Raiskauksen pyhyys

olawi_

Naisia ei tunnetusti ole rationaalisuudella pilattu. Ajattelun korvaa symbolistinen reagointi, jossa kiinnitytään ensimmäiseen mieleen tulevaan asiaan ja kieltäydytään analysoimasta asiaa sen pidemmälle. Tilanteessa kuin tilanteessa.

Jotkut aihepiirit ovat kuitenkin erityisen herkkiä tälle ”ohitetaan ajattelu” -mekanismille, vähän kuin lestadiolaisille viina tai demareille vapaakauppa. Naisten tapauksessa pahin sokea piste on se aarteista suurin, oma römpsä. Vaikka miehillä kieltämättä on obsessionsa kyseistä mustaa aukkoa kohtaan, naisilla se johtaa totaaliseen aivojen sulkemistilaan.

On kaksi tähän liittyvää aihetta jotka saavat takuuvarmasti täysjärkisimmätkin (ei-feministiset) naiset huutamaan kuin palosireeni: ”lievä raiskaus” ja poliisin antamat neuvot siitä, miten voi vähentää riskiä joutua väkivallan uhriksi.

Oikeusjärjestelmässämme on nähty hyväksi erotella rikoksia niiden vakavuuden mukaan. Kova läpsäys kasvoille on pahoinpitely, mutta ei yhtä vakava kuin kasvojen muokkaaminen tunnistuskelvottomiksi rautaputkella. Normaaleille ihmisille tämä menee yleensä aika hyvin jakeluun. Pahoinpitelyt ja monet muut rikokset on luokiteltu kolmeen kategoriaan: törkeä pahoinpitely, pahoinpitely ja lievä pahoinpitely. Kasvoille läpsäiseminen voisi olla se lievä pahoinpitely.

Näin tehtiin ennen raiskauksenkin kohdalla. Sanotaan että hyvin menneet treffit päätyvät sänkyyn, jossa nainen päättää ettei olekaan valmis seksiin ja pyytää miestä lopettamaan, minkä mies tulkitsee viekoittelevaksi leikkivastusteluksi (ei kovin epätodennäköinen skenaario jos mies on kotoisin maasta jonka seksuaalimoraali on Suomea… öh, vanhanaikaisempi) ja kohtaamatta fyysistä vastustelua suorittaa aktin. Tällöin kyseessä on raiskaus. Lievä raiskaus. Mies on syyllistynyt raiskaukseen, mutta teko on paljon lievempi sekä tekijän että uhrin kannalta kuin väkivaltainen päällekarkauksesta alkanut joukkoraiskaus.

No, se minkä lievien pahoinpitelyiden, ryöstöjen ja murtojen uhrit voivat ymmärtää – rikoksilla on eri vakavuusasteita – ei mahdu naisten tajuntaan. ”Siis se on vaan ihan törkeetä et on joku lievä raiskaus! Semmoset tuomarit pitäis ite raiskata lievästi jollain pesismailalla!” Niinpä tätä rikosnimikettä ei enää Suomessa tunneta, vaan sen on korvannut pakottaminen sukupuoliyhteyteen. Tällä on ilmeisesti saatu joku väliaikaisrauha Hesarin mielipidepalstalle, mistä olkaamme kiitollisia.

Toinen juttu, eli hysteerinen paniikki siitä että joku ehdottaa normaalia järjenkäyttöä keinona vähentää riskiä joutua raiskauksen uhriksi, oli lutkamarssien takana. Kanadalainen poliisi oli mennyt sanomaan että jos haluaa välttyä ei-toivotulta huomiolta, kannattaa olla pukeutumatta kuin lutka väärään aikaan väärässä paikassa. Vähän samaan tapaan kuin kannattaa pitää pullottava lompsa jossain muualla kuin takataskussa roomalaisessa ruuhkabussissa. Mutta ei kun ei. Koska jokaisella on oikeus pukeutua kuten haluaa missä ja milloin haluaa (kuten onkin, rakkaat vähäjärkiset pikkulutkani), tällaisia fasistisia neuvoja vastaan pitää kapinoida marssimalla siskoporukassa paljastavissa vaatteissa.

Ei siinä mitään, mutta eivät ne olleet edes hyvännäköisiä :(.

9

213

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • RL20_3

   Raiskauksen lievä tekomuoto on poistettu seksuaalirikoksista 2014.

  • fjfjfjcrfxg

   Kylläpä oli väkisin väännetyn oloinen kirjoitus. Huvittavinta oli ehkä rationaalisuuden peräänkuuluttaminen, minkä jälkeen yleistetään kaikkia naisia ja suolletaan keittiö psygologiaa ihme sanakäänteillä. Olet varmasti suosittua seuraa.

   • h6trfd

    Päin vastoin. Oikein hyvä, ja asiaan paneutuva kirjoitus, jossa ei annettu tabun häiritä, vaan puhuttiin asioista niiden oikeilla nimillä.


   • Todellisuuttta
    h6trfd kirjoitti:

    Päin vastoin. Oikein hyvä, ja asiaan paneutuva kirjoitus, jossa ei annettu tabun häiritä, vaan puhuttiin asioista niiden oikeilla nimillä.

    Samaa mieltä. Asia ei ole niin yksipuolinen, että nk. raiskauksen uhri olisi aina se ainoa uhri.

    Tapahtumat voivat edetä ristiriitaisesti, mutta myös nk. raiskauksilla on eronsa.

    Raiskaus ei yleensä ole "vain" yhdyntään ryhtymistä, vaan voi sisältää muutakin pahoinpitelyä, esim. uhrin psyyken tietoista murskaamista. Erilaista sadismia, uhrin kaltoinkohtelua ja häpäisemistä. Ansioitunut raiskaaja muutamassa tunnissa tuhoaa uhrissaan totaalisesti kaiken tuhottavissa olevan. Vie oman tahdon ja tältä perustalta saattaa jatkaa tekoaan jopa useita vuosia.

    Ties kuinka kauan, ellei uhri salassa kykene keräämään itselleen henkistä voimaa ja yllättäen iskeä takaisin.

    Tällainen isku saattaakin saada tuossa oliossa aikaan jopa itkureaktion! Pillittää ja kyynelehtii, tuo sùuri piiskuri!

    "Kuinka sinä voit lyödä minua?! Etkö sinä enää rakastakaan minua?!"

    Tällaisia matopäitä.

    Tätä on raiskauksen todellisuus.


  • pääsekas

   "Symbolistinen reagointi?" HAHAHAHA!

  • yr94u7

   Se poliisi tarkoitti hyvällä ja antoi yhden virkavallan hyvin tietämän, raiskaukselle altistavan tekijän. Muita ovat varmasti 18-23 ikä, juopumus tai muu epävarma suojaton olemus.

   Tuskin yksikään noista lutkamarssijoista itse aikoo mennä yksin toikkaroimaan minihameessaan ja verkkosukissaan Kaisaniemen puistoon lauantaiyönä. Eli kyllä he kuulevat neuvoa, vaikka haluavat esittää etteivät.

   • höpööööööö

    En kyllä usko että raiskaaja katsoo uhrin vaatetusta. Miksi katsoisi? Ei autovarkauttakaan voi estää sillä, että laittaa jonkun peitteen auton päälle. Varas näkee kuitenkin, että sen alla on auto ja tietää, että sillä voi ajaa.


  • ihahupsuja

   iha pa...minä heilautan teiä hel....että läjähtää.paskaa saa puhua mut suus se ei saa maistua.menkää vi...ihan mustimpaa korpee,mut elekee elukopita raiskatko.muuten tulee.pum.pum

  • joukkokastraatio

   Ajatelkaa. Jotkut vielä ihmettelevät mistä johtuu että toiset ovat demonisoineet koko miessukupuolen ja miehen seksuaalisuuden. Ihme ja kumma. Mistä ihmeestä sellainen looginen johtopäätelmä voi syntyä?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   4685
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   187
   3761
  3. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   281
   2869
  4. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   69
   2547
  5. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   1838
  6. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   81
   1831
  7. Loiri oli minusta vastenmielinen

   Loirin kaikkea tekemistä leimaa hänen Uuno Turhapuro filminsä. Uuno filmit ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä. Tuo poru
   Maailman menoa
   218
   1376
  8. Parisuhdeodotukset

   Ajattelin ohittaa tämän päiväisen palstahärdellin ja viedä keskustelua alueelle, joka kovasti mietityttää ja joka saa tuntemaan suurehkoa rakkauden va
   Sinkut
   171
   1038
  9. Martina - Taistelija (WSOY) on menestyskirja

   Mukavaa luettavaa ja paljon kauniita kuvia Martinasta. Loppukesä menee tämän kirjan parissa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   135
   899
  Aihe