500e voisin lainata

mieseirasta

Voisin lainata 500e takaisin maksu 50e kk/10kk Ns. koron kuittaisit tulemalla minun kanssa kerran kk syömään ravintolaan ( ravintolailta minun piikkiin )

Olen 63 vuotias yksinäinen varakas mies helsingistä, Kaipaan seuraa ravintolaan hyvän ruuan ja viinin pariin. Jos olet vapaa työ/velvotteista voimme tehdä vaikka mailmanympärysmatkan.

15

419

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • lainaavaillavaan

   Hei jos minulle voisit lainata laittaisitko sähköpostiosoittees. Voin maksaa 60e joka kuukausi tai 100e kuukaudessa niin saa lainan nopeasti maksettua.En pääse tulemaan ravintolaan syömään kanssasi koska asun eri puolel suomea.

   • lainaavaillavaan

    No Voisin helsingissäkin päin tulla käymään vaikka enskuus niin käydään syömässä sitten :) . Ja tosiaan voin sen 60-100e joka kuukausi lyhentää. Ottaisin sähköpostin kautta yhteyttä niinkuin edellises viestis kysyin sitä.


   • mieseirasta

    Kiitos miellenkiinnosta mutta en hae rahallista hyötyä koska olen varakas MUTTA yksinäisyys on kamalaa ja siihen tässä haen helpotusta.

    500e on minulle täysin mitätön summa, Kertokaa jos tiedätte paikkaa mistä saisi rahaa vastaan ostaa edes hetkellistä ystävyyttä lähinnä ravintoloihin syömään ja matkoille SEKSIÄ EN HAE/HALUA


   • lainaavaillavaan

    Ja nyt Lupaan tulla joka kuukausi kanssasi syömään ravintolaan ja voimme aikaa viettää muutenkin sitten vaikka kaupunkia kierrellen. Olen hyvä ihminen joka ei ole kenellekkään tehny mitään paskaa ikinä. Hoidan sen velankin sovitusti 10 kk sisällä joka kuukausi lyhentämällä sen 50e. Mulle käy ihan mitkä vaan ravintolat paikaksi saat päättää.


  • lainaavaillavaan

   No sovitaan sitte niin että tulen syömään kanssasi ravintolaan ja toi 50e joka kk! Saan järjesttyä asiat niin että pääsen tulemaan syömään ja olen mukavaa juttu seuraa .

  • lainaavaillavaan

   Ei ole velvotteita nytten ja onnibussil pääsisin aina tulemaan vaikka. Joten matkakaan ei olisi este. Voisitko laittaa sen sähköpostiosoitteen niin jatketaan siellä keskustelua lisää.

  • fiilinki80

   Hei, asun pk-seudulla ja mielelläni otan lainan vastaan ja olen myös tällä hetkellä vapaa työvelvoitteista, joten aikaa myös riittäisi muuhunkin kuin vain syömään ihan mitä vain keksitään yhdessä. Ilmoitatko yhteystietosi niin soitan tai viestimme sähköpostitse.

  • VipstaakiOG

   Kyllä mäkin lähden mieluusti ja 500 euron lainan maksan kyllä varmasti takaisin. Kyllä kaikki raflat käy ja olen ihan mukava hemmo, muutaman kaljan jälkeen jopa hauska mutta seuraavana aamuna ehkä joskus hiukan peikko. Mutta ei meidän sitä aamua kai enää tartte yhdessä hengailla, korjaussarjan jälkeen voin taas tulla vaikka dösällä takaisin.

  • mieseirasta

   Laita puhelinnumerosi niin soitan. Tulevana lauantaina tavataan ravintolassa hyvän ruuan merkeissä samalla voin antaa 500e tai enemm miten sitten sovitaan.

   Kaikille itseään myyville tiedoksi EN HALUA SEKSIÄ maksan ystävyydestä mikäli meistä tulee hyvät ystävät jotka esimerkiksi matkustaa talvea pakoon etelän lämpöön ( yksin en halua mennä mutta maksan koko lystin jos se siitä on kiinni ) Sanotaanko näin : pidän ystävästä hyvää huolta ajelet kalliilla autolla syöt parhaissa ravintoloissa ja matkustelet kanssani tyylillä koko talven .

   Kuten jo tekstistä käy ilmi voit olla mies/nainen nuori/vanha EI SEKSIÄ

   • mikäetteii

    Siis haluat vain juttuseuraa..?
    Kyllä minä syömään ja juttelemaan lähden, jos toinen tarjoaa..voidaan käydä vaikka leffassakin.
    Numeroa tuskin kukaan haluaa laittaa palstalle, mutta s-postin?


  • Joonainen

   Voin olla kaveri ilman maksua

  • Pesser

   Hei,

   Mulla olisi olemassa mainio ratkaisu sun ongelmaan, mikäli parit "ehdot" täyttyy. Jos olet ihan vilpittömällä mielellä liikkeellä, niin laita spostia ja katsotaan onnistuuko juttuseura pitemmällekin ajalle.
   Itse olen Espoossa.

   Kirjoita, niin laitan numeron; bezder(at)yahoo.com

  • eiraanhaluava

   Voin tulla kanssasi syömään, mutta itse suosin gluteenitonta ruokaa eli ei mikä tahansa kelpaa. En mielelläni keskustele mistä tahansa, joten arvostan, jos pysymme asialinjalla. Myöskään matkaseura ei kiinnosta, joten voitko kustantaa minulle matkan ja lupaan ajatella sinua lämmöllä lämpimässä joka päivä. Pidän eläimistä, varsinkin kanadanhanhista. Tarjoamasi laina on kuitenkin valitettavan pieni, jos voi merkittävästi korottaa sitä, olen kiinnostunut.

  • Pötyä1

   Heh heh.

  • henkisestihyvinväsynyt

   Ei kiitos. Olen menettänyt kiusaamisen takia hyvin paljon enemmän ja sitä en saa mistään takaisin. Minkäälainen yhteinen tekeminen ei kiinnosta, haluan tervehtyä vaikeista vuosista ja siihen auttaa yksin oleminen niin kauan kuin olen työelämässä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   5937
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   412
   4404
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1921
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   1378
  Aihe