Asiaa asiakkaille näkijältä

eräsvaanjokanäkee

Kun te otatte yhteyttä näkijään, niin mikä ihme siinä on että esim. nimeä ei voida sanoa? eli etunimeä, ja kun lähtee katsomaan asioita niin vastaukset on mmm mmm ihme mutinaa. Meinaatteko että se on kivan kuulloista. Itselleni tulee olo että ihminen on suojannut itsensä ettei hänen energia ole vapaa. Siitä tulee hyvin voimakkaasti energia lukkoja.

itse ainakaan en näe mitä joku miettii, en ole ajatustenlukija, en tiedä onko ketään, eli se kysymys että mitä joku ajattelee asiakkaasta.

myös räyhääminen ja rähiseminen näkijälle ei auta, ei ole näkijän vika jos joku parisuhde ehdokas ei ole ottanut yhteyttä.

kun tulee puhelu ja siellä sanotaan vaan että mitä se henkilö on hänestä mieltä, ei mitään muuta.
on pakko kysyä että voisitko edes kertoa nimesi. Kun puheluita tulee monta päivässä niin ei voi pitää päivän selvänä asiana että kuka hän on ja varsinkin kun sitä nimeä ei sanota, töksytetään vaan se kysymys.

kun haluaa lopettaa puhelun niin hyviin käytöstapoihin kuuluu kertoa että hei eikä vetäistä luuria korvaan

51

419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kristalliboltsi

      Joo pankkitunnukset olis kans hyvä kertoo ja missä on mahdollisesti asunnon vara-avain, lisäks asiaa helpottaisi lomasuunnitelmat ja matkan kesto. Näitä juttuja kun näkijät eivät näe. "Näkijän"olisi näin helpompi ajaa pakettiautolla luukun eteen ja hoitaa kodin siivoukset kun hän saisi rauhassa kannella asunnon arvokamat siihen pitskullla seisovaan pakuun ja häippästä maisemista.
      Tälläsest jutusta ei laskua asiakkaalle lähetetä, koska "näkijä" ei voi laittaa sitä tuloverotukseen.

      • tilulilulittus

        Olet sä kyllä pehmee. Tuossa selvästi tarkoitetaan hyviä käytöstapoja-ai niin mutta eihän sinulla kristaliboltsi ole niitä...


      • Kristalliboltsi
        tilulilulittus kirjoitti:

        Olet sä kyllä pehmee. Tuossa selvästi tarkoitetaan hyviä käytöstapoja-ai niin mutta eihän sinulla kristaliboltsi ole niitä...

        Sulta ne tavat puuttuu kun rupeet synffaa henkilöö jota et tsennaa, etkä tiedä hänen tavoistaan mitään. Sit se nimimerkki on Kristalliboltsi ei Kristaliboltsi.
        Ei sun tartte muuttaa nimimerkkii mulle skrivatessa, mä näkijänä näen sut. Sun ylempänä skrivaamat energiasuojaukset ei toimi. Mulle ku esittää froogiksen nii mä hittaaan boltsista heti, et kuka on froogaaja.
        Tsiigailen just sulle skrivatessa boltsista maailman menoo. Äsken boltsis näky Putin Kremlissä. Hän funtsaa näköjään, et palauttasko Karjalan takasin Suomelle 100 vuotis juhlan kunniaksi.
        Toivotaa et hän kallistuu tuumailussaan palautuksen kannalle. Olis se kliffaa vai mitä?
        Hyvää jatkoo sulle tilulilulittus, hyvältä näyttää suihkussa sun napa.


    • rauhanpiippuja

      Olet aloittaja niin oikeassa mitä kirjoitit, olen samaa kokenut ja voi että miten energiat menee kun langan päässä on tuollainen ihminen. Hyvien käytöstapojen perään minäkin huutelen. Myös kannattaaisi miettiä että missä asioissa näkijälle soittelee, ei todellakaan nähdä toisten ajatuksia, mutta luonteen jne näkee. Onneksi on niitäkin joilla energia on korkealla ja heille on helppo katsoa ja kun näkee jonkun asian ja sanoo siitä niin ei sieltä tule muminaa vaan vastaus että ihan oikein näet

      • musta-tuntuu-linja

        Astrologia on huijausta, että mukamas planeetat täällä vaikuttavat aspekteineen. Henkimaailman olennot ja VAltiaat varsinkin täällä ainoastaan ihmisten ym. eliökunnan lisäksi vaikuttavat, on niin paksu kerros tota Henkimaailmaa useimmiten yllämme.

        Tarot-korteista, kun ennustaa, niin Henkimaailma johdattaa useimmiten elli jopa aina kortin vetäjää, Heidän haluamaansa suuntaan. Se ei välttämättä todellakaan kerro tosiasioita, vaan Henkimaailma voi näin uskotella ihan mitä vaan, olla esim. varoittamatta vaaroista ja uskotella hyvää. Jumalatkin ohjaavat usein noita tarot-kortteja.

        Jos ei selvänäkijä pysty itse kiriittisesti analysoimaan sen kaiken tietonsa lisäksi noita tarot-kortteja, hän antaa hölynpöly-tulkinnan. Joukossa on todellakin asiansa osaavia ennustajia, mutta heitä ei ole paljon, suurin osa on itse vain harjoitellut ja väittää oman intuitionsa olevan ennustus, joka kait toteutuu.

        Eräskin astrologi astral-tv:llä siis täysin alkoi raivota minullekin, kun kerroin helvetistä, joka jyllää elämässämme. Hän sanoi, että miksi otat helvetin vastaan, että sekin kaikki on meistä itsestä kiinni. Hän oli tosi vihainen, vaikka minä yritin vain saada apua helvettiimme. Toinen samassa firmassa ollut mukamas ESO-mestari, oli myös suuri pettymys. Kunkerroin hälle samoista helvetin ongelmistamme, niin hänpä puhui koko sen n. 20 minuuttia minulle ja paasasi kovaan ääneen, että miten minä on ihan väärässä ja että Henkivallat hyviä yms. paskaa. Siis jouduin maksamaan hänelle helvettimme keskellä siitä, että hän puhuu, paasaa koko 20 minuuttia, eikä anna minulle puheenvuoroa tai edes mahdollisuutta kysyä, että no mikäs se helvetin vaikea ongelma nyt sitten olikaan. Vaan hän puhui koko ajan Hwenkimaailman hienoudesta. Sama oli eräs toinen, samassa firmassa taas, vanhempi nais-ihminen, joka kans heti alkuunsa antamatta oikein puheenvuoroa alkoi vain paasata Jumalan hyvyydestä, että ei ei missään nimessä Jumala ole paha, vaan helvetin hyvä, vaikka minulla oli eläviä toisenlaisia todistusaineistoja Hänestä/Heistä.

        Siis yleensä asiakas on se, jolla on oikeus esittää se kysymys, ehkä parikin, eikä niin, että siellä linjoilla käännytetään joko sporalogiaan tai Valtiaisiin. Siellä linjoilla on niin paljon huijareita,. jotka eivät edes itse taida tietää, että ovat huijareita, eivät sen vertaa näe asioita oikein, eivät vain tiedä mistään oikeista asioista mitään, ja uskottelevat totuuksina sitten omia uskomuksiaan. Villi-länsi-meininki on meneillään nyt kyllä noilla ennustaja-linjoilla. Kuka tahansa voi sinne mennä töihin ja alkaa "totuuksia" laukomaan, tietämättä, tajuamatta asioista kuitenkaan yhtään mitään.

        Lain tulisi puuttua tohon, että miten nykymaailmassa ihmisiltä voidaan huijata rahat, uskottelemalla, että astrologia tai ennustajat auttaa, pelastaa. Ja vitut! Heitä ei kiinnosta kuin rahat, niin suurella osalla heistä on kyseessä vain huijaus, kuhn ei muka muita töitä ole tarjolla. Eivät näe edes omaa läpinäkyvyyttään, omaa intuitiotaan pitävät totisena ennustuksena.


    • Hymyähuuliin

      Itse olen aina esitellyt itseni soittaessani ja yrittänyt käyttäytyä kohteliaasti. Mutta olen myös oppinut sen, että ei kannata kovin paljon kertoa asioista. Useammin kuin kerran on käynyt niin, että parin soitto kerran jälkeen on kerrottu niitä asioita " omina näkemisinä" mitä itse on tullut kerrottua aikaisemmissa puheluissa. Tosiasiassa se kuulostaa aika ikävältä sen soittajan korvissa kun näkemisinä tulee niitä mitä itse olet kertonut. Tässä kohdassa usko on kyllä ollut aika pahasti koetuksella, kun huomaat näkijän näkevän omia kertomiasi asioita.

      • Sokeaa_on_monen_usko

        Olen samaa mieltä. Koska itsekin joskus, kun soitin samalle näkijälle, niin hän seuraavalla kerralla käytti minun hänelle jo sanomiani asioita itsestäni hyväkseen. Kyllä siinä eittämättä tulee se tunne, että kyse ei monen ns. näkijän kohdalla ole kyse mistään todellisista ja oikeista kyvyistä.

        Jos on vähänkään seurannut Astral tv: ta, niin sama on tullut huomattua sielläkin. Aika usein samat ihmiset soittavat toistuvasti ohjelmaan. Eivätkä nämä sinne soittelevat ja kyselijät yhtään huomaa, että heidän aiempia jo ohjelmassa juontamassa olevat ennustelijat sanovat heidät jo kertomiaan asioita.


      • hyvääviikonloppua

        Minä en muista henkilöitä ketä minulle on soittanut ja on kyllä hyvä ettei liikaa itsestään kerro, mutta täysi mykkänä oleminen ei ole hyvä, tuntuu kuin puhuisi tyhjälle puhelimelle. Tietysti jos on henkilö joka soittaa joka päivä viikonkin ajan niin sen kyllä muistaa, itse sanon että mikään asia ei ole muuttunut, ei ne tapahdu yhtään nopeampaan vaikka soittaisi 10 kertaa päivässä.kysymys teidän kahden kertomuksista on se, että näkijälle soitetaan niin vähän että siksi muistaa teidät. ja miksi soittaa useasti koska ei ne asiat tapahdu viikossa?


    • Hymyähuuliin

      Ei ole ollut tapana soittaa monta kertaa päivässä , eikä montaa kertaa viikossa. Tosin on kyllä käynyt niinkin että näkijä ei ole tosiaan itsekään muistanut mitä on nähnyt aiemmin vaan kertomus on vaihtunut moneenkin kertaan. Aika pitkäänkin on joskus tullut odotettua että kerrottu tapahtuu ilman uusia soittoja ja kas vain tuleva onkin jo jossain välissä muuttunut

      • hyvääviikonloppua

        En nyt tarkoittanut henkilökohtaisesti sinua, miksi ihmeessä pitää soittaa niin useasti, no joo palkkaa siitä saa mutta mielummin olisin saamatta niiden kohdalla ketä soittaa monta kertaa viikossa. Jos asiakas on kovin ahdistunut niin lupaan putsata häntä ja häneltä on kyllä mukava saada palautetta siitä että miten apu on mennyt perille. Tiedätkö mistä johtuu että tuleva muuttuu? asiakkaalla on mahdollisuus valita kahdesta polusta mitä pitkin kulkea, kerron sen aina jos niin näen, jos asiakas valitsee sen toisen polun niin asiat muuttuvat. ymmärsitkö? ei ennustajan työ ole pelkkää katsomista, monet asiakkaat haluavat lohdutusta ja kuuntelijan, kuukauden aikana on todella monta itkuista puhelua ja sitä ettei enää jaksa, siinä ei tarvita kuin empatiaa ja että lohduttaa, heillä ei ole ketään muutakaan kenelle puhua siksi he soittavat näkijälle. Ennustus on aina suuntaa antava, ennustaja ei myöskään voi tehdä asiakkaan puolesta päätöksiä vaikka he odottavat sitä mutta on sanottava että hän tekee itse päätöksen.

        ennustajan työ on paljon muutakin kuin ennustamista


      • hiiohoimä

        huomaatko että puhuit itsesi pussiin?: Tosin on kyllä käynyt niinkin että näkijä ei ole tosiaan itsekään muistanut mitä on nähnyt aiemmin vaan kertomus on vaihtunut moneenkin kertaan. Miksi näkijän pitäisi muistaa jokainen ennustus? tiedätkö kuinka paljon viikossa soitetaan ennustajalle?? eli olet soitellut moneenkin kertaan sitten kuitenkin?


      • Hymyähuuliin

        Heh, yleensä kai näkijän pitäisi nähdä sama asia vaikka soittasin päivän viikon kuukauden tai vuoden välein. Mutta olen huomannut sen että jos jaksat soittaa muutaman kuukauden välein ennuste säilyy samana. Mutta jos pidät vähän taukoa, ennustus onkin erilainen, ja tästä olen päätellyt sen että niin kauan kun muistetaan mitä on sanottu, tarina on sama. Mutta vakavasti sanoen, olen aika pitkään todellakin soitellut ja käynytkin jossain vaiheessa näkijöillä ja todennut sen, että todella harvan kertomus säilyy samanlaisena ja toteutuu sellaisena kun se on aikoinaan kerrottu. Näistä vaihtuvista kertomuksista ei kyllä ainakaan itselle ole mitään toteutunut. Hyvin, hyvin harva on siinä onnistunut että se mitä on tulevaksi kerrottu on myöskin toteutunut. Ilman mitään selityksiä ja ns.takaportteja. ja mikä parasta, hyvälle ja oikealle näkijälle ei tosiaan tarvitse soittaa joka päivä tai kuukausi. Kerran vuodessa riittää hyvin.


      • lainpitäisipuuttuaasiaan
        hyvääviikonloppua kirjoitti:

        En nyt tarkoittanut henkilökohtaisesti sinua, miksi ihmeessä pitää soittaa niin useasti, no joo palkkaa siitä saa mutta mielummin olisin saamatta niiden kohdalla ketä soittaa monta kertaa viikossa. Jos asiakas on kovin ahdistunut niin lupaan putsata häntä ja häneltä on kyllä mukava saada palautetta siitä että miten apu on mennyt perille. Tiedätkö mistä johtuu että tuleva muuttuu? asiakkaalla on mahdollisuus valita kahdesta polusta mitä pitkin kulkea, kerron sen aina jos niin näen, jos asiakas valitsee sen toisen polun niin asiat muuttuvat. ymmärsitkö? ei ennustajan työ ole pelkkää katsomista, monet asiakkaat haluavat lohdutusta ja kuuntelijan, kuukauden aikana on todella monta itkuista puhelua ja sitä ettei enää jaksa, siinä ei tarvita kuin empatiaa ja että lohduttaa, heillä ei ole ketään muutakaan kenelle puhua siksi he soittavat näkijälle. Ennustus on aina suuntaa antava, ennustaja ei myöskään voi tehdä asiakkaan puolesta päätöksiä vaikka he odottavat sitä mutta on sanottava että hän tekee itse päätöksen.

        ennustajan työ on paljon muutakin kuin ennustamista

        Taustatyötä, tutkimusta, ovelasti ujutellaan kysymyksiä, joissa asiakas paljastaakin jotain asioita, joista "ennustajan" on helppo "ennustaa".

        Suuri osa noista astral-tv:nkin ennustajista ovat itse-oppineita huijareita, jotka eivät oikeasti tiedä tai näe helvetin hölkäsen pöläystä. Lupaavat hyvää, erittäin hyvää, vaikka järistyksiä elämään todellisuudessa tulee. Eivät edes osaa olla uskomatta sporalogiaan, astrologioaan, vaan väittävät, että planeetat täällä jylläävät maailmassa, meitä kohti.

        Henkimaailman olennot ja Valtiaat siellä jylläävät, mullistusmaisia asioita voimillaan, ennustajat eivät edes tätä asiaa tiedä, ymmärrä, eikä sitä, että suurin osa heidän kontaktoimistaan kuolleista läheisistämme ovat olleet niitä henkimaailman olentoja, jotka huijaavat olevansa omaisiamme. Edes tätäkään eivät ennustajat näe.

        Pitäisi lailla kieltää ennustaja-kanavat ja niillä kalastelu. Monet ihmiset hädässään varsinkin joutuvat pulaan ja koukkuun, jos ei ole oikein muita auttamassa kuin ennustajat. Itselläni meni usean vuoden ajan reilu 200€ puhelinlaskuun/kk, kun jouduin hengenhädässä noille tahoille soittamaan. Laskin, että menetin huijareille n. 4 600€ raakaa rahaa.

        Meillä onmeneillään oikein huijari-buumi, jossa kaikenmaailman "ennustajat" ovat liikkeellä, pilvin pimein tulee astral-tv:llekin uusia "ennustajia", jotka käytännössä katsoen ovat opetelleet vain tarot-korttien käytön tai astrologian kartat ja väittävät niitä totuuden oraakkeleiksi. Kansalta nyhdetään huimia rahasummia, huijaamalla, ja sen tietävät suurin osa noista "ennustaja"-eukoista itsekin. Meno on alkanut olla kuin Keski-Aikaan, huijari-noidilla.


    • Hymyähuuliin

      On totta, että valinnanvapaus on olemassa. Itselläni kokemus vuosikymmenten takaa, jossa olin valintatilanteessa ja soitin näkijälle. Näkijä kertoi minulle tuon valinta tilanteen ja näki myöskin tuon valinnan, jonka tulisin tekemään ja sen seuraukset, ja tuleva toteutui juuri niin, jonka oli kertonut. Siinä onkin mielestäni jutun juoni, että näkee sen tulevan eikä ole mitään selityksiä siitä että olenkin tehnyt sellaisen valinnan, ettei ennustus toteudu. Kyllä niitäkin näkijöitä on tullut aikoinaan vastaan jotka ovat nähneet tulevan tasan oikein. Siksipä nykyään ihmettelenkin näitä alati vaihtuvia tulevaisuuksia 😆 saattaa olla että kaikilla ei ole samoja kokemuksia näkijöistä kuin itselläni.

    • Hymyähuuliin

      Toisaalta kyllä ymmärrän senkin asian että joku soittaa useastikin jos mitään konkreetista tapahdu. Jos pieniä asioita alkaa tapahtua pikkuhiljaa, eiköhän se luottamus siihen, että tärkeämmätkin asiat toteuvat kasvaa eikä tarvitse jatkuvasti soitellakaan. Mutta jos mitään ei tapahdu, niin kyllähän joskus odottavan aika on pitkä varsinkin jos tulevaisuus jatkuvasti muuttuu. Se varmasti on syy josta voidaan hermostuakin, enkä yhtään ihmettele tuota asiaa. Asioita ei voi nopeuttaa, mutta uskoa siihen, että kerrotut asiat toteuvat voi helpostikin antaa kertomalla jonkun lähempänä olevan asian. Mutta tämä on vain oma kokemukseni asioista. Paljon on tosi huonoja kokemuksia mutta myös muutama tosi onnistunut kokemuskin löytyy.

      • iitujatiitu

        Se on totta, että monet soittavat todella useasti, olen pyrkinyt sanomaan että ei se asia siitä miksikään muutu vaikka katsoisin joka päivä. Ymmärrän että päivä tuntuu viikolta ja viikko kuukaudelta kun jotain tosi kovasti odottaa. Minulle on moni soittanut ja kun olen tulkinnan tehty niin asiakas sanoo että noin ne muutkin ovat nähneet, että hän on monelle soittanut, kerroin että jos nyt niin moni on soittanut niin kannattaisi jo uskoa. Eräs asiakas soittaa täysin samasta asiata viikottain, olen ajatellut että eikö se muista vai muistaa ja kokeilee että näenkö samalla tavalla. Täällä joku näkijä neuvoi että ottaa numeron ylös eikä vastaa, olen nyt näin tehnyt, mutta kun ihminen on koukussa niin se soittaa aina toiselle. ei kannattaisi soitella niin paljon että on lirissä puhelinlaskujen kanssa


    • niinettäjoo

      Minä olen huomannut ,että monet kysyy esim. erosta että kannattaako erota vai ei. Ennustaja ei voi tehdä päätöstä ennustettavan puolesta, ei mistään asiasta. Kyllä asiakkaan on itse tehtävä ne päätökset eikä odottaa että ennustaja tekee ne

    • tyytit

      Eräs näkijä mainosti ilmaisena auttajana auttajalistalla,lista oli mennyt kaiketi vanhaksi koska näkijä tiuskaisi mulle puhelimessa että-en minä enää ilmaiseksi katsele koko päivä työnä,,,tarvitsen siitä palkkaa...Se illkeä äänensävy sai minut sille kannalle että en enää soita ja pyydä tulkintaa häneltä ainakaan,,,oli kolkko nainen. Vaikka hän on tähän asti edlullisin ns näkijäksi tituuleeraava niin se hänen kolkko puhetyyli ratkaisi koko asian.Hän mainosti sivulla että hän vaan näkee kaiken ym . Jäi paha fiilis hänestä,,,oli muutenkin vaikea jakso menossa enkä ketään löytänyt tällöin keltä saisin katsantoa.ENNEMMIN PYYDÄN Jeesusta apuun kuin maksan !

      • olisikivatietää

        Mutta miksi pitäisi ilmaiseksi katsoa, tiedättekö paljonko siihen menee aikaa? ei ennustajan työ ole mitään kevyttä puuhaa ja jos ilmaiseksi tekee niin on kyllä niin täysityö, kyllä siitä korvaus pitää saada. onko teillä asiakkailla esim, joku summa minkä voisitte maksaa? mikä olisi teidän mielestä kohtuullista?


      • Soittajien

        Edunvalvoja.
        Semmonen 50:ntä euroa olisi sopiva summa, jonka näkijä voisi maksaa kysyjälle hyvitykseksi toteutumattomista näyistä. Tähän jos suostuisivat, niin voisivat soitella useasti, ainakin kahdeksan kertaa päivässä. Launtaisin jos soittaisivat niin lisänä pitäisi tulla 50% ja sunnuntaista 100% viikonloppuna tehdystä työstä, edellyttäen, että arkena soitot ovat hoidettu päivittäin.


      • olipäivätaiyö
        Soittajien kirjoitti:

        Edunvalvoja.
        Semmonen 50:ntä euroa olisi sopiva summa, jonka näkijä voisi maksaa kysyjälle hyvitykseksi toteutumattomista näyistä. Tähän jos suostuisivat, niin voisivat soitella useasti, ainakin kahdeksan kertaa päivässä. Launtaisin jos soittaisivat niin lisänä pitäisi tulla 50% ja sunnuntaista 100% viikonloppuna tehdystä työstä, edellyttäen, että arkena soitot ovat hoidettu päivittäin.

        ei ennustajilla ole lauantai eikä sunnuntai lisää, minuutti taksalla mennään eli jos puh maksaa 2.50€ niin siitä jää kulujen jälkeen ennustajalle noin 40senttiä


      • kohtuutta
        olisikivatietää kirjoitti:

        Mutta miksi pitäisi ilmaiseksi katsoa, tiedättekö paljonko siihen menee aikaa? ei ennustajan työ ole mitään kevyttä puuhaa ja jos ilmaiseksi tekee niin on kyllä niin täysityö, kyllä siitä korvaus pitää saada. onko teillä asiakkailla esim, joku summa minkä voisitte maksaa? mikä olisi teidän mielestä kohtuullista?

        Työtön ja opiskelija,voisivat päästä 20 eurolla puoli tuntia-tunti. Ottakaa huomioon että soittajalta menen myös puhelinmaksu,,,,eli ennustaja pääsee helpolla siitäkin kulusta. Työssäkäyvät ja eläkeläiset ovat sitten asia erikseen ,tulot isommat kun työtön tai opiskelija,,,,ongelma on siinä että miten laskuttaja sitten tietää onko työtön vai työssä? Eihän se heiltä ole mitään jos kotonaan ennustavat pimeetä tuloaan,,,,linja o700 on humpuukia,sinne ei soita kuin rikkaat yksinäiset,kellä kova puheripuli . ps mutta mikä takaa ettei rahat mene tyhjään eli kyvytön näkijä?


      • Hymyähuuliin

        Olen valmis maksamaan 50 euroa puolesta tunnista oikealle näkijälle jolle voin soittaa normaaliin numeroon eli ei 0700 numeroon. Ainoa ehto on, että näkijä on todella näkijä eli näkee vapaasti kertoessaan tulevaa. Voi kertoa pienempiä ja suurempia tapahtumia esim terveydestä, työstä, taloudesta ja ihmissuhteista. Kaikkea ei tarvitse nähdä eikä saakkaan. Uskon tämä kattaa näkijän kulut ja hänelle jää kohtuullinen palkka työstään. Tietysti toivon että joskus auttaa jotakuta apua tarvitsevaa vähän pienemmällä korvauspyynnöllä, vaikka esim. kerran tai pari viikossa. Itse olen valmis maksamaan korvauksen tehdystä työstä, mutta haluan myös vastineen rahalle. Eli en halua enää vaihtuvia näkemisiä, selityksiä miksi ei tapahtunutkaan.


      • Hymyähuuliin

        Tietysti tuohon summan sisältyy myös se, että hoitaa velvoitteet yhteiskuntaan eli verot ym.luulen jää nlin 40 euroa/ tunti eli kohtuullinen korvaus työstä joka on raskasta.


      • Nauroin
        olipäivätaiyö kirjoitti:

        ei ennustajilla ole lauantai eikä sunnuntai lisää, minuutti taksalla mennään eli jos puh maksaa 2.50€ niin siitä jää kulujen jälkeen ennustajalle noin 40senttiä

        Haloo! Et tainnut ymmärtää kirjoitettua tekstiä. Lue nyt rauhallisesti, kuka maksaa ja kenelle.


      • Hymyähuuliin

        Juu ymmärsin kyllä. Itse olen edelleen valmis maksamaan aidolle näkijälle, joka näkee oikeasti korvauksen tehdystä työstä. Mutta otan myös mielelläni takaisin rahaa näistä todella monista, todella monista toteutumattomista tarinoista 😁sen verran on näitä huonojakin kokemusta 😁


      • tämäonniintotta
        kohtuutta kirjoitti:

        Työtön ja opiskelija,voisivat päästä 20 eurolla puoli tuntia-tunti. Ottakaa huomioon että soittajalta menen myös puhelinmaksu,,,,eli ennustaja pääsee helpolla siitäkin kulusta. Työssäkäyvät ja eläkeläiset ovat sitten asia erikseen ,tulot isommat kun työtön tai opiskelija,,,,ongelma on siinä että miten laskuttaja sitten tietää onko työtön vai työssä? Eihän se heiltä ole mitään jos kotonaan ennustavat pimeetä tuloaan,,,,linja o700 on humpuukia,sinne ei soita kuin rikkaat yksinäiset,kellä kova puheripuli . ps mutta mikä takaa ettei rahat mene tyhjään eli kyvytön näkijä?

        Onko kovin vaikea ymmärtää sitä että kun rahat tulee tilille niin ei voi välttää veroja,tel,lel maksuja, vakuutus jne.. 0700 linjan pitäminen maksaa ja kun sellaisen ottaa niin pitää olla y-tunnus, 0700 linja on myös kallis paljon kalliimpi kuin normaali puh.liittymä, ottakaahan asioista selvää ennen kuin huutelette mitään verojen kiertämisestä tmv


      • tämäontosi
        Hymyähuuliin kirjoitti:

        Tietysti tuohon summan sisältyy myös se, että hoitaa velvoitteet yhteiskuntaan eli verot ym.luulen jää nlin 40 euroa/ tunti eli kohtuullinen korvaus työstä joka on raskasta.

        ei puheluita tule koko ajan eli täysi mahdottomuus tienata noin paljon tunnissa, päivä palkka on tuo 40€ 8tunnin työpäivästä välillä on niitäkin päiviä ettei tule yhtään puhelua


      • Nauroin

        Siksi teidän näkijöiden kannattaisi maksaa kysyjälle se 50:ntä euroa ja tarvittaessa viikonloppulisät , niin kuin ylempänä kirjoittava edunvalvoja kehoitti. Silloin soitot lisääntyisivät, voisivat jopa ruuhkauttaa linjat.


    • näinmulla

      Ai näinpäin muilla.. Pakko sanoa että omat asiakkaani käyttäytyy todella hyvin sekä asiallisesti ja mukavasti, eikä ole mitään valittamista ollut aikoihin, jokunen poikkeus ehkä joskus hyvin-hyvin harvoin. Tosin teen ajanvarauksella tulkinnat ja sitten kirjallisena. Mulla upeita asiakkaita kyllä..

    • kokijat

      On teissä ns näkijöissäkin huonokäytöksisiä,,,töksäyttäviä tätejä.MULLE kertoo ensimmäiset sanat ja äänen sävy otanko tätiltä ennustuksen vai en,,,ja onneksi teillä on kilpailu nykyään niin kovaa että on mistä valita...tiedän pari ketkä ei edes nyssi rahaa vaan aidosti näkee ja auttaa. Kuka eninnäkään pakottaisi ilmaisena alati olemaan luurissa? Ei ota puheluja jos ei ole sillä päällä,,,,ja kehtaattekin vielä valitella täällä kun nostatte isoja pimeitä tuloja salaa,hävettäisi mua ainakin,,,olisin hyvin nöyrä tilanteessa jossa pimeenä saataisiin summia ihmisltä kellä on isoja asioita kysyttävänään,olen huomannut että joillakin ns näkijöiltä on lahja haihtunut ja hailakoitunut ottaessanne rahaa eeeennen rahastukstanne ja teistä tulee kyynisiä,,,enkä ole ainoa asian huomanneena,,,mullakin aisti on terävät ja aistin ihmisten asiat langan päästäkin .Ja miksikö olen kysynyt jotain,,,ehkä sen takia että vaikka ihminen vaistoaakin asioista,niin ei hän näe hankalaa tilannetta i,,,,sen takiahan te olette rahastamassakin ja kyynistytte rahakasojen myötä...ahneeksi tulette.

      • Kristalliboltsi

        En oo pyytänyt fyrkaa mistää katsannoista joita olen tehnyt, joten älä käy synfaa kaikkia näkijöit fyrkan perässä luudaajiks.
        Mulla osuu aina näyt kohdalleen, kukaa ei ole vielä valittanut. Näky toteutuu romanin hetken aikana. Jos ei tapahdu nii sit voi alkaa synfaa ja lähettää noottia. Sellast ei oo vaan tapahtunut. Miks? No siks koska aihetta ei oo ollut, siks folkka on tyytyväisii mun katsantoihin. Mä kerron froogaajalle huonotkin jutut mitää salaamatta.


    • kuuppat

      Joo en sua tarkoittanut,,,hän oli eräs nainen ,,,olisin varannut soittoaikaa mutta tuli niin kolkko äänen sävy että jätin numeron unholaan.Enkä tietty tarkoita koko näkijäkuntaa,,,turhautti kun oli stessiasioita päällä ja olis tarvinnut jotain selvyyttä itseeän hyvänä pidetyltä henkilöltä-Kristalliboltsi on okei,,,vastaillut ihan ilmaisenakin ja graatsie kiitos siitä hälle.! Persoonallinen kiva tyyli vastata slangilla,,,jopa ymmärrän näin kirjakielisenä mitä hän meenar

    • Sonir

      ONHAN sellaisiakin ns näkijöitä-ketkä ovat kotosalla kalenteriin laittaneet soitto aikoja varatuiksi. Heille maksetaan tililleen suoraan tulkinnasta-eli he tekevät pimeänä tätä,,,kuka niitä valvoo...verottajatko? Sinä joka kirjoitit että 0700 linjan päiväpalkka saattaa olla vain 40 e....puhutko totta? Miksi siellä sitten kököttää jos puhelut ei kannata? Olen ymmäetänyt että teikäläsiten välillä on kova kilpailu,,,näin sanottu m ulle...eli laittakaa alennusta kampanjoina joskus ja saatte varmasti puheluja,,,pimeästi tienanneet saavat aikamoisia summia,,,olen soitoistani huomannut että tulevaa ei osata katsoa,,,mennyt ja tämänhetken tilanne saattaa pitää kutinsa....en ole vakuuttunut oikeen kenestäkäännneli rahat menee hukkaan. Olen tullut siihen johtopäätökseen että kukaan ei näe tulevaa,,,vaan kuulija alkaa alitajuisesti toteuttamaan kuulemansa ennusteet,tämä on vissi varmaa.Kellään ei ole sitä valtaa joka näkisi tulevaa,,,siihen ei ole rahkeita ihmisellä!

      • nimimerkki1ja2

        kyllä on aivan totta että päiväpalkka on noin 40€ 8tunnin työstä ja välillä puheluita ei tule ollenkaan eli se on 0€. En nyt sanoisi että kilpailu on kovaa, ehkä joku tienaa enemmän, minä taas en halua pitkittää puhelua kiertelemällä ja kaartelemalla, siten voisikin vetää kunnon tuntiliksaa. Se on vaan tämän työn varjopuolia että välttämättä joka päivä ei tienaa yhtään. En haluaisi mitään alennus kampanjaa, on nimittäin hyvä vetää happea puheluiden välillä, itseni on ainakin nollattava pää edellisestä puhelusta. Todella ikävää jos ei mitään ole nähty, jos osaa katsoa menneen ja tämän hetken niin osaa katsoa myös tulevaa. näin se vaan menee. Turhaa täällä on tapella verojen maksusta kun ei teillä ole siitä mitään tietoa. Itse en aijo tähän keskusteluun enää kirjoittaa enkä edes lukea. Rupeaa vaan niin harmittamaan


    • Hymyähuuliin

      En oikein ymmärrä sitä asiaa, jos näkee aidosti ja osaa katsoa sitä tulevaa oikein miksi pitäää olla 0700 numero? Miksi ei vastaile normi puhelinnumeroon ajanvarausnäkijänä. Vain onko tällä alalla joku kartelli.? Olen ihan varma, jos näkee aidosti, varmasti asiakkaita riittää. 0700 numerot eivät taida olla enää kovin hyvässä "huudossa" , monet varmasti soittaisivat aidolle ajanvarausnäkijälle mielellään ja kai ne näkijän kustannuksetkin sitten olisivat pienemmät. Mutta se vaatii vain sen, että näkee oikeasti. Jos ei näe mitään, ei niitä soittojakaan tietysti tule.

    • Eikös selvännäkijän pitäisi tietää henkilön nimi?

      • kyllästynyttähän

        Et vissiin tiedä selvänäkijöistä yhtään mitään joten vittuako huutelet


      • kyllästynyttähän kirjoitti:

        Et vissiin tiedä selvänäkijöistä yhtään mitään joten vittuako huutelet

        Eikö selvännäkijän homma ole nähdä asioita? Mikäs selvännäkijä semmoinen muka on joka ei näe asioita? Idiootti ei ole se joka huijaa vaan se joka uskoo.


    • höpsöä

      Vakuusrahat asiaakkaalle jos ennusnoitien jutut ei toteudu,,kukaan näkijä ei näe tulevaan,,,ei kukaan! Vuosikymmenten ajan kysynyt eri akoilta asiaa,,kenenkään sadut ei pitäneet! satuja vaan,,,rahat asiakkaalle takaisin !

      • ympärimennään

        Mitkä helvetin vakuusrahat? asiakas voi ihan vittuuttaan sanoa että mikään ei toteutunut ja paskaahan tuollainen on


    • oipoi

      Miksi pitäisi itsensä esitellä, kyllähän kunnon selvännäkijä tietää kuka soitta, mistä ja miksi.

      Ei sillä, hyviin tapoihin kuuluu puhuttelu - esittely - asia.
      Suurempi ongelma tietysti on attä näitä astrologeja ym huijareita on olemassa.

    • nimiä

      Kertokaa eds yksi näkeväinen? EI ole sellaisia näkijöitä ketkä muka näkisi tulevaan ei yksinkertaisesti ole ja jos muka on niin laita nimi niin testataan! Menneen on nähty ja sen hetkinen jopa joku nähnyt,,,perinteinen korttipovari joskus mutta tuleva onkin eri asia....siihen en kenenkään usko kykenevän,,,nimi ja numero jos oikea näkijä muka on olemassa ja hengissä ,,ei mikään menneen ajan povari vaan ihan kongreettinen elävä näkeväinen jonka ennuste olisi mennyt oikein-ilm,an ettei olla alitajuisena toteutettu povarin ennustusta-mihin se oikeasti perustuu!

      • Yksilöytyy

        Kristalliboltsi. Sata varma näkijä, hänen näkynsä toteutuvat oikeasti romanin hetkessä. En tiedä ketään joka olisi valittanut tai pettynyt hänen katsantoihin.


      • paskaahantääon

        jos pystyy näkevään menneen ja nykyhetken niin kyllä tulevankin, miten muuten näkis menneitä jollei ole kykyjä. Selitäppä se


      • 1X2elämäparemmaksi
        Yksilöytyy kirjoitti:

        Kristalliboltsi. Sata varma näkijä, hänen näkynsä toteutuvat oikeasti romanin hetkessä. En tiedä ketään joka olisi valittanut tai pettynyt hänen katsantoihin.

        Kristalliboltsi näki vaarilleni 60-luvulla vakio veikkauksen oikean rivin. Tiesi mummoni olevan sairas ja tarvitsevan hoitoa, johon tarvittiin rahaa. Lisäksi tiesi äitini olevan minun ja siskoni yksinhuoltaja vanhempieni avioerosta johtuen. Isukki ei maksanut elatusmaksuja vaikka hän asui täyden palvelun tiilitalossa Sörkassa lähellä rantaa, josta näkymät vanhankaupungin lahdelle. En tiedä miten hän oli luukun itselleen juoninut ja pystyi kiertämään elatusmaksut. Kristalliboltsi muutti näkijänä elämämme hyväksi, ilman mitään maksua. Olen siitä hänelle kiitollinen.


      • Älkää_langetko

        Haista täys pa*ka!
        Tä*ttä paskaa sun litanias. Hän on ihan samalla tavalla täyshuijari, kuin kaikki muutkin, jotka väittävät olevansa jotakin "oikeita näkijöitä" ja "ennustajia".

        Mulla on kuule näistä huijareista ihan omakohtaista kokemusta. Joten puhun täyttä totta.

        Eiks se nyt mene sinne kaaliin ja tajuntaan, että kaikki ne, jotka väittävät olevansa joitakin "oikeita näkijöitä" ja "ennustajia" ovat pelkkiä ja silkkoja huijareita, valehtelijioita ja vedättäjiä.

        On se kumma, että se ei vaan mene joidenkin tajuntaan ja päähän, että tässä maailmassa ja tämän maan Maan päällä ei ole olemassakaan mitään näkijöitä,!


      • 1X2elämäparemmaksi
        Älkää_langetko kirjoitti:

        Haista täys pa*ka!
        Tä*ttä paskaa sun litanias. Hän on ihan samalla tavalla täyshuijari, kuin kaikki muutkin, jotka väittävät olevansa jotakin "oikeita näkijöitä" ja "ennustajia".

        Mulla on kuule näistä huijareista ihan omakohtaista kokemusta. Joten puhun täyttä totta.

        Eiks se nyt mene sinne kaaliin ja tajuntaan, että kaikki ne, jotka väittävät olevansa joitakin "oikeita näkijöitä" ja "ennustajia" ovat pelkkiä ja silkkoja huijareita, valehtelijioita ja vedättäjiä.

        On se kumma, että se ei vaan mene joidenkin tajuntaan ja päähän, että tässä maailmassa ja tämän maan Maan päällä ei ole olemassakaan mitään näkijöitä,!

        Kokeileppa Kristalliboltsia josta sinulla ei ole kokemusta, joten lopeta hänen haukkumisensa. Minä ainakin olen tosi tyytyväinen häneen, niin kuin ylempänä kirjoitin.


      • tyytyväinenasiakas
        Älkää_langetko kirjoitti:

        Haista täys pa*ka!
        Tä*ttä paskaa sun litanias. Hän on ihan samalla tavalla täyshuijari, kuin kaikki muutkin, jotka väittävät olevansa jotakin "oikeita näkijöitä" ja "ennustajia".

        Mulla on kuule näistä huijareista ihan omakohtaista kokemusta. Joten puhun täyttä totta.

        Eiks se nyt mene sinne kaaliin ja tajuntaan, että kaikki ne, jotka väittävät olevansa joitakin "oikeita näkijöitä" ja "ennustajia" ovat pelkkiä ja silkkoja huijareita, valehtelijioita ja vedättäjiä.

        On se kumma, että se ei vaan mene joidenkin tajuntaan ja päähän, että tässä maailmassa ja tämän maan Maan päällä ei ole olemassakaan mitään näkijöitä,!

        miksi tästäkin tuli tämmöinen topic???? asiakkaat hyvät, näytätte kyllä todellisen luonteenne ihan juuri täällä joten ei paskaa nuo näkijät puhu


    • taikju

      Enpä ala sepittelemään kun en koe näkijäksi itseäni. Kukaan maksettu itseään mainostava näkijä ei ole nähnyt mun tulevasiuuteeni,,,vuosikymmenten saatossa-kun en ole tehnyt mitä ne muka näkee! Se perustuu juuri alitajuntaan,se joka muka on nähnyt niin ilmota itsestäsi. Se perustuu mielestäni siihen että ennustajan sanoma menee alitajuntaan ja kuulija alkaa tiedostamattaan toimia kuten näkijä muka näkisi-mulla ei ole luottoa lahjakkaisiin näkijöihin niitä ei vaan ole!ILMAN että kuulija ei ala alitajuisesti telkemään sanottuja ennusteita,,mieli tekee tepposet! Ei ole näkijöitä olemassakaan-ei. Kaikki perustuu illuuisoon kuten taikatemput,takana on kongreettinen jippo ja ennustuksissa se mielikuvitus laukkaa!

    • SelvänäköinenParas

      Olen ihmetellyt juuri sitä miksi näkijä (ei kaikki) haluaa tietää minun asiat esim. (ikä-sukunimi) . Toki etunimeni sanon aina. Oma intuitioni sanoo heti että näkijä ei näe minulle asioita. Asioiden ennalta uteleminen ei anna hyvää kuvaa näkijästä ja tämä on minun mielipiteeni (minun mielestäni)
      Huomaa tämä : pelkällä nimimerkillä olen saanut nappiin menevän ennustuksen. Kysyin silloin työasiaani ja näkijä sanoi että tulee muutto ja siellä on se työ. Olin ollut yli vuoden työttömänä ja hänen ennustus toteutui. Entinen esimies ottikin minuun yllättäen yhteyttä (kuukauden sisällä tästä). Olin etsinyt töitä yli vuoden ajan aktiivisesti ja jokainen meistä tietää miten hankalaa se voi olla tänä päivänä.
      Asiansa osaava näkijä katsoo asiat oikein heti ensimmäisestä lauseesta asti. Eikä hän tosiaankaan halua tietää sukunimeäni eikä ikääni. Näin se vaan on mennyt minun kohdallani. Jos sieltä vaan on tullut asioita (soitin) jotka sillä hetkellä ei pidä paikkaansa olen sen hänelle kyllä sanonut ja olen ystävällisesti lopettanut puhelun ja katsonut toiselle näkijälle. Näin tapahtui juuri tuon työasiani kanssa.
      Minun mielestäni näkijä joka ei ole ottanut maksua hänen ennustus on ollut tarkempi ja totuudenmukaisempi.
      Toki täytyy muistaa että näkijä kertoo sen mitä kortit näyttää. Siksi kysynkin heti että onko näkijä myös selvänäköinen koska mielestäni tämä on paras yhdistelmä. Ja se on toiminut<3

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      250
      2296
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1891
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1565
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      132
      1332
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1200
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1155
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe