Autokoulu Minihinta?

Hinnalla

Onko kokemuksia?

11

442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Abc12345micke

      Ei

    • Halpahuono

      Nimi kertoo kaiken tarpeellisen....

      • autokoulunomistaja

        Niin tekee! Autokoulu Minihinnan nimi kertoo siitä, että myymme ajokorttia edullisesti! Siirrämme pienien kiinteiden kustannustemme tuoman hintaedun asiakkaillemme.

        Meillä on vain yhdessä kaupungissa kiinteä toimipiste ja muutamassa kaupungissa live-teoriatunnit. Muualla teoriatunnit käydään online- teorioina ja kaikki ajo-opetus annetaan live-ajotunteina. Meillä on myös englanninkielistä opetusta. Etäteoriatuntien suorittamiseen annamme selkeät ohjeet videon kanssa.

        Liikenneopettajillamme on runsaasti opetuskokemusta, kahdella opettajallamme noin kymmenen vuotta ja meillä muilla noin kaksikymmentä vuotta. Autoina meiltä löytyvät Skoda Octavia Rs, Skoda Octavia, Seat Leon, Seat Toledo x 2 ja Chevrolet Gruze.

        Minulta voi soittaa suoraan lisätietoja yrityksestämme ja kurssitarjonnastamme!

        Terv. Jyrki Juslin/Autokoulu Minihinta/0400 540 163


      • Halpuutustalisää

        Ei taida riittää asiakkaita, eikä rahaa markkinointiin, kun täällä mainostetaan?


    • JustJooNiin

      Noo Jyrki, mun mielestä ootte siiränyt hintaedun kalustoon, ei kellään rehdillä autokoululla ole varaa oikeeseen RS Skodaan, muuten kuin yli hinnoittelulla. Laske hintoja, niin ei ole varaa ostaa RS:SÄÄ

    • RyöstöHintaaPitää

      Vantaalla autokoulu minihinta B-kortti hintaan 1200€, kun toinen autokoulu myy sitä hintaan 899€, eli olette 25% kalliimpi, joten laske niitä hintoja jotta kirjoituksesi olisi uskottava.

      • Sivupeili

        Eiköhän tuo mainitsemasi pienempi hinta ole 10 10 hinta, eli täysin kohtuutonta verrata keskenään. Joillekin näppärille se voi riittääkin mainiosti.


    • Autokoulunomistaja

      Autokoulujen perusvaiheen omakustannushinta on yli 1000 euroa. Kun siitä vähentää alv:n 24 % ja ymmärtää henkilöstökulujen olevan 50-60 prosenttia liikevaihdosta, niin jokainen voi päätellä siitä minimihinnan, jolla ajokorttia voi myydä lakia noudattaen.

      Mielenkiintoinen poiminta tuo Skoda Octavia RS! Jos kyseinen auto herättää kateutta, niin lohdutuksena voin todeta, että kyseisellä autolla on opetettu meidän oppilaita, mutta sillä opetaan myös muissa autokouluissa. Nyt kun lasket muiden meidän autokouluautojen hinnat, niin huomaat niiden olevan edullisia perusopetusautoja.

      Pian laki muuttuu kuljettajaopetuksen osalta ja kilpailukenttä on avoinna uusille yrittäjille. Tällä hetkellä emme markkinoi tai ota ollenkaan oppilaita pääkaupunkiseudulta, mutta katson oikeudekseni vastata asioista tietämättömien tahojen arveluihin ja mutu kommentteihin.

      Jos kysyt vanhoilta oppilailtamme sitä, että kuinka tyytyväisiä he ovat olleet toimintaamme, arvelen arvosanan olevan kiitettävällä tasolla. En kokenut erityisesti markkinoivani yritystäni, vaan kerroin kuinka asiamme oikeasti ovat.

      Kieltämättä tällä keskustelufoorumilla on niukasti asiallista kommentointia, niin kuin tämänkin viestiketjun kirjoittajat ovat osoittaneet. Asioista joista ei tiedetä yhtään mitään, on helppoa huudella suuta suuremmalla löysiä puhuen. Kyllä se sananvapaus on vain hieno asia, vielä kun sitä osaisi käyttää oikein.

    • LEXLAX

      Oho, eli jos myy ajokortin yli 1000€ niin noudattaa lakia? mitä lakia rikkoo jos myy alle 1000€?

      • NOCANDO111

        Tehdään töitä paperilla (merkataan ajoja joita ei ajeta). Tehdään pimeetä kauppaa ( ei makseta alvia). Maksetaan palkka pimeenä (ei TYEL maksuja). Ajetaan koulun autoilla omat ajot ( ei makseta autonkäyttöetua) ja jne. Siinä se on alle 1000€ hinnan kaava. Toki kaava vaatii jonkin ajan kuluttua myymään perämettiä. Jos niitä ei ole, yritys tekee konkurssin ja asiakkaalta jää maksettu opetus saamatta. Esimerkkejä on ja kohta löytyy suuremmissa määrin.


    • Autokoulunomistaja

      Nimimerkki NOCANDO111 tiivisti hinta-asian hienosti!

      Olen tehnyt aina tätä työtä puhtaalla sydämellä ja pidän oikeasti työstäni! Varmasti kaikki vanhat tuhannet oppilaani voivat vahvistaa tämän asian.
      Kiitän kaikkia osallistujia kommenteissanne ja lopetan keskustelun osaltani tähän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe