Raiskauksen pyhyys

olawi_

Naisia ei tunnetusti ole rationaalisuudella pilattu. Ajattelun korvaa symbolistinen reagointi, jossa kiinnitytään ensimmäiseen mieleen tulevaan asiaan ja kieltäydytään analysoimasta asiaa sen pidemmälle. Tilanteessa kuin tilanteessa.

Jotkut aihepiirit ovat kuitenkin erityisen herkkiä tälle ”ohitetaan ajattelu” -mekanismille, vähän kuin lestadiolaisille viina tai demareille vapaakauppa. Naisten tapauksessa pahin sokea piste on se aarteista suurin, oma römpsä. Vaikka miehillä kieltämättä on obsessionsa kyseistä mustaa aukkoa kohtaan, naisilla se johtaa totaaliseen aivojen sulkemistilaan.

On kaksi tähän liittyvää aihetta jotka saavat takuuvarmasti täysjärkisimmätkin (ei-feministiset) naiset huutamaan kuin palosireeni: ”lievä raiskaus” ja poliisin antamat neuvot siitä, miten voi vähentää riskiä joutua väkivallan uhriksi.

Oikeusjärjestelmässämme on nähty hyväksi erotella rikoksia niiden vakavuuden mukaan. Kova läpsäys kasvoille on pahoinpitely, mutta ei yhtä vakava kuin kasvojen muokkaaminen tunnistuskelvottomiksi rautaputkella. Normaaleille ihmisille tämä menee yleensä aika hyvin jakeluun. Pahoinpitelyt ja monet muut rikokset on luokiteltu kolmeen kategoriaan: törkeä pahoinpitely, pahoinpitely ja lievä pahoinpitely. Kasvoille läpsäiseminen voisi olla se lievä pahoinpitely.

Näin tehtiin ennen raiskauksenkin kohdalla. Sanotaan että hyvin menneet treffit päätyvät sänkyyn, jossa nainen päättää ettei olekaan valmis seksiin ja pyytää miestä lopettamaan, minkä mies tulkitsee viekoittelevaksi leikkivastusteluksi (ei kovin epätodennäköinen skenaario jos mies on kotoisin maasta jonka seksuaalimoraali on Suomea… öh, vanhanaikaisempi) ja kohtaamatta fyysistä vastustelua suorittaa aktin. Tällöin kyseessä on raiskaus. Lievä raiskaus. Mies on syyllistynyt raiskaukseen, mutta teko on paljon lievempi sekä tekijän että uhrin kannalta kuin väkivaltainen päällekarkauksesta alkanut joukkoraiskaus.

No, se minkä lievien pahoinpitelyiden, ryöstöjen ja murtojen uhrit voivat ymmärtää – rikoksilla on eri vakavuusasteita – ei mahdu naisten tajuntaan. ”Siis se on vaan ihan törkeetä et on joku lievä raiskaus! Semmoset tuomarit pitäis ite raiskata lievästi jollain pesismailalla!” Niinpä tätä rikosnimikettä ei enää Suomessa tunneta, vaan sen on korvannut pakottaminen sukupuoliyhteyteen. Tällä on ilmeisesti saatu joku väliaikaisrauha Hesarin mielipidepalstalle, mistä olkaamme kiitollisia.

Toinen juttu, eli hysteerinen paniikki siitä että joku ehdottaa normaalia järjenkäyttöä keinona vähentää riskiä joutua raiskauksen uhriksi, oli lutkamarssien takana. Kanadalainen poliisi oli mennyt sanomaan että jos haluaa välttyä ei-toivotulta huomiolta, kannattaa olla pukeutumatta kuin lutka väärään aikaan väärässä paikassa. Vähän samaan tapaan kuin kannattaa pitää pullottava lompsa jossain muualla kuin takataskussa roomalaisessa ruuhkabussissa. Mutta ei kun ei. Koska jokaisella on oikeus pukeutua kuten haluaa missä ja milloin haluaa (kuten onkin, rakkaat vähäjärkiset pikkulutkani), tällaisia fasistisia neuvoja vastaan pitää kapinoida marssimalla siskoporukassa paljastavissa vaatteissa.

Ei siinä mitään, mutta eivät ne olleet edes hyvännäköisiä :(.

9

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RL20_3

      Raiskauksen lievä tekomuoto on poistettu seksuaalirikoksista 2014.

    • fjfjfjcrfxg

      Kylläpä oli väkisin väännetyn oloinen kirjoitus. Huvittavinta oli ehkä rationaalisuuden peräänkuuluttaminen, minkä jälkeen yleistetään kaikkia naisia ja suolletaan keittiö psygologiaa ihme sanakäänteillä. Olet varmasti suosittua seuraa.

      • h6trfd

        Päin vastoin. Oikein hyvä, ja asiaan paneutuva kirjoitus, jossa ei annettu tabun häiritä, vaan puhuttiin asioista niiden oikeilla nimillä.


      • Todellisuuttta
        h6trfd kirjoitti:

        Päin vastoin. Oikein hyvä, ja asiaan paneutuva kirjoitus, jossa ei annettu tabun häiritä, vaan puhuttiin asioista niiden oikeilla nimillä.

        Samaa mieltä. Asia ei ole niin yksipuolinen, että nk. raiskauksen uhri olisi aina se ainoa uhri.

        Tapahtumat voivat edetä ristiriitaisesti, mutta myös nk. raiskauksilla on eronsa.

        Raiskaus ei yleensä ole "vain" yhdyntään ryhtymistä, vaan voi sisältää muutakin pahoinpitelyä, esim. uhrin psyyken tietoista murskaamista. Erilaista sadismia, uhrin kaltoinkohtelua ja häpäisemistä. Ansioitunut raiskaaja muutamassa tunnissa tuhoaa uhrissaan totaalisesti kaiken tuhottavissa olevan. Vie oman tahdon ja tältä perustalta saattaa jatkaa tekoaan jopa useita vuosia.

        Ties kuinka kauan, ellei uhri salassa kykene keräämään itselleen henkistä voimaa ja yllättäen iskeä takaisin.

        Tällainen isku saattaakin saada tuossa oliossa aikaan jopa itkureaktion! Pillittää ja kyynelehtii, tuo sùuri piiskuri!

        "Kuinka sinä voit lyödä minua?! Etkö sinä enää rakastakaan minua?!"

        Tällaisia matopäitä.

        Tätä on raiskauksen todellisuus.


    • pääsekas

      "Symbolistinen reagointi?" HAHAHAHA!

    • yr94u7

      Se poliisi tarkoitti hyvällä ja antoi yhden virkavallan hyvin tietämän, raiskaukselle altistavan tekijän. Muita ovat varmasti 18-23 ikä, juopumus tai muu epävarma suojaton olemus.

      Tuskin yksikään noista lutkamarssijoista itse aikoo mennä yksin toikkaroimaan minihameessaan ja verkkosukissaan Kaisaniemen puistoon lauantaiyönä. Eli kyllä he kuulevat neuvoa, vaikka haluavat esittää etteivät.

      • höpööööööö

        En kyllä usko että raiskaaja katsoo uhrin vaatetusta. Miksi katsoisi? Ei autovarkauttakaan voi estää sillä, että laittaa jonkun peitteen auton päälle. Varas näkee kuitenkin, että sen alla on auto ja tietää, että sillä voi ajaa.


    • ihahupsuja

      iha pa...minä heilautan teiä hel....että läjähtää.paskaa saa puhua mut suus se ei saa maistua.menkää vi...ihan mustimpaa korpee,mut elekee elukopita raiskatko.muuten tulee.pum.pum

    • joukkokastraatio

      Ajatelkaa. Jotkut vielä ihmettelevät mistä johtuu että toiset ovat demonisoineet koko miessukupuolen ja miehen seksuaalisuuden. Ihme ja kumma. Mistä ihmeestä sellainen looginen johtopäätelmä voi syntyä?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe