Kotipizzan taso laskenut kovasti !

toivotaanuuttayrittäjää

Halmetojan aikana Ylivieskan Kotipizza oli todella korkealaatuinen pizzeria. Pizzat oli aina onnistuneita ja asiakaspalvelu todella miellyttävää. Nykyisen pyörittäjän aikana jatkuvaa sekoilua, pizzat luokattoman huonoja, laatu vaihtelee koko ajan huonosta todella surkeisiin ja asiakaspalvelusta ei tuolla porukalla ole tietoakaan. Toivon, että hyvissä ajoin katsovat peiliin, nielevät kritiikin ja ottaisivat hommansa tosiasaan. Asiasta on informoitu ketjun johtoa.

55

8712

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vilivain

      Onko itse yrittäjiä muistettu palautteella?

    • Samaa.mieltä

      On muistettu, mutta asiakkaalle ei kuulema kelpaa mikään. Aina väärät täytteet tai pitsa palanut, sisälle mentäessä ei asiakasta tervehditä edes.

      • EhkäAmmatinvaihtoOk

        Samaa mieltä aloittajan kanssa. Muutaman kerran nykyisten pitäjien aikaan siellä asioinut ja en mene enää. Eivät sovellu asikaspalvelioiksi,ei ainakaan mitä ruokapaikan pitämiseen tulee. Mies siinä ihan ok,asiakkaita kohtaan,mutta muita "virheitä" riittää,reunat palaneet jne. Mutta toki vika voi olla pizza uunissakin,mutta jos noin on, niin se pitää välittömästi korjauttaa ja tosiaan täytteitä uupunut,mutta silti täysi hinta. Ei jaksa lähtee valittaan ja vaatiin hyvitystä,kun on kotiin saakka niiden pizzojen kanssa ehtinyt. Autokaan kun ei kulje "vedellä",maksaa se edestakasin ajokin.


    • hyvääon

      Minulla on juuri toisenlaiset kokemukset. Kun siellä harvakseen olen käynyt, niin palvelu on ollut ystävällistä ja laatu taatttua Kotipizzaa. Onkohan alottajalla jotakin muuta hampaakolossa ko. yrittääjää kohtaan...?

    • eivätymmärrävähentää

      liikaa pistävät juustoa, hyi helvetti.

      • RightOnSpot

        Pyydä PUOLIKAS juusro, on myös halvempi.


      • RightOnSpot

        Siis puolikas...


      • EmmenTaali

        Eihän pizzassa voi olla liikaa juustoa!!! Liian vähän kyllä voi olla! :P


    • n.imi

      silloin tällöin tulee käytyä ja eipä oikeastaan ole muuta valittamista kuin korkeat hinnat. joskus tosin vaikuttaa ettei pitsa ole ollut tarpeeksi kauan uunissa.

      • SibelisTheBest

        Pizzan kokoon ja täytteiden määrään nähden kotipizzan pizzat ovat aina olleet liian kalliita!!! "KarvaKäsiltä" saa todellakin rahalle sitä vastinetta,mutta usein ne ovat aika mauttomia. Mutta itsekin kyllä kallistun Sibelin pizzaan jos KotiPizzan ja Sibelin pizasta pitää valita. Turkkarin jätän kokonaan pois laskuista.


    • fntmjy

      Aivan sika kallis, karvakäsiltä saa paljonpaljon halvemmalla ja isompia.

      • RahanAhnePaikkaKotiP

        Totta! kallis on pitsan kokoon ja täytteiden määrään nähden. Jos hinta esim 3 täytteen pitsasta olis jotain 4.50-5e niin se olis KotiPitsan kokoa ajatellen sopiva hinta ja kattaisi kulutkin. Kun kerta "karvakäsi" pitseeriat voivat tehdä 2-3x isompia pitsoja runsailla täytteillä ja myyvät niitä 7-8e ja katettaa jää ts. voittoa. Miksi sitten ei KotiPitseerioilla.


      • oma-firma-vapaat-hinnat
        RahanAhnePaikkaKotiP kirjoitti:

        Totta! kallis on pitsan kokoon ja täytteiden määrään nähden. Jos hinta esim 3 täytteen pitsasta olis jotain 4.50-5e niin se olis KotiPitsan kokoa ajatellen sopiva hinta ja kattaisi kulutkin. Kun kerta "karvakäsi" pitseeriat voivat tehdä 2-3x isompia pitsoja runsailla täytteillä ja myyvät niitä 7-8e ja katettaa jää ts. voittoa. Miksi sitten ei KotiPitseerioilla.

        Kotipitpa nimen keksinyt miljonääri vie välistä joka pitsasta reilun euro siivun ja välittää raaka-aineet kalliilla hinnalla niin pakkoniitten on pitää kalliita kotipitsa kartelli hintoja , muuten tulee ketjusta kenkää ja korvausvaatimukset sopimusrikkomuksesta.


      • TerveisiäK.PizzaKetjulle
        oma-firma-vapaat-hinnat kirjoitti:

        Kotipitpa nimen keksinyt miljonääri vie välistä joka pitsasta reilun euro siivun ja välittää raaka-aineet kalliilla hinnalla niin pakkoniitten on pitää kalliita kotipitsa kartelli hintoja , muuten tulee ketjusta kenkää ja korvausvaatimukset sopimusrikkomuksesta.

        Kaikkihan tuon tietää,KotiPizza on ketju. Mutta kyllä noin kalliit pitsat pitäisi olla puolta isompia. Sen ei luulis olevan KotiPizzaKetjulle ongelma isontaa pitsojen kokoa,kun siitä kuitenkin jää sitä voittoa joka tapauksessa ihan riittävästi. Se saattaisi tuoda(varmasti toisikin)lisää asiakkaita ja ne poistuneet asiakkaatkin takaisin.


    • Tarkaivaisuutta

      On kyllä totta. Välillä on tosi maukkaat pizzat ja välillä on kyllä sit ihan mauttomat. Täytteitä uupuu kyllä kans turhan usein. Ois vähän petrattavaa. Pizzat on myös joskus huonosti paistettu. Mut pääasiallisesti ok pizzat.

    • Rabbepizzareunamies

      Mitä vittua te syötte siellä gurmeekurkut , jos mesta ei kelpaa pulinat pois ja paikka boikottiin, paranee palvelu heti tai loppuu koko kiusanteko , toi suomaanurpojen käyn ja valitan vasta aina pihalla joka kerta on junttilauman tunnusmerkki , vai onko kylillänne vain sale,abc ja pitipizza ja 2 katuvaloa? Nekin loistaa omasta ladastanne...

    • rewwdsu

      Erittäin hyvää pizzaa saa Ylivieskan Kotipizasta. Reippaita työntekijöitä paikassa ja hoitavat hyvin hommansa. Voin lämpimästi suositella kaikille!

      • pirkintuppuri

        Olipa läpinäkyvä mainos. Ei ne pizzat ja työntekijät valheellisella mainoksella parane.


      • rewwdsu
        pirkintuppuri kirjoitti:

        Olipa läpinäkyvä mainos. Ei ne pizzat ja työntekijät valheellisella mainoksella parane.

        No, asiakkaana kyllä tuon mielipiteen kerroin ja sanon vielä kerran, erittäin hyvää oli pizza. Se on kumma jos jotain kehuu, niin siitä kyllä täällä turpaa soitetaan, mutta harvemmin päinvastoin!?
        Edelleen, suosittelen erittäin lämpimästi, kyseistä paikkaa!


    • spesialopera

      Aina on ollut hyvä palvelu ja pitsa ollut hyvää.tyhjästä turhautuneet narisee.

    • Niskalaukaus

      Kävin kerran Grilli Rosessa.Oli kova pakkanen.Tulin skootteriila, olin umpijäässä.Pyysin päästä, lämpimään syömään.En päässyt, en ole sen jälkeen käynyt.Se on helppoa, ei tarvi itkeä netin sivuilla.Lopettaa asioinnin vittumaisissa asiakaspalvelu yrityksissä........

    • eioikeintykkää

      Muutaman kerran olen Kotipizzasta jauhelihapitsan tilannut. Joka kerralla lihaa on ripoteltu liian vähän, vain pari hassua nokaretta siellä täällä.

    • mielumminkäynmuualla

      Kotipizzan omistajat mukavia ja hyviä asiakaspalvelijoita. Työntekijöille joutaisivat pitää oppitunnin hyvästä asiakaspalvelusta. Tytöillä tympääntyny ilme naamalla eikä viitsitä vaivautua edes tervehtimään asiakasta. Kannattaisi oikeasti hieman skarpata.

    • AllaPolloYlläPerperi

      Viime viikollakin tekivät Kotipizzan tytöt ystävällisesti oikein hyvät pizzat. Kiitos siitä!
      Nälkähän tässä tulee, kun ajatteleekin pizzaa...

    • suosittelenkebabbiloita

      oksennus tulee kun ajattelekin sitä juuston määrää.
      pizzassa kuuluu olla juustoa vain vähän, mutta paljon lihaa!

      • Marmesaani

        Höpö höpö! Mitä enemmän juustoa, sen parempi pizza! Liian vähällä juustolla se pizza pilataan,


    • raakaapizzaa

      Joo, kyllä karvakäsipizzeriat ovat ajaneet Kotipizzasta ohi palvelussa ja pizzojen laadussa.

    • ahmeetti

      Ullatuskastike, sinä olla paaska kokki

    • Ei_salaattiakaan

      Käytiin eukon kanssa juomat ja vähän paremmat pitsat, niin 30€ sinne jäi. Ihan hyvä kokonaisuus ja ok ympäristö, mutta jotenkin lähtiessä jäi olo ettei tämä ole kolmenkympin kokemus.

    • turkinpippurieienää

      Beef pizza. Lihana halvinta nötköttiä. Oma suosikkipaikkani oli turkinpippuri...

    • Tarkkamakuinen

      Oli Halmetojan aikaan parempi pizza ja etenkin palvelu 👍🏻 Käykää Nivalan kotipizzassa niin huomaatte että siellä saa kunnon pizzaa 🙂 vaikka on iso ketju niin paikallisesti on onneksi eroja

    • SalattiMies

      KotiPizzoissakin sais kyllä salaatti kuulua hintaa.

    • Joutavia_juttuja

      Kotipizzan taso ei ole laskenut ollenkaan. Sieltä haen huommennakin pizzan viikonlopuksi.

      • YrittäjäItsekinEriAla

        Kyllä taso on laskenut,siitä ei pääse yli eikä ympäri. Ei turha kehuminen muuta asiaa! Asiakaspalvelu ei sovi kaikille. Kun ei välitä ei ole sitä motivaatiota ja se vaikuttaa palveluun ja laatuun. Rouva pizzerian pitäjä vois olla myös sosiaalisempi,edes yrittää olla ystävällinne,jos se suinkin on mahdollista. Se kaikki on pitäjiltä tilipussista pois,jos ylenkatsoo maksavaa asiakasta ja tekee huonolaatuista pizzaa. Niin se on joka palvelualalla,parastaan kun antaa niin asiakas tykkää ja tulee uudelleenkin. Siihen minä ainakin panostan omassa työssäni,jos tekisin mitä sattuu hiustenkäsittelyjä ja leikkauksia,minultakin vähenis asiakkaat. Asiakasta pitää arvostaa,hän tuo sinun toimeentulosi ts.rahasi.


    • Lukekaa_kirjoja

      Esimerkkinä tason laskemisesta on tämä viestiketju, taso on todella laskenut. Siitä ei pääse yli eikä ympäri.
      Tälläista jonnin joutavaa jorinaa täällä luetaan ja luullaan se vielä jotenkin olevan sidoksissa
      todellisuuteen. Höpöti höpöti.

    • Hhggfdffdddff

      Vittu....juuu

    • Jopizza

      Olen käynyt kyseisessä paikassa vuosien varrella muutamia kertoja vuodessa. Taso pysynyt samana jo siksikin, kun ne on tarkat määrät ja tavat, miten tässä ketjussa pizzat tehdään. Joka väittää muuta, ei puhu totta, ainakaan pizzojen laadun suhteen. Toki joskus sattuu mokia, kaikille. Asiakaspalvelu voi sitten olla eri juttu. Itselläni on aina kyllä sattunut ihan hyvä asiakastilanne, vaikka joskus ei ihan hymy korvissa asti ole ollutkaan, eikä mielestäni tarvitse aina olla. Asiallista on palvelu aina ollut. Käyn edelleenkin, kun siltä tuntuu.

      • TOPIASKI

        Miksi Halmetoja vaihtoi alaa "eikö pitsat käyneet kaupaksi" vai mikä oli syynä oliko vika tympeissä asiakkaissa, vaan eikö jäänyt "katetta pitsoista"syitä saa arvailla?


      • LoLa
        TOPIASKI kirjoitti:

        Miksi Halmetoja vaihtoi alaa "eikö pitsat käyneet kaupaksi" vai mikä oli syynä oliko vika tympeissä asiakkaissa, vaan eikö jäänyt "katetta pitsoista"syitä saa arvailla?

        Allergia oli lopettamisen syynä. Allergisoitui jauhoille tjs.


    • Enääenmee

      Kerran kävin nykyisten yrittäjien aikana. Palvelu oli töykeää ja ylimielistä. Aiemmin oli ihan toisenlaista. Pitsat pieniä lättyjä.

    • Treq

      Kerran hain perhepizzan, ja kun pizza valmistui myyjä sanoi tässä olisi isolle perheelle pizza.

      Söin sen kyllä ihan yksin, sen verran pieniä ovat :)

      • ItseTekemänäParas

        Samaa mieltä,vaikka pieniruokainen olenkin,niin kotipizzan perhepizza ei edes vastaa esim.Sibelin normaali pizzaa. Kyllä rahalle pitää olla vastinetta,vaikka sitä pitsaa ei sitten kokonaan samana päivänä söiskään. Koko/hinta ei täsmää kotipizzoissa. "Perhepizza" ei ole kooltaan sitä itä sen kuuluisi olla. mutta ne on ne pitsaketjun säännöt kun ratkaisee,ei yksittäinen alainen voi sitä muuttaa.


    • TOPIASKI

      Tehän "Ahmatteja olette"eikö teille kelpaa mikään vaikka ois kuinka suuret Pizzat,kyllä muualla tuollaiset Pizzakoot piisaa.!

    • KäynJatkossakin

      Olenkohan minä käynyt ihan eri paikassa, kuin alkuperäinen kirjoittaja ja muut paikkaa haukkuneet? Niillä kerroilla kun itse olen Ylivieskan Kotipizzassa viime aikoina käynyt, niin palvelu on aina ollut todella hyvää, riippumatta siitä kuka työntekijöistä on sattunut kohdalle. Samoin pizzat ovat olleet todella hyviä ja ainakin minulle riittävän isoja.
      Palaute kannattaa aina antaa suoraan yrittäjälle, jos ei kasvotusten, niin sitten sähköisesti. Näyttää löytyvät firman sivuilla palautelomakekin sitä varten. Mielipahan huutelu tänne nettiin ei välttämättä johda toivottuun tulokseen.

    • PizzaKerranKuukaudessa

      Tuossa YlivieskaFoorumilla oli Ylivieskan kotipizasta juttua. Ihan liian ylenpalttista "mainos"kehua(liekö yrittäjien tuttavia,ei välttämättä) .Joku jopa sanoi että kaikkein paras tjs. :D Suppeasti on pizzoja maistellut jos näin on. Kyllä Kotipizza ketjun parhaat (meidän perheen syömät)pizzat ovat ehdottomasti Vaasan Prisman tiloissa olevassa Kotipizza paikassa. Missään kotipitsassa ei ole viihtyvyyttä, sisustus kaikilla pitää olla samanalainen. Me suosimme kuitenin täällä Ylivieskassa Sibeliä,sen uudelleen löytäneenä, siellä rahalle parasta vastinetta.

    • SibeliinMeiltäkiMennään

      Ei kait Ylivieskankaan kotipitsalla ole muuta negatiivista kuin nämä kolme fakta asiaa:1.Liian pienet pitsat. 2.Liian vähän täytettä. 3.Liian kalliit kokoonsa ja täytteiden määrään nähden. Todettakoon että kaikissa kotipitsaketjun paikoissa sama asia. Siitä syystä täällä ja reissuillamme emme asioikaan kotipitsapaikoissa muuten kuin jos muualta ei saa pitsaa.

    • pixzako

      Muissa pizzerioissa joutuu reunat kääntämään kun laittaa kotipakettiin, kotipizza taas heiluu pienessä laatikossaan reunasta reunaan.Van se teille maalaistorveloille välttää

      • Pökkelöpitsa

        Asia on juuri niin kuin sanot. Meillä kaupunkilaisilla on vara valita.


    • Anonyymi

      Huono palvelu Ylivieskassa.

      • Anonyymi

        Joo niin on. Pitänee laittaa pääpaikalle asti palautetta. Josko alkaisi muuttumaan.


    • Anonyymi

      Kaupasta saa parhaat pizzat ja kaiken lisäksi edulisesti.Ei haittaa vaikka joutuu odottaan että uuni lämpiää.

    • Anonyymi

      Kävin ostaan aikoinaa kotipizzasta pizzan.
      En omista henkilö autoa vaan käytän polkupyörää.
      Pizzan valmistuttua pyysin myyjää laittamaan
      pizzan rullalle että se olisi helpompi kuljettaa.
      Myyjä ei suostunut siihen joten se oli mun viimenen reissu
      siihen toimipisteseen.

      • Anonyymi

        Ramaattinen kokemus ko piti yöllä herätä tuo tänne kirjoittaan Klo 02.50.


    • Anonyymi

      Kotipitsastahan saa Ylivieskan parhaat pizat. Ei mitään valittamista!

    • Anonyymi

      Joo aivan hyviä pitsoja saa, mutta onnettoman pieniä hintaansa nähen.
      Perhepitsan joutuu ostaan jos meinaan että nälkä lähtee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      360
      4175
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1779
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      63
      1520
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1306
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe