Islamista kristityksi

Karmanpyörre

Suomessa on 400 muslimia kääntynyt kristityksi. Mitä mieltä asiasta?

16

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jumalien vaihtaminen on helppoa, kun unohdetut jumalat eivät koskaan nouse puolustamaan itseään. Uskon puolustaminen jää uskonharhaisille ihmisille.

      Muslimikäännynnäinen voi aina tilille joutuessaan vedota Taqiya-sääntöön ja väittää kääntyneensä henkensä pitimiksi.


      https://en.m.wikipedia.org/wiki/Taqiya

      Suomenkielisessä wikissä väitetään tuon säännön koskevan vain shia-muslimeja, mutta ymmärtääkseni myös sunnit voivat sitä soveltaa.

    • Muhammedabu

      Sitä mieltä asiasta että kristityks kääntymisellä koittaavat turvapaikka keplotella ja täyshoidot moneks vuodeks ovelia ku ovat pelkkää taqiyyaa.

    • Karmanpyörre

      Onko mahdollista että heillä on imaamin lupa?

    • musuonketku

      Muslimi on muslimi, eikä siitä miksikään muutu. Painukoot vaan paska-allahia palvomaan sinne mistä ovat tulleetkin. Muslimithan ovat pelkkiä ketkuja ja kusettavat typeriä pappeja muka uskonnon vaihtamisella.

      • Juu. Kuten roisto pysyy roistona ja psykopaatti psykopaattina, vaikka kuinka ottaisi linnassa Jeesuksen vastaan ja ryhtyisi palvotuksi helluntaisaarnaajaksi Jeesuksen ihmeitä tekevästä voimasta väkevästi todistaen.


    • äläalistuislamille

      Suomessa on uskonnonvapaus. Monet ovat paenneet muslimimaista henkensä kaupalla. Oikeasti vain vähemmistö on isis-soluttautujia. Kun on nähnyt islamilaisen totalitarismin kauhut haluaa siitä ulos. Onneksi täällä se on mahdollista.

    • Xenofon

      Oletan, että suurin osa teeskentelee tulleensa kristityksi. Jokunen mahdollisesti on aidosti nähnyt Kristuksen valon.

      • Eli ovat siis molemmissa tapauksissa ihan yhtä pihalla.


    • PoistetaankoTämäTaas

      Onko kristityksi kääntyminen (tai sen teeskentely) riittävä syy turvapaikalle, eli onko sikäläisillä siellä lähtömaissa tapana katkoa päitä kristityiltä? Jos näin on, heitä ei saa päästää kristittyihin maihin kontrolloimattomin laumoin katkomaan kristittyjen päitä. Jos heillä taas on rauhan uskonto ja päänkatkomiset ovat vain valhetta, silloin kristityksi kääntyminen ei voi olla pätevä syy turvapaikalle - koska eihän heillä ole mitään vaaraa kotimaissaan uuden uskontonsa takia.

      Kummin päin se nyt on? Suvakkien pitää nyt vaan päättää jompsin kumpsin. Ei voi poimia rusinoita joka pullasta.

    • Minä olen sitä mieltä, että kenenkään aitoa uskoa ei voi mitenkään mitata. Uskontoja on monenlaisia, ja yksittäisten uskontojen sisällä on monenlaisia suuntauksia, ja yksittäiset uskovat voivat käyttäytyä täysin ristiriitaisesti tunnustamansa tai "tunnustamansa" uskon ja sen suuntauksen suhteen.

      Minusta on päivänselvää, että osa uskonvaihtajista on siinä luulossa, että kristityksi kääntyminen tai sen esittäminen olisi turvapaikan saannissa joku etu, mitä se kuulemma ei ole... ja hyvä niin. Olen myös sitä mieltä, että ne, jotka vain keplottelun vuoksi vaihtavat uskoaan todennäköisesti eivät ole mitenkään erityisen uskovia olleet edellisessäkään uskossa, elikkä tässä mielessä heikäläisistä ei mielestäni tarvitse olla kovikaan huolissaan.

      Sitten tästä taqiya-asiasta. Niin, periaatteessa on mahdollista, että taustalla on peiteoperaatio. Se voisi olla aiemman kappaleeni pointin mukaisesti vähemmän huolestuttavaa muotoa, mutta se voi olla myös huolestuttavampaa muotoa, ja kaikki tietysti tietävät, mitä tällä tarkoitan.

      Koska yleensä erityisesti kristityille, mutta myös epäuskoville enemmän tai vähemmän kulttuurikristityille islamkriitikoille ja varmaan ihan antikristityille mutta islamia silti enemmän vihaaville näyttää kristitty olevan muslimia parempi, niin mielestäni tästä asiasta keskusteleminen epäilevään sävyyn paljastaa sen, että epäillään sitä pahinta. Siis epäillään, että kristityksi kääntyminen onkin kategorisesti vain kristityksi muka kääntymistä, ja taustalla on joku ilkeä juoni.

      Voihan siellä olla juonittelijoita. Paljonkin. Mutta onko? Todisteita kehiin! Sitten siitä voidaan jatkaa. Muuten tämä menee hysterian puolelle. Oleellista on mielestäni se, että oikeusvaltiossa ihmiset ovat syyttömiä kunnes syyllisiksi todistetaan - olipa kyse pelkästä turvapaikkakeplottelusta tai jostain vielä vakavammasta.

    • Ihmettelijä1143
    • Uskoisin, että kyse on vain vastavuoroisesta vaihtokaupasta. Eräänlaisesta panttivankien vaihdosta nykyisin. Kun 400 "muslimia" palaa kristinuskoon niin vastavuoroisesti 400 "kristittyä" suomalaista palaa islamiin. Vaikea on uskoa, että tänä aikana juuri muuta tapahtuisi. Tämän periaatteen tai teorian olen kuullut Jeshuan välityksellä.

      Hän sallii Jumalan sallimuksesta lähettävän puhdistavia näkyjä ja ilmestyksiä, joillekin muslimeille, mutta on tavallaan luvannut antaa palata islamiin tasan yhtä monta kristittyä kuin minkä määrän hän tahtoo omiin joukkoihinsa. Tämä on tärkeä periaate sillä on kolmensadan vuoden välein esiintynyt kulttuurireformaatio kristinuskossa 600 eKr-300 eKr-0 eKr-300 jKr-600 jKr-900 jKr-1200 jKr-1500 jKr-1800 jKr ja seuraava kulttuurireformaatio tapahtuu siis 2100 jKr. Tuon vuoden 2100 jKr tulevan kulttuurireformaation oletan koskevan VEEDA kirjojen kokoamista ja siihen liittyy pyhän hengen vuodatusta näkyinä niin että saattaa syntyä jopa omalaatuinen ILMESTYSKIRJALLISUUS.

      Vaikka tulee ehkä voimakas näkyjen ja niiden avulla kutsumisen aikakausi on merkittävää, että Jeshua tahtoo tukea islamia antamalla kristillisen väen palata islamiin aivan samassa määrin kuin mitä näkyjen takia kääntyisi muslimeja kristityiksi.

      Ei ole muuta Jumalaa kuin Jumala ja Muhammed on hänen lähettiläänsä!

      • ijhiojiopj

        haista sinä mielisairaalan potilas nyt pitkä paska


    • najukar

      Islam on mitä ilmeisimmin ilmestyskirjan PETO ja muhamatti sen oikea käsi.Siis täysin harhainen uskonto,joka on huono jäljennös kristinuskosta.

    • Ennemmin Ilmestyskirjan pedon 7 päätä ovat kristityt ja 10 sarvea muslimit.

      Ensin nuo 10 sarvea käyvät kristityissä maissa Babylonin Porttoa vastaan syöden sen lihan ja polttaen sen tulessa. Sen jälkeen Karitsa käy noita 10 sarvea vastaan ja syö niiden lihan. Kaikkeen tähän voi mennä aikaa 500-2000 vuottakin.

      Nyt on menossa 10 sarven (islamin) hyökkäys porttoa vastaan ja se saattaa kestää jopa 800 vuotta. Odotan noin tuhannen vuoden kuluttua Karitsan hyökkäystä 10 sarvea (islamia) vastaan omalta puoleltaan. Eli nämä jutut ovat vähän niin ja näin.

      Islam tuhoaa Babylonin Porton.
      Karitsa tuhoaa Islamin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe