Subaru on muovinen kippo ja tehoton

Subaruja90luku

Subaru on mitsubishin kanssa hyvin samanlainen valmistaja. Kumpikin tekee nelivetoisia paskoja jotka on jämähtäneet 90 luvulle. Tehot huitelee edelleen jossain 150hv tietämillä ja kulutus on tunnetusti kamala niin dieseleissä kuin bensoissa. Kauheat päästötkin. Sisältä muovisia romuja eivätkä kulje edes sitä mitä paperilla. Itsellä vähäpäästöinen vakio A45amg mercedes vuodelta 2014 kakkosautona/hupiautona. Siinä päälle 4 sekunnin kiihtyvyys ja neliveto 2.0 turbo 360hv ja 450nm ja päästöt 161g. Kulutus tässä kehä/kaupunki ajossa 8,6 litraa. Pienemmälläkin pääsisi varmaan joo mutta kyllä se on kivaa painella kaasua oikeen runtaten välillä...tai oikeastaan joka toinen minuutti:)

18

407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • setäymmärtää

      Voi poju parkaa. Otan osaa.

    • isoisäturbolla

      Mistä näitä lapsellisisa aloittajia oikein sikiää? ei oikein tiedä ottaisko osaa vai pitäskö halia kun on lapsuus tuommoinen.

    • OletVainSäälittäväPoju

      Taas on pöpilästä kaatunut aita......

    • 5767757

      Onhan Subarullakin WRX mallisto jne. niille ketkä tehoa kaipaa. Subaru on yksi vähävikaisimmista automerkeistä. Samaa ei voi sanoa mersuista ja onhan mersullakin niitä nuhapumppu malleja. Subarun omistajana voin sanoa että sen parhaimpia ominaisuuksia on luotettavuus ja vähävikaisuus. Neliveto on yksinkertainen ja varmatoiminen. Aikoinaan kun oli -25 pakkasta niin audi, volvo ja rellu miehillä oli käynnistys ongelmia. Itsellä ei ikinä ollut vm 95 Legasyssä ja starttas kovilla pakkasilla aina kerta laakista jopa ilman lohkolämmitystä, jos sitä ei ollut saatavissa. Yhtä hyvin pelas 1.4l Nissan Sunny, joka oli myös vuosimallia 95.

      Täytyy kuitenkin myöntää, että subarun varustelutaso on mitä on. Muovia on paljon, eikä saksalaisautoissa olevaa premium varustelua löydy. Lisäksi huono puoli on kallis hinta, jota nostaa japanin tuontiverot.

      Eihän nuo subarunkaan 2 litraset 165hp koneetkaan kovin tykkejä ole jos puhutaan normi autoista, eikä WRX malleista. Esim. Legay 2.0 bensa 165hp kiihtyvyys 0-100 km/h on 11s.
      Makukysymys, mutta ei nämä Subarut myöskään ole mitään maailman kauneimpia autoja.

      Mitsubishin neliveto on paljon huonompi kuin Subarun. Mitsubishi käyttää samaa vaihdelaatikkoa teho malleissaan mitkä ovat perhe sedan malleissa. Eihän ne sitten kestä mitään vaikka ei virittäisikään.

      Itse ajelen 2.0 4WD vm 95 Legacyllä. Mittarissa 260tkm ja itse ajanut 40tkm. Ainoat viat olleet hajonnut startti, joka oli alkuperäinen ja oikea takaiskari. Lisäksi vaihtanut tulpat ja akun. Ruosteesta ei ole ikinä vielä tullut mitään sanomista katsastuksessa. Tekniikka pelaa mainiosti ja aina starttaa oli keli mikä tahansa. Auto on todella vähä ruosteinen. Tiedän monia, joiden uudet alle 5v vanhat autot ovat jo moottorirempassa yms. kalleissa rempoissa. Subarun luotettavuutta ei voi liikaa painottaa. Boxeridieseleistä ole tosin kuullut paljon huonoa, mutta ei omia kokemuksia!

      • litrahintaväärä

        Boxer dieselit on ne alkuasarjan koneet joissa oli ongelmia. 2010 alkaa olla kaikki kohdillaan jo.
        Dpf nyt on poistettavien listalla kuten kaikissa dieselissä merkkiin katsomatta.
        Harmillista että täysin kieroa politiikkaa harrastetan euroopassa dieselien alasajon kanssa.
        Harva haluaa besakoneen toyota land cruiseriinsa. Tai bensa hinta pitää olla silloin jotain 0,6sent /litra.


    • BensaOB

      Kannattaisi käydä koeajamassa uusi Outback, ettei tule puhuttua tyhmiä.

    • VastaaSanoistas

      Kokematon haaveilija aloittajakikuli voi tulla koska tahansa kokeilemaan tänne keskisuomen sorateille, kumpa on maalissa ensin: Aloittajahaaveilijan MB AMG, vai Subarun VRX Sti. Kerro vain aika, ja paikka, niin kokeillaan....

      • Naurattaaa

        Kamuxilla sanoivat etteivät ota vaihdossa noita STI malleja kun melkein kaikissa on koneessa ongelmia jotka maksavat rutosti. Niitä on levinnyt todella paljon. Sehän on selvää että A45amg ei ole tehty sorateille ja kuka ylipäänsä asuu ja ajelee keski-suomessa? Kyllä ihmiset asuu etelässä ja ajaa asfaltilla ja suoralla kiihdytellään ihan asfaltilla. Vakiona edes uusi 350hv focus rs ei pärjää viivalta a45amg:lle alkuunkaan ja tästä löytyy videota myös youtubesta. Uusin sti taas häviää focus RS:lle kiihdytyksessä. Ja puhutaan ihan vakio tuotantomalleista kaikkiahan voi viritellä miten haluaa joten niitä on turha vertailla vakioihin. Itse ostan kerralla tehokkaan auton jota ei tarvitse virittää ja takuu säilyy. Teinipojat voi roplailla peltoautojaan ihan rauhassa siellä keski-suomen perähikiällä:)sti subarukin alkaa olemaan ihan peltoautoluokkaa varsinkin sisustaltaan.


      • Siihenkö

        ... heräsit?


    • Huoh-ooh

      "...A45amg mercedes vuodelta 2014 kakkosautona/hupiautona. Siinä päälle 4 sekunnin kiihtyvyys ja neliveto 2.0 turbo 360hv ja 450nm "

      Kyllä pitää päässä viirata ja pahasti jos Suomen 80km/h perusrajoitetuille teille ja 120km/h (kesä...) moottoriteille 780km yhteismitaltaan, hankkii tuollaisen auton. Saman luokan järjenjuoksua kuin teinimissukoilla jotka käy hankkimassa pakaraimplantteja Riikasta...

    • Myötähäpeääkypällä

      Tuo ketjun aloittaja on täysin pöpi. Niin lapsellinen että . Ihmetyttää miten joku jaksaa noita surkeita provoja kirjoitella.

    • Kfkfkrkf

      Subarun myynti kyykkää suomessa!

      Aut.fi

    • Supppar

      Se on aivan sama kyykkääkö myynti vai on kyykkäämäti. Olen vuodesta 1991 ajanut Subaruilla ja tulen ajamaan ainiaan. Ei voi valittaa. Hyvin tehty auto, kertakaikkiaan. Eka Legacy meni vaihtoon 488,000km ajettuna, ilman vikoja.

    • nelikko

      Tälleen puhuu (oikeasti) etuvetoisen omistaja, jolla joskus raappaa peräpää maahan. Tule lumelle, niin A-malli kaatuu historiallisesti.

    • MikäTeitäOikeinRiepoo

      On se jännää, että saksalaisilla premiumeilla ajavia kiinnostaa kuitenkin Subaru, vaikka itsellänsä on omien sätöstensä mukaan parempi auto alla. Merkillistä avautumista....

    • Atkerkki

      Subarun myynti on kyykännyt viime vuonna. Vajaa 700 autoa meni rekisteriin. Mitenköhän käy jälkimarkkinoiden tason 😟

    • iwk

      Justiin viime viikolla tein kaupat uudesta Foresterista . Saa nähdä miten tulee toimimaan. Volvo ja Dusteri meni vaihdossa. Volvon vaihtotarjoukset n. 3,5t heikommat.

    • TehotHukassa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3464
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1948
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1578
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1415
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1058
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe