Vihapuhe lopetettava

LapselleÄidilleIhmisarvo

Opetusministeriön haastekampanja vihapuhetta vastaan lanseerataan 2.10, jolloin vietetään myös maailman kiusaamisen vastaista päivää ja YK:n väkivallattomuuden päivää. Sen tavoitteena on haastaa ihmiset torjumaan vihapuhetta, kertomaan sitoutumisensa ja haastamaan kaikki mukaan sosiaalisessa mediassa.

Nyt voimme kaikki ryhtyä torjumaan lapsia, äitejä ja perheitä vastaan suunnattua vihapuhetta, jota aborttiasiamiehet levittävät. Samalla kansalaiset voivat osallistua YK:n väkivallattomuuden päivään ilmaisemalla pöyristyksensä suojattomien lapsien murhaamisesta äitinsä kohtuun ja naisten kyykyttämiseen lääketieteellisesti tarpeettomissa mukavuusaborteissa.

Kun aborttiväki vihapuhuu nimittäen lasta rotaksi ja suolenpätkäksi tai solukasaksi, on kyse uhrin halventamisesta ja ihmisarvon kieltämisestä, jotta hengen riisto olisi vaivattomampaa. Vihapuhe johtaa vihatekoihin.

Mukavuusabortti on ihmisoikeusrikos.

13

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VihaOnRahasampo

      VIHAPUHE=Lörpöttelyä
      Ainahan valitettavaa ja purnaamista on Suomessa ollut, kattokaa vaikka se TuntematonSotilas....
      Sipiläkin on sellanen RoopeAnkka joka keksi rahastaa Suomalaisia vitutuksella. Ensin vittuillaan sitten tehdään SE MAKSULLISEKSI! HYH HYH Että kehtaattekin!

    • Tekopyhää

      Ainut joka vihapuhetta harrastaa, on abortinvastustaja. Kun asiat eivät mene vastustajan mielen mukaan, siis eivät saa naista kyykytettyä synnyttämään vastoin tahtoaan, alkaa törky lentämään ja abortintehneelle toivotaan mm. tuskaista kuolemaa ja muita väkivaltaisia hirveyksiä. Että se siitä väkivallattomuudesta ja kiusaamisen vastaisesta päivästä, ei koske abortinvastustajia, nehän täällä kiusaa muutenkin ympäri vuoden, vuodesta toiseen.

      • molemmissavikaa

        "Ainut joka vihapuhetta harrastaa, on abortinvastustaja."

        Ei muuten pidä paikkaansa. Myös aborttia puolustavat osaavat nimitellä ja toivoa väkivallan uhriksi joutumista sellaiselle joka aborttia vastustaa. Törkyily varsinkin netissä on ihan yleinen ilmiö, eikä mikään "vastapuolen" harrastus. Siltä on vaan mukava ummistaa silmänsä jos törkyilijä jakaa oman mielipiteen. Meidän lapset ja teidän kakarat, vai miten se nyt menikään.


      • novoikyynel

        Oijoi, noinko koville taas otti XDDDD

        Onhan se ihan hirveetä kun toisia itsekkäästi tappavia murhaajia "kiusataan" ja kohdellaan kuten on ansainneetkin. Tai siis pientähän se on verrattuna lapsen karmeaan kohtaloon, ja mitä ne murhaajat todella ansaitsis...


    • Aloitappas-Itsestäs

      Jos aloittaja lopettais naisten haukkumisen stalinisteiksi ja natseiksi ja murhaajiksi ensin niinkuin malliksi, että nähdään ymmärtääkö aloittaja mitä se vihapuhe edes on.

    • VihapuheelleEi

      On skandaali, että sallimme aborttiväen lapsia vastaan suunnatun vihapuheen, jolla pohjustetaan ja puolustellaan miltei 10 000 lapsen vuosittaista tappamista ja 10 000 äidin ja perheen kyylyttämistä mukavuusaborteissa.

      • DianaPalmer

        Mikä on mukavuusabortti? Miten 10 000 äitiä vuosittain mukavuusaborteissa kyykytetään?

        Oletko siis vakavissasi sitä mieltä, että lapsella ei ole oikeutta syntyä toivottuna? Minkälaisena näet ei-toivottuna syntyneen lapsen elämän? Onko se onnellinen?


      • tekopyhälastensuojelu

        Jos olisivat kukka, olisivat narsistililja.


      • mussutipaskaa
        DianaPalmer kirjoitti:

        Mikä on mukavuusabortti? Miten 10 000 äitiä vuosittain mukavuusaborteissa kyykytetään?

        Oletko siis vakavissasi sitä mieltä, että lapsella ei ole oikeutta syntyä toivottuna? Minkälaisena näet ei-toivottuna syntyneen lapsen elämän? Onko se onnellinen?

        Näytä yksikin lapsi jota KUKAAN ei toivo.
        Mee kyseleen niiltä synnyttäjiensä "ei-toivomilta" jotka on saanu jäädä henkiin ja rakastavan kodin adoptioperheessä, oisko ne onnellisempia jos ois tapettu kohtuun!?


      • HenkinenKonkurssi
        DianaPalmer kirjoitti:

        Mikä on mukavuusabortti? Miten 10 000 äitiä vuosittain mukavuusaborteissa kyykytetään?

        Oletko siis vakavissasi sitä mieltä, että lapsella ei ole oikeutta syntyä toivottuna? Minkälaisena näet ei-toivottuna syntyneen lapsen elämän? Onko se onnellinen?

        Nimimerkki DianaPalmer on tyypillinen vihapuhuja. Tämä aborttiasiamies yrittää kieltää lapsen ihmisarvon, elämän ja sen oikeutuksen viittaamalla aborttiväen alkeelliseen ajatusvirheeseen, jolla lapsen murha yritetään naamioida uhrin eduksi. Kammottavaa on, että aborttiväen kohdalla vihapuhetta seuraavat veriset vihateot.

        Vihapuhujan ajatusvirhe on tälläkin palstalla analysoitu useasti. Kun aborttiväellä ei ole rehellisiä eikä kestäviä argumentteja lasten murhan ja äitien kyykytyksen perusteluiksi, käytetään vanhoja, vaikka ajatusvirheiksi paljastettuja, jorinoita.


    • seonnuoruutta

      nyt vaan miesten on pidettävä vetskari kiinni.kul...housuis niin tilastot laskee,ai niin mut miehentarve menee vieläki naisen tarpeen ohi.tässäkin naiset kantaa vastuun.että mä inhoon tätä ja oon jo pitkää eläny.mulki on mummotettava poika ja puhun sille ihan suoraan.ehkäsyvälineet kuuluu baari iltaa ku paukutkin.hauskaa iltaa tytöt ja pojat.se on nuoruutta!

    • Vihateot

      Vihapuheen lopeettamista tärkeämpää on estää vihateot.

      Aborttiväki surmaa Suomessa vuosittain 9500 tervettä lasta. Joka viides lapsi tapetaan mukavuusabortissa.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe