500e voisin lainata

mieseirasta

Voisin lainata 500e takaisin maksu 50e kk/10kk Ns. koron kuittaisit tulemalla minun kanssa kerran kk syömään ravintolaan ( ravintolailta minun piikkiin )

Olen 63 vuotias yksinäinen varakas mies helsingistä, Kaipaan seuraa ravintolaan hyvän ruuan ja viinin pariin. Jos olet vapaa työ/velvotteista voimme tehdä vaikka mailmanympärysmatkan.

15

555

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lainaavaillavaan

      Hei jos minulle voisit lainata laittaisitko sähköpostiosoittees. Voin maksaa 60e joka kuukausi tai 100e kuukaudessa niin saa lainan nopeasti maksettua.En pääse tulemaan ravintolaan syömään kanssasi koska asun eri puolel suomea.

      • lainaavaillavaan

        No Voisin helsingissäkin päin tulla käymään vaikka enskuus niin käydään syömässä sitten :) . Ja tosiaan voin sen 60-100e joka kuukausi lyhentää. Ottaisin sähköpostin kautta yhteyttä niinkuin edellises viestis kysyin sitä.


      • mieseirasta

        Kiitos miellenkiinnosta mutta en hae rahallista hyötyä koska olen varakas MUTTA yksinäisyys on kamalaa ja siihen tässä haen helpotusta.

        500e on minulle täysin mitätön summa, Kertokaa jos tiedätte paikkaa mistä saisi rahaa vastaan ostaa edes hetkellistä ystävyyttä lähinnä ravintoloihin syömään ja matkoille SEKSIÄ EN HAE/HALUA


      • lainaavaillavaan

        Ja nyt Lupaan tulla joka kuukausi kanssasi syömään ravintolaan ja voimme aikaa viettää muutenkin sitten vaikka kaupunkia kierrellen. Olen hyvä ihminen joka ei ole kenellekkään tehny mitään paskaa ikinä. Hoidan sen velankin sovitusti 10 kk sisällä joka kuukausi lyhentämällä sen 50e. Mulle käy ihan mitkä vaan ravintolat paikaksi saat päättää.


    • lainaavaillavaan

      No sovitaan sitte niin että tulen syömään kanssasi ravintolaan ja toi 50e joka kk! Saan järjesttyä asiat niin että pääsen tulemaan syömään ja olen mukavaa juttu seuraa .

    • lainaavaillavaan

      Ei ole velvotteita nytten ja onnibussil pääsisin aina tulemaan vaikka. Joten matkakaan ei olisi este. Voisitko laittaa sen sähköpostiosoitteen niin jatketaan siellä keskustelua lisää.

    • Hei, asun pk-seudulla ja mielelläni otan lainan vastaan ja olen myös tällä hetkellä vapaa työvelvoitteista, joten aikaa myös riittäisi muuhunkin kuin vain syömään ihan mitä vain keksitään yhdessä. Ilmoitatko yhteystietosi niin soitan tai viestimme sähköpostitse.

    • VipstaakiOG

      Kyllä mäkin lähden mieluusti ja 500 euron lainan maksan kyllä varmasti takaisin. Kyllä kaikki raflat käy ja olen ihan mukava hemmo, muutaman kaljan jälkeen jopa hauska mutta seuraavana aamuna ehkä joskus hiukan peikko. Mutta ei meidän sitä aamua kai enää tartte yhdessä hengailla, korjaussarjan jälkeen voin taas tulla vaikka dösällä takaisin.

    • mieseirasta

      Laita puhelinnumerosi niin soitan. Tulevana lauantaina tavataan ravintolassa hyvän ruuan merkeissä samalla voin antaa 500e tai enemm miten sitten sovitaan.

      Kaikille itseään myyville tiedoksi EN HALUA SEKSIÄ maksan ystävyydestä mikäli meistä tulee hyvät ystävät jotka esimerkiksi matkustaa talvea pakoon etelän lämpöön ( yksin en halua mennä mutta maksan koko lystin jos se siitä on kiinni ) Sanotaanko näin : pidän ystävästä hyvää huolta ajelet kalliilla autolla syöt parhaissa ravintoloissa ja matkustelet kanssani tyylillä koko talven .

      Kuten jo tekstistä käy ilmi voit olla mies/nainen nuori/vanha EI SEKSIÄ

      • mikäetteii

        Siis haluat vain juttuseuraa..?
        Kyllä minä syömään ja juttelemaan lähden, jos toinen tarjoaa..voidaan käydä vaikka leffassakin.
        Numeroa tuskin kukaan haluaa laittaa palstalle, mutta s-postin?


    • Joonainen

      Voin olla kaveri ilman maksua

    • Pesser

      Hei,

      Mulla olisi olemassa mainio ratkaisu sun ongelmaan, mikäli parit "ehdot" täyttyy. Jos olet ihan vilpittömällä mielellä liikkeellä, niin laita spostia ja katsotaan onnistuuko juttuseura pitemmällekin ajalle.
      Itse olen Espoossa.

      Kirjoita, niin laitan numeron; bezder(at)yahoo.com

    • eiraanhaluava

      Voin tulla kanssasi syömään, mutta itse suosin gluteenitonta ruokaa eli ei mikä tahansa kelpaa. En mielelläni keskustele mistä tahansa, joten arvostan, jos pysymme asialinjalla. Myöskään matkaseura ei kiinnosta, joten voitko kustantaa minulle matkan ja lupaan ajatella sinua lämmöllä lämpimässä joka päivä. Pidän eläimistä, varsinkin kanadanhanhista. Tarjoamasi laina on kuitenkin valitettavan pieni, jos voi merkittävästi korottaa sitä, olen kiinnostunut.

    • Pötyä1

      Heh heh.

    • henkisestihyvinväsynyt

      Ei kiitos. Olen menettänyt kiusaamisen takia hyvin paljon enemmän ja sitä en saa mistään takaisin. Minkäälainen yhteinen tekeminen ei kiinnosta, haluan tervehtyä vaikeista vuosista ja siihen auttaa yksin oleminen niin kauan kuin olen työelämässä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe