kyllästyin Emmerdalen negatiiviseen sisältöön

näinkävi

Katsoin sarjaa vuodesta 1997. Se oli leppoisa Englannin maaseutuelämästä kertova sarja, jossa ihmiset olivat luonnollisia ja edustivat kukin jotain stereotypiaa paikallisesta kylästä., joskin kuvitteellisesta.
Nyt siinä juonitellaan, ammutaan, murhataan, raiskataan...koko ajan jotain todella ikävää. Milloin viimeksi on näytetty tavallista maajussin työtä? Missä on lampaat? Vanhukset?
Pelkkiä nuoria ja huoria.
Sorry vaan, vanha Emme-fani poistuu.

168

4203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanhaa_daalia_kaipaan

      Emmerdalesta on tullut draamasarjan sijaan tyypillinen nykyaikainen saippuaooppera. Onneksi vanhoja jaksoja on saatavilla DVD:llä ja netistäkin löytyy jonkin verran myös näitä 1990-luvun lopun ja 2000-luvun alkupuolen jaksoja. Emmerdalen taso alkoi laskea Englannin ajassa joskus vuonna 2008.

      • Näin_se_on

        Näissä Emmerdale on vielä tilan nimi, eikä kylän. Sudgenin perheen matriarkka Annie oli voimakas persoona ja Amos ja Mr Wilks, sekä tietenkin Seth. On kyllä mukava katsella silloin, tällöin, näitä vanhoja jaksoja.


    • eijaksanegatiivisuutta

      Katsoin sarjaa 1990-luvulta alkaen viime vuoden alkuun saakka, sitten tuli täysi stoppi kun joka jaksossa oli väkivaltaa, irtosuhteita ja ilkeilyä ihmisten välillä. Ei jaksa katsoa enää fiktiona sellaista kun tämä maailma on tarpeeksi ikävä paikka muutenkin.
      Tänä vuonna olen nähnyt muutamasta jaksosta pätkän, sama meno näköjään jatkuu, joten ei kiinnosta enää minuakaan palata sarjan pariin.

      • typeräsarja

        Samoin, on mennyt juonellisesti niin typeräksi, että ei viitsi enää katsoa, ennen oli yksi lempparisarjoistani.Mitenhän tuo Jimmyn roolia näyttelevä kehtaa edes näytellä tuommoista lapsellista idioottia, ei ole edes uskottava, kun on liian hölmö.


    • hhhhhhhhh

      Tyypit istuu nykyään enenmmän oikeudessa kuin pubissa. Ei kai tuollakaan ole ihan normaalia perusjannun joutua vankilaan...tuntuu vain ettei kukaan ole moksiskaan kun kylän jäsen istuu linnassa kuukausi kaupalla.
      Ihan hölönpölöä koko sarja nykyään. En katso kuin kerran viikossa korkeintaan. Kohta unohdan katsoa kokonaan kun ei kiinnosta.

      • semerpover

        Kyllä on mennyt alas koko saippuasarja. Nykyisin ei näe muuta kun homoja
        ja persaukista porukkaan istumassa kapakassa jota emänöi oikein huntsujen
        huntsu eli tämä rikoksia punova blondi. Ja murhaajat ei joudu linnaan.
        Kiitos riittää.


    • qldkftuiiredg

      En jaksa negatiivisuutta tällä palstalla. Silloin tällöin jatkuvaa sarjaa katsova ei ole perillä asioista mutta pitää kertoa täällä mutujaan. Eilen oli esim. erittäin hyvä toimivat yhtenäiset jaksot ja kaksi jaksoa peräkkäin on hyvä juttu meillä.
      On myös ikävää, että palstalla saa haukkua törkeästi toisten kirjoittajien tekstejä ja huomautella lapsellisesti kirjoitusvirheistä. Hyökkäävät haukkujat eivät pysty itse samaan sisällön tuottamiseen ja se on varmaan yksi syy miksi pitää yrittää karkoittaa myönteisiä katsoja kokemuksia ilmaisevat.
      Joillakin on luetun ymmärtämisvaikeuksia. Joitakin häiritsee kovasti jos sarjan suosituimmista ja isoimmista hahmoista kirjoitetaan. Ylläpidon tulisi poistaa epäasialliset toisiin kirjoittajiin kohdistuvat ala-arvoiset ja tekstit.
      Toisiin kirjoittajiin kohdistuva jatkuva solvaaminen ja vainoaminen pitäisi saada loppumaan.
      Haukkumalla toisia karkotatte myös lukijat ts vähemmän klikkauksia.

      • Siis mitä?.. Täällä on asiallisesti kritisoitu sarjan negatiivisuutta. Olen samaa mieltä alkaa väsyttää kun ei keksitä muuta kuin milloin joku loukkaantuu, huijaa, pettää, tappaa/yrittää tappaa UKKINSA...Kuka on kyennyt laskemaan kuinka monta kertaa viimeisen vuoden aikana "vicky" on ollut vedet silmissä milloin kenellekkin kertomassa onnettomuuksista yms? Tässä ketjussa puhutaan negatiivisia, mutta faktoja, jos ei miellytä klikkaa auki ketjuja joiden otsake lupaa ruusunnuppuja ym sarjasta...


      • hahahahahahhah
        neitokainen.1983 kirjoitti:

        Siis mitä?.. Täällä on asiallisesti kritisoitu sarjan negatiivisuutta. Olen samaa mieltä alkaa väsyttää kun ei keksitä muuta kuin milloin joku loukkaantuu, huijaa, pettää, tappaa/yrittää tappaa UKKINSA...Kuka on kyennyt laskemaan kuinka monta kertaa viimeisen vuoden aikana "vicky" on ollut vedet silmissä milloin kenellekkin kertomassa onnettomuuksista yms? Tässä ketjussa puhutaan negatiivisia, mutta faktoja, jos ei miellytä klikkaa auki ketjuja joiden otsake lupaa ruusunnuppuja ym sarjasta...

        Ja taas yksi joka ei ymmärtänyt asian pointtia..


      • hahahahahahhah kirjoitti:

        Ja taas yksi joka ei ymmärtänyt asian pointtia..

        Eli voitko selventää?


    • mielipiteeni

      En nää täällä haukuttavan ketään, paitsi tosi typeräksi muuttunutta sarjaa. Jokaisella katsojalla on oikeus mielipiteeseensä, jos sarja on muuttunut vuosien varrella tosihuonoksi, tuon sen myös julki, ei sitä tarvitse hyssytellä.

      • qoutyeui

        Huomasitko että Ei ollut puhe juuri tästä aloituksesta vaan koko ED sivuston teksteistä.


    • novoisentäänään

      Antti Holma näyttelee Ceekiä, keekin leffassa.

    • Elämänmenoako

      Jotenkin tuntuu, että nyt on alkanut sarjan tyyli hiukan pehmenemään. Mutta vielä on mukana, muutamia ilonpilaajia ja kieroilijoita. Kuten kaistapäinen Emma Barton ja synkkä Cain Dingle. Whiten toisesta tyttärestäkään ei ota selvää, onko lintu, vai kala.
      Toinen, naamaansa omituisesti vääntelevä tytär on, aina jonkun huijauksen kohteena.

      Tiiviiseen tahtiin seurataan kylän homojen romansseja ja näytetään, kuinka niitä tuetaan joka suunnasta ja miten jokainen ne hyväksyy täysin luonnollisina asioina.
      Finnillekin haetaan kiireellä pakkomielteisesti uutta miesystävää.
      Tracy touhuaa homotreffejä ja Emmakin huolehtii kovasti poikansa mies-suhteista.

      Jimmyn ja Nicolan touhut menee jo överiksi. Samoin Zak ja Lisa Dinglen suhteen uudelleenlämmittely, sekin on myös erikoista toimintaa.
      Seksin-nälkäisyyttä sarjassa korostetaan paljon. Muhinointia ja rakastelukohtauksia tämän tästä. Seksiä tyrkytetään nyt esimerkiksi nyt tällä pubin mies-strippariesityksellä, mikä villiinnytti kylän naiset ja jopa vanhan Bobinkin viinan voimalla sekoilemaan. Se on varmasti todella hauskaa, kun kännissä heilutellaan takamusta ja hytkytään hikisinä musiikin tahdissa ja lääpitään puoli paljaisiin vartaloihin vauvaöljyä.

      • Emmestiina

        Emmen asukkaat ovat kaikki sivistymättömiä ihmisiä. He ovat rääväsuisia ja vailla käytöstapoja. Heillä ei ole koulutusta, heillä ei ole moraalia, he ovat valmiit kieroilemaan, varastamaan ja valehtelemaan. He teeskentelevät ystävyyttä ja rakkautta, mutta ovat valmiit halvasta viinistä pettämään rakkaitaan, jos siihen tilaisuus tarjoutuu. Vääryyttä vastaan he taistelevat kostolla.
        He istuvat kaikki vuorollaan vankilassa, mutta koska kaikki ovat tuollaista roskasakkia, ei kenenkään maine ole tahraannut vankilareissusta. Useinhan jopa tiedetään, että ollaan syyttömänä vankilassa. Heillä on myös huono muisti, siitä voidaan kyllä heitä kiittää. He eivät muista kärsimäänsä pahaa, vaan hyppäävät suhteeseen kenen kanssa tahansa, vaikka kumppani olisi yksi pettäjistä ja valehtelijoista.

        Rakkaus tulee esiin vain harvan hahmon toimissa, Jimmy Kingin uskollinen ja koiramainen rakkaus Nicolaa kohtaan, ja Laurelin uhrautuva rakkaus Ashleyyn. Sarjan lapset ovat tuuliajolla. Heillä ei ole koskaan vakituista kotia, vaan he ovat heittopusseja sukulaiselta toiselle. Vain Jimmy näkyy huolehtivan lapsistaan jatkuvasti.
        Yritin pitää silmällä koska Rhonan ja hänen miehensä väkivaltainen rakkauskohtaus olisi tullut, mutta sen olen varmaankin ohittanut, koska pariskunta ainakin eilen oli ihan hyvissä väleissä pubissa. Sekin käy minulle hermoon, koska en naisena voi käsittää, kuinka mies voidaan hyväksyä edelleen yhteisöön, jos on raiskannut oman vaimonsa väkivaltaisesti. Vai onko tämä jakso vielä esittämättä?


    • satujaaikuisille

      Sarjan sisällössä on vika, eikä niissä jotka arvostelevat nykyistä Emmerdalea. Toisaalta sarjat ja elokuvat eivät ole totta, joten ei kannata ottaa liian tosissaan sarjan tapahtumia. Itse odottelen hyviä sarjoja, kuten Poldark ja Kotiin takaisin.

    • pppppppppppppppppppppp

      lol, kaksi huvittavaa asiaa:

      - luuletteko että tällainen ketju kestää täällä kovin kauaa? : D

      - ihmiset eivät valittele asioista jotka eivät heitä kiinnosta, se että valitatte täällä tarkoittaa sitä että katsotte kuitenkin, joten ei se kyllä ihan niin paha voi olla kun kerran katsotte. : D Ihmiset eivät katso asioita jotka eivät kiinnosta, jos joku lakkaa kiinnostamasta, niin käännetään kanava.

      Joten menkääpä nyt takaisin koloihinne ja katsokaa tai olkaa katsomatta, nämä tämmöiset vain osoittavat omaa lapsellisuuttanne : D

      • Quintley

        Tietenkin asian voi nähdä myös tällä tavalla, mikäli on oikea puusilmä.

        Eivätköhän ihmiset valita siksi, että heidän mielestään sarja oli aiemmin niin laadultaan kuin tasoltaan nykyistä parempi. Heillä on varmasti perspektiiviä asian suhteen, jos ovat seuranneet sarjaa pitkään ja nähneet muutokset. Tällaisilla päivittäissarjoilla on tapana koukuttaa ja tästä syystä sarjaa seuraavat myös ne, jotka eivät pidä siitä suunnasta, mihin se on mennyt tai menossa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö sarja sinällään vielä kiinnostaisi katsojaa. Tälläkin palstalla on havaittavissa, että monet toivovat sarjan palaavaan sellaiseksi kuin se oli aikaisemmin eli enemmän todenmukaisemmaksi ja lämminhenkisemmäksi. Ehkäpä rajallinen älykkyytesi on estänyt sinua huomaamasta, että nämä ihmiset toivovat näkevänsä tämän muutoksen, vaikka se ei olekaan kovin todennäköinen.

        Mitä tulee lapsellisuuteen, niin luehan oma sepustuksesi läpi. Harvinaisen mustavalkoinen ja naiivi näkökulma, joka ei olisi ansainnut tulla edes kommentoiduksi.


      • hyttystenininää

        ITV tv yhtiön tuottama Emmerdale on jatkuva saippuasarja jota esitetään ns. prime time aikaan iltaisin Briteissä ma -pe klo 19.00- 19.30. Sen jälkeen esitetään saman yhtiön toinen saippua sarja Coronation Sreet. Päivällä esitettävät sarjat ovat vielä eri ryhmä.
        ED ei ole ollut koskaan lyhytkestoinen varsinainen draamasarja. Kaikki sarjat sisältävät draamaa,tapahtumia juonia.
        Kannattaisi tyytymättömien googlata kuinka paljon palkintoja ED on saanut viime vuosina.
        Väitteet sarjan huononemisesta ovat hassuja.
        Kaikkien ei tarvitse tykätä ED sarjasta.
        Myös tosi tv sarjat ovat käsikirjoitettuja.
        Oliko ne vanhat ajat todella parempia? Oliko elämä niin siveää ja sopuisaa silloin? Ei ollut. Esim. Jack Sugden hyppäsi vieraissa naisissa petti kuten Sarahkin ja he riitelivät usein. Robertin olisi pitänyt auttaa farmilla ja jäädä pois koulusta mitä Sarah vastusti. Olen lukenut jaksojen sisältöjä engl sivuilta.
        Jotenkin vanhojen aikojenn kaipuut ovat huvittavia.


      • Imbesillien_opastaja
        hyttystenininää kirjoitti:

        ITV tv yhtiön tuottama Emmerdale on jatkuva saippuasarja jota esitetään ns. prime time aikaan iltaisin Briteissä ma -pe klo 19.00- 19.30. Sen jälkeen esitetään saman yhtiön toinen saippua sarja Coronation Sreet. Päivällä esitettävät sarjat ovat vielä eri ryhmä.
        ED ei ole ollut koskaan lyhytkestoinen varsinainen draamasarja. Kaikki sarjat sisältävät draamaa,tapahtumia juonia.
        Kannattaisi tyytymättömien googlata kuinka paljon palkintoja ED on saanut viime vuosina.
        Väitteet sarjan huononemisesta ovat hassuja.
        Kaikkien ei tarvitse tykätä ED sarjasta.
        Myös tosi tv sarjat ovat käsikirjoitettuja.
        Oliko ne vanhat ajat todella parempia? Oliko elämä niin siveää ja sopuisaa silloin? Ei ollut. Esim. Jack Sugden hyppäsi vieraissa naisissa petti kuten Sarahkin ja he riitelivät usein. Robertin olisi pitänyt auttaa farmilla ja jäädä pois koulusta mitä Sarah vastusti. Olen lukenut jaksojen sisältöjä engl sivuilta.
        Jotenkin vanhojen aikojenn kaipuut ovat huvittavia.

        ''Kannattaisi tyytymättömien googlata kuinka paljon palkintoja ED on saanut viime vuosina.
        Väitteet sarjan huononemisesta ovat hassuja.''

        Kehäpäätelmä. Googlaa seuraavaksi, mitä se tarkoittaa.

        ''Oliko ne vanhat ajat todella parempia? Oliko elämä niin siveää ja sopuisaa silloin? Ei ollut. Esim. Jack Sugden hyppäsi vieraissa naisissa petti kuten Sarahkin ja he riitelivät usein. Robertin olisi pitänyt auttaa farmilla ja jäädä pois koulusta mitä Sarah vastusti. Olen lukenut jaksojen sisältöjä engl sivuilta.''

        Kysymys onkin siitä, miten nämä juonikuviot on toteutettu ennen ja miten ne toteutetaan nyt.


      • otaopiksesiJo

        "Lainaileva Irvailija", Oletko huomannut, että ylläpito on poistanut loukkaavat viestisi?


      • Imbesillien_opastaja
        otaopiksesiJo kirjoitti:

        "Lainaileva Irvailija", Oletko huomannut, että ylläpito on poistanut loukkaavat viestisi?

        Ilmeisesti tarkoitat minua, koska kommentoit tähän viestini jatkoksi. Enpä voi sanoa huomanneeni, sillä olen kirjoittanut tähän keskusteluun kaksi viestiä, joista toinen on tämä.

        Palaisitko sen sijaan jo itse keskustelun aiheeseen vai etkö kykene ottamaan kantaa?


      • Anonyymi
        hyttystenininää kirjoitti:

        ITV tv yhtiön tuottama Emmerdale on jatkuva saippuasarja jota esitetään ns. prime time aikaan iltaisin Briteissä ma -pe klo 19.00- 19.30. Sen jälkeen esitetään saman yhtiön toinen saippua sarja Coronation Sreet. Päivällä esitettävät sarjat ovat vielä eri ryhmä.
        ED ei ole ollut koskaan lyhytkestoinen varsinainen draamasarja. Kaikki sarjat sisältävät draamaa,tapahtumia juonia.
        Kannattaisi tyytymättömien googlata kuinka paljon palkintoja ED on saanut viime vuosina.
        Väitteet sarjan huononemisesta ovat hassuja.
        Kaikkien ei tarvitse tykätä ED sarjasta.
        Myös tosi tv sarjat ovat käsikirjoitettuja.
        Oliko ne vanhat ajat todella parempia? Oliko elämä niin siveää ja sopuisaa silloin? Ei ollut. Esim. Jack Sugden hyppäsi vieraissa naisissa petti kuten Sarahkin ja he riitelivät usein. Robertin olisi pitänyt auttaa farmilla ja jäädä pois koulusta mitä Sarah vastusti. Olen lukenut jaksojen sisältöjä engl sivuilta.
        Jotenkin vanhojen aikojenn kaipuut ovat huvittavia.

        Tämä korona teki sarjasta tosi valjun..


    • ppppppppppppppp

      Suomalaisille tekeekin ihan hyvää nähdä ja totutella nykymaailmaan, ihan hyvä. Niin maailmaa muutetaan. : )

      • homhomhom

        Maailma voi muuttua ja saakin muuttua. Mutta sanopa se vanhoille tervaskannoille.
        Minunkin pahin painajaisuneni on ollut joskus kymmenisen vuotta sitten sellainen, missä puolisoni kertoi olevansa muuttunut homppeliksi. Vieläkin se tulee joskus mieleen, ja tuntuu tosi pahalta.


      • pppppppppppppppp
        homhomhom kirjoitti:

        Maailma voi muuttua ja saakin muuttua. Mutta sanopa se vanhoille tervaskannoille.
        Minunkin pahin painajaisuneni on ollut joskus kymmenisen vuotta sitten sellainen, missä puolisoni kertoi olevansa muuttunut homppeliksi. Vieläkin se tulee joskus mieleen, ja tuntuu tosi pahalta.

        lol, minkä takia se pitäisi millekään vanhoille tervaskannoille sanoa? : D ei näillä 'tervaskannoilla' ole mitään väliä, jos ei kiinnosta pysyä nykymaailmassa mukana, voi pysyä maailmasta poissa. oma valinta, lol


      • kjhgvfcdvfbghnj
        pppppppppppppppp kirjoitti:

        lol, minkä takia se pitäisi millekään vanhoille tervaskannoille sanoa? : D ei näillä 'tervaskannoilla' ole mitään väliä, jos ei kiinnosta pysyä nykymaailmassa mukana, voi pysyä maailmasta poissa. oma valinta, lol

        Nykymaailman suunta on se, että kymmenen vuoden päästä kyläläisistä yli puolet on muslimeja. Sitten saa kotisohvilta seurata, kuinka nämä viettävät päivittäisiä rukoushetkiään keskellä katua, tekevät halal-lihaa ja viettävät ramadania. Väkivalta ja juonittelut kohdistuvat kylän vääräuskoisiin. Minä pysyisin mieluusti entisessä maailmassa.


      • pppppppppppppp
        homhomhom kirjoitti:

        Maailma voi muuttua ja saakin muuttua. Mutta sanopa se vanhoille tervaskannoille.
        Minunkin pahin painajaisuneni on ollut joskus kymmenisen vuotta sitten sellainen, missä puolisoni kertoi olevansa muuttunut homppeliksi. Vieläkin se tulee joskus mieleen, ja tuntuu tosi pahalta.

        Kuulepa, kultaseni, homoksi ei "muututa". On varmaan mukavaa ajatella, että kaikki maailman asiat liittyvät sinuun, mutta valitan, tällä ei nyt vain ole mitään tekemistä sinun kanssasi.


    • Emmestiina

      Minä katsoisin mielelläni Ashley-juonen loppuun, mutta sitä tehdään kovin hitaasti. Luin aikanaan, että Ashleyn esittäjä tutki atzhaimeria ja paneutui sairauden maailmaan. Se on raaka tauti, joka vie mennessään peruuttamattomasti. Lähipiirissäni on samaa sairautta sairastava henkilö, joka on jo siirtynyt pois todellisuudesta. Entinen iloinen, monen lapsen ja lapsenlapsen tarmokas äiti ja mummu, on täysin hoidettavana .
      Pahinta on, että sairaus voi esiintyä suvussa usealla henkilöllä kuin perintönä vanhemmilta.
      Raskas taakka muille suvun jäsenille odottaa, kehen se seuraavaksi iskee.

      Näin sen jakson, missä Ashley oli aivan eksyksissä ja kulki peloissaan yhä kauemmas kotoaan, ja kun sitten löytyi, ei tuntenut läheisiään, ei tunnistanut kolikoita taskussaan, ei tiennyt, missä oli.
      Milloin jatko mahtaa tulla. Katson lähes päivittäin alun Emmestä, mutta olen jo täysin pudonnut juonesta, en tunnista oikein ketään. Sarja on täynnä äkäisiä miehiä, jotka ovat vain toistensa kimpussa.

      • debbiepalaahuomenna

        Tammikuunnlopun jaksoissa ollaan nyt. Asley muuttaa aivan pian 10.2 jaksossa hoitokotiin jonka elämää näytetään. n.2kk ja tarina on ohi.


    • tökkö

      JOO.totta kirjoitatte.Finnin ympärillä kohtuuton huomiointi,täysi-ikäiset äijät on mamman huostassa ja jotenkin luonnotonta että kaikki pyörii Emman ympärillä,luulisi että aikuiset karvanaamat haluaisivat omaa tilaa jossa hässiä. Normaaleja perheitä ei näy, ja lapset ovat aina muuala paitsi vanhempiensa luona,,aina saa kahdestaan olla ,,,ja AARONIN SISKOKIN muka vaan muutti sinne eikä soskun akat ole kimpussa!helkatin valheellista,,,eiköhän se Finn jätetä rauhaan homoineen,kummasti nössöllä käy flaksi,,,,Kyleä riepotellaan epäasiallisten mummojen hoivissa,,voevoe,,,kumma ku lastensuojelu ei pelitä,,,

      • bartonitpoispoiskokonaan

        Aaron ja hänen läheisensä joutuvat vielä todella kärsimään Finnin sekoilun takia. Kasim ei loukkaantunut lyönnistä eikä tehnyt itse rikosilmoitusta mutta sekopää Finnin piti tehdä ilmoitus poliisille Aaronista.
        Bartonit kyllä vähenee tänä syksynä saa nähdä onko ketään jäljellä ensi vuoden alussa. Emman paljastuminen kesti liian pitkään.


    • lopetankatsomisen

      Sarjaan kaivataan enemmän todentuntuisia juonenkäänteitä ja jotain muuta, kuin kauniit ja rohkeat-tyylistä hömppää ja sekoilua, jossa ei ole järkeä. Siksi täällä kaivataan vanhempaa tuotantoa. En pidä sarjaa enää korkeatasoisena, vaan tyhjänpäiväisenä saippuasarjana, jossa kaikki naivat kaikkia ja juonittelevat toisiaan vastaan, ihan kuin kaunareissa.

    • aika_ja_paikka

      Ensinnäkin tämä seksuaalisuuden ja väkivallan lisääntyminen alkuiltojen tv-sarjossa on suorastaan absurdia. Emmerdalea on ikiajat näytetty yleensä välillä 17-19.30 kaikkialla missä se näkyy.
      Alkuilta on perinteisesti ollut rauhoitettu väkivallalta nuorempien katselijoiden suojelemiseksi kautta maailman. Sen vuoksi nykyään joka toisessa jaksossa on "kielletty alle 7- tai jopa alle 12 vuotiailta"-lätkä.

      Jos tekijät eivät enää osaa tehdä sopuisaa, mukavaa, koko perheen silmille sopivaa sarjaa, Emmerdalen voisi siirtää suosiolla vasta klo 21 jälkeen näytettäväksi. Silloin siinä voisi olla vaikka minkälaisia seksikohtauksia tai tappojuttuja tahansa ja sarjaan voisi läntätä kl 16 labelin.

    • kxft

      huvittavia kyllä tässä ketjussa, huvittavaa että katsojaluvut ovat nousseet koko syksyn ja ovat pysytelleet vähintään samoissa eli = kyllä se nyt anteeksi vaan taitaa kuulkaa maittaa suurimmalle osalle ihmisistä tämä ohjelma

      niin tyypillistä suomalaista valittaa, teidän pitäisi olla tyytyväinen siihen mitä saatte ja että saatte ylipäätänsä mitään. valittavia ämmiä te olette - ja kyllä ämmiä, koska todelliset miehet eivät valita asioista. nuokin mukamas miespuolisten henkilöiden kirjoittamat valitukset ylempänä ovat kaikki ämmiä. Pissatkaa tai häipykää potalta, valittaminen on kaikista nolointa toimintaa - teille

      • katopikkukakkosta

        Olipas älyvapaa kirjoitus...jonkun näppylänaama teinin vihanpurkaus. Se nyt vaan ei mene niin, että katsojat nielee kaiken, mitä tuutista tulee, ei kaikkee paskaa tarvii niellä, miksi teinillä on niin fanaattinen suhtautuminen ko. sarjaan.


      • batmani
        katopikkukakkosta kirjoitti:

        Olipas älyvapaa kirjoitus...jonkun näppylänaama teinin vihanpurkaus. Se nyt vaan ei mene niin, että katsojat nielee kaiken, mitä tuutista tulee, ei kaikkee paskaa tarvii niellä, miksi teinillä on niin fanaattinen suhtautuminen ko. sarjaan.

        Silloin kun itse aloin katsella Emmeä (vuosituhannen vaihteessa) oli ohjelma kyllä enemmänkin eläkeläisten suosima. Itseni ikäisistä ei monikaan katsonut eikä katso vieläkään, koska nykyäänhän tämä on suunnattu enemmänkin näille näppylänaamateineille.
        Taso on laskenut siitä syystä, että tekijät eivät enää välitä mitä sontaa kirjoittavat, koska aina löytyy näitä aivottomia yksilöitä, jotka eivät ymmärrä mitä katsovat.
        Ja äänestykset ohitan kyllä kaukaa, eihän niihinkään sorru kuin näppylänaamat älylaitteineen.
        Eikä tänä päivänä saa puhua mistään ämmistä ja tosimiehistä, eihän sellaisia enää ole, vaan ainoastaan kaiken sallivia biitä ja heteroa


      • ppppppppppppppppp
        katopikkukakkosta kirjoitti:

        Olipas älyvapaa kirjoitus...jonkun näppylänaama teinin vihanpurkaus. Se nyt vaan ei mene niin, että katsojat nielee kaiken, mitä tuutista tulee, ei kaikkee paskaa tarvii niellä, miksi teinillä on niin fanaattinen suhtautuminen ko. sarjaan.

        LOL aivan niin eivät hyväksykään, aikuiset kääntää kanavaa ja tajuaa heti että 'haa, ehkä tämä ei olekaan minulle sopiva ohjelma : O' ja asia loppuu siihen, typerät kaltaisesti kakarat ja pikkulapset alkaa kiukuttelemaan 'YHYY BYÄHÄÄ' - häivy ohjelman parista ja etenkin täältä palstalta ja puff kaikkien ongelmat ratkeaa : )


      • pppppppppppppppp
        batmani kirjoitti:

        Silloin kun itse aloin katsella Emmeä (vuosituhannen vaihteessa) oli ohjelma kyllä enemmänkin eläkeläisten suosima. Itseni ikäisistä ei monikaan katsonut eikä katso vieläkään, koska nykyäänhän tämä on suunnattu enemmänkin näille näppylänaamateineille.
        Taso on laskenut siitä syystä, että tekijät eivät enää välitä mitä sontaa kirjoittavat, koska aina löytyy näitä aivottomia yksilöitä, jotka eivät ymmärrä mitä katsovat.
        Ja äänestykset ohitan kyllä kaukaa, eihän niihinkään sorru kuin näppylänaamat älylaitteineen.
        Eikä tänä päivänä saa puhua mistään ämmistä ja tosimiehistä, eihän sellaisia enää ole, vaan ainoastaan kaiken sallivia biitä ja heteroa

        LOL aivan niin mielestäsi tosimiehet ovat sellaisia kossua juovia penkkiurheilijoita, aivan sehän kertookin jo kaiken ja tekee jo kaiken mitä sanot tyhjäksi, oikeasti häipykää sarjan parista ja täältä palstalta jos ette osaa mitään muuta kuin valittaa - joka muuten on erittäin ämmämäistä omia termejäsi käyttäen


      • batmani
        pppppppppppppppp kirjoitti:

        LOL aivan niin mielestäsi tosimiehet ovat sellaisia kossua juovia penkkiurheilijoita, aivan sehän kertookin jo kaiken ja tekee jo kaiken mitä sanot tyhjäksi, oikeasti häipykää sarjan parista ja täältä palstalta jos ette osaa mitään muuta kuin valittaa - joka muuten on erittäin ämmämäistä omia termejäsi käyttäen

        lol lol lol loo itsellesi. En jätä emmen katselua ainakaan vielä ja palstalla aion pysyä edelleenkin


      • pingpongpung

        "niin tyypillistä suomalaista valittaa, teidän pitäisi olla tyytyväinen siihen mitä saatte ja että saatte ylipäätänsä mitään"

        Sori, luulin asuvani Suomessa enkä Pohjois-Koreassa ;)


    • täyttäroskaa

      Olipas taas "huippu" jakso. Debbie palasi ja kuinka ollakkaan....yllätys...yllätys varastetulla autolla jne. olipas omaperäistä. Sarahin esittäjä oli vaihtunut ja likka oli yhenäkkiä 11v. Sitten tuo Charityn pankkiepisodi oli kyllä hirveen uskottava. Voi , voi...säälittävää sepustusta.

      • pppppppppppppppppp

        Aivan typerää lumppua ei olisi ikinä kaivattu takaisin. No, ei haittaa mitään, onneksi lättänaamaa ei nähdä enää missään pääosajuonissa tulevaisuudessa


      • batmani
        pppppppppppppppppp kirjoitti:

        Aivan typerää lumppua ei olisi ikinä kaivattu takaisin. No, ei haittaa mitään, onneksi lättänaamaa ei nähdä enää missään pääosajuonissa tulevaisuudessa

        Laitappa itsestäsi valokuva tänne, että saamme arvostella omaa naamaasi.
        Itse käskit valittajia häipymään palstalta, mitä nyt itse teet?


    • korniakornia

      Todellakin Charityn pankkikeikka, kaikkinensa peruukeineen ja tainnutusaseineen olisi sopinut paremminkin johonkin komediaan, kuin draamasarjaan.
      Debbien tympeää naama ei monikaa kai kaivannut takaisin. Nyt alkanee taas Dinglejen rahankeruutalkoot, että Sarah saadaan pelastettua.

    • ennaltaarvattavaa

      Varmaan Cain ja Charity ja Debbie suunnittelevat jonkun typerän pankkiryöstön. Sitten ollaan taas putkassa ja vankilassa ja oikeudessa ja jauhetaan ja jauhetaan....

    • DaleEmmer

      Depsukan paluujakso oli Emmerdalen pahin pohjanoteeraus moneen vuoteen, surkeaa kohellusta, mutta onneksi sarjan taso muuten on yleisesti ottaen ihan kohdillaan.

      Oliskohan tässä valittamisessa ja negatiivisuudessa yhtään kyse siitä että aika vaan kullannut muistoja? Katsoin wikipediasta nopeasti että mitä ne hyvien aikojen tarinakuviot oikein olivat ja vähän yllätyin. Jo ekan esitysvuoden aikana 70-luvun alussa tarinakuvioissa oli raiskausta, kuristusta, ikkunasta tippumista niin että niskat poikki jne. Eli kuulostaa loppujen lopuksi aika samalta kuulostaa kuin nykyäänkin? Lehmiä ja lampaita oli silloin toki enemmän, mutta onhan oikeassakin elämässä lehmiä ja lampaita aika paljon hankalampaa nykyään maaseudulla löytää kuin joskus 40 vuotta sitten.

      Ja onhan se lentokonekin joskus uuden vuoden juhlien aikaan kylään tippunut vieden 4 silloista vakiokasvoa (ja monen monta sivuhenkilöä ja extraa) mukanaan samalla kertaa. Tosin monikaan ei enää muista että yksi uhreista taidettiin murhata ja murhaaja asustelee kylässä vieläkin kunnioitettuna vanhempana kyläläisenä. Vai miten se Eric Pollardin silloinen vaimo Elizabeth oikein kuolikaan?

      Ehkä vähän yllättävää, mutta kun saippuasarjasta on kyse niin kyllä ne juonikuviot ovat olleet oikeastaan heti alusta ihan samankaltaisia kuin nykyisinkin.

    • ex-pistemies

      Se Ashleyn erikoisjakso dementian näkökulmasta oli pitkästä aikaa hyvä jakso, toivoisin enemmän tämmöistä laadukkaampaa juonenkuviota :)

    • tttttttttt

      Olen katsonut Emmerdalea alusta asti kun sitä on Suomessa esitetty ja voi KOKEMUKSEN SYVÄLLÄ RINTAÄÄNELLÄ kertoa että asioiden kuvaus on mennythuonoon suuntaan. Ennenkin tapahtui ikäviä asioita ko. kylässä mutta ne olivat osa elämää. Nykyään mässäillään pelkästään huonoilla asioilla. Ja nuorten sekoiluilla. Ennen se sarja todellakin oli suunnattu aikuisemmille. Nuorten sössimistä tulee muutenkin tuutin täydeltä.
      Vaikka joku sanoikin että elämä on sellaista niin tällaisesta fiktiosarjasta toivoisin saavani joskus hyviäkin fiboja.

    • Ikifani

      Olen lopettanut katsomisen. Aloitin tammikuussa 1997 ja katsoin tämän vuoden alun, kyllästyin, ja nautin kesätauosta. Kun olin kaksi kertaa katsonut elokuussa tauon jälkeen, lopetin. Se on nyt l o p p u, eikä yhtään liian aikaisin.
      Hyvästi, adjö, goodbye !

      Ikifani ( nyt entinen )

    • Jälleenkerrantaassamaa

      Kyllähän tämä saman toisto alkaa jo kyllästyttämään.
      Emmerdalelle tyypillisenä, samojen toistona, taas jälleen kerran yhdet häät keskeytettiin. Poliisien hyökätessä juhlapaikalle, Faithille syytöksiään rääkyvän naisen kanssa.
      Vielä ei ole sentään hautajaisiakin keskeytetty, eikä poliisiauto ole kurvannut hakemaan rikollista . Emmerdalessa ei ole koskaan aikaa, eikä sivistystä odottaa juhlatilaisuuksien päättymistä. Tälläiset episodit pitää aina ängetä pilaamaan jotkut juhlat ja tilaisuudet.

    • Linnastalinnaan

      Lukemattomat kylän asukit on istuneet vankilassa. Jo sarjasta poistunut Viv ja hänen miehensäkin Bob ja Charity istui vankilassa. Lawrence White on istunut vankilassa. Vanessan ja Tracyn isä istui vankilassa.
      Laclan istuu vankilassa. Joanie istui vankilassa. Nyt Aaron istuu vankilassa.
      Onko Emmerdalen tekijätiimillä joku vankilapakkomielelle? Vai miksi tässä sarjassa kuvataan niin tiuhaan tahtiin, tätä vankila ja sellielämää?

      • ex-pistemies

        Kieltämättä aika rikollista porukkaa tai Emmerdalessa joutuu herkästi vankilaan, tuomarit on siis rikollisia itsekkin? Itse en ole koskaan ollut syytetyn penkillä mistään, nuoruuden törttöilyaikana tosin heräsin pari kertaa putkasta, kun olin niin huppelissa, mutta ne ajat on takana päin.


    • kxft

      Emmerdale on hyvä sarja, nyt seurataan Aaronin vankilassaolon etenemistä, ja Aaronin ja Robertin avioliiton ensiaskelia. : )

    • uusintaotto

      Katsoin tänään vähän aikaa. Laurel/Ashley kuvio sattui kohdalle. Käsittääkseni tuosta dementiasta on jauhettu jo kuukausia monessa jaksossa. Eikös tämä Laurel revi muistisairaalta mammalta miehensä sormusta käsistä, vaikka näyttelijän naamastakin jo näkee ilmiselvästi ettei sen ees tee niin mieli tehdä, siitä huolimatta on käytävä käsiksi.

      Ei niin mitään järkee ollut koko kohtauksessa, mentiin helpoimman, negatiivisen tunteen kautta. Laurel esitetään tosi tyhmänä, alleviivataan urakalla miten vaikeeta luopuminen toisesta muka on. P

      Jos minä olisin tehnyt kohtauksen, olisin pistänyt Laurelin ovelta kattomaan tyytyväisenä, että jees, mun rakkaalla on asiat hyvin, se ei oo ahdistunu, ei tuskainen, ei väkivaltainen, ei kuse enää housuihinsa, sillä on vierellä joku samalla tasolla oleva jonka kanssa jutella. Sitten ei muuta kuin ovi perässä kiinni, muutama kyynel pihalla siihen ja sitten elämässä eteenpäin lasten kanssa. Se olis ollut oikea tapa tehdä tuo kohtaus.
      No siihen se jäi se mun katsominen tänään. Meni jotenkin maku taas koko jutusta.

      • hälläväliääää

        Tarkoitus oli esittää,kertoa miten dementikko menee sekaisin. Ei muista enää ja tekee tyhmiä juttuja kuten lyö vaimoaan.
        Asley kuolee huhtikuun 7 p ja hautajaiset 13.4. Samana päivänä Chas lähtee matkalle ja on poissa kunnes palaa äitiyslomalta nyt lokakuun lopussa. Em. Jakso esitetään meillä 24.11.


      • Autoja
        hälläväliääää kirjoitti:

        Tarkoitus oli esittää,kertoa miten dementikko menee sekaisin. Ei muista enää ja tekee tyhmiä juttuja kuten lyö vaimoaan.
        Asley kuolee huhtikuun 7 p ja hautajaiset 13.4. Samana päivänä Chas lähtee matkalle ja on poissa kunnes palaa äitiyslomalta nyt lokakuun lopussa. Em. Jakso esitetään meillä 24.11.

        "Samana päivänä Chas lähtee matkalle ja on poissa kunnes palaa äitiyslomalta nyt lokakuun lopussa"
        Mitä, saako Chas vauvan? Kuka on isä?


      • turhiasaivarteluja

        Etkö ole huomannut Chas näyttelijän olevan vahvasti raskaana? Iso vatsa jota väljät vaatteet yrittää peittää. Kun Lucy Pargeter lähtee äitiyslomalle niin Chasin poissaololle kerrotaan syy äitiysloman ajaksi.
        Eikä näyttelijän näkyvä raskaus ole mikään paljastus. Siitä voi mainita.
        Asleyn tilanne on jo niin pitkitetty kyllästymiseen asti joten lähiaikoina tapahtuva poismeno ei pitäisi olla yllätys kenellekkään.
        ..Siis Chas hahmo palaa Irlannista kun näyttelijä on pitänyt äitiyslomansa.


      • Dementian.edetessä

        Voiko tuollainen avioliiton symboli, sormus merkitä tuollaisessa tilanteessa Laureilille noin paljon? Eikö hän ymmärrä jo tavallaan menettäneensä miehensä, muihin maailmoihin? Se tuossa kohtauksessa tuntui hölmöltä. Kuin mustasukkainen lapsi alkaa repimään sairaan dementikkonaisen käsistä sormusta. Vaikka nainen olisi siitä pian varmasti helpommin luopunut ja unohtaen sen johonkin.
        Jotenkin hölmöä se Laurelin uskollisuuden korostaminenkin. Hirveää stressaamista,
        jos joku ihastuisi häneen, varattuun naiseen ja Sandy pappakin kyttää silmä tarkkana,
        ettei Laurel vaaan mitenkään petä, laitoksessa asuvaa dementoitunutta miestään.
        Joka viihtyy laitoksessa nyt tietyn naisen seurassa.

        Tähän dementiahoitokotiin liittyen, tein sellaisen huomion, että laitoksen johtajassa
        on jotain samaa näköä, kuin Livissä. Ovatkohan mahdollisesti sukua, jospa hän on
        näyttelijän Isobel Steelen isoäiti, tai muuta sukua.
        Siis tämä nainen.
        http://digitalspyuk.cdnds.net/17/04/1600x800/landscape-1485717973-soaps-emmerdale-ashley-thomas-care-1.jpg
        Isobel Steele
        http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Isobel Steele British Soap Awards 2016 Red rrXpRHZR1-ll.jpg


      • Kirjoitustaito
        turhiasaivarteluja kirjoitti:

        Etkö ole huomannut Chas näyttelijän olevan vahvasti raskaana? Iso vatsa jota väljät vaatteet yrittää peittää. Kun Lucy Pargeter lähtee äitiyslomalle niin Chasin poissaololle kerrotaan syy äitiysloman ajaksi.
        Eikä näyttelijän näkyvä raskaus ole mikään paljastus. Siitä voi mainita.
        Asleyn tilanne on jo niin pitkitetty kyllästymiseen asti joten lähiaikoina tapahtuva poismeno ei pitäisi olla yllätys kenellekkään.
        ..Siis Chas hahmo palaa Irlannista kun näyttelijä on pitänyt äitiyslomansa.

        Mut ku tossa aiemmassa kirjoituksessa kerrottiin Chasin palaavan äitiyslomalta, ei näyttelijän...


      • Katukylttejä
        turhiasaivarteluja kirjoitti:

        Etkö ole huomannut Chas näyttelijän olevan vahvasti raskaana? Iso vatsa jota väljät vaatteet yrittää peittää. Kun Lucy Pargeter lähtee äitiyslomalle niin Chasin poissaololle kerrotaan syy äitiysloman ajaksi.
        Eikä näyttelijän näkyvä raskaus ole mikään paljastus. Siitä voi mainita.
        Asleyn tilanne on jo niin pitkitetty kyllästymiseen asti joten lähiaikoina tapahtuva poismeno ei pitäisi olla yllätys kenellekkään.
        ..Siis Chas hahmo palaa Irlannista kun näyttelijä on pitänyt äitiyslomansa.

        "Etkö ole huomannut Chas näyttelijän olevan vahvasti raskaana?"
        Chas näyttelijä?


      • opettaja10

        Siitä lauseeesta puuttuu vain pieni tavuviiva. Chas-näyttelijä.
        Kun oikein pinnistät niin ymmärrät mitä kirjoittaja on tarkoittanut. Kai nyt kaikki tietää että se on näytelty sarja. Urpo.


      • Äärettömän.pettynyt
        opettaja10 kirjoitti:

        Siitä lauseeesta puuttuu vain pieni tavuviiva. Chas-näyttelijä.
        Kun oikein pinnistät niin ymmärrät mitä kirjoittaja on tarkoittanut. Kai nyt kaikki tietää että se on näytelty sarja. Urpo.

        EI VOI OLLA TOTTA! Olen katsonut sarjaa 20 vuottaja luullut, että se on dokumentti.
        Tunnen itseni petetyksi.
        Urpo ja minä ollaan nyt ulalla.


    • painumuualle

      Onneksi meillä on oma Emmerdale-spoilaajamme paikalla jokaikisessä keskustelussa. Eipähän jää kenellekään epäselväksi mitä sarjassa tulee tapahtumaan. Vaikka luuletkin olevasi maailman napa kun tiedät mitä tulee tapahtumaan niin voin sanoa suoraan sinulle, että olet vain ihan h-vetin ärsyttävä pätemisenhaluinen ihminen.

      • hölmököoot

        pakkoko sinun on näitä lukea.


      • Idiootit
        hölmököoot kirjoitti:

        pakkoko sinun on näitä lukea.

        No, minkä helvetin takia täytyy paljastaa, mitä tulee tapahtumaan? Jos joku haluaa tietää juonenkäänteet, niin niitä löytää googlaamalla. Lukeehan se jo palstan etusivullakin, että juonipaljastuksista täytyy "varoittaa" etukäteen. Olisi kiva keskustella tästäkin aiheesta, mutta joka kerta, kun erehtyy tulemaan tänne, niin tietääkin jo seuraavien kuukausien tapahtumat niiden saatanan vatipäiden toimesta, jotka ilmeisesti saavat ylemmyyden tunnetta siitä, että saavat päteä tiedoillaan (jotka kuka tahansa voisi hankkia halutessaan). Vai onko näillä mätä-aivoilla vain niin heikko käsityskyky, etteivät tajua tuota?


    • höpöhöpöhöpöhöpö

      Tuo ikuinen vankilakuvio on kanssa ihan typerä, aina joku vankilassa ja monesti ihan mitättömästä asiasta. Sitten siellä vankilassa alkaa joku kovis hakkaamaan tai kiristämään jne.

    • 121212pppp

      kyllä minä kaipaan sitä aikaa, kun Dinglet teki kolttosia, Betty ja Seth sanailivat hauskoja juttuja, romanssitkin olivat jotenkin herkkiä jne.
      monet kerrat sai nauraa vedet silmissä, ei enää. Huumorinkukka on lakastunut Emmessa.
      Katson kyllä, jos on tilaisuus, mutta ei haittaa vaikken kaikkia jaksoja näkisikään.

      • draamaaeihölmöäkomiikkaa

        Ajat muuttuvat ja hassuja, hauskoja tapahtuu edelleen mutta ne ovat älykkäämmin ja jännittävämmin tehtyjä. Jotkut eivät niitä edes huomaa. Jatkuva sarja ei voi olla pelkkää istuskelua pubissa ja sketsejä.
        Ihmiset haluavat draamallisia elämyksiä johon kuuluu ikäviäkin asoita,joita tapahtuu hahmoille.


      • ex-pistemies

        Kieltämättä se Baddyn pelin juuttuminen housun vetskarin väliin sekaisin marista tyyliin oli ihan älykäs ja hauska juttu :)


      • ttttttttttttt

        Just näin. Emmestä on loppunut sellainen aito lämmin huumori. Ihan myötä häpeää saa tuntea koko ajan. Kaikki on niin perhanan negatiivisia...elleivät ole kännissä...
        "Ihmiset haluavat draamallisia elämyksiä johon kuuluu ikäviäkin asoita,joita tapahtuu hahmoille. " Haluavat juu draamallisia asioita mutta EI PELKKIÄ ikäviä asioita. Hitto soikoon, joka jantteri ja eukko istuu vuorotellen esim. vankilassa. Ei se ole normaalia, edes Enkuissa.
        Pienessä kylässä on ihan liikaa psykopaatteja ja tappamisia.
        Esim. se vanha kartanon homo joka ensin rakastaa sitä raksaheppua ja tekee testamentinkin hänen edukseen. 5 minuuttia myöhemmin heittää ovesta ulos eikä halua nähdä enää koskaan.Ja ihan pienen kepposen takia.

        EI JAKSA TOMMOSTA!!!


      • Lawrence.on.pöpi
        ttttttttttttt kirjoitti:

        Just näin. Emmestä on loppunut sellainen aito lämmin huumori. Ihan myötä häpeää saa tuntea koko ajan. Kaikki on niin perhanan negatiivisia...elleivät ole kännissä...
        "Ihmiset haluavat draamallisia elämyksiä johon kuuluu ikäviäkin asoita,joita tapahtuu hahmoille. " Haluavat juu draamallisia asioita mutta EI PELKKIÄ ikäviä asioita. Hitto soikoon, joka jantteri ja eukko istuu vuorotellen esim. vankilassa. Ei se ole normaalia, edes Enkuissa.
        Pienessä kylässä on ihan liikaa psykopaatteja ja tappamisia.
        Esim. se vanha kartanon homo joka ensin rakastaa sitä raksaheppua ja tekee testamentinkin hänen edukseen. 5 minuuttia myöhemmin heittää ovesta ulos eikä halua nähdä enää koskaan.Ja ihan pienen kepposen takia.

        EI JAKSA TOMMOSTA!!!

        "Esim. se vanha kartanon homo joka ensin rakastaa sitä raksaheppua ja tekee testamentinkin hänen edukseen. 5 minuuttia myöhemmin heittää ovesta ulos eikä halua nähdä enää koskaan.Ja ihan pienen kepposen takia."

        Lawrence on impulssiivinen ja epävakaa mies käytökseltään, toimii siksi koko ajan näin.
        Impulsiivisuus on ihmisten käyttäytymismalli, johon kuuluu impulsiivinen, hätiköivä toiminta ilman ajattelua. Vaikka tämä on osin normaalia käytöstä, impulsiivisuus on myös osa monia psyykkisiä, neurologisia tai neuropsykologisia häiriöitä.
        Jotain tälläistä psykologista häiriötä se Lawrencen sekoilu ja juopottelukin oli.
        Silloin kun hän aseen kanssa häiriköi kartanossaan. Silloin hän vihasi silloin silmittömästi Chrissietä ja Lachlania. Vanhan epävakaan homon henkisestä heilahduksesta koitui nuorelle Lachlanillekin harmia ja pitkä vankilareissu.
        Voisi luulla Chrissien olevan oikeasti hänen tyttärensä. Koska myös Chrissie on yhtä epävakaa ja impulssiivinen ja hänen vihansa ja vainonsa kohteena on milloin kukakin.


      • dingdongdang

        Siis Emmerdale on opetusfilmi, jolla autetaan ymmäärtämään mielenterveysongelmaisia.
        Multa kun jäi se kurssi lääkiksessä käymättä niin en ymmärrä. Enkä jaksa ymmärtää. Haluan huoletonta viihdettä.


      • patakattilaaja
        Lawrence.on.pöpi kirjoitti:

        "Esim. se vanha kartanon homo joka ensin rakastaa sitä raksaheppua ja tekee testamentinkin hänen edukseen. 5 minuuttia myöhemmin heittää ovesta ulos eikä halua nähdä enää koskaan.Ja ihan pienen kepposen takia."

        Lawrence on impulssiivinen ja epävakaa mies käytökseltään, toimii siksi koko ajan näin.
        Impulsiivisuus on ihmisten käyttäytymismalli, johon kuuluu impulsiivinen, hätiköivä toiminta ilman ajattelua. Vaikka tämä on osin normaalia käytöstä, impulsiivisuus on myös osa monia psyykkisiä, neurologisia tai neuropsykologisia häiriöitä.
        Jotain tälläistä psykologista häiriötä se Lawrencen sekoilu ja juopottelukin oli.
        Silloin kun hän aseen kanssa häiriköi kartanossaan. Silloin hän vihasi silloin silmittömästi Chrissietä ja Lachlania. Vanhan epävakaan homon henkisestä heilahduksesta koitui nuorelle Lachlanillekin harmia ja pitkä vankilareissu.
        Voisi luulla Chrissien olevan oikeasti hänen tyttärensä. Koska myös Chrissie on yhtä epävakaa ja impulssiivinen ja hänen vihansa ja vainonsa kohteena on milloin kukakin.

        Jo ennestään häilyvä Lucky ihan itse sekosi ja ampui Lawrencea. Olisi jopa aluksi kertonut poliisille sen olleen vahingonlaukaus mutta kun äiti Chrissie keksi lavastaa petollisen petikumppaninsa rikokseen . Osaa se Alician kourija Luckykin juonia vankilassa ollessaan.


      • ppppppppppppppppppppp
        dingdongdang kirjoitti:

        Siis Emmerdale on opetusfilmi, jolla autetaan ymmäärtämään mielenterveysongelmaisia.
        Multa kun jäi se kurssi lääkiksessä käymättä niin en ymmärrä. Enkä jaksa ymmärtää. Haluan huoletonta viihdettä.

        hahahaha. Lääkiksessä olleet eivät käy missään Suomi24-palstoilla. : D


    • Sexdale

      Aika seksipainotteiseksi sarja on ainakin muuttunut. Homoseksistä vihjailua tämän tästä.
      Aaronin ja Robertin välistä ja nyt Ross vihjaili, että homoveljen pitää päästä ns."panemaan"
      Mies-strippareita pubissa, vauvaöljyllä läträämistä ja miesten paljaasta pinnasta villiintyviä naisia. Naisten seksikkäiden alusasujen myyntiä ja esittelyä. Seksiaiheisen kirjan kirjoittelua ja melkein alastoman miehen(David) kuvaamista kirjan kanteen.
      Seksuaalisesta kirjallisuudesta innostunut baskeripäinen, salarietas mummokin (Pearl)
      sekä muutkin lukupiirissä käyvät naiset.
      Seksipainoitteista videointia esim. Rhonan ja Piercen lemmenhetkistä.
      Välillä nähdään Priyan ja Rakeshin rakastelua tehtaan toimistossa, tai Jimmyn ja Nicolan villejä seksileikkejä tarvikkeineen. Suurin osa sarjan hahmoista on
      on aika kyltymättömiä ja innostuneita seksistä, kuten myös alkoholista.

      • etteitärkeinunohtuisi

        Sinulla on vilkas mielikuvitus ja näet vain seksiä kaikkialla vaikka sitä ei ruudussa näytetä.
        Jos miespari noin kiusaa vaikka mitään ei näytetä niin onneksi voitte miehet ihailla hetero Bartonin poikien lihaksia,Cainia ja Jimmyä ja Davisin tatuointeja.
        Robert ja Aaron ovat sarjan kultainen hanhi.


    • Asiasta_huomauttanut

      Ei seksikohtauksia tietenkään näytetä suoranaisesti. Vain vihjaillen. Mutta kukaan ei voi kieltää, etteikö seksi korostuneesti näyttele aina suurta osaa tässä sarjassa.
      Ei kiusaa miespari, eikä homoseksuaalisuuskaan.
      Mutta yhden asian liiallinen korostaminen häiritsee hieman. Kuten luettelin, seksi
      tulee tiuhaan esille monella tavalla.

    • jää_vähemmälle

      Kun se helikopteri tippui luulin, että nyt tässä sarjassa saavutettiin pohjanoteeraus, mutta kyllä ne näköjään keksivät sitäkin huonompia juonenkäänteitä. Ilmeisesti sarjaa tehdään järjenjuoksultaan heikkolahjaisille katsojille, niille joiden elämä ei tunnu miltään, jos ei joka ilta saa annosta väkivaltaa ja seksiä.

      • huvittavaaininääää

        No mitä sinä haluaisit katsoa ja nähdä noin yleensä? Lampaista laitumella? Iltalypsyä? Kummallista valittelua joka menee ohi katsojilta.
        Ei ED ole mikään maataloussarja. Vääriä odotuksia.


      • Henkiköautoja
        huvittavaaininääää kirjoitti:

        No mitä sinä haluaisit katsoa ja nähdä noin yleensä? Lampaista laitumella? Iltalypsyä? Kummallista valittelua joka menee ohi katsojilta.
        Ei ED ole mikään maataloussarja. Vääriä odotuksia.

        Hieman tavallisempaa elämää. Rikoksia on erittäin paljon suhteessa kylän asukasmäärään. Moni suurkaupunkikin jää toiseksi.


      • ex-pistemies
        Henkiköautoja kirjoitti:

        Hieman tavallisempaa elämää. Rikoksia on erittäin paljon suhteessa kylän asukasmäärään. Moni suurkaupunkikin jää toiseksi.

        Huvittaa tosissaan, kun joka toisessa jaksossa kylässä vilisee aina piipaa-autoja, poliiseja ja rikosetsiviä. Eikö tosiaan muuta enään keksitä?


      • ex-pistemies
        ex-pistemies kirjoitti:

        Huvittaa tosissaan, kun joka toisessa jaksossa kylässä vilisee aina piipaa-autoja, poliiseja ja rikosetsiviä. Eikö tosiaan muuta enään keksitä?

        Mutta tosiaan jos näillä piipaa-atoilla, poliiseilla ja rikosetsivillä saa pokaaleja niin varmasti näistä saa nauttia jatkossakin? Varmaan kohta Emmerdalessa räjähtää atomipommi, PUUMMM? Lapsellista typerää juonikuviota.

        Tai sitten Emmerdallen vois tippua meteoriitti, josta tulee vieraita alien bakteereja ja kaikki muuttuu pikkuhiljaa mutanteiksi? Voi jee!! Siitä sai varmaan ainakin 10 pokaalia?


      • jaksamistakatsomiseen

        Haluaako joku katsoa sarjaa jossa ei tapahdu mitään? Oliko esim Dallas sellainen? Downtown abbey?
        Asleyn loppu häämöttää lähellä ja sitten Emman uskonto höpinät ja kirkoissa oleskelu tarjoaa teille tyyntä katsomista seuraavat kuukaudet. Aaron vapautuu vankilasta pian koska tuomio oli kohtuuton. Hieman vaikea vaihe sarjssa menossa. Hyvin näyteltyä kuitenkin.


      • batmani
        huvittavaaininääää kirjoitti:

        No mitä sinä haluaisit katsoa ja nähdä noin yleensä? Lampaista laitumella? Iltalypsyä? Kummallista valittelua joka menee ohi katsojilta.
        Ei ED ole mikään maataloussarja. Vääriä odotuksia.

        Kyllä se iltalypsy olisi ihan asiaa, voisi nyky lapset oppia mistä se maito tulee, eikä kuvittelisi enää että maatilat ovat eläintarhoja.
        Nykyäänhän vanhemmat ilmeisesti opettavat lapsilleen vain homoparien suvaitsemista, miten rikoksia tehdään ja joutuuko siitä vankilaan


      • Poliisiriippuvaiset
        ex-pistemies kirjoitti:

        Huvittaa tosissaan, kun joka toisessa jaksossa kylässä vilisee aina piipaa-autoja, poliiseja ja rikosetsiviä. Eikö tosiaan muuta enään keksitä?

        Pienimmästäkin syystä hälyytetään poliisit setvimään asiaa. Mistään erimielisyyksistä ei selvitä ilman, asiaa selvittämään kutsuttua poliisikaksikkoa. Jaksotkin voisi nimetä joka päivä samalla otsikolla. Kuka tänään viedään poliisiautolla.


      • kasvatuspuuttuu
        batmani kirjoitti:

        Kyllä se iltalypsy olisi ihan asiaa, voisi nyky lapset oppia mistä se maito tulee, eikä kuvittelisi enää että maatilat ovat eläintarhoja.
        Nykyäänhän vanhemmat ilmeisesti opettavat lapsilleen vain homoparien suvaitsemista, miten rikoksia tehdään ja joutuuko siitä vankilaan

        Teidän pitää pyytää Yleä ja Mtv näyttämään miten maatilat toimii. Mutta Eihän suomalaisten normaalista todellisesta elämästä tehdä ohjelmia vaan ongelmaisten friikki sirkusta esitellään ja kehitysmaa elämää pitää ihannoida ja propagandoida kansalle.
        Jos lapsi ei tiedä miten ruoka tulee pöytään se on typerien vanhempien vika. Ja opettajien tarhassa ja koulussa joiden aika menee ja tuhlautuu erityistapauksiin.


      • jää_vähemmälle
        huvittavaaininääää kirjoitti:

        No mitä sinä haluaisit katsoa ja nähdä noin yleensä? Lampaista laitumella? Iltalypsyä? Kummallista valittelua joka menee ohi katsojilta.
        Ei ED ole mikään maataloussarja. Vääriä odotuksia.

        kun kerran kysyt, toivoisin ED:hen positiivisuutta, iloisuutta ja muiden ihmisten mukavaa kohtelua. Ja tuo jatkuva viinin ja viinan juominen (esim. Liv joka on sarjassa 14-16 vuotias) ongelmien ratkaisukeinona teinien ja myös aikuisten kesken.

        Eiks oikeesti enää mitään muuta keksitä kuin pullo, riita, tora ja tappelu, pahoinpitely, väkivalta joka jaksoon?

        Sitä tulee ovista ja ikkunoista reaalielämässä. Just ammuttiin kirkossa, on ollut näitä terroristi-iskuja joka puolella, etelä-korea, jenkit uhittelee toisilleen jne.

        Luulisi, että englantilaisetkin olisivat väsyneet jatkuvaan väkivaltaan ja edes sarjassa alettais painottaan kivoja asioita, perheen muiden jäsenten kunnioittamista, ja rakastamista. Meinaan minä en ole ainoa joka on tämän jatkuvan väkivallan vuoksi jättänyt Emmerdalen katsomisen vähemmälle. Meitä on duunissa muitakin jotka eivät enää jaksa reaalielämän uutisten lisäksi "viihdyttää" itseään vapaa-ajallaan ikävillä asioilla.


      • valikoivaAjankäyttäjä

        Emmerdalessa ei ei ole näytetty sellaisia tapauksia kuin oli v.2015 jolloin Pete ja Ross tappelivat, Cain sieppasi ja pieksi Robertia ja Rossia, joka itse myös useaan kertaan löi Robertia.
        Sivalluksia poskille,korville nähdään sen sijaan. Joissakin tilanteissa käytetään stunt miehiä.
        Minä en katso tv uutisia enkä kuuntele radiostakaan. Se johtuu myös muusta niiden sisällöstä. Näen netistä otsikot,jutut ja ohitan ne pian. Tiedän kuitenkin tarpeeksi asioista ja enemmän kuin ne jotka vain ottavat vastaan uutismölyn jota nyt on ollut 2015 lähtien. En halua kuulla jatkuvasti sitä mölinää. Se on hyvin stressaavaa. Enkä lue lehtiä.
        Tv tarjoaa nykyään hyvin vähän katsottavaa. Emmerdale on ainoa sarja jota seuraan.


      • ppppppppppppppp
        batmani kirjoitti:

        Kyllä se iltalypsy olisi ihan asiaa, voisi nyky lapset oppia mistä se maito tulee, eikä kuvittelisi enää että maatilat ovat eläintarhoja.
        Nykyäänhän vanhemmat ilmeisesti opettavat lapsilleen vain homoparien suvaitsemista, miten rikoksia tehdään ja joutuuko siitä vankilaan

        No miten muuten tulisi opettaa? Opetatko itse lapsesi tuleviksi nuorisorikollisiksi?

        P.S. Et muuten varmaankaan tiennyt, että Batman on yksi suurimpia salattuja homosupersankareita, jonka 'poju' Robin todellisuudessa on? Batman on tosin pariskunnan Mies ja top, jos se hieman lohduttaa : P


      • batmani
        ppppppppppppppp kirjoitti:

        No miten muuten tulisi opettaa? Opetatko itse lapsesi tuleviksi nuorisorikollisiksi?

        P.S. Et muuten varmaankaan tiennyt, että Batman on yksi suurimpia salattuja homosupersankareita, jonka 'poju' Robin todellisuudessa on? Batman on tosin pariskunnan Mies ja top, jos se hieman lohduttaa : P

        Jos sinua yhtään lohduttaa, nimimerkkini on keksitty Robertin ja Aaronin suhteesta.
        Omia lapsia ei minulla ole eikä enää tule, iltalypsyn katsomisella tarkoitin sitä, että lapset ihan vahingossa oppisivat asioita, joita heidän vanhempansa eivät osaa opettaa.
        Ja turha pistää tarhojen ja koulujen syyksi sitä


      • batmani
        valikoivaAjankäyttäjä kirjoitti:

        Emmerdalessa ei ei ole näytetty sellaisia tapauksia kuin oli v.2015 jolloin Pete ja Ross tappelivat, Cain sieppasi ja pieksi Robertia ja Rossia, joka itse myös useaan kertaan löi Robertia.
        Sivalluksia poskille,korville nähdään sen sijaan. Joissakin tilanteissa käytetään stunt miehiä.
        Minä en katso tv uutisia enkä kuuntele radiostakaan. Se johtuu myös muusta niiden sisällöstä. Näen netistä otsikot,jutut ja ohitan ne pian. Tiedän kuitenkin tarpeeksi asioista ja enemmän kuin ne jotka vain ottavat vastaan uutismölyn jota nyt on ollut 2015 lähtien. En halua kuulla jatkuvasti sitä mölinää. Se on hyvin stressaavaa. Enkä lue lehtiä.
        Tv tarjoaa nykyään hyvin vähän katsottavaa. Emmerdale on ainoa sarja jota seuraan.

        Aika harvaan tunnut katselevan Emmeäkin, jollet ole huomannut näitä tappelu- ja kidnappauskohtauksia parin viime vuoden aikana.
        Ja suosittelisin kyllä seuraamaan tosielämän tapahtumiakin, enkä elää jossain Emme-maailmassa


      • VältäEpämiellyttäviä
        batmani kirjoitti:

        Aika harvaan tunnut katselevan Emmeäkin, jollet ole huomannut näitä tappelu- ja kidnappauskohtauksia parin viime vuoden aikana.
        Ja suosittelisin kyllä seuraamaan tosielämän tapahtumiakin, enkä elää jossain Emme-maailmassa

        Etkä sinä ymmärtänyt ko. viestin sisältöä oikein. Siinä kerrottiin ED väkivallan,tappelujen näyttämisen vähentyneen. Joku valitti että niitä on liikaa. Uutis ja tarkoitushakuisten propangisten ajankohtaisohelmien tms liika katsominen ei ole hyväksi kenellekkään koska ne stressaa. Aiheet,poliittinen tilanne ei miellytä. Mieti miksi?
        Emmerdale,jota seuraan myös Britti ajassa nykyisin on kiinnostavaa katsottavaa.


      • Emmestiina
        VältäEpämiellyttäviä kirjoitti:

        Etkä sinä ymmärtänyt ko. viestin sisältöä oikein. Siinä kerrottiin ED väkivallan,tappelujen näyttämisen vähentyneen. Joku valitti että niitä on liikaa. Uutis ja tarkoitushakuisten propangisten ajankohtaisohelmien tms liika katsominen ei ole hyväksi kenellekkään koska ne stressaa. Aiheet,poliittinen tilanne ei miellytä. Mieti miksi?
        Emmerdale,jota seuraan myös Britti ajassa nykyisin on kiinnostavaa katsottavaa.

        Emmerdale saattaisi olla kiintoisaa katsottavaa, jos jollakin edes joskus olisi hyvä mieli. Bobin kahvilassa työskentelevällä naisella (nimen tietenkin taas olen unohtanut) tuntuu olevan hyvä olla, mutta se varmaan johtuu siitä, että hän on vain kahvilassaan puuttumatta kenenkään elämään. Jos hän yrittää kuunnella muiden puheita, hänet hätistetään kauemmaksi, joten hän rassukka ei ole mistään juoruista perillä.
        Ehkä siinä onkin hänen hyvinvointinsa salaisuus.


      • propangistenohelmien
        VältäEpämiellyttäviä kirjoitti:

        Etkä sinä ymmärtänyt ko. viestin sisältöä oikein. Siinä kerrottiin ED väkivallan,tappelujen näyttämisen vähentyneen. Joku valitti että niitä on liikaa. Uutis ja tarkoitushakuisten propangisten ajankohtaisohelmien tms liika katsominen ei ole hyväksi kenellekkään koska ne stressaa. Aiheet,poliittinen tilanne ei miellytä. Mieti miksi?
        Emmerdale,jota seuraan myös Britti ajassa nykyisin on kiinnostavaa katsottavaa.

        Vaikea näitä viestejä on oikein ymmärtää, kun kirjoittaja ei itsekään tiedä mitä kirjoittaa


    • Hotshop

      Kylässä on muutama yritys.Niiden lisäksi, sinne sopisi aika hyvin myös pornokauppa. Innokkaita myyjiä ja asiakkaita varmaan löytyisi.

    • lkfhdlflsfkh

      Poistunut olen minäkin satunnaista katsontaa jossain lukuunottamatta, mikä on aina vahvistanut mielipidettäni, Emme on mennyt väärään suuntaan. Nämä näyttelijät ovat vaihtaneet puolisoa jo kymmeniä kertoja siinä ky lässä, lapsia on siellä ja täällä milloin kenenkin kanssa tehtyjä. Väkivalta senkus korostuu jne. jne.....ei ole entinen enkä kaipaa näin brutaalia ohjelmaa.....

      • Emmestiina

        Tulevaisuutta ajatellen toivoisi, että kylän lapset alusta alkaen tietäisivät tarkasti sukulaisuussuhteensa, niin että tulevissa tapahtumissa ei jouduttaisi sisarusrakkauden todistijaksi tai isä-lapsi tilanteisiin. Kylän sekavat suhteet ovat niin monimutkaiset, että lasten itsensä pitäisi pitää kirjaa kaikista suhteista, joita kylässä solmitaan ja laskea kuukaudet vauvojen syntyyn,
        Joku Emmefani voisi ruveta käsikirjoittajien avuksi luetteloimaan tilapäissuhteet. Tuskin jatkuvasti vaihtuvat käsikirjoittajat enää ovat asioista perillä, tai sitten heillä on kirjoituskammionsa seinillä jokaisen emmeläisen sukupuukaavio.


      • sddtghsh

        Turha pelko.


    • Glub

      Alkoholinkäyttöä sarjassa on kyllä hieman liikaa. Se tarjoaa huonoa esimerkkiä suomalaisille, jotka ovat muutenkin herkkiä alkoholiongelmille. Ei ole normaalia keskellä työpäivää tai muutenkin juoda mitä sattuu, saati pitää bileitä keskellä viikkoa.

    • EDSaiTaasPalkintoja

      Inside Soap Awards voittajat selvisivät tänään. Lokakuun tapahtuma viikon Kolari Moottoritiellä ja Jamesin kuolema voitti sen palkinnon missä oli ehdolla. Siitä oli joku väittely, oliko tässä ketjussa. Emmerdale sarjana oli paras 3. kerran peräkkäin. Inside Soap ketjussa on kerrottu jo kaikki ED palkinnon saajat tarkemmin.

      • pppppppppppppppp

        Ja Aaronin esittäjä voitti odotetusti Parhaan Miespääosanesittäjän Palkinnon. : )


    • hämmästyksenkummastus

      Sitä olen ihmetellyt, kuinka Englannissa pubin omistaja voi juoda työaikanaan mielin määrin.
      Luulisi, että ei sitä voi ryypätä firman omaisuutta omiin kitusiin pullokaupalla, mutta siitä vaan sitä napataan pullo pubin puolelta hyllystä tai käytävän laatikoista ja painellaan takahuoneeseen juomaan milloin kenenkin kanssa kesken työpäivän. Samaten kuka tahansa pubin omistajan perheenjäsen voi ottaa koska tahansa pubin omaisuutta olevia viinoja omaan käyttöön, eikä siitä tule pienintäkään rangaistusta.

    • Koska sarjaa on pyritty kuvaamaan melko luonnollisena elämänmenona.
      Siksi katsojat alkavat joskus pohtimaan sarjasssa nähtyjen tapahtumien toimivuutta käytännössä.
      Emmerdale on kuitenkin, vain tv-sarja ja villapakka kuvitteellinen yritys.
      Jonka emäntänä, tai isäntänä pärjää kuka milloinkin. Epärealistiset tapahtumat muistuttavat tämän tästä, eläytyvääkin katsojaa siitä, että tässä katsellaan nyt todellakin vain tv-sarjaa.

      Vain kuvitteellisuus mahdollistaa tälläisen" hämmästyksenkummastus" nimimerkin ihmettelemän pubitoiminnan. Tv-sarjoissa, myös emmerdalessa, tapahtuu paljon muutakin sellaista, mikä ei onnistuisi tosielämässä.

      Tv-sarjan kuvitteellisessa yrityksessä on mahdollista, että baaritiskin taakse ja tarjoilijaksi pääsee kuka tahansa ja mitä tahansa töitä voidaan delegoida täysin kokemattomille.
      Myös kännääminen ja muu riekkuminen kesken työpäivän ja jopa työpaikoilla onnistuu.
      Kaikki näyttelijät eivät ole aina käytettävissä. Silloin on pakko keksiä tälläisiä epärealistiakin ratkaisuja, jotka eivät oikeassa elämässä toimisi. Ei ainakaan kovin helposti.

    • hämmästyksenkummastus

      voi älä, minä kun luulin, että ne jutut tapahtuu oikeessa elämässä, huoh!
      Tottakai kuvitteellisessa sarjassa kaikki on mahdollista, ei siitä ollut kyse. Kyse on siitä, etteivät käsikirjoittajat viitsi edes yrittää enää. Nykyään pistetään kriisitapahtumia peräkkäin joka jakso täyteen.

      Otetaan nyt tämä ilta ruodintaan.
      Teinityttö (Liv) näki viime viikolla minuutissa, että Aaron vetää vankilassa huumeita, mutta vartijat, jotka käsittääkseni ovat kuitenkin Englannissakin ammatti-ihmisiä eivät tajua mistään mitään, vaikka ovat 24/7 paikalla ja näkevät Aaronia taatusti useamman tunnin päivän aikana.

      Ja sitten tämä toinen juttu. Chas veti kovalla voimalla avokämmenellä sekä Rooberttia, että sitä kartanon nuorempaa naista. Tuon tehoisista iskuista pitäisi tulla mustelma, eipä tullut edes punaista jälkeä kummankaan poskeen.

      Joo, tämä on vain tv-sarja, tiedetään, ja nouseehan ne kuolleetkin haudoistaan nykyään lähes sarjassa kuin sarjassa.
      Mutta se ettei itsestään selviä perusasioitakaan viitsitä tehdä sarjassa kunnolla, viittaa laiskuuteen tai käsikirjoittajien tyhmyyteen. Luotetaan siihen, että mikä tahansa shitti uppoaa katsojaan kuin kuuma veitsi voihin. Ja näköjään oikeassa ovat, uppoaahan se joihinkin.

      • kuneioletottaVoivoi

        Vartijat tietää huumeiden käytöstä ja kuka siellä välittää. Pahimpiin tapuksiin puututaan. Kun Paddy ja Liv kävivät vankilassa niin vartija katsoi Aaronia ja pudisti päätään ja siis varoitti ettei halaa Paddya koska hän tunnistaisi Spicen hajun ja aiheuttaisi paljastumisen ja Aaronille vaikeuksia.
        Jatkuva saippua sarja ei ole 45 min mittainen rikos tai poliisi sarja jonka lopussa joku todetaan syylliseksi.
        Miten jotkut jaksaa aina vaan ihmetellä ettei kuvitteellinen sarja vastaa täysin todellista elämää. Voiko eläytymiskyky puuttua joiltakin?


      • Kommentillani ei ollut tarkoitus todellakaan mitenkään nälviä nimimerkki "hämmästyksenkummastuksen" kommentointia, tai ihmettelyä. Anteeksi, että kommenttiini, jäi laittamatta, että toki kaikki tiedämme sarjan olevan kuvitteellinen.
        Ehkä nyt ei vaan jostain syystä käsitetty, minunkin ihmettelevän ihan samoja asioita, kuten hänkin. Luulin, että se huomattaisiin jo tästä, kun kirjoitin näin "Tv-sarjoissa, myös emmerdalessa, tapahtuu paljon muutakin sellaista, mikä ei onnistuisi tosielämässä"

        Käsikirjoittajat joutuvat muuntelemaan alkuperäisiä skennaarioitaan, näyttelijöiden lomaillessa, kuka mistäkin syystä. Muutoksia voi tulla muiden syidenkin vuoksi.
        Itse oletan, että siksi systeemit voivat mennä sekaisin ja siitä syntyy tälläistä hätäisesti sutaistua ajattelematonta "shittiä"

        Itse ihmettelen näiden epärealistisien tapahtumien lisäksi, sitä miten impulssiivisia
        lähes kaikki roolihahmot on. Viitaten esim. tähän Chasin äkkipikaiseen läimäyttelyyn.
        Emmerdalelaiset suuttuvat ihan hetkessä silmittömästi, lyövät ja haukkuvat toisiaan ilkeästi. Käskevät häipyä elämästään ja kantavat kaunaa toisilleen.


      • LiikaaKärsimystä

        Uusi tuottaja ja uusia juonia, jotka eivät toimineet kuten kuvittelivat. Juonikuvioita on muutettu ja se näkyy hutilointina jatkossakin. Chas näyttelijän yllättävä äitiysloma vaikuttaa,ei kertonut aikeistaan. Tiedossa oli Livin ja Gabbyn näyttelijöiden opintotauot.
        Rebeccan hahmo on huonosti kirjoitettu ja mikä on ollut alunperin tuottajan tarkoitus? Hahmot sanovat käyttäytyvät oudosti,toisin kuin olemme aikaisemmin nähneet esim Victoria.
        Suuri hehkutus häistä ja sitten Aaron vankilaan ja yhden kerran juttu Robert ja Rebecca. Robronin nuoret fanit suuttuivat tästä tuotannolle ja Rebecca hahmo ja näyttelijä joutui äänekkään vähemmistön jatkuvan kiusaamisen ja pilkan kohteeksi somessa joka jatkuu edelleen jonka takia tekivät jotain muutoksia tähän syksyyn.
        Chas kohteli Robertia julmasti. Ne sanat. Kuinka paljon Robert on tehnyt Aaronin hyväksi ja Dinglet tuollaisia paskiaisia. Tuottajan IM sanomiset ovat usein outoja, on ylihehtusta medialle ja oman pesän likaamista väitteet Robertista. Robertin menneisyyttä hän ei ole ymmärtänyt oiken. Tekee hänestä pahemman jotta voi tehdä haluamansa juonen.


      • NäinIkään

        Ei käsikirjoittajien tarvitsekaan yrittää, koska "mikä tahansa shitti uppoaa katsojaan kuin kuuma veitsi voihin". Jos nykyisellä reseptillä pokataan palkintoja, niin miksi pitäisi ottaa riski ja ruveta suunnittelemaan jonkinlaista "älykkään ihmisen sarjaa", joka takuulla tiputtaisi osan katsojista pois, kun eivät kykenisi tajuamaan muuta kuin sitä mikä näkyy ruudulla, ja loppujenkaan kohdalla ei voi tietää, kuinka nämä ottaisivat muutokset vastaan.

        Vähän sama juttu kuin että muijat kuolaavat Cainin ja Rossin kaltaisten mulkkujen perään vain, koska nämä ovat ns. pahoja poikia. Näiden ei tarvitse muuttaa käytöstään, koska tietävät, että palkintoa tulee tussun muodossa alati. Toisin sanoen, naisilla on oma osansa rikollisuuden ylläpidossa, koska suosivat rikollisia. Muutoksia joutuvatkin tekemään ne kiltit ja kunnolliset miehet, koska sellaisella mallilla ei saa palkintoja.


      • mitämitämiksi
        NäinIkään kirjoitti:

        Ei käsikirjoittajien tarvitsekaan yrittää, koska "mikä tahansa shitti uppoaa katsojaan kuin kuuma veitsi voihin". Jos nykyisellä reseptillä pokataan palkintoja, niin miksi pitäisi ottaa riski ja ruveta suunnittelemaan jonkinlaista "älykkään ihmisen sarjaa", joka takuulla tiputtaisi osan katsojista pois, kun eivät kykenisi tajuamaan muuta kuin sitä mikä näkyy ruudulla, ja loppujenkaan kohdalla ei voi tietää, kuinka nämä ottaisivat muutokset vastaan.

        Vähän sama juttu kuin että muijat kuolaavat Cainin ja Rossin kaltaisten mulkkujen perään vain, koska nämä ovat ns. pahoja poikia. Näiden ei tarvitse muuttaa käytöstään, koska tietävät, että palkintoa tulee tussun muodossa alati. Toisin sanoen, naisilla on oma osansa rikollisuuden ylläpidossa, koska suosivat rikollisia. Muutoksia joutuvatkin tekemään ne kiltit ja kunnolliset miehet, koska sellaisella mallilla ei saa palkintoja.

        Ovatko Asleyn dementia juoni, Moiran tyttären kuolema, Emman tekoset ja kolari jossa Aaron ja Robert melkein kuolivat hukkumalla shittiä? Teinit juovat alkoholia kaikkialla. Ei siitä tv oppia oteta. Etsiikö joku esimerkkiä ja elämänohjeita tv sarjoista? Eikös jokaisella ole oma tahto ja valinta mitä tekee elämässään.
        Joku on sanonut, että asiat pitää tv esittää liioitellen jotta tyhmimmätkin ne tajuaisivat.


      • ex-pistemies

        No kyllä se oli vähän "ylidramatisointia" se, kun Emma ja James kävelivät usvassa, sitten James tyrkättiin sillalta alas ja tapatui se super yyber blaster nuclear -autokolari. Siinä oli malliesimerkki missä silmät kiiluen vain pokaaleja yritetään saada.

        Saisi tulla jo se Emmerdale DVD 9 että pääsisi taas vaihteeksi vähän normaalimpaa ja tavallisempaa pikkukylän juonia seuraamaan. Olihan toki näissä vanhoissakin vilunkipelejä, missä karjalle yritettiin syöttää muistaakseni niitä hormoneja, Taten kuljetus yritti lavastaa vakuutuspetoksen jne. mutta nuo on vielä semmoisia tavallisia, mitä voi tapahtua hyvinkin oikeassa elämässä.


    • harmivaanettänäin

      Olen seurannut sarjaa vuosia, mutta nyt alkaa tökkiä. Taitaa tulla raskaaksi tämä Rovertin x-vaimon sisko. Sarja on sekava hulluja tyhmiä juonikuvioita. Vanha Dingleukko on sarjan salskea rakastaja, jota moni nainen halajaa. Ukko haisee jo ruudun läpi.
      Onko kaikki kulissit revitty alas, kun kuvaus tapahtuu tätänykyä sikalassa.
      Siinä sitten heitellän sianpas*aa ja pussaillaan.
      Mennyt alas kaikkien elämä, toki näin käy tosielämän kylissäkin mutta jokaisessa kylässä on sentään yksi terve hullujen lisäksi. Syäpäsairas lapsi napattiin kehiin ja on nyt jossakin, ja kaikki kapakassa vavatkin mukana.

      • keskitynparhaimpiin

        Jos ei pidä jostain niin ne voi ohittaa,ei kuuntele eikä,katsele kunnolla,eikä tuhlaa aikaa niihin. Sarjoissa on aina hahmoja joista ei voi pitää. Yritän välttää kuvottavan Sikalan väen,Elukkalääkärien,Moronin,Kerryn,Danin evvk jorinoita. Yksi kylän idiootti ja pyörä lähti elokuussa ja samaa toivon kaikkien Bartonien poikien kohdalla.
        Pidän Emma näyttelijää parhaana naisnäyttelijänä sarjassa ja sopii monenlaisiin rooleihin jatkossa. Sally Dexter Faithina on myös kokenut hyvä näyttelijä.
        Chas on kamala suttura. Tylsyydet Tracy ja David ym. kiertelevät vain kaupassaan jotta nähdään pääsponsorin McCainin peruna pakastetuotteita kaapissa.
        Sarjassa on ajoittain hyvää tilanne komiikkaa,sitcomia.


    • Maassako.maan.tavalla

      En ole käynyt englannissa, mutta onkohan siellä tosielämässäkin pienokaiset ja murrosikäiset vanhempiensa mukana pubeissa? Suhtautuvatko britit pubeihinsa, kuten muut kahviloihin. Kahvilassa ei ole niinkään kumma näky lastenvaunut, tai pienokainen syöttötuolissaan. Suomessa luultavasti lastensuojelu puuttuisi asiaan, jos poikkeilisi mihin tahansa vuorokauden aikaan alaikäisten kanssa pubeissa. Siitä huolimatta, että alaikäiselle tilattaisiin appelsiinimehua ja chipsejä.

      • batmani

        En minäkään ole Englannissa käynyt, mutta lomareissulla Kreikassa se on yleistä, ja aikamonet niistä lapsiperheistä on suomalaisia. Eikä ihan selvinpäinkään. Ei se saisi lomallakaan olla sallittua, Suomen lastensuojelu ei vaan näe niin pitkälle.
        Ja siellä muuten on myös hyvin yleistä, että tavernan tai coctail-baarin henkilökunta on enemmän tai vielä enemmän kännissä


      • EDhelppokatsoa

        Pubit ovat kuin olohuoneita joissa tavataan tuttuja ja vaihdetaan kuulumisia,juhlitaan,syödään,juodaan. Tietenkin lapset saa olla vanhempiensa mukana.
        Willapakan sisustus on hyvä maaseutuun sopiva väritykseltään.
        Ulkokuvauksissa kuulee taustalta lampaiden määkimistä, kyyhkysen kujerrusta,ym lintuja ja asuntojen sisällä kuuluu kellojen raksutukset. Tv katsottaessa niitä ei aina kuule mutta kuulokkeilla kuulee tarkkaan ja ilman niitä puhelimesta.
        Emmerdalen asukkaat pukeutuvat selkeän tyylikkäästi,meikit,hiukset ovat hyvät jos vertaa muihin saippu sarjoihin.


      • Targast
        EDhelppokatsoa kirjoitti:

        Pubit ovat kuin olohuoneita joissa tavataan tuttuja ja vaihdetaan kuulumisia,juhlitaan,syödään,juodaan. Tietenkin lapset saa olla vanhempiensa mukana.
        Willapakan sisustus on hyvä maaseutuun sopiva väritykseltään.
        Ulkokuvauksissa kuulee taustalta lampaiden määkimistä, kyyhkysen kujerrusta,ym lintuja ja asuntojen sisällä kuuluu kellojen raksutukset. Tv katsottaessa niitä ei aina kuule mutta kuulokkeilla kuulee tarkkaan ja ilman niitä puhelimesta.
        Emmerdalen asukkaat pukeutuvat selkeän tyylikkäästi,meikit,hiukset ovat hyvät jos vertaa muihin saippu sarjoihin.

        Et tunnu tietävän, että sellainen tapa on Briteissä.


    • pppppppppppppppppppppp

      Kriisejä koskien, se, mikä välillä vääristää, on se, että sarjaa näytetään kahdelle viikolle suunniteltu annos viikossa. Kun aikanaan tahti muuttuu yhteen jaksoon, tapahtumat myös hidastuvat ja levittyvät tietylle, pidemmälle ajalle. Joillekin tapahtumat sopivat, itse pidän turhana juonikuvioita, jotka alkavat yhtenä päivänä ka päättyvätkin pari päivää myöhemmin. Hassua

    • SAER

      Ihan samaa olen ajatellut. Sarja on mennyt täysin pilalle. Ennen sarjasta jäi hymy huulille, mutta nykyään jää vaan inhottava ärsyyntynyt ja ahdistava olo. Täytynee lopettaa sarjan katselu vaikka en millään haluaisi. Harmittaa!

    • Gabby.on.piru

      Negatiivisen fiiliksen sai aikaan myös Gabby Livin 16 vuotis synttäreillä.
      Keneltä tuo ex papin tytär on perinyt noin ilkeän ja pirullisen luonteensa?
      Onko Bernice tuollainen, vai oliko Ashley?

    • ex-pistemies

      Eipä tuo oikein inspiroi enää katsoa kovin, jatkuvaa pahaa oloa, poliiseja, ambulansseja jne. Kaikkein naurettavin oli tämä "happoisku" ja Rossilla vain vähän ihottumaa kasvoilla, kun tosielämässä olisi koko naama ollut puurolla ja leikkaukset edessä, mutta samaa shaissea tämä.

      Haluaisin jotain aidon tuntuista, fiiliksiin menevää, kuin tämä tv-sarja missä Michael Preadkin oli mukana joskus!

      https://www.youtube.com/watch?v=m6VyBWQ-LYM

    • Anonyymi

      Emmerdale a katsottu 90 luvulta lähtien. Nyt ei enää uskottava ku pariskunnatkin istuu/seisoo kolmen metrin päässä toisistaan 🤬 Aikalailla kyllästyttävää

    • Anonyymi

      Jonnekin kommentoin tämän viikon yhtä jaksoa missa vain huudettiin. Poistettiinko se?
      No nyt taas katsoin Emmen, niin kuin joka päivä. Ihan kamalaa kuunneltavaa!
      Sen Tracyn räyhääminen Charitylle on niin yliammuttua. Tracy siinä riehuu kuin hullu? Yksi pusu...huh huh. Kauhee numero tehty moisesta kun kylässä asuu jos jonkinlaista rikollista.
      Ei mitään järkevää tapahtumaa viikkoihin.

    • Anonyymi

      Emmerdalen nykyinen surkea tila on mielestäni oppikirjaesimerkki miten woke-kultti voi tuhota hyvän ohjelman. Aivan kuin sen nykyisillä 3.5 naistuottajalla ei ole tarkoituskaan tehdä mukavaa viihdeohjelmaa vaan sarnaavaa woke-sarjaa jossa julistavat omaa "parempaa" maailmakuvaansa muille. En nyt sitten tiedä ovatko siinä onnistuneet, mutta selvästi luoneet myrkyllisen ja pahoinvoivan työyhteisön sarjan kulisseihin ja imeneet kaiken hauskuuden ennen niin hyvästä sarjasta.

      • Anonyymi

        Sitä rmme tiedä, mitä tapahtui sarjan kulisseissa, kun näitä Suomessa nähtäviä jaksoja on kuvattu.


    • Anonyymi

      Tiedä sitten mistä tai kestä johtuu sarjan fiiliksen muuttuminen mutta oikeassa olet lopputuloksesta!

    • Anonyymi

      Itse kyllästyin katsomaan sitä jo kauan sitten sarjan muututtua homodaleksi.

      • Anonyymi

        Tuosta tuli mieleen, että ensimmäinen homo sarjassa taisi olla Jason Kirk (Paddyn serkku). Hänellä oli mm. (suutelu)suhde Bernicen silloisen hellun Gavin Ferrisin kanssa. Tuosta on aikaa parisenkymmentä vuotta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuosta tuli mieleen, että ensimmäinen homo sarjassa taisi olla Jason Kirk (Paddyn serkku). Hänellä oli mm. (suutelu)suhde Bernicen silloisen hellun Gavin Ferrisin kanssa. Tuosta on aikaa parisenkymmentä vuotta.

        Pitää paikkaansa. Paddy myös varoitti Jasonia pysymään kaapissa koska Dinglet eivät hyväksyisi häntä asumaan kylään koska ovat kaikki, varsinkin miespuoliset "homofobisia rasistisia punaniskoja".

        Kovasti ovat ajat muuttuneet.


    • Anonyymi

      Olen täällä nillittänyt sarjan negatiivisesta menosta ja kysellyt koska viimeksi on ollut jotain kivaa.
      No nyt on ollut ihana katsoa Moiran ja Cainin lähentymistä uudelleen. Cainin pehmeät ilmeet ovat olleet tosi suloista.

      Kuinka kauan tää sit kestää on eri juttu.

    • Anonyymi

      Ja taas ihan käsittämätön riita ja riidanhaastaminen Aronilta sille rillipäiselle pojanklopille siitä Livin epilepsiakohtauksesta. Jjotenkin niin älyttömän lapsellista ja väkisin väännettyä juonta.
      Ei kai siskon sairaus ole kaverin vika. Mua niin korpee nää turhat räyhäämiset.

    • Anonyymi

      itse asiassa... miksi tämmöistä negatiivista skitsoilua pitää katsoa joka ilta...no kun se on oli niin hyvä sarja 22 vuotta

    • Anonyymi

      Joo sinänsä tuo Aaronin uhittelu Vinnielle olis täysin hahmon luonteeseen sopivaa että Aaron on väkivaltainen räjähtelevä sekopää jolta tuntuu puuttuvan itsehillintä täysin. Ensin hakkaa nyrkillä ja sen päälle käy pillittämään ja etsii tiensä äidin helmoihin.

      Mutta samaa mieltä siinä että kaikki huumori ja ilo on Emmerdalen pikku kylästä kadonnut: huutoa, kirkumista ja väkivaltaa sen puoleen riittää.

    • Anonyymi

      Huumoria ei haeta enää muusta, kuin Paddyn ja Marlonin elehtimisestä ja ilmeilystä. Eikä se oikein mitenkään naurata, eikä saa edes huvittumaan. Joku pohti, miksi sitten katselemme tälläistä synkkyyttä viikosta ja kuukaudesta toiseen?
      Jospa me kuitenkin olemme optimisteja ja odotamme toiveikkaina sarjan luonteeseen muutosta. Ei jatkuvaa huutoa, riitelyä, murhia, onnettomuuksia ja ahdistuneita ihmisiä. Vaan jotain hauskempaa ja hassuja kommelluksia ja huumoriakin. Eikä se tarkoita, vain niitä typeriä naamiaisia. Jos elämä itsessään on monilla ollut viime aikoina jo riittävän synkkää. Onko päivittäis-sarjankin oltava tälläinen ahdistuspläjäys? Jonka negatiivisuus alkaa kyllästyttämään.
      Sarjan tekijät tarvitsevat tälläiset terveiset. Emmerdale ei ole toiminta, eikä kauhuleffa, eikä myöskään mikään poliisisarja. Siihen ei kuulu jatkuvasti tälläinen meno, mitä on viime aikoina nähty. Heidän kannattaisi suhtautua vakavammin katsojien palautteisiin.

    • Anonyymi

      Ei voi olla totta. Pakko avautua taas...miksi Emmerdalessa on VAIN negatiivisia tapahtumia??

      • Anonyymi

        On se vaan totta. Ei enää yhtään hauskuutta saati terävää, sellaista perinteistä englantilaista kuivaa huumoria.

        Ohjelma on parin viime vuoden aikana muuttunut todella paljon ja todella huonoon suuntaan enkä usko että muutosta parempaan tulee ennenkuin nämä nykyiset tuottajat ja käsikirjoittajat saavat potkut ja heidät korvataan ammattilaisilla jotka osaavat tehdä viihdyttävää tv-sarjaa.

        Eli katsojan täytyy kaiketi kärsiä ja odottaa tai sitten tehdä kova päätös ja lopettaa sarjan katsominen.


    • Anonyymi

      Eihän tuota enää kohta viitsi katsoa. Harmittaa niin vaan "tuttujen" tyyppien takia. On niin kiva tietää "mitä heille kuuluu" mutta tuo jatkuva poraaminen ja tappeleminen on rasittavaa. Samoin jatkuva kaikenlaisten skitsoilujen seuraaminen ahdistavaa.

      • Anonyymi

        Mitä tarkoitat poraamisella?


    • Anonyymi

      Poraaminen on itkemistä jossain päin Suomea

      • Anonyymi

        Kiitos tiedosta! Ei kuulu sanavarastooni itkemisen osalta. Sen sijaan poraan poralla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos tiedosta! Ei kuulu sanavarastooni itkemisen osalta. Sen sijaan poraan poralla.

        Ai eikö joku tiedä moista sanaa.

        "eihä sitä porua viitsi kuunnella, sanoi äitini aina


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai eikö joku tiedä moista sanaa.

        "eihä sitä porua viitsi kuunnella, sanoi äitini aina

        Poru tarkoittaa myös kohua, mullekin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poru tarkoittaa myös kohua, mullekin.

        Olen 50 mutten ole ikinä kuullut, että poru ja kohu olisivat synonyymejä.
        Olen Tampereelta ja täällä poraaminen on myös itkemistä kuten myös poralla poraamista.

        Meillä on ihanan rikas kieli!


    • Anonyymi

      Olemme saaneet nyt seurata Priyan ja Debbien ja Mandyn ja Vinnyn, sekä Rishin pettymyksiä. Dawnin Lucasin menetystä ja Laurellin ja Jain raskauden keskeytyksestä syntynyttä ahdistusta. Nicolaa ja Jaitakin pelottaa lapsensa menettäminen tämän biologiselle äidilleen. Lisää lienee tulossa ahdistuksia ja pettymyksiä.

      • Anonyymi

        Korjaan Nicolaa ja Jimmyä.


      • Anonyymi

        Sentään yksi myönteinen asia sarjassa. Laurel ja Jai muuttavat yhteen.


    • Anonyymi

      Muistaako enää kukaan, että mikä oli viimeisin iloisin aihe?
      Ilman, että siinä olisi ollut mitään isompaa draamaa/ongelmaa.

    • Anonyymi

      Tänään lopetin Emmen katsomisen 5 min ennen loppua. Silloin kun se pikkupoika Ilmestyi pihalle ja tulossa oli yksi bensakanisterin kanssa. Arvaahan sen lopun.
      Iha hirveetä shittiä koko ajan. Niin mieleni pahoitin .Taas. Ja oon sentää kansonut Emmeä 25 vuotta.

      • Anonyymi

        Lopetitko kokonaan sarjan katsomisen vai vain kyseisen jakson?


      • Anonyymi

        Mulla loppui puhelimen akku hetki ennen tuota hetkeä. En ladannut, joten nukkumaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopetitko kokonaan sarjan katsomisen vai vain kyseisen jakson?

        Kyseisen jakson katsomisen lopetin kun alkoi niin pänniä että koko ajan tapahtuu jotain negatiivista. Miksi se koulutettu eläinlääkäri ei harjoita ammattiaan vaan seuhtoo kuin vähä-älyinen äitinsä nurkissa.

        Katsoin seuraavan jakson ja siellähän se raapi tulitikkuja ladossa kuin 5 vuotias.

        Moira kun kuuli jutusta niin oli vaan ensin hissukseen ja sitten meni ASEEN KANSSA Kimiä uhkailemaan ja sitten oltiin taas kuin ei mitään olis tapahtunut.

        Onko ne kaikki siellä Emmerdalen kylässä muka ihan kahjoja???

        Ja ne kaksoset...rasittavia kohtauksia nekin jossa Ericiä kiusaavat ja Brenda sen kun naureskelee. Että pistää vihaksi.
        SIIS SE ETTÄ TUO SARJA ON VAJONNUT NIIN ALAS.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyseisen jakson katsomisen lopetin kun alkoi niin pänniä että koko ajan tapahtuu jotain negatiivista. Miksi se koulutettu eläinlääkäri ei harjoita ammattiaan vaan seuhtoo kuin vähä-älyinen äitinsä nurkissa.

        Katsoin seuraavan jakson ja siellähän se raapi tulitikkuja ladossa kuin 5 vuotias.

        Moira kun kuuli jutusta niin oli vaan ensin hissukseen ja sitten meni ASEEN KANSSA Kimiä uhkailemaan ja sitten oltiin taas kuin ei mitään olis tapahtunut.

        Onko ne kaikki siellä Emmerdalen kylässä muka ihan kahjoja???

        Ja ne kaksoset...rasittavia kohtauksia nekin jossa Ericiä kiusaavat ja Brenda sen kun naureskelee. Että pistää vihaksi.
        SIIS SE ETTÄ TUO SARJA ON VAJONNUT NIIN ALAS.

        Itseäni ottaa myös päähän tuo ettei kukaan kuuntele toisen osapuolen näkemystä.
        Valehtelija saa sanoa mitä tahansa ja muut nyökyttelee vieressä eikä kenellekään tule mieleen, että aina on se toinenkin näkövinkkeli.


    • Anonyymi

      JA taas uutta riitaa ja rähjäämistä Emmerdalessa eilen illalla...

    • Anonyymi

      Gabbyn kierot valheetkin menee kaikille aina ihan täydestä, kukaan muu ei osaa epäillä Gabbya, kuin itse yhtä kiero ja paha Kim Tate. Mitenhän Bernicen ja Ashleyn tyttärestä onkin tullut tuollainen kiero ilkimys.

      • Anonyymi

        Kieroilua ja ilkivaltaa harrasti myös Leylalle.


    • Anonyymi

      ja nyt huutaa ja itkupotkuraivoaa Noah.

      Ja äiti vaan ryyppää ja paneskelee kaikkia kuka eteen sattuu.
      huomenna jatkuu varmaan taas itkeminen huutamunen ja raivoaminen.

      • Anonyymi

        Charity on nykyään oikea mokailuautomaatti ja kaikkien halveksunnan kohde.


    • Anonyymi

      Juonenkäänteet ovat lapsellisia, suorastaan noloja. Ei niin minkäänlaista järkeä eikä ajatusta enää koko sarjassa.

      Puupökkelö Al on kuin kiveen hakattu joka kerta kun on esillä. Kasvoilla ei näy minkäänlaiset tunteet ei niin missään vaiheessa eikä kenenkään kanssa keskustellessa. Onko se pumpannut naamansa täyteen botoxia kun ei pysty kasvolihaksiaan liikuttamaan?

      Kapakassa ei ole yhtään asiakasta, silti niiden pitäisi tarjoilla asiakkaille.
      Ollaan sisällä ja mennään ulos pihalle huutamaan, siis huutamaan kovaan ääneen jopa tuossa pari jaksoa sitten esim. Malonen tappamisesta.

      Ja vielä tällaseen kiinnitin huomiota kun juonenkäänteet ovat niin ennalta arvattavia. Ilmeisesti Englannissa on nyt/on ollut muotia latvoistaan vaaleammiksi värjätyt hiukset, sellaiset on tällä hetkellä useammallakin naisella.

      • Anonyymi

        Tuollaisia ilmeettömiä ja "naaman liikkumattomia" ihmisiä on normielämässäkin, tunnen pari sellaista. Al on mainittu täällä tihrusilmäiseksikin. Sellaisiakin on, mm. Joe Biden ja minä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuollaisia ilmeettömiä ja "naaman liikkumattomia" ihmisiä on normielämässäkin, tunnen pari sellaista. Al on mainittu täällä tihrusilmäiseksikin. Sellaisiakin on, mm. Joe Biden ja minä!

        Unohdit listastasi Debbie Dinglen. Varsinainen puunaama. Jonka vastakohta on Marlon kuminaama.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Unohdit listastasi Debbie Dinglen. Varsinainen puunaama. Jonka vastakohta on Marlon kuminaama.

        Mistä listasta?


    • Anonyymi

      Onko englantilaiset oikeesti noin rötöstelevää sakkia kuin Emmerdale-sarja antaa ymmärtää. Petetään ja varastellaan.Huudetaan ja ilkeillään ilman kunnianloukkaussyytteitä. Hakataan ladoissa toisia henkihieverin sytytellään tulipaloja. Murtaudutaan toisten koteihin ja yrityksiin. Ja huppumiehet tosta noin vaan kidnapaa jonkun ja kaikki on vaan että sellaista sattuu...

      Tätähän tämä sarja on ollut viimeiset kaksi vuotta.

      • Anonyymi

        Just samanlaista


      • Anonyymi

        Emmerdale perustuu tositapahtumiin, samoin kuin Salatut elämät, joka kuvaa realistisesti suomalaista elämänmenoa.


    • Anonyymi

      Suomen nuorten aikuisten elämä paakaupunkiseudulla on jokseenkin juuri Salkkareiden tapaista. Ulkomaalaisen silmin katsottuna.

    • Anonyymi

      !!!!

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe