Aihe

Kuinka valmistautua pääsykokeisiin jo nyt?

aaapuuvaa

Oikeustieteellisen pääsykoekirjojen julkaisuun tuntuu olevan vielä pieni ikuisuus, etenkin, jos uudistuksen myötä se lykkääntyy vielä viikkoja myöhemmäksi. Siksipä haluaisin jonkinlaisia vinkkejä, mitä tässä vaiheessa voisi jo mahdollisesti tehdä sisäänpääsemisen eteen?

Omistan viimevuoden pääsykoemateriaalit, mutta olen vähän kahden vaiheilla, että kannattaisiko niitä enää alkaa kertaamaan, kun on paljon peloteltu ns. "turhan tiedon tankkaamisesta" ja sen vaikutuksesta varsinaisessa koetilanteessa. Toisaalta, ei lainopillisen tekstin lukemisesta varmaan rutiinia ajatellen olisi mitään haittakaan?

Hjälpa mig!

3

228

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • e5h88

   No ainakin sen voi tehdä, että jos ylioppilastodistuksessa on puutteita, ilmoittautuu kevään kirjoituksiin. Jos on jo kaikki mahdollinen laudaturissa, itse lukisin eri oikeudenalojen perusteoksia. Ne saattavat muodostaa vähän taustaa, johon pääsykoekirjojen tiedot uppoavat sitten paremmin kuin tyhjään tauluun. Ainakaan jo kertaalleen pääsykoetta varten ulkoa opeteltujen erityiskymysten tahkoamisesta uudelleen ei varmaan juuri hyötyä ole.

  • avoimeen

   Kannattaa suorittaa avoimessa yliopistossa ihan oikeita oikeustieteellisten kursseja. Vastaustekniikka kehittyy tenteissä ja jos hyvin käy pääsykokeisiin tulee kirja asiasta, jota olet jo opiskellut.

  • oikkari

   Hei!

   Käy lukemassa blogiani osoitteessa www.oikkarinkasikirja.blogspot.fi

   Blogi on tarkoitettu oikkareille ja oikikseen hakeville :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15883
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5645