Kun tämän joutuu porukka maksamaan takaisin lähivuosina jolloin tulot romahtavat ja paljastuu totuus että SNn keinottelikaverit ovat uittaneet kaikki saaliinsa veroparatiiseihin kansan velkakirjoja myöten,niin kai sitten ajatus kirkastuu joillakin.
        IPUa ei voi sitten ainakaan syyttää muusta kuin nahjustelusta. Niin perusteellisesti olemme koko ajan yrittäneet selittää syitä ja seurauksina.


    • paven.äänestäjä

      Paavo Väyrynen: www.paavopresidentiksi.fi

    • miksi

      IPU häipyi puoluekartalta heti sen jälkeen kun se kirjattiin puolueeksi. Puolueella ei ole mitään toimintaa kun jäsenet poistettiin puolueesta. Puolue ei julkaise enää edes nettilehteä. Johto seikkailee Kokoomuksen sivulla netissä. Kannattajat eivät tiedä mitään puolueesta.

    • suomi.takaisin
    • työn_takana

      IPU:n olisi pitänyt kerätä 20 000 kannattajakorttia, jotta olisi voinut asettaa oman ehdokkaansa. On kova homma, vaikka se 5000 korttia on useammankin kerran onnisttu keräämään puolueen säilyttämiseksi puoluerekisterissä.

    • Ipun_arvot

      Äänestetty Lauraa

    • Ei_Väyryselle

      EU-vastustaja Paavo Väyrynen olikin keskeinen tekijä Suomen EU-hakemuksessa. Väyrynen teki vuonna 1992 kenties uransa merkittävimmän ratkaisun hyväksymällä Suomen EY-jäsenhakemuksen jättämisen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe