Kouluruokailu mennyt surkeaan suuntaan

Kumiperuna

Lempoisten koululla kuudesluokkalaiset pääsevät syömään viimeisinä jolloin ruoka on lähestulkoon aina loppu, keittiö kyhää kasaan "jotain" mutta usein kuudesluokkalaiset joutuvat tyytymään pelkkään näkkileipään. Hävetkää päättäjät säästöjenne kanssa !

16

397

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mössöpasta

      Netistä löytyy vertaileva taulukko 2016 koko maan kuntien kouluruoka-annoksen valmistushinnasta. Ja yllättävää kyllä, ruoka per annos oli huomattavasti halvempaa Lempäälässä kuin Tampereella. Tätä sietää ihmetellä, kun yleensä kaupungeissa ruoan annoshinta muodostuu edullisemmaksi kuin maaseutukunnissa. Eli ei ihme jos ruoka on heikkolaatuista tai suosikkiruuat loppuvat kesken (annosmitoitus).

    • Hyvätruokamuistot

      Silloin kun minä kävin kansakoulua -70 luvulla niin aina riitti ruoka kaikille oppilaille ja sitä oli riittävästi. Muistan kun jonainpäivänä viikossa oli lihapiirakkapäivä ja ne oli hyviä kun olivat sellaisessa höyrytysastiassa missä pysyivät kuumina. Sitten ylemmillä luokilla taisi tulla vasta silloin se iltapäivä välipala niille jotka olivat pidempään koulussa. Onko välipala vielä tarjolla .

    • rippeet9

      Kuusluokkalaiset käyvät jo kaupasta hakemassa mutustettavaa siinä määrin, että laitos sapuskaa ei tarvita liikaa!

      • Veronmaksaja33

        Aika vikkeliä ovat kuudesluokkalaiset jos 15 minuutin välitunnilla ehtivät kirkolle kauppaan ja takaisin. Jatkuvasti loppuu ruoka kesken oli se sitten suosikkia tai ei, mielestäni ruokapalvelun ammattitaidottomuutta.


    • Koululaisiahuikoo

      Lempäälän kouluissa ruoka on surkeaa, yleinen puheenaihe koululaisten vanhempien keskuudessa. Naapuri kysyi voiko poika ottaa eväät kouluun, ei voinut.

      • järkikäteenjasuuhun

        Ehkä teidänkin piltti pärjää sit sillä omalla piltillä päivän. Sorry vaan mut kaihertaa niin kovasti tuo ruoasta parjaaminen tässä hyvinvointivaltiossa, kun maailmalla niin paljon nälkää kärsitään. Klisee on tää, mutta monet olis todella tyytyväisiä tästä tylsästä kouluruoastakin. Jotta siinä mietittävää monille.


      • Opetelkaalukemaan

        Niinhän ne olis tyytyväisiä koululaisetkin jos ruokaa olisi mutta kun se on AINA LOPPU, kannattaa lukea ketjun aloitus.


    • V.Vanamo

      Sopikaa että joku vanhemmista käy koulussa syömässä joku päivä ( voinee sopia keittiön kanssa) ja sitten kertoo vaikka Facessa kokemuksensa kaikelle. Vaikka kaikilla kouluilla.

    • Vielätuleepulaaika

      Ei nykylapset arvosta muuta ruokaa kuin roskaruokaa eli hampurilaisia ja pizzaa. Siksi ne on niin aneemisia ja kalpeita ja samanlaista pöperöä on niiden vanhemmatkin tainneet elämänsä syödä kun ei osata arvostaa mitä saa. Esim Virossa ei ole ilmaista kouluateriaa,että repikää nirsot siitä .

      • Eitulepulaaikaa

        Kyllä lapset osaavat arvostaa kouluruokaa mutta kun sitä ei saa.......aina loppu eli joku sen syö ja joku ammattitaidoton ei osaa sitä tarpeeksi valmistaa.


    • ruokaaruokaa

      valmistaa varmaankin osataan ja juuri sen verran, kuin mitä viisaammaat siis keittiöpuolen pomot laskevat valmistettavsksi. Varmaan tullu laskuvirhe jos jotkut ilman jääneet. Kunnalle keittiöpuolelle palautetta vaan.

    • Tulevasukupolvionsurkee

      kalpeat aneemiset laihat mukulat pää painuksissa niskaan tuleva kyttyrä,tuijottavat lasittunein katsein alypuhelintansa.Sitten vielä joku jaksaa marista ruuasta onko se paskaa tai sitä on liikaa tai liian vähän.

    • nälättää

      KOULUIHIN RUOKAMAKSUT. VAIKKA 1€ PÄIVÄLLE EI TEE KUIN 180€ LUKUVUODESSA, TUOLLA YHDELLÄ EUROLLA SAISI JO PALJON TARVIKKEITA KEITTIÖÖN. JA KYLLÄ LAPSUKAISET SAAVAT OTTA VÄLIPALAT KOTOAAN KOULUUN JA MUSSUTTAA NIITÄ VÄLITUNNILLA.SE EI TODELLAKAAN OLE KIELLETTYÄ. KAIKKI HITON AUTOMAATIT VAAN POIS KOULUJEN KÄYTÄVILTÄ!!!

      • ÄlyHoi3

        Kirjoittajalla on nyt tarve meuhkata ilman varsinaista tietoa, Lempäälän kouluissa ei ole automaatteja käytävillä eikä myöskään välitunneilla ei saa syödä välipaloja.


    • heimiettikää

      Varmasti yksittäinen tapaus ruoan loppuminen ja heti hirvee haloo pikku piltin piltin loppumisesta. Ei se teitin jälkikasvu muutenkaan kouluruokaa arvosta, joka on ilmaista heille, vanhempien verorahojahan siihen menee, pieni osuus siitäkin. Ei kerta nälänhätäiseksi tee.. Virheitä sattuu kaikkialla. Järkee peliin aikuisetkin!

      • FactChecking5

        Ei yksittäinen tapaus vaan koko syksyn jatkunut tilanne, myös opettajat tehneet reklamaatioita mutta asia ei vain korjaannu. Nimenomaan maksan veroja ja sen vuoksi edellytän että niillä rahoilla saisi koulussa ruokaa jokainen. Todistettavasti lapset arvostavat kouluruokaa ja syövät sitä, eihän se muuten loppuisi kesken.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2284
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2147
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1981
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe